Regisztráció  Belépés
2017. augusztus 19. szombat | 33. hét | 231. nap | 15:10 | Huba
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
15 perc alatt eltűnnek a fekete mitesszerek!
15 perc alatt eltűnnek a fekete mitesszerek: zseniális házi maszk.
A T-vonalon és főként az orron éktelenkedő fekete pöttyök nemcsak zavaróak, hanem rendkívül makacsak is, de ezzel a módszerrel könnyedén megszabadulhatsz tőlük.

A mitesszerek nemcsak a kamaszkort keserítik meg, felnőttként ugyanúgy szembesülhetsz velük, ha a bőröd hajlamos a zsírosodásra. Aki egyszer már küzdött a kis fekete pontocskák ellen, az jól tudja, milyen makacs ellenséggel van dolga. A kozmetikus ugyan profin eltávolítja őket, de nem mindig van arra idő, hogy kezelésekre járjon az ember, a nyomkodás pedig csak rontja a helyzetet, mert a tövisek körüli bőr be is gyulladhat. Szerencsére akad egy házi módszer, mely olcsó és pofonegyszerű.

Csak keverj össze egy teáskanálnyi, sütéshez használatos zselatinport három teáskanálnyi tejjel, és addig kavargasd, míg homogén masszát nem kapsz, azután dobd be a keveréket körülbelül tíz másodpercre a mikrohullámú sütőbe. Melegítés után újra kutyuld össze, majd
anna4459, 2017. július 16. vasárnap, 17:15
Húsgolyókat készített
Húsgolyókat készített, majd reszelt zöldségeket tett a tepsibe,
káprázatos mi lett belőle!

A rakott krumpli fasírttal és koktélparadicsommal készítve nagyon jó választás, ha laktató ételt szeretnénk feltálalni ebédre, vagy vacsorára. Ez a finomság rövid idő alatt elkészíthető, minden hozzávalót előkészítünk, tepsibe rakjuk, a többi már a sütő dolga.

Hozzávalók:

500 g darált hús amelyet sózunk, borsozunk,
1 kg burgonya,
200-300 g koktélparadicsom,
2 db tojás,
1 db nagyobb hagyma,
1 db répa,
3 gerezd fokhagyma,
3 kanál gríz,
5 kanál majonéz,
1 kiskanál kurkuma,
2 kiskanál mustár,
só,
bors ízlés szerint,
egy kisebb köteg zöld kapor,
olaj.

Elkészítés:

Dinszteljük meg kevés olajban a kockára vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a lereszelt répát és a kurkumát, majd hagyjuk kihűlni a megdinsztelt zöldségeket. A burgonyát
horvathnemagdi, 2017. június 17. szombat, 05:54
Fitnesz brokkolitorta liszt nélkül
Hozzávalók
Szükségünk lesz:
1 dbbrokkoli
250 mlnatúr joghurt
4 dbtojás
csirkesonka
bors

reszelt sajt

Elkészítés menete

A brokkolit rózsáira szedjük és enyhén sós vízben puhára főzzük. Ezután kivesszük a vízből és kisebb darabokra vágjuk.
Hozzáadjuk a joghurtot, a felvert tojást, az apróra vágott sonkát, sózzuk, borsozzuk és alaposan elkeverjük. A brokkolis masszát egy sütőpapírral kibélelt kör alakú sütőformába kanalazzuk, majd 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Ezután megszórjuk a reszelt sajttal és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad - ez a lépés elhagyható, ízlés dolga.

TIPP: sonka helyett apróra vágott, pirított csirkemell is használható
bkisseva, 2017. május 07. vasárnap, 21:48
Mese a búzaszemekről
volt, hogy vetett is, maradt is. A maradékot két kő között megőrölte, és kicsi cipót sütött belőle. Éppen bele akart harapni, amikor arra jött egy vándor, de olyan fáradtan, hogy már alig vánszorgott.
- Ennek nagyobb szüksége van a kenyérre, mint nekem - gondolta a fiú, és jó szívvel odaadta a cipót az öregnek.
Igaz, ő maga éhes maradt, de a csodálatos búzaszemek másnap még több termést hoztak, és kétszer akkora cipót süthetett magának. Ez így ment napról napra. Egyre több dolga lett a fiúnak, de szomorúsága elmúlt, arca jókedvtől piroslott. Minek is szaporítsam a szót?
- Hamarosan jómódú ember lett belőle. Mindig annyit vetett és annyit aratott, hogy minden rászorulónak adhatott a kenyeréből. Meg is szerették hetedhét országban.
- Esztendők múltak el, míg egyszer, egy zimankós estén toprongyos ember kopogtatott be az ajtaján.
- Könyörülj meg rajtam egy falat kenyérrel, mert éhen halok! - kérlelte panaszosan. A fiú mindjárt az asztalához
maroka, 2017. április 24. hétfő, 19:03
Tallóztam
Mindennap egy egész órán át csak arra gondolj, hogy Mrs. Jolley nagyon beteg. Mondjuk, legyen beteg a feje... Igen, ez jó lesz. Akinek beteg a feje, azzal bármi megeshet, igaz?"

James sohasem tudta meg, hogy a nagymama segített-e. Kimondott-e valami átkot Mrs. Jolleyre? Ő maga viszont attól kezdve naponta egy órán át csak a tanárnőre gondolt. Annyi rosszat sugárzott a fejére, amennyit csak bírt. Olykor szinte érezte, hogyan gyűl beléje mindaz, amit átsugárzott a lelkéből, az agyából. Nem volt nehéz dolga, mert Mrs. Jolley naponta gúnyolódott rajta, naponta tette nevetségessé az osztály előtt. Olykor szinte már feladta a fiú - de aztán összeszorította a fogát és nagyon, de nagyon akarta, hogy Mrs. Jolleynek valami nagy baja essen.

De sokáig nem történt semmi. Eltelt fél év is, amikor... Év vége volt, az utolsó előtti tanítási óra. James a fejét lehajtva ült a padban és most is csak arra összpontosított, hogy Mrs. Jolley járjon rosszul. A tanárnő éppen feléje fordult, már nyitotta a
horvathnemagdi, 2017. január 30. hétfő, 07:11
A tökéletes túrógombóc titka
sohasem konstans. Alakítják az újabb technológiai eljárások, más kultúrák gasztronómiai hatása (vagy éppen nyomása), esetleg a táplálkozási szokások változása. Egy valami azonban állandó, méghozzá az alapanyag. Pontosabban állandónak kellene lenni. A definiáláshoz a legnagyobb segítséget nem is az ország, hanem a tájegységek adottságai adják. A természeti adottságok, illetve az állattartás, növénytermesztés és élelmiszer-előállítás öröksége.

De akkor visszatérve a túrógombóchoz: nincs könnyű dolga az embernek, ha egy 1900-as évek elején lejegyzett receptet szeretne reprodukálni. A túró beszerzése, ahogy mondtam nem lehetetlen, de külön program, hogy elmenjünk érte. Aztán a hozzávalóknál különösebb meglepetés nem ér minket: vaj, tojás, túró, zsemlemorzsa. A mértékegységek már annál inkább izgalmasak, mert az egy marék zsemlemorzsát még megsaccolja az ember, na de mi az, hogy egy csészealj túró? Nekem lövésem sem volt. Egyáltalán mekkora csészealj? És azt mennyire pakoljuk meg? Nekem fél kiló volt
nanoka72, 2017. január 04. szerda, 06:39
GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!!! MINDIG IS GYÓGYÍTHATÓ VOLT…
méreganyagok (toxinok), amelyek akár halálosak is lehetnek. S hogy a hús ne büdösödjön, szebb színe legyen, iparilag salétrommal és egyéb olyan szerekkel kezelik, amelyek szintén mérgezést okoznak. Az utóbbi idők döghús-botrányairól, pestises, madár-influenzás, prionos húsairól már nem is szólok, mert ezek önmagukért beszélnek!
Az ,,igazi" gyógyítók holisztikus szemlélettel gyógyítanak, a test, a lélek és a szellem vizsgálatával, figyelembevételével, tehát nemcsak tüneti síkon kezelnek. Lelki dolgaink, lelki jelenségeink kivetülnek a fizikai-testi síkra is. A test a lélek temploma. Ezért a lélek elnyomása, figyelmen kívül hagyása megbetegítheti, de segítsége meg is gyógyíthatja a testet.
Minél inkább szeretettel közelítünk élő és élettelen környezetünk felé, ez a szeretet visszasugárzódik, visszatükröződik felénk, meggyógyulunk. Ha mosolygunk valakire, legtöbbször mosolyt is kapunk vissza! A mosoly nem kerül pénzbe! A homo sapiens nem arra teremtetett, hogy ölje egymást. Ha mi öljük a
bodoban, 2016. október 26. szerda, 15:22
Kényes kérdés?
Azt szokták mondani, hogy a hívő embernek a ,,zsebe" tér meg utoljára. Ez alighanem igaz, mert ismerek sok olyan templomos, bibliás, szent életű atyafit, akinek nincs fogalma arról, hogy mi a tized. A ,,magántulajdon alapján" áll, olyannyira, hogy magáénak tudja, jogos osztályrésznek, amit pedig naponta ajándékképpen kap Istentől, elszámolásra. Ritka gyerek az, aki osztozni hajlandó, és ritka hívő ember az, aki gyakorlatilag is tudja, hogy minden javait sáfárságra kapta, és a kapott soknak legalább a tizedét tovább kell adnia.
Az én lelkigondozói praxisomban többször felmerül ilyen kényes kérdés, amire választ nem szoktam kapni. Amikor a kérdezett megmerevedik és elhallgat, tudom, hogy jó helyen tapogatok. Valaki azt mondta nemrégiben, hogy a tized kérdése körül a hívő emberek bújócskát játszanak. És ez bizony igaz! Ősi példája ennek Anániás és Safira esete, akik Péter megállapítása szerint Istennek hazudtak, Őt akarták becsapni. És Istennek hazudik ma is minden hívő ember, aki a
kalmanpiroska, 2016. augusztus 02. kedd, 17:01
ma szerda van!
Minden szerdának úgy megyek neki, hogy tuti lesz, hiszen javarészt mindig jól sülnek el szerdán a dolgaim. Gondoltam ma előveszem a telefonomat és szervezek, de közbe jött egy csomó minden!
időben ébredtem ,csináltam reggelit. Ham and eggs kedvenc! Főleg hogy elkészült a kovászos ubi hozzá :-)
Felébredt a kisasszony is! Ma elmegy a nagyszülőkhöz ő is...vártam is meg nem is. Nagyon szeretek a gyerekekkel lenni, de néha olyan jó a saját dolgaimmal is foglalkozni! Tegnap cupcake-t sütöttünk. Levendulakrémeset! Nagyon finom lett! Moncsi egyből rám telefonált, hogy ha hazajön azonnal sütnünk kell vele is :-) Kis drága!
Sütötem, mert jöttek gyerekek és Janka! Olyan édes, annyira szeretem. Kiment Dudussal az udvarra és sírva jöttek vissza :-( elesett....a szívem szakadt meg <3 a sírását hallva. Minden gyerek olyan ártatlan, és védtelen. Nekünk kell támogatni és védeni őket. És én pont nem voltam ott, hogy rászóljak, hogy ne szaladjon. Nagyon bánt. A legjobb barátnőm töpörtyűjéről van szó!
dundulino, 2016. július 27. szerda, 09:33
Keresztény versek
Gyáva álom

Álmomban engem is, mint az Urat,
vemhes szamár Jeruzsálembe vitt.
Pálmák kontyán lángolt a nap, de bennem
nem lobogott se bátorság, se hit.

Nem is követett tanítvány sereg,
nem állt a nép virággal sorfalat.
Nem volt hozsánna, halleluja sem,
se szőnyeg csacsim lábai alatt.

Az utcákon szemét, por vastagon.
Ürülékben kapart sok veréb,
kóbor kutya szennyvizet lefetyelt,
dolga után lótott-futott a nép.

Rám ugyan senki ügyet sem vetett.
Fehér leples papok áldozni mentek.
A lépcsőkön gajdolt sok nyomorék.
Tolvajok, kéjnők prédájukra lestek.

Pilátus még a fürdőben aludt,
suttogtak a rabnők, hogy föl ne keltsék.
Az őrök vértje napban csillogott,
Homlokukról csurgott a sós verejték.

Álmos, forró csend ült a palotán.
Félve lapultam. Kutyába se vettek:
- nem próféta ez, nem is lázadó!
Szégyen sütött... és meg se feszítettek.
Bódás
katalin_53, 2016. június 13. hétfő, 10:13
Vizsgadolgozat
Kevesen tudják, hogy Sir Isaac Newton egyszer csaknem párbajba keveredett. Jelentéktelen ügy volt, nagy baj lehetett volna belőle.
Newton ellenlábasának, Robert Hooke-nak egyik ismerőse, egy Pemberton nevű katonatiszt egy alkalommal kifejezetten provokálta a tudóst. Tehette, Isaac Newton akkor még nem volt a Royal Society elnöke, és a nevéhez sem kapcsolódott még a Sir megszólítás.
Az ügy észrevétlenül elcsitult.
Senki sem tud róla semmit.
Talán nem is volt igaz.
Reggel fél hét volt.
Clyde Adam Lorimer professzor úr pofaszakállát simogatva és kedvtelve szemlélgette vaksi szemeivel a nagy előadótermet. Még üres volt, de hamarosan zsúfolásig megtelik majd ostobábbnál ostobább hallgatókkal. Közeledett ugyanis az év legfontosabb eseménye: az elsőéves hallgatók Newton-dolgozata.
Lorimer professzor úr a kezét dörzsölte. Az ostobák kétharmadát száműzi az egyetemről ennek a remek dolgozatnak a segítségével. Sir Isaac Newton életműve. Ezek a barmok sohasem tudják tisztességesen
lnpeters, 2016. május 15. vasárnap, 23:24
1/48
Képek, videók
Néha eltünnék.....jpg
pacsakute
2013. július 30. kedd, 13:36
fekete jaguar.jpg
charlotteani
2017. augusztus 17. csütörtök, 13:45
0 a fekete rózsa a.jpg
lovaszmarika
2017. augusztus 08. kedd, 11:58
0 a fekete rózsa 03e.jpg
lovaszmarika
2017. augusztus 08. kedd, 11:58
Fekete István Föld.jpg
maria_kadar_148
2017. augusztus 01. kedd, 23:13
31fekete szedve.jpg
gabfe
2017. augusztus 01. kedd, 13:53
Fekete István..jpg
jozsuzsa
2017. július 23. vasárnap, 19:13
Fekete png cica
eva6
2017. július 23. vasárnap, 15:20
Fekete templom, Brassó
sanci81
2017. július 22. szombat, 17:23
fekete fantázia,kép.jpg
53ilona
2017. július 18. kedd, 15:10
Fekete-fehér.jpg
barklara
2017. július 13. csütörtök, 20:13
békés napot-piros fekete.
53ilona
2017. június 29. csütörtök, 12:16
lepke az orron
szelgyongyi
2011. szeptember 01. csütörtök, 16:10
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.