Regisztráció  Belépés
2018. május 25. péntek | 21. hét | 145. nap | 14:46 | Orbán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tallóztam
kívül jelentkezett-e egyéb panasz is: migrén, fülzúgás, halláscsökkenés, látászavar, hányinger, fejfájás, hányás?
volt-e egyéb, légúti betegsége a szédüléses panaszok kezdetét megelőzően, vagy azzal egy időben?
milyen napszakban, testhelyzetben jelentkeznek a panaszok?
mennyi ideig tart a roham?
milyen gyógyszereket szedsz rendszeresen?

Összetett kivizsgálás

A fül-orr-gégészeti vizsgálat feladata megállapítani, hogy az egyensúlyrendszer mely részében következett be károsodás, hol van a probléma kiindulópontja. A fizikális vizsgálatok mellett ebben képalkotó eljárások (CT, MRI) is segítséget nyújthatnak. Amennyiben ezek alapján bebizonyosodik, hogy a probléma nem fül-orr-gégészeti eredetű, további vizsgálatokra lehet szükség. A szédüléses tünetek hátterében neurológiai, kardiológiai, esetleg reumatológiai probléma is állhat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is.
horvathnemagdi, 2018. május 23. szerda, 14:50
Páncélkovácsok Európában
Írta: Hermeczi Olívia

A páncél és fegyverkovácsolás mestersége régi időkre nyúlik vissza. Kik voltak a híres páncélkovács családok Európában, és milyen remekműveket készítettek? A három részes cikksorozat első, bevezető részében az olasz páncélkovácsok életébe, munkásságába kapunk betekintést.

Bevezető
A XI. századból nagyon kevés páncélkészítőről maradt fent feljegyzés, a témával foglalkozó dokumentációk a XV. századtól állnak rendelkezésre nagyobb számban, e kortól kezdik rendszeresen említeni a német páncélkészítőket.

Már a korai mitológiai történetek is említést tesznek híres kovácsokról: a görögöknél Hephaistos - Hera és Zeus fia -, a finneknél Ilmarienen, míg a germán mitológiában Wieland, akik isteni képességekkel rendelkező, esetenként istenektől származó kovácsok voltak, és érdekességképpen: mindannyian sánták.

A VIII. században élő
eposz, 2018. május 21. hétfő, 21:40
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 2.rész
2.rész


Azt mondják, hogy az emésztőrendszernek is, az immunrendszernek is, a májnak és más szerveknek is saját elméjük van.

Ez minden bizonnyal így is van, hiszen a test egy hologram, és ezért lehetséges az, hogy ezek a szervek képesek egymással kommunikálni és eseményekre, változásokra reagálni a legelképesztőbb módokon. A hologram biztosítja, hegy valóban ott van a test minden részében az agy egy kisebb változata.

A DNS és az RNS kommunikál, és információt cserél a test minden részével, az agy pedig ennek koordinátoraként működik.

Amikor a vastagbél elzáródik, és a máj nem tudja kiválasztani a méreganyagokat, akkor a az információ végighalad a test internet-hálózatán, és a számítógép ennek megfelelően cselekszik. Mi ezt májkövekként érzékeljük.

A sérülések gyógyítása, a vérvesztés megállítása és a test milliárdnyi más reakciója a DNS
sz719eszter, 2018. május 21. hétfő, 12:33
Tallóztam
A tojás az egyik legjobb fehérjeforrás, ráadásul magas a vastartalma. Ha te is fáradt, ingerlékeny vagy, és sokszor fáj a fejed, valószínűleg vashiányod van. Ha rendszeresen eszel tojást, ezek a tünetek elmúlnak majd. De ez csak a jéghegy csúcsa.

Gazdag a tápanyagtartalma

Egy kutatás során két azonos táplálékon élő csoportot vizsgáltak, de az egyik csoport naponta tojást is kapott. Az eredmények kimutatták, hogy azok, akik nem kaptak tojást nagyobb valószínűséggel lettek A-, E- és B12 hiányosak.

Mivel a tojás egyike a ritka D-vitamin-forrásoknak, nagyon előnyös a csontok számára, a kalcium felszívódásához.

Tojást gazdag luteinben és zeaxantinban, amelyek olyan fontos antioxidánsok, melyek szükségesek a szem egészségének megőrzéséhez. Rendszeres tojásfogyasztással a szürkehályog kialakulása 20 %-kal, a retina degenerációé pedig, mely fő oka a vakságnak, akár 40 %-kal csökkenthető.

Számos biokémiai egyensúlyzavar a szervezetben hiányt okozhat, ami haj- és
horvathnemagdi, 2018. május 21. hétfő, 06:17
Rupert Sheldrake – Tudatunk az agyunkon túl
kvantumfizikában egy analógia erre a folyamatra: ha két részecske része volt egy azonos kvantumrendszernek, és azokat térben elválasztották, megtartották a rejtélyes kötődést. Amikor Einstein először rájött a kvantumelmélet ezen következményére, azt gondolta, hogy a kvantumelmélet nem stimmel, mert abból az adódik, amit ő úgy nevezett, hogy ez egy “kísérteties távolhatás".

A kísérletek kimutatták, hogy a kvantumelmélet helyes, és Einstein tévedett. A változás egy rendszer egyik elkülönített részében azonnali hatással van egy másikra. Ezt a jelenséget nevezik kvantum nonlokalitásnak vagy szétválaszthatatlanságnak.

A telepátia, abban az értelemben, hogy megbámulnak csak akkor paranormális, ha “normálisnak" definiáljuk azt az elméletet, hogy az tudat csak az agyban található. De ha a tudatunk az agyunkon túl kapcsolatban van mások tudatával, mint ahogy látszik, akkor a jelenség, mint a telepátia, és annak az értelme, hogy valaki bámul, normálisnak tűnik. Ezek nem
sz719eszter, 2018. május 20. vasárnap, 12:05
Érdekességek a szamócáról
Érdekes tények a szamócáról
• A népi hiedelem szerint, ha valaki kettévág egy dupla szamócát, és megosztja azt egy ellenkező neművel, akkor az a személy hamarosan szerelmes lesz belé.

• Több mint 600 fajta földiepret különböztetünk meg íz, méret és állag szerint.

• A földieper Vénusz, a Szerelem Istennőjének szimbóluma, mert szív alakú és erős piros színű.

• A földieper az alma és a szilva családjához tartozik.

• Az eper nem minősül bogyós gyümölcsnek. Az áfonyának és a málnának belül van a magja, míg a szamócán kívül helyezkedik el.

• A szamócát egykor afrodiziákumnak tartották, és a 13. századi Franciaországban levesként szolgálták fel az ifjú párnak.

• Az ókori rómaiak a földieperrel enyhítették az ájulás, az éhség, a torokfertőzések, a vesekövek, a köszvény tüneteit, valamint a vér, a máj és a lép betegségeit gyógyították vele.

• A nemesek Wimbledonban minden évben szamócát
lovaszmarika, 2018. május 17. csütörtök, 17:48
Tallóztam
hasát! ,,Egy hónap alatt sikerült 42 kg-ot leadnom üres gyomorra fogyasztva, mikor ezt a régi kínai módszert használtunk.... Külső használatával a pikkelysömör 3 nap után eltűnhet. Keverjen össze kurkuma porral és a zsírt tegye a bőrére..." Belsőleg és külsőleg is hat.

A varázslatos bájital recept összetevői:

0,5 teáskanál kurkuma1 csésze forró, forralt víz (meleg tej is használható). Öntsük a kurkumara a pohár vizet, és keverjük össze. Ezt az italt a nap első részében kell inni. Reggeli előtt vagy után. Adhat hozzá egy csipet borsot, így a keverék jól felszívódik. Igya ezt az italt 2 hétig, majd 2 hét szünet. Ha ízesítni szeretnénk adhatunk hozzá egy kis citromot és mézet nagyszerűen használható megelőzésként és a kezelésként is!

A szervezetre gyakorolt ​​pozitív hatása:

A szív egészségére.
A kurkatum megakadályozza a trombus kialakulását.
Javítja az emésztést.
Az emésztést és az anyagcserét
horvathnemagdi, 2018. május 17. csütörtök, 06:18
Ukrán válság - Amerikai különmegbízott: az oroszajkúak szerint is az egész Donyec-medencének vissza kell térnie
Az amerikai diplomata előző nap a Donyeck megye ukrán ellenőrzésű részében fekvő Szlovjanszk városában járt. Az Amerikai Hangja rádiónak adott interjújában - amelyből az UNIAN ukrán hírügynökség idézett - Volker elmondta, hogy találkozott a válságövezetben fekvő településen lakókkal.

"Érdekes, hogy mind oroszul beszéltek, nyilvánvalóan orosz nemzetiségűek. Minden helybeli, akivel beszéltem, azt mondta, a legfontosabbnak a békét tartja és azt, hogy a terület visszatérjen Ukrajnához" - mesélte, hangsúlyozva, hogy ez ellentmond az Oroszország által terjesztett propagandának.

"Az orosz vezetéstől folyton azt halljuk, hogy az oroszajkú lakosság Ukrajna-ellenes, veszélyben érzi magát, továbbá azt, hogy ez etnikai konfliktus, nos, láthatóan mindez nem így van" - fogalmazott.

Előző este Szlovjanszkban tartott sajtótájékoztatóján Volker szintén azt hangsúlyozta, hogy meglátása szerint a Donyec medencében nem etnikai alapú konfliktus és nem is polgárháború zajlik, ahogyan azt a Kreml igyekszik
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 15:41
Uniós főtanácsnok: tagállami hatóságok határozhatnak egy elfogatóparancs végrehajtásáról
Az ügy előzménye, hogy egy magyar állampolgár ellen - akit a főtanácsnok A. Y. monogrammal azonosított - vesztegetés miatt büntetőeljárás indult Horvátországban. A gyanú szerint megegyezett egy magas rangú horvátországi tisztségviselővel abban, hogy jelentős pénzösszeget fizet számára az általa képviselt magyar vállalat és a horvát kormány közötti szerződéskötés fejében. A horvát hatóságok európai elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene, amelynek végrehajtását a magyar igazságügyi hatóságok azzal az indokkal tagadták meg, hogy a cselekmény miatt korábban már büntetőeljárás indult Magyarországon, amelyet azóta megszüntettek.

Az európai elfogatóparancsot kibocsátó horvát bíróság a magyar hatóságok jogaival és kötelezettségeivel kapcsolatban vár iránymutatást az uniós bíróságtól.

Maciej Szpunar főtanácsnok véleménye szerint a horvát bíróság eljárásának lefolytatása szempontjából nincs szükség az uniós bíróság arra a kérdésre adandó válaszára, hogy a végrehajtó nemzeti hatóságok megtagadhatják-e
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 13:52
Államtitkár: a szolgáltató szektor kiemelkedően teljesített az első negyedévben
A KSH keddi közlése szerint az első negyedévben a bruttó hazai termék (GDP) 4,4 százalékkal, szezonálisan és naptárhatással kiigazítva 4,7 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.

Az államtitkár szerint ez a várakozásaikat meghaladó eredmény a hatéves adó és bérmegállapodásnak köszönhető. A megállapodás következtében folyamatosan emelkednek a lakosság rendelkezésére álló jövedelmek, mindez pedig nagyban hozzájárult a szolgáltató szektor erősödéséhez - tette hozzá.

Hornung Ágnes közölte, hogy az év további részében is hasonló mértékű GDP-bővülésre számítanak.
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 10:01
Pozsonyban is kerékpárkölcsönző rendszer indul a Mol Bubi mintájára
európai nagyvároshoz, ahol a rendszer már sikeresen működik. Ez lesz a legnagyobb okoskerékpár-rendszer Szlovákiában" - mondta a projektről Ivo Nesrovnal, Pozsony főpolgármestere.

A kerékpár-kölcsönző rendszer hasonlóképpen működik majd, mint a Mol Bubi: informatikai rendszeren keresztül egymáshoz kapcsolódó kerékpár-dokkoló állomások hálózata lesz, amelyek bármelyikén lehetőség lesz a kerékpárok bérelésére és leadására is. A pozsonyi közbringa rendszer a Slovnaft BAjk nevet kapta, a név második részében a BA Pozsony szlovák megnevezésének - Bratislava - rövidítésére utal.

"A Slovnaft BAjk a Slovnaft első olyan szolgáltatása, amely túlmutat a hagyományos üzleti tevékenységein. A projekten belüli partnerségen keresztül teljesítjük cégünk stratégiáját, melynek célja, hogy ügyfeleink számára más jellegű és innovatív szolgáltatásokat is kínáljunk" - mondta a projektről Szabó Gabriel, a Mol szlovák leányvállalatának ügyvezetője.

A kerékpárkölcsönző rendszer tesztüzemének kezdetén 90 dokkoló állomás
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 07:08
Clyde Tombaugh a Plútó felfedezője
nevén ufó észleléséről is beszámolt. 1949. augusztus 20-án az új-mexikói Las Cruces közelében, leírása szerint hat vagy nyolc, szögletes, és erősfényű "lámpaszerűen világító" azonosítatlan repülő objektumot észlelt. A jelenséget 3 másodpercig látta, az ufóészlelésnek felesége is részese volt. Leírása szerint kétséges, hogy a jelenség "valamilyen földi reflexió lett volna".

Tombaugh sohasem állította , hogy 1949 augusztusában földönkívüliek űrhajóját pillantotta volna meg, de élete hátralévő részében erőteljesen támogatta az ufójelenség hátterének feltárását célzó kutatásokat.

1973-ban, mint az Új-mexikói Állami Egyetem professzora ment nyugdíjba. Clyde Tombaugh magas kort élt meg, 1997. január 17-én, kilencvenéves korában hunyt el. Hamvai egy részét a 2006-ben felbocsátott New Horizons bolygóközi szonda vitte magával a fedélzetén.

A New Horizons
schuro, 2018. május 15. kedd, 20:55
1/665
Képek, videók
Marika szédülésének okozó
rece-fice
2009. június 09. kedd, 20:31
Alapos vizsgálat
sanci81
2017. december 29. péntek, 16:36
Obama -orvosi vizsgálat.j
agica2004
2017. február 01. szerda, 14:31
Vizsgálaton
sanci81
2015. december 08. kedd, 17:17
Lelkiismeret vizsgálat
sacimama
2015. október 05. hétfő, 00:11
VIZSGALAT.jpg
jozso2ro
2013. június 20. csütörtök, 13:23
Vizsgálatok
furaila
2013. január 14. hétfő, 23:07
A vizsgálat fgolyamata
furaila
2013. január 14. hétfő, 23:01
A vizsgálat folyamata
furaila
2013. január 14. hétfő, 23:00
torok vizsgálat.jpg
agica2004
2012. március 04. vasárnap, 12:12
Mennyei Orvosi Vizsgálat.
mailona
2011. augusztus 29. hétfő, 14:11
Életem mélyén az igazi él
sanci81
2018. május 11. péntek, 18:17
Mély éjeken hányszor nézl
chillik
2018. április 26. csütörtök, 05:23
Weöres Sándor Mély erdőn
maria_kadar_148
2018. április 22. vasárnap, 15:03
Melyik a bünös.jpg
chillik
2018. április 11. szerda, 05:32
Címkék
várakozásaikat meghaladó, legelképesztőbb módokon, három részes, orosz vezetéstől, ufójelenség hátterének, terület visszatérjen, agyban található, cikk elnyerte, dupla szamócát, horvát hatóságok, málnának belül, földieperrel enyhítették, test minden, első negyedévben, korai mitológiai, magyar igazságügyi,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.