Regisztráció  Belépés
2018. január 21. vasárnap | 3. hét | 21. nap | 07:28 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
72-
-szerintem tudod a választ!
Ki is tett fel legutóbb valami kakálos kérdést?
-kérdezd meg a kérdés feltevőjét "Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni? "
donaldduck, 2018. január 18. csütörtök, 08:42
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
"Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni? "
Szerintem:
-az oldalon még jelenlevő kormánykritikus ellenzéki gondolkodású szövegelők eltávolítása.
-néhány stílus mint olyan,lehetne választékosabb,viszont ez is csak kifogás hiszen a mondanivalót nem de a stílust lehet vitatni.
-nézzük meg kikről(ide beirogatókról) és mennyi kérdés született eddig és azokat kik készítették,és milyen célzattal.
-jönnek a választások,muszáj lenne szűrni,csökkenteni az oldalon olvasható kormánykritikát.
Szerintem.
donaldduck, 2018. január 14. vasárnap, 09:14
Hányszor buktatja meg a baloldali választási esélyeket az Öszödi Böszme?
nem akad vevő erre az okádék stílusra....De sajnos a legtöbbször már két kézen megszámolható, hányan hajlandóak hozzászólni bármilyen jó témájú felvetéshez, mer tele okádod a fórumot, hol nőket gyalázol, hol férfiakat, hol abba marsz bele, akivel tegnap egy szekeret húztál....

Én egyrészt örülök a jelenlétednek, mert lejáratod azt a vonalat amit képviselsz politikailag, bemutatva , annak a valós arcát....Ám nagyon fanyar egy öröm ez, mert az országos nívóra emelted :D ennek a fórumnak a színvonalát...Két mondat után itt is anyázás van....Eddig ez itt nem volt divat, mellesleg mikor idecsöppentél, ezt leírtam előre.

Mivel a hely irányítóinak ez tetszik, sajnos szabadon gyakorolhatod ezt a módit, úgy látszik el akarják sorvasztani ezt a helyet, különben nem néznék el az ámokfutásaidat....

Én ugyan elleneztem mindenféle moderálást, de sajnos látom tisztán ennek a következményeit is....ez a hely soha nem lesz az ami volt... Ebben, bár minden résztvevőnek van szerepe, de a te
hatibacsi, 2018. január 07. vasárnap, 16:23
Illegális bevándorlás - A menekültügyi szabályok uniós összehangolását sürgeti a bajor CSU
A CSU szövetségi parlamenti (Bundestag-) képviselőinek január 4-én kezdődő tanácskozásán elfogadandó dokumentum szerint a párt sürgeti a menekültügyi eljárások EU-s szintű összehangolását, beleértve a menedékkérők ellátásának és elhelyezésének színvonalát szabályozó előírásokat is. A harmonizációra azért van szükség, mert meg kell akadályozni, hogy a jobb körülmények miatt továbbra is Németország legyen a menedékkérők legfőbb célországa.

Az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) Bundestag-képviselőinek január 6-ig tartó tanácskozására készített tervezet szerint "elfogadhatatlan, hogy Németország több menekültet fogad be, mint a többi 27 EU-tagállam együttvéve".

Az uniós menekültügyi rendszer reformja pedig nem vezethet "az egyenlőtlen tehermegosztás súlyosbodásához" - áll a Süddeutsche Zeitunghoz eljutott dokumentumban, amelynek elfogadása a lap szerint biztosra vehető.

A CSU a többi között azt is sürgeti, hogy a hajótörött menedékkérők kimentésére és az
velemenyezd, 2017. december 29. péntek, 16:02
Dízelbotrány - Az EU felszólította a Volkswagent, hogy teljesítse kötelezettségvállalásait
kijelentette, a Volkswagen nem teljesítette teljes mértékben a kötelezettségvállalásait, sokkal többet kell tennie az uniós fogyasztók érdekében. Ez Európai Uniónak le kell vonnia a tanulságokat, és meg kell erősítenie az uniós jog végrehajtását, hogy a vásárlók hatékonyabban tudják védeni jogaikat különösen olyan esetekben, amikor nagyvállalatokkal kerülnek szembe.

A tagállamok fogyasztói hatóságai arra szólították fel a Volkswagent, hogy gyorsítsa fel az autók javítását és emelje a szervizelés színvonalát, ugyanis a károsanyag-kibocsátást manipuláló szoftverhamisítás az EU-ban eladott autók 73 százalékát is érintheti. A hatóságok azt is követelték, hogy a Volkswagen kezelje körültekintőbben úgy a javítás előtti, mint az azt követően érkező panaszokat és nyújtson részletes tájékoztatást az összes érintettnek a javításokról.

Az ügy legutóbbi fejleménye, hogy a német közúti közlekedési hatóság (KBA) egy héttel ezelőtt elrendelte több tízezer Volkswagen Touareg típusú terepjáró visszahívását a
velemenyezd, 2017. december 19. kedd, 17:33
Jobbik: ütemezetten fel kell zárkóztatni az egyenruhások béreit
gazdaság versenyképességének alapját az alacsony munkabérek jelentik, a Jobbik azonban 21. századi, tudásalapú társadalomban gondolkodik. Nem az alacsony fizetésekre építenék az ország versenyképességét, hanem a magas hozzáadott értékű termelésre, a jól teljesítő, magasan képzett munkaerőre és az ezekből előálló jelentősebb bérekre, amelyek az összes gazdasági szektort élénkítik - hangsúlyozta Volner János.

Szavai szerint a Fidesz tartósan berendezkedett arra, hogy nyomottan tartsa a fizetések színvonalát. Azonban fordulat szükséges, hogy minél magasabb hozzáadott értékkel be lehessen kapcsolódni a Magyarországon megtelepedett multinacionális cégek versenyébe, az itt folyó termelésbe - vélekedett.

A Jobbik ennek érdekében tett javaslatot egy kis- és középvállalkozói akcióprogramra, amelynek már több lépését bejelentették - idézte fel a frakcióvezető.

Az egyenruhásoknál két igény is megfogalmazódott. Egyrészt, a törvény biztosítson tágabb lehetőségeket a munkavállalói jogok terén a
velemenyezd, 2017. december 08. péntek, 15:13
Ókovács Szilveszter: a minőségi fejlődés a legnagyobb feladat
felújítások értük is történnek, munkavégzésük körülményeit javítják. Lehetetlent követelni pedig "azon a karácsonyon különösen visszás, amelyet a család rengeteg pluszkiadást jelentő bérleményekben tölt, míg a házat, ahol a boltját is üzemeltette, amelyből élt, épp tatarozzák".

Kitért arra is, hogy senkit sem bocsátottak el, pedig "két méretnyi kolléga jut most egy színházra", inkább határon túli turnékkal használják ki a lekötetlen energiát és ezen pluszbevételekből biztosítják az illetmények színvonalát. A létszámcsökkentés nyújtotta egyszerűbb megoldást sem a kollégák, sem a magyar operakultúra szempontjából nem éreztük volna fairnek, ellenkezőleg: büszkék vagyunk, hogy az elmúlt években 400 új munkahelyet teremtettünk - fogalmazott.

Ókovács Szilveszter elmondta: a kulturális alapellátás zászlóshajója az Erkel Színház, ott lehet bárki által megfizethető helyárért hozzájutni ugyanazokhoz a magas színvonalú produkciókhoz és kiemelkedő művészekhez, mint az Andrássy úti dalszínházban.

"Itt is
velemenyezd, 2017. november 26. vasárnap, 10:41
Egészségügyi feladatokról tartott részországgyűlést az MSZP Ajkán
zárt ülést követő sajtótájékoztatón Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) parlamenti frakcióvezetője közölte: az MSZP 10 pontos programot állított össze, amely garanciát jelenthet arra, hogy 2018 után "igazságot lehessen tenni az egészségügyben". Erre azért van szükség, mert a jelenlegi kormánynak "fontosabb a magyar foci, mint az emberek egészsége." A futballra szánt pénznek a magyar egészségügyben lenne a helye - hangsúlyozta.

Tóth Bertalan szavai szerint javítani kell az ellátás színvonalát, növelni kell a háziorvosok számát, és jelentősen meg kell emelni az orvosok fizetését.

Az ellenzéki politikus szerint a kormány társadalomfilozófiája az, hogy "akinek több van, még többet kapjon, akinek pedig kevesebb van, annak elengedik a kezét". Tóth Bertalan kitért arra, hogy ma Magyarországon a hónap végére sokaknak elfogy a pénze, több százezer embernek 100 ezer forint alatt van a nyugdíja, "sok idős ember a saját otthonában hal meg, mert nem tudja a fűtést kifizetni".

Hozzátette: a
velemenyezd, 2017. november 23. csütörtök, 22:43
Átadták a Jászberényi Járási Ügyészség új székházát
Polt Péter kiemelte: az ügyészi szervezet évtizedek óta megbízható, kiszámítható és magas színvonalon teljesítő tényezője Magyarországon a jogbiztonságnak és a jogegységnek. Hozzátette: ezt a magas színvonalat hivatott biztosítani az az infrastrukturális fejlesztési folyamat, amelynek egyik állomása az új jászberényi ügyészségi épület.

A 21. században jelentkező új kihívásoknak eleget kell tenni, ez rendkívüli erőfeszítéseket igényel az igazságszolgáltatás területén is - mondta a legfőbb ügyész. Az ehhez szükséges feltételek megteremtését tűzték ki többek között célul 2000-ben, amikor az ügyészségnek infrastrukturális fejlesztéséről határoztak - közölte. Szólt arról, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megyében - a tervek szerint a jövő év tavaszán elkészülőtiszafüredi beruházással együtt - immár az ötödik ügyészségi épületet adhatják át.

A jászberényi új épület lehetővé teszi az eddig jellemző magas színvonalú szakmai munka további folytatását - mondta.

Varga Árpád főügyész az eseményen elmondta:
velemenyezd, 2017. november 20. hétfő, 12:42
Picidia
Annyi minden történik körülöttem és alig fogom fel minden esemény részletét :-)
Ma megérkezett a szülinapi ajándékom, egy csodálatos fekete angel táska. Már a látványától is odáig vagyok. Persze még a dobozában és a szép bársony, selyem zsákjában csücsül, mert a mai estémhez nem illett volna . A lányoknak itt ott külön óra, a fiammal ültünk be kedvenc kávézómba. Tea, latte, csakis rizs tejjel! Majd jött az egyik lányom, és a fehér csokis forrócsoki is bejátszott. Imádom őket, de lassabban haladtam, mint ahogy akartam, deeeeee, elkészült! Je! Vasárnap megyek Stúdióba, hogy elkezdjük a zenét! és az új vonatos gyerekdalnak is véglegesítsük a kis pofiját!
Szóval nagy örömöm volt a mai aji!
Munkásan telnek a napok, délelőttök vagy délutánok, mindig akad valami. DE ma egy órára leálltam pihenni, mert elfáradtam a sok pörgéstől. Megnéztem egy filmet, hours.....megható, félelmetes, fájdalmas, reménytelen, mégis reményt keltő.....csodás befejezés!
Feltöltött, és sikerült kicsit kipihennem
dundulino, 2017. november 16. csütörtök, 22:34
Magyar-horvát együttműködés keretében fejlesztik a Zselici Csillagparkot
A projekt magyar résztvevője, a somogyi állami erdőket kezelő Sefag Zrt. arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a horvátországi Verőce megyével közösen és nagyrészt európai uniós pályázati forrásból megvalósuló projekt eredményeként a csillagvizsgálónál napelemeket, öntözőrendszert helyeznek üzembe, a létesítmény újabb interaktív elemekkel és ismeretterjesztő játékokkal gazdagodik. A közeli Ropolyi-tónál természet- és tájismereti látványház, valamint az ezekhez szükséges kiszolgáló létesítmények infrastrukturális elemek lesznek.

A zselici fejlesztésekkel párhuzamosan a horvát oldalon felújítják a suhopoljei Jankovich-kastély gyönyörű parkját - jelezték. Hozzátették, a Sefag és Verőce megye számos közös rendezvényt is szervez a jövőben, erősítve a nemzetközi együttműködést, javítva a turisztikai szolgáltatások színvonalát.

A félezer főállású alkalmazottat foglalkoztató Sefag 80 ezer hektáron végez erdő- és 103 ezer hektáron vadgazdálkodást, jelentős fafeldolgozó kapacitása is van. A cég üzemelteti a
velemenyezd, 2017. november 16. csütörtök, 20:42
1/112
Képek, videók
hofi-pöcegödör.png
astropapa58
2016. április 12. kedd, 20:32
Nő a színvonal
kp-4a
2007. augusztus 12. vasárnap, 10:01
a szinvonal :)
kristof205
2007. február 12. hétfő, 14:43
Az ember igazi célja a bé
borigit
2016. július 16. szombat, 13:36
Ha nem találod céljaid, n
tnemarika
2016. április 22. péntek, 18:00
Az élet fő célja.....jpg
pacsakute
2015. szeptember 02. szerda, 12:12
Az életnek két célja lehe
sanci81
2015. augusztus 01. szombat, 17:29
Az élet egyetlen célja
sanci81
2015. április 20. hétfő, 14:45
élet célja.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 19:34
Fidesz célja!
meki77
2014. december 01. hétfő, 22:20
Életem célja....jpg
pacsakute
2014. július 11. péntek, 20:49
Az Élet célja.jpg
sznejuci
2014. május 18. vasárnap, 11:06
Életed célja....jpg
pacsakute
2013. július 27. szombat, 12:21
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.