Regisztráció  Belépés
2018. május 24. csütörtök | 21. hét | 144. nap | 11:49 | Eszter, Eliza
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Az elnök szerint a magyar cselgáncs mellett elszaladt a világ
konszenzus a személyi kérdésekben, az elnökség Pánczél Gábort a férfi, Toncs Pétert pedig a női szakág vezetésével bízta meg. A szakmai munkát az a japán Micutosi Nandzso felügyeli, aki korábban négy éven át irányította az ázsiai ország női olimpiai válogatottjának felkészülését.

Az elnök hozzátette: azok a nemzetek, amelyeket korábban "nevetve" lenéztek - a környékről a horvátokat, az osztrákokat, a románokat és a szlovénokat említette - következetes utánpótlásprogramot vittek végig, és nemcsak utolérték, hanem már le is hagyták a magyar judót.

"Az U23-as Európa-bajnokság erre a bizonyíték, ahol igazából kikaptunk tőlük. Nekünk vissza kell fognunk egy picit az arcunkból" - fogalmazott. Hangsúlyozta: a cselgáncs olyan sportág, amit egyedül, megfelelő edzőpartner nélkül senki nem űzhet. Megjegyezte: a nemzetközi szövetség olimpiai edzőtábora Dunavarsányban van, ahol az eddigi harminc-negyven fő helyett a jövőben száz külföldi versenyzőt, potenciális edzőpartnert látnának vendégül.

A magyar
velemenyezd, 2017. november 16. csütörtök, 11:40
Utolérte a román életszinvonal a magyart...
Utolérte a román életszínvonal a magyart

Egy főre jutó GDP tekintetében a románok utolérték a horvátokat, az egyéni fogyasztásból levezetett életszínvonal-mutató alapján pedig beérték a magyarokat. Így Magyarország 11 év alatt a harmadik helyről hátulról a harmadik helyre csúszott vissza.

Ahogy az alábbi ábráinkon látható, a 2016-os előzetes adatok alapján a térség legfejlettebb országa Csehország az uniós szint 88%-án, a legszegényebb Bulgária pedig a 48%-án áll. A magyar érték 68%-ról 67%-ra csökkent, de ennek egy előzetes adat esetében önmagában nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani. Annak a hosszabb távú tendenciának már sokkal inkább, hogy az utóbbi 10 évben megelőzött minket Szlovákia, Észtország, Litvánia és Lengyelország is...

A cikk folytatása itt:
georgina11, 2017. június 19. hétfő, 13:13
Vízilabda Eb - Kemény csatában nyertek az oroszok és a görögök
A szovjet utódállamok képviselőinek pólós ütközete meglehetősen változatosan alakult, hiszen az A csoport két, eddig egyformán pont nélküli csapatának találkozóján az oroszok már 8-4-re is vezettek, de a grúzok 11-11-nél utolérték őket. A negyedik negyedre azonban "elfogyott" az Eb-újonc, a kipontozódások miatt csak hat játékosuk maradt, s az oroszok begyűjtötték mindhárom pontot.

A hatos másik délutáni meccsén a görögök és a románok vívtak nagy küzdelmet, aminek kiélezettségét jelzi, hogy öt végleges kiállítást is ítéltek a bírók, egyet az előbbieknél, s négyet az utóbbiaknál. Végig döntetlen körüli volt az állás, de többnyire a románok vezettek, mígnem a dudaszó pillanatában a görögök belőtték győztes góljukat.

A B csoport délszláv rangadóját a szerb és a horvát együttes 16 órától játssza, a magyar válogatott 20.30-kor száll vízbe a németekkel.

Eredmények:

férfiak, csoportkör, 4. forduló:

A csoport:Oroszország-Grúzia 16-12 (3-3, 4-1, 4-7, 5-1)Görögország-Románia 10-9 (2-3,
velemenyezd, 2014. július 19. szombat, 16:14
A magyar Európa legősibb népe?
kultúráját?

- Az első nyomok, amik egy idegen nép jelenlétére engedték következtetni a régészeket Európában, az első urnamezők, az első hamvasztásos temetkezések nyomai voltak a Balkánon. Az első nyomok a Krisztus előtti III. évezred elejére vezetnek, a nyelvészek tündérmeséitől függetlenül. Ezek a népek vezették be Európában a hamvasztást, ugyanis nem hittek a halál utáni életben. Ők voltak az indoeurópai kelták. Több mint kétezer évig tartott, amíg a gazdálkodási és fémmegmunkáló technológiáikban utolérték a magyarokat, ebből az időből kulturális életüknek semmiféle jele nem maradt fenn. Kezdetben a kelták asszimilálódtak a magyarok kultúrájához, míg végül az időszámítás előtti I. évezred elejére néhány magyar nemzetség elkezdett vegyülni a keltákkal. Belőlük nőtte ki magát a Krisztus előtti I. évezred közepére a vezető harcos elit. Csak ekkor, vagyis a Krisztus előtti I. évezred közepén tűntek fel az első indoeurópai kulturális jelek, harci eszközök, figurális művészet, ember alakú istenek
menusgabor, 2012. szeptember 01. szombat, 15:12
Michelangelo Naddeo.
amik egy idegen nép jelenlétére engedték következtetni a
régészeket Európában, az első urnamezők, az első hamvasztásos temetkezések
nyomai voltak a Balkánon. Az első nyomok a Krisztus előtti III. évezred
elejére vezetnek, a nyelvészek tündérmeséitől függetlenül. Ezek a népek
vezették be Európában a hamvasztást, ugyanis nem hittek a halál utáni
életben. Ők voltak az indoeurópai kelták. Több mint kétezer évig tartott,
amíg a gazdálkodási és fémmegmunkáló technológiáikban utolérték a
magyarokat, ebből az időből kulturális életüknek semmiféle jele nem maradt
fenn. Kezdetben a kelták asszimilálódtak a magyarok kultúrájához, míg végül
az időszámítás előtti I. évezred elejére néhány magyar nemzetség elkezdett
vegyülni a keltákkal. Belőlük nőtte ki magát a Krisztus előtti I. évezred
közepére a vezető harcos elit. Csak ekkor, vagyis a Krisztus előtti I.
évezred közepén tűntek fel az első indoeurópai kulturális jelek, harci
eszközök, figurális művészet,
kdrstvn, 2010. március 07. vasárnap, 15:32
A magyar Európa legősibb népe?
kultúráját?

- Az első nyomok, amik egy idegen nép jelenlétére engedték következtetni a régészeket Európában, az első urnamezők, az első hamvasztásos temetkezések nyomai voltak a Balkánon. Az első nyomok a Krisztus előtti III. évezred elejére vezetnek, a nyelvészek tündérmeséitől függetlenül. Ezek a népek vezették be Európában a hamvasztást, ugyanis nem hittek a halál utáni életben. Ők voltak az indoeurópai kelták. Több mint kétezer évig tartott, amíg a gazdálkodási és fémmegmunkáló technológiáikban utolérték a magyarokat, ebből az időből kulturális életüknek semmiféle jele nem maradt fenn. Kezdetben a kelták asszimilálódtak a magyarok kultúrájához, míg végül az időszámítás előtti I. évezred elejére néhány magyar nemzetség elkezdett vegyülni a keltákkal. Belőlük nőtte ki magát a Krisztus előtti I. évezred közepére a vezető harcos elit. Csak ekkor, vagyis a Krisztus előtti I. évezred közepén tűntek fel az első indoeurópai kulturális jelek, harci eszközök, figurális művészet, ember alak ú istenek
riki66, 2010. február 19. péntek, 21:26
Képek, videók
Sárika-pancsi.jpg
agica2004
2018. február 18. vasárnap, 20:51
elefánt--pancsi.gif
agica2004
2017. május 01. hétfő, 13:51
elefánt-pancsi.jpg
agica2004
2017. május 01. hétfő, 13:45
Kiselefánt pancsi.gif
pacsakute
2016. november 05. szombat, 17:28
pancake man.gif
szicu
2016. november 01. kedd, 20:46
Maci pancsi.jpg
pacsakute
2015. november 01. vasárnap, 18:55
Barnamaci pancsi.jpg
pacsakute
2015. november 01. vasárnap, 18:52
Pancsi idő
sanci81
2015. szeptember 26. szombat, 11:49
Pancsi a haverral.jpg
pacsakute
2015. május 23. szombat, 18:55
sárga-pancsó.jpg
pergerne
2015. február 26. csütörtök, 21:35
sárga-pancsó2.jpg
pergerne
2015. február 26. csütörtök, 21:35
Isten éltesse Pétert
orban47
2015. augusztus 29. szombat, 20:08
0 Müller Pétertől.jpg
lovaszmarika
2015. április 03. péntek, 16:59
Pétertől - csodás kép aTi
anci-ani
2014. május 22. csütörtök, 08:58
Mansfeld Pétert halálra í
furaila
2013. június 25. kedd, 09:59
Címkék
nemzetközi szövetség, legszegényebb Bulgária, grúzok 11-11-nél, ázsiai ország, U23-as Európa-bajnokság, magyarok kultúrájához, cikk folytatása, románok vívtak, szovjet utódállamok, román életszínvonal, régészeket Európában, halál utáni, elnök hozzátette, magyar Európa, térség legfejlettebb, előzetes adat,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.