Regisztráció  Belépés
2017. május 27. szombat | 21. hét | 147. nap | 23:09 | Hella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tabletták helyett
használatos ? mert a természet ontja magából ezeket a ?csodaszereket?.

Mák: a csontritkulás ellensége

A mák azért szerepel az első helyen, hogy ne kerülje el a közép vagy idősebb korúak figyelmét, hiszen, ki ne szeretné a fiatalos erőnlétét könnyen fenntartani, és az életét meghosszabbítani. Szerencsére a mák fontos helyet foglal el a magyar étkezési kultúránkban, jóllehet kevesen ismerik annak áldásos gyógyhatását.

A mák gazdagon tartalmaz (csontépítő), magnéziumot, (OMEGA4) növényi zsírsavat, aminosavat, foszfort, kalciumot, káliumot és vasat. Hatását abban fejti ki, hogy lassítja az öregedési folyamatokat; megállítja csontszövetek leépülését, és elkezdi újra építeni. Elősegíti a magas vérnyomás csökkenését. Telítetlen zsírsav összetétele miatt, megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterin szintjét, miközben fokozza a szervezet védekező mechanizmusát. Növeli a szellemi teljesítőképességet, jótékonyan hat a sebek
lovaszmarika, 2017. május 27. szombat, 11:00
Íme egy titkos
Íme egy titkos szúnyog űző módszer, ami egész nyárra nyugalmat biztosít!

A kereskedelemben számos szúnyogirtó spray található, de mindenikünk nagyon sok az emberi szervezetre is ártalmas méreganyagot tartalmaz.

Ha nem akarjuk fölöslegesen mérgezni magunkat, ne használjunk vegyi anyagokat tartalmazó szereket. Ezek a bőrön keresztül mind felszívódnak, egy idő után lerakódnak, felhalmozódnak, és különböző betegségek kialakulását eredményezik. Gondoljunk csak bele, a szúnyogokra halálos méreg, a mi egészségünkre se lehet olyan nagyon jó hatással.

Most mutatunk egy természetes alternatívát, készítsük el otthon!

Hozzávalók:

50 ml sampon
50 ml növényi olaj
fél csésze fehér ecet
1 teáskanál szódabikarbóna
1 szórófejes flakon

Alkalmazás:

A hozzávalókat keverjük el, majd töltsük egy szórófejes flakonba. Használat előtt mindig rázzuk fel. Fújjuk be vele a ház minden sarkát, így nem csak a szúnyogoktól,
horvathnemagdi, 2017. május 27. szombat, 09:08
Öt gyógyfürdő ekcémás bőrre....
gyulladáscsökkentő, bőrünkkel érintkezve pedig a legkülönbözőbb bőrbetegségek, így az ekcéma, a lichen vagy a pikkelysömör (pszoriázis) okozta bőrgyulladás kezelésének támogatására is kitűnően alkalmas.


A hévízi gyógyiszap 80 % szervetlen és 20 % szerves anyagot tartalmaz. Az ásványi alkotórészek közt a mész van túlsúlyban, mert a szárazanyag 60 %-át adja. A víz alatt elkorhadt növényi anyagok maradékai a forrásvíz által fellazított tőzegréteg szerves részeit jelentik, s bennük a kovamoszatok vázai, kagylóhéj-törmelékei növelik a bőrt ingerlő fizikai gyógyhatást. Az iszapban levő rádiumsók és redukált kénvegyületek a gyógyító hatás alappillérei. A hévízi gyógyiszap rádiumos hatása a fájdalomcsillapító sugárzásával a szervezet mélyére hatva elősegíti és növeli az anyagcserét, élénkíti a mirigyműködését, megnyugtatja az idegrendszert és a sejtműködést a gyógyulás irányába
gabfe, 2017. május 26. péntek, 17:22
Hétkilónyi kábítószert találtak a rendőrök egy fővárosi dílernél
A közlemény szerint a rendőrök H. Csaba XVII. kerületi otthonában 6,5 kilogramm kábítószergyanús zöld növényi anyagot - feltehetőleg marihuánát - valamint körülbelül kétszáz darab különböző színű tablettát, 11 gramm fehér port és 235 gramm fehér, sűrű állagú anyagot találtak.

A nyomozók drogterjesztéshez szükséges eszközöket és több mint félmillió forintot is lefoglaltak.

A 42 éves díler és a tőle kábítószert vásárló, korábban elfogott, szintén fővárosi, 36 éves fogyasztó ellen eljárást indítottak.
velemenyezd, 2017. május 26. péntek, 13:23
Egészség!!
érdekében!
Transztelefonikus EKG - 2. rész

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője és a TTEKG rendszer kommunikációs felelőse a távdiagnosztikai eszközről szólva kiemelte, hogy nem pusztán gépek közötti jelátvitelről van szó, hanem azonnali telefonos kommunikációról is. Hiszen a diagnózis felállításához nem csak az EKG lelet szükséges, hanem annak ismerete is, hogy pontosan mit érez a beteg.

Az omega-3 zsírsavak szerepe a szív- és érbetegségek megelőzésében

A növényi eredetű, telítetlen zsírok, (pl. az olívaolaj), illetve a mélytengeri halakból (pl. lazac) származó zsírsavak (omega3-zsírsavak), mint a Mediterrán diéta alappillére, kifejezetten védő hatást nyújtanak a szívbetegségekkel szemben.


Transztelefonikus EKG: szívdobbanásnyira a kardiológus - 1. rész

Akik látták a Casino Royale című filmet, bizonyára emlékeznek arra a jelenetre, amikor a szívrohamot kapó James Bond életét megmenti a kocsija kesztyűtartójából
piroska0101, 2017. május 26. péntek, 09:53
Így készül
felfalhassuk. Manapság már én sütöm ezeket a lepényeket a családomnak, de egyvalami megmaradt: az öröm, és boldogság, amikor elkészülnek.

A Ketkes.com szerkesztősége most veled is megosztja ezt a csodás receptet, könnyen megeshet, hogy téged is megcsap újra a gyermekkor illata.

Kefires lepény töltelékkel - recept

Hozzávalók a tésztához:

500 ml kefir (mindegy, hogy milyen zsírtartalmú)
1 teáskanál szódabikarbóna
1 tojás
2 kanál növényi olaj
50-55 dkg liszt
50 gramm vaj
só (ízlés szerint)

Hozzávalók a töltelékhez (ízlés szerint):

virsli vagy sajt és sonka
párolt gomba
párolt káposzta
burgonyapüré
túró, apróra vágott petrezselyemmel, kaporral stb.

Elkészítése:

A kefirt keverjük össze a szódabikarbónával, adjuk hozzá a tojást és a növényi olajat.
A lisztet állandó keverés mellett apránként adjuk hozzá a
horvathnemagdi, 2017. május 26. péntek, 07:35
FM: Magyarország uniós forrásainak jelentős része a közös agrárpolitikának köszönhető
A helyettes államtitkár kiemelte: a tárca a mezőgazdasági termelés és az élelmiszergazdaság szempontjából kedvezően ítéli meg a közös agrárpolitikát.

Hozzátette: az Európai Unió (EU) által folytatott agrárpolitika tekinthető világszinten is az egyik leginkább környezettudatosnak és fenntarthatónak, ugyanis érdemben hat a vidéki szegénység ellen, valamint a fenntartható, megfizethető élelmiszer-előállítást is segíti.Feldman Zsolt ugyanakkor közölte: "ha a magyar mezőgazdaságra dinamikusan fejlődő, egészséges élelmiszert előállító, fenntartható ágazatként akarunk tekinteni, akkor az ágazatnak egyebek mellett meg kell felelnie a technológiai forradalmaknak és hatékonnyá kell válnia".

Szólt arról is, hogy a mezőgazdaság, az élelmiszer-gazdaság egy olyan terület, amely a fenntarthatóság mindhárom - gazdasági, társadalmi, környezeti - aspektusát lefedi, hiszen ahhoz, hogy az ágazat működőképes legyen, gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóságra is szükség van. A közös
velemenyezd, 2017. május 25. csütörtök, 16:54
Másodszor is meghódította a Mount Everestet egy vegán bolgár hegymászó
A kizárólag növényi eredetű élelmiszert fogyasztó alpinista rekordidő, 5 nap és 11 óra alatt mászott meg két csúcsot, a Mount Everesten kívül a tőle nem messze fekvő Lhoce-csúcsot.

Szkatov eredetileg azt tervezte, hogy a Lhocéról egy napon belül "átsétál" a Mount Everestre, de a zord idő, főleg a rendkívül erős szél miatt előbb kénytelen volt leereszkedni a legmagasabban fekvő, 4-es táborba, és pár napot ott tölteni.

A bolgár hegymászó először 2014 tavaszán hódította meg a Mount Everestet, 2015-ben pedig az első vegánként mászta meg a világ nyolcadik legmagasabb csúcsát, a 8163 méteres Manaszlut a Himalájában.

Szkatov célja állati eredetű táplálék nélkül megmászni a világnak mind a 14 nyolcezer méternél magasabb hegycsúcsát, és bebizonyítani, hogy a vegánok ugyanolyan teljesítményre képesek, mint bárki más.
velemenyezd, 2017. május 25. csütörtök, 12:43
Joseph Priestley fizikus és kémikus.
Párizsban járva tájékoztatta Lavoisier-t, aki azonnal felismerte a felfedezés jelentőségét. Lavoisier később saját kísérletei alapján megállapította az oxigén elemi jellegét és az égésben játszott szerepét (tőle származik az elnevezés is), míg Priestley élete végéig kitartott a flogiszton-elmélet mellett.

A gázok tanulmányozását folytatva felfedezte az ammóniát, a kén-dioxidot, a nitrogént (amelyet 1772-ben David Rutherford is azonosított) és a szén-monoxidot. Felismerte a fény jelentőségét a növényi életben, és azt, hogy a zöld növények oxigént bocsátanak ki. Ezek az eredmények segítették Jan Ingenhousz holland orvost a fotoszintézis leírásában (1779).

1779-ben főúri pártfogóját elhagyva az "éj találkozás" gyülekezet lelkésze lett Birminghamben; ezek voltak élete legboldogabb évei. Vallási, teológiai könyveket írt. History of the Corruptions of Christianity (A kereszténység leromlásának története; 1782) című értekezésében csaknem az összes alapvető keresztény hittételt visszutasította,
schuro, 2017. május 22. hétfő, 21:02
A büszke Himba nők.
sikerült megőrizniük eredeti életmódjukat; önfenntartóak, és többségük a külvilágtól elszigetelten él.

A történelmi üldözéseik miatt azt mondják magukra: himba, ami annyit jelent: koldus. A büszke Himba nők napjaikat néhány órás szépségápolással kezdik, hiszen különös ismertetőjelük, a hagyományuk elengedhetetlen kellékei a nők bőrének és hajának vörös színe, amit egy okker, zsír és növényi anyagok okkeres földdel színezett, az Omuzumba bokor aromás gyantájával dúsított avas vaj keverékéből előállított kenőccsel érnek el. A szépségideál elérése mellett, e krémnek a segítségével védik meg magukat a tűző naptól, valamint az érdes homoktól, hisz a himba lányok és asszonyok sem takarják el felső testüket.

Mindennapi viseletük a deréktól lefelé viselt "szári", amelyet
schuro, 2017. május 22. hétfő, 20:58
Földi Emlékek - IV.
évvel ezelőtt a Naprendszer 3 bolygójára kerültek életformák, ezek a Föld, Mars és a Maldek voltak, azaz a 3.,4.,5. bolygók a Naptól számítva. Ezek közül a Mars és a Maldek hidegebb bolygó volt és kevésbé barátságosabb, mint a Föld, de még így sem lehetett megakadályozni, hogy az ET életformák gyarmatosítsák ezeket a világokat.

Akik a Marsra és Maldekre jöttek kalandvágyból, képesek voltak elviselni a kopár tájakat, és a zord teleket, mely jellemezte ezeket a bolygókat, bár voltak erdők és növényi élet is az egyenlítői övezetekben, és számottevő víz és jég a poláris, sarki környezetekben.

Sokan, a Nagy Árvízben elpusztult lelkek közül a Marson és a Maldeken reinkarnálódtak. Itt már fejlődő civilizációk voltak ezeken a világokban, akik különböző csillagrendszerekből érkeztek, és a plejádi gyökérfaj is csatlakozott ehhez a keveredéshez. Az itt élők a 4. sűrűségbe ereszkedve tartózkodtak. Az ide született lelkek a 4.sűrűségű világban, már nincsenek olyan szerető kedvességgel és figyelemmel
eposz, 2017. május 21. vasárnap, 17:39
Földi Emlékek - III.
paradicsom

A humanoid forma magvai, mintegy 100 millió évvel ezelőtt csíráztak ki és emelkedtek ki a Földön a dzsungeli periódus közepén. Kisebb humanoid csoportok a világ viszonylagos szűk területén éltek. Ezeknek a 7. Dimenzionális emberformájú létezők szárnyakkal rendelkeztek és nagyon fejlett, pszichikai és telepatikus képességük volt. Mondhatjuk azt, hogy paradicsomi állapotban éltek. Ez volt a Földi Paradicsom. Szeretettel, Együttműködéssel és Kommunikációs kapcsolatban voltunk az egzotikus növényi és állati világgal, amely bőven előfordult mindenhol. Táplálékunkat közvetlenül a napfényből szerezték be és ezt vízen keresztül dolgozták fel pórusaikon keresztül. Nem volt szükségük semmi másra, csak egymásra. Ennek egy eltúlzott megjelenítése került leírásra a vallásos könyvekbe, az Éden Kertjeként.

Ahogy a közvetítő korábban említette, az Idő folyékony és nincs kőbe vésve, ahogy azt a racionális elme hiszi, ezért az emberiség története, krónikája
eposz, 2017. május 21. vasárnap, 17:38
1/587
Képek, videók
Carbo Activatus tabletta.
pacsakute
2016. június 06. hétfő, 06:45
vicces tabletta.jpg
zsokica45
2016. március 04. péntek, 17:27
vicces leszarom tabletta.
zsokica45
2015. október 19. hétfő, 10:40
Aspirin tabletta.jpg
pacsakute
2015. január 01. csütörtök, 15:27
Osiplex tabletta
gyogymerok
2014. július 02. szerda, 21:02
leszarom tabletta.jpg
kicsoda57
2014. április 28. hétfő, 20:02
Leszarom tabletta.jpg
pacsakute
2014. február 17. hétfő, 07:27
Spirulina tabletta 500
dxnkave
2012. november 12. hétfő, 17:12
Spirulina tabletta
dxnkave
2012. november 12. hétfő, 17:11
Oroszlánsörény tabletta
dxnkave
2012. november 12. hétfő, 17:10
leszarom tabletta.jpg
moretti69
2012. január 29. vasárnap, 21:26
leszarom tabletta.jpg
orsi1
2011. augusztus 16. kedd, 13:23
Natura-természet.png
szelgyongyi
2017. május 24. szerda, 14:18
a természet szépsége--.jp
agica2004
2017. május 20. szombat, 14:35
a természet szépsége-.jpg
agica2004
2017. május 20. szombat, 14:33
Címkék
Joseph Priestley, első helyen, Nagy Árvízben, kocsija kesztyűtartójából, vegán bolgár, hévízi gyógyiszap, tőle kábítószert, érdes homoktól, életét meghosszabbítani, szívbetegségekkel szemben, égésben játszott, kereskedelemben számos, ágazatnak egyebek, eltúlzott megjelenítése, történelmi üldözéseik, természet ontja,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.