Regisztráció  Belépés
2018. január 19. péntek | 3. hét | 19. nap | 22:31 | Sára, Márió
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Justo Lofeudo atya beszéde a Szentangyalok templomban
mert Isten nélkül nem tudunk semmit sem csinálni.
Jézus azt mondja, hogy nem tudtok nélkülem semmit tenni. /János15 /
Tehát Istent imádni kell, mert Ő az Isten és ami végtelen örömünknek, szeretetünknek a boldogságunknak a végtelen forrása, a békénknek a forrása .
A szentség imádásban megtaláljuk önmagunkat. A mértékünket, isten emberi méltóságunkat és fölfedezzük nagy örömmel nagyon-nagyon szeretve vagyunk általa. Tudjátok, hogy azért vagyok itt, mert egy speciális szentség imádást szeretnénk - imádjuk az Úrat a legszentebb oltáriszentségben éjjel-nappal megszakítás nélkül. Ez a project van most a templom számára - az örökimádás
Ha itt ez megindul, akkor itt szüntelenül imádni fogják az Úrat. Ez azt jelenti, hogy a mennyország leszáll a földre. Ti hozzátok le mennyországot a földre.
Egy hely, ahol a kápolna mindig nyitva áll mindenkinek. Bármikor, amikor akarjátok ott lehettek az Úrral éjjel-nappal, olyan hosszú ideig, ameddig akartok, amikor akartok. Ez egy hatalmas
maroka, 2018. január 19. péntek, 20:14
Hold horoszkóp
Pénteki holdhoroszkóp(2018-01-19)
- Mai napi horoszkóp -

Ma érzékeny hangulatban leszünk, könnyen megbánthatjuk egymást. Ha bíráló észrevételeket szeretnénk tenni a munkahelyünkön, akkor fogalmazzunk óvatosabban! Ellenkező esetben könnyen sértődés lehet a vége. Ma a lábaink, talpaink lesznek érzékenyebbek, így nem mindegy, hogy milyen cipőbe bújtatjuk a lábainkat. Ha gyakran fáj a lábunk, akkor jó ötlet, ha megnézetjük egy ortopéd orvossal. Mindenesetre már egy jó talpbetét is nagy segítség lehet.

(harmonet.hu)
jjanosne, 2018. január 19. péntek, 12:16
Horváth Ilon/POET/: Új évi Remények
Színes virágokkal teli a kosarad, oh, Remény,
olyan vagy, amilyennek mi mindig látni szeretnénk,
gond megoldására, tervek megvalósítására
sarkallsz, jó benned hinni, veled ébredni.

Ha másban nem is bővelkedünk mi, esendő lelkek,
hitünk a jóban, szépségben, s főleg az egészségben
mindig velünk kell legyen, el sosem hagyjon, vezessen,
tétova pillanatainkban segítsen.

Mi is lenne nélkületek, szép, éltető Remények?
Ti vagytok mellettünk leggyengébb pillanatainkban,
fogjátok remegő kezünket, s jó útra téríttek,
mielőtt gyengeségünk eluralkodna,

s téves eszmékkel, sok rossz gondolattal elhalmozna.
Legyetek velünk az új évben is mindig, mindenkor!
Érezzük jó szándékotokat, kosaratok csodás,
illatos virágai nyíljanak nekünk.
hilon, 2018. január 18. csütörtök, 05:35
A Kadafalvi Polgárőr Bállal kezdetét vette a 2018-as báli ..
Ugyanígy van ez a polgárőrködés területén is. Elindult egy közös együttműködés, időről-időre mind a három polgárőr egyesület - a rendőrséggel vállvetve - közös, összehangolt akciókat tart a települések közigazgatási területén. Ez kiegészül a hetényi polgárőr egyesülettel is. Felmerült a gondolat, hogy ne csak járőrözésben, de egy kötetlenebb együttlét lehetőségében is töltsük együtt az időt. Így született meg a polgárőr bál gondolata, aminek most Kadafalva adja az első helyszínt, majd utána évről-évre szeretnénk megszervezni Helvécián és Ballószögben is - emelte ki az alpolgármester.

Somogyi Sándor, a polgárőrség megyei koordinátora köszönetet mondott a három település hozzáállásáért és kiemelkedő, egyedülálló munkájáért. Elmondta, az egymillió forintra, amit minden évben biztosítanak a három polgárőregyesületnek, az idén is számíthatnak. Hozátette, köszönet illeti a polgárőrök családjait is, hiszen csak az ő hozzáállásukkal és segítségükkel teljesíthető az, amit egy-egy polgárőr önként vállalt
vicus54, 2018. január 17. szerda, 18:37
Kőtés, biracs, csiripiszli
cimborával, ami a kőtés terjesztésének szükségességét, tápértékének, ízvilágának és összetételének az egészségre gyakorolt hatását illeti.

Egyetlen valami előtt állok értetlenül, s nem csupán a gabonacsíra kapcsán, hanem általában, a hazai magyar termékek reklámozási nyelve miatt. Jelen esetben egy olyan árut kívánunk népszerűsíteni, amely a magyar nyelvtájon kívül csak a Balkánon ismert, erre utal a nálunk is használatos biracs elnevezés, amely török szó. Német, angol, szlovák és cseh nyelven szeretnénk eladni egy olyan terméket, amelynek ezeken a nyelveken nevük sincs, a magyar értesítő és a magyar használati utasítás valamilyen érthetetlen okból hiányzik a tasakokról. Ez a termék minőségén és rendeltetésének fontosságán semmit nem ront, ugyanakkor nem ártana emlékezni arra, hogy szerte a nagyvilágban számos olyan sikeres magyar él, aki szívesen forgalmaz magyar termékeket, de csak abban az esetben, ha a gyártó maga is nyilvánosan a magyarsághoz tartozónak vallja magát. A kőtés mint élelmiszer
yaskane, 2018. január 17. szerda, 12:49
Hold horoszkóp
Keddi holdhoroszkóp(2018-01-16)
- Mai napi horoszkóp -

Hasznossá szeretnénk tenni magunkat. Sokkal többet dolgozunk ma, és ráadásul pontosan. Annyira a munkára koncentrálunk, hogy közben elfelejtkezünk a szükségleteinkről. Ma törekednünk kell rá, hogy szervezetünk ásványi anyag utánpótlását biztosítsuk. Fogyasszunk több kalciumot, hiszen ezzel megelőzhetjük a későbbi csontritkulást. Ha több tejterméket eszünk, akkor hosszú távon is biztosítjuk csontjaink egészségét.


Hétfői holdhoroszkóp(2018-01-15)
- Mai napi horoszkóp -

Ma szigorú hangulatban leszünk, nemcsak magunkkal vagyunk kíméletlenek, hanem másokkal is. A véleményünket is keményebben fogalmazzuk meg, s ebből akár sértődések is lehetnek. Fogalmazzunk finomabban! Gondoljuk végig, hogy mennyi kalciumot juttatunk a szervezetünkbe. Idősebb korban a csontok
jjanosne, 2018. január 16. kedd, 17:14
4 isteni finom, sütőben sült fánk
Itt a farsangi szezon, így a fánksütés is jobban előtérbe kerül, mint az év egyéb időszakaiban. De mi van akkor, ha egyáltalán nem szeretnénk olajszagban úsztatni az egész lakást? Akkor jön el a sütőben sütött fánkocskák ideje. Mutatunk néhány sütőben sült variációt, így elkerülhető a kellemetlen olajszag, és talán az alakunk sem bánja annyira az amúgy egyáltalán nem kalóriaszegény édesség falatozását.

Sütőben sült fánk fahéjas porcukorral
eva0817, 2018. január 16. kedd, 11:22
Hazánk szép kastélyai
Utazás egyperces

A 10 legszebb kastély Magyarországon

Magyarország tele van gyönyörű építményekkel és gyönyörű kastélyokkal. A következőkben a 10 legszebbet szeretnénk bemutatni.


1. Puchner-kastély, Bikal

A bikali kastély névadója, a császárhoz hű, Selmecbányáról származó Puchner Antal Szaniszló. A három falut magába foglaló bikali uradalmat az uralkodó 1841-ben adományozta Puchner Antalnak a császári tábornokként elért katonai sikerei elismeréseként. A báró ekkor látogatott először birtokára, ahol az 1840-es évek végén kastély építésébe kezdett. Az épület 1889-re nyerte el a ma is látható, romantikában gyökerező historizáló formáját.2. Grassalkovich-kastély, Gödöllő

A Grassalkovich-kastély Magyarország egyik legnagyobb barokk stílusú kastélya. A kastély megléte Grassalkovich Antalnak és Mária Teráziának
gabfe, 2018. január 15. hétfő, 14:41
Izrael felszámolt egy betonnal bélelt alagutat a gázai övezetnél
elmúlt év során ásták. Manelis tagadta a Hamász állítását, miszerint kizárólag csempészetre szolgált az alagút.

"Azért is Egyiptom felé fúrhatták, hogy a jövőben két irányból is megtámadhassák Kerem Salomot, és hogy aktivistákat vagy fegyvereket szállíthassanak a Sínai- félszigetre"- vélekedett a tábornok.

"Tudjuk, hogyan néz ki egy csempészalagút, de ez teljes mértékben terroralagút volt, amely veszélyeztette Kerem Salom határátkelőt. Továbbra is fellépünk a terroralagutak ellen, noha nem szeretnénk a feszültség növekedését"- tette hozzá az izraeli tábornok.

"Az izraeli hadseregnek van a világon a legfejlettebb eszköze a föld alatti járatok megtalálására, de ez nem csodaszer, és még fejlesztés alatt áll" - hangoztatta a katonai szóvivő. Izrael valamiféle új készülék birtokában már a negyedik gázai alagutat találta meg és számolta fel az utóbbi három hónapban.

Az izraeli hadsereg egyik tisztje 2016 szeptemberében bejelentette, hogy földalatti védelmi rendszert építenek a gázai határ
velemenyezd, 2018. január 14. vasárnap, 21:22
Feltörték a Der Spiegel főszerkesztőjének Twitter-fiókját
Klaus Brinkbäumer oldalán Twitter-üzenetként egy török nyelvű szöveg és német fordítása jelent meg, miszerint "szeretnénk bocsánatot kérni a rossz hírekért, amelyeket Törökországról és Recep Tayyip Erdoganról közöltünk eddig". Az üzenetet egy török nemzeti zászlót és a török államfőt, Recep Tayyip Erdogant ábrázoló kép egészítette ki.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lap beszámolója szerint az üzenet nagyjából két órán keresztül állt a főszerkesztő valódi bejegyzései fölött. Hajnalban a Der Spiegel a szerkesztőségi Twitter-oldalán közölte, hogy Klaus Brinkbäumer oldalát meghekkelték, és a kitűzött üzenet nem tőle származik. Röviddel ezután közölték, hogy megtisztították az oldalt. A FAZ szerint nem tudni, hogy ki lépett be illetéktelenül Klaus Brinkbäumer Twitter-fiókjába.

A Der Spiegel az egyik legrégibb és legtekintélyesebb német politikai hetilap, 1947 óta működik, hetente nagyjából 770 ezer példányt adnak el belőle.
velemenyezd, 2018. január 14. vasárnap, 21:17
Németh Zsolt: Romániának el kell döntenie, részt kíván-e venni a térségi együttműködésben
Mihai Tudose román miniszterelnök akasztásos kijelentését úgy kommentálta: "joga volt ezt a formáját választani a politikai öngyilkosságnak, (...) ilyen kijelentést Európában politikusok nem nagyon szoktak túlélni".

Németh Zsolt üdvözölte az erdélyi magyar pártok összefogását, és az autonómiaelképzelések összehangolásáról szóló közös állásfoglalás szövegét is tartalmasnak tartotta. Úgy vélte: az erdélyi magyarok számára is van tétje az áprilisi magyarországi parlamenti választásoknak. "Ha ki szeretnénk bontakoztatni az elkezdett programokat, akkor nélkülözhetetlen, hogy kapjon újabb mandátumot az ezeket elindító politikai erő" - jelentette ki.

Porcsalmi Bálint, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ügyvezető elnöke is úgy vélte, hogy Románia és Magyarország előbb-utóbb együttműködésre kényszerül, mert közös gazdasági érdekei vannak. Románia azonban egyelőre a térségi kapcsolatok helyett a geopolitikát és az Amerikai Egyesült Államokkal való stratégiai partnerséget helyezi előtérbe, ez
velemenyezd, 2018. január 13. szombat, 20:57
Cirkuszfesztivál - Az ifjú tehetségek mutatkoztak be a pénteki programban
belül egyaránt. Mint mondta, a közönség soraiban leginkább három generáció tagjai vesznek részt egy közös programon, a manézsban pedig cirkuszdinasztiák tagjai tanulnak egymástól és örökítik tovább a cirkuszművészet tudományát apáról fiúra.

Az államtitkár kiemelte, hogy a Fővárosi Nagycirkusz, az utazócirkuszokkal együtt azonnal csatlakozott a családok éve sorozathoz, és ígértetett tett arra, hogy rendezvényein még nagyobb figyelmet szentel majd a családbarát feltételek megteremtésének.

"Azt szeretnénk, ha Magyarország valóban egy családbarát ország lenne, ahol bárhova megyünk, a különböző generációk megjelenését mindenhol kedvezményekkel, és a családokhoz való pozitív hozzáállással támogatnák" - hangsúlyozta Novák Katalin.

"Ha a világ legkomolyabb cirkuszi szakemberei Magyarországra érkeznek, akkor kötelességünk, hogy a magyar cirkuszművészetet megmutassuk nekik" - emelte ki Fekete Péter, a fővárosi Nagycirkusz igazgatója a péntek délutáni műsor elején elmondott köszöntőjében, hozzátéve, hogy
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 16:22
1/1366
Képek, videók
lófejű
agica2004
2011. augusztus 12. péntek, 13:42
lófelhő
biharijudit
2006. november 13. hétfő, 12:31
Lófejű csillagköd
butababa
2006. szeptember 18. hétfő, 10:15
szentangyalok0301.jpg
maroka
2014. március 01. szombat, 13:47
szentangyalok03012.jpg
maroka
2014. március 01. szombat, 13:47
Végtelen utakon
sanci81
2018. január 11. csütörtök, 16:33
A végtelen érintése
sanci81
2018. január 01. hétfő, 16:52
Végtelen...
simocsi
2017. december 23. szombat, 20:34
végtelen.png
chillik
2017. december 04. hétfő, 15:17
A végtelen, bús éjszakáko
chillik
2017. december 03. vasárnap, 05:13
a végtelenbe.png
chillik
2017. november 17. péntek, 14:51
út a végtelenbe.png
chillik
2017. november 02. csütörtök, 13:51
VÉGTELEN-Mary tuto.jpg
53ilona
2017. október 29. vasárnap, 20:57
VÉGTELEN 2 -Mary tuto.jpg
53ilona
2017. október 29. vasárnap, 20:56
Tér és idő végtelenén.jpg
katalin_53
2017. szeptember 16. szombat, 22:11
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.