Regisztráció  Belépés
2018. július 22. vasárnap | 29. hét | 203. nap | 00:55 | Magdolna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Raphael arkangyal
ajándékát.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE? Gyógyítás közben vagy mikor nagy változások készülődnek.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: bámulat, könyörület, kíváncsiság, felfedezés, empátia, önelemzés, csendesség, szimpátia, teljesség, csodálat.
LEBONTJA: zavarodottság, törékenység, nyomor, szenvedés, aggodalom.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): hideg/lassú/víz.
SZÁRNYAI: fehérek, de ritkán mutatja meg őket.
IKONOK: delfin, mozsár és mozsártörő, pásztorbot, fehér galamb.
ÁLLATOK: víz alatti élővilág, házimacska, szarvas, delfin, galamb (fehér), szitakötő, kacsa, béka, ló, bagoly, nyúl, kígyó, bálna, farkas.
NÖVÉNYEK: afrikai ibolya, aloe, árpa, földi szeder, szentjánoskenyér, gyöngymenta, kamilla, kapor, echinacea, szilfa, eukaliptusz, szemjavító fű, len, tömjén, tengeri hínár, mandragóra, körömvirág, moha, mirha, oregánó, petrezselyem, szilva, krumpli, zsálya, hínár, fodormenta, orbáncfű, csillagánizs, kakukkfű, tea, kurkuma, fűzfa, jukka.
TÁRGYAK: levegőben
jupiter21, 2018. július 11. szerda, 08:16
Rudolf Steiner - Eleven kölcsönhatás élők és holtak között
akarunk tenni, annak nem kell okvetlenül antropozófusnak lennie, bár természetesen, ha az antropozófusnak a halála után felolvasunk, különösen jó szolgálatot teszünk neki.

Az ilyen tények fejtegetésével megtanuljuk azt is, hogy miképp gondolkodjunk az emberi lélekről,
nem úgy, mint ahogy általában gondolkodnak róla. Az emberi lelkek ugyanis sokkal komplikáltabbak,
mint általában gondolják. Ami tudatosan játszódik le, az valóban csak egy kis része az emberi életnek.
A lélek tudat alatti mélységeiben sok minden játszódik le, amiről az ember legföljebb csak sejt
valamit, de világos nappali tudatában alig tud róla. A tudat alatti életben gyakran az ellenkezője
játszódik le annak, amit az ember tudatosan hisz vagy gondol. Gyakori eset, hogy egy család
valamelyik tagja a szellemtudománnyal kezd foglalkozni. Fivére, vagy az a férfi, vagy nő, akivel
kapcsolatban van, egyre ellenségesebb a szellemtudománnyal szemben, sokszor haragos, egyre
hangosabb, egyre dühösebb
eposz, 2018. július 05. csütörtök, 20:13
Szép estét kívánok mindenkinek!
Istennel. E lázadás büntetéseként Isten letaszította az égből, azóta mint a pokol fejedelme a föld alatt él.
Isten látta, hogy a világosság jó. Isten elválasztotta a világosságot a sötétségtől. A világosságot nappalnak nevezte Isten, a sötétséget pedig éjszakának. Azután este lett és reggel: az első nap.
A vizek közepén keletkezzék szilárd boltozat, és alkosson válaszfalat a vizek között. Úgy is lett. Isten megalkotta a szilárd boltozatot, és elválasztotta vele a boltozat fölötti és a boltozat alatti vizeket. Isten a boltozatot égnek nevezte. Erre este lett és reggel: a második nap.
Gyűljenek össze az ég alatti vizek egy helyre és emelkedjék ki a száraz." Úgy is történt. Isten a szárazat földnek nevezte, az összefolyt vizeket pedig elnevezte tengernek. Isten látta, hogy ez jó.
Teremjen a föld zöldellő növényeket, amelyek termést hoznak, és fákat, amelyek magot rejtő gyümölcsöt teremnek a földön." Úgy is lett. A föld zöldellő növényeket termett, amelyek termést hoznak fajuk
kirscha, 2018. június 28. csütörtök, 21:34
Surtsey sziget
hogy egy kietlen, kopár szigetet hogyan népesítenek be a különböző fajok.

1963. november 14-én 7 óra 15 perckor az Ísleifur II nevű, a Vestmannaeyjar szigetvilágát járó halászhajó szakácsa a hajótól délnyugatra sötét füstfelhőre lett figyelmes. Mivel a kapitány arra gondolt, hogy egy hajó gyulladt ki, az Ísleifur II megközelítette a füstfelhőt. Ekkor vették észre, hogy ez egy tenger alatti vulkánkitörés.

A sziget keletkezésekor levegőbe emelkedő hamuoszlop

Szinte biztos, hogy a kitörés november 14-e előtt kezdődött. A tenger itt 130 méter mély, így a víznyomás képes elfojtani a robbanásszerű kitöréseket. Ám ahogy a kitörések kezdtek egy vulkáni kúpot felépíteni, egyre közeledve a tenger felszínéhez, a kitörés láthatóvá vált a felszín felett
schuro, 2018. június 23. szombat, 21:24
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
az adott gyümölcsöt-zöldséget, mivel az organikus körülmények között, ásványi anyagban dús talaj általában lúgosabb kémhatású. A kutatások kimutatták, hogy a talaj típusa jelentősen befolyásolja a rajtuk termesztett növények vitamin és ásványi anyag tartalmát, ami azt jelenti, hogy nem minden lúgosító táplálék egyenértékű.

Ahhoz, hogy a termesztett növénynek a lehető legnagyobb legyen az esszenciális tápanyag-értéke, az ideális talajnak 6-7 közötti pH értékűnek kell lennie. A 6-os pH érték alatti savas talajokban kevesebb lehet a kalcium és magnézium tartalom, a 7-es pH érték fölöttiekben pedig kémiai szempontból már nem található vas, mangán, réz és cink. Ezen kívül a talaj legyen jól átforgatott, organikusan fenntartható, és időnként legeljenek rajta vadak vagy szarvasmarhák.

Ha kíváncsi rá, hogy a lúgosító diéta megkezdése előtt mekkora a szervezete pH értéke, akkor a helyi gyógyszertárban vagy gyógynövény- és bioboltban vásárolhat a pH érték megállapításához szükséges tesztcsíkot. A
tinka1951, 2018. június 23. szombat, 15:58
A szolgáltatóipar támogatta az euróövezeti gazdaság teljesítményét júniusban
leglassúbb teljesítménynövekedési ütemet tükrözi az euróövezetben.

A szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) júniusi előzetes értéke 55,0 pontra, négy havi csúcsra emelkedett a májusi 53,8 pontról. Elemzők csekély csökkenést, 53,7 pontot vártak.

A feldolgozóipari BMI előzetes értéke viszont a várakozásoknak megfelelően 55,0 pontra, 18 havi mélypontra csökkent a májusi 55,5 pontról.

A BMI 50 pont feletti értéke a vizsgált gazdasági ágazat teljesítményének a növekedését, 50 pont alatti értéke pedig csökkenését jelzi.

Chris Williamson, az IHS Markit vezető közgazdásza a felmérés megállapításait kommentálva hangsúlyozta, hogy az összesített indexet a feldolgozóipar visszahúzó erejével szemben a szolgáltatóipar teljesítménye segítette növekedéshez a májusi másfél éves mélypontról. Hozzátette, a felmérés adatai alapján a második negyedévben 0,5 százalékkal nőhet a GDP az előző negyedévhez képest.

Rámutatott ugyanakkor, hogy a júniusi javulást korai lenne fordulatként értelmezni,
velemenyezd, 2018. június 22. péntek, 11:11
Mai harmónia kártyám
feltűnő ruhádon kacag. A bohóc szerepét át kell élned, hogy lelki fejlődésed a következő szintre léphessen. Ne feledd, a bohócot mindenki szereti! Mi akadálya hát, hogy a bohóc is szeresse önmagát? A bohóc személyéhez nevetséget keltő különlegesség, valamiféle abnormalitás kapcsolható. A kártyalapokon a szerencse szimbóluma, a mosolygós bohócarccal ellátott joker bármelyik lapot helyettesítheti. A cirkuszi bohóc felnagyítva jelképezi az emberben rejlő ügyetlenséget, nevetségességet. Szimbolizálja a maszk alatti arc felfedezhetetlen titokzatosságát.

Szerelmi üzenete: A bohóc szerelme kiszolgáltatott. Lehet, hogy mindent felteszel egyetlen lapra egy kapcsolatért, akár van párod, akár párt keresel éppen.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy néha érdemes kiszabadítani gyermeki lelkületünket, és pár önfeledt órát szerezni magunknak. Akár vásárolj valami apróságot gyermeki énednek!
Idézd fel magadban gyermekkorod legnagyszerűbb emlékeit, játékat, próbáld meg őket megint, ha lehet
eva6, 2018. június 21. csütörtök, 07:51
Teréz körúti robbantás - Életfogytiglant kért az ügyész a vádlottra
arról, hogy 2016-ban miként készített el és próbált ki házilag több pokolgépet. A többkilónyi robbanóanyagot tartalmazó bombákat cukorból, ammóniából, műtrágyából és más, kereskedelmi forgalomban kapható anyagokból készítette, és hol gyújtózsinórral, hol távirányítóval hozta működésbe.

A robbantás előtt heteken át járt a fővárosba, alaposan megfigyelte a kiszemelt helyszínt, többször is odahelyezte a bombát, mielőtt felrobbantotta volna.

A bűncselekmény estéjén a bombát a Teréz körút 2-4. szám alatti ház bejáratánál a detonáció hatásának irányítása és növelése érdekében egy szűk résbe tette. A többkilónyi robbanószer mellé többkilónyi 5-10 centiméteres szöget is rakott. A bombát néhány méteres távolságból szándékosan akkor robbantotta fel, mikor a két rendőr odaért.

A robbanás után a vádlott a sértettek felé ment, a földön heverő testeken átlépett, de látta, hogy élnek, ráadásul a közelben járókelők is voltak, emiatt megijedt és - eredeti céljától eltérően - a rendőrök fegyvereit nem vette
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 12:11
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
léleknek is ugyanott kell maradnia.
Érted, amit mondok? Meghalsz, de meggyötört lelked többé nem testesül meg,
ha pedig többé nincs paradicsom, akkor sohasem nyer megnyugvást és pihenést.
Arra kárhoztatott, hogy ugyanott maradjon, ahol az egész életét leélte - a
metróban. Lehet, hogy én nem adhatok neked pontos teozófiai magyarázatot
arra, miért alakul ez így, de azt pontosan tudom, hogy a mi világunkban a halál
után a lélek a metróban marad... Itt fog vergődni a föld alatti járatok boltozata
alatt, az alagutakban, az idők végezetéig, hiszen többé nincs hova mennie. A
metró egyesíti magában a materiális életet és a túlvilág mindkét alakmását.
113
Most az éden is meg a pokol is ugyanitt van. Holt lelkek között élünk, tömör
gyűrűként vesznek körül bennünket - mindazok, akiket vonat ütött el, akiket
lelőttek, szörnyetegek faltak fel, elégtek, meghaltak olyan furcsa halállal,
amilyenről senki az élők közül nem tud semmit, sőt elképzelni sem tud
eposz, 2018. június 18. hétfő, 10:24
Bővítik a CERN nagy hadronütköztetőjének a kapacitását
milliárd proton-proton ütközést létrehozni. A közlemény szerint a kibővített nagy luminozitású nagy hadronütköztetőben (High-Luminosity Large Hadron Collider - HL-LHC) ezen ütközések száma növekedni fog, ami tízszer több adatot fog eredményezni 2026 és 2036 között. Ez azt jelenti, hogy a fizikusok képesek lesznek ritka jelenségeket vizsgálni és még pontosabb méréseket végezni.

A bővítés során két fő helyszínen - egy svájci és egy franciaországi - új épületeket húznak fel, új vájatokat, aknákat és föld alatti csarnokokat építenek, az alagutak és föld alatti csarnokok új hűtőberendezéseknek, elektromosáram-termelő és -ellátó rendszernek, valamint hűtő- és szellőzőrendszernek adnak majd otthont. Az LHC mintegy 130 darab új mágnest, köztük 24 szupravezetőt kap.

Az építési munkálatok alatt az LHC tovább fog működni, kétszer terveznek műszaki leállást.

A nagy hadronütköztető tette lehetővé a Higgs-bozon létezésének bizonyítását 2012-ben, ami hatalmas előrelépést jelentett annak megértésében, hogyan
velemenyezd, 2018. június 15. péntek, 17:52
A dohányfüst károsítja a szem egészségét
A dohányfüst károsítja a szem egészségét


Azt eddig is mindenki tudta, hogy a dohányzás számtalan egészségügyi kockázatot rejt magában. A dohányosok is tisztában vannak a cigarettázás károsító hatásaival, azt viszont csak kevesen tudják, hogy a dohányfüst a szem egészségét is veszélyezteti.

A cigarettafüstben nagyon sok toxikus vegyület található. Ezek negatívan befolyásolják a vér áramlását és az oxigénszállítást, ez pedig közvetlenül is hatást gyakorol a szem egészségére, illetve a látást is veszélyezteti. A szürke hályog és az életkorral összefüggő makula degeneráció kialakulásának legfőbb oka nem más, mint a dohányzás.

A dohányfüstben lévő mérgező anyagok szabad gyököket hoznak létre, vagyis olyan anyagokat, amelyek károsíthatják testünk sejtjeit, beleértve a szemben található sejteket is, hozzájárulva a fentebb említett két szembetegség
vorosrozsa66, 2018. június 14. csütörtök, 10:09
1/326
Képek, videók
Gabriel arkangyal
sanci81
2018. május 24. csütörtök, 17:32
Mihály arkangyal
sanci81
2018. május 24. csütörtök, 17:30
Uriel arkangyal
sanci81
2018. május 22. kedd, 17:37
arkangyal1010.png
maroka
2018. január 10. szerda, 17:22
szentjánoskenyérmag-pé p
tothgergo
2007. április 16. hétfő, 21:22
zavarodottság65.jpg
margitanya
2012. július 19. csütörtök, 17:18
Csillagánizs.jpg
pacsakute
2017. február 20. hétfő, 18:39
Kínai csillagánizs.jpg
pacsakute
2016. december 17. szombat, 15:52
csillagánizs.jpg
durcimarcika
2012. július 27. péntek, 19:44
csillaganizs490.jpg
sarkadykati
2011. március 11. péntek, 18:25
csillagánizs
durcimarcika
2010. szeptember 02. csütörtök, 19:47
Csillaganizs-1-1-640x4 80-
dandej
2009. november 14. szombat, 12:30
csillagánizs1.jpg
szidnifox
2009. november 05. csütörtök, 22:23
csillagánizs.jpg
szidnifox
2009. november 05. csütörtök, 22:23
Csillagánizs
korall44
2008. március 05. szerda, 09:19
Címkék
robbanás után, talaj legyen, felszín felett, szűk résbe, boltozatot égnek, bombát néhány, föld alatti, kitörés láthatóvá, tenger felszínéhez, várakozásoknak megfelelően, víznyomás képes, bohócot mindenki, maszk alatti, kibővített nagy, termesztett növénynek, kitörés november,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.