Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 04:31 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
x'D
Felhívjuk kedves nézőink és hallgatóink figyelmét, hogy a műsorszámok a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz, továbbá a személyiséget károsító!

(Ha már a nyugalmat képes megzavarni bármi, akkor az már nem jó jel. Egy igazi bódhiszattvát nem képes semmi sem megzavarni, mert mindent képes befogadni. Szóval csak azokat károsítja akik félnek és azokat akik nem bírják elviselni, de ha nem bírják elviselni úgysem nézik vagy hallgatják szóval szinte mindegy. Személyiséget tudatosan károsítani kell, pontosabban az egót, de úgy hogy fejlődni tudjon.)

Ennél nyugodtabb már nem is lehetnék, ugye a tudatalattim "kikapcsolt engem" még tegnap, nem értem el az éjfélt tudatosan, ez is egy előre megtervezett "program" a napjainkban létező ember részére, így védekezik a tudat a végső kimerüléstől. Pedig ébernek éreztem magam sok-sok percen keresztül, amolyan hullámzások voltak, aztán filmszakadás jó hosszú időre. Eljött értem a kis halál (alvás). Szerintem aludtam kábé 5-6 órát,
eposz, 2018. június 08. péntek, 07:21
Tallóztam
Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas tartalom!

szia,

Lehet, amiről most írok, egy kicsit udvariatlannak tűnik, talán nem is szép dolog szóba hoznom, de hidd el nincs bántó szándék bennem. Az életkorod felől érdeklődőm.

Az eltöltött éveidnek száma megegyezik a szervezeted életkorával?

Ez a kérdés első hallásra elég bizarrnak tűnhet. Hogy lehet ilyen kérdést egyáltalán megfogalmazni? A szervezetem életkora nem feltétlenül egyezik az eltöltött éveim számával? Jó esetben a két szám megegyezik, de sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Ahhoz, hogy jobban megértsd a fenti helyzetet, had emlékeztesselek arra, ami valószínűleg előtted is ismert. Az ember valójában egy bőrbe zárt vízgolyó, hiszen testünk 60-70 %-a víz. Egyes szervek pedig, pl. a vese, az agyvelő, a szem ennél is több vizet tartalmaznak, és ezt a vizet semmivel nem lehet helyettesíteni. Szerveink kielégítő működéséhez megfelelő vízellátásra van szükség.

A
horvathnemagdi, 2018. március 14. szerda, 04:46
Komplex védelmi igazgatási gyakorlatot tartanak a Duna fővárosi szakaszán
A közlemény szerint a gyakorlatot szerdán 14.00 óra és 16.30 között, míg csütörtökön 8.00 és 16.30 között tartják majd. A gyakorlat ideje alatt a gyakorlati helyszín közvetlen közelét a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), valamint a BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitánysága biztosítja.

A több mint 250 embert felvonultató gyakorlat célja a résztvevő, beavatkozó szervezetek tevékenységének, feladatainak begyakorlása és a szervezetek közötti koordináció fejlesztése.

A gyakorlat ideje alatt a Duna északi, gyakorlati helyszínén és annak környékén, valamint a folyó egyes fővárosi szakaszain a megszokottól eltérő tevékenységre és esetleg a nyugalom megzavarására alkalmas látványra, illetve hanghatásokra lehet majd számítani - tették hozzá.
velemenyezd, 2017. október 17. kedd, 12:33
Oroszország Legkeményebb Börtönei: Fekete Delfin
Fegyház: Ténylegesen (nem fellebbezhet, nem kaphat kegyelmet, más szóval élete végéig nem helyezhető szabadlábra) életfogytiglanra ítélt bűnözők. Egy elítéltre átlagosan 5 ember meggyilkolása jut.

Denis Avsyuk - (Börtönparancsnok) fegyőr hadnagy:

"A legtöbbjük gyilkosság miatt ül. De vannak itt megszállottak, pedofilok és terroristák is. Előbb törne le a nyelvem mintsem embernek nevezném ezeket. A legkisebb részvétet sem éreztem irántuk soha."

"A Fekete Delfin a végső állomás. Innen már nincs tovább. Technikailag persze az elítéltek elhagyhatják a helyet, de csak a temetőbe mehetnek."

Figyelem!
A következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képeket is tartalmaz.
Csak erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk a megtekintését.

http://indavideo.hu/video/A_Fekete_Delfin_Oroszorszag_legkemenyebb _bortone?error=fb_unknown" >target="_blank"
Oroszország
eposz, 2017. július 17. hétfő, 06:04
Varga Mihály: hat területen rövid távon is érdemben változhat a versenyképesség
Elmondta: a testület tagjai hat területen látnak lehetőséget arra, hogy már rövid távon érdemi versenyképesség javító döntések szülessenek. Ezek a cégalapítás, az építési engedélyek felülvizsgálata, az energiaellátás biztosításának a kérdése, az adóadminisztráció, a kistulajdonosok védelme és a fizetésképtelenség kérdése. A miniszter kifejtette, bízik abban, hogy még ebben a fél évben konkrét törvényhozási kezdeményezésekkel tudnak előállni.

Varga Mihály felidézte: a kormány a Nemzeti versenyképességi tanács létrehozásával a nemzetgazdasági minisztert bízta meg. A miniszter különböző oktatási, tudományos, vállalati területen dolgozó szakembereket kért fel arra, hogy a tanács munkájában vegyenek részt. A tanács a magyar gazdaság versenyképessége szempontjából releváns kezdeményezéseket véleményezi és javaslatokat tesz a versenyképességet javító kormányzati beavatkozásokra. A testület tagjai munkájukért nem kapnak javadalmazást.

Hangsúlyozta, a tanács nemcsak formális alakuló ülést tartott,
velemenyezd, 2017. március 23. csütörtök, 18:19
Ismét gyakorlatozik a TEK a budapesti Puskás Ferenc Stadionnál
A TEK szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a terrorelhárítási gyakorlat éjfélkor kezdődik és csütörtökre virradóra 2 óráig tart. Ennek során a nyugalom megzavarására alkalmas hanghatások lehetnek, a részt vevő műveleti egységek megkülönböztető hang- és fényjelzésű járművekkel közlekednek.

A területen a gyakorlat idején korlátozzák a gyalogos forgalmat.
velemenyezd, 2016. október 05. szerda, 18:12
Terrorlehárítási gyakorlatot tart a TEK este a Puskás Ferenc Stadionnál
A TEK keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a terrorelhárítási gyakorlatot a nyugalom megzavarására alkalmas hanghatások kísérik, és az abban részt vevő műveleti egységek megkülönböztető hang- és fényjelzésű járművekkel közlekednek.

A gyakorlat várhatóan éjjel 2 óráig tart, addig korlátozzák a helyszínen a gyalogos forgalmat.
velemenyezd, 2016. október 04. kedd, 17:42
Biztonsági okokból elmarad a francia szocialisták hagyományos nyári egyeteme
mozgósítani egy politikai rendezvény biztosítására".

A francia baloldal 1993 óta minden augusztusban az Atlanti-óceán partján található La Rochelle-ben tartja nyári egyetemét. Idén kivételesen Nantes városában rendezték volna meg a vitafórumot, de a pártvezetés végül úgy döntött, hogy öt-hat kisebb szemináriumot tartanak különböző városokban szeptember folyamán. Az elmúlt hetekben ugyanis egyre több felhívás jelent meg az interneten az egyre népszerűtlenebb kormánypárt nagy nyári rendezvényének megzavarására.

A bejelentés jól tükrözi a kormánypárt tanácstalanságát, és előrevetíti a jövő évi elnökválasztási kampány várhatóan feszült hangulatát.

A kormány munkajogi reformja ellen több mint három hónapja tüntető baloldali aktivisták és szakszervezetek eddig 11 országos tiltakozónapot rendeztek, amelyeket rendszeresen incidensek, sztrájkok és az olajfinomítók blokádja kísért. Eközben a kormánypárt helyi központjait is rendszeresen megrongálták, a kormány tagjait pedig szervezett formában
velemenyezd, 2016. július 04. hétfő, 19:14
A “fényevő” per - 15 hónap története, szemtanúké
is megérkezett. Egy órányi újraélesztés után nekem kellett kitöltenem a papírokat. Ekkor kértem az igazságügyi orvosszakértői boncolást, mert felmerült bennem, hogy a gyermek súlyos sorvadtsága mögött valami komoly betegség állhat. Vagy felelőtlenség. A környezeten nem fedeztem fel az elhanyagolás jeleit, tisztaság volt és igényes berendezés. De a gyermeken igen...Ilyen fokú sorvadtság ebben a korban az élettel teljesen összeegyeztethetetlen.

Szakértők a perben (Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas részletekkel!)

A tárgyalássorozat alatt számos alkalommal jelen voltak a veszprémi Igazságügyi és Orvosszakértői Intézet szakértői. A két szakember az általuk elvégzett boncoláson feltártak alapján folyamatosan és nyomatékosan igyekezett bizonyítani, miért is hunyt el a kisgyermek. Benjámin izomzatának 86 százaléka, csontállományának jelentős része, agyának közel 30 százaléka eltűnt a sorvadás következtében. A boncoláskor vért nem tudtak tőle venni, “mert nem volt".
kohlinka, 2016. május 15. vasárnap, 18:52
Újabb iszlamista hackertámadás egy kecskeméti honlap ellen
Magukat Tunéziai Fallaga Csoportként azonosító iszlamista hackerek ismét feltörték a Kecskeméti Női Kézilabda SE (KNKSE) régi honlapját. Rejtély, hogyan találják meg újra és újra ezt a már nem is aktív kecskeméti sport-honlapot, de második alkalommal üzennek általa a nyugati világnak az Iszlám vallás védelmében

,,Az üzenetünk közvetítése érdekében hackelünk - írják a kiber-támadók. - Azért vagyunk itt, hogy támogassuk az emberi jogokat, és megvédjük az Iszlámot... (...) A Fallaga nem az Iszlám Állam és az ISZLÁM sem egyenlő az Iszlám Állammal! - írják.

Kétséget sem hagynak eltökéltségük felől, amikor így nyilatkoznak:
,,Muzulmánok vagyunk, szeretjük a békét, de ha provokálsz bennünket, légy kész a reakciónkra!"

A két tunéziai hacker Dr Avatarként és LaymenoS-ként vállalja a felelősséget az oldal feltöréséért. Először augusztus végén egy
vicus54, 2016. március 27. vasárnap, 16:28
Illegális bevándorlás - Egymást bírálták a kormánypárti és az ellenzéki képviselők
cselekedett, csak nyáron kezdték el átszervezni a rendőrséget, és megerősíteni a határvédelmet.

Harangozó Tamás, a honvédelmi bizottság szocialista alelnöke azt mondta: a kormány megjelent képviselőitől "bocsánatkérést" várt volna, hogy "elbohóckodták" az elmúlt hat hónapot. Kiemelte továbbá, hogy az MSZP több javaslatot is benyújtott a témában, azok napirendre vételét "pártpolitikai" okokból nem szavazták meg.

A mintegy négyórás bizottsági ülés vége felé Kósa Lajos kiemelte, hogy "a nyugalom megzavarására alkalmas mondatok is elhangozhatnak". A résztvevők az ülés során többször összeszólalkoztak.

Az egyik ilyen nagy felzúdulást az váltotta ki, amikor a PM-es Szabó Tímea, aki egyik bizottságnak sem tagja, de engedéllyel szót kapott, kifogásolta Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) főigazgatójának szavait, miszerint az érkezők többsége "szírnek vallja magát". Szabó Tímea szerint ugyanis a BÁH alkalmazásában olyan szaktolmácsok vannak, akik öt perc alatt ki tudják
velemenyezd, 2015. szeptember 01. kedd, 16:32
A pokol napjai Kijevben
fájdalomtól a földön fetrengenek. Vigyázat, felkavaró videó!

Egyesével szedik le a mesterlövészek a tüntetőket


Véres fejű emberek és halottak Kijev utcáin

Elképesztő állapotok uralkodnak a kijevi utcákon: minden méteren véres fejű emberek, halottak és haldoklók fekszenek. A sérülések lőtt sebnek tűnnek.

Vigyázat, nyugalom megzavarására alkamas tartalom, kizárólag csak 18 éven felülieknek ajánlom!Kik lobbantják lángra az ukrán utcákat?

Az oroszbarát elnök, a Nyugat gázos kedvence és a kemény öklű pártvezér a tárgyalóasztalnál igyekeznek eredményre jutni, de kik segítik őket az utcán?

A rendőrökön és katonákon kívül ősellenség futballhuligánok egy oldalon, harcosok klubját játszó kormánypárti
menusgabor, 2014. február 20. csütörtök, 19:15
1/3
Képek, videók
wip_ii_by_sikoian-d4or 5x3
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 17:02
800x1158_11365_Alysia_ 2d_
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:31
787x891_21126_Queen_2d _fa
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:31
700x891_13987_Gothic_2 d_p
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:30
696x900_9878_Sketch_2d _ch
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:30
688x850_13631_Sakura_2 d_c
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:30
680x878_15032_Helena_2 d_f
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:30
646x1066_14290_Bonny_2 _2d
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:29
642x877_14284_Fairy_2d _fa
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:29
640x959_558_Megan_Fox_ 2d_
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:29
640x905_5728_Natalie_2 d_p
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:29
640x905_15962_No_title _2d
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:29
Kérődző nyugalom
dandej
2017. október 27. péntek, 17:23
Kittytol2Nyugalomkep20 17-
charlotteani
2017. szeptember 10. vasárnap, 23:38
A nyugalomhoz 01.jpg
chillik
2017. szeptember 08. péntek, 05:19
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.