Regisztráció  Belépés
2017. július 22. szombat | 29. hét | 203. nap | 18:59 | Magdolna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Naponta
Amikor a mozgásszervi rendszer megbetegszik, az kellemetlen fájdalmakkal jár együtt. Ilyen betegség lehet az isiász, az izomfájdalom, az artózis, a reuma vagy éppen a köszvény. Ezekre a problémákra lehet ugyan gyógyszert szedni, de nem nagyon érdemes, hiszen sok olyan gyógynövény éldegél a természetben, amelyek kiválóan tudják orvosolni ezeket a problémákat vagy csillapítani a fájdalmakat.

A csalán egy kiváló gyulladáscsökkentő gyógynövény, amely hatásosan csillapítja a reuma okozta kellemetlen tüneteket. Vágjon apróra csalánhajtást, majd egy teáskanálnyit öntsön fel 2 deciliternyi forró vízzel. Hagyja állni húsz percig, majd szűrje le. Naponta több csészényit is elfogyaszthat belőle.

A borsmentaolaj is gyulladásgátló hatásokkal rendelkezik. Ha fájdalmat érez valamelyik végtagjában, akkor dörzsöljön a fájó testrészbe borsmentaolajat vagy készítsen belőle borogatást.

Az ördögkarom nemcsak gyulladást csökkent, de fájdalmat is csillapít. Akinek sok kellemetlenséget okoz a
horvathnemagdi, 2017. július 20. csütörtök, 16:47
Modern városok - Tatabánya 5,6 milliárd forintból újíthatja meg tömegközlekedését
Budapest központú fejlesztéspolitikával, mert a vidék Magyarországa "többet érdemel, mint amennyit 1990-től bármelyik kormányzati ciklusban megkapott".

Hozzátette, ha a magyar gazdaság teljesítménye alapján évente 500-1000 milliárdot lehet fejlesztésre fordítani, akkor azokra a térségekre érdemes összpontosítani, amelyek önálló gazdaságfejlesztési központként értelmezhetők, mint amilyenek a megyei jogú városok.

Az államtitkár hangsúlyozta, a Modern városok program sikerét az adja, hogy a helyi problémákra helyi válaszok születhettek, és a fejlesztések helyi igényeket elégítenek ki.

Csepreghy Nándor kitért arra: évente 1000 milliárd forintra tehető azon fejlesztések összege, amelyeket Magyarország a saját gazdasági erejéből valósít meg.

Schmidt Csaba (Fidesz-KDNP), Tatabánya polgármestere közölte, a tömegközlekedés megújítására odaítélt támogatásból 41 új buszt szereznek be, és 2018 elejétől a T-Busz Kft., a város saját cége működteti a tömegközlekedést.

Kupi Gábor, a T-Busz Kft.
velemenyezd, 2017. július 19. szerda, 16:03
Iohannis Székelyföldön - Erdélyi magyar lapok: nem hozott érdemi előrelépést az államfő látogatása
magyaroknak: legyenek lojális állampolgárai Romániának, és tanulják meg az állam nyelvét. A többi részletkérdés." A Krónika szerint Iohannisról az is "lerítt, hogy kipipálandó témának tekinti a magyarkérdést, Székelyföld ügyét saját problémalistáján", és a látogatással "letudta saját hozzájárulását a felvázolt gondok megoldásához".

A Maszol.ro portál véleménycikkének szerzője azt írta: nem alakult ki érdemi vita a régió kérdéseiről, mert Klaus Iohannisnak előre leírt válaszai voltak azokra a problémákra, amelyekről tájékozódni érkezett. "Több ízben is utalt az elkülönülés veszélyére, ám minden alkalommal a kisebbségek felelősségét hangsúlyozta. Az önkormányzati képviselők figyelmét felhívta arra, hogy nem szabad elfelejteniük, hogy egyes témák mindig érzékenyek lesznek a többség számára. A kisebbség érzékenysége pedig már nem számít" - fogalmazott a cikkíró.

"Jó alkalom volt ez Iohannisnak az oroszlán barlangjából üzenni a többségnek: az elnök a legjobb, a legnagyobb román, aki nem alkuszik. Ugyan
velemenyezd, 2017. július 19. szerda, 08:00
Gyógynövények szövetsége az ízületi és izompanaszok ellen
Gyógynövények szövetsége az ízületi és izompanaszok ellen


Amikor a mozgásszervi rendszer megbetegszik, az kellemetlen fájdalmakkal jár együtt. Ilyen betegség lehet az isiász, az izomfájdalom, az artózis, a reuma vagy éppen a köszvény. Ezekre a problémákra lehet ugyan gyógyszert szedni, de nem nagyon érdemes, hiszen sok olyan gyógynövény éldegél a természetben, amelyek kiválóan tudják orvosolni ezeket a problémákat vagy csillapítani a fájdalmakat.

A csalán egy kiváló gyulladáscsökkentő gyógynövény, amely hatásosan csillapítja a reuma okozta kellemetlen tüneteket. Vágjon apróra csalánhajtást, majd egy teáskanálnyit öntsön fel 2 deciliternyi forró vízzel. Hagyja állni húsz percig, majd szűrje le. Naponta több csészényit is elfogyaszthat belőle.

A borsmentaolaj is gyulladásgátló hatásokkal rendelkezik. Ha fájdalmat érez valamelyik
taltos1, 2017. július 17. hétfő, 23:50
Vesd bele magad az igazságba
növeld a nyereségedet, és hogyan csökkentsd a kiadásaidat. Ha édesanya vagy, ez azt jelenti, hogy a Szent Szellem megmutatja, hogyan csendesítsd le a veszekedést a gyermekeid között. Ha diák vagy, ez azt jelenti, hogy a Szent Szellem megmutatja, hogyan jeleskedjél a tanórákon.

Valójában, ha ismered Jézus Krisztust, és meg vagy keresztelkedve a Szent Szellemben, akkor benned van a válasz minden létező pénzügyi nehézségre, minden létező szellemi és fizikai problémára. Nálad van a válasz olyan problémákra is, amelyekről még nem is tudsz!

Például a II. világháború alatt az Egyesült Államok belefutott néhány komoly problémába. Az ellenség gyorsabban elsüllyesztette a hajóikat, mint ahogy ők újakat tudtak volna építeni, mivel ez abban az időben egy évbe is beletelt.

A probléma megoldására tett erőfeszítéseik közben egy olyan módszert dolgoztak ki, amely által egyetlen nap alatt meg lehetett építeni egy hajót. Viszont probléma fakadt abból, hogy a folyamat közben a hajót a feje
dandej, 2017. július 16. vasárnap, 10:25
Vizes vb 2017 - Ötszázötvenen vesznek részt a vizes vb egészségügyi biztosításában
hogy az orvosokból és egészségügyi végzettségűekből álló csapat tagjai öt helyszínen és további nyolc edzéshelyszínen lesznek jelen. A helyszíneket már bejárták, felkészültek a feladatra - tette hozzá.

Merkely Béla kiemelte, az egészségügyi személyzet természetesen szoros együttműködésben dolgozik a mentőszolgálattal és a vízimentőkkel, és igyekeznek a felmerülő egészségügyi problémákat a helyszínen megoldani.

Úgy fogalmazott: egy ilyen eseményt túl kell biztosítani, és a legváratlanabb problémákra is fel kell készülniük, ilyen lehet például egy hirtelen szívhalál, egy fulladás, egy jelentősebb sérülés a műugrásnál vagy a toronyugrásnál.

Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője arról beszélt, hogy a vizes világbajnokság minden eddiginél nagyobb kihívást jelent a mentőszolgálat számára, ezért már hónapok óta tart a munkatársak felkészítése, és elkészültek a mentési tervek is.

Kiemelte, az eseményre külön mentésirányítási csoportot hoztak létre Budapesten és Veszprémben, és lesz olyan időszak, amikor
velemenyezd, 2017. július 10. hétfő, 14:52
Hosszú Katinka bejelentette a Profi Úszók Világszövetségének megalakulását
olyanok tesznek fel kérdéseket a sportág problémáiról, akiknek ez eddig eszükbe sem jutott volna, hanem arra, ahogy ti, úszók, világszerte megmozdultatok" - fogalmazott versenyzőtársaihoz szólva, utalva a június 21-én nyilvánosságra hozott nyílt levelére, amelyben arra kérte az úszókat, hogy közösen lépjenek fel a nemzetközi szövetségben (FINA) szerinte uralkodó káosz ellen.

"Ahogy gondoltam, az úszósport gondjaival rengetegen tisztában vagyunk. Sok mindenről ugyanúgy gondolkodunk, és bizonyos problémákra ugyanabban látjuk a megoldást is. És bár eddig nem emeltük fel a hangunkat, mégis a legtöbben közülünk nem csak megszólalni hajlandóak, de tenni is készek az úszósport megreformálásáért, akár saját érdekeik háttérbe szorítása árán is" - írta kedden Hosszú Katinka.

Hozzátette: a GAPS célja, hogy "mindenkiről halljunk és még többen legyünk", s a szervezet lehetővé fogja tenni, hogy közösen képviseljék érdekeiket, rálátásuk legyen arra, mi történik ma az úszósporttal, és hatásuk arra, mi lesz vele a
velemenyezd, 2017. július 04. kedd, 09:21
Számos változás köszönt be az életünkbe az év második felétő
függően, hogy mekkora a parlagfűvel fertőzöttség mértéke, illetve maga a terület. Ha valaki nem fizeti be a kiszabott bírságot, akkor az adók módjára behajtandó köztartozásnak minősül, melyet végrehajtanak. Mindemellett még a közérdekű védekezéssel kapcsolatban felmerült költségeket is meg kell fizetni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Friss adócsomag jön: kicsit jobb lesz a vállalkozóknak
VOLT fesztivál 2017: csütörtökön színpadon a Punnany Massif és Jónás Vera
Júliusi horoszkóp: a problémákra végre pont kerülhet
Így néznek ki Barbie, Ken és barátaik 2017-ben
A csődtörvény is változik. Júliustól a biztosítéki céllal létrehozott vételi jog és követelésengedményezés jogosultjai az adós felszámolása esetén hamarabb nyernek majd kielégítést, mint a csődbe ment társaság egyéb hitelezői.

Székhelyszolgáltatást július 1-jétől nem lehet már bérelt irodában nyújtani, kizárólag olyan ingatlanban mely a szolgáltató kizárólagos tulajdona.

Jönnek a nyugdíjas szövetkezetek
tinka1951, 2017. július 02. vasárnap, 06:05
A lelket hozza gyógyító pozícióba
megkapja a napi háromszor egy bogyóját, beveszi, és elfelejt mindent, legfőképp azt, hogy magával törődjön. A gyógyszer egy helyen használ, több helyen árt, ezért nem lehet univerzális megoldás, bár vannak betegségek, amelyeknél muszáj alkalmazni. De más betegségekre például nincs jobb, mint egy ajurvédikus fűszerekkel készült halászlé (hal nélkül).

Az a fontos, a szervezet harmóniáját állítsuk helyre, ha ez létrejön, akkor a szervezet magától meggyógyul.

Ugyanez vonatkozik a lelki problémákra is, helyre kell állítani annak harmóniáját, meg kell érteni, életünkben mi miért történik, és el kell érnünk, hogy az ember belső hangjára figyeljen, és ne a tudatára vagy a szellemiségére. Ez a lényeg.

Szinte közhelyes, mindannyian tudjuk, életvitelünk tesz bennünket beteggé, mégsem teszünk ellen sokat.

A mai kor legnagyobb problémája a stressz és a félelem, ez az, ami energiaáramlásunkat leginkább blokkolja. Félek, hogy nem lesz állásom, hogy a másik elhagy. A stressz a
horvathnemagdi, 2017. július 01. szombat, 12:40
Fico: Csehország, Szlovákia és Ausztria együttműködése nem alternatívája a V4-nek
"Gyakran felmerül a kérdés, hogy nem keresünk-e alternatívát a már meglévő együttműködési formákhoz, mint amilyen például a V4. Megállapíthatjuk, hogy mi elsősorban azt a lehetőséget keressük, hogyan lehet kihasználni a szomszédság előnyeit országaink számára, és olyan problémákra összpontosítunk, amelyeket jobban meg lehet oldani hármasban, mint a megszokott kétoldalú alapon" - szögezte le Fico. Hozzátette: a szlovák kormány támogatja ezt a háromoldalú együttműködést és annak fejlesztését.

A sajtó által "slavkovi háromszögnek" elnevezett első találkozóra 2015 januárjában a csehországi Slavkovban (egykori Austerlitz) került sor. Akkor a három ország kormányfője megegyezett a szorosabb együttműködésben, regionális gazdasági, elsősorban a közlekedési infrastruktúra területén, valamint európai uniós témákban.

A slavkovi háromszög országainak jelenlegi kormányfői - Bohuslav Sobotka cseh és Robert Fico szlovák kormányfő és Christian Kern osztrák kancellár - mostani brünni találkozójának egyik fő
velemenyezd, 2017. június 22. csütörtök, 13:22
Putyin: "nem tekintjük ellenségnek Amerikát"
Az orosz elnök az amerikai belpolitikai küzdelem kiéleződésével magyarázta az oroszellenes hangulat felmelegítését Washingtonban. Mint mondta, erre Moszkva nem tud hatást gyakorolni, de készen áll a konstruktív párbeszédre.

Úgy vélekedett, hogy a két ország együtt tudna működni a tömegpusztító fegyverek elterjedésének megakadályozásában, beleértve az észak-koreai nukleáris és rakétaválság kezelését. A kooperáció potenciális területei között sorolta fel a szegénység és a klímaváltozás elleni harcot. Megjegyezte, hogy az Egyesült Államok "konstruktív szerepet játszhatna" az ukrajnai válság megoldásában.

James Comey, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) elbocsátott igazgatójának kongresszusi tanúvallomását kommentálva Putyin megjegyezte, hogy a szövetségi rendőrség volt parancsnoka ezúttal sem mutatott be bizonyítékokat az állítólagos orosz hackertámadásokra vonatkozóan.

Putyin furcsának nevezte, hogy Comey egy barátján keresztül kiszivárogtatta a sajtónak a Donald Trump elnökkel
velemenyezd, 2017. június 15. csütörtök, 16:45
Krónika 7. rész (2017-es költségvetés, 2018-as költségvetés)
költségvetést, az elsősorban megszorításokat jelentett. Most a több bevételből, több kiadást lehet tervezni - tette hozzá. Szerinte az idei büdzsé módosításával tiszta viszonyokat teremtenek, egy helyre kerülnek azok a források, amelyeket kormányzati kommunikációra költenek.

Legény Zsolt (MSZP) szerint a módosítás indoka, hogy a kormány év közben rájött, baj van a népszerűségi adataival.SzószólóRitter Imre német nemzetiségi szószóló a törvénymódosítás kapcsán olyan költségvetési problémákra hívta fel a figyelmet, amely jelentősen sújtja a nemzetiségi köznevelési intézményeket. Elmondta, a normatíva nem fedezi az ingyenes gyermekétkeztetés teljes költségét, ez az intézményeknek akár 10 millió forintos forráshiányt is eredményezhet.

Azt mondta, gondot jelent a minimálbér és a garantál bérminimum emelése, a köztehercsökkenés ugyanis csak részben ellensúlyozza az emelésből adódó többletköltségeket

Jelezte, ezekre a problémákra szeptemberben törvénymódosítást dolgoznak
velemenyezd, 2017. június 12. hétfő, 15:33
1/106
Képek, videók
Egy mosoly naponta
irmus
2015. szeptember 22. kedd, 07:06
Naponta....
borigit
2014. november 26. szerda, 08:15
O.V. megélhetés- naponta.
agica2004
2014. augusztus 30. szombat, 17:42
Ima a családokért naponta
sacimama
2014. május 21. szerda, 10:42
áldás naponta
relisisi
2014. március 03. hétfő, 11:04
naponta.png
margoboszi
2013. szeptember 10. kedd, 17:23
Naponta 3x1.jpg
margoboszi
2013. szeptember 10. kedd, 17:19
naponta.png
cipello
2013. augusztus 20. kedd, 13:34
Naponta 3x1.jpg
cipello
2013. augusztus 20. kedd, 13:33
Naponta olvasd a Bibliád
sacimama
2013. május 08. szerda, 00:54
Ha naponta csak....jpg
pacsakute
2013. január 22. kedd, 20:10
periódusos rendszer csoki
irmus
2017. június 22. csütörtök, 07:48
Rendszerint.png
sz719eszter
2016. augusztus 21. vasárnap, 16:47
Rendszerető madár.jpg
pacsakute
2015. november 17. kedd, 20:44
O.V.-rendszer.jpg
agica2004
2015. március 06. péntek, 21:40
Címkék
megyei jogú, felmerülő egészségügyi, háromoldalú együttműködést, legnagyobb román, intézményeknek akár, nemzetközi szövetségben, helyi problémákra, vidék Magyarországa, lelki problémákra, Punnany Massif, önkormányzati képviselők, emelésből adódó, lehetőséget keressük, Jézus Krisztust, garantál bérminimum, James Comey,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.