Regisztráció  Belépés
2017. november 20. hétfő | 47. hét | 324. nap | 02:58 | Jolán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
10 legerősebb gyógynövény!
bogánccsal! Hosszú ideje vértisztítóként használják, de teaként ismert vizelethajtó és izzadást elősegítő hatása is. Antibakteriális és gombaölő hatása miatt sokszor használják bőrproblémák (pattanások, pikkelyes fejbőr) ellen. Fő hatóanyagai az inulin, nyálkaanyagok, illóolajok, a csersav, a szitoszterol, az antibakteriális és gombaölő anyagok.
5. Medveszőlő
Méregtelenítő hatása régóta ismert, különösen a vese, a húgyhólyag ás a húgyutak gyógyítására használják, valamint nőgyógyászati problémákra és magas vérnyomásra. Levelei hasmenésre és krónikus köhögésre jók, de tannintartalma miatt terhes és szoptató anyáknak, valamint 12 évnél fiatalabb gyermekeknek kifejezetten nem javasolt. Teaként nem ajánlott minden napi fogyasztása sem, a kezelés legfeljebb egy hétig tarthat.

6. Sarsaparilla
Kúszónövény, amely Dél-Amerikában, Guatemalában, Hondurasban és San Salvadorban őshonos. A népi szájhagyomány nemi vágyat növelő szerként ismeri, de szifilisz ellen is használják. Jól ismert
gabfe, 2017. november 16. csütörtök, 13:40
Klímaegyezmény - Merkel és Macron további erőfeszítéseket sürget a párizsi klímaegyezmény teljesítéséhez
a Zöldek nehezen haladó koalíciós egyeztetésére utalva kiemelte, hogy a klímaváltozás elleni küzdelem Németországban is súlyos vitákkal jár. Az éghajlat felmelegedését okozó gázok kibocsátásának csökkentéséhez elengedhetetlen a szénre alapozott energiatermelés visszaszorítása - a széntüzelésű erőművek legalább egy részének bezárása -, ami azonban munkahelyek megszűnéséhez és súlyos társadalmi konfliktusokhoz vezet. A koalíciós egyeztetéseken ésszerű és tartós megoldásokat kell kidolgozni ezekre a problémákra - mondta Angela Merkel.

Németországnak is többet kell tennie vállalásai teljesítéséhez, ami "egyáltalán nem egyszerű" - jegyezte meg, kiemelve, hogy sok munka van még hátra ahhoz, hogy elérjék 2020-ra kitűzött céljukat.

Németország azt vállalta, hogy 1990-hez képest 40 százalékkal csökkenti a felmelegedést okozó gázok szén-dioxidban számolt kibocsátását2020-ra. A legutóbbi becslések szerint az eddigi intézkedésekkel legfeljebb 32 százalékos kibocsátáscsökkentést lehet elérni. A koalíciós
velemenyezd, 2017. november 15. szerda, 18:03
Krónika 3. rész (közlekedés, fogyasztóvédelem)
mondta. A közösségi autóbérleti rendszert semmiképpen nem lehet összekeverni a közszolgáltatókkal - emelte ki az államtitkár.

A fogyasztóvédelemről szóló törvénnyel, valamint a szervezett utazásokkal kapcsolatos módosításárólFónagy: a fogyasztók védelme a célFónagy János, a nemzeti fejlesztési tárca parlamenti államtitkára a fogyasztók hatékonyabb védelmében indokolta a jogszabály-módosításokat, amelyek közül az egyik a fogyasztóvédelmi referensekkel kapcsolatban felmerült problémákra reagál, a másik pedig a szervezett utazási csomagokkal összefüggő uniós irányelv átültetéséről szól.

Az államtitkár kifejtette, hogy a multicégeknél gyakori példa, hogy egyetlen fogyasztóvédelmi referens látja el a feladatokat több megyében, akár több vállalkozásnál, vagy az illetőt nem közvetlenül alkalmazzák, hanemközvetítő vállalkozáson keresztül látják el a feladatot. Ezzel a hatékonyság megkérdőjeleződik és üzleti érdekek sérülhetnek - magyarázta.

A referensekre vonatkozó szabályok
velemenyezd, 2017. november 15. szerda, 13:12
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2017-11-14)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Lendületesség hatja át.
Híd - kapcsolatteremtés

A híd jelenti az utat a múlt és jövő, e világ és a túlvilág között. Jelzi, hogy valahonnan valahová tart egy kapcsolat. A híd, mint jelkép segít a nehézségben. Áthidaló megoldást jelez a problémákra, melyek leegyszerűsítik, megkönnyítik a helyzetet. A hídon való áthaladás megoldásokat hoz. Kapcsolatot mutat két ember között, mely nem feltétlenül szerelmi, lehet akár spirituális, vagy baráti, pénzügyi kapcsolódás is.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, hangolódj rá a kedvesedre, próbáld szavak nélkül is megérteni őt. Ha párkeresőben vagy, hallgass megérzéseidre.

Ezt mondja
eva6, 2017. november 14. kedd, 06:54
Áder János: a körforgásos gazdaság a jövő egyik nagy lehetősége
Áder János hozzátette: a körforgásos gazdaságban az iparban és a mezőgazdaságban használt anyagokat különválasztják, külön dolgozzák fel és külön is hasznosítják.

Közölte: a szakkiállításon nagyon sok olyan magyar innovációt mutattak be a cégtulajdonosok, feltalálók, amelyek hosszú idő óta meglévő problémákra próbálnak megoldást találni. Példaként említette Budapest és a nagyvárosok szennyvíz- és ivóvízhálózatának elöregedését.

Az államfő elmondta: a kiállítók arról tájékoztatták, hogy elindult a verseny az erőforrásokért, ezáltal a papír, a műanyag ma már erőforrás és nem hulladék. Ráadásul a magyarországi cégeknek már a külföldi versenytársakkal is meg kell küzdeni, hogy jó minőségű, újrahasznosítható nyersanyagot kapjanak, amelyből aztán ipari terméket tudnak készíteni.

Áder János a hulladékokért való versenyt pozitívumként értékelte, mert mint fogalmazott: ha ez a szemlélet általánossá válik, akkor "több legyet tudunk ütni egy csapásra". Ugyanis ennek következtében csökkenteni lehet
velemenyezd, 2017. november 10. péntek, 15:02
Krónika 9. rész (Minority SafePack, napirend után)
A Minority SafePack európai polgári kezdeményezés támogatásáról

A magyarországi nemzetiségek bizottsága által benyújtott előterjesztést nemzetiségi napirendi pontként tárgyalta az Országgyűlés.

Fuzik János szlovák nemzetiségi szószóló, az előterjesztő felidézte, hogy a Minority SafePack európai polgári kezdeményezés az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniója (FUEN), a legnagyobb európai nemzetiségi ernyőszervezet kezdeményezése. A legfőbb célja a kisebbségek védelme, valamint Európa nyelvi és kulturális sokszínűségének megőrzése.

Úgy fogalmazott, bármilyen hihetetlen is, az Európai Unió (EU) még semmilyen, nemzetiségeket védő jogszabályt nem alkotott. Felidézte: márciusban az Európai Bizottság megállapodott a kezdeményezőkkel, hogy részben bejegyzik a javaslatcsomagot. Az érvényességhez legalább hét országból kell összegyűjteni nagyjából egymillió aláírást.

A magyarországi nemzetiségek bizottsága nevében arra kérte a Házat, fogadja el a kezdeményezés támogatásáról szóló határozati
velemenyezd, 2017. október 30. hétfő, 20:03
Tallóztam
sőt időnként kifejezetten fájdalmas -, de kínos is lehet. Milyen betegségek okozhatják a viszketést, és mit tehetünk ellene?

A viszketés önmagában nem betegség, hanem egy igen fontos figyelmeztető tünet, mely általában valamilyen bőrirritációval kapcsolatos. A fejbőr viszketése meglehetősen gyakori tünet, mellyel az emberek többsége találkozik élete során.

A viszketést okozhatja fertőzés, allergiás reakció, sőt súlyosabb krónikus betegség is. A fejbőr vakargatása lelki problémákra is visszavezethető, előfordulhat, hogy ugyanolyan kényszeres pótcselekvéssé válik, mint például a körömrágás.
Nem csak esztétikai probléma a viszkető fejbőr

A leggyakoribb kiváltó okok között találhatjuk a jól ismert korpásodást. A korpásodást okozhatja a túlságosan száraz fejbőr, a rosszul megválasztott hajápoló szerek, a túl gyakori hajmosás, de a fejbőrön elszaporodó gombák is.

Szintén viszkető, korpás fejbőrként jelenhet meg az úgynevezett szeborreás dermatitisz, melyet
horvathnemagdi, 2017. október 23. hétfő, 09:39
Szél Bernadett: az emberek mindennapi problémáival kell foglalkozni
Szél Bernadett elmondta, hogy míg Orbán Viktor "mindennel foglalkozik, csak a magyar emberek valós problémáival nem", addig az LMP létező problémákra koncentrál.

A "Kezdjünk egy új korszakot!" szlogennel meghirdetett országjáró körútjának győri állomásán az ellenzéki politikus kifejtette: működő egészségügyre van szükség, amit forrásbevonással, valamint a korábban független intézmények helyreállításával, a betegjog hatósági képviseletével és az átszervezések megszüntetésével lehetne megoldani.

Az oktatásról szólva azt mondta, pártja elkötelezett abban, hogy minden száz költségvetési forintból húsz forintot az oktatás helyzetének javítására fordítson.

Beszélt arról is, hogy a legutóbb elkészített alternatív költségvetésben 1400 milliárd forintot szerettek volna áthelyezni a bérválság "legégetőbb jeleinek megszüntetésére". Ebből 300 milliárd forint a közszolgálati szektorba került volna, de az egészségügyi szakdolgozók béremelésére, járulékcsökkentésre és az induló vállalkozások számára
velemenyezd, 2017. október 10. kedd, 19:24
Design Hét - Átadták a Magyar Formatervezési Díjakat
tanulnunk Dániától - az idei Design Hét díszvendég országától -, amely piacvezetője a területnek, és fontos tanulságnak nevezte, hogy a formatervezésben a nemzeti hagyományok alapul vételével is lehet világszínvonalú termékeket létrehozni.

A pénteki díjátadón termék kategóriában Magyar Formatervezési Díjat kapott az XBody Actiwave vezeték nélküli okosfitneszeszköz, amelyet a Maform dizájnstúdió készített, valamint Pápai Lilla filozófiai háttérrel készült, Wyhoys nevű ruhakollekciója, amely olyan problémákra reflektál, mint a környezetszennyezés vagy a "fast-fashion" okozta munkaerő-kizsákmányolás.

Terv kategóriában Fabricius-Nagy Emese személyre szabható táskakollekciója, valamint a Maform Shoka elnevezésű multifunkcionális kerékpáros kiegészítője nyerte el az elismerést. A kerékpáros okoseszköz lámpa, útvonalkövető, csengő és lopásgátló egyszerre.

A reformáció szellemiségét bemutató Reform500 köztéri installáció a vizuális kommunikáció kategóriában kapott díjat. Szabó Levente és Polgárdi
velemenyezd, 2017. október 06. péntek, 20:34
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2017-09-22)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Emelkedettség hatja át.

Híd - kapcsolatteremtés

A híd jelenti az utat a múlt és jövő, e világ és a túlvilág között. Jelzi, hogy valahonnan valahová tart egy kapcsolat. A híd, mint jelkép segít a nehézségben. Áthidaló megoldást jelez a problémákra, melyek leegyszerűsítik, megkönnyítik a helyzetet. A hídon való áthaladás megoldásokat hoz. Kapcsolatot mutat két ember között, mely nem feltétlenül szerelmi, lehet akár spirituális, vagy baráti, pénzügyi kapcsolódás is.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, hangolódj rá a kedvesedre, próbáld szavak nélkül is megérteni őt. Ha párkeresőben vagy, hallgass megérzéseidre.

Ezt mondja neked:
Igyekezz a kapcsolatot keresni, az érintkezést megtalálni másokkal.
Előtted
agica2004, 2017. szeptember 22. péntek, 19:46
Nemzeti konzultáció - Lázár: fontos az emberek véleménye az újabb viták előtt
az elmúlt években többször konkrét javaslattal élt az EU számára, eszerint a versenyképesség erősítéséhez meg kell szervezni a migrációt, az érkezőknek pedig 2 év alatt 30 ezer eurót (9 millió forintot) kell biztosítani - fejtette ki.

A Fidesz és a KDNP frakciója által kezdeményezett konzultáció célja, hogy megtudjuk, a választópolgárok támogatják-e ezen elképzeléseket - mondta, megerősítve: a kormány nem a bevándorlásban, hanem a magyar családok támogatásában látja a megoldást a demográfiai problémákra.

A tárcavezető értékelése szerint az EU jövőjéről még csak most indul a vita.

Szóvá tette, hogy a Görögország és Olaszország megsegítésére irányuló, szeptember 26-án lejáró kötelező elosztásra vonatkozó elvárás miatt a kérdésben világos álláspontot képviselő Magyarországot bélyegzik meg, miközben Máltát leszámítva nincs olyan tagállam, amely végrehajtotta volna a döntést.

A végrehajtás rendkívül lassan halad - mutatott rá, utalva arra, hogy a 98 ezer 255 befogadandó bevándorló közül
velemenyezd, 2017. szeptember 21. csütörtök, 16:33
Miniszteri biztos: a V4-eknek az exportáló cégek támogatásában is együtt kell működniük
következő hétéves ciklusban hasonló érdekeik lehetnek.

Az előző magyar V4 elnökség nagy sikerének nevezte a biztos, hogy az akkori uniós költségvetési tervezésben közös álláspontot tudott kialakítani a négy ország.

Jelenleg szervezik a visegrádi országok gazdasági minisztereinek a találkozóját, továbbá a kereskedelmi kamarák elnökei és a fejlesztési bankok vezetői is találkoznak - sorolta Varju Krisztina Dóra.

Urbán Zoltán fontosnak nevezte, hogy a V4-ek új megoldásokat találjanak azonos problémákra, közösen támogassák az exportáló cégeket és a kockázatokat is megosszák.

Az MTI-nek nyilatkozva Urbán Zoltán megjegyezte: mindegyik visegrádi országnak megvan a saját erőssége, amelyeket közösen jobban ki tud aknázni. Szerinte a szlovákok az energetikában, a csehek a gépiparban, a lengyelek a megújuló energetikában, magyarok pedig a víziparban kiemelkedően jók.

Eddig is volt együttműködés a visegrádi országok exporthitel ügynökségei és állami hátterű pénzügyi intézményei között -
velemenyezd, 2017. szeptember 21. csütörtök, 13:13
1/107
Képek, videók
Gyógynövények duzzadt láb
pacsakute
2017. október 13. péntek, 19:11
Gyógynövények
sanci81
2017. július 15. szombat, 18:07
gyógynövények
sanci81
2017. július 09. vasárnap, 18:12
mai_gyogynovenyunk_buz avi
lilagondolatok
2017. június 11. vasárnap, 07:52
Kánikulára gyógynövények.
pacsakute
2016. augusztus 17. szerda, 13:09
Gyógynövények35.jpg
erzsikepuskas
2016. augusztus 06. szombat, 15:05
Gyógynövények34.jpg
erzsikepuskas
2016. augusztus 06. szombat, 14:16
Gyógynövények33.jpg
erzsikepuskas
2016. augusztus 06. szombat, 14:15
Gyógynövények32.jpg
erzsikepuskas
2016. augusztus 06. szombat, 14:15
Gyógynövények31.jpg
erzsikepuskas
2016. augusztus 06. szombat, 14:14
RELAX_A LÉLEK GYÓGYÍTÁSA
astropapa58
2017. február 06. hétfő, 08:01
A lélek gyógyítása.jpg
pacsakute
2015. október 06. kedd, 21:39
00021413 Rák gyógyítása h
sarkadykati
2012. május 24. csütörtök, 10:16
ima a rák gyógyitásáért.j
rochlitzne
2010. szeptember 01. szerda, 10:57
Rákbetegek gyógyításáért.
margoboszi
2010. augusztus 07. szombat, 22:07
Címkék
érvényességhez legalább, magyar családok, fogyasztók védelme, legfőbb célja, magyarországi nemzetiségek, fejbőr viszketése, klímaváltozás elleni, koalíciós egyeztetéseken, kezelés legfeljebb, húgyutak gyógyítására, Áder János, megújuló energetikában, szakkiállításon nagyon, népi szájhagyomány, előterjesztő felidézte, igen fontos,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.