Regisztráció  Belépés
2018. május 26. szombat | 21. hét | 146. nap | 02:31 | Fülöp, Evelin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nem véletlenül kaptad az óvodai jeledet. Itt van melyik mit
eszméket, ám a gyakorlati kivitelezést, a megvalósítást folyamatosan gyakorolnia kell

szőlő: vidám, bohókás és társaságkedvelő természetű, alapvető elégedettség, életigenlés jellemzi, ezért a bőség is áramlik felé

szőnyeg: szereti a mozgást, a változatosságot. Igaz, eltűri a monotonitást is, de közben a képzelete gyakran egész máshol jár. Karakán, saját életét maga akarja alakítani.

T
tányér/tál: jó érzékkel veszi észre az élet kínálta lehetőségeket. Mások esetleg szerencsésnek gondolják, pedig ő csak nyitott szemmel jár, és van bátorsága elfogadni ezeket.

teknős: fegyelmezett, visszafogott, akár visszahúzódó típus. Megfontolt, képes magán uralkodni. Békés derűt sugároz, ő nem a hirtelen reakciók és a heves indulatok embere.

telefon: jó kommunikációs képességei vannak. Igényli a társaságot, a kapcsolatokat, szereti problémáit, gondolatait megbeszélni, megosztani másokkal.

televízió: folyamatosan igényli az új impulzusokat, érdeklődő,
tinka1951, 2018. május 09. szerda, 15:07
Sárkány - állatjegy
bátorság és a jóindulat is hozzá tartozik. Ha barátja bajba kerül, a Sárkány azonnal kész segíteni, és tekintélyével, méltóságával általában megoldja a nehéz helyzeteket. Szívvel-lélekkel veti bele magát a legtöbb feladatba. Magas követelményeket támaszt önmagával szemben, és meglepi, ha nem mindenki tud lépést tartani vele.

A Sárkány jegyében született emberek többnyire igen sikeresek, sorsukban a kínaiak szerint egyensúlyban van az Ég és a Föld. A Sárkány határozott, nyílt, tehetséges és szerencsés. Általában a legjobb pillanatban áll elő valamilyen izgalmas, új ötlettel. Néha forrófejű, túlságosan makacs és gorombán őszinte, de bírálatait, javaslatait érdemes megfontolni.

Vonzó megjelenésű, ért a csábításhoz, hamar elbűvöli kiszemelt partnerét. Sokan csodálják, sziporkázó egyénisége mély benyomást kelt. Könnyen kezd kalandot, de nehezen állapodik meg, gyakran számos szerelmi kapcsolatot tart fenn egyidejűleg. A túlzott érzelmi függőséget nem szereti, ezért keres egyre újabb,
eposz, 2018. április 27. péntek, 13:03
Harmonia.......
csalást, pletykát. Azonban nézz a képen az arcra - tudod-e, hogy milyen nemű ez az újszülött? Ez az a pillanat, amikor még minden lehetséges. A csecsemő a jövő, az életerő, a lehetőség, az ártatlanság megtestesítője. Pénzügyi, vállalkozási kérdésekben jó jel. Kínában a bőség, a szerencse jelképe. Az egyén változását a tökéletesedés irányában is jelenti. Bizonyos kultúrákban a közösség fennmaradását, azaz a biztonságot jelképezi.
Saját születésnapodon kapni ezt a lapot azt jelenti, hogy különsen szerencsés év elé nézel. Állapotos nőnek is nagy szerencse. Gyermeked születésnapján kapni ezt a lapot figyelmeztetést jelent. Karácsonykor spirituális hívás, Isteni jel.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek új párkapcsolat érkezését, kapcsolatban élőknek régi viszony új alapokra való helyezését jelenti. Gyermekre vágyóknak jel, hogy itt az idő belevágni. A fogantatásra alkalmas napot is jelölheti. (Ha épp nem akarsz gyereket, ma védekezz kicsit jobban, mint máskor!)

Ezt mondja neked:
agica2004, 2018. április 25. szerda, 17:19
Tallóztam
én anyagomat találták a legjobbnak. Úgy éreztem, hogy engem az intézet nevezett ki, amit az akkori egészségügyi miniszter csupán megerősített. Azóta mindig az intézet volt a legelső. Ennél csak egyvalami volt fontosabb: a beteg.
Hatalmas intézményt vezet. Több mint ezer munkatárs, nyolc klinikai központ számos osztálya, hat kutatóbázis. A gyógyítás mellett oktató- és kutatóközpontként is működnek. Megannyi nagy egyéniség munkahelye ez. Hogyan tudja ezt irányítani?

- Rendkívül szerencsésnek tartom magam, mert mindig voltak körülöttem kiváló emberek, akikre számíthattam. Meggyőződésem, hogy aki onkológusnak megy, az az orvostudomány legnagyobb kihívását választja. Itt az elkötelezettség alapkövetelmény. Aki hosszú éveket tölt daganatos betegek között, szerénnyé és alázatossá válik. Másként látja a világot. Én is másként gondolkodtam Szegeden, mint ebben az intézetben. Legfőbb alapelvem: mindig a betegnek van igaza. Ha nincs igaza, akkor is igaza van, mert akivel azt közlik, hogy rákos,
horvathnemagdi, 2018. április 24. kedd, 10:37
Az instant levesek, gyors éttermek, plasztikai műtétek
"Az instant levesek, gyors éttermek, plasztikai műtétek és hétperces fittnes edzések korát éljük. Mindenki gyors, sőt azonnali eredményeket akar, de csak kevesek hajlandóak befektetni az ehhez szükséges időt és energiát. Amikor a színpadon egy gyönyörű hangú énekesnőt, vagy a pályán egy világcsúcsot döngető ünneplő atlétát látsz, mit gondolsz? A legtöbben legyintenek: szerencsés, tehetséges, jókor volt jó helyen. A csúcsteljesítmények és a kimagasló sikerek rengeteg gyakorlatnak köszönhetőek. Senki nem válik azonnal mesterré. Hosszú évek kitartó munkája szükséges hozzá: a terület tanulmányozása, égető vágy a mélyebb megértésre, és sok sok gyakorlás. Az emberek többsége akarja ugyan az eredményt, de a hozzá vezető utat nem. Nincs rövid út a mesteri szinthez, csak pillanatok hosszú sora amit gyakorlással töltesz el, legyen szó autóvezetésről, hangszeren való zenélésről, tárgyalásról, sportteljesítményről,
koszegimarika, 2018. április 19. csütörtök, 13:39
Horváth Ilon: Vívódások
Gőzölgő katlan mélyéről feltörő
gondolat vasakarattal tör elő,
szítja a tüzet,nyugalmat óhajtó
gondolatokra héjaként mér csapást.

Létük nem kívánt,menekül előlük,
aki tud,bújna sűrű erdők mélyét
betakaró lombok alá hiába,
szörnytámadások elől menekvés nincs.

Szerencsés pillanata az életnek,
ha olyan gondolatsorok születnek,
mik gyötrődő lelkeket megnyugtatnak.

Ritka ajándék-pillanatok ezek!
Akkor azt érzed,meg kellett születned,
és mindennek így kellett történnie.
hilon, 2018. április 07. szombat, 01:08
Tallóztam
Petőfi Sándor

A gólya

Sokféle a madár, s egyik ezt, másik azt
Leginkább kedveli,
Ezt ékes szólása, amazt pedig tarka
Tolla kedvelteti.
Kit én választottam, a dal-mesterséghez
Nem ért az a madár.
S egyszerű, mint magam... félig feketében,
Félig fejérben jár.

Nekem valamennyi között legkedvesebb
Madaram a gólya,
Édes szülőföldem, a drága szép alföld
Hűséges lakója.
Tán ezért szeretem annyira, mert vele
Együtt növekedtem;
Még mikor bölcsőmben sírtam, ő már akkor
Kerepölt fölöttem.

Vele töltöttem a gyermekesztendőket.
Komoly fiú valék.
Míg társim a hazatérő tehéncsordát
Estenként kergeték:
Én udvarunkon a nádkúp oldalánál
Húztam meg magamat,
S némán szemléltem a szárnyokat-próbáló
Kis gólyafiakat.

És elgondolkodtam. Jól tudom, az gyakran
Fordult meg fejembe':
Miért hogy az ember nincs úgy, mint a madár,
Szárnyakkal teremtve?
Csak
horvathnemagdi, 2018. március 31. szombat, 19:44
Magyar-kazah - Vereséggel és gyenge játékkal mutatkozott be Leekens csapata
zúdított a kapu bal oldalába (2-3).

A kazahok már a himnuszok alatt elnyerték a hazai publikum szimpátiáját, mivel több játékos is a vacogó kísérő gyerekekre terítette bemelegítő felszerelését. A vendégek ezt követően már korántsem voltak ennyire népszerűek, hiszen tíz perc alatt kétgólos vezetéshez jutottak, a magyar szurkolótábornak pedig ebben a pillanatban el is fogyott a türelme. A 21. percben úgy tűnt, magára talált Leekens együttese, ehhez Dzsudzsák Balázs harcossága és Szalai Ádám kissé szerencsés gólja kellett.

A lendület azonban nem tartott ki sokáig, a kazahok szépen lassan visszavették az irányítást, nem sokkal a szünet előtt pedig visszaállították a kétgólos különbséget.

A magyarok belga szövetségi kapitánya három cserével próbálta felrázni a csapatát - a védelemről mindent elárult, hogy a két szélső hátvédet lehozta -, de semmilyen érzékelhető változás nem történt a pályán. A hazai szurkolótábor először csak azt kiabálta, hogy "hol a szívetek", a 60. percben azonban látványosan
velemenyezd, 2018. március 23. péntek, 21:32
A pesti forradalom és a sajtószabadság
Pestre.

Itt már kigyúltak az ablakokban az első gyertyafények. A kivilágítást - mint a Pesti Hírlap írta - az indokolta, hogy ,,mi után olly régen epedt annyi hő kebel, végre megérkezett a sajtó-szabadság arany kora". Landerer és Heckenast fényben úszó házáról zászlók lengtek s bent élénk munka folyt a szedőszekrények között, készültek a falragaszok, amelyeken reggelre a választmány a főváros népével közölte a történteket: ,,Pest város közönsége {II-1-41.} nevében alolírottak szerencsések hivatalosan értesíteni a magyar nemzetet, hogy ami más országokban polgár vérbe került - a reformot - Budapesten 24 óra alatt békés és törvényes úton kivívta a törvényes egyetértés." A helytartótanács úgy határozott, hogy ,,a censura nyomban megszüntetetett, a sajtó annyi százados bilincsei alól fölszabadult".

Petőfi március 15-én késő éjjel ezt írta naplójába lelkesen: ,,ma született a magyar szabadság, mert ma esett le a sajtórul a
ametiszt54, 2018. március 15. csütörtök, 10:28
Tallóztam
dolgok miatt panaszkodsz (és az elmúlt hónapokban sok ilyet láttam), gondolj valakire, akinek tényleg problémája van.
Légy hálás az apró kis bajodért, és lépj túl rajta.

Nyugodtan el lehet ismerni, ha valami idegesít, de próbálj meg ne túl sokat gondolkodni rajta és ne rontsd el ezzel más emberek napját is. Ha ezzel megvagy, menj ki és vegyél egy jó nagy levegőt a tiszta ausztrál levegőből, nézd meg, milyen kék az ég és milyen zöldek a fák, annyira szép. Gondolj csak bele, mennyire szerencsés vagy, hogy ezt meg tudod tenni: hogy lélegzel.

Lehet, hogy ma pont beragadtál a dugóba, vagy rosszul aludtál, mert a gyönyörű gyermekeid nem hagytak, vagy a fodrász túl rövidre vágta a hajadat. Letört a körmöd, túl kicsi a melled, narancsbőrös a hátsód vagy van egy kis hasad. Ezeket a dolgokat mind engedd el. Hidd el, hogy nem ezekre fogsz emlékezni, amikor majd menned kell. Annyira jelentéktelenek, amikor teljes egészként szemléled az életedet. Nézem, ahogy a testem a szemem láttára megy
horvathnemagdi, 2018. március 13. kedd, 07:10
Zöldhályog
Kora tavaszi napsütésre ébredek. Mielött kinyitom a szemem még egy kicsit élvezem a melengetö napsugarak simogatását. Megfordulok és lassan, óvatosan kipillantok. Hatalmas zebrapletyka integet rám a komód tetejéröl. Szemem mohón falja a színeket! Zöld, ezüst, lila, piros! Eddig még meg sem csodáltam öket. Nem fogtam fel, milyen szerencsés vagyok. Látok! Látom, hogy felkelt a nap és az ébredö természet ezer színével ünnepli a tavaszt. Érzem a köntösöm, amint egy hatalmas plüsmaskó puha melegségével átölel. Érzem a hajnal didergetö hüvösét, amint kibújok az ágyból. Érzem a friss kávé illatát, amint lágyan összeolvad a csepp tejszín és egy csipet fahéjjal. És hálát adok ezért, hogy még látok és részese lehetek ennek a csodálatos világnak, ennek a gyönyörü színkavalkádnak még egy darabig.
Pár nappal ezelött még nem tudtam, hogy milyen szerencsés vagyok. Észrevétlen, szürke egérként gyarapítottam a látok táborát, anélkül, hogy örültem volna annak, tudom miröl beszélsz, ha azt mondod piros. Aztán egy kora
csipet75, 2018. március 10. szombat, 07:51
Tompa Mihály - Szuhay Mátyás.
verme, gulyája,
- Monda Keszi - csak kell szíven szép Annája!
Szombaton estére ott termek Kardszagon,
S szépen, vagy erővel, de a lányt elhozom!«


'Segítsen az Isten!' - Szuhay felele,
S a kis számu csapat elszakadt kétfele;
Mivel Keszi, három társától bucsúzva:
Kesely lova fékét az alföldnek húzta.

S igy dörmögött Mátyás, tekintvén utána:
'Bárcsak a jó fiú szerencsésen járna!
Sajnálom szivemből, ugyis atyámfia:
Egy volt a szépanyánk, Both Kata, Sófia!'

E közben setét lőn, miként az üstfenek,
A lovak csak lábról lábra mehettenek;
Sok vesződség után, éhen-szomjan végre,
Mátyás éjféltájban pincéjéhez ére.


Leszállván lováról, veszi a kulcsokat:
Hanem visszahökken, sokat látott, sokat...!
Az ajtó betörve és tátva-nyitva
chillik, 2018. március 04. vasárnap, 05:29
1/191
Képek, videók
Nem véletlenül.....jpg
pacsakute
2015. szeptember 11. péntek, 20:59
véletlenül.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 19:33
Nem véletlenül....jpg
pacsakute
2013. március 16. szombat, 19:13
Nem véletlenül születtél.
pacsakute
2012. szeptember 17. hétfő, 08:53
semmi nincs véletlenül.jp
dnemethk
2012. június 17. vasárnap, 18:31
Nem véletlenül . . .
terezia1951
2010. december 13. hétfő, 20:24
Te nem véletlenül vagy it
jakabgasparne
2009. október 06. kedd, 06:03
Véletlenül elpusztult
feherbika
2009. augusztus 12. szerda, 08:15
véletlenül átölelik egymá
beatrice
2008. december 25. csütörtök, 19:00
nem véletlenül születtél.
yaskane
2008. december 03. szerda, 17:33
nem véletlenül születtél
jakabgasparne
2008. október 05. vasárnap, 08:25
Véletlenül sem fordulna f
teszugi
2007. február 23. péntek, 12:14
Csodás jeleket mutatok az
katalin_53
2018. május 20. vasárnap, 06:32
Hálám jeléül.jpg
chillik
2018. április 17. kedd, 06:34
Angyali jelenet
sanci81
2018. március 29. csütörtök, 17:17
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.