Regisztráció  Belépés
2015. augusztus 02. vasárnap | 31. hét | 214. nap | 10:14 | Lehel
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ez a legjobb természetes béltisztító
bélfalon belüli és kívüli oldható anyagokat. Vagyis, ha a belek el vannak szennyeződve, akkor a limfatikus rendszer, a nyirokrendszer nem tud a belekbe jutni. Az aktív szén felszabadítja a bélfalakat, így az ozmózis elven megtisztítja a vért és a nyirokrendszert (vérsavót).

Az elszennyeződött beleknek azért jó a faszén, mert egyszerűen megtisztítja a felületüket, így a nyiroknedvek be tudnak jutni. Azért is nagyon fontos a megfelelő méregtelenítés, mert még egy egészséges szervezetben is, csak a növényi táplálékból visszamaradó salakanyagoknak 5 nap kell, amíg teljesen kiürülnek.

Aktív faszénpor adagolása

1-2 hetes kúra: felnőtteknek 1 kanál (gyermekeknek fél kanál) szénpor egy pohár (250 ml) vízben elkeverve, majd utána 1 pohár tiszta víz elfogyasztása ajánlott. Szedése legfeljebb 3-6 alkalommal ismételhető meg naponta. Figyelem! Használatánál egy megkötés van csak: Olyan orvosságok mellett, amelyek az adott pillanatban szükségesek, NEM alkalmazható! ( a fogamzásgátlót is
horvathnemagdi, 2015. augusztus 01. szombat, 15:42
Borostyán
tanácstalanok vagyunk.
A védettség és a bizalom köve is. Segít ha bánatosak, szomorúak vagyunk valami miatt.
Az indiánok inspiráló napkőnek nevezik, amely felébreszti bennük az életörömöt és melegséget, fényt hoz.
Önbizalom erősítő hatása van, támogatja az önállóságot, kreativitást.A borostyánkő a megkövesedett gyanta (fosszília) neve. Gyakran tartalmaz zárványokat, sokszor épen maradt fosszilis rovarokat (szúnyogot, legyet, hangyát, százlábút) kisebb állatokat (gyík) növényi maradványokat, melyek az értékét növelik. Zárványként víz, terpentinolaj apró hólyagocskákban és pirit kristály is előfordul. Repceolajban kifőzve a gáznemű és folyékony zárványok eltávolíthatóak.
Különböző ékszerek, faragványok, díszítőelemek készítésére használják. Hőre lágyul és formázható, könnyen meggyullad, fenyő és tömjén illatot ad, kormozva elég. Több módszerrel munkálják meg: savval maratják, vésik, esztergálják, főzve hajlítják, lenolajjal ragasztják. Az ókorban már ismerték
kicsoda57, 2015. augusztus 01. szombat, 14:08
Kövér László: a mezőgazdaságba érdemes befektetni
költségvetési időszakhoz kapcsolódó Új Magyarország Vidékfejlesztési Program egyértelműen a technológiai fejlesztésekben, a létszámcsökkentésben érdekelt nagygazdaságoknak kedvezett, ezen időszakban a legtöbb forráshoz jutott gazdálkodói kör 1 százaléka a támogatások valamivel több, mint 50 százalékát szerezte meg.Nem ördögtől való logika az, amely a legnagyobbak erősödését igyekezett elősegíteni, Magyarországnak ugyanis az egész világ mezőgazdasági nagyüzemeivel, ezek kínálatával, olcsó állati és növényi termékeivel kell versenyre kelnie és családi gazdaságaink, kistermelőink erre önmagukban aligha képesek - mondta Kövér László. Hozzátette, a helyes arányok mérlegelésekor azonban ennél sokkal több szempontot, hatást kell figyelembe venni, például azt, hogy a munkanélküliségnek milyen államháztartási, közérzeti, közbiztonsági hatásai, következményei lehetnek.A jól jövedelmező, virágzó nagyüzemek árnyékában elpusztulhat a vidék, ahol pedig pusztul a vidék, ott pusztul az ország is, a
velemenyezd, 2015. július 31. péntek, 13:42
Hófehér kicsinye született a kolobuszmajomnak debreceni állatkertben
őserdeiben él 3000 méter tengerszint feletti magasságig.

Állománya élőhelyén veszélyeztetett, Debrecenbe a franciaországi Reynou és a hollandiai Emmen állatkertjéből érkeztek a nemzetközi fajmegmentő program keretében.

A nappali életmódot folytató, fán élő majomfaj hüvelykujja majdnem teljesen hiányzik, a fán lakó életmódhoz alkalmazkodott. A felnőtt hím gyakran feltűnősködik, amikor a fák koronájában nagyokat ugrálva, territóriumuk határait jelöli ki.

A fehérzászlós kolobusz kizárólag növényi táplálékot fogyaszt: elsősorban friss zöld leveleket, gyümölcsöket, fák kérgét és háncsot.

Legkomolyabb ellenségei a nagy termetű sasok, amelyek elől a mélyebb ágak közé húzódnak. Vészkiáltásokkal és kezükkel a fák törzsén tapsolva keltik fel a csoport figyelmét a veszélyre.

A nőstény bármikor kész lehet a párzásra, az 5,5-10,2 kilogrammos nőstények 158-170 napi vemhesség után egyetlen utódot szülnek. Az újszülött rózsaszínű arca, keze, lába és fülei kivételével teljesen fehér, két hét után
velemenyezd, 2015. július 30. csütörtök, 17:04
Hiszel a borostyánlánc gyógyító erejében ?
A borostyán miért lenne veszélyes? Gyanta kövület a borostyán, amibe - folyékony állapotába apró bogarak, növényi maradványok ragadtak bele és az idők folyamán a gyantával
együtt megkövesedett. A gyógyító erejében nem hiszek, mert szerintem nem rendelkezik
ilyennel. Viszont a kisgyermekek nyakába akasztott láncok veszélyesek, akár
borostyán, akár v.mi más.
venil, 2015. július 30. csütörtök, 16:43
A napraforgó is gyógynövény
virágkezdeményei néznek reggel kelet, este nyugat felé. A növekedéssel a virág szövetei megszilárdulnak, és beállnak a legjobb megvilágítás felé, azaz - ha nincs előttük akadály - keleti irányba.Mit tartalmaz:

A virág:
-flavonoidokat,
-luteint,
-karotint,
-kriptoxantint,
-kolint,
-betaint.
-xanthophyll
A mag:
-vitaminokat, (B1, B2),
-nikotinsavat,
-foszfort,
-vasat,
-káliumot,
-növényi zsírokat,
-fehérjét.

Tudtad?

-A napraforgó megköti a talajba került mérgező anyagokat, és vele együtt ezek is eltávolíthatók a területről.

-Még a radioaktívan szennyezett talajokon és vizekben is használták (például Csernobilban), ill. az ólomtartalmú talajokon, hogy megkösse a szennyeződéseket.

-Nincs még egy olyan élelmiszernövény, amely annyi vasat tartalmaz, mint a napraforgó.

-A mélyre hatoló karógyökereikkel a napraforgók
lenke1964, 2015. július 28. kedd, 18:58
Eloltották a Kiskunhalas melletti tüzet
A közlemény szerint a vasárnap délután keletkezett tűz helyszínén már az utómunkálatokat végzik, a tűzoltók felügyelik az érintett területet, megkeresik és eloltják az izzó-parázsló részeket, növényi maradványokat.

A tűzoltás vezetőinek döntése értelmében a levegőből való oltásra már nincs szükség, ezért a honvédség helikopterei az esti órákban elhagyták a térséget.

Az oltásban több település tűzoltói, a honvédség helikopterei valamint önkéntesek vettek részt.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábbi közlése szerint, a tűz keletkezésének okát a szakemberek a rendőrség bevonásával vizsgálják.

A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint a vasárnap Kiskunhalas külterületén keletkezett erdőtűz elhárítása során a Magyar Honvédség Mi-17-es és Mi-8-as helikopterei több mint nyolcvan dobást hajtottak végre, így a katonák közel kétszáz köbméter vizet juttattak az összesen 350 hektárnyi égő területre. A forgószárnyasok légi tűzoltásra alkalmas, úgynevezett Bambi-Bucketeket
velemenyezd, 2015. július 27. hétfő, 22:33
Készítsd el otthon!
nem hidratálod rendszeresen és megfelelően a lábfejed, előbb-utóbb kiszárad és berepedezik a sarkad, ami nemcsak csúnya és fájdalmas lehet, de minél rosszabb az állapota, annál nehezebb helyrehozni.

Ha ezzel a problémával küzdesz, az alábbi házi csodaszer a segítségedre lesz. Elmondjuk, hogyan készítheted el!
Mézes-olajos sarokápoló

Mivel a keveréket órákig rajta kell hagyni a lábfejen, nem igazán tudsz mozogni a kezelés közben, így érdemes éjszakára időzíteni azt. A méz és a növényi olajok ápolják, hidratálják és védik a bőrt.

Erre lesz szükséged:

2 kanál méz
1 kanál ricinusolaj
1 kanál olívaolaj
2 nejlonzacskó

Így készíts francia festést a lábkörmökre!

A francia manikűr, pontosabban pedikűr elkészítését házilag is könnyen kivitelezheted. Megmutatjuk, hogyan lehet a legegyszerűbben. »

Adagold a hozzávalókat egy kisebb edénybe, és alaposan keverd össze őket! Lefekvés előtt ülj az ágy szélére,
horvathnemagdi, 2015. július 27. hétfő, 10:08
x
emberhúst ?"
" Nem , mert a Logosz, és a csillagképek megvédenek. Hiába falod fel Athén ifjú színejavát. Jól jegyezd meg egyszer eljön valaki, aki végez veled!"
" Szét tudom tépni az elefántot, mi nekem a rabszolga Athén egy szülöttje.? Téged is csak azért kedvellek, mert bámulom tudásodat... Igyunk egy nagy kupa bort és merüljünk utána az álom zafír ragyogású, mélységes kútjába.."
Ittak. A Minotaurus hamar elaludt, rettentő nagy teste zihált. Daedalos még hajnalig bolyongott e hatalmas, növényi csapdában. Épp elaludt volna egy bokor alján, mikor szolgáló jött Icaros-szal.
" Mit akartok ?" kérdezte az agg tudós.
Icaros és a szolga majdnem egyszerre beszélt : " Uram , Minos elrendelte a testőrségnek, hogy holnap reggel végezenek veletek, mivel nem akarja megosztani a Labirintus titkát senkivel.."Fia hozzátette: " Apám ez igaz. Három óránk van a menekülésre!"
Daedalos és fia azonnal a műhelyükbe mentek. Már kezdtek kihúnyni az első csillagok. Daedalos azt mondta : " Titkos
nagyuska, 2015. július 25. szombat, 15:44
Mit kérsz enni kisfiam?
nemúseredetű fehérjét és emulgeátort - de
karragén, guargumi és xantángyanta ki ne maradjon belőle!

- Egyszóval te Tesco párizsit kérsz.

- Úgy van, anyukám. És kérlek, kenj meg hozzá egy lisztből, kis ízjavítóból, sikérből, antioxidánsból, tejporból, celluláz-enzimből, a savanyúságot szabályozó kálium-acetátból és citromsavból,
emulgeálószerből és kalcium-szulfátból álló kenyeret.

- Győri rozsosat?

- Igen, egy kis vízzel, hidrogénezett/átészterezett növényi olajat, amelyben persze van só, emulgeálószer, kálium-szorbát.

- Már kenem is a Delmát, fiam.

- Nekem viszont, anya, ma jobban esne egy kis sertéshúsban és vízben elkevert húspép, bőrke, karragén, polifoszfát, szójafehérje, nátrium-laktát, étkezési keményítő, pirofoszfát, antioxidáns és
Na-nitrit.

- Akkor te a Zalahús műbeles virslijét kapod fiam.

Hozzá természetesen tartrazinnal, kinlinnel, amaranttal, indigókarminnal színezett természetes aromával,
lovaszmarika, 2015. július 23. csütörtök, 13:16
Juhász Ferenc
Virágok hatalma

Ó hold-lepény fehér gőzében merengő Nárciszok,
mint a tűnődés gyenge szárnyán kinyílt szerelmes alkonyok,
fogalmak, amik a gyenge, lágy merengés talaján kihajtanak,
csókok, amik a szerelmes ágy fény-foltos falára vetik árnyukat,
édes-gondolatok, amik a gond fém-sajgásából kiszállnak
és illatos-méhüket ölelik szelíd, növényi lepke-szárnyak,
vagytok-e más csillagon is, e földtől köröskörül odább,
a megmérhetetlen messzeség mélyén, a lárva, báb-
csillagok rétjein, idegen holdak króm-habjában fürödve,
lélegző sejtekkel, ragacsos hónaljjal, buján gőzölögve,
hisz ez a föld a nagy tejút egy szélső vérbokra csak,
létével érzi, nem tudja bár a csigolya-húrt, a gerincvonalat,
s ha új csigolya nő az idő farkában, feltűntök-e ott,
mint sápadt, szomorú, nem-vándorolt partra szállt - vándorok?
snbela44, 2015. július 23. csütörtök, 03:34
kapros burgonya " torta "
Patatesli kek

3 csésze liszt
1,5 pohár joghurt
1/3 csésze növényi olaj
3 tojás
2 tasak sütőpor
1 csipet apróra vágott kapor
1 teáskanál só

2 burgonya
1 hagyma
1/2 csésze olaj

a burgonyát sós vizben megfözöm , villával összetöröm .
hozzákeverem a lisztet, olajat, joghurtot, kaprot, sót, tojást, sütőport.
egy közepes nagy kivajazott tepsibe teszem a masszát s megsütöm , 160 fokon 25 perc alatt .
ibolya58, 2015. július 19. vasárnap, 11:13
1/535
Képek, videók
béltisztítók.jpg
dnemethk
2013. március 22. péntek, 22:15
Béltisztítók.jpg
pacsakute
2013. február 20. szerda, 18:28
termeszetes-esernyo07. jpg
lilagondolatok
2015. június 12. péntek, 00:18
termeszetes-esernyo06. jpg
lilagondolatok
2015. június 12. péntek, 00:17
termeszetes-esernyo05. jpg
lilagondolatok
2015. június 12. péntek, 00:16
termeszetes-esernyo04. jpg
lilagondolatok
2015. június 12. péntek, 00:16
termeszetes-esernyo03. jpg
lilagondolatok
2015. június 12. péntek, 00:15
termeszetes-esernyo02. jpg
lilagondolatok
2015. június 12. péntek, 00:14
termeszetes-esernyo01. jpg
lilagondolatok
2015. június 12. péntek, 00:14
Természetesség-RÓKA
1vargaildyko
2015. március 12. csütörtök, 11:36
Természetes gyógymód ízül
irmus
2014. december 09. kedd, 07:15
legszebb-termeszetes-a lag
eckerkata
2014. november 27. csütörtök, 19:34
Természetes gyógymód hajh
pacsakute
2014. november 11. kedd, 22:14
Címkék
ozmózis elven, kezelés közben, Magyarország Vidékfejlesztési Program, virág szövetei, tűnődés gyenge, növényi olajok, bokor alján, radioaktívan szennyezett, kolobuszmajomnak debreceni, franciaországi Reynou, támogatások valamivel, mezőgazdaságba érdemes, francia manikűr, csillagképek megvédenek, növényi táplálékból, nagy tejút,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.