Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 20. csütörtök | 38. hét | 263. nap | 11:20 | Friderika
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ukrán főügyész: vádalkut kötött a Babcsenko ellen tervezett gyilkosság megszervezője
fel Babcsenko esete, akinek meggyilkolását az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) rendezte meg május végén azzal a magyarázattal, hogy valóban meg akarták ölni az újságírót, és csak így tudták megvédeni őt, továbbá felderíteni, kik rendelték meg a merényletet, és kiket akartak még likvidálni. A főügyész később a nyilvánosság előtt kijelentette, hogy a megrendezett gyilkosságnak köszönhetően 47 potenciális áldozat - zömében az ukrán sajtóban és médiában dolgozó ukrán és orosz újságírók, szerkesztők és műsorvezetők - neve vált ismertté a hatóságok számára.

Borisz Hermant, a Smajszer fegyvergyártó vállalat igazgatóját, már a megrendezett gyilkosság másnapján őrizetbe vették a gyilkossági kísérlet megszervezésének gyanújával. A rejtett kamerás felvételek tanúsága szerint ő bérelte fel Babcsenko megölésére azt a veteránt, aki viszont ahelyett, hogy végrehajtotta volna a bérgyilkosságot, feljelentette őt az SZBU-nál, s utóbbi közreműködésével játszották el az újságíró halálát.Lucenko a cenzor.net
velemenyezd, 2018. szeptember 11. kedd, 15:03
Illegális bevándorlás - Babis szerint Csehország is mérlegelni fogja az embercsempészek szigorúbb megbüntetését
Babis erről arra a kérdésre adott válaszában tért ki, amelyben a műsorvezető a cseh és a magyar kormányfő múlt heti budapesti találkozója nyomán azt firtatta, folytatódik-e a cseh-magyar együttműködés az illegális migráció elleni küzdelem terén.

"Egész biztosan" - szögezte le a cseh miniszterelnök. Aláhúzta, hogy az illegális migráció témájában a négy visegrádi ország (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) "egységes", és elsősorban nekik köszönhető, hogy az Európai Tanács legutóbbi ülésén a migránskvóták lekerültek a napirendről. Azt mondta, hogy ebben a cseh és a magyar kormányfőnek volt kulcsszerepe.

Andrej Babis szerint Orbán Viktor politikus és politizál, míg ő személyesen nem érzi magát politikusnak és ezért nem is politizál. Kifejtette: az Orbán vezette Fidesz tagja az Európai Néppártnak (EPP), és Orbán a csoportosuláson belül igyekszik egy (Emmanuel) Macron ellenes blokkot létrehozni. A francia elnök nyílt bírálója az V4-ek migrációs politikájának.

Orbán Viktor
velemenyezd, 2018. szeptember 02. vasárnap, 13:49
VOLT Fesztivál - Több mint 150 ezer vendéget várnak Sopronba
A csütörtöki nap, amikor az Iron Maiden játszik a nagyszínpadon, már biztosan teltházas lesz, de "erős" nap lesz a kedd is, amikor a Depeche Mode lép színpadra - mondta Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik alapító-főszervezője a hétfőn tartott sajtóbejáráson.

Az idei VOLT fő fellépője az Iron Maiden és a Depeche Mode mellett az Avenged Sevenfold, a Limp Bizkit, a Hurts és Steve Aoki lesz, de a külföldi előadók mellett több mint 120 magyar zenekar is koncertet ad az öt nap alatt.

A V4-es magyar elnökség alkalmából a nyitónapon egy cseh, egy szlovák és egy lengyel zenekar is fellép Sopronban, a Nagy-Szín-Pad! verseny döntősei a három ország fesztiváljain vendégszerepelnek.

Benis Dániel műszaki vezető arról beszélt, hogy a jelenlegi nagyszínpad a Volt történetében az eddigi legnagyobb, hét emelet magas, ötven méter széles és csaknem negyven tonna súlyt bír el. A korábbi évektől eltérően a két nagyszínpadon - a Telekom Nagyszínpadon és az OTP Junior-Petőfi Rádió Nagyszínpadon - idén nem
velemenyezd, 2018. június 25. hétfő, 15:52
Bemutatták az idei Magyarország Szépe verseny jelöltjeit
A Magyarország Szépe verseny döntőjét a Duna és Duna World csatorna élőben sugározza, a show új műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. tulajdonosa a bemutatkozás alkalmából tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhet a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken méretik meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versengenek a koronáért.

Hangsúlyozta, hogy a leendő szépségkirálynőnek nemcsak szépnek, hanem talpraesettnek, céltudatosnak, barátságosnak, alázatosnak és kommunikatívnak kell lennie, hiszen csak így van esélye a világdöntőn kitűnnie a többi versenyző közül.

Kiemelte, hogy a Miss World verseny egyik legfontosabb missziója a társadalmi felelősségvállalásra való figyelemfelhívás, a
velemenyezd, 2018. június 13. szerda, 13:02
VOLT Fesztivál - A szervezők 150 ezer látogatót várnak
"A VOLT a zenei kínálat mellett szervezett módon egyéb kulturális programokat is nyújt az idelátogatóknak, bemutatva a várost a fiataloknak" - fogalmazott Fodor Tamás, Sopron polgármestere a csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.

Csiszár Virág szervező beszámolt arról, hogy a nyitónapon, 26-án lesz a Depeche Mode első magyarországi fesztiválfellépése. A brit sztárcsapat előtt a Bëlga, más színpadon utána a Vad Fruttik és a Pál Utcai Fiúk is zenél és ezen a napon ad koncertet a magyar V4-elnökség lezárásaként a cseh Skyline, a szlovák Walter Schnitzelsson és a lengyel ClockMachine.

Másnap a brit Hurts a fő fellépő, de mások mellett 27-én játszik Ákos, a Margaret Island vagy a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató idei nyertese, az Apey & the Pea. Lobenwein Norbert főszervező kiemelte: június 28. már teltházas, ezen a napon a brit Iron Maiden mellett zenél például az amerikai Skillet, a Tankcsapda, a Wellhello és a Quimby is. 29-én három amerikai fellépő, a Limp Bizkit, Steve Aoki és a Hollywood Undead
velemenyezd, 2018. június 07. csütörtök, 13:42
Virtuózok - Kilenc továbbjutó a Nagyok korcsoportjából
zenetörténész, egyetemi tanár; Kesselyák Gergely, Liszt Ferenc-díjas karmester, Érdemes Művész, a Magyar Állami Operaház tagja; Balázs János Liszt- és Junior Prima-díjas zongoraművész, Érdemes Művész és Várdai István Liszt-díjas csellóművész.

A műsorban a vietnami származású Ninh Duc Hoang Long a János vitézből énekelte el Jancsi belépőjét és előadása annyira meghatotta Miklósa Erikát, hogy a végén a sírástól alig tudott megszólalni. A műsor végén ismét a 9 továbbjutóval közösen köszönt el a két műsorvezető: Morvai Noémi és Bősze Ádám.

Az érdeklődők a mediaklikk.hu/virtuozok oldalon és a MédiaKlikk Plusz applikációt letöltve visszanézhetik a műsort és a továbbjutott versenyzőkről bővebb információkat kaphatnak.Jövő héten a Tinik elődöntőjébe jutott 9 versenyző produkcióját láthatják a Virtuózok nézői a Liszt Ferenc Kamarazenekar és Kovács László karmester közreműködésével.

A válogató adás után az M5 kulturális csatornán sugárzott Virtuózok Személyesen című műsorban adták át a legjobb
velemenyezd, 2018. május 04. péntek, 21:52
2018. évi történelmi évfordulók 04. 06.
Paolo Angelo Nespoli olasz mérnök küldetés specialista, űrhajós
1959 - Komlósi Gábor újságíró, szerkesztő, televíziós riporter, médiaiskola-igazgató, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke
1960 - Gelencsér János magyar festő
1960 - Kamondi Zoltán Balázs Béla-díjas magyar filmrendező (+ 2016)
1968 - Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar zeneszerző, előadóművész
1968 - Doug Ellin amerikai forgatókönyvíró
1969 - Paul Rudd amerikai filmszínész
1975 - Czifra Noémi műsorvezető, énekesnő
1975 - Zach Braff amerikai filmszínész
1977 - Matthias Schloo német színész
1979 - Joó András erdélyi magyar informatikus, egyetemi oktató
1982 - Bret Harrison amerikai színész
1985 - Sergei Kotov izraeli műkorcsolyázó

Halálozások
1199 - Oroszlánszívű Richárd angol király (* 1157)
1490 - I. (Hunyadi) Mátyás magyar király (* 1443)
1520 - Raffaello Sanzio reneszánsz kori olasz festő és építész.
1528 - Albrecht Dürer német festőművész,
ametiszt54, 2018. április 06. péntek, 15:55
2018. évi történelmi évfordulók 04. 06.
specialista, űrhajós
1959 - Komlósi Gábor újságíró, szerkesztő, televíziós riporter, médiaiskola-igazgató, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke
1960 - Gelencsér János magyar festő
1960 - Kamondi Zoltán Balázs Béla-díjas magyar filmrendező (+ 2016)
1968 - Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar zeneszerző, előadóművész
1968 - Doug Ellin amerikai forgatókönyvíró
1969 - Paul Rudd amerikai filmszínész
1975 - Czifra Noémi műsorvezető, énekesnő
1975 - Zach Braff amerikai filmszínész
1977 - Matthias Schloo német színész
1979 - Joó András erdélyi magyar informatikus, egyetemi oktató
1982 - Bret Harrison amerikai színész
1985 - Sergei Kotov izraeli műkorcsolyázó

Halálozások
1199 - Oroszlánszívű Richárd angol király (* 1157)
1490 - I. (Hunyadi) Mátyás magyar király (* 1443)
1520 - Raffaello Sanzio reneszánsz kori olasz festő és
skorpiolilike, 2018. április 06. péntek, 15:54
Ötven éve játszott Debrecenben a Nashville Teens
Sztorizni, anekdotázni. A brit zenekar tagjai természetesen egy szót sem tudtak magyarul, Judit viszont beszélt angolul, így ő tartotta a kapcsolatot a zenészek és a közönség között. Először bemutatta a zenekart, aztán arról mesélt, hogy kikkel játszottak korábban, és hogy melyek a legnagyobb slágereik.

Szívesen alkalmaztak erre a szerepre színészeket, mert ők otthonosan mozogtak a reflektorfényben. Debrecennek volt saját konferansziéja: Heller Tamás, nagyon sok rendezvénynek ő volt a műsorvezetője nálunk. Egymást érték akkoriban a divatbemutatók, könnyűzenei vetélkedők, VIT-vetélkedő, Ki Mit Tud?-ok, úgyhogy mindig szükség volt műsorvezetőre. Egy külföldi zenekarnak kell egy kísérő, tolmács is. Az 1968-as Nashville-koncerten már Dévényi Tibor jött az angolokkal. Őt jobban kajálta a közönség. Akkoriban szinte minden nagyobb hazai csapattal Dévényi utazott, az viszont kétségtelen, hogy Tibinek óriási rutinja volt. Képes volt félórákat dumálni, míg a zenekar az öltözőben sörözött. Na, ilyen volt egy
tinka1951, 2018. március 16. péntek, 12:17
Az ellenzék mindent lebontana, amit a kormány felépített MTI
Az ellenzék mindent lebontana, amit a kormány felépített
MTI2018.02.28. 09:41
Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az ellenzék nemcsak a kerítést, de minden mást is lebontana, amit a kormány az elmúlt nyolc évben felépített.

ERRŐL TUDNIA KELL

Az Aldi aláment a hivatalos Lego webáruház árainak
Ezt kérte Tahi Tóth László halála előtt
A vád szerint álló pénisszel nyomult a műsorvezető

Kovács Zoltán a Demokrata című hetilap szerdán megjelent számában arról beszélt, hogy
2010-ben a jelenlegi kormány csődöt örökölt,
és az Európai Unió, az IMF és a Világbank próbálták előírni, merre haladjon az ország. A kormány azonban más utat választott, és a károk felszámolása után elkezdte az építkezést, amelynek még nincs vége.

Az eltelt idő alatt a magyar modellről bebizonyosodott, hogy működőképes, nem lehet azonban nagy lépésekkel átugrani a problémákat, ahogy azt az ellenzék sugallja. Szisztematikus lépésekkel lehet fokról fokra eredményeket elérni -
tinka1951, 2018. február 28. szerda, 09:50
2018 után is folytatódik az adócsökkentés
tartja majd a mostani ütemet, mindez jó a hazai szolgáltatóknak is, és szerencsére nemcsak fogyasztanak, hanem megtakarítanak is a családok. Varga Mihály elmondta, az elmúlt években több mint harminc fejlesztést tudtak elindítani a II. és III. kerületben, ezek jelentős hányada kormánytámogatással valósul meg.

ERRŐL TUDNIA KELL

Az Aldi aláment a hivatalos Lego webáruház árainak

Ezt kérte Tahi Tóth László halála előtt

A vád szerint álló pénisszel nyomult a műsorvezető
A legfrissebb adatok szerint tavaly 44 százalékkal nőtt az újonnan épített lakások száma 2016-hoz képest, hogyan lehet fenntartani idén is ezt a tendenciát?

A magyar lakosság nemcsak fogyaszt a növekvő bérekből, hanem megtakarít és beruház is. A növekvő lakásépítési kedv azt mutatja, hogy hat a kormányzati otthonteremtési program: közel 15 ezer új lakás épült tavaly, miközben a kiadott engedélyek száma is meredeken nőtt. Másfelől a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatai azt mutatják,
tinka1951, 2018. február 28. szerda, 09:49
Így búcsúzott Havas Henrik a legendás rádióstól
Így búcsúzott Havas Henrik a legendás rádióstól
Kovalik Márta tanítványaként Havas Henrik is elbúcsúzott a 89 éves korában elhunyt rádiós szerkesztőtől.

NLCafé
f Ajánlom
,,Éppen negyven éve, 1978-ban felvételiztem a Rádió riporterstúdiójába. Amikor az utolsó kérdésre is válaszoltam, majd kimentem a szobából, Márta utánam jött. Azt mondta, hogy magából riporter lesz, és már holnap keressen meg."

Így eleveníti fel első találkozását Kovalik Mártával, a Magyar Rádió egykori szerkesztőjével Havas Henrik. A műsorvezető a Facebookon írt arról, milyen sokat jelentett neki volt tanára. Azt írja, ha valaha csinált jó dokumentumműsort, az azért lehetett, mert Kovalik mutatta meg neki, hogyan kell vágni, szerkeszteni.

Kovalik Márta 89 éves korában halt meg.


Kapcsolódó
Pszichológusok elemezték Havas Henrik viselkedését
Havas Henrik magyarázza a
tinka1951, 2018. február 28. szerda, 09:34
1/37
Képek, videók
EU biztonsági szolgálat.j
agica2004
2011. február 14. hétfő, 12:43
hermann-balck1945..jpg
agica2004
2017. június 12. hétfő, 20:33
herman név.jpg
zsokica45
2016. szeptember 01. csütörtök, 17:09
Herman
szicu
2016. május 13. péntek, 08:47
Herman.jpg
agica2004
2016. április 23. szombat, 17:44
HERMAN.gif
1951anna
2015. június 25. csütörtök, 05:46
Hermann Marika - Barka
sanci81
2015. április 01. szerda, 20:29
Hermann Hesse és azt is m
mester126mari
2015. március 07. szombat, 11:08
herman Anita.jpg
sakira
2013. december 07. szombat, 14:15
Arad ; a Hermány Gyula pa
farkas1945
2013. november 24. vasárnap, 12:14
550370_Kern Hermann Ármin
ircsike36
2013. június 26. szerda, 19:37
527792_Kern Hermann Ármin
ircsike36
2013. június 26. szerda, 19:16
Szeszák Gyula főügyész...
simocsi
2018. június 22. péntek, 06:53
Megyei Főügyészség Gyulán
caris11935
2009. október 05. hétfő, 14:13
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.