Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 23. vasárnap | 38. hét | 266. nap | 14:26 | Tekla
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tallóztam
Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas tartalom!

szia,

Lehet, amiről most írok, egy kicsit udvariatlannak tűnik, talán nem is szép dolog szóba hoznom, de hidd el nincs bántó szándék bennem. Az életkorod felől érdeklődőm.

Az eltöltött éveidnek száma megegyezik a szervezeted életkorával?

Ez a kérdés első hallásra elég bizarrnak tűnhet. Hogy lehet ilyen kérdést egyáltalán megfogalmazni? A szervezetem életkora nem feltétlenül egyezik az eltöltött éveim számával? Jó esetben a két szám megegyezik, de sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Ahhoz, hogy jobban megértsd a fenti helyzetet, had emlékeztesselek arra, ami valószínűleg előtted is ismert. Az ember valójában egy bőrbe zárt vízgolyó, hiszen testünk 60-70 %-a víz. Egyes szervek pedig, pl. a vese, az agyvelő, a szem ennél is több vizet tartalmaznak, és ezt a vizet semmivel nem lehet helyettesíteni. Szerveink kielégítő működéséhez megfelelő vízellátásra van szükség.

A
horvathnemagdi, 2018. március 14. szerda, 04:46
Komplex védelmi igazgatási gyakorlatot tartanak a Duna fővárosi szakaszán
A közlemény szerint a gyakorlatot szerdán 14.00 óra és 16.30 között, míg csütörtökön 8.00 és 16.30 között tartják majd. A gyakorlat ideje alatt a gyakorlati helyszín közvetlen közelét a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), valamint a BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitánysága biztosítja.

A több mint 250 embert felvonultató gyakorlat célja a résztvevő, beavatkozó szervezetek tevékenységének, feladatainak begyakorlása és a szervezetek közötti koordináció fejlesztése.

A gyakorlat ideje alatt a Duna északi, gyakorlati helyszínén és annak környékén, valamint a folyó egyes fővárosi szakaszain a megszokottól eltérő tevékenységre és esetleg a nyugalom megzavarására alkalmas látványra, illetve hanghatásokra lehet majd számítani - tették hozzá.
velemenyezd, 2017. október 17. kedd, 12:33
Varga Mihály: hat területen rövid távon is érdemben változhat a versenyképesség
Elmondta: a testület tagjai hat területen látnak lehetőséget arra, hogy már rövid távon érdemi versenyképesség javító döntések szülessenek. Ezek a cégalapítás, az építési engedélyek felülvizsgálata, az energiaellátás biztosításának a kérdése, az adóadminisztráció, a kistulajdonosok védelme és a fizetésképtelenség kérdése. A miniszter kifejtette, bízik abban, hogy még ebben a fél évben konkrét törvényhozási kezdeményezésekkel tudnak előállni.

Varga Mihály felidézte: a kormány a Nemzeti versenyképességi tanács létrehozásával a nemzetgazdasági minisztert bízta meg. A miniszter különböző oktatási, tudományos, vállalati területen dolgozó szakembereket kért fel arra, hogy a tanács munkájában vegyenek részt. A tanács a magyar gazdaság versenyképessége szempontjából releváns kezdeményezéseket véleményezi és javaslatokat tesz a versenyképességet javító kormányzati beavatkozásokra. A testület tagjai munkájukért nem kapnak javadalmazást.

Hangsúlyozta, a tanács nemcsak formális alakuló ülést tartott,
velemenyezd, 2017. március 23. csütörtök, 18:19
Ismét gyakorlatozik a TEK a budapesti Puskás Ferenc Stadionnál
A TEK szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a terrorelhárítási gyakorlat éjfélkor kezdődik és csütörtökre virradóra 2 óráig tart. Ennek során a nyugalom megzavarására alkalmas hanghatások lehetnek, a részt vevő műveleti egységek megkülönböztető hang- és fényjelzésű járművekkel közlekednek.

A területen a gyakorlat idején korlátozzák a gyalogos forgalmat.
velemenyezd, 2016. október 05. szerda, 18:12
Terrorlehárítási gyakorlatot tart a TEK este a Puskás Ferenc Stadionnál
A TEK keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a terrorelhárítási gyakorlatot a nyugalom megzavarására alkalmas hanghatások kísérik, és az abban részt vevő műveleti egységek megkülönböztető hang- és fényjelzésű járművekkel közlekednek.

A gyakorlat várhatóan éjjel 2 óráig tart, addig korlátozzák a helyszínen a gyalogos forgalmat.
velemenyezd, 2016. október 04. kedd, 17:42
Biztonsági okokból elmarad a francia szocialisták hagyományos nyári egyeteme
mozgósítani egy politikai rendezvény biztosítására".

A francia baloldal 1993 óta minden augusztusban az Atlanti-óceán partján található La Rochelle-ben tartja nyári egyetemét. Idén kivételesen Nantes városában rendezték volna meg a vitafórumot, de a pártvezetés végül úgy döntött, hogy öt-hat kisebb szemináriumot tartanak különböző városokban szeptember folyamán. Az elmúlt hetekben ugyanis egyre több felhívás jelent meg az interneten az egyre népszerűtlenebb kormánypárt nagy nyári rendezvényének megzavarására.

A bejelentés jól tükrözi a kormánypárt tanácstalanságát, és előrevetíti a jövő évi elnökválasztási kampány várhatóan feszült hangulatát.

A kormány munkajogi reformja ellen több mint három hónapja tüntető baloldali aktivisták és szakszervezetek eddig 11 országos tiltakozónapot rendeztek, amelyeket rendszeresen incidensek, sztrájkok és az olajfinomítók blokádja kísért. Eközben a kormánypárt helyi központjait is rendszeresen megrongálták, a kormány tagjait pedig szervezett formában
velemenyezd, 2016. július 04. hétfő, 19:14
A “fényevő” per - 15 hónap története, szemtanúké
is megérkezett. Egy órányi újraélesztés után nekem kellett kitöltenem a papírokat. Ekkor kértem az igazságügyi orvosszakértői boncolást, mert felmerült bennem, hogy a gyermek súlyos sorvadtsága mögött valami komoly betegség állhat. Vagy felelőtlenség. A környezeten nem fedeztem fel az elhanyagolás jeleit, tisztaság volt és igényes berendezés. De a gyermeken igen...Ilyen fokú sorvadtság ebben a korban az élettel teljesen összeegyeztethetetlen.

Szakértők a perben (Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas részletekkel!)

A tárgyalássorozat alatt számos alkalommal jelen voltak a veszprémi Igazságügyi és Orvosszakértői Intézet szakértői. A két szakember az általuk elvégzett boncoláson feltártak alapján folyamatosan és nyomatékosan igyekezett bizonyítani, miért is hunyt el a kisgyermek. Benjámin izomzatának 86 százaléka, csontállományának jelentős része, agyának közel 30 százaléka eltűnt a sorvadás következtében. A boncoláskor vért nem tudtak tőle venni, “mert nem volt".
kohlinka, 2016. május 15. vasárnap, 18:52
Újabb iszlamista hackertámadás egy kecskeméti honlap ellen
Magukat Tunéziai Fallaga Csoportként azonosító iszlamista hackerek ismét feltörték a Kecskeméti Női Kézilabda SE (KNKSE) régi honlapját. Rejtély, hogyan találják meg újra és újra ezt a már nem is aktív kecskeméti sport-honlapot, de második alkalommal üzennek általa a nyugati világnak az Iszlám vallás védelmében

,,Az üzenetünk közvetítése érdekében hackelünk - írják a kiber-támadók. - Azért vagyunk itt, hogy támogassuk az emberi jogokat, és megvédjük az Iszlámot... (...) A Fallaga nem az Iszlám Állam és az ISZLÁM sem egyenlő az Iszlám Állammal! - írják.

Kétséget sem hagynak eltökéltségük felől, amikor így nyilatkoznak:
,,Muzulmánok vagyunk, szeretjük a békét, de ha provokálsz bennünket, légy kész a reakciónkra!"

A két tunéziai hacker Dr Avatarként és LaymenoS-ként vállalja a felelősséget az oldal feltöréséért. Először augusztus végén egy
vicus54, 2016. március 27. vasárnap, 16:28
Illegális bevándorlás - Egymást bírálták a kormánypárti és az ellenzéki képviselők
cselekedett, csak nyáron kezdték el átszervezni a rendőrséget, és megerősíteni a határvédelmet.

Harangozó Tamás, a honvédelmi bizottság szocialista alelnöke azt mondta: a kormány megjelent képviselőitől "bocsánatkérést" várt volna, hogy "elbohóckodták" az elmúlt hat hónapot. Kiemelte továbbá, hogy az MSZP több javaslatot is benyújtott a témában, azok napirendre vételét "pártpolitikai" okokból nem szavazták meg.

A mintegy négyórás bizottsági ülés vége felé Kósa Lajos kiemelte, hogy "a nyugalom megzavarására alkalmas mondatok is elhangozhatnak". A résztvevők az ülés során többször összeszólalkoztak.

Az egyik ilyen nagy felzúdulást az váltotta ki, amikor a PM-es Szabó Tímea, aki egyik bizottságnak sem tagja, de engedéllyel szót kapott, kifogásolta Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) főigazgatójának szavait, miszerint az érkezők többsége "szírnek vallja magát". Szabó Tímea szerint ugyanis a BÁH alkalmazásában olyan szaktolmácsok vannak, akik öt perc alatt ki tudják
velemenyezd, 2015. szeptember 01. kedd, 16:32
A pokol napjai Kijevben
fájdalomtól a földön fetrengenek. Vigyázat, felkavaró videó!

Egyesével szedik le a mesterlövészek a tüntetőket


Véres fejű emberek és halottak Kijev utcáin

Elképesztő állapotok uralkodnak a kijevi utcákon: minden méteren véres fejű emberek, halottak és haldoklók fekszenek. A sérülések lőtt sebnek tűnnek.

Vigyázat, nyugalom megzavarására alkamas tartalom, kizárólag csak 18 éven felülieknek ajánlom!Kik lobbantják lángra az ukrán utcákat?

Az oroszbarát elnök, a Nyugat gázos kedvence és a kemény öklű pártvezér a tárgyalóasztalnál igyekeznek eredményre jutni, de kik segítik őket az utcán?

A rendőrökön és katonákon kívül ősellenség futballhuligánok egy oldalon, harcosok klubját játszó kormánypárti
menusgabor, 2014. február 20. csütörtök, 19:15
BÉT - Elemzők: bizonytalan kereskedés várható
véleménye szerint inkább stagnálásra lehet számítani.

Megemlítette, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa kedden kamatdöntő ülést tart, és a várakozásoknak megfelelő 25 bázispontos csökkentéssel történelmi mélypontra süllyedhet a jegybanki alapkamat.

Balásy Zsolt, az MKB Bank részvénystratégája szerint a hétfői rossz hangulat egyelőre nem látszik átgyűrűzni a keddi napra, bár a ciprusi eseményekkel kapcsolatos EU kommunikáció feltehetően hosszabbtávra alkalmas a piaci nyugalom megzavarására.

Várakozása szerint a nyitás nulla körül lesz egész Európában, de ha visszatérnek az eladók, azt vélhetően még mindig a mi régiónk fogja leginkább megsínyleni.A BUX 106,43 pontos, 0,59 százalékos csökkenéssel, 17 892,65 ponton zárt hétfőn. A részvénypiac forgalma 6,7 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.

A Mol árfolyama 150 forinttal, 0,91 százalékkal 16 250 forintra csökkent, 734,8 millió forintos forgalomban. Az OTP
velemenyezd, 2013. március 26. kedd, 08:51
Rejtélyes eltűnés Pest megyében
Nyomozónak álltunk, hogy kiderítsük, hova tűnt a püspökhatvani ádáz aligátorteknős. Figyelem! A következő anyag a nyugalom megzavarására alkalmas. Azért készítettük. Videó.
Erősebb a harapása, mint egy rottweileré és talán még annál is jobb házőrző. Bármire támad, ami mozog és ha úgy esik, egy macskát is legyilkol. Az aligátorteknős nagyon ari. Messziről. Közelről azonban nem ajánlatos babrálni.
Ahogy arról a Hír24 elsőként beszámolt, múlt héten találtak egy ilyen állatkát a Pest megyei Püspökhatvanban. Befogták, istállóba tették, de pár nappal később eltűnt. Azóta sincs meg. A községben sok legenda terjed róla. Van, aki szerint vért szív, más azt mondja, tízmilliót is érhet és mérgező a harapása. Egyik sincs így.
A legendák nyomán elindultunk tehát és Columbót, Derricket és Pityke őrmestert is megszégyenítő nyomozásba kezdtünk, hogy megtudjuk, mi lett Gabival, a teknőssel. Hogy sikerrel jártunk-e, kiderül az alábbi videóból:
Nyomozónak álltunk, hogy kiderítsük, hova tűnt a püspökhatvani
maroka, 2012. június 07. csütörtök, 10:26
1/3
Képek, videók
vigyázat.jpg
sz719eszter
2018. július 12. csütörtök, 18:50
Vigyázat!!!
sanci81
2016. június 25. szombat, 13:38
Vigyázat Nyugdíjas
irmus
2016. május 08. vasárnap, 18:27
Vigyázat
sanci81
2015. december 10. csütörtök, 16:24
Vigyázat csúszós gif
pacsakute
2015. november 19. csütörtök, 19:48
Vigyázat csúszós.gif
pacsakute
2015. november 19. csütörtök, 19:48
Vigyázat.jpg
scorpionsrose
2015. március 11. szerda, 12:23
Vigyázat....jpg
pacsakute
2013. március 24. vasárnap, 15:24
Vigyázat! Már mindenhonna
basikele
2012. december 30. vasárnap, 00:47
Vigyázat forgalom.jpg
1vargaildyko
2012. május 27. vasárnap, 11:56
Vigyázat! Jövök nagyiful.
sarkadykati
2011. december 04. vasárnap, 16:03
Nyugalom éltet
dandej
2018. augusztus 02. csütörtök, 12:53
nyugalom
orsi1
2018. július 02. hétfő, 18:36
Kérődző nyugalom
dandej
2017. október 27. péntek, 17:23
Kittytol2Nyugalomkep20 17-
charlotteani
2017. szeptember 10. vasárnap, 23:38
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.