Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 26. szerda | 39. hét | 269. nap | 13:17 | Jusztina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Az igazi pozitív gondolkodás nem arról szól, ...
James Arthur Ray

"Az igazi pozitív gondolkodás nem arról szól, hogy mindig a legjobbra számítasz, az csak illúzió. Az igazi pozitív gondolkodás elfogadás. Elfogadása annak, hogy ami veled éppen történik, az mindig a lehető legjobb: jövőbeli fejlődésed, előrehaladásod, növekedésed szempontjából."
lilagondolatok, 2018. szeptember 08. szombat, 09:49
Szép gondolatok...
"A boldogságunk elménk szokásaitól függ. Ezért gyakorold a pozitív gondolkodást minden nap! Legyen vidám a szíved, váljon szokásoddá a boldogság, és életed folyamatos ünneplés lesz."

Norman Vincent Peale
aranyoslila, 2018. augusztus 30. csütörtök, 21:48
Egészséges érvek a dió mellett
során az alanyoknak naponta 30 gramm diót kellett elfogyasztaniuk. Ezeknek a személyeknek már az első három hónapban szignifikánsan csökkent a koleszterinszintjük és jelentősen javult a cukorbeteg személyek ereinek állapota, amely pozitív hatásokat az elfogyasztott dió hatásaként írtak le.

A dió a férfiaknak is örömet okozhat, hiszen megállapításra került, hogy a dió növeli a termékenységet azáltal, hogy javítja a spermiumok életképességét, mozgékonyságát és minőségét.

A dió a gondolkodási képességet is javítja. Egyetemistákkal végeztek kísérletet, akiknek diót kellett fogyasztaniuk. A vizsgálatot vezetők úgy vélték, hogy a dió növelte a diákok verbális érvelési képességét, de a kognitív és a motoros funkciók esetében is javulást írtak le. A dióban lévő omega-3 zsírsavak pozitívan hatnak az idegrendszer működésére, és az emlékezőképességet is javítják.

A dió egy antioxidánsban gazdag táplálék. A diókivonatról megállapították, hogy egy csontépítő folyamatot képes beindítani.
vorosrozsa66, 2018. augusztus 29. szerda, 19:14
Enneagram - Egészséges Kettes Archetípus Szintjei
szinten már elkezdik jólelkű embernek látni magukat, ahelyett hogy egyszerűen szabad utat engednének az érzelmeiknek, bármilyenek legyenek is azok. A 2. szinten ez az öntudatosság még kifejezetten jóindulatú, és a Kettesektől itt még sok jó származik, mivel a mások iránti pozitív érzelmeik többsége őszinte és mély marad.

Mivel az érzelmeik ennyire erősen és pozitívan kötődnek másokhoz, az egészséges Kettesek empatikus, gondoskodó embereknek tartják magukat. Alapfunkciójuk az érzés, nem a gondolkodás, s mivel a szívük vezérli őket, másokat nem úgy ítélnek meg, hogy szigorúan számon tartják a jót vagy rosszat, és maguk sem igen foglalkoznak ezzel.

Az egészséges Kettesek azért látják jónak magukat, mert valóban jók. Igazuk van, amikor szeretettelinek gondolják magukat, mert tényleg azok. Jó szándékúak, őszinték, melegszívűek - és fel is ismerik magukban ezeket a jó tulajdonságokat. Tudják, hogy őszintén a szívükön viselik mások sorsát, és ez olyan magabiztosságot ad nekik, hogy nagyon
eposz, 2018. augusztus 20. hétfő, 22:06
LMP: a kormány a felelős az egészségügy helyzetéért
és az olyan alapvető eszközökre is költeniük kell, mint a kórházi WC-papír vagy a pelenka.

A politikus, aki felszólította a kormányt, hogy "ne használja az Állami Számvevőszéket arra, hogy politikai leszámolásokat (.) hajtson végre", később úgy fogalmazott: a Domokos László által keltett "műbalhénak" az lehet a célja, hogy bevezessék a kancellári rendszert a kórházakban.

Más témában feltett kérdésre válaszolva azt mondta, hogy a "XXI. századi pártok" között szükség lenne valamilyen együttgondolkodásra vagy együttműködésre. Ezek közé a pártok közé az LMP mellett a Jobbikot és a Momentumot sorolta.

Arra a kérdésre, hogy elfogadhatónak tartaná-e, ha Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke lenne az ellenzék vezetője, azt felelte, hogy "én mindent lehetségesnek tartok".

Ha létrejön egy "új pólus", akkor majd meg kell hozni a döntéseket, hogy azt ki vezesse, és abban ki, milyen formában vegyen részt - tette hozzá. Egyúttal azt is elmondta, hogy az LMP szeptember és október folyamán készül döntéseket
velemenyezd, 2018. augusztus 07. kedd, 23:05
Érzelmet kifejező szavak
,,A magyar a legszebb nyelv a világon"
Szeretjük azt gondolni, hogy a mi nyelvünk egészen különleges, egyedi gondolkodást tükröz.

Milyen melléknevekkel fejezhetjük ki negatív érzéseinket ?

Aggódó, álmos, apatikus, bágyadt, bánatos, bánattól sújtott, bánkódó, barátságtalan, bátortalan, begyulladt, beijedt, beleunt, bénult, bizalmatlan, bizonytalan, bódult, boldogtalan, borúlátó, borús, bosszankodó, bosszús, bősz, búbánatos, bús, búskomor, búval bélelt, csalódott, csüggedt, csüggeteg, dermedt, döbbent, dühöngő, dühös, egyhangú, egykedvű, elbátortalanodott, elborzadt, elcsigázott, elcsüggedt, elégedetlen, élettelen, elhidegült, elidegenedett, elkedvetlenedett, elképedt, elkeseredett, elmélázó, elmélyült, eltompult, érdektelen, erőtlen, érzékeny, érzéketlen, fakó, fájdalmas, fájdalom, fáradt, fásult, féktelen, felajzott, felbőszült, feldúlt, félelemmel teli, félénk, felindult, fénytelen, feszélyezett, feszengő, feszült, forrongó, frusztrált, gondterhelt, gyanakvó,
jupiter21, 2018. július 17. kedd, 09:17
Szép gondolatok...
A pozitív gondolkodás boldoggá tesz! Boldoggá, mert úgy nézhetsz majd magadra mindig, ahogy csodára nézni illik. A pozitív gondolkodás a boldogság mágnese. Ha valamire gondolsz, azt vonzani kezded. Ha gondolataid szépek, akkor szép dolgokat vonzol, míg ha pesszimistán látod a világot, akkor a tragédia lesz maga az életed. Változtasd meg, és boldog leszel!
aranyoslila, 2018. július 11. szerda, 22:37
A romantikus lelkek növénye
A romantikus lelkek növénye

Orvosi levendula - Lavandula angustifolia (Lavandula officinalis)

Az árvacsalánfélék családjába tartozó orvosi levendula, latinul Lavandula angustifolia vagy Lavandula officinalis széles körben ismert évelő, illatos félcserje. Szereti a laza, homokos talajt és a sok napsütést, ezért nem csoda, hogy eredetileg a Földközi-tenger napfényes hegyi területein honos.

Napjainkban azonban a Levendulát szinte mindenhol szívesen termesztik, ahol jól érzi magát, hiszen gyönyörű szép, csodálatosan illatozó sziklakerti nővény. A híres francia levendula-ültetvények (ahol a gyógyszeripar és elsősorban a kozmetikai ipar számára termesztik a levendulát) azt az érzést keltik az emberben, hogy nincs is annál jobb dolog a világon, mint beszívni a levendula bódító illatát, gyönyörködni a szürkészöld és lila virágok kavalkádjában, és közben
vorosrozsa66, 2018. július 05. csütörtök, 16:07
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!
szülés utáni depresszióval és a szorongással, a hiperaktív, érzelmeit elfojtó, valamint a dadogó és a kommunikációs nehézségekkel küszködő gyerekekkel.
Pihenjenek, relaxáljanak!
Az A-sok gyakran akkor érik el a mentális egyensúlyi állapotot, amikor lehetőségük van az önkifejezésre.Tanulják meg beosztani a saját idejüket, és kerüljék a megoldatlan helyzeteket, mert azok krónikus stresszt okoznak a számukra. A rendezetlen érzelmek rontják az egészséget, az élet minőségét, korlátozzák a világos gondolkodást, a termelékenységet és a stresszhez való alkalmazkodást. A pozitív elfogadó érzések jelentik a legjobb védekezést a stressz ellen. Ezért olyan fontosak a relaxációs folyamatok az A-soknak. Amikor olyan munkát végeznek, amely fokozott koncentrációt igényel, okvetlenül tartsanak pihenőket. Teremtsenek harmonikus környezetet, a zenehallgatás a tapasztalatok szerint hatásos stresszoldó.

Mit fogyasszanak?
A legtöbb magas fehérjetartalmú étrendhez köthető betegség gyakrabban fordul elő az
irmus, 2018. július 01. vasárnap, 15:40
Enneagram - Kilences Archetípus Szintjei
másokkal. Elevenebb és éberebb, jobban odafigyel önmagára és másokra.

Átlagos:

Szerényen a háttérben marad, kellemesen viselkedik, alkalmazkodik, másokat eszményít és megy utánuk, hogy elkerülje a konfliktusokat. "Életfilozófiája" van, amellyel gyorsan el tudja hallgattatni a szorongásait. Állandóan szívességeket tesz másoknak. Reakcióiban lassú és engedékeny, a problémákat elkerüli vagy a szőnyeg alá söpri. Passzívvá válik, eltávolodik, nem reagál a dolgokra, figyelmetlen. Gondolkodása ködös és tűnődő lesz, főként a fantáziái foglalkoztatják, kezdi "kiszűrni" a zavaró valóságot, teljesen megfeledkezik róla. Érzelmileg eltunyul, ha nehézségek merülnek fel, vonakodik megerőltetni magát (és tartósan összpontosítani). passzív-agresszív és közömbös. / Mások lecsillapítása érdekében kezdi elbagatellizálni a problémákat, "mindenáron békét" akar. Fatalistává és rezignálttá válik, ugyanakkor makacs is lesz és ellenáll a külső befolyásnak. Egyre többet ábrándozik, csodáktól várja a megoldást.
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:39
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei
Igazi közösségteremtő: nagy felelősségérzete van, szavahihető és megbízható. Jó előrelátás és szervezőkészség jellemzi, természetes érzéke van a problémák gyors elintézéséhez. Szorgalmas, kitartó és áldozatkész; környezetében stabilitást és biztonságot, kooperatív légkört teremt. Legjobb formájában: Csak önmagától vár jóváhagyást, bízik magában és másokban, független, ugyanakkor képes kölcsönös, szimbiotikus függésben, egyenlőként együttműködni másokkal. Hisz magában, ezért igazán bátor, pozitív gondolkodású, jó vezető, gazdag önkifejezésre képes.

Átlagos:

Idejét és energiáját arra fordítja, amitől biztonságot és stabilitást remél. Szüntelenül szervez, szövetségesektől és tekintélyektől vár biztonságot és folyamatosságot. Viszonzás reményében sokféleképpen kötelezi el magát mások mellett. Állandóan résen van, számít a problémákra. Egyértelmű irányelvekre vágyik, és nagyobb biztonságban érzi magát, ha a dolgok jól körülhatárolt rendszerben, meghatározott mechanizmus szerint zajlanak. /
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:37
Tanulságos mondatok
hibáztatod, hanem tudod, hogy a sorsodért csak te vagy a felelős."

“Még az igazságtalanságnak is van jó oldala. Kihívással tölt el, így tovább küzdhetsz a boldogulásodért."

“Az érzelmileg felnőtt egyén elfogadja azt, hogy olyan világban él, amely tele van eshetőséggel és lehetőséggel. Ahol nincs teljes bizonyosság, hanem egyszer minden remekül megy, utána meg összeomlik az egész."

“A múlton nem lehet változtatni, csak az emberek gondolkodásán, viselkedésén, érzelmein lehet változásokat elérni, de csak jelen időben."

“A legtöbb ember nincs tudatában annak, hogy nem a külső körülmények, események azok, amelyektől a boldogságuk függ. Ez sokkal inkább annak függvénye, hogy mennyire tud egy ember pozitívan gondolkodni, hogy képes-e a nehéz helyzetekben meglátni a jót."

“Igazából semmire nincs szükség az életben ahhoz, hogy megtaláld a jókedvet, a humort, a derűt."

“Az életben
lovaszmarika, 2018. június 11. hétfő, 11:47
1/202
Képek, videók
Obama- gondolkodás.jpg
agica2004
2017. február 01. szerda, 14:29
Pozitív gondolkodás
sacimama
2015. szeptember 04. péntek, 10:33
Gondolkodás.png
kicsoda57
2015. augusztus 11. kedd, 21:29
gondolkodás.jpg
bbbarbara
2015. augusztus 05. szerda, 21:56
gondolkodás.jpg
rzsi-
2015. január 15. csütörtök, 16:35
Pozitív gondolkodás
anna4459
2014. október 08. szerda, 20:53
Női gondolkodás egyszerűs
pacsakute
2014. augusztus 17. vasárnap, 14:11
A gondolkodás.jpg
pacsakute
2014. augusztus 07. csütörtök, 07:18
pozitiv gondolkodás.jpg
cipello
2014. július 31. csütörtök, 11:31
Gondolkodás-ÓRA
1vargaildyko
2014. április 30. szerda, 14:39
Kutya-macska gondolkodás.
pacsakute
2013. augusztus 19. hétfő, 18:52
1.Hosszútávú gondolkodás.
anci-ani
2013. február 27. szerda, 10:59
Görgey Arthur leányának.j
chillik
2018. január 30. kedd, 06:17
Arthur Herzog - Az örömel
sanci81
2018. január 16. kedd, 18:25
Arthur Honegger idézet
cuppika59
2017. augusztus 23. szerda, 17:15
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.