Regisztráció  Belépés
2017. június 24. szombat | 25. hét | 175. nap | 10:51 | Iván
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Minden reggeli ébredéssel...
Poór Edit

Minden reggeli ébredéssel,
Új élet kezdődik el.
Szívedet és lelkedet,
Reményteli várakozás tölti el.
Talán ma láthatom,
Szerelmemmel, találkozhatom.
Így telik el nap - nap után,
Múlnak az évek egymás után.
Csak vársz és vársz,
Holnap talán rá találsz.
Eljön a szerencsés pillanat,
Őt, végre megláthatod,
Leírhatatlan boldogságod.
Előtted áll, s te csak csodálod,
Keresed a szavakat, de nem találod.
Mondanád mennyire szereted,
De most még nem teheted.
Földöntúli érzés járja át lelked,
Fáj, meg nem ölelheted.
Az idő meg nem áll,
Találkozásotok pillanata lejár.
A búcsúzás nehéz,
Hiszen újra csak remélsz.
S még nem tudhatod,
Majd újra, Őt mikor láthatod.
Szemének fényét,
Szívedben örökre megőrzöd.
Szavainak dallamát,
Míg élsz, lelkedben őrzöd.
Szeretnél vele boldog lenni,
Szeretnéd őt boldoggá tenni.
De várnod kell rá,
Amíg lelke,
kkm, 2017. június 19. hétfő, 13:43
Apák napja
ajándék,
őt a Jó Isten küldte.

Ugye, mi itthon ünneplünk?
Anya süt egy szép tortát,
én rajzolok rá kisangyalt,
azt jelenti, hogy
boldog apák napját!

Az a baj, amit elmondtál
kicsim, az nem egy mese.
Nagyon sok mindenen múlik,
hogy egy szülő jó lesz-e?

Ha egy apa nem tud mindig
a gyerekével lenni,
egyáltalán nem jelenti,
hogy őt már nem szereti.

Néha, tudod, az élete
az másképpen alakul,
mi nagyon szerencsések vagyunk
igy együtt családostól.

A lényeg, hogy itt vagytok nekünk,
és mi nagyon szeretünk,
apák napját - amíg élünk -
megígérem, s be is tartom:
itthon mindig ünneplünk!Kósa Gabriella: Úgy kelletek...
Apák napjára

Ha nagy leszek, anya leszek,
főzök finom ebédet,
apuci lesz majd a férjem
és este a gyerekeknek
együtt mondunk
menusgabor, 2017. június 17. szombat, 21:30
X. Smaragdtábla: Az Idő Kulcsa
amint tudatunk egyik eseményről a másikra vált.
Igen valójában az idő által létezel.
Tudjátok meg, hogy még ha az időben különbözőnek is tűntök,
mégis az egyesültségben lakoztok."

A kezdeti Üresség a megnyilvánulatlan (állóvíz). Nem volt még idő, sem tér. A Gondolat a két okforrás egymás számára történő megnyilvánulása, a létezés folyamata az időhullámok segítségével, amik közvetítik a létezési kölcsönhatást. A célirányos és átható gondolat a Teremtő Atya tachion szerencsés találkozását jelenti a Teremtő Anyával, aminek eredményeként létrehozta magából az első időhurkot, az Istent. Az első időhurok anyagtalan (transzcendens), és erőnek nevezzük, mert hat a belekerülő időforrásokra (kényszerítő erővel). Kezdetben tehát nem volt idő, de a létezés megszülte az időt. Előbb az ősidőt, majd a lineárisnak nevezett időt. Az Isten felette áll az időnek, mivel ő kelti azt magából. Az idő egy dinamikus hullámtér, ezért hullámzik és ezért van ritmusa. Az idő azért nem változik,
eposz, 2017. június 11. vasárnap, 01:56
Szép napot mindenkinek!
Hetvenöt év. Körülbelül ennyit kapnak, ha szerencsések. Hetvenöt évet: hetvenöt tél és hetvenöt tavasz, hetvenöt nyár és hetvenöt ősz. Ha így nézzük, nem is olyan sok, igaz? Hát használják ki! Szálljanak ki a mókuskerékből! Figyeljenek a belső ösztöneikre! Űzzék ki a szorongásaikat! Éljék boldogan az életüket! Most rögtön, ebben a pillanatban! Nem úgy értem, hogy dobjanak el mindent, és rúgják fel a szabályokat, hanem ragadják meg a szeretetet! Ha kockáztatnak, lehet, hogy tovább élnek. Ha tovább élnek, többet lehetnek a családjukkal. Győzzék le a félelmeiket, szeressenek, ne gyűlöljenek! Fogadják el a másikat! Ebben rejlik a boldogság. Ha hajlandóak vagyunk elfogadni a másik embert, már nyertünk, ez egészen biztos. Ez a boldogság záloga.
kirscha, 2017. június 08. csütörtök, 11:00
A pálos rend megtöretése...
földrajzi név) és a végzet kerekedik fölül. Vitéz János látnoki képsorozata a magyar királyokról hitelesnek bizonyul: egy olyan király következik a trónon, aki uralkodása alatt folyamatosan szundikál. Tragikus érdektelenségét kihasználva ,,a Jagelló udvar három szerződést kötött a Fuggerekkel, melyben a kereskedelmi, a vám- és a pénzverési monopóliumokat átadta a Fuggereknek. Ezzel az eddigi külső önvédelmi harc halálos bel­politikai harccá is alakult.

Az összeomlásig... Fortunatus (Szerencsés) Imre a Fuggerek helytartója irányította a királyi udvart és kezelte az állam bevételeit több mint három év­ti­zedig. (első hatalmi pólus) A második hatalmi pólust (az önvédelmet) az országgyűlést uraló magyar köznemesség és vezetője,.... Werbőczy István jelentette." (dr Tóth Zoltán József: A magyar állam metamorfózisa)

A Werbőczy vezette köznemesi párt 1505-ben hitet tett a szabad királyválasztás és a nemzeti királyság mellett. Az 1505-ös rákosi országgyűlés határozatának bevezetője a haza
simocsi, 2017. június 05. hétfő, 08:46
Asztalitenisz-vb - Lakatos Tamás bravúrral a 32 között
128-as főtáblára, a második fordulóban remekül kezdett a 21. helyen kiemelt német ellen, megnyerte az első két játszmát. A folytatásban a csapatban olimpiai bronz- és vb-ezüstérmes, Európa-bajnok Steger magára talált, gyorsan egyenlített, de ezután ismét Lakatos pillanatai következtek. Remekül szervált, Steger emiatt többször is tehetetlenül tárta szét a karját, és az ötödik szettet 11-6-ra megnyerve ismét előnybe került. A hatodik játszmában 9-9-ig fej fej mellett haladtak, majd egy hálóról lecsorgó szerencsés labdával Lakatos meccslabdához jutott, és nem remegett meg a keze, már az első lehetőségével élt is.

Steger a 25., ellenfele pedig a 191. a világranglistán.

Lakatos - aki a magyar férfiak közül egyedüliként van még versenyben a vb-n - a szlovák Lubomir Pistejjel (156.) találkozik majd a 32 között, pénteken.

Eredmények (a nemzetközi szövetség honlapja alapján):

férfi egyes, 2. forduló (a 32 közé jutásért):Lakatos Tamás-Bastian Steger (német) 4-2 (8, 12, -8, -8, 6,
velemenyezd, 2017. június 01. csütörtök, 17:18
H.Kohut Katalin: Vasalás (Vilma-Béla párbeszéd)
munkára fordított idejük, hanem azt is, hogy együtt kell vállalnia a házaspárnak az otthoni munkákat, melyeket, mint szükséges rosszat, együtt és gyorsan el kell végezniük, hogy mindkettőnek maradjon ideje a pihenésre, szórakozásra.
- Úgy, mint mi, Bélám?
- Igen, mi nem is vesszük észre, hogy pihigünk, amikor kellemes zenét hallgatunk, vagy sétálunk.
- A szórakozásunk is kellemes kikapcsolódás...
- Igen, a hétvégi túrák, piknikek, kerékpározások, teniszezés, pinpongozás.
- Szerencsés az az ember, akinek a hobbija a munkája. Mi azok vagyunk...
- Nekem még nem teljesen az, ki kell alakítanom a jövőmet, de neked, drága Vilma, az énekelés, gitározás, oboázás és furulyázás és a fütyülésed kimondottan csodálatos.
- Szeretem a hangutánzókat, a fütyülést meg kicsi korom óta gyakorolom.
- Így könnyebb a monoton házimunka, vagy bármi, amit el kell végezni.
- Igen, különösen vasalás közben szeretek énekelni, mint mondtam, ezért lenne szükségem biztonságos vasalóasztalra
katalinkohut, 2017. május 22. hétfő, 09:53
Beszélj róla: ROTEBEETE története (22 éves nő)
illusztráció

Nem is tudom, hol kezdjem. Nehéz úgy leírni azt a sok fájdalmat, hogy közben ne kalandozzak el. Szerintem én a világ legszomorúbb kisgyerekei közé tartoztam, akik a kilencvenes években születtek. Ezt most gondolom így, akkoriban szentül hittem, hogy én tökéletes gyerek vagyok, akit mindenki irigyel. Irigyeltek, mert szófogadó voltam, okos, türelmes, intelligens, és csinos. Szép kislány voltam, bűbájos. És soha senkinek nem tudtam elmesélni, hogy mik történnek otthon.

Nem is akartam, nem is tartottam fontosnak. Visszagondolva, szerintem egy gyerek a saját játékidejét élvezi, és nem rágódik és töpreng olyanokon, hogy mi miért történik. Persze féltem, de rátanultam, mikor kell jobban figyelni, és rákészülni a rossz dolgokra. Apukám végtelenül boldogtalan ember lehet, mert gyerekkoromból én semmi másra nem emlékszem, csak hogy minden hazaérése alkalmával jól elvert minket kishúgommal. Anyu meg elnézte,
proakela, 2017. május 21. vasárnap, 17:41
50 csodálatos bölcselet, amire egy idős FA tanított meg!
beszélek.

46. Bármi is történjen, akárhányszor sérülj meg, omolj össze vagy csalódj az életben, ne feledd, hogy nem veszítettél értékedből és elég erős vagy ahhoz, hogy tovább növekedj. Vagy azt akarod mondani, hogy a tavalyi szél miatt meggörbültem kicsit és már én sem vagyok erős és tökéletes?

47. Egy nap megpihent egy fiatal a törzsemhez dőlve. Olvasott. Egyik gondolat magával ragadott: Egy fa minden levelének van egy angyala, aki azt mondja: - Nőjj! Nőjj!". Milyen szerencsés vagyok! Te elgondolkoztál már azon, milyen angyalok vannak a te életedben?

48. Légy türelmes. Néha évekbe telhet, hogy elérd az áhított magasságot - de biztos lehetsz benne, hogy megéri várni.

49. Adj. Nem kell arrogánsnak, merevnek és megingathatatlannak tűnni. A tölgy azért olyan erős, mert megosztja energiáját. Segítsd te is azokat az embereket, akik utadba kerülnek.

50. Szeresd az életet. Az élet pedig a legszebb ajándékokat tárja eléd. Még a vihar közepén
lenke1964, 2017. május 10. szerda, 16:54
Harmonia.......
csalást, pletykát. Azonban nézz a képen az arcra - tudod-e, hogy milyen nemű ez az újszülött? Ez az a pillanat, amikor még minden lehetséges. A csecsemő a jövő, az életerő, a lehetőség, az ártatlanság megtestesítője. Pénzügyi, vállalkozási kérdésekben jó jel. Kínában a bőség, a szerencse jelképe. Az egyén változását a tökéletesedés irányában is jelenti. Bizonyos kultúrákban a közösség fennmaradását, azaz a biztonságot jelképezi.
Saját születésnapodon kapni ezt a lapot azt jelenti, hogy különsen szerencsés év elé nézel. Állapotos nőnek is nagy szerencse. Gyermeked születésnapján kapni ezt a lapot figyelmeztetést jelent. Karácsonykor spirituális hívás, Isteni jel.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek új párkapcsolat érkezését, kapcsolatban élőknek régi viszony új alapokra való helyezését jelenti. Gyermekre vágyóknak jel, hogy itt az idő belevágni. A fogantatásra alkalmas napot is jelölheti. (Ha épp nem akarsz gyereket, ma védekezz kicsit jobban, mint máskor!)

Ezt mondja neked:
agica2004, 2017. május 09. kedd, 17:44
Titkok!!
eseményeken mentek keresztül. A kezdetben főleg angol és spanyol hajó-flotta uralta tengerek még sem tűntek olyan nyugodtnak mind azt sokan vélték. Bár az 1400-as évek végétől egészen napjainkig történnek különös, rejtélyes események és jelenségek a tengereken, óceánokon mégis a legtöbb ilyen történetre a kezdetekkor került sor. Az egyszerűnek tűnő hajóutak nagyon hosszadalmas és esetenként végzetes rémálommá váltak. A legtöbb hajó és legénysége elérte célját, ám nem mindenki büszkélkedhetett ezzel a szerencsés ténnyel. A kapitány és a legénység ugyan úgy tette dolgát ahogy eddig. Az úti cél figyelése, irányváltoztatás, ellenséges hajók és kalózok figyelése, halászat, éjszakába nyúló önfelett és vidám mulatozás, borozgatás feledtette velük az időt. Csak, hogy az éjszakai óceán hatalmas szája tátva állt, várva a megfelelő pillanatot. A különös és rejtélyes eltűnések, tengeri szörnyek, különböző átkok és szerencsétlenségek, furcsa halálesetek, valamint fantomhajók és kísértetek borzolták a kedélyeket. Ezek a
piroska0101, 2017. május 09. kedd, 15:55
Mai harmónia kártyám
csalást, pletykát. Azonban nézz a képen az arcra - tudod-e, hogy milyen nemű ez az újszülött? Ez az a pillanat, amikor még minden lehetséges. A csecsemő a jövő, az életerő, a lehetőség, az ártatlanság megtestesítője. Pénzügyi, vállalkozási kérdésekben jó jel. Kínában a bőség, a szerencse jelképe. Az egyén változását a tökéletesedés irányában is jelenti. Bizonyos kultúrákban a közösség fennmaradását, azaz a biztonságot jelképezi.
Saját születésnapodon kapni ezt a lapot azt jelenti, hogy különsen szerencsés év elé nézel. Állapotos nőnek is nagy szerencse. Gyermeked születésnapján kapni ezt a lapot figyelmeztetést jelent. Karácsonykor spirituális hívás, Isteni jel.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek új párkapcsolat érkezését, kapcsolatban élőknek régi viszony új alapokra való helyezését jelenti. Gyermekre vágyóknak jel, hogy itt az idő belevágni. A fogantatásra alkalmas napot is jelölheti. (Ha épp nem akarsz gyereket, ma védekezz kicsit jobban, mint máskor!)

Ezt mondja neked:
eva6, 2017. május 02. kedd, 11:41
1/189
Képek, videók
Poór Edit Advent.jpg
maria_kadar_148
2017. január 11. szerda, 22:39
békák, egymás között.jpg
agica2004
2017. május 20. szombat, 17:32
Macskák egymás közt
sanci81
2017. május 07. vasárnap, 09:42
Egymás mellett vagy messz
suzymama43
2017. április 20. csütörtök, 11:43
Barátok egymás mellett
sanci81
2017. február 13. hétfő, 16:51
Ülünk egymás mellett.jpg
chillik
2017. február 03. péntek, 06:22
Már egymást tépik 01.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 16:22
Már egymást tépik 02.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 16:20
Már egymást tépik 03.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 16:20
Csak egymáshoz 01.jpg
chillik
2017. január 15. vasárnap, 18:24
Csak egymáshoz 02.jpg
chillik
2017. január 15. vasárnap, 18:23
Egymás mellett vagy messz
borigit
2017. január 15. vasárnap, 09:04
szerencsés nap.jpg
gosztmagdi
2017. június 03. szombat, 13:12
Szerencsés legyen az élet
csalogany13
2017. május 06. szombat, 23:15
Szerencsés hetet kívánok
farkasterezia
2017. február 13. hétfő, 13:28
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.