Regisztráció  Belépés
2017. június 23. péntek | 25. hét | 174. nap | 00:10 | Zoltán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Gulyás: tiszta viszonyokat szeretnénk a pártok kiadásaival kapcsolatban
Mint kifejtette: "látják a korrupciós botrányt, ami a Jobbikot elérte a plakátügyben". Hozzátette: ennek orvoslására részben az MSZP korábbi javaslata is alkalmas lehet, ezt megvitatnák a kormánypártok.

Bárándy Gergely (MSZP) Tab-alelnök hozzá intézett nyílt levelére utalva ugyanakkor kifejtette: ha a szocialisták már önmagukkal sem értenek egyet, akkor készek egy átfogó szabályozás elfogadására. Ez valamennyi közpénzből támogatott szervezetre - a kormányra, és az állami tulajdonú gazdasági társaságokra nézve is - előírná, hogy a piaci listaáron lehet a plakáthelyeken hirdetni, ettől csak nyílt közbeszerzéssel lehetne eltérni.

Bárándy Gergely csütörtök este nyílt levélben arra hívta fel Gulyás Gergely figyelmét, hogy a Tab MSZP-s tagjai nem nyújtottak be a testület pénteki ülésének napirendjén szereplő javaslathoz módosító javaslatot. "Az MSZP tagok kezdeményezéseként feltüntetett javaslat egy ötpárti egyeztetéssel összefüggésben, annak szakmai anyagaként megküldött szakmai tervezet volt,
velemenyezd, 2017. június 22. csütörtök, 23:04
introvertált
fejünkben élünk, és csak úgy tudjuk feltölteni az energiaszintünket, ha egyedül vagyunk. A szociális interakciók elfárasztanak és leszívnak minket, és szükségünk van csendre és magányra, hogy újra emberek legyünk.
Szóval a nagy probléma, hogy legtöbbször arrogánsnak tűnünk, mintha azért nem szocializálódnánk másokkal, mert azt hisszük, hogy jobbak vagyunk nálunk. Azonban valójában küzdünk azzal, hogy jó benyomást keltsünk, hogy fenntartsuk a beszélgetést, hogy extrovertáltnak tűnjünk, és nem szeretnénk megtapasztalni ezt a szorongást, pláne nem kivetíteni másokra, szóval inkább magunknak maradunk. Az emberek megtöltik a hallgatásunknak a saját interpretációikkal, mert nem tudnak mit kezdeni a definíció teljes hiányával, szóval ránk nyomják a “nagyképű" vagy “félénk" címkét.

Szóval a nagy probléma, hogy legtöbbször arrogánsnak tűnünk, mintha azért nem szocializálódnánk másokkal, mert azt hisszük, hogy jobbak vagyunk nálunk. Azonban valójában küzdünk azzal, hogy jó
ennmary, 2017. június 21. szerda, 19:35
2017. június 20., keddi Napiszöveg
,,Aki cselekszi az Isten akaratát, az az én fivérem,
nővérem és anyám" (Márk 3:35NW).

Igaz, hogy azokkal is szeretnénk kedvesen
bánni, akik nem engedelmeskednek Istennek,
de nem szabad szoros kapcsolatba kerülni velük.
Ezért semmiképp nem lenne jó, ha egy
egyedülálló Jehova Tanúja olyan más
nembelivel ismerkedne, aki nem Jehova
önátadott, hűséges szolgája, és nem tiszteli
a magas erkölcsi irányadó mértékeit.
Sokkal fontosabb, hogy hűségesek maradjunk
Jehovához, mintsem olyanok elismerését
keressük, akik nem ragaszkodnak a bibliai
alapelvekhez. Olyanok legyenek a barátaink,
akik Jehovának tetszően élnek. Az izraeliták
megtapasztalták, milyen keserű következményekkel jár,
ha valaki rossz társaságot választ. (2Mózes 23:24, 25NW 24 Ne hajolj meg isteneik előtt, ne hagyd magad rávenni a szolgálatukra, és semmi olyat ne készíts, amit ők készítenek,hanem inkább rombold le azokat, és döntsd le szent
charlotteani, 2017. június 20. kedd, 19:22
Boldogságra vágyunk!
Aranyosi Ervin: Boldogságra vágyunk!

Apró, kicsi szívünk szeretetért koldul,
bennünk a szeretet kicsit túl is csordul!
Szeretnénk valakit őszintén szeretni!
mondd csak, te nem akarsz a mi gazdánk lenni?

Vagy csak egyikünké, s hidd el, majd meglátod,
szeretettel telik meg szíved, s világod!
Kell nekünk valaki, akire felnézzünk,
aki iránt csodát, szeretetet érzünk.

Aki a gazdánk lesz, s gondoskodik rólunk,
kit boldoggá teszünk. Még időben szólunk!
Nem vágyunk kincsekre, kevéssel beérjük,
csak a szereteted, figyelmedet kérjük!

Légy a legfontosabb, kérünk légy a gazdánk,
- a boldog kutyus címkét, kérünk te ragaszd
kkm, 2017. június 20. kedd, 17:39
Mire használható a levendulavirág?
Napos és meleg helyre kell ültetni a levendulát, különösebb talajigénye nincsen, szereti a meszes, agyagos, tápanyagokban szegény földet, szárazságtűrő. A legfontosabb a sok napfény. Évelő növény, télre megáll a növekedésben, tavasszal pedig frissen hajtja zöld hajtásait. A bokrosodás elősegítésére virágzás után vágjuk vissza a bokrot a felére-kétharmadára. A levendulabokor így időről időre megújul és jelentős mennyiségű levendulavirágot fog hozni minden évben. Az ültetési távolság attól függ, mit szeretnénk. Ha szegélyt vagy sövényt szeretnénk kialakítani, akkor a tövek közti távolság 50 cm vagy ennél kisebb is lehet, ha nagy kerek bokrokat szeretnénk, akkor 80 cm-re vagy akár nagyobb távolságra is ültethetjü

Levendula felhasználása, gyógyhatása:

Javítja az életfolyamatokat, fokozza a testi és lelki frissességet.
Antibakteriális, fertőtlenítő, gyulladást csökkentő hatása van.
Aromaterápiában használva feszültségoldó, idegerősítő, nyugtató hatású. Enyhíti a fejfájást, a
eva6, 2017. június 20. kedd, 17:24
Balog: indul az Egészséges Budapest Program, az idén 40 milliárdos forrással
Balog Zoltán elmondta: az EBP célja a budapesti és Pest megyei ellátórendszer minőségének javítása; a fejlesztések eredményei már 2017 végén, 2018 elején látszani fognak a betegellátás minőségének javulásában.

Jelezte: a programban az idén összesen két tucat kórház összesen 21,7 milliárd forintot kap 192 millió és 3,7 milliárd forint közötti összegben orvostechnikai fejlesztésekre, míg 18,3 milliárd forint az építészeti bővítéseket, ezen belül 5,5 milliárd az új centrumok tervezését szolgálja.

Ennek céljaként a négy nagy egészségügyi centrum kialakítását említette a miniszter, jelezve, hogy ezek közül az észak-pesti a Honvédkórház, a dél-pesti az Egyesített Szent István és Szent László Kórházra épül, ezek mellett a dél-budai "szuperkórház" lesz "a három egészen biztos fejlesztés".

A negyedik intézményt Balog Zoltán távlati tervként említette, mondván, az észak-budai centrumhoz a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére van szükség, így "arról ebben a kormányzat ciklusban sok mindent még
velemenyezd, 2017. június 20. kedd, 17:04
A Facebook után a Google is felveszi a harcot a szélsőséges vagy a terrorizmushoz köthető bejegyzésekkel szembe
Nem hivatalos bejelentéssel, hanem a cég honlapján közzétett blogbejegyzéssel tudatta hétfőn az internetes óriáscég, hogy videóplatformján fellép a "szélsőséges, vagy terrorizmushoz kapcsolódó tartalmak" ellen.

"Másokhoz hasonlóan mi is évek óta azon dolgozunk, hogy azonosítsuk és eltüntessük oldalainkról a szabályzatunkban foglaltakkal ellentétes tartalmakat. Valójában - bármilyen kínos legyen is ezt elismerni - még többet kell tennünk" - fogalmazott a honlapon név nélkül, tehát a cég állásfoglalásaként közzétett bejegyzés. A Google egyben leszögezte: "összetett feladat ez, hiszen például ha a BBC videót tesz közzé egy terrorista merényletről, akkor ennek hírértéke lehet, de minősíthető az erőszak dicséreteként is, attól függően, hogy ki tette fel a videót".

A Google mindenesetre ígéretet tett arra: erősíti a mesterséges intelligencia alkalmazását, hogy "a számítógépek segítségével a lehető leggyorsabban azonosíthassuk és eltávolíthassuk a szélsőséges tartalmakat". A kaliforniai székhelyű
velemenyezd, 2017. június 20. kedd, 07:04
Lengyelország ünnepélyes keretek között átadta Magyarországnak a V4 soros elnökségét
kellene fejlődnie - jelentette ki Beata Szydlo lengyel kormányfő az ünnepségen. A V4 olyan országcsoport, mely "mindenekelőtt az állampolgárainak az ügyeivel foglalkozik" - mondta. Hangsúlyozta: a V4-ek között előfordulhatnak nézeteltérések, "ez természetes, mivel minden államnak megvannak a maga céljai, szuverén országok vagyunk". A V4-eket "az állampolgáraikbiztonsága, a szolidaritás közös felfogása, az egymás iránti tisztelet, az önazonosságuk, kultúrájuk megértése köti össze" - tette hozzá. "Azt szeretnénk, hogy az EU oly gyorsan fejlődjön, mint a V4-csoport. Biztonságosan, gyorsan. Figyeljen oda lakosai ügyeire" - húzta alá a lengyel kormányfő.

Beata Szydlo a V4-soros elnökség jelképes átadásával együtt az árpádházi Szent Hedviget ábrázoló ezüstérmet adományozta Orbán Viktornak. Elmondta: az érem mintájául a varsói Királyi Várban található portré szolgált. "Jelképesen összekapcsolva országaink történelmét és jövőjét, ezzel az ajéndékkal együtt a legjobb kívánságokat adom át, sikert kívánok a magyar
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 19:23
Szydlo: az Európai Uniónak a visegrádi csoporthoz hasonlóan kellene fejlődnie
beszédében Szydlo. Hangsúlyozta: a V4-ek között előfordulhatnak nézeteltérések, "ez természetes, mivel minden államnak megvannak a maga céljai, szuverén országok vagyunk".

A V4-eket "az állampolgáraikbiztonsága, a szolidaritás közös felfogása, az egymás iránti tisztelet, az önazonosságuk, kultúrájuk megértése köti össze" - mondta a lengyel kormányfő. Úgy vélte, közös az is, hogy "emlékezünk arról, honnan jöttünk, és ezt a kategóriát alkalmazzuk, amikor Európa fejlődéséről gondolkodunk".

"Azt szeretnénk, hogy az EU oly gyorsan fejlődjön, mint a V4-csoport. Biztonságosan, gyorsan. Figyeljen oda lakosai ügyeire" - húzta alá a lengyel kormányfő.

A politikus úgy vélekedett, a V4 az elmúlt évben "látható és befolyásos résztvevője volt az EU jövőjéről folytatott vitának", hangja "erős és hallható volt", "sok európai számára viszonyítási ponttá lett, melyre a kontinesünket összekötő értékekhez való ragaszkodás a jellemző".

Beata Szydlo a V4-soros elnökség jelképes átadásával együtt az árpádházi
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 18:33
Együttműködési megállapodás az agrárképzésekről Tolna megyében
felnőttképzés megerősítését szeretnék elérni, valamint vonzó életpályát teremteni a fiataloknak a mezőgazdaságban - mondta.

Országszerte az FM fenntartásában 63 szakképző intézmény és 41 nem állami intézmény végez agrárszakképzést. Az FM által fenntartott iskolákban 22 ezer diák tanul, ezen felül az intézmények a jelenlegi létszám közel felét tudnák még képezni - tette hozzá.

A diákok negyven százaléka tanulmányi szerződés keretében folytatja tanulmányait, nagyobb részük külső gyakorlati helyen. Azt szeretnénk, hogy évről évre nőjön a duális képzésben részt vevők száma - mondta Román István az MTI kérdésére.

A helyettes államtitkár beszélt arról is, hogy 2010-től a magyar mezőgazdaság által megtermelt érték - amely 2016-ban 2620,5 milliárd forint volt - 2010 óta folyamatosan nő. Az ágazat exportja 37,5 százalékkal, a mezőgazdasági foglalkoztatás8,3 százalékkal bővült.

A mezőgazdaság további növekedéséhez szükség van kellő számú jól képzett szakemberre - emelte ki.

Román István kitért
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 17:50
Illegális migráció - Közös határvédelmi gyakorlatot tart hat közép-európai ország
Horvátország, Magyarország, Szlovákia és Szlovénia a tagja. A csoport soros elnöke az idén Csehország. Magyarországot Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára képviselte Prágában.

A tárgyalások egyik központi témája a migráció volt - hangzott el újságírók előtt.

"Megegyeztünk, hogy a régióban a határok védelmekor kölcsönösen támogatni fogjuk egymást úgy a rendőrség, mint a hadsereg, illetve a polgárivédelem területén is" - jelentette ki az osztrák védelmi tárca irányítója. "Szeretnénk bebizonyítani, hogy egy irányba haladunk, és ezt megfelelő módon Brüsszelben is megmutatjuk" - szögezte le.

A CEDC osztrák irányítás alatt közös határvédelmi akciótervet is elkészít.Doskozil szerint a közép-európai országok éppen a tervezett közös határvédelmi gyakorlaton szeretnék konkrétan is megmutatni, hogy képzelik el válság esetén az államhatárok védelmét. "Brüsszelében ezen a területen egyelőre nem sok előrelépés történt" - jegyezte meg Doskozil.

A találkozó résztvevői
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 17:47
Semjén: Magyarország elkötelezett a Kínával való együttműködés ügyében
lendületet ad ennek az együttműködésnek. Mint mondta, a hagyományos kínai gyógyászat megelőzésközpontú és a magyar egészségpolitikai stratégia középpontjában is a prevenció áll.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere arról beszélt: a konferencia mottója az a Márai Sándor-gondolat is lehetne, ami arról szól, hogy "mindig nyugatra menj, és ne feledd soha, hogy keletről jöttél". Úgy vélte: a jövő a Kelet és a Nyugat együttműködésében van, a világ jövőjét nem lehet Kína nélkül elképzelni. "Mi azt szeretnénk, hogy a világ jövőjét Kelet-Közép-Európa nélkül se lehessen elképzelni" - tette hozzá.

Szerinte azok lesznek sikeresek 21. században, akik a tradicionális és az új utakon is megtalálják az együttműködést. "Mi Közép- és Kelet-Európában, nagyhatalmak határvidékén vagyunk, és megtanultuk, hogy csak akkor lehetünk szabadok és akkor érvényesíthetjük az érdekeinket, ha erős nemzetállamot építünk, ugyanakkor időről időre össze kell adni az erőnket, hogy szembenézhessünk a globális kihívásokkal" -
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 17:25
1/1328
Képek, videók
Kapcsolatban
janna53
2013. július 04. csütörtök, 13:13
Azért vagy kapcsolatban.j
pacsakute
2013. március 01. péntek, 19:38
Az emberi kapcsolatban.jp
cserkata
2010. március 23. kedd, 07:51
munkahelyi viszonyok.jpg
dnemethk
2012. március 27. kedd, 19:13
viszonyok3.jpg
idgie1975
2009. március 08. vasárnap, 06:49
Bűnös Viszonyok.hu.c.jpg
finike
2007. augusztus 20. hétfő, 08:38
Veszedelmes Viszonyok.hu.
rambobby
2007. június 12. kedd, 10:30
Bűnös Viszonyok.hu.jpg
rambobby
2007. március 24. szombat, 09:13
Bárándy- és a munka.jpg
agica2004
2011. június 28. kedd, 16:09
Gulyás Gergely
megyerimihaly
2013. január 01. kedd, 15:09
Gulyás Gergely.jpg
agica2004
2011. március 02. szerda, 10:53
Pártok.jpg
agica2004
2014. június 04. szerda, 16:06
KERTEK,PARTOK MEDENCE
erzsikepuskas
2013. szeptember 14. szombat, 09:43
disznó pártok.jpg
kicsoda57
2013. január 11. péntek, 23:43
kaliforniai partok
mecsery
2012. január 07. szombat, 20:29
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.