Regisztráció  Belépés
2018. február 19. hétfő | 8. hét | 50. nap | 17:16 | Zsuzsanna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mutatjuk, miket kellene reggelizned
otthon! Semmi mást nem kell tenned, csak keverd bele a kedvenc joghurtodba, áztasd bele a tejbe, vagy fogyaszd az idénygyümölcsökkel! Percek alatt készen van. és garantáltan jól fogsz lakni tőle!

6. GÖRÖG JOGHURT
Pillanatok alatt elfogyasztható, tele van kalciummal és proteinnel és sokáig eltelíti a gyomrodat. A dietetikusok szerint a legjobb, ha saját készítésű zabpelyhes keksszel fogyasztod, mert így az ízekből sem lesz hiányérzeted és kevesebb lesz az esélye annak, hogy a nap hátralevő részében nassolsz majd.
Tudtad? A görög joghurtokban kétszer annyi fehérje van, mint a sima, gyümölcsös változatokban!

7. GRAPEFRUIT
Bár mindenféle gyümölcs kitűnő választás, a legfrissebb tanulmányok szerint akkor jársz a legjobban, ha a napot fél grapefruit elfogyasztásával kezded! A grapefruit gyorsítja az anyagcserét, segít a zsírégetésben, jótékonyan befolyásolja a vércukor- és az inzulinszintet, valamint hidratált és antioxidánsokkal erősíti a szervezetet! (Ám ha valamilyen
tinka1951, 2018. február 15. csütörtök, 10:27
Ezt titkolja a Fidesz: manipulálták az árakat
Népszava szerint - a térség országgyűlési képviselője, Vigh László felkereste Balaicz Zoltán polgármestert és Tóth László frakcióvezetőt és ,,leüvöltötte a fejüket". A közgyűlést végül megismételték, és akkor a korábban fáradtságra hivatkozó fideszesek már megfelelően, nemmel szavaztak.

A 24.hu birtokába jutott OLAF-jelentés az Elios Innovatív Zrt. által elnyert zalaegerszegi beruházásnál is feltárja a csalás koreográfiáját és megnevezi a szereplőket.

Cikksorozatunk e részében bemutatjuk az összefonódásokat az előkészületek során, és azt is, miért merült fel a gyanú, hogy manipulálták az árakat.

A sokoldalú Horváth Dezső
A zalaegerszegi ügyletben is megjelent a tanácsadók hada, élükön az Elios-projektek egyik főszereplőjével, Hamar Endre-féle Sistrade Kft.-vel (Hamar a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a barátja és üzlettársa), a közbeszerzési tanácsadó pedig a Provital Zrt. lett. Utóbbi háza táján is mostanában fejezett be egy másik vizsgálatot
tinka1951, 2018. február 15. csütörtök, 08:15
Remek versenyzéssel döntős a magyar férfi váltó 5000 méteren
Remek versenyzéssel döntős a magyar férfi váltó 5000 méteren A verseny jelentős részében a Magyar váltó volt az első helyen.
......
videó

Döntő február 22.- én 13 órakor.
maroka, 2018. február 13. kedd, 16:16
Brindza András·2018. február 10.
BUTASÁGA MIATT ELFŰRÉSZELI MAGA ALATT A FÁT -- RENGETEG EMBER MEGY ÁT A KONKURENS KÖZÖSSÉGI LAPOKHOZ, MI IS ÁTMEGYÜNK A VK-RA IS..!!
NE MERÉSZELJÉTEK TÖRÖLNI A SOK ÉRTÉKET TARTALMAZÓ LAPOMAT, HA TÖRLI A FACEBOOK, AKKOR KB. 50 MILLIÓ FORINTOS KÁROKOZÁSRA FOGJUK BEPERELNI A FACEBOOKOT..!!
Üdv.: Brindza András közíró"
-------------------------------------
Brindza András közíró
Kelt: 2018. II. 10-én.
Kapcsolódó
Az alábbiak és a nevek blokkolt anyagunk első részében olvashatók..!
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS !

BRINDZA ANDRÁS·2017. JÚLIUS 21.
TISZTELT HONFITÁRSUNK !
Szeretettel köszöntjük !
Ön a főáramú média által bűnös módon agyonhallgatott 3.UTAS NEMZETI ( a valódi, köz- és Soros Gy. féle pénzeket nem
simocsi, 2018. február 11. vasárnap, 00:22
Új elnök és alelnök a Sinn Féin élén
évtizedes britellenes terrorhadjárata idején, jóllehet ezt párt eddigi elnöke, Gerry Adams soha nem ismerte el, és azt sem, hogy ő valaha az IRA tagja lett volna.

Az IRA terrorhadjáratában becslések szerint háromezren vesztették életüket vagy sebesültek meg, köztük hétszáz brit katona. A brit elhárító szolgálatok meggyőződése szerint Adams néhai helyettese, Martin McGuinness - aki az 1970-es évek közepéig az IRA katonai tanácsának egyik parancsnoka volt - az 1969-ben kezdődött merényletsorozat jelentős részében kulcsszerepet játszott. Mégis Gerry Adams és Martin McGuinness vált később az észak-írországi megbékélési folyamat két vezető szószólójává és jelképévé a republikánus oldalon.

Az IRA terrorhadjáratát hivatalosan az 1998-as nagypénteki rendezési megállapodás zárta le, a tényleges áttörés azonban 2007-ben történt, amikor a katolikus milícia leszerelte fegyverzetét.

A megbékélési folyamat sikerét jelezte, hogy egészen a tavaly januárban kirobbant, máig megoldatlan tartományi
velemenyezd, 2018. február 10. szombat, 17:46
Izrael tizenkét légicsapást hajtott végre Szíriában, miután hajnalban egy iráni drón hatolt be az ország terüle
vezetők.

Arab hírforrások szerint az izraeli légierő a csapásait libanoni légtérből hajtotta végre, s egy izraeli F-16-os harci repülőgép megsérült az akcióban. A gép izraeli területen lezuhant, de a pilóták időben katapultáltak.

Az izraeli légierő először azt az iráni katonai bázist támadta szíriai területen, ahonnan a valószínűleg kémfeladatokat ellátó pilóta nélküli repülőt útnak indították. Később egyebek között Damaszkusz környékén hajtottak végre légicsapásokat.

Izrael északkeleti részében előbb hajnalban, majd délelőtt is megszólaltak a légvédelmi szirénák. A haifai városháza bejelentette, hogy a városban előkészítik és szükség esetén megnyitják az óvóhelyeket.

A tévé értesülései szerint a két pilótát a haifai Rambam kórházba szállították, egyikük súlyos, a másik könnyebb sérülést szenvedett.

"Izraelnek nem áll szándékában a helyzet eszkalálása" - jelentették ki a hadsereg illetékesei, és a történtek ellenére nem rendeltek el fokozott készültséget.

Az országrészben
velemenyezd, 2018. február 10. szombat, 13:11
Roberto Alagna és Aleksandra Kurzak lép színpadra a Ring Estély díszvendégeként
táncos adja elő Gulya Róbert Wagner-újragondolására, a Ring Walzerre. Csajkovszkij Csipkerózsikájának keringőjét Mráz Kornélia készíti, Alija Tanykpajeva és Majoros Balázs Wagner-duettjét Wayne Eagling koreografálta. A 19. századi operarepertoárból válogató program áriáit Roberto Alagna és Aleksandra Kurzak mellett az Opera két magánénekese, Megyesi Schwartz Lúcia és Szegedi Csaba, valamint Francesca Provissionato olasz mezzoszoprán adja elő, zongorán Szennai Kámán működik közre.

Az est második részében Szüts Apor zongoraművész-zeneszerző Wagner-átiratát Rujsz Edit koreográfiáján keresztül a Magyar Nemzeti Balett szólistái - Balaban Cristina, Boros Ildikó, Tatyjana Melnyik, Karina Szarkisszova, Balázsi Gergő Ármin, Jurij Kekalo, Leblanc Gergely, Rónai András József és Tyimofejev Dmitrij - fogalmazzák meg mozgásban. A fináléhoz közeledve pedig még egy Röhnrad-artista is színre lép, aki Puccini Pillangókisasszonyának Zümmögő kórusát teszi látványosabbá.

Az esten A Ring gyűrűi címet viselő évadhoz
velemenyezd, 2018. február 10. szombat, 13:02
Mohácsi Busójárás
magyar, valamint török történelmi forrásokat úgy mutatja be, szemléletessé, átélhető történeti élménnyé váljon a mohácsi csata. A Mohácsi Nemzeti Történelmi Emlékhely kopjafatemetője állít emléket a mintegy 18.000 katonának, akik a Szulejmán szultán által vezetett török csapatok ellen bátran küzdöttek.

Ezt követően Mohácson, a Busóudvarban tekintjük meg a busó hagyomány legfontosabb kellékeit. Itt külön Hungarikum negyed és folyamatos színpadi programok várják az érdeklődőket. A nap hátra lévő részében ki-ki kedve szerint részt vehet a farsangolásban, fesztiváli hangulatban.

A busójárás a Kóló téren kezdődik. A beöltözött busók, jankelék, maskarák itt gyülekeznek, itt találkoznak a Dunán csónakokkal átkelt busók az ágyús, az ördögkerekes, a szekeres, a kürtös, a teknős és más busó csoportokkal. A régi elöltöltős busóágyú dörejére a különböző csoportok a főutcán át bevonulnak a város főterére, ahol szabad farsangolás kezdődik. Ezt követően a Duna-parton és a környező utcákban iszonyú
eva6, 2018. február 09. péntek, 07:52
Szijjártó: Magyarország soha nem fogadott be és nem is fog befogadni illegális bevándorlókat
A magyar diplomácia vezetője ezzel Charles Michel belga kormányfő azon hétvégi kijelentésére reagált, amely szerint "ultimátumot adtak a szolidaritást elutasító" visegrádi országoknak, hogy amennyiben június végéig nem sikerül konszenzusra jutni az uniós tagállami kormányokat tömörítő tanácsban, akkor nélkülük, minősített többségi szavazással fogják elfogadni a tervezett reformokat.

Szijjártó Péter megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak nevezte Charles Michel kijelentését, amit mint leplezetlen kényszerítést, határozottan visszautasított. Leszögezte: Magyarország soha nem fogadott be és nem is fog befogadni illegális bevándorlókat, függetlenül attól, hogy milyen nyomás lesz ez irányban a határokon vagy Brüsszel részéről. Kifejtette: a belga miniszterelnök kijelentése azért is megdöbbentő, mert az az első alkalom, amikor Brüsszelben nyíltan arra készülnek, hogy egyes EU-s tagországok akaratának teljes figyelmen kívül hagyásával, erővel nyomják át a kötelező betelepítési kvóták ügyét.

"Mi ezt,
velemenyezd, 2018. február 06. kedd, 14:02
HITEK ÉS TÉVHITEK - a szívinfarktusról
Azt gondolhatnánk, hogy hogy szívinfarktust csak azok kapnak, akik egész nap a TV előtt ülnek, elhízottak, ötven éven felül vannak, hajszolt munkatempóban dolgoznak és főleg férfiak, mert ki gondolná, hogy mi nők is veszélyeztetettek lehetünk.
Ez sajnos nem igaz, bár tény, hogy az esetek nagy részében viszonylag kicsi azoknak a nőknek az aránya, akik negyven éves koruk előtt infarktust kapnak.
Ha egy fiatal, negyven évnél fiatalabb nő szenvedi el a színinfarktust, sokkal, nagyobb eséllyel hal bele, mint a férfiak. Ennek a magyarázata az, hogy a nők 30 - 60 perccel később hívnak segítséget.
A tünetekre mindig oda kell figyelni! Tünetként jelentkezhet a fájdalom a mellkasban, a karban, a nyakban és a szájban, légszomj és általános kimerültség, izzadás.
Ez különösen fontos dohányzók, cukorbetegek és magas koleszterinszintűek esetében!
lizawolf, 2018. február 06. kedd, 12:08
Nébih: Magyarországon eddig nem mutatták ki az afrikai sertéspestis vírusát
sűrűségének csökkentésére - emlékeztetett a hatóság. Ez kiterjed az etetés tilalmára, a kocák és az egy év alatti egyedek fokozott kilövésére. Emellett magába foglalja az elhullott vaddisznók tetemének szervezett keresését és laboratóriumi vizsgálatát, valamint valamennyi, vadászaton kilőtt vaddisznó laboratóriumi vizsgálatát a vadhús felhasználása előtt.

Az országos főállatorvos már 2016-ban elrendelte Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, különösen a megye legveszélyeztetettebb északi-északkeleti részében, a sertéstelepek ellenőrzését. Valamennyi sertéstelepet, beleértve a kislétszámú gazdaságokat is, nyilvántartásba kellett venni, és évente legalább egyszer hatósági helyszíni ellenőrzést kell végezni. A sertéstartók minden sertés elhullását kötelesek bejelenteni az állatorvosoknak. A kültéri sertéstartást is korlátozták, a telepeket kettős kerítéssel kell védeni a vaddisznóktól. Tavaly augusztustól a megye romániai határszakaszának 10 kilométeres sávjában is végre kell hajtani az óvintézkedéseket. A
velemenyezd, 2018. február 06. kedd, 08:51
100 éves fotók a városról
Debreceni múltidéző sorozatunk első részében a cívisváros XX. század eleji arcára csodálkozhattunk rá, s ezúttal is ebben a korban maradunk, mégpedig Vértesi Ferenc kollekciójának legpompásabb másolatait csillantjuk meg. A fenti kártyán a nagyerdei Dobos-pavilon tündököl (1885-től 1921-ig állt a fedett uszoda helyén), míg a következő lapon a helyi kisvasutat ismerhetjük meg az 1911-es villamosítás előtti időkből.

A galéria a képre kattintva is megnyitható.

Van egy másik szemléletes képeslapunk is Vértesi Ferencnek köszönhetően. Ez a felvétel sem igényel külön magyarázatot, elég csak csendben, hosszan csodálni...

DBKL

(Folytatjuk.)

A fotókért klikkelj a -re!
tinka1951, 2018. február 04. vasárnap, 09:35
1/658
Képek, videók
REGGELIZNI MENTEM.jpg
zsokica45
2013. augusztus 15. csütörtök, 08:23
REGGELIZNI MENTEM.jpg
jozso2ro
2013. június 20. csütörtök, 13:20
REGGELIZNI MENTEM másolat
jozso2ro
2013. június 20. csütörtök, 13:20
Reggelizni szeretnék.gif
mili59
2012. március 18. vasárnap, 20:27
reggelizni mentem
rodes53
2012. február 12. vasárnap, 10:13
REGGELIZNI MENTEM.jpg
bbbarbara
2011. július 27. szerda, 16:23
igy is lehet reggelizni/R
venustheone
2008. április 26. szombat, 11:30
reggelizni is kell...
dirdur
2007. december 29. szombat, 11:54
A lélek mutatja meg, kik
irmus
2016. február 21. vasárnap, 10:28
Mutatja a krátert, érdeme
margoboszi
2014. szeptember 05. péntek, 16:51
Az mutatja meg....jpg
pacsakute
2013. szeptember 10. kedd, 21:14
Megjött a nyár, mutatja a
wob
2012. május 12. szombat, 21:42
Laura mutatja a művet!
korosigaborne
2011. szeptember 14. szerda, 20:43
Egy óra az időt mutatja
lovaszmarika
2010. december 31. péntek, 15:02
Az ágak mutatják meg, hog
jakabgasparne
2010. július 23. péntek, 03:50
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.