Regisztráció  Belépés
2018. július 15. vasárnap | 28. hét | 196. nap | 23:01 | Henrik, Roland
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Müller Péter : A házasságban hazamegyünk egymásba
Müller Péter : A házasságban hazamegyünk egymásba

Megmondom mi a nagy gond a feleségünkkel.
Erről ritkán beszélünk, pedig ez a legnagyobb gond.
Hogy mindig ott van.
Ott van reggel, délben, este. És ott van mellettünk éjszaka az ágyban.
Ott van tavasszal, ősszel nyáron, télen, és ha elutazunk egy idegen országba, kikapcsólódni, rendszerint jön velünk: hiába új a táj, még a felhők is - a feleség ugyanaz, reggel, délben, este.
Jön velünk.
Mindig.
S ha nem követjük a statisztikai átlagot, mely szerint manapság a legtöbb párkapcsolatból előbb-utóbb elmenekülünk, akkor egy feleség lát minket fiatalon, érett korunkban, sőt vénemberként is. Végigcsinálja velünk nemcsak az érzékiség vad kalandjait, de azt is, amikor a gondok miatt egyre impotensebbek leszünk; amikor hajnalban becsomagoljuk egy befőttes üvegbe összegyűjtött vizeletünket, hogy leadjuk az urológián. Az asszony ott van amikor kitüntetést kapunk, s ott van, amikor ájultan kitolnak a műtőből fogatlanul, és
lenke1964, 2018. július 14. szombat, 08:12
Orbán Viktor szerint a horvát foci - a mi kutyánk kölyke
Orbán Viktor a NATO-csúcs csütörtöki napja előtt a közmédiának nyilatkozott, amely során megkérdezték tőle, mit vár a francia-horvát vb-döntőtől, írja az Index.
A miniszterelnök azt mondta, a horvátoknak drukkol, mivel szomszédok és barátok vagyunk. Hozzátette, a magyarok és a horvátok egy futballkultúrához tartoznak, még ha most meg sem tudjuk közelíteni Horvátország focijának színvonalát.
Végül megjegyezte, a horvát foci ,,a mi kutyánk kölyke"
maroka, 2018. július 13. péntek, 09:35
A tb-alapú ellátást ez válthatná fel
Szerző:HáziPatikaLétrehozva: 2018. július 2. 12:50Módosítva: 2018. július 2. 16:37
A bérből levont egészségbiztosítási járulék már alig alkalmas az ellátásunk fedezésére, ezért egyre többen gyógyulnak magánintézményekben. A megoldást a kiegészítő biztosítások bevezetése jelenthetné.

Bár a Magyarországon működő, társadalombiztosítási befizetéseken alapuló egészségügyi ellátás elvileg térítésmentes, a gyakorlatban egyre kevesebbet kaphatunk a befizetett pénzünkért. Nő a várólista egy-egy fontos beavatkozásra, az új készítmények törzskönyvezése viszont lassul, a kórházak pedig olyan alapvető dolgokból is hiányt szenvednek, mint a vécépapír vagy a fertőtlenítő. Ennek kapcsán felmerült, hogy a jelenleg hiányzó pénzt egy kötelező állami kiegészítő egészségbiztosítással legálisan is be lehetne csatornázni az egészségügybe - írja az Index.

A legnagyobb hiány ezekből az orvosokból van

Az alapellátásban dolgozó orvosok között több mint 500 praxis tartósan betöltetlen, ugyanakkor a
tinka1951, 2018. július 03. kedd, 10:14
Enneagram - Hetes Archetípus Szintjei
megszerezni azokat a dolgokat és élményeket, amelyek szerintük a boldogsághoz kellenek. Mindig újabb és jobb dolgokra vágyakoznak: nagyobb házra, jobb autóra, távoli utazásra, bőséges szórakozásra. Lényegében tehát az átlagos Hetesek több élményre és több tulajdontárgyra vágynak, mert azt hiszik, boldogabbak lesznek attól, ha mindenből több van.

5. A hiperaktív extravertált

Minél több mindent csinálnak az átlagos Hetesek, annál kevésbé lesznek válogatósak élményeik jellegét és színvonalát illetően. Félnek minden olyan pillanattól, amikor nem történik semmi, mert ilyenkor felszínre törhet elméjükben a szorongás (a rettegett U [You - Te] betűs szó...). Már nem kifinomultak, gátlástalanul vetik bele magukat a szüntelen aktivitásba, hogy ezzel fenntartsák izgalmi állapotukat és azon keresztül énérzésüket. Állandó mozgásban vannak, minden energiájukat kifelé fordítják; centrifugális menekülés ez önmaguk elől, amelyben mindig újabb élményeket keresnek. Hitvallásuk a "cselekszem", tehát
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:38
A Mercedes-Benz megkezdi új autógyárának építését Kecskeméten
Az új gyárban a termelés a tervek szerint 2020-ban indul.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Mercedes már működő autógyára szomszédságában felépülő új gyár digitális alapkövének elhelyezése előtt kedden a helyszínen elmondta: rendkívül magas technológiai színvonalat képviselő és hozzáadott-értéket előállító beruházás valósul meg Kecskeméten.

Hozzátette: ma Magyarországon hatezer német vállalat 300 ezer magyar embernek ad munkát. Az összes Magyarországra érkezett külföldi működő tőke egynegyede német vállalatok nevéhez, beruházási ddöntéseihez fűződik - közölte.

Úgy vélte, az új gyár megvalósítása történelmi pillanat nemcsak Kecskemét és Magyarország, hanem a Daimler AG életében is.

A miniszter kitért arra, hogya Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara legújabb felmérése szerint az itt működő német vállalatok 84 százaléka újra Magyarországot választaná beruházása helyszínéül. Hozzátette: 2014 óta 63 nagy német beruházás érkezett Magyarországra - köztük a Daimleré -
velemenyezd, 2018. június 05. kedd, 18:47
Celldömölki társulat nyerte a negyedik Komlói Amatőr Színházi Találkozó fődíját
ikervári, érmihályfalvai színjátszók.

Pataki András, a Soproni Petőfi Színház igazgató-főrendezője, a KASZT fesztiváligazgatója elmondta: minden előadást teltházas érdeklődés kísért. "A kiegészítő programok, koncertek várakozáson felüli fogadtása pedig egy új minőségi irányt, szintet is adott az eseménynek" - idézte a közlemény.

Hoppál Péter, a térség fideszes országgyűlési képviselője, a KASZT fővédnöke hangsúlyozta, hogy a jövőben is szeretnék megtartani, megismételni a fesztivál eddig elért színvonalát, fordulatszámát. Polics József (Fidesz-KDNP) Komló polgármestere pedig arról beszélt, hogy a záróünnepség után máris elkezdik szervezni az ötödik, jubileumi fesztivált.

A KASZT keretében minősítéseket szerezhettek a Magyar Szín-Játékos Szövetség tagjai. Arany minősítést ítéltek oda a pécsi Escargo Hajója csoportnak, a celldömölki Soltis LajosSzínháznak, az érmihályfalvi MÓKA színjátszó körnek, a komlói Súgólyuk Egyesületnek, s egy korábbi megtekintés alapján a győri Rév Színház és az inárcsi
velemenyezd, 2018. június 03. vasárnap, 21:09
Ajkán beszántották a focipályát! - Végül is, a rengeteg stadiont így is lehet hasznosítani, nem igaz...?
A magyar foci színvonala témája lett volna beszólásomnak? Megint nem tudod értelmezni, amit olvasol....Lassan tényleg fel kéne ébredned....

Eligazítás....
-Főnök mit írjunk a fociról?
-Ha valaki hozzászól fikázzátok annak színvonalát, soroljátok fel mennyibe kerül egy építmény!
Említsétek meg a horribilis focista fizetéseket. Egyről hallgassatok gondosan, hogy mennyi bevétel származik a sportból!
-Ok főnök így lesz!

És lőn Róka olvasás nélkül eleget tett a főnök által elvártaknak....:D Nem olvassa el a hozzászólást, csak ír....:D
hatibacsi, 2018. május 18. péntek, 12:46
Magyar kormánytámogatással felújított további négy óvodát adtak át Kárpátalján
A gyermekintézmények átadása alkalmából Bótrágy község óvodájában tartott sajtótájékoztatón Grezsa István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelős kormánybiztosa hangsúlyozta: az óvodafejlesztési programnak máris mérhető eredményei vannak Kárpátalján, ahol nemcsak a magyar óvodákba beíratott gyermekek száma nőtt meg, hanem érezhető az öröm a lakosság körében azokon a településeken, amelyeken a magyar állam óvodafejlesztéseket hajt végre, "ezzel is jelezve, hogy egy gondoskodó és erősödő Magyarország áll az őrt- és helytálló kárpátaljai magyarság mögött". A magyar kormány nagyra értékeli, hogy a kárpátaljai magyarság Trianon óta már a hatodik országban él és áll helyt, ezért minden támogatást megad a szülőföldön történő megmaradásához - tette hozzá.

A kormánybiztos kiemelte, az óvodafejlesztési programmal a magyar kormány az oktatási-nevelési rendszer alappillérét erősíti meg a kárpátaljai magyarság körében. Reményét fejezte ki, hogy
velemenyezd, 2018. május 03. csütörtök, 15:02
Bécs és Budapest közösen rendezhet jégkorong-világbajnokságot 2023-ban
hogy 2023-ban Béccsel közösen rendezzünk világbajnokságot" - nyilatkozta a szakmai alelnök.

Hozzátette, érdemes átgondolni az ötletet, mert a magyar jégkorong egyik fő célja, hogy 2025-re stabil csapata legyen az elitmezőnyben.

A múlt heti torna megrendezéséhez a német szövetség elnöke is gratulált, csak a jég minősége miatt érte kritika a szervezőket. Kovács Zoltán elismerte, hogy egy méterrel a jég fölött fagypont alatti hőmérséklet helyett 17 fok volt, ez pedig valóban rontotta a játék színvonalát, és zavarta a játékosokat. Hozzátette, ezen mindenképpen változtatni kell a jövőben.

Május 18-án Koppenhágában jelölik ki a jövő évi divízió I/A-s világbajnokság helyszínét. A sportvezető szerint valószínűleg Szlovéniában vagy Litvániában lesz a torna, a magyarok csak akkor pályázhatnak ismét, ha más ország nem jelentkezik.

A magyar válogatott szövetségi kapitányának szerződése lejár. Kovács leszögezte, csak a szakmai értékelés után lehet majd válaszolni rá, hogy Jarmo Tolvanen marad-e a
velemenyezd, 2018. május 01. kedd, 07:10
Tallóztam
fejemre esik egy tégla, én unom meg a feladatot vagy a miniszterem un meg engem -, legyen, aki átveszi a munkát.
Hogyan látja szakmája helyzetét? Illetve melyek a következő évek legfontosabb kihívásai?

- Az elmúlt negyedszázadban rendkívül korszerű hazai infrastruktúra alakult ki. Van országos központ, négy regionális ellátóhely, illetve minden megyében működik onkológiai osztály.
Mennyire igaz az az állítás, miszerint a Magyarországon élők onkológiai ellátásának színvonalát jelentősen befolyá­solja, hogy melyik intézmény szolgáltatja számukra a gyó­gyulásukhoz elengedhetetlen terápiát?

- Ez a világon mindenütt így van. A mi intézetünk teljesítménye összevethető a legjobb nyugati centrumokéval, a regionális intézményeké a nyugati hasonló feladatot ellátó központokéval. Európa legjobban teljesítő harmadában van a hazai onkológiai ellátás.
Mennyit változott a betegek hozzáállása az elmúlt negyedszázad alatt? Jobban odafigyelünk az egészségünkre, vagy csak
horvathnemagdi, 2018. április 24. kedd, 10:37
1/114
Képek, videók
Müller Péter - Sok öreg p
sanci81
2018. március 09. péntek, 17:50
Müller Péter - Minél tága
sanci81
2018. március 08. csütörtök, 17:45
Müller Péter - Különös ár
sanci81
2018. március 08. csütörtök, 17:44
Müller Péter - Ésszel föl
sanci81
2018. március 08. csütörtök, 17:42
Müller Péter - Az igazi t
sanci81
2018. március 07. szerda, 18:13
Müller Péter - Az emberi
sanci81
2018. március 07. szerda, 18:11
muller-peter-idezet.jp g
menusgabor
2018. január 29. hétfő, 21:11
Müller Péter idézet: A cs
cuppika59
2018. január 20. szombat, 13:27
Müller Péter-Akit megcsap
cuppika59
2017. október 04. szerda, 14:15
Müller Péter Olvass el na
cuppika59
2017. augusztus 12. szombat, 11:57
Müller Péter.jpg
bbbarbara
2017. május 21. vasárnap, 20:54
a jó házasságban
jakabgasparne
2009. január 31. szombat, 07:19
Társam a házasságban
bajoska
2007. január 31. szerda, 15:02
házasságban
verucix
2007. január 14. vasárnap, 12:52
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.