Regisztráció  Belépés
2018. május 24. csütörtök | 21. hét | 144. nap | 11:50 | Eszter, Eliza
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Az ESEMÉNY, a Nagy Váltás közeleg
ennek a munkának a gyümölcsét!

Ez az üzenet tiszta, átfogó és könnyen érthető formában tartalmazza, hogy miben áll majd az ESEMÉNY, avagy a ʽNagy (Dimenzió) Váltásʼ.

Mi is az Esemény, a Nagy Váltás? Talán már találkoztál ezzel a fogalommal más blogokban, üzenetekben vagy könyvekben. Mások először olvasnak erről.

Egyszerűen fogalmazva, a Nagy Váltás egy egyszeri, kozmikus, abszolút látható, bolygószintű ʽrobbanása' az Isteni Fénynek és a Földi Szeretetnek. Ezek az Isteni Fény és Szeretethullámok egyenesen Istentől/a Forrástól érkeznek majd; a Központi Nagy Napon keresztül csatornázva. Ez áthalad majd a galaxison és bolygórendszereken, hogy megérkezzen hozzánk és átölelje a Földet egyetlen pillanatra − elérve az összes élőlényt a bolygón ugyanabban a pillanatban. Gaia és az összes lakója a Föld nevű bolygónak tapasztalhatja majd és átélheti a Nagy Váltást, és egyetlen ember sem maradhat ki a hatása alól, amint az megtörtént.

Mi fog történni
sz719eszter, 2018. május 15. kedd, 09:00
Angyali üzenet
A mennyei csapat meghallgatta imáidat,és azon dolgoznak,hogy segítségedre legyenek.Ne kösd a boldogságod jövőbeli feltételekhez,inkább összpontosíts azokra a dolgokra,személyekre,akiknek már most is hálás lehetsz.Élvezd az életed örömteli dolgait,minden egyes apró szépséget,boldogságot,legyen az bármi.Vedd a kezedbe a saját sorsod irányítását,és ne hagyd,hogy külső körülmények határozzák meg érzéseid,inkább nyisd meg a szíved a szeretetnek. Mozogjatok többet,mert a testmozgás közben mélyebben magatokba szívjátok a friss levegőt is,ami felélénkíti a sejtek működését,éberebbé,mozgékonyabbá,fittebbé tesz.Kevés mozgás is nagyon hatékony,és jótékony testedre,szervezetedre,javít hangulatodon.Megéri az időt és a fáradságot,hiszen több erőtök lesz a munkához,és a mindennapi feladataitokhoz.Arra is intenek az angyalok,hogy itt az ideje végre befejezned azt,amit elkezdtél.Ez visszatérő kérés a mennyei csapattól,csapj hát a lovak közé,és járj a dolog végére.Ha sok befejezetlen dolgot hagyunk magunk után,szétszórttá
lenke1964, 2018. április 05. csütörtök, 07:44
Aranyosi Ervin - Szeress, hogy szeressenek
feladsz azért, hogy valaki szeressen,
hogy a szíved kicsit boldogabb lehessen,
s közben önmagaddal nem vagy elégedett,
nem mutatod hát ki belső szépségedet.
Gyakran a szép szíved kalitkába zárod,
s már gyerekkorodban megéled halálod,
mert az élet üres szívszeretet nélkül,
s halálba, magányba belenyugszol végül.
Pedig nem kéne más: - Megnyitni a szíved,
s szeretetet adni. Ki bőséget hirdet,
annál, bíz', beindul a szép áradása,
mert a szeretetnek belső a forrása.
Nyisd hát meg forrásod, s máris kezdj el adni,
hisz szeretned kéne, s élve megmaradni!
Ismerd meg önmagad, éld meg a csodádat!
Szeresd azt, aki vagy, s menekül a bánat.
Ha magad szereted, máris többre tartod,
derű árad benned, s kivirul az arcod,
a mosoly szikrája gyújt majd izzó lángot,
fogadd be szívedbe az egész világot.
És ha te szereted, a világ is téged,
örömben, vígságban bőven lesz majd részed.
Könnyű szeretetnek bőségében
vorosrozsa66, 2018. március 24. szombat, 15:22
Az ESEMÉNY, a Nagy Váltás közeleg Jézus
mindannyian learathatjátok ennek a munkának a gyümölcsét!
Ez az üzenet tiszta, átfogó és könnyen érthető formában tartalmazza, hogy miben áll majd az ESEMÉNY, avagy a "Nagy (Dimenzió) Váltás".

Mi is az Esemény, a Nagy Váltás? Talán már találkoztál ezzel a fogalommal más blogokban, üzenetekben vagy könyvekben. Mások először olvasnak erről.
Egyszerűen fogalmazva, a Nagy Váltás egy egyszeri, kozmikus, abszolút látható, bolygószintű ʽrobbanása' az Isteni Fénynek és a Földi Szeretetnek. Ezek az Isteni Fény és Szeretethullámok egyenesen Istentől/a Forrástól érkeznek majd; a Központi Nagy Napon keresztül csatornázva. Ez áthalad majd a galaxison és bolygórendszereken, hogy megérkezzen hozzánk és átölelje a Földet egyetlen pillanatra − elérve az összes élőlényt a bolygón ugyanabban a pillanatban. Gaia és az összes lakója a Föld nevű bolygónak tapasztalhatja majd és átélheti a Nagy Váltást, és egyetlen ember sem maradhat ki a hatása alól, amint az megtörtént.

Mi fog
sz719eszter, 2018. március 23. péntek, 11:01
Boldogasszony üzenet 2018. március. 20.
a megértés, a szeretet az, amely közelebb hozza szíveiteket egymáshoz, és e lágy, mindent átölelő feltétel nélküli szeretet minőség és elfogadás erőlködés nélkül begyógyítja a legmélyebben megsebzett szívet.
Te légy az adó, de ugyanakkor ne légy elváró, meghatározó, beszabályozó, kérkedő.
Mindig tud hol a helyed, hol és meddig mehetsz el .
Az élet most a virágzásról szól, így hát ti is virágozzatok. Adjatok teret magatokban a szépségnek, a jóságnak, a lágyságnak, a mindent átölelő szeretetnek.
A Szív Országában éltek, Szívvirággá váljátok, mely magából ontja illatozó szirmait.
Lágyságával utat mutat, erőt ad, szeretet és biztonságot ad,- mert te légy az, aki Én Vagyok ,és létezz Bennem és Velem.
Általam töltsd be a mindenséget, virágoztasd fel az Országot, hisz mindegyikőtökben benne Vagyok, Élek, és Szeretek, ha kell sírok és zokogok, de veletek Vagyok.
A Magyar Nő meghatározó szerepet tölt be a Mindenségben.
Olyan kódokat hordoz MAG-ában, mely lehetővé teszi
sz719eszter, 2018. március 22. csütörtök, 10:40
A szeretetnek meg kell lelnie tárgyát
Antoine de Saint-Exupéry:

A szeretetnek meg kell lelnie tárgyát

A szeretetnek meg kell lelnie tárgyát.
Én csak azt mentem meg, aki szereti ami van, és akit jól lehet lakatni.
Ezért zárom be az asszonyt is a házasságba, és parancsolom meg, hogy a házasságtörő asszony megköveztessék. Persze, megértem szomját, és azt is, hogy milyen hatalmas az a jelenlét, amelyre hivatkozik. Tudok olvasni benne, amint ott könyököl a látóhatár nyílt tengerétől mindenfelől körülzárt teraszon, amikor az este lehetővé teszi a csodákat, és mint valami magányos hóhérnak, ki van szolgáltatva a szerelem kínjának.
Érzem, hogy teste egy merő verdesés, mint a homokra kivetett pisztrángé, és mint az a tenger emelkedő árját, úgy várja ő a kék köpönyeges lovagot. Hívását az egész éjszakának kiáltja oda. Bárki bukkanjon elő, az fog felelni a hívásra. De ő hiába megy köpenytől köpenyhez, nincs férfi, aki kielégítse. Az enyhülésre váró part hívja így a tenger hullámainak áradását, a hullámok meg örök
evavicus, 2018. február 03. szombat, 13:00
Kívánom, lásd új fényben magad
Lásd magad benne, az új életedben, ahol az elképzelt álmod könnyedén megvalósul. Tedd most félre minden kétségedet önmagaddal kapcsolatban, és engedj teret a szeretetnek. Hagyd beáramolni a képzeleteden, és az érzéseiden keresztül, s fogadd a harmóniát, mely tested teljes egészében átjár. Engedd meg, hogy a pozitív gondolatok magukkal ragadjanak. A képek, melyeket először látsz, és boldogsággal töltenek el, hagyd, hogy megsokszorozzák a belső erődet. Ne feledd azonban, hogy egyetlen álom sem valósul meg magától. Az álmaid csak az első lépések egy új élet felé. Tedd az álmaidat valóssággá. Legyenek az álmaid a célok, melyeket megfogalmazol, és a célok elérése érdekében cselekedni is tudsz. Biztasd magad, és higgy a képességeidben. Építsd az Életed, és akkor, bármit, bármikor, s bárhol el tudsz érni. Milyen életet szeretnél? Olyat, ami tele van korlátokkal? Vagy olyat, ahol határtalanul képes vagy legyőzni az akadályokat? Hinned kell abban, hogy el tudod érni a nagyszerű Életet! Gondolataid legyenek meggyőzőek,
lenke1964, 2018. január 31. szerda, 08:29
A Bory-vár
A Bory-vár egy különleges épületcsoport Székesfehérvár Öreghegy városrészében, a Mária-völgyben, melyet Bory Jenő (1879-1959) székesfehérvári építészmérnök és szobrászművész nagyrészt egymaga épített és díszített évtizedeken át, emléket állítva a hitvesi szeretetnek és művészi álmainak. Bory a várat 1923-ban kezdte építeni és élete végéig dolgozott rajta. Az épület nem csak a Bory család otthona volt, hanem óriási műterem is az építész és felesége, Komócsin Ilona (1885-1974) festőművész alkotásai számára, de más neves festők és szobrászok műveit is megtaláljuk itt. Bory magát az épületet önálló műalkotásként tartotta számon.

A Bory-vár elülső frontja

Az Európa-szerte ismert épületegyüttes napjainkban az örök szerelem szimbólumaként és "a székesfehérvári Tádzs Mahal"-ként él a köztudatban. Turisták ezrei keresik föl minden évben. A Guinness Rekordok Könyve is jegyzi,
schuro, 2018. január 28. vasárnap, 21:45
Gondolatok a szeretetről
mind a két ember megőrzi függetlenségét,
olyan látszólagos képtelenség, olyan ellentmondás,
amelyben ,,két élőlény úgy válik egyé, hogy mégis megmaradnak kettőnek".

Erre a szeretetre az a jellemző, hogy nem akarom birtokolni
a másikat, tiszteletben tartom a határait,
hagyom, hogy azzá váljon, amivé válhat.
Békés mosollyal figyelem akkor is , ha a maga választotta úton jár
és ez nem egyezik az én elképzeléseimmel.

Ennek a fajta aktív szeretetnek az alap feltételei a törődés,
a felelősség, a tisztelet és az ismeret.

Az első egy cselekvő törődést jelent, annak az életével, fejlődésével, akit szeretünk.

A másodikkal, a felelősséggel vigyáznunk kell,
hogy ne váljon uralkodássá és birtoklássá.

A felelősség nem azt jelenti, hogy a saját értékeimet megpróbálom
rákényszeríteni a másikra, hanem azt, hogy tisztelem a személyiségét és határait.
,,Tiszteletben tartani annyi, mint azt
taltos1, 2018. január 16. kedd, 23:54
Sri Chinmoy idézetek
érdekel.
S még ennél is kevesebb az,
Aki meg is meri tenni.
................

Semmi sem nehéz.
Ezt kell gondolnod,
Mielőtt bármit is tennél.
Semmi sem könnyű.
Ezt kell érezned,
Mielőtt bármit is mondanál.
..............

Bármi, amit birtokolni érdemes,
Azt megosztani is
Érdemes.
................

A szeretet egy madár.
Amikor kalitkába zárjuk,
Emberi szeretetnek hívjuk.
Ha megengedjük neki,
Hogy a mindent átható
Tudat égboltján repüljön,
Akkor isteni szeretetnek hívjuk.
..............

Csak egy dolog van, ami mindig volt,
Ami van, és ami örökké lesz.
Ez a dolog a szeretet:
A szeretet, amely teremtett,
A szeretet, amely táplál,
A szeretet, amely fenntartja
Isten világegyetemét.
..................

Mindennap
Próbáld meg
lilagondolatok, 2018. január 06. szombat, 07:53
Advent második gyertya
Aranyosi Ervin
Advent második gyertya

... A második is fényre lobban,
jelzi, angyal szállt a földre:
- Éljetek méltóbban, jobban,
s várjatok az újszülöttre!
Lelketeket készítsétek,
- a világ újjá születhet.
Szóljon szívből belső ének,
- nyissátok meg szeretetnek!
Legyen bennünk könyörület,
új megváltónk, mikor várjuk.
A világ is szebbnek tűnhet,
ha utunkat eképp járjuk.
Találd meg a belső békét,
s majd, ha utad tisztán járod,
élvezheted eredményét,
egy csendes, békés világot...
katrin56, 2017. december 10. vasárnap, 17:43
Advent második gyertya
Aranyosi Ervin
Advent második gyertya

... A második is fényre lobban,
jelzi, angyal szállt a földre:
- Éljetek méltóbban, jobban,
s várjatok az újszülöttre!
Lelketeket készítsétek,
- a világ újjá születhet.
Szóljon szívből belső ének,
- nyissátok meg szeretetnek!
Legyen bennünk könyörület,
új megváltónk, mikor várjuk.
A világ is szebbnek tűnhet,
ha utunkat eképp járjuk.
Találd meg a belső békét,
s majd, ha utad tisztán járod,
élvezheted eredményét,
egy csendes, békés világot...
eckerkata, 2017. december 10. vasárnap, 15:48
1/39
Képek, videók
Évszak váltások.jpg
megyerimihaly
2015. június 19. péntek, 17:37
Harriet és Ozzie váltás a
margoboszi
2014. december 02. kedd, 17:32
Itt a váltás 2014-05-05
margoboszi
2014. június 23. hétfő, 18:00
Váltás a vörös vércse fés
margoboszi
2014. május 21. szerda, 23:41
Vörös vércse váltás 2014
margoboszi
2014. május 21. szerda, 23:10
Váltásra várva... 2014-04
margoboszi
2014. május 01. csütörtök, 20:45
Váltás után etetés. Még 2
margoboszi
2014. május 01. csütörtök, 20:45
Váltás volt. 2014-04-25 1
margoboszi
2014. május 01. csütörtök, 20:38
szín váltás
lrjuditka
2011. május 24. kedd, 18:09
álom valóra váltása.jpg
kicsoda57
2010. április 17. szombat, 18:59
Őrangyalom üzenete.jpg
pacsakute
2018. február 11. vasárnap, 22:17
Üzenet odaátról.jpg
pacsakute
2017. november 28. kedd, 22:09
Üzenet nekem.jpg
pacsakute
2017. november 28. kedd, 22:09
Bibliai üzenet nekem.jpg
pacsakute
2017. november 10. péntek, 00:04
Üzenet odaátról-jpg.jpg
pacsakute
2017. október 25. szerda, 13:32
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.