Regisztráció  Belépés
2018. május 27. vasárnap | 21. hét | 147. nap | 23:37 | Hella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Napi áhítat- A Szentlélek által pecsétel el Isten
az ujjukon. A célja a hitelesítés volt. Isten Lelkének pecsétjével hitelesíti életünket. Olyan életünk lesz a Lélek által, ami utat mutat másoknak is Krisztushoz.
Két alapvető lépése van ennek. Az első egyszeri, a másodiknak folyamatosnak kell lennie. Az első a lélekkeresztség, ami a Léleknek az emberhez való megérkezését jelenti. A második a Lélekkel való betöltekezés. A keresztség, mint kezdeti élmény, nem ismételhető meg, de nem is veszíthető el. A betöltekezés viszont megismételhető, és mindenképpen folyamatosnak kell lennie. Ha elveszítettük a teljességet, vissza¬nyerhetjük. A Szentlelket a bűn megszomorítja, és a hívő embert, aki vétkezett, már nem tölti be. Ilyen esetben a helyreállás egyedüli útja a bűnbánat.
Mi a jele annak, hogy betöltött valakit a Szentlélek? A Biblia alapján nem állíthatjuk, amit ma sokan állítanak, hogy nyelveken szólás mindig együtt járna a Lélek vételével. Az összes csoport közül, amelyekről a Apostolok cselekedeteiről írt könyv megemlíti a Szentlélek vételét,
katalin_53, 2018. május 26. szombat, 07:33
Látásjavítás-otthon egyszerűen
Véleménye szerint a szem és a fej fájdalmát gyakran okozza az, hogy nem pislogunk eleget. Márpedig ha hosszú időn keresztül csak mereven magunk elé nézünk, vagy például a számítógép monitorjára meredünk, akkor a szemünk szárazzá válik és ez a szem izmait is rettentő módon megterheli.

A Bates által kidolgozott szemtornáztató technikák nem csupán a szem izmait képesek tréningezni, de akár még a látást is javítani képesek. Ha valaki szemüveget vagy kontaktlencsét visel, akkor a szemgyakorlatokat mindenképpen ezek nélkül a látásjavító eszközök nélkül végezze. Bates még azt is leírta, hogy a szemet érintő problémákat akár még meg is lehet gyógyítani, mindössze arra van szükség, hogy helyes nézési szokásokat alakítsunk ki. Bates nem volt túl népszerű kollégái körében, hiszen különös nézeteket vallott. Az egyik ezek közül az, hogy a szemüveg egyáltalán nem alkalmas a látás javítására, sőt a szem csak még betegebb lesz az okulárétól, és amíg valaki szemüveget visel, esélye sincs arra, hogy a látását
pacsakute, 2018. május 25. péntek, 08:25
Brunate: kilátás és ebéd felsőfokon
kirándulás, ha csak a Faro Voltioanóba megyünk fel, ami nem más, mint egy Voltáról elnevezett világítótorony. Az olasz fizikus egy darabig a város lakója volt, így a tiszteletére és emlékére emelték a tornyot, ő sosem járt benne. A Voltianót nagyjából fél óra alatt elérhetjük a sikló megállójától (persze nem számolva a sok-sok megállót, amit a nézelődés érdekében teszünk), azon pedig ne lepődjetek meg, hogy olykor erős emelkedőkön visz felfelé az út. Már a torony aljától is elképesztő a kilátás, de mindenképpen érdemes a két eurós belépőt befizetve felmenni a tetejére is, hiszen az az igazán elképesztő. Megfelelő időben messzire ellátni, és nagyon jó időzni is itt egy kicsit, feltöltődni a végtelen nyugalommal és a friss levegővel.Már ez a kis túra is nagyon jó élmény volt comói utazásunk utolsó napján, de Brunate tartogatott még egy meglepetést: a Locanda Del Dolce Basilico éttermet. A
bordat, 2018. május 24. csütörtök, 18:24
Az ízületi gyulladás kezelése természetes gyógymódokkal
tünetei
Fájdalmak, meleg ízületek, merevség, duzzanat, bőrpír.

Reumás ízületi gyulladás esetén megfigyelhető az érintett ízületek reggeli merevsége. Gyakran érintett az ujjak töve és középső ízülete, de a kéz, a váll, a térd, a csípő és a lábfej is. A mozgás erősen korlátozott. Jó tudni, hogy a köszvény először rendszerint a nagylábujj tőízületén jelentkezik.

Orvosi vizsgálat szükséges azért, hogy tisztázódjon a betegség oka. Ha a fájdalom nagyon erős, és romló általános állapot jelentkezik, mindenképpen kérjük szakember segítségét. Az itt felsorolt természetes gyógymódok az ízületi gyulladás kezelésénél kiegészítésképpen, és orvossal történő egyeztetés után használhatók. Lehetséges szövődmények: Az ízületek túlzott kopása a sok gyulladás miatt.

Természetes gyógymódok ízületi gyulladásra
Belsőleg: Csalán, aranyvessző, nyírfalevél, fűzfakéreg vagy nyárfalevél, vagy mezei zsurló vagy gyermekláncfű egyenlő arányban történő keverékéből készült, ötféle növény főzetének
suzymama, 2018. május 24. csütörtök, 15:45
Szigorú bevándorlási törvényt sürget a német munkaügyi hivatal vezetője
csökkentésére összepontosít. A közkeletű vélekedéssel szemben ezeknek az embereknek a legnagyobb része megtalálhatja a helyét a munkaerőpiacon, a 850 ezer fő közül csupán 100-200 ezren vannak, akiket életkoruk, egészségi állapotuk vagy képzettségük miatt nem lehet elhelyezni - mondta.

Kiemelte, hogy a vállalkozások munkaerőigényének kielégítésére hosszabb távon évi 400 ezer bevándorlóra van szüksége Németországnak, és ezt nem lehet fedezni az EU-s társállamokból érkező bevándorlás révén.

Ezért mindenképpen meg kell alkotni egy törvényt az EU-n kívülről származó munkavállalók bevándorlásáról.

Azonban "a politikának ügyelnie kell arra, hogy valóban szakemberek érkezzenek az országba, és ne képzetlenek", ezért szigorú jogszabályt kell kidolgozni - mondta a BA vezetője.

A szabályozásnak tartalmaznia kell azt, hogy csak olyan emberek jöhetnek, akik tanultak külföldön németül, és tudásukat nyelvvizsgával bizonyítják, és a képzettségüket tanúsító okleveleiket is a Németországba költözés előtt
velemenyezd, 2018. május 20. vasárnap, 12:11
Szakértő: történelmi és politikai okokból tart nagygyűlést a török elnök Boszniában
Hangsúlyozta, hogy Törökország számára a Balkán történelmileg és érzelmileg is fontos terület, hiszen a térséget a 19. században milliószámra hagyta el a török és a más nemzetiségű muszlim lakosság a háborúk és a politikai átrendeződések miatt. Törökországban ezért erős balkáni lobbi működik, ráadásul Bosznia lakóinak jelentős része muzulmán vallású és védelmezőként tekint Törökországra - tette hozzá.

Kövecsi-Oláh Péter szerint Szarajevó mellett szólt az is, hogy Erdogan nem kapott engedélyt az EU-tagállamoktól választási nagygyűlések összehívására, hiába élnek milliós nagyságrendben törökök a nyugati országokban. A török politika nem szokott visszavonulni a konfliktusok elől, mindenképp akartak európai helyszínt találni - tette hozzá. Megjegyezte, hogy a török vezetésben látszanak az aggodalom jelei amiatt, hogy a választásokon esetleg nem tudnak többséget szerezni. A szakértő elképzelhetőnek tartja azt is, hogy a választásokat addig ismétlik, amíg újra a jelenlegi kormányzó erők kapnak
velemenyezd, 2018. május 20. vasárnap, 10:11
Iráni atomprogram - Szakértő: nem kizárt a katonai összecsapás
A szakértő az M1 aktuális csatornán szombaton azt mondta: Európa próbál egyensúlyozni a Közel-Kelet és az Egyesült Államok között, de akkora az amerikai gazdasági, pénzügyi, technológiai, hírszerzési fölény, hogy azzal szemben nem képes valós ellensúlyt képezni.

Az Egyesült Államok Irán elleni fellépését támogatja Izrael és a szunnita világ, élén Szaúd-Arábiával. Eközben Németország egyedül gyenge, az EU pedig nem egységes - jegyezte meg Nógrádi György.

Hozzátette: ebben a helyzetben az EU mindenképpen vesztes, cégei piacokat vesztenek, az Egyesült Államok "percek alatt" érvényesíti erőfölényét az egyes európai országokkal szemben.
velemenyezd, 2018. május 20. vasárnap, 00:06
Különben mindegy...
Különben mindegy...

/Ismeretlen német költő/

Ó kis kisasszony, karcsú és törékeny,
Isten után te vagy minden reményem;
miért búsítsz hát, mondd, miért is vetsz meg?
Különben mindegy, mindenképp szeretlek.

Hajlékony termeted szívembe lépett,
nem vágyok senki mást ma már, csak téged;
miért búsítsz hát, mondd, miért is vetsz meg?
Különben mindegy, mindenképp szeretlek.

Fordította Radnóti Miklós
aranyoslila, 2018. május 16. szerda, 18:44
Szűk egy hét múlva lejár az szja-bevallás határideje
keletkezik adóköteles jövedelem. Az ingatlanértékesítésből származó bevételt nem kell bevallani, ha a költségek elérik vagy meghaladják a bevételt, vagy az ingatlanértékesítés adómentes, illetve a tulajdonban tartás időszaka eléri az öt évet.A kedvezményeket is érdemes átnézni, mert a bevallási tervezet csak a kifizetők/munkáltatók által küldött adatokat tartalmazza. Így például, akitől a munkáltatója 2017 januárjában nem vonta le a családi, az első házas vagy személyes adókedvezmény összegét, mindenképpen érdemes kiegészítenie a tervezetet.

Akik 2017-ben egy önkéntes pénztárba fizettek, azoknak a rendelkezését is kitöltötte az adóhivatal. A tervezetet azoknak kell kiegészíteniük, akik tavaly több önkéntes pénztárba is fizettek, hiszen nekik kell dönteniük arról, hogy az adókedvezmény összegét mely pénztárakba utalja át a NAV. A nyugdíjbiztosítások utáni adójóváírást csak azoknak folyósítja az adóhatóság, akik ezt külön igénylik az szja-bevallásukban.

A NAV az idei évtől adóbevallási
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 07:12
Ismeretlen
Lászlóffy Aladár

Ismeretlen

Ismeretlen, próbállak szeretni.
Hasonlók, akik itt megelőztek,
hajszolták a kedvem megkeresni
ember-leány alakját az őznek.

Ilyeneket találok ki rólad:
ezer évvel tovább vagy, mögöttem -
itt is jártál, ismerted a holdat,
de most - éppen most - hiába jöttem.

Hol lehetsz? Ha te már látsz is engem,
ne hagyj itt, mint hallgatag virágok.
Újra kérlek, nyílj ki közelemben
s szólalj meg, ha közeledben járok.

Nem veszíthet értem így az ember!
Néhány ezer éhen alvó hajlam
kelne ki egyetlen szerelemmel,
amilyet én oly nagyon akartam.

Csak remélem türelmetlenkedve,
hogy te már a nyomom megtaláltad,
s csillag-hosszan élsz, hogy életedbe
én is mindenképpen eltaláljak.
evavicus, 2018. május 16. szerda, 00:27
Szabó Gyuri bácsi tanácsai
összecsúszik, hiányzik a síkosító anyag kettőjük közül, és el van meszesedve. Ahogy mondtam fokhagymás almaecettel be kell kenni, lemosni a meszet róla, utána étkezési zselatint elkészíteni, rákenni, rászárad, lemosni (naponta kétszer legalább), a vékony hártyát nem szabad lemosni, és fekete nadálytő krémmel bekenni, és be fog épülni 6-8 hét múlva a zselatin a két porc közé. És ha kicsi a gerincsérv még vissza is húzódik.
GYOMOR problémák:
Gyomorfekély, nyombélfekély, reflux, nyelőcsőfekély,
Mindenképpen az alapbajt kell meggyógyítani. Az alapbaj pedig a gyomorideg, gyomorhurut, a hurutos gyomor rengeteg savat termel, és az felbüfög, rengeteg savat termel és az marja a nyelőcsövet, a számat, a hangszalagjaimat teszi tönkre.

GYOMORÉGÉS:
Étkezésnél, minden falatot legalább 60x meg kell rágni, az íze is ilyenkor jön ki
az ételnek. A hurutos gyomor savat termel és ettől ég a gyomor, ennek kiváltó oka a gyomorideg. 6 hétig 1 csapott evőkanál orbáncfű 2 dl. forróviz, 10 perc
sz719eszter, 2018. május 15. kedd, 09:30
Az ESEMÉNY, a Nagy Váltás közeleg
tovább, 56% esély van arra, hogy az Esemény a mai naptól számított elkövetkező 3-6 hónapban fog bekövetkezni. Ez a következtetés a jelenlegi Fény Adatok alapján született, és a Föld jelen rezgéseinek figyelembevételével. Kérlek, ne legyetek csalódottak, ha kissé később történik meg. Még van 30% esély arra is, hogy ennél előbb fog megtörténni.

A lényeg az, hogy (eltekintve attól, hogy mikor történik meg a Nagy Váltás), ez a kozmikus, varázslatos és csodás Spirituális Esemény elkerülhetetlen. Mindenképpen meg fog történni.

A Fény győzedelmeskedik. Semmi nem állhatja útját annak, hogy az Új Világ itt és most.

Nemsokára ideje majd csatlakoznod az ünnepléshez, amely már zajlik a Mennyben, a magasabb dimenziókban. Az univerzum összes galaxisában áldás és öröm rezonál végig. A teljes galaktikus közösség, az összes Fénytestvéretek (az elmúlt/eljövendő életeitekből a magasabb dimenziókban; más fajok és civilizációk között), készen állnak arra, hogy átöleljék és üdvözöljék az egész
sz719eszter, 2018. május 15. kedd, 09:00
1/1563
Képek, videók
Krisztus Lelkének fénye
sacimama
2014. december 23. kedd, 01:18
Olyan volt éppen, mintha
sanci81
2018. május 27. vasárnap, 15:41
Jézus tanítványa voltam
sanci81
2018. május 24. csütörtök, 18:19
Mindannyian együtt voltak
katalin_53
2018. május 20. vasárnap, 06:35
Ő maga volt az áldozat.jp
katalin_53
2018. május 13. vasárnap, 21:57
Csillagos éjszaka volt
sanci81
2018. május 09. szerda, 17:55
Gyermek voltam,.jpg
katalin_53
2018. április 27. péntek, 07:20
Igen volt.
alvaro-hopihe
2018. április 22. vasárnap, 09:14
Itt voltam utoljára.jpg
pacsakute
2018. március 18. vasárnap, 20:01
rossz napod volt.jpg
sz719eszter
2018. március 11. vasárnap, 13:31
Ronald Reagan-volt amerik
agica2004
2018. március 06. kedd, 21:06
volt tüdő gondozó.jpg
zsokica45
2018. február 22. csütörtök, 20:23
ideggondozo volt.jpg
zsokica45
2018. február 22. csütörtök, 20:11
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.