Regisztráció  Belépés
2018. január 21. vasárnap | 3. hét | 21. nap | 23:41 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kényszerhelyzetben
(a társadalmi hierarchia) MINDEN területén!
Ők azok, akik jobb- és baloldalira osztódva 1990 óta a hatalmat gyakorolják akár az országházban, akár az önkormányzatokban!!!! Hiszen, PAKTUMOT kötöttek egymással, hogy egyiknek sem lesz bántódása a szocializmus becsődöltetéséért, sem a hazánk és benne élő magyarság teljes kifosztásáért.
Vajon miért kampányolhatnak a HAZAÁRULÓ Gyurcsányék még mindig? Hát ezért!
Olyan kényszerhelyzet jött létre, hogy a magukat jobboldalinak sulykolókra szavazzunk, mert ők legalább megígérték a KÜLSŐ ELLENSÉGTŐL való védelmet!!!!
*
Nyilván, rájuk kell szavazzunk, hogy ne veszítsük el hazánkat, mi maradék magyarok!
Azonban, a belső élettér-foglalók már réges-régen elkészítették számunkra azt a programot (KÖZÖSEN a jobb- és baloldaliak) amellyel rezervátumba zárhatják a magyarok maradékait!!!
*
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1585794601456530
*
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1586145114754812
furaila, 2018. január 15. hétfő, 11:18
Vas megyei Príma - díjra jelölt Erdélyi János filmrendező is
Magyar színház- és filmművészet - Erdélyi János

Berzsenyi Dániel szavaival búcsúzott a szülőfalujától filmjében Erdélyi János. Dukán született, ott járt általános iskolába. A Szombathelyi Tanárképző Főiskola népművelés-történelem szakán 1982-ben végzett. Ezután Kőszegen népművelő, majd Budapesten újságíró lett. Szombathelyi barátjával, Zsigmond Dezsővel 1984-ben forgatták első filmjüket, amit a párthatalom betiltott.

Az elmúlt évtizedekben 30 dokumentumfilmet készített többek között a Duna-delta lágereiről, a jugoszláviai háborúról, a holokauszt túlélőiről, a kacsaól alatt hat évig kitartó katonáról, vagy a párthatalom ellen lázadó falusiakról.

Az 1956-os mosonmagyaróvári sortűzről készített filmjükkel megnyerték a Magyar Filmszemlét.

Az Indiántél című mozifilm, amely neves magyar színészeket vonultat fel, a Troiai Filmfesztiválon a legjobb rendezés díját kapta.

Természetfilm sorozatait a régi gyümölcsökről, az elszakított területek borászatáról
azenujsagom, 2017. október 10. kedd, 05:06
A katalán függetlenség támogatói megkezdték az október 1-i népszavazás kampányát
A katalán nagyváros egykori bikaviadal arénájában, a Tarraco Arena rendezvényközpontban a szervezők szerint mintegy 8 ezer ember gyűlt össze, akik közül sokan a katalán függetlenséget szimbolizáló sárga-piros csíkos és kék alapon fehér csillagos lobogókkal érkeztek.

A zsúfolási megtelt csarnokban négy hatalmas transzparenst is kifeszíttettek a szervezők ezekkel a feliratokkal: "Szervusz új ország!", "Szervusz köztársaság!", "Szervusz Európa!", "Szervusz világ!" Ezek a szlogenek hétfőn debütáltak a katalán nemzeti ünnep alkalmából tartott barcelonai függetlenségi felvonuláson.

A kampánynyitó két műsorvezetője többször ironizált azon, hogy a spanyol kormány a népszavazás megakadályozására törekszik, és az alkotmánybíróság döntésére hivatkozva illegális referendumról beszél. "Vezettél valaha illegális eseményt?"- kérdezte egyikük. "Remélem, ez lesz az utolsó ilyen" - válaszolt a másik.

A színpadon szórakoztató műsorszámok és politikai felszólalások követték egymást. A katalán parlament
velemenyezd, 2017. szeptember 14. csütörtök, 23:14
Csak gondolkodom
nyilvánítani. Talán nem? Az ellenzék szerint nem. Érdekes, amíg ők voltak kormányon, másképpen gondolták, ha jól emlékszem.

Az a bizonyos népszavazás lezajlott. A kormány szerint az ő véleményükkel egyhangúan. Az ellenzék szerint érvénytelen.

Értem. Nagyságrendben körülbelül 8 millió szavazó van. A szavazók száma kb. 3 millió, kb. 41%. Erre hivatkozik az ellenzék, nincs meg a több mint 50%. Mondhatjuk azt, hogy a hiányzó 9%-ért tett az ellenzék, ugyanis az egyik felszólításuk: ne szavazzunk. Egy másik álláspont: szavazzunk érvénytelenül.

Adatok. 41% szavazott, az érvényességhez szükséges 9% érvénytelenül vagy nem szavazott, azaz ők azok közé tartoznak, akik engedelmeskedtek a "ne szavazzunk" felhívásnak.

A hiányzó 9% tehát, akik az ellenzék elvárásainak engedelmeskedtek. 41% - 9%. Ha nem is enyhe tanár osztályoz, ez még jeles dolgozat lenne.

Tehát van 41% érvénytelen szavazat. Azaz ettől kezdve minden érvénytelen. Merthogy nem éri el a kicsit több mint
zoltan49, 2017. március 09. csütörtök, 12:35
Orbán: olyan államot akarunk létrehozni, ami élvezi az emberek bizalmát
A kormányfő hangsúlyozta, hogy a felújított vagy újonnan épített hivatalok aligha érnek valamit, ha nincsenek kiválóan felkészült és elkötelezett alkalmazottaik.

A következő évek a digitális ügyintézésre való áttérésről fognak szólni - vetítette előre.

Orbán Viktor arról is beszámolt, hogy a Szigetszentmiklósi Igazgatási Központban kapott helyet az ország utolsóként átadott kormányablaka. Emlékeztetett: a mára több mint 1500 féle eljárás elintézésére lehetőséget adó egységes kormányablakok kialakítását Navracsics Tibor kezdte el miniszterként és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter zárta le a folyamatot.

A munka céljának nevezte, hogy az átalakított közigazgatás méltó legyen az ezeréves keresztény államhoz, de megfeleljen a 21. századi modern társadalom elvárásainak is.

Emlékeztetett: 2010 előtt az államnak alig akadt olyan szervezete, amely jól működött volna. Azok afféle "magánügynökségként", kiszervezve tevékenykedtek, az állampolgárok alig tudták elintézni
velemenyezd, 2017. március 03. péntek, 13:15
Nem akarok sem bevándorlókat, sem ...
NEM AKAROK INDIÁNKÉNT - REZERVÁTUMBA ZÁRVA - ÉLNI A SAJÁT HAZÁMBAN!
*
Ugyanakkor,
- SEM A BEVÁNDORLÓKNAK,
- SEM A BELSŐ ÉLETTÉR-FOGLALÓKNAK,
- SEM A NATO-nak,
- SEM AZ EU-nak
NEM AKAROM ÁTENGEDNI A HAZÁM FÖLÖTTI RENDELKEZÉS JOGÁT!
*
*
Annak ellenére írom ezt, hogy tudom: már részben átengedték azt egyébként a hazaáruló vezetői, miközben az ellenkezőjéről nyilatkoznak a médiában.
Arra szeretném fölhívni a figyelmet, hogy ne szavazzunk már örökösen hazaáruló vezetőket újra és újra a hatalomba!
*
*
*
A következő felszólító mondatot még Pongrátz Gergely - 1956-os szabadságharcos - mondta 2000-ben:
- "MAGYAR TESTVÉREIM! KÖNYÖRGÖM, MERJÜNK INDIÁNOK LENNI!"
.
*
Hallottatok már a Magyarok Világszövetségéről?
Tudjátok, az a szervezet, amelyik a "VILÁG ÖSSZMAGYARSÁGÁT" hivatott (lenne) képviselni!
Most leírom ismét vagy ezredszer, hogy az MVSZ - az 1992-es újraalakulásától minden negyedik évben (így
furaila, 2016. október 05. szerda, 15:11
Vajon ezt a szavazást is el csalja a fidesz mint az oroszok?
Akkori és mostani törvények szerint érvénytelen lett volna a népszavazás. Nem tudom, valahogy azt érzem, hogy minden diktatórikus, minden illegitim, minden szemétség, amit nem a baloldal tesz, vagy nem a baloldal malmára hajtja a vizet. Ha lehetne beleszólásom a népszavazásba, még kiegészíteném két dologgal. Egyik: név szerint szavazzunk, másik: akik igennel szavaznak, vállalják nem több, csak 5 évre a menekültnek nevezettek befogadását saját háztartásukba.
kessler, 2016. szeptember 29. csütörtök, 17:59
Miért volt szükség a rendszerváltozásra...
Tisztázni kellene végre, hogy:

MIÉRT VOLT SZÜKSÉG VALÓJÁBAN A RENDSZERVÁLTOZÁSRA.

A válasz megtalálható az ELTITKOLT Magyar szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának 1989-es ülésein készült jegyzőkönyvek kivonatolt részleteiben, melyek itt láthatók::
http://furaila.xfree.hu/234611 http://furaila.xfree.hu/256559

Valamint a másolatából is kiolvasható, hogyan gondolkodtak arról a MUNKÁSSÁGRÓL, amelyiknek a képviseletére még évtizedekig felesküdtek a parlamentben 1990-et követően.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_...

*
Legkésőbb 1990-ben be kellett volna vallani, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményeire
- a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével, reprezentációs költségeivel
- hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények
furaila, 2016. szeptember 28. szerda, 15:13
MIért szavazzunk nemmel? II.
Mert nem lesz pénz járdára - mondta Szita Károly. Miért nem lesz? Mert az önkormányzatoknak kell majd fizetni a segélyt, a lakást a betelepített migránsoknak - szintén Szita Károly, kinek agya, mint a neve. Na, most legalább már tudom, hogy miért nincs pénz a járdák, utak felújítására. Brüsszel évtizedek óta telepíti be Magyarországra a migránsokat, még szerencse, hogy a népszavazás ebben meg fogja akadályozni őket.
naplopoleon, 2016. szeptember 21. szerda, 08:10
MIért szavazzunk nemmel?
Mert a kényszerbetelepítés veszélyezteti az "őshonos kisebbséget", mondta a nagyon hülye államtitkár. Tegyük hozzá, hogy a hírt a reggel krónikában hangzott el, de egy órával később, a hétórai krónikába a hírszerkesztő már nem tette be. Mégis kire gondolt az IQ bajnok államtitkár, amikor őshonos kisebbségről beszélt, szlávokra, avarokra, keltákra, esetleg az időjárás előrejelzést nem hallgató rómaiakra, akiket meglepett a keletről érkező hun front? Talán Vértesszőlősi Sámuel utódaira? Üdítő színfolt ez a kormánytag, mert ő nem a MAGYAR embereket félti a migránsoktól, hanem az őshonos kisebbséget. Megértem, a késsel kenyerüket, nyugdíjukat (már más nyugdíját) kereső indiai származású "őshonos kisebbség" mellé most megérkezik a szintén késsel dolgozó arab. Két dudás (késes) nem fér meg a magyar csárdában. Esetleg versenyeztethetnénk őket? A riporter jogosan közvetíthetné, hogy mindkét versenyző elvérzett a helyezésért zajló küzdelmek során. Jó szurkolást!
naplopoleon, 2016. szeptember 21. szerda, 07:32
Fidesz: még több bevándorlót akar Brüsszel
Az EP szerint az uniós tagállamoknak ígéreteikhez híven több menekültet kellene befogadniuk Görögországból és Olaszországból a két országra nehezedő migrációs nyomás enyhítése érdekében.

A Fidesz szerint az EP - a magyar néppárti delegáció tiltakozása ellenére - újabb, a kényszerbetelepítést erőltető jelentést és módosító javaslatokat fogadott el.

"Ennek értelmében Brüsszel még több bevándorlót akar elosztanimég gyorsabban, jogi eljárással fenyegeti az ellenálló tagállamokat, könnyíteni akarja a bevándorlók családegyesítését és ugyanezt várja el minden tagállamtól" - írták, hozzátéve, hogy a "kényszerbetelepítést" már afgán migránsokkal is kibővítenék.

A Fidesz úgy látja, hogy ez túl nagy kockázatot jelent az országnak és a magyar családoknak. "Ezt a kockázatot nem tudjuk és nem is szabad vállalni. Itt már Magyarország jövője a tét!" - írták, hangsúlyozva, hogy "szavazzunk nemmel az egyre fenyegetőbb kényszerbetelepítésre!"
velemenyezd, 2016. szeptember 15. csütörtök, 16:06
1/8
Képek, videók
Gyurcsány csicskásai röhö
furaila
2017. szeptember 29. péntek, 22:45
O.V.-Gyurcsány.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:43
O.V.--Gyurcsány.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:42
Gyurcsány és Vona. Találk
zoltan49
2017. március 09. csütörtök, 11:52
Gyurcsány.jpg
agica2004
2017. február 18. szombat, 21:25
Gyurcsány Ferrari.jpg
agica2004
2017. január 26. csütörtök, 13:23
Gyurcsány autója Ferrari.
agica2004
2017. január 26. csütörtök, 13:23
Gyurcsány 2015.jpg
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:44
Gyurcsány F..jpg
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:43
Gyurcsány F.-.jpg
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:41
Gyurcsány,.jpg
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:40
Gyurcsány-.jpg
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:37
járda építés társadalmi m
jolika66
2015. május 17. vasárnap, 15:56
Társadalmi környezet.jpg
pacsakute
2014. december 07. vasárnap, 10:29
tarsadalmi_korte.jpg
snbela44
2014. augusztus 07. csütörtök, 11:04
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.