Regisztráció  Belépés
2018. április 21. szombat | 16. hét | 111. nap | 05:42 | Konrád
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tudjátok a kifordított mondásokat folytatni?
Róka ezt régebben csináltam, mint amióta itt szolgálsz a Fidesznek.... De külön csak neked hálából, amiért újra emelted a színvonalat...

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=132515&n=hatibacsi&blog_c im=Róka és a bicikli...:-)
hatibacsi, 2018. április 13. péntek, 23:04
Mit hallgat éppen, 'foxworkinspace' Baksay-Róka Béla?
#290.
Isten órizz, hogy hallgasson! :D Most is jó szolgálatot tesz! Aki bizonytalan még és az ellenzéki pártoknak sem hisz, hogy csalás nem történt, annak ott a helye a többségben holnap, a mi önjelölt Nostredamusunk mellett! A színvonalat és a tombolást ő szavatolja!!! :D
putnok7882, 2018. április 13. péntek, 14:36
Nem zavarja a baloldalt, hogy Európában napi szintű a terrorcselekmény és az erőszak?
#18 Tiborcz úr üzeni neked.
https://olkt.hu/...leszophat/

Ha én szerencsés vagyok akkor te mi vagy mert a te és barátod már az anyámmal elfoglalta magát rendesen de méltatta is az értelmi színvonalát de látom te is kívánsz oda süllyedni hát nekem mindegy.A vakok és süketek véleménye is vélemény.
pikasso, 2018. március 25. vasárnap, 21:48
Lázár: a kormány elkötelezett a további béremelések mellett az egészségügyben
országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus elmondta, a makói és hódmezővásárhelyi kórház összevonása után a kormány teljesítette fejlesztési ígéretét, az egyesített intézményben az elmúlt években 7,6 milliárd forint értékű beruházás valósult meg, a társadalombiztosítási finanszírozáson felül nyújtott 4,1 milliárd forint működési támogatás mellett.

Kallai Árpád, a Csongrád Megyei Egészségügyi Központ Hódmezővásárhely-Makó főigazgatója kifejtette, az elmúlt években az intézményben az ellátás színvonalát és a betegbiztonságot szolgáló beruházás több történt. Emellett mindkét városban egészségfejlesztési irodákat alapítottak a térség népegészségügyi helyzetének javítására, és több lépcsőben megtörtént az épületek energetikai korszerűsítése, rendszeresek voltak a szakemberek képzését szolgáló programok.

Az intézményben jelentős béremelés valósult meg: nyolc év alatt - 2010 óta - az orvosok alapbére két-háromszorosára növekedett, a szakdolgozók jövedelme is megduplázódott - mondta a
velemenyezd, 2018. március 24. szombat, 11:11
Haracska Lajos kapta az idei Szent-Györgyi Talentum Díjat
A szakembernek csütörtök este az Agy-díjas (Brain Prize) Buzsáki György, valamint Varró András professzor, a Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány elnöke adta át az elismerést a Szegedi Nemzeti Színházban rendezett gálán.

A Szent-Györgyi Talentum Díjat 2013-ban alapította a Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány. Az elismerésre érdemes kutatót az alapítvány kuratóriuma az adott évben Szegedre látogató Nobel-díjas kutatókkal közösen választja ki.

A díjat az elmúlt egy-két évben publikált, nemzetközi szinten is meghatározó felfedezésért adják át. Emellett feltétel, hogy a díjat olyan szegedi tudós kapja, aki - a díj névadójához, Szent-Györgyi Alberthez hasonlóan - a felfedezéséhez kapcsolódó kutatói munka jelentős részét a Tisza-parti városban végezte.

Haracska Lajos 1991-ben szerzett biológus diplomát, majd 1998 PhD-fokozatot Szegeden. 1997-től hat éven át az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban dolgozott, majd 2004-ben megalapította az MTA
velemenyezd, 2018. március 22. csütörtök, 21:26
Meg mernéd-e tippelni, mit kaptak ezért?
#12-13.
Tehát összegezhetünk:
Színvonaltalan és színvonaltalan között az a különbség, hogy a tisztán látó balogság ha fülüknek édesen ciripelő mocskot hall, akkor nem baj, ha nagyobb teljesítményre képesek, sziporkázzák a mocskot. Ellenben, ha azt mondják nekik, hogy a szintén (olykor) színvonaltalan focistáké viszont sok. Ami igaz, de a szokásos kettősmérce....
A mi kutyánk kölykének, vagy az azt kiszolgálók "fizettsége" megér bármennyi pénzt.
A stadionokat sikerült jól bemagoltatni. A mai foci színvonalát lehet bírálni. De ha 5-10-15-20 év múlva a világ élvonalába fog tartozni a magyar foci, akkor igencsak jó szolgálatot tesznek majd..
putnok7882, 2018. március 21. szerda, 14:23
Választás 2018 - Kövér: Európa jövőjét befolyásolja a magyar választás
Németországot.

Arra a kérdésre, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje kormányra kerülésük esetén azt ígérte: beletörli a lábát a 2012-es alaptörvénybe, népszavazással semmissé teszi, ez De Gaulle francia elnöknek is sikerült korábban, azt mondta: Karácsony Gergely nehogy bedőljön a saját hülyeségeinek, és nehogy elhiggye, nincs jogállam. Magyarországon jogállam van, éppen ezért, amiről beszél, nem lehetséges - mondta az Országgyűlés elnöke.

Ez De Gaulle kutyájának szellemi színvonalát sem üti meg - fogalmazott, hozzátéve: Karácsony Gergely hasznavehetetlen és komolytalan ember, és azt nem érti, az MSZP hogyan vehette a nyakába. Úgy látszik, bolsevik kutyából mégsem lesz demokratikus szalonna - jegyezte meg a fideszes politikus.

Kövér Lászlót a hódmezővásárhelyi választás eredménye meg is lepte és nem is. Azt mondta, látni lehetett, hogy egy jól felépített jelölt, jól megírt forgatókönyve bontakozott ki, egy kísérleti terep volt. Ugyanakkor azért nem lepte meg,
velemenyezd, 2018. március 12. hétfő, 20:37
Választás 2018 - Jobbik: a GDP 6 százalékát az oktatásra kell fordítani
szerint meg kellene szüntetni az egész "letelepedésikötvény-bizniszt".

Polt Péter legfőbb ügyész, "aki igen közel áll a Fideszhez", nem nagyon törekszik a korrupciós esetek kivizsgálására - fogalmazott Dúró Dóra. A Jobbik azonban létrehozna egy korrupcióellenes ügyészséget.

Arra a felvetésre, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Bécsben kampányolt a városban élő migránsokkal "riogatva", Dúró Dóra úgy reagált: a Magyarországon és a más európai uniós tagállamokban adott bérek színvonalát kellene összehasonlítani.

Kérdésre Dúró Dóra kijelentette: világossá tették, hogy sem a Demokratikus Koalícióval, sem az MSZP-vel nem egyeztetnek a választásról. A Jobbik jelöltjei senki javára nem lépnek majd vissza, egyértelműen ők alkotják a kormányváltó erőt - nyomatékosította.

Arra a megjegyzésre, hogy Morvai Krisztina jobbikos európai parlamenti képviselő keddi közleménye szerint Varga-Damm Andrea jobbikos jelölt "bagatellizálta", eltagadta "a Gyurcsány-rendszer szemkilövetéseit",
velemenyezd, 2018. március 07. szerda, 14:42
További két évig marad az E.ON a magyar vízilabda kiemelt támogatója
vízilabda az első számú sportág Magyarországon", sikeréhez azonban elengedhetetlen a szövetség kemény munkája.

"Erős személyiségekre van szükség a vízben és azon kívül is, valamint elengedhetetlen a tehetség és a csapatszellem is. Ugyanez igaz a mi vállalatunkra is" - fogalmazott.

Märcz Tamás, a világbajnoki ezüstérmes férfiválogatott szövetségi kapitánya köszönetet mondott a támogatásért, s hozzátette, a jövőben is azon lesznek, hogy megtartsák a magyar vízilabda tradicionálisan magas színvonalát.

"A német focinak sem sikerül mindig nyernie, de törekszik rá, ezen leszünk mi is. Mint edző arra törekszem, hogy mindent kihozzak a játékosokból, s ebből a munkából érmek szülessenek" - mondta.

Bíró Attila, az Európa-bajnok női válogatott szövetségi kapitánya kiemelte: fantasztikus dolog egy ilyen "nemzeti ügy" részesének lenni."Azt a közvetett energiát, amit az E.ON-tól kapunk, remélem, minden fronton érmekkel tudja majd meghálálni a magyar női válogatott" - fogalmazott a
velemenyezd, 2018. március 01. csütörtök, 13:52
Putyin egyedülálló fegyverrendszerek kifejlesztéséről tett bejelentést
elmaradottság a szuverenitás elvesztéséhez vezethet.

Az elnök célszámokat nevezett meg, amelyek a Kreml előzetes bejelentése szerint a kidolgozandó kormányzati programok alapjául szolgálnak majd. Egyebek között kijelentette, hogy a nagysebességű internetet a gazdaság digitalizálásának érdekében 2024-re országszerte mindenütt hozzáférhetővé kell tennie, a munka termelékenységének pedig évi legevesebb 5 százalékkal kell növekednie, hogy Oroszország egy évtized alatt elérje a világ vezető gazdaságainak színvonalát.

Azt hangoztatta, hogy Oroszországnak a világ egyik adatfeldolgozó és -tároló központjává kell válnia. Putyin szerint az online oktatás és gyógyítás hozzáférhetősége mellett lehetővé kell tenni, hogy az emberek a digitális térben tudományos és önkéntes csoportokat, projektcsoportokat, cégeket hozzanak létre.

"Egy olyan hatalmas területű országnak, mint amilyen Oroszország, a tehetség, a szakértelem és az elképzelések effajta egyesítése az áttörés kolosszális erőforrása lehet" -
velemenyezd, 2018. március 01. csütörtök, 13:32
Harckocsi történelem
Az első harckocsikat az első világháború elkeseredett állóháborúja hívta életre, a háború fő harctere Flandria és Észak-Franciaország volt. Ezeket a területek nagy mélységben szabdalták a lövészárkok és az ellenség területeinek elfoglalása hatalmas emberveszteségekkel jártak. A cél egy olyan eszköz létrehozása volt, mely képes leküzdeni szögesdrótok és védelmi árkok vonalait és megvédeni legénységét, miközben megfelelő tűzerőt biztosít annak. A harckocsik vagy "szárazföldi hajók" létrehozásának ötlete egészen Leonardo da Vinciig nyúlik vissza, de a valódi harckocsikra a belső égésű motor és a lánctalp kifejlesztéséig kellett várni.

A tank elnevezés eredete a TANK kódszó, amely a harckocsi fedőneve volt az I. világháborúban, az angol watertank, azaz "víztartály" szó rövidítése. A nyugati (angol nyelvű) terminológiában használt Main Battle Tank (MBT) megnevezés az általános, harckocsi célra kifejlesztett páncélozott eszközöket jelenti.

Mark I
schuro, 2018. február 26. hétfő, 18:06
Turisztikai Szövetség: a minőséget kell megcéloznia a magyar vendéglátásnak
Közölte: a tavalyi vizes világbajnokság alatt a budapesti szállásárak elérték az osztrák főváros árait, de ez elsősorban nem a megnövekedett keresletnek köszönhető, hanem annak, hogy jobban fizető vendégek érkeztek Magyarországra.

Kiemelte, hogy a belföldi vendéglátás nem egységes, hiszen a régiós vetélytársakkal szemben is versenyképes vállalkozások mellől még nem tűntek el a szabálytalanul működő cégek.

Az előbbieknek kedvez a vendéglátás áfájának további csökkentése, amely egyúttal a vendéglátásban dolgozó vállalkozások bérköltségeinek növekedését is ellentételezi - tette hozzá.

Princzinger Péter szerint az ágazat legfontosabb feladata a jól képzett munkaerő ösztönzése, hogy a vendéglátásban dolgozók ne menjenek külföldre, a munkaerőpiacra belépők Magyarországon álljanak munkába.

Hangsúlyozta, hogy az ágazatnak számos fejlesztésre - egyebek között képzéseket biztosító kompetenciaközpontra - is szüksége volna.

A turisztikai kínálat összetett rendszer, amelynek egységes
velemenyezd, 2018. február 10. szombat, 20:47
1/113
Képek, videók
kun_magdolna_kifordito tt_
feviroza
2015. február 26. csütörtök, 11:00
Egy kifordított bundakesz
mortgirl
2007. március 04. vasárnap, 14:31
Nő a színvonal
kp-4a
2007. augusztus 12. vasárnap, 10:01
a szinvonal :)
kristof205
2007. február 12. hétfő, 14:43
vicces mondások 9.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:39
vicces mondások 8.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:38
vicces mondások 7.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:38
vicces mondások 6.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:38
vicces mondások 5.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:38
vicces mondások 4.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:38
vicces mondások 35.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:38
vicces mondások 33.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:37
vicces mondások 32.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:37
vicces mondások 31.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:37
vicces mondások 30.JPG
feviroza
2015. szeptember 19. szombat, 19:37
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.