Regisztráció  Belépés
2018. január 21. vasárnap | 3. hét | 21. nap | 07:32 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A tudomány, mint Isten
Persze ezaz élet, amit fizikai testben töltesz itt a Földön azután, hogy a boldogítóra fent nemet mondtál igaz életnek nem nevezhető, mert ezzel a nemmel fokozatosan kizártad magadból a lelkedből a fényt, ami a lelkednek az élet, azt az energiát, ami téged boldogított és amely energiáben élés a Te igazi otthonod.

Mert, ha Isten mint elnevezés nagyon elvont vagy túl vallásos, akkor ha mondjuk nagyon tudományosan akarod felfogni, érteni, akkor Isten egy energia, egy teremtő erő, rezgés, amely mindenhol jelen van a végetelenben is az unirverzumot három dimenenzóban szemlélve. Nem létezik olyan hely bárhol a végtelenben, ahol Isten ne lenne jelen. Ez a teremtő erő benne van a székben, fában, növényben, épületben, állatban, benned az ördögben, mindenben, Isten egy teremtő rezgés, amiből a világon felépül minden és ő tart létben mindent, ami az unverzumban létezik. Nem létezik, az univerzumnak olyan sarka, ahol Isten nincs jelen, mert az nem létezik, Isten teremtő ereje nélküli világ nem létezik. Nincs
hogyaneljunk, 2018. január 20. szombat, 17:49
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
van velük gondunk, gyilkolják le a nagyszüleinket, rabolják ki a rokonainkat, terrorizálják az ismerőseinket, és még hány száz évig kell ezt eltűrni? Miért nem mennek a büdös francba Szibériába, vagy a tököm tudja hova?"

Ugyancsak ehhez a Kérdéshez kapcsolódva...
' kicsoda57' — 2012.12.30. 00:23 (#17)
,,jaj, ki ne találjanak már ilyet. menjenek a pusztára, épitsenek ott nekik rezervátumot. csak hagyjanak már békén a magyar népnek, eleget lopnak mindenhol a cigányok, durvák, erőszakosak, nagy pofájuk van, tanulni nem akarnak, piszkosak, csinálják a sok zabi gyereket. ne csi ne csi ne csinálják ezt velünk, ugy is elég szomoru az életünk."


Kérdés: Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?
'putnok7882' — 2017.11.23. 09:10 (#706)
,,Persze hogy nincs demokrácijjja!
Itt nem kötelező sem népszavazni, sem konzultálni! Viszont lehet fikázni! Ezt a barbár diktatúrát! Sehol
foxworkinspace, 2018. január 20. szombat, 04:58
Vasárnap ismét havazhat
Vasárnap ismét havazhat


Vasárnap többfelé havazhat, északon vastagabb hótakaró is kialakulhat.

Szombaton többfelé párásan, ködösen indul a nap, majd napközben változóan, erősen felhős időre számíthatunk, de számottevő csapadék ekkor még nem várható, csupán nyugaton, északnyugaton fordulhat elő elszórtan gyenge eső, kisebb havas eső, egy-egy zápor, valamint az északi tájakon helyenként havas eső, gyenge havazás, illetve egy-egy hózápor. Napközben a Dunántúl északi részén átmenetileg megélénkülhet a nyugatias szél. Hajnalban az északi havas tájakon -5 fok alatti értékeket mérhetünk, napközben pedig -1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet, továbbra is északon lesz a leghidegebb.

Vasárnap többfelé havazhat

A vasárnapra virradó éjszaka északon már többfelé kialakulhat havazás, a Dunántúlon pedig vegyes halmazállapotú csapadékra számíthatunk.
taltos1, 2018. január 19. péntek, 23:42
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
Ha jol emlékszem a vizit díjat eltörölték most pedig vissza állították öntörvényütleg
https://24.hu/kozelet/2018/01/15/kismamaktol-es-gyerekektol-is-ker nek-vizitdijat-a-pilisben/
A vpirás viccet már megfogalmazta deco,ha akkor a felhergelt tömegnem támad akkor ez nem is történt volna meg.Ennek a kormánynak csak egy terve van minél többet lopni és az országot romba dönteni.

https://index.hu/gazdasag/2017/04/27/100_leggazdagabb_napi.hu_2017 /
És itt ugye nincs semmilyen összefonódás?Ez csak ország gyarapodása?
Mint az egymillió uj munkahely?
A gázára a negyede(világ piacon) mint amennyiért most adják ezt a valamit ami sok minden csak nem gáz a környéken mindenhol olcsobb.
pikasso, 2018. január 17. szerda, 16:03
Stagnált a befektetési alapok vagyona decemberben
Tavaly decemberben 16 milliárd forinttal több tőke áramlott az alapokba, mint amennyi távozott. A rövid és szabad futamidejű kötvényalapok, a tőkevédett alapok és az abszolút hozamú alapok kivételével a többi kategória esetében mindenhol tőkebeáramlás volt, illetve a pénzpiaci alapoknál a tőkemozgások eredője gyakorlatilag nulla.

A pénzpiaci alapok vagyona 1,7 százalékkal, 654,4 milliárd forintra csökkent decemberben. A legnagyobb visszaváltások az euróövezeti likviditási (5,6 milliárd forint) és pénzpiaci (4,6 milliárd forint) alapoknál voltak. A hazai likviditási alapokba ugyanakkor 5,4 milliárd forint, a hazai pénzpiaci alapokhoz 4,5 milliárd forint friss tőke érkezett. A tavalyi évben közel harmadával, 32,3 százalékkal csökkent a pénzpiaci alapok vagyona.

A kötvényalapokból 14,5 milliárdnyi tőkét vontak ki a befektetők decemberben. A rövid kötvényalapokból 17,3 milliárdnyi tőke távozott, míg a szabad futamidejű kötvényekből 4,2 milliárdnyi. A hosszú futamidejű kötvényeknél az
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 15:34
Az ELTE kutatói szerint a kutyákról kellene a robotok reakcióit mintázni
Az ELTE kutatói szerint sokunkban ellenérzést váltanak ki az emberhez nagyon hasonlító robotok. Ugyanakkor a világban egyre nagyobb szerepet kapnak a robotok, egyes jövőkutatók úgy vélik, pár évtized múlva már mindenhol robotok fognak minket körülvenni - olvasható az ELTE közleményében.

Megoldást keresve a problémára az ELTE Etológia Tanszék munkatársai arra jutottak, hogy a robotok elfogadtatására tervezésük során inkább az állatok viselkedését kell alapul venni.

Az Etológiai Tanszéken már korábban, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel együttműködve fejlesztettek egy olyan robotot, amely a kutya viselkedésén alapuló érzelmi megnyilvánulásokat mutatott, például csóválta az antennáját, amikor örült, és behúzta, amikor félt - számol be a kommünikében Miklósi Ádám, a tanszék vezetője.

A közlemény szerint a kutya több okból is ideális faj a robotok viselkedésének modellezéséhez: a kutya és az ember nagyon jól tud kommunikálni egymással, a kutya élethosszig tartó kötődést alakít
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 12:48
A tél szépsége
is megihlette. A megnyugtató csend, a tél hófehér, érintetlen szépsége az átlagembert is elvarázsolja, nem meglepő, hogy a legnagyobb magyar költőket is megihlette. Egy szép csokor /hát/ Tőlük.ESS HÓ, ESS!

Ess hó, ess három napig!
Vagy egy hétig egyfolytában!
Öltöztesd szűzi-fehérbe a tájat!
Mint a tiszta gyermeki lélek,
mit nem fertőzött be a földi mocsok,
úgy ragyogjon fehéred, bármerre nézek,
mindenhol!

Ess hó, ess! Ne is egy hétig:
egy hónapig! Térdig szeretnék gázolni benned,
mint a gyermek, ki voltam,
hógolyóztam és szánkóztam!
Feledtesd el, hogy a hó alatt
feketeség van... latyak lesz belőle,
Kiábrándító...

De most... most szeretnék megállni...
csak állni a hóesésben,
megtisztult lélekkel
a hófehér
menusgabor, 2018. január 16. kedd, 15:00
Levél 16
Szép, hideg reggelünk van. Tél ,,előszobája", nincs nagyon hideg csak -4 C fok, enyhe széllel, ami kellemetlen érzést ad, mikor szembe fúj.
Gusztáv, éljen soká a név viselői. Egy jó vörös borral köszöntsük, ez tuti, hogy vérré válik.

Híreket néztem tegnap este, és megdöbbentem, hogy mik vannak. Tízen hét éves fiú megöli barátnőjét, szabadlábon védekezik, igaz van rajta nyomkövető, azért, mert mindenhol jól viselkedik rendes srác, anya üti, rugdossa gyermekeit, szabadlábon védekezik, igaz gyermekei nincsenek nála.
Azért, régen ilyen nem volt.
Zászlót kihelyeznek a zebrához, hogy a gyalogos biztonságosan átkeljen, erre a Közút leszereli, mert nincs engedély, de, ha meg kérik akkor engedi. Érdekes felfogás.

Kedd, végre ezt vártuk, hogy e nap eljöjjön. Lehet, hogy havazni fog, hulljon, jobb, mint az eső.
Minden elismerésem a Határt védőké, ilyen időben. Köszönjük nekik!!!

Vigyázzunk, mert helyenként jeges az út, ráfagyott pára, jégréteget
bossi, 2018. január 16. kedd, 02:18
Ebéd harminc centből - a legnagyobb magyar, Bartók Béla
megbántották, életében olykor ellenségként kezelték, előfordult, hogy letiltották. Aztán posztumusz Kossuth-díjat adtak neki...

Bartók Bélának Amerikában nagyon megfogyatkoztak a bevételei. Több helyen kellett adóznia, és betegsége miatt nem tudott fellépni. A családtagjain kívül másnak nem panaszkodott, csak a fiának írta meg, hogy harminc centből ebédelt. Senki sem tudta, hogy milyen szegényen él, hogy nincs mit ennie. Amerikában nem árulta el, hogy ő az a nagy művész, akit a világon mindenhol ismernek. Senkitől sem kért semmit, a családjában is ő tartotta a lelket, pedig akkor már halálos beteg volt.

Mielőtt a Bartók házaspár elindult Amerikába, fiukat itthon gyámra bízták, de rövid időn belül dönteni kellett a sorsáról, mert hadköteles korba lépett. Péter a filmben elmeséli, milyen kalandos körülmények között jutott ki Amerikába, majd New Yorkban hogyan találkozott véletlenül az apjával az utcán. A fiatalembert besorozták, és amerikai haditengerészként a Panama-csatornához
yaskane, 2018. január 15. hétfő, 14:27
Katarzis helyett
semmi szép nincs de már eredetileg a gyökereiben semmi művészi sincs, ehelyett akkor már inkább a népművészet, inkább egy valamirevaló csárdás mint egy langyos, lapos dzsessz, inkább egy falusi fafaragvány kiállítás mint egy akadémiai nagyvárosi műanyag & papírtákolmány, amit általában jó kis csini hiper szuperül kiöltözött és kifestett 'csajok(jó negyvenesek- ötvenesek) raknak össze, ez a hányinger, legalábbis nekem és ez utóbbi a jelenkor akadémiai színvonala, ez van Amerikában, az EU- ban, mindenhol.Itt a Fellegvár tetején szoktak kiállítani, messziről fordul ki az embernek a bele tőlük, ezekről a jó csajokról de a műveikről még inkább messziről rí le a nőkre jellemző kicsinyes pragmatizmus, a beosztottság, ez lenne a szép?Ez a nulla művésziesség.Szépművészet azokban a időkben volt amikor voltak háborúk, vagy legalább volt munkásosztály, voltak hüjjék szép számmal, voltak hüjje tömegek, most mindenki okos, most egy millióra esik egy hűjje ám igaz, matematikailag hüjjéből minél kevesebb annál jobb.
artforwho, 2018. január 14. vasárnap, 21:00
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
Kedves Hatibácsi!

Miért kéne nekem tapsikolni valamilyen hivők szokásaihoz?
Pláne ha úton, útfélen rámeröltetik a hitüket és vallásukat?

Nekem mint ateistának, el kell türnöm a templomokat, a templomok sokmilliárdos renoválását, a környezetemben levők vallásos szokásait, az istenben és lélekben hivők otrvaros csapkodását. El kell türnöm mindenhol, hogy egy 2000 éves mesekönyvből dörgölnek az orrom alá, idejét múlt dogmákat, s el kell türnöm, hogy a világon nem csak keresztény hanem sok más fajta vallás és hit is van!

Akkor azért csak elmondhatom a véleményemen, nem?
Nem sértegetek én senkit, ha meg valaki megrendül az
érveimtől akkor nem is volt valami stabil a hiete! S ahivők
lemondhatják a véleményüket? Lehet Karácsony és Húsvét
de én ha elmondom mit gondolok az sértés?

Aztán akinek nem tetszik az ne olvassa! Nem sértegetés
ez, hanem mély meggyőződés, mert a nagy keresztény hit
az valahol paralagon marad és az egész magyar
decotext, 2018. január 13. szombat, 16:43
CserényiZsuzsánna
Cserényi Zsuzsánna

Ha akarod

Mától én rajzolok csillagot
A takaród minden sarkára,
Ha akarod.
Mától én vigyázom a napot
Ott az égen, a felhők fölött,
Ha akarod.
Én fújok szelet, csendeset
Vagy rombolót, dühöngőt.
Gyújtok apró tüzeket, vagy
Borítom lángba a hegyeket,
Beültetem fával a sivatagot,
S visszafelé folynak a folyók,
Ha akarod.
Bejárom veled a világot,
Letépek minden virágot,
Élek békében, boldogan
Vagy mindenért harcolok,
Ha akarod.
Mindenhol ott leszek
Add hát a két kezed
Átölellek és hallgatok
Ha akarod.
horvathzsoka, 2018. január 13. szombat, 00:19
1/1023
Képek, videók
persze
meki77
2016. augusztus 14. vasárnap, 13:12
Hát persze :))
meki77
2014. május 01. csütörtök, 09:06
Hát persze! :))
meki77
2014. március 10. hétfő, 09:14
Persze! :))
meki77
2013. november 10. vasárnap, 20:44
...persze az....jpg
pacsakute
2013. október 30. szerda, 21:09
Hát persze....jpg
pacsakute
2013. augusztus 14. szerda, 07:22
Persze.jpg
pacsakute
2013. február 11. hétfő, 19:05
Boldogitó érintések.jpg
puszatlaj
2012. december 05. szerda, 17:15
A boldogító igen.jpg
agica2004
2011. május 04. szerda, 15:40
A Boldogitó IGEN!
abidah
2009. augusztus 01. szombat, 12:03
a boldogító igen1200.jpg
hollygergo
2009. március 16. hétfő, 20:07
a_boldogito_talan.jpg
ticsi83
2008. október 09. csütörtök, 21:53
A boldogító igen után
kllv69
2007. október 18. csütörtök, 22:28
boldogitó igen
_kati_
2007. augusztus 20. hétfő, 17:17
boldogito_nem.jpg
picurcica
2007. augusztus 19. vasárnap, 10:26
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.