Belépés
2018. október 15. hétfő | 42. hét | 288. nap | 13:37 | Teréz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Loréttói litánia ének
Te elveszed a világ bűneit
- Kegyelmezz nekünk!
Isten Báránya, Te elveszed a világ bűneit
- Hallgass meg minket!
Isten Báránya, Te elveszed a világ bűneit
- Irgalmazz nekünk!
V:Imádkozzál érettünk, Istennek szent Anyja!
R: Hogy méltók lehessünk Krisztus ígéreteire!

Könyörögjünk!
Add Uram, hogy mi, a te szolgáid folytonos testi és lelki jólétnek örvendhessünk és a Boldogságos, mindenkor szeplőtelen Szűz Mária dicsőséges közbenjárása által a jelen szomorúságtól megszabaduljunk, és örökké tartó örömet élvezzünk.
Krisztus a mi Urunk által.Ámen

Oltalmad alá futunk, Istennek szent Anyja!
Ne vesd meg könyörgésünket szükségünk idején, hanem oltalmazz meg minket minden veszedelemtől mindenkor dicsőséges és áldott Szűz, Asszonyunk, Közbenjárónk és szószólónk! Engeszteld értünk Fiadat, ajánlj minket Fiadnak, mutass be minket Fiadnak. Ámen.

Imádkozzál érettünk Szent József!
Hogy méltók lehessünk Krisztus
maroka, 2018. június 01. péntek, 08:33
Szép gondolatok...
,, Óvakodjál a szomorúságtól. A szomorúság bűn. Az ember örömét leli a bánatában, aztán mikor a bánat elmúlt, ott áll elbutultan, mert minden értékes erejét rápazarolta a búbánatára. Akkor aztán szánja-bánja, csakhogy már későn. "

Gustave Flaubert
aranyoslila, 2018. május 16. szerda, 18:50
Kínai bolcsességek
1. Aki kérdez, esetleg öt percig tűnhet butának, viszont aki nem, az buta marad örökké.

2. Ha egy esztendőnyi jólétet szeretnél, vessél búzát. Ha tíz esztendő jólétre vágysz, ültess fát. Ha viszont száz év jólét a cél, fektess az emberekbe.

3. Ha haragod egy pillanatában mégis türelmes tudsz maradni, megszabadulhatsz 100 nap szomorúságtól.

4. A sötétség átkozása helyett gyújts fényt!

5. A bánat madarait nem akadályozhatod abban, hogy a fejed felett körözzenek, abban viszont igen, hogy fészket rakjanak a hajadban.

Főoldal / Kuriózum / 20 kínai bölcsesség, amely életed legnehezebb pillanatában hozhat segítséget!
20 kínai bölcsesség, amely életed legnehezebb pillanatában hozhat segítséget!
Posted on 2018/03/25 by Bogi in Kuriózum
1.6k
Megosztás
Megosztás
Csirip
,,Ne tégy meg mindent, amit megtehetsz, ne költs el mindent, amid van, ne higgy el mindent, amit hallasz, és ne mondj el mindent, amit tudsz!"
anyu65, 2018. május 15. kedd, 10:28
Gyere haza gyermekem !
azután minden szertefoszlott, és nem maradt más, mint a nyomorúság. Végül is Chicago alvilágában kötött ki. Zajos mulatságokat csapott barátaival és barátnőivel, szíve mélyén azonban ott volt az elveszett otthon utáni vágy.

Anyja egész éven át várt gyermekére. Szívesen utána ment volna, hogy megkeresse, de hol? A szeretet találékony. Levelet írt. De hová? Leányának címét a bűnügyi rendőség sem tudta már évek óta felfedezni.
Csináltatott magáról egy csomó fényképet, úgy, ahogy volt, a szomorúságtól megöregedve; a képeket papírlapra ragasztotta, és minden egyes papírra felírta:

Gyere haza, Anyád vár!

A képeket azután elvitte azokra a szórakozóhelyekre, ahova a chicagói alvilág járt,
és engedélyt kért, hogy a falra akaszthassa. Vajon ér ez valamit? Elolvassa a lánya? És ha igen, hallgat rá?

Sötét éjszaka volt. Az egyik bárban valami nótát játszott a zenekar. Fiatal nő imbolygott a bárpult felé a bűnbarlangon végig. Lelke üres volt, élete elrontva. Hirtelen
suzymama, 2018. május 07. hétfő, 15:00
Az élet egésze már önmagában is
sAz élet egésze már önmagában i a tudás felhalmozásának ösvénye. A helyesen élt élet lehetővé teszi, hogy a tapasztalatokat bölcsességgé csiszoljuk. Egy szűk, keskeny kis dobozba zárkózva élni, próbálva távol maradni a fájdalomtól, a veszteségtől, a betegségtől és a szomorúságtól - ez a gyávák útja, halott élet. A félelem nélküli élet tanít bölcsességre - nem a félelemtől mentes élet, hanem az, amelyikben szembenézünk félelmeinkkel és túllépünk azokon. Ne óvjuk magunkat féltőn az élettől! Amikor a legnagyobb teljességében énekeled és táncolod az életet, akkor idősebb éveidben jutalmad lesz a bölcsesség és a jó élet öröme. A közösségedet pedig megajándékozod egy bölcs öreganyóval, aki sokkal többet ér, mint a súlya aranyban!
irmus, 2018. március 21. szerda, 07:06
A rendíthetetlen ólomkatona......
Csak nézte a táncosnőt, a táncosnő meg őt, de szót nem váltottak.

Az egyik kisfiú most, se szó, se beszéd, fölkapta az ólomkatonát, és behajította a kályhába. Senki sem tudta, hogy mért tette. Biztosan a tubákosszelencében lakó ördögfiók műve volt ez is.

Az ólomkatona ott állt a tűz vörös fényében, és kibírhatatlan forróságot érzett, de nem tudta, a kályha tüze hevíti-e vagy a szerelemé. A piros-kék festék is lepattogzott róla; a viszontagságos utazástól-e vagy az emésztő szomorúságtól, azt sem tudta. A táncosnőt nézte, a táncosnő meg őt. A katona egyszer csak érezte, hogy olvad, de csak állt rendíthetetlenül, s keményen markolta a puskáját. Akkor kicsapódott egy ajtó, a léghuzat fölkapta a kis táncosnőt, s az, mint egy lenge tündér, beröppent a kályha nyitott ajtaján a katona mellé, lobbant egyet, s vége volt.

A katona akkor zsugorodni kezdett, kicsi ólomgomolyaggá olvadt, s másnap, amikor a szolgáló kiszedte a kályhából a hamut, egy kis ólomszívet talált benne - ennyi
agica2004, 2018. március 16. péntek, 12:17
Az életedet a gondolataid alakítják
,,Légy óvatos, hogyan gondolkodsz, hiszen a gondolataid formálják az életed!" (Példabeszédek könyve 4:23, GNT fordítás)

A körülményeidben bekövetkezett változásokhoz képest Istent sokkal jobban érdekli a szellemi fejlődésed.

Mi azt szeretnénk, hogy Isten megszabadítson minket minden problémától, fájdalomtól, bánattól, szenvedéstől, betegségtől és szomorúságtól. Először azonban rajtad szeretne dolgozni, hiszen az életedben végbemenő átalakulás nem valósulhat meg az elméd megújulása és a gondolataidban bekövetkező változások nélkül.

Miért olyan fontos megtanulni azt, hogyan lehet irányítani az elmédet? Ezzel kapcsolatban hadd osszak meg veled három okot:

Irányítsd az elméd, hiszen a gondolataid vezérlik az életedet.

A Példabeszédek könyve 4:23 szerint ,,Légy óvatos, hogyan gondolkodsz, hiszen a gondolataid formálják az életed!" (GNT fordítás). A gondolataidban hatalmas erő lakozik, amely képes jó és rossz irányba vinni az életed.
dandej, 2018. február 12. hétfő, 18:12
"Az aggodalom nem képes megóvni bennünket...
"Az aggodalom nem képes megóvni bennünket a holnapi szomorúságtól, de meg tud fosztani minket a mai nap élvezetétől."
(James Kurtz)

Csodaszép napot,kellemes hétvégét kívánok mindenkinek
ronix, 2018. január 13. szombat, 18:39
Érdekesség
elősegíti, így összességében a sírásnak remek terápiás hatása van.

3. A síró ember nem fél kimutatni az érzelmeit

Mindennap kihívásokkal kell szembenéznünk. Sérelmek, támadások, konfliktusok érnek bennünket. A sírással mindennek hangot adhatunk, és ezáltal megszabadulhatunk a káros és pusztító érzelmektől.

4. A síró ember empátiára tanít másokat is

Ez a képlet eléggé egyszerű, hiszen ha van egy barátunk, ismerősünk, aki képes a meghatódottságtól, és nyilván a szomorúságtól is sírva fakadni, ezáltal bennünk növekszik az empátiára való hajlam. Ilyenkor beindulnak a védő, vigasztaló ösztöneink. A sírás ugyanakkor enyhítheti a konfliktusokat is, amelyre a szavak már nem képesek.

5. A sírás a bátorság jele, és nem a gyengeségé

A társadalom viszonyulása a síró emberhez nem annyira pozitív, hiszen egy síró nőt gyakran hisztérikának, lelkileg gyengének tartanak, ha pedig egy férfi sír, akkor már nem is számít férfinak. Pedig sírni nem szégyen, sőt
kirscha, 2017. november 21. kedd, 09:38
Az imádság harc
nyitva áll ez előtt a név előtt. Ebben biztosak lehetünk.
2.Az a biztos tudat, hogy az imádságban való megtorpanás a Sátán hazugságának eredménye, aki sokkal jobban fél az imádságunktól, mint a szolgálatunktól. (Ezt bizonyítják azok az óriási nehézségek, amelyekkel akkor találjuk szembe magunkat, amikor imádkozni akarunk. Sokkal nagyobbak, mint azok, amelyekkel akkor találkozunk, amikor hozzákezdünk a munkánkhoz).
3.Az Ézs 44,22 és hasonló igék, és az 1Jn 1,9 megszabadítanak a bűn fölötti szomorúságtól. Az Ézs 40,29-31 és 2Kor 12,9-10 megszabadít mindentől, amit a lelki vagy fizikai kimerültség okozhat. A Zsolt 27,8 és az Ézs 45,19 minden más nehézségben segít. Amikor azt mondjuk Istennek, hogy ,,a te orcádat keresem, Uram", hatalmas energiája abban a pillanatban segítségünkre siet (lásd Kol 1,19; 2,9). Sokkal nagyobb az, aki bennünk van, mint az, aki ellenünk van. Számoljunk Isten nagyságával! De vajon egészen életünk végéig küzdenünk kell?

Nem, elérkezünk egy ponthoz, amikor
kalmanpiroska, 2017. augusztus 15. kedd, 16:18
"Meghallgattatott az ő ...félelméért"
"Meghallgattatott az ő ...félelméért" (Zsid 5:7)

Az Ige itt Jézus félelméről beszél. De melyikről? Vajon ez a félelem abból a tudatból fakadt, hogy teljesen elhagyatott állapotba fog kerülni? Talán következhet még ennél is súlyosabb próba számára, de ugye az elhagyatottság már önmagában az egyik legrosszabb krízist jelenti. "Látod - mondja a Sátán - nincs már egyetlen barátod sem. Még Atyád is megszűnt könyörülni rajtad. Az ő udvartartásának egyetlen angyala sem nyújtja ki karját, hogy segítsen rajtad. Az egész menny elidegenedett tőled, egyedül maradtál. Hol vannak társaid, akikkel együtt tanácskoztál eddig? Mennyit érnek neked most? Te, Mária fia, hol van Jakab, hol van szeretett tanítványod János, a te bátor apostolod Péter - nézd, hogyan alusszák álmukat, mikor te szenvedsz! Látod, sem a mennyben, sem a földön, nincs egy barátod sem. A pokol minden serege ellened támad most, szétküldtem hírnökeimet ezen az éjszakán, hogy összegyűjtsék a sötétség összes fejedelmét te ellened. Nem fogunk
kalmanpiroska, 2017. március 24. péntek, 15:45
Szívből köszönöm Istenem...
Szívből köszönöm Istenem az életem,
köszönöm, hogy óvód, vigyázod léptemet.
Köszönöm hogy adsz, köszönöm ha elveszel,
köszönöm, mert tudom a fényed felemel..
Köszönöm neked a hajnalokat s az estét,
köszönöm a szeretet mi felőled árad és megvéd..
Köszönöm a családomat és a barátaimat,
köszönöm hogy mindig , mindenkor velem vagy..
Köszönöm hogy minden imám válaszra lel,
bár néha a szomorúságtól nem látom meg..
Köszönöm ami voltam, vagyok és leszek,
Köszönöm neked szívből, az életemet! Ámen..

Iván Erika
kkm, 2017. március 06. hétfő, 07:42
1/17
Képek, videók
ÚJABBHÉTRE-ISTEN.Bárán ya.
keresztenyhivek
2015. szeptember 12. szombat, 16:19
Isten báránya
sacimama
2014. január 15. szerda, 11:20
Isten báránya
sacimama
2013. május 10. péntek, 09:15
Isten báránya.gif
nagyjanosneerzsi
2012. október 22. hétfő, 21:05
Isten Báránya, a Messiás.
angyalcsillag
2012. május 14. hétfő, 19:38
Isten Báránya, a Messiás
angyalcsillag
2012. május 14. hétfő, 19:38
Isten báránya.jpg
dandej
2012. március 09. péntek, 12:28
Isten báránya.jpg
aranyosmagdika
2011. március 10. csütörtök, 17:23
Isten_baranya.jpg
fenysugar76
2009. december 27. vasárnap, 16:17
ISTEN BÁRÁNYA
sfranci
2009. december 24. csütörtök, 23:11
isten báránya.gif
maroka
2009. november 17. kedd, 21:22
Szűz Mária-templom
irmus
2018. augusztus 01. szerda, 15:35
szűz mária szíve verses.j
maroka
2018. június 08. péntek, 22:46
Szűz Mária
sanci81
2018. május 19. szombat, 16:27
Szűz Mária
borigit
2018. március 23. péntek, 13:32
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.