Regisztráció  Belépés
2017. augusztus 17. csütörtök | 33. hét | 229. nap | 23:23 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Harmonia.......
csalást, pletykát. Azonban nézz a képen az arcra - tudod-e, hogy milyen nemű ez az újszülött? Ez az a pillanat, amikor még minden lehetséges. A csecsemő a jövő, az életerő, a lehetőség, az ártatlanság megtestesítője. Pénzügyi, vállalkozási kérdésekben jó jel. Kínában a bőség, a szerencse jelképe. Az egyén változását a tökéletesedés irányában is jelenti. Bizonyos kultúrákban a közösség fennmaradását, azaz a biztonságot jelképezi.
Saját születésnapodon kapni ezt a lapot azt jelenti, hogy különsen szerencsés év elé nézel. Állapotos nőnek is nagy szerencse. Gyermeked születésnapján kapni ezt a lapot figyelmeztetést jelent. Karácsonykor spirituális hívás, Isteni jel.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek új párkapcsolat érkezését, kapcsolatban élőknek régi viszony új alapokra való helyezését jelenti. Gyermekre vágyóknak jel, hogy itt az idő belevágni. A fogantatásra alkalmas napot is jelölheti. (Ha épp nem akarsz gyereket, ma védekezz kicsit jobban, mint máskor!)

Ezt mondja neked:
agica2004, 2017. augusztus 16. szerda, 19:01
Vizes vb - Bienerth: ezt a két hetet minden szinten abszolút profizmus jellemezte
alkalmas.

"Ez lesz az állandóan fenntartható kapacitás, ami megfelelő a következő világeseményekre" - jelentette ki az elnök.

Az úszók szövetségi kapitánya szerint minden magyar versenyző a maximumot hozta ki magából a vb-n.

"A részletes szakmai elemzés még hátravan, de a csapat összességében helytállt" - mondta Sós Csaba.

A szakember úgy véli, mindenki annyit hozott ki magából, amennyire az adott napon képes volt, többen viszont azon is túljelesítettek, amit tudnak. Kiemelte, szerencsés pillanat volt, hogy a múlt, a jelen és a jövő egyszerre lehetett ott a magyar válogatottban.

"Vannak olyan versenyzőink, akik már tizenöt éve is ezen a szinten úsztak, és vannak, akik még tizenöt év múlva is úsznak majd" - folytatta Sós, aki hozzátette, hogy a riói olimpián sikeresen teljesítő úszók nem tudták megismételni az ottani eredményeiket, Hosszú Katinka viszont "szerencsére annyival jobb a mezőnynél", hogy így is biztosan nyert a két vegyes számban.

A sajtótájékoztatón a magyar
velemenyezd, 2017. augusztus 01. kedd, 12:21
Kerecsényi Éva
talál békére.
Az érzéseket nem lehet kikényszeríteni, sem megvenni, nem lehet őket lepkehálóval levadászni, nem teremnek szabadon sem a kertben, sem a réten. Az érzések-legyenek jók, vagy rosszak- maguktól, kéretlenül, sokszor váratlanul, hol suttogva, lábujjhegyen, hol az orkán erejével, vadul és tombolva érkeznek. És amikor a lelked kapuján kopogtatnak, akkor nem szerencsés úgy tenni, mintha nem lennél otthon. Fogadd be őket szeretettel, a jókat öleld magadhoz, tápláld, szeresd, etesd, itasd minden földi jóval. A rosszaktól se félj, nézz bátran a szemükbe, láss bele a veséjükbe, és ha nincs rájuk szükséged, ne erősítsd, ne tápláld őket a figyelmeddel, hagyd, hogy végelgyengülésben örökre eltávozzanak. Emlékük arra jó, hogy felnyissák a szemed, de ne engedd, hogy bezárják a szíved.

Kerecsényi Éva


Gyenge
menusgabor, 2017. július 08. szombat, 21:00
Bemutatták a világbajnokság hostess ruháit
ruháinak bemutatójára is. Szántó Éva elmondta, a ruhák tervezésére a szervezők a Design Terminállal együttműködésben írtak ki pályázatot. Számos fiatal magyar tervező munkái közül végül a The Four stúdió alkotásait választották ki.
- Sós Csaba, a Magyar Úszóválogatott Szövetségi Kapitánya a sajtótájékoztatón elmondta, ritka pillanatnak lehetnek tanúi mindazok, akik figyelemmel követik az úszóversenyeket, hiszen a hazai keretben múlt, jelen és jövő egymással is versenyez majd. Kiemelte, olyan szerencsés helyzetben van a hazai úszósport, hogy az elmúlt 10-15 évben számos érmet nyerő magyar úszók, együtt versenyeznek azokkal, akik a remények szerint majd a következő 10-15 évben teszik ugyanezt. Hangsúlyozta, minden feltétel adott volt a jó felkészüléshez, de a magyar csapat eredményeit illetően nem érdemes jóslásokba bocsátkozni, hiszen a világ számos nemzete volt már képes olimpiai, vagy világbajnokot adni a sportágnak, kiélezettek a versenyek, ahol apró benyúlásokon múlhat egy-egy érem sorsa.
-
maroka, 2017. július 08. szombat, 09:09
Minden reggeli ébredéssel...
Poór Edit

Minden reggeli ébredéssel,
Új élet kezdődik el.
Szívedet és lelkedet,
Reményteli várakozás tölti el.
Talán ma láthatom,
Szerelmemmel, találkozhatom.
Így telik el nap - nap után,
Múlnak az évek egymás után.
Csak vársz és vársz,
Holnap talán rá találsz.
Eljön a szerencsés pillanat,
Őt, végre megláthatod,
Leírhatatlan boldogságod.
Előtted áll, s te csak csodálod,
Keresed a szavakat, de nem találod.
Mondanád mennyire szereted,
De most még nem teheted.
Földöntúli érzés járja át lelked,
Fáj, meg nem ölelheted.
Az idő meg nem áll,
Találkozásotok pillanata lejár.
A búcsúzás nehéz,
Hiszen újra csak remélsz.
S még nem tudhatod,
Majd újra, Őt mikor láthatod.
Szemének fényét,
Szívedben örökre megőrzöd.
Szavainak dallamát,
Míg élsz, lelkedben őrzöd.
Szeretnél vele boldog lenni,
Szeretnéd őt boldoggá tenni.
De várnod kell rá,
Amíg lelke,
kkm, 2017. június 19. hétfő, 13:43
Apák napja
ajándék,
őt a Jó Isten küldte.

Ugye, mi itthon ünneplünk?
Anya süt egy szép tortát,
én rajzolok rá kisangyalt,
azt jelenti, hogy
boldog apák napját!

Az a baj, amit elmondtál
kicsim, az nem egy mese.
Nagyon sok mindenen múlik,
hogy egy szülő jó lesz-e?

Ha egy apa nem tud mindig
a gyerekével lenni,
egyáltalán nem jelenti,
hogy őt már nem szereti.

Néha, tudod, az élete
az másképpen alakul,
mi nagyon szerencsések vagyunk
igy együtt családostól.

A lényeg, hogy itt vagytok nekünk,
és mi nagyon szeretünk,
apák napját - amíg élünk -
megígérem, s be is tartom:
itthon mindig ünneplünk!Kósa Gabriella: Úgy kelletek...
Apák napjára

Ha nagy leszek, anya leszek,
főzök finom ebédet,
apuci lesz majd a férjem
és este a gyerekeknek
együtt mondunk
menusgabor, 2017. június 17. szombat, 21:30
X. Smaragdtábla: Az Idő Kulcsa
amint tudatunk egyik eseményről a másikra vált.
Igen valójában az idő által létezel.
Tudjátok meg, hogy még ha az időben különbözőnek is tűntök,
mégis az egyesültségben lakoztok."

A kezdeti Üresség a megnyilvánulatlan (állóvíz). Nem volt még idő, sem tér. A Gondolat a két okforrás egymás számára történő megnyilvánulása, a létezés folyamata az időhullámok segítségével, amik közvetítik a létezési kölcsönhatást. A célirányos és átható gondolat a Teremtő Atya tachion szerencsés találkozását jelenti a Teremtő Anyával, aminek eredményeként létrehozta magából az első időhurkot, az Istent. Az első időhurok anyagtalan (transzcendens), és erőnek nevezzük, mert hat a belekerülő időforrásokra (kényszerítő erővel). Kezdetben tehát nem volt idő, de a létezés megszülte az időt. Előbb az ősidőt, majd a lineárisnak nevezett időt. Az Isten felette áll az időnek, mivel ő kelti azt magából. Az idő egy dinamikus hullámtér, ezért hullámzik és ezért van ritmusa. Az idő azért nem változik,
eposz, 2017. június 11. vasárnap, 01:56
Szép napot mindenkinek!
Hetvenöt év. Körülbelül ennyit kapnak, ha szerencsések. Hetvenöt évet: hetvenöt tél és hetvenöt tavasz, hetvenöt nyár és hetvenöt ősz. Ha így nézzük, nem is olyan sok, igaz? Hát használják ki! Szálljanak ki a mókuskerékből! Figyeljenek a belső ösztöneikre! Űzzék ki a szorongásaikat! Éljék boldogan az életüket! Most rögtön, ebben a pillanatban! Nem úgy értem, hogy dobjanak el mindent, és rúgják fel a szabályokat, hanem ragadják meg a szeretetet! Ha kockáztatnak, lehet, hogy tovább élnek. Ha tovább élnek, többet lehetnek a családjukkal. Győzzék le a félelmeiket, szeressenek, ne gyűlöljenek! Fogadják el a másikat! Ebben rejlik a boldogság. Ha hajlandóak vagyunk elfogadni a másik embert, már nyertünk, ez egészen biztos. Ez a boldogság záloga.
kirscha, 2017. június 08. csütörtök, 11:00
A pálos rend megtöretése...
földrajzi név) és a végzet kerekedik fölül. Vitéz János látnoki képsorozata a magyar királyokról hitelesnek bizonyul: egy olyan király következik a trónon, aki uralkodása alatt folyamatosan szundikál. Tragikus érdektelenségét kihasználva ,,a Jagelló udvar három szerződést kötött a Fuggerekkel, melyben a kereskedelmi, a vám- és a pénzverési monopóliumokat átadta a Fuggereknek. Ezzel az eddigi külső önvédelmi harc halálos bel­politikai harccá is alakult.

Az összeomlásig... Fortunatus (Szerencsés) Imre a Fuggerek helytartója irányította a királyi udvart és kezelte az állam bevételeit több mint három év­ti­zedig. (első hatalmi pólus) A második hatalmi pólust (az önvédelmet) az országgyűlést uraló magyar köznemesség és vezetője,.... Werbőczy István jelentette." (dr Tóth Zoltán József: A magyar állam metamorfózisa)

A Werbőczy vezette köznemesi párt 1505-ben hitet tett a szabad királyválasztás és a nemzeti királyság mellett. Az 1505-ös rákosi országgyűlés határozatának bevezetője a haza
simocsi, 2017. június 05. hétfő, 08:46
Asztalitenisz-vb - Lakatos Tamás bravúrral a 32 között
128-as főtáblára, a második fordulóban remekül kezdett a 21. helyen kiemelt német ellen, megnyerte az első két játszmát. A folytatásban a csapatban olimpiai bronz- és vb-ezüstérmes, Európa-bajnok Steger magára talált, gyorsan egyenlített, de ezután ismét Lakatos pillanatai következtek. Remekül szervált, Steger emiatt többször is tehetetlenül tárta szét a karját, és az ötödik szettet 11-6-ra megnyerve ismét előnybe került. A hatodik játszmában 9-9-ig fej fej mellett haladtak, majd egy hálóról lecsorgó szerencsés labdával Lakatos meccslabdához jutott, és nem remegett meg a keze, már az első lehetőségével élt is.

Steger a 25., ellenfele pedig a 191. a világranglistán.

Lakatos - aki a magyar férfiak közül egyedüliként van még versenyben a vb-n - a szlovák Lubomir Pistejjel (156.) találkozik majd a 32 között, pénteken.

Eredmények (a nemzetközi szövetség honlapja alapján):

férfi egyes, 2. forduló (a 32 közé jutásért):Lakatos Tamás-Bastian Steger (német) 4-2 (8, 12, -8, -8, 6,
velemenyezd, 2017. június 01. csütörtök, 17:18
H.Kohut Katalin: Vasalás (Vilma-Béla párbeszéd)
munkára fordított idejük, hanem azt is, hogy együtt kell vállalnia a házaspárnak az otthoni munkákat, melyeket, mint szükséges rosszat, együtt és gyorsan el kell végezniük, hogy mindkettőnek maradjon ideje a pihenésre, szórakozásra.
- Úgy, mint mi, Bélám?
- Igen, mi nem is vesszük észre, hogy pihigünk, amikor kellemes zenét hallgatunk, vagy sétálunk.
- A szórakozásunk is kellemes kikapcsolódás...
- Igen, a hétvégi túrák, piknikek, kerékpározások, teniszezés, pinpongozás.
- Szerencsés az az ember, akinek a hobbija a munkája. Mi azok vagyunk...
- Nekem még nem teljesen az, ki kell alakítanom a jövőmet, de neked, drága Vilma, az énekelés, gitározás, oboázás és furulyázás és a fütyülésed kimondottan csodálatos.
- Szeretem a hangutánzókat, a fütyülést meg kicsi korom óta gyakorolom.
- Így könnyebb a monoton házimunka, vagy bármi, amit el kell végezni.
- Igen, különösen vasalás közben szeretek énekelni, mint mondtam, ezért lenne szükségem biztonságos vasalóasztalra
katalinkohut, 2017. május 22. hétfő, 09:53
Beszélj róla: ROTEBEETE története (22 éves nő)
illusztráció

Nem is tudom, hol kezdjem. Nehéz úgy leírni azt a sok fájdalmat, hogy közben ne kalandozzak el. Szerintem én a világ legszomorúbb kisgyerekei közé tartoztam, akik a kilencvenes években születtek. Ezt most gondolom így, akkoriban szentül hittem, hogy én tökéletes gyerek vagyok, akit mindenki irigyel. Irigyeltek, mert szófogadó voltam, okos, türelmes, intelligens, és csinos. Szép kislány voltam, bűbájos. És soha senkinek nem tudtam elmesélni, hogy mik történnek otthon.

Nem is akartam, nem is tartottam fontosnak. Visszagondolva, szerintem egy gyerek a saját játékidejét élvezi, és nem rágódik és töpreng olyanokon, hogy mi miért történik. Persze féltem, de rátanultam, mikor kell jobban figyelni, és rákészülni a rossz dolgokra. Apukám végtelenül boldogtalan ember lehet, mert gyerekkoromból én semmi másra nem emlékszem, csak hogy minden hazaérése alkalmával jól elvert minket kishúgommal. Anyu meg elnézte,
proakela, 2017. május 21. vasárnap, 17:41
1/189
Képek, videók
Színek harmóniája.png
cady89
2017. június 24. szombat, 17:22
RELAX_Harmónia -250.PNG
astropapa58
2017. február 06. hétfő, 08:01
harmonia.jpg
cserhat3
2016. július 08. péntek, 14:48
Harmónia és elegancia.png
cady89
2016. április 29. péntek, 15:10
Tavaszi-harmonia-manda la_
sarkadykati
2016. április 20. szerda, 10:15
Harmónia.jpg
chillik
2016. február 04. csütörtök, 05:43
Harmóniák.jpg
chillik
2015. december 30. szerda, 04:49
m_kislány -harmonia jpg
erzsikepuskas
2015. december 25. péntek, 20:23
Harmónia Angyala.jpg
pacsakute
2015. november 19. csütörtök, 15:08
Színek harmóniája
sanci81
2015. október 30. péntek, 15:46
A belső harmóniához.....j
pacsakute
2015. szeptember 02. szerda, 10:59
harmónia.jpg
gitka58
2015. június 18. csütörtök, 08:50
A hűség megtestesitője
wob
2015. szeptember 12. szombat, 14:16
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.