Regisztráció  Belépés
2018. július 21. szombat | 29. hét | 202. nap | 13:57 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kerner Mariann
védelmében,
Harag, gyűlölet ül egykor csillogó két szemében.

Elhangolt zongora sírja az elfeledett imát,
Zarándok lelke elüvölti az élet viadalát.
Fegyvere csőrre töltve, ordít a gyűlölet,
Fekete- fehér hang zokog : adj hitet.

Bűntudat, vád, feloldozás repül a szélben,
Remegő halálfélelem zizzen a falevélben.
Lelkében születő lépés már hazafelé indul,
Elég volt az áldozat, túl sok a harcból.

Elhangolt zongora dallama himnusszá nyílik,
Szíve a megbocsátás erejében bízik.
Szeme hálával, és kegyelemmel csillogó,
Virágba borul ajkán a régi gyász, a régi szó.

Visszanéz még egy percre a katona,
Érzés dobog: indulj, térj haza!


AZ EGYETLEN


Lázas voltam és beteg,
Egyszerre ziláltam,remegtem,
Betakartad fáradt testem,
Az egyetlen voltál, mellettem.

Gyászoltam. Zokogtam.
Nem vártam, hogy legyen új nap.
Hite szegett
menusgabor, 2018. július 06. péntek, 20:00
Az élet 12 legnagyobb titka, amit elfelejtett az emberiség
átölelő igazságot. Pedig ez az igazság valahol mélyen legbelül mindannyiunkban ott rejtőzik. Felismertük, megéltük egy bizonyos pontig, de elvesztettük a kapcsolatot vele. Elfelejtettük, hogy végső soron minden energia és tudat, hogy a szeretet a létezés alapvető szövete, ami végigfut minden energián és tudaton.
7. Elfelejtettük mi a megbocsájtás

Azáltal, hogy elhitették, mi el vagyunk választava a többiektől és a nagy egésztől, elfelejtettünk megbocsátani. A legmélyebb értelemben a megbocsátás az, ami emlékeztet arra, hogy minden és mindenki egy, hogy nincs áldozat, vagy elkövető. Mindannyian együtt mozgunk abban a dinamikus hálózatban, melyet életnek nevezünk.
8. Elfeledkeztünk a szabadságról

Jusson eszedbe minden egyes nap: Te egy szabad létező vagy!

Megkötöztek minket a félelem, téveszmék, hamis ideológiák béklyóival, s a törvényeket anyagi ellenszolgáltatás fejében úgy fektették le, hogy csak a kiváltságos kevesek érdekeit védjék. Kényszerítettek bennünket
sz719eszter, 2018. június 05. kedd, 12:39
Angyali üzenet május 29.: Csodák történnek ma
szerint

,,A mai nap lehetőséget kínál a gyógyulásra, a fejlődésre, a negatív minták elengedésére.
Ragadd meg az alkalmat, lásd meg magadban és másokban is az Isteni Fényt."

A tested és a lelked is gyógyul, amikor a szeretet energiájára figyelsz, amikor szeretetet sugárzol és magadba fogadsz. Talán túlzottan is kimerültél mostanában, ma sütkérezhetsz és feltöltekezhetsz a különleges energiákban. Engedd el a fájdalmas élményeket, bocsáss meg magadnak és mindenkinek, aki bántott. A megbocsátás értelmében nem kell elnézed mások viselkedését. Megbocsátani annyit jelent, hogy többé nem hurcolod a kínzó, gyötrő érzéseket és gondolatokat.
Az angyalok segítenek megbocsátani

,,Érezd a megbocsátás bámulatos erejét. Hunyd le a szemed, szívd be mélyen a levegőt, aztán lassan, hosszan elnyújtva lélegezd ki. Gondolatban engedd el a fájdalmat, fújd ki magadból a kínzó érzéséket gondolatokat. Kínáld fel nekünk, és mi segítünk megszabadulni és megbocsátani. Emlékezz
anna4459, 2018. május 29. kedd, 09:37
Belső ékesség
"... örömmel felveszi a vállára..." (Lk 15,5)

Mennyi öröm van ebben a találkozásban, ahol az elveszett megmentett lesz! A megtalálás örömében ott van a megbocsátás is. Nincs feddés, nincs szemrehányás, hogy "Miért tetted?". Ehelyett a bűnöshöz lehajló szeretetet csodálhatjuk. Ez a szeretet megmutatja, milyen erejét vesztett a bűnös, hogy jártányi ereje sincs. A bűnre, a tékozlás hosszú útjára van erőnk, de hazafelé egy lépést sem tudunk tenni magunktól. Ott kellene elpusztulnunk, ha nem jönne a Pásztor, aki a kóbor, elesett bárányt megtalálja, fölemeli.
A Pásztor nem tartja el magától a bárányt, hanem a vállára veszi minden szennyével együtt. Ilyen a mi jó Pásztorunk: minden szennyünket vállalta. Rothadó bélpoklosok, tisztátalan paráznák bűnös testét sem undorodott megérinteni, csak annyit tett hozzá: "Többé ne vétkezzél." A szent, a tiszta, az ártatlan nem undorodik, nem irtózik szennyes életünktől. Ő nem szalad el tőlünk, csak mi menekülünk tőle, a tisztától. Ő örül, ha megmenthet. Neki az
kalmanpiroska, 2018. május 01. kedd, 07:24
A megbocsátás ereje abban áll,hogy a kapcsolat új életre kel
A megbocsátás ereje abban áll, hogy a kapcsolat új életre kel.
Amikor úgy döntünk, hogy nem bocsátunk meg, a kapcsolatra
kimondjuk a halálos ítéletet. Ha nem jön létre a megbocsátás,
akkor a kapcsolat elhal. A megbocsátás segítségével a kapcsolatok
újra élettelivé, sőt gazdagabbá válhatnak.

(Gary Chapman)
skorpiolilike, 2018. április 16. hétfő, 16:33
Szeretetről....
"A szeretetnek nincs oka. Van. Támad. És ha valóban feltámad, kifogyhatatlan. Aki megérzi magában ezt az erőt, az szerény lesz. Van ereje felülemelkedni bármi veszteségen. A szerénység növeli az önbizalmát. Akinek van önbizalma, nyugodt. Egyre többet képes belátni, átlátni a helyzeteket, felfogni az összefüggéseket, beleélni magát a másik helyzetébe. Tehát mind könnyebb szeretnie: megengedi magának a mindent-megbocsátás őrült luxusát."
/Kornis Mihály/
bozsanyinemanyi, 2018. április 02. hétfő, 12:45
Istenszeretet és istenhit a magyarság lelkében
miniszterekre, közszereplőkre stb. Ilyenkor vajon hová tűnik el belőlünk az istenhit és az istenszeretet?Ha én hiszek Istenben, akkor a megpróbáltatások közepette is hiszek.

Ha én tudom, hogy Isten szeretete hatja át a Mindenséget, akkor nem állítok fel határokat - főleg nem a szeretet előtt.

Ha elfogadom, hogy a magyarság istenszerető nép, akkor én a nehézségekben is gyakorlom a FÉNY törvényeit, melyek a következőkre vonatkoznak: BÉKE, SZERERET, MEGBOCSÁTÁS, IGAZSÁG, JÓSÁG, REND, TÖRVÉNY, EGYSÉG, ÖSSZETARTOZÁS...

Úgy nem lehet egységet teremteni, hogy közben elkülönülök a másiktól. Ahogyan a megbocsátani se lehet úgy, hogy közben utálom a másikat azért, amit velem tett. Úgy nem lehet békét teremteni, hogy közben szavaimmal mérget csepegtetek mások fejébe. Ehhez hasonlóan a felebaráti szeretet is ismeretlen fogalom marad az érdekemberek számára.

Aki élő kapcsolatban áll az angyalok világával, miként a pálos is tették, illetve aki
pacsakute, 2018. március 18. vasárnap, 11:52
Idézetek képpel.
JÉZUS VELED VAN.

Köszönöm Istenem a mai estén Neked
Hogy átölelt áldásod, fényed és kegyelmed
Ma is megmutattad segítő kezedet
Meghajtom előtted őszintén fejemet
Oltalmazó karod útmutatást adott
Szerető szívemben hallom igaz hangod
Hálatelt szívemmel kérlek Jézus Uram
Szűzanya, Tanítók, Mennybéli Atya
Segíts emlékeznem szent igaz valómra
Hogy tisztán ráláthassak mai dolgaimra
Számadást vethessek a szeretet fényében
És megbocsátást tegyek lelkem erejében
Ha hibáztam Uram, segíts, hogy meglássam
Szívbéli jósággal mindazt kijavítsam
Adj erőt mindehhez az álom mezejében
Mikor fent járok Nálad csillagfénnyel
Angyalaid kik álmomban kísérnek és óvnak
Küld el hozzám őket, míg eljön a holnap
S ha szemem becsukódik megnyugodva Benned
Éjjel míg pihenek Te ringatsz el engem
ÁMEN.
marikaszanto, 2018. február 25. vasárnap, 13:21
Hallgass a kávéscsészédre, avagy negyven gyakorlati ötlet
választani, de akár többet is... (Néhány ötletet kiegészítettünk, illetve módosítottunk a magyarországi lehetőségekhez igazítva - a szerk.)

1. Engedd, hogy az Eucharisztia megerősítsen! Gondold át, hogy vasárnapon kívül mikor tudnál hetente még egy nap szentmisén részt venni. Talán elmehetsz a közeli katolikus iskola szentmiséjére vagy szombat reggel a templomodba.

2. Menj el gyónni! Jelölj ki a naptáradban egy konkrét időpontot, amikor megkapod Isten gyógyító irgalmát és megbocsátását. Új kegyelmeket nyersz e szentség által, melyek segítenek a hivatásodban. Nézz utána, hogy a környékeden lévő plébániákon mikor van külön nagyböjti gyóntatás.

3. Olvasd a napi olvasmányokat! Kezdd a napot a kijelölt szentírási részek elolvasásával, így egyesülve az Anyaszentegyházzal. A Katolikus.hu oldalon online is eléred az igenaptárt. Az Evangelium365.hu oldalon kérheted, hogy mindennap e-mailben elküldjék az evangéliumot, valamint egy rövid elmélkedést, sőt ezt mobilalkalmazásként is
suzymama, 2018. február 21. szerda, 11:02
Kívánom, tudd a múltat meggyógyítani
Lehet, csak egy egyszerű váltásra van szükséged ahhoz, hogy boldogabb legyen az Életed. Talán nincs szükséged másra, csak arra, hogy a gondolkodásodon, egy leheletnyit változtass. Hagynod kell elengedni a sérelmeket, és a múlt negatív árnyait. Összpontosíts inkább a jelen pozitív eseményeire, az előtted álló feladatok megoldására. Ne hagyd, hogy bántsanak, vagy elhitessék veled, hogy keveset érsz. Te egy igazi csoda vagy, az, akinek szüksége van a saját Életére, életterére, és akinek ugyanúgy jár az Élettől a megálmodott boldogság, mint másoknak. Soha ne érezd magad elhagyatottnak, szeretetlennek, és ne tartsd az Életed kilátástalannak. A segítőid, és Isten végtelen szeretete, mindég veled, és melletted vannak. Hidd el, ha igazán szereted magad, és bízol a cselekedeted, döntésed helyességében, akkor az események úgy alakulnak, ahogy a legkedvezőbbek Neked. Ne türelmetlenkedj! Adj időt a feladatok pozitív megoldására, és hallgass a megérzéseidre. Tedd teljesebbé, nyitottabbá az Életed! Ha mindig Önmagad
lenke1964, 2018. február 19. hétfő, 08:30
Több vagy-e mint egy állat?
mint tisztesség, boldogulás, erkölcsös cselekedet és még sorolhatnám, mindennek alapja a halálfélelmed. Ahogy a korábbi részben egy példán keresztül le lett írva, ha ki akarsz szállni a hamis istenségekbe jelentette hitből és az abból teremtette világból és jól akarsz dönteni, akkor előjön a halálfélelmed. Ha olyan körökben mozogsz, akkor meg is fognak ölni csak azért, mert jól az igaz lelkiismereted alapján akartál dönteni, de a kiinduló ok a Te halálfélelmed. Tehát mindenre a gyógyír az önmagadnak megbocsátás, de erre a rossz hited teremtette örvényben nincs lehetőség, a halálfélelmed miatt nem fogsz merni kiszállni csak más hasonló hamis Istenséget keresni, hogy az boldogítson.
Visszakanyarodva tud, hogy Te is voltál ilyen fázisba, akit most a másikról gondolsz és gyorsan mondom felejtsd el ezt a skálát, de tud, hogy lehet ilyen, soha ne ítélkezz senki felett és magad felett se. Nem vagy olyan helyzetben, hogy magadat vagy mást meg tudj ítélni, mert képtelen vagy helyesen tenni azt ebben a
hogyaneljunk, 2018. február 07. szerda, 12:14
Ki vagy Te? Az életeid Atyaistenben
ennek megfelelően démonok, szellemi erők vannak benned, amik gátolják, hogy a gondolkozni vagy épp érezni tudj, ami ugyanarról a tőrül fakad, adott témával kapcsolatban. Ha hisztis vagy, kiborulsz azzal a témával kapcsolatban az egy érzelmi fal, egy bűntudat miatt ugyanolyan, mint amikor nem érted a matekot, mert nem tudsz azzal a témával gondolkozni az egy gondolati fal, de valójában ugyanaz a lelkirészedben lévő alacsonyrezgésű rész a sötétség, amit el kell fogadni és csak az azzal kapcsolatos megbocsátás segíthet feloldani megszűntetni, többlet energia befektetéssel persze ez a sötétség mértékétől függőn, ahová a többlet energiát befektetted, adott szakasszal összefüggésben javulhatnak az eredményeid. Jézus, amikor tanított írás és olvasástudatlan legegyszerűbb emberekhez ment nem a tanult írástudókhoz, pedig utóbbiaknak sokkal nagyobb volt a szellemiképességük. Ma, amikor az emberek az illúziók világában a megszerzett papírok, iskolák, megszerzett ingó és ingóságok alapján hasonlítgatják egymást, hogy
hogyaneljunk, 2018. február 01. csütörtök, 18:05
1/73
Képek, videók
Kerner Mariann Éb®en
menusgabor
2018. július 07. szombat, 21:01
2010 január elfeledett pá
domka
2010. január 17. vasárnap, 16:18
Bül - Bül madarak viadala
megyerimihaly
2010. január 20. szerda, 13:01
a megbocsátás.jpg
sz719eszter
2018. május 09. szerda, 18:57
51a megbocsatas.jpg
relisisi
2018. február 27. kedd, 18:04
A MEGBOCSÁTÁS.jpg
katalin_53
2017. szeptember 13. szerda, 10:39
Megbocsatasz
borigit
2017. június 24. szombat, 15:09
A megbocsatas...
borigit
2017. január 15. vasárnap, 09:18
A megbocsátásról.jpg
katalin_53
2016. június 10. péntek, 09:47
Megbocsátás-MACSKA
1vargaildyko
2016. május 26. csütörtök, 07:21
Megbocsátás-ÖT
1vargaildyko
2016. május 07. szombat, 05:41
Megbocsátás 70 x7 x
sacimama
2016. március 17. csütörtök, 21:09
megbocsatas-275x300.jp g
paka68
2016. január 30. szombat, 17:02
Úk-ÚJ-MEGBOCSÁTÁS.JPG
keresztenyhivek
2015. november 12. csütörtök, 20:04
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.