Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 15:36 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tallóztam
Nem hallgatott tovább: íme Dr. Papp Lajos kirohanása - milliók fognak meghalni a hazugság miatt

Mindenkit megdöbbentett a kirohanásával!

Dr. Papp Lajos magyar szívsebész az egész világot megdöbbentette kirohanásával. Szerinte milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak. Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.
'Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk. Én most mindenki előtt készséggel elismerem, hogy tévedésben éltem.'

Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól gondolkodott.
'Évekig osztottam más prominens orvosok véleményét. A szakirodalom folyamatosan a döntéshozók véleményét szajkózza, mely szerint minden szívbetegség a
horvathnemagdi, 2018. április 26. csütörtök, 04:18
A gyermekvállalás nemzetgazdasági érdek?
Matolcsy szépen körbekörbe járta a forró kását, szó se róla. Még a végén maga is elhiszi, hogy az emberek sorsáért aggódik.

A Fidesz-magyar szótár szerint a nyilatkozata lényege: "Ha nem születnek gyerekek, ki fogja nekünk a lóvét termelni? Gyerünk adósrabszolgák, ugorjatok neki és gyártsátok a jövő rabszolgáit!

Mondjuk mit csodálkozok, Fityiszes IQ-nuku nyomoréktól ennél jobb nem telik.

Kismillió oka van, hogy ez a hülyeség mindörökké álom marad, úgyhogy csak a legtriviálisabbat írom le: NEM akar senki rabszolga lenni. Period.
szensavasutlezaras, 2018. április 25. szerda, 23:55
Idén a méhek csak sztrájkolnak, vagy el is vándoroltak?
Egyáltalán, nem esik le az embereknek, hogyha egy Magyarországon uralkodó cég vezetősége között nincsen egyetlen magyar sem, az nagyon gáz??????? Nem nekik, nekünk!!!!!!!!!!!!!
dudaas, 2018. április 25. szerda, 20:49
Idén a méhek csak sztrájkolnak, vagy el is vándoroltak?
Igen, nálunk mezőgazdaság helyett az van. A népesség kiírtására szakosododott mega-cég. Ha lenyitod a "vezetőség" fület, látod, hogy egy magyar nincs köztük. Igen, Orbán Viktor alatt lett nekik eladva az ország. Lehet hogy a Gyurcsány is megtette volna, de ez van. Ahává beteszik a lábukat, megnövekszik a rákos megbetegedések száma. A növényeket génkezelik, és vegyszerezik. Argentínából és Dél Amerika országaiból sikerült kitiltani őket a nép nyomására. A netenm van róluk rengeteg kép, infó. Nálunk már legalább 5 éve itt vannak, senkit nem érdekel, és nem tudják eszik-e vagy isszák. Kipusztultak a méhek....nahát...hogy lehet ez?
Én nem értem mi kellene hogy felébredjenek az emberek a téli álomból....

http://www.monsantoglobal.com/global/hu/Pages/default.aspx
dudaas, 2018. április 25. szerda, 20:45
Tallóztam
A beteg a legfontosabb
Negyedszázada mindenki rettegett a ráktól, egyenlőségjelet tett a daganat és a halál közé. Mára sikerült megértetni az emberekkel, hogy ez nem így van: a rák harmadát megfelelő életmóddal elkerülhetjük - nyilatkozta magazinunknak Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, akit előző nyilatkozónk, Nagy Péter ajánlott. Az egyetemi tanár szerint Isten léte mellett szól minden, és semmi sem szól ellene.

Édesapja, Kásler István, Erdélyből származó jogász volt, édesanyja sárvári pedagógus. Hol találkoztak a szülők?

- Édesapám 1944-ben fejezte be az egyetemet Kolozsváron, majd behívták a magyar honvédséghez írnoknak. Kolozsvár egyik utcasarkán irányította a visszavonuló magyar hadsereget, majd a csapatokkal együtt vonult vissza, egészen Sopronig, ott azonban a magyar-osztrák határt nem lépte át. Akkoriban ismerte meg édesanyámat. Nem sokkal később behívták, hogy vegye át az új személyigazolványát - azon nyomban letartóztatták
horvathnemagdi, 2018. április 24. kedd, 10:37
Nekem a Költészet napja...
dolgai is reális értékükön maradnak. Ella adni tud önmagának és a világnak, mert Talentum van benne, tehát ki kell adnia magából. A fotó a könyvben:A felületes nézőnek egy szép női arc, de jóval több annál: EMBERNŐ. Nyíltság és örök rejtély keveréke. Nyíltan néz az őt nézőre, de megfejteni nem hagyja magát. Ella egy külön világ, önmaga szabadságában és önmaga börtönében."
Balogh János versmondó, Vonyarcvashegy

,,Zsuzsanna vallomásai visszaadták a megingani látszó hitemet az emberekben, az emberiségben, mert minden szereplőjének ARCA van."
,,Recipe" Antológia 2000 153, 155. oldalon . ,,Meg vagyok győződve a szerzőnek Burda Zsuzsának a versei, írásai, festményei fennmaradnak, mert a következő nemzedéknek is van
mondanivalójuk."
Dr.Türke István. A Magyar Orvos Írók Képzőművészek Köre tagja (Budapest)
Amint elkezdtem, úgy fejezem be a Költészet Napi Monológomat.

József Attiláé a legnagyobb költészet a világon!
A Költőnek
bzsuzsanna, 2018. április 22. vasárnap, 22:53
Dr. Papp Lajos professzor üzenete
is..Így szedjem???(Megjegyzem-Ditke)

Jó tudni olvasni erről!


Dr. Papp Lajos professzor üzeneteDr. Papp Lajos kirohanása: milliók fognak meghalni a hazugság miatt

Dr. Papp Lajos magyar szívsebész az egész világot megdöbbentette kirohanásával. Szerinte milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak. Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.

"Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk.
Én most mindenki előtt készséggel elismerem, hogy tévedésben éltem."

Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól
sanci81, 2018. április 22. vasárnap, 12:14
Tallóztam
részleteiről.
Átvergődtem a Kárpátokon, a Dobrudzsai és a Balkán-hegységen, az Uludag és a Toros hegyen, illetve az Anatóliai fennsíkon. 306 településen haladtam át, ebből 260 falu és 46 város. A hosszú út során örültem a felkelő napnak, az esőnek és a szélnek, a nekem szóló mosolynak, a meghitt esti beszélgetéseknek... Megtanultam tisztelni és becsülni a különböző kultúrákat, szokásokat, de legfőképp az embert, akinél nincs csodálatosabb teremtés a Földön. Ráébredtem: a világ egyetlen nagy falu, ahol olyan emberek élnek, mint mi. A török nép páratlan szívélyessége, melegsége feledtette a nagy távolságot, ahogyan a féltő gondoskodás is, amivel körülvettek. Csak testvérek, rokonok vagy jó barátok között érezhet hasonlót az ember.
- Hogyan kell felkészülni a nagy útra? Lennie kell egy célnak, amit sohasem szabad kizárni?
- Az utazás kétharmada előkészítés és egyharmada a lebonyolítás. Igen fontos a cél kitűzése, én a földrajzi felfedezők izgalmával jártam be, nem leveleztem le előre, és nem
horvathnemagdi, 2018. április 21. szombat, 07:42
Maradhat-e Magyarország a művelt világ része, 2018. április 8-a után?
A Fidesz-bagázs lázálma — a NER —, NEM demokrácia!
● A Fidesz-bagázs, elégtételvétellel fenyegeti az ellenzéket! — Ilyesmivel, CSAK DIKTATÚRÁKBAN FENYEGETŐZIK A HATALMON LÉVŐ KORMÁNYZAT!
● A Fidesz-bagázs, LISTÁT HOZATOTT NYILVÁNOSSÁGRA a 'Figyelő'-ben, AZ ÁLTALA ELLENSÉGNEK TEKINTETT ELLENZÉKIEKRŐL, ÉS KÜLÖNFÉLE CIVIL-SZERVEZETEK TAGJAIRÓL! — Ilyesmit, CSAK DIKTATÚRÁKBAN TESZ A HATALMON LÉVŐ KORMÁNYZAT!
● A fenti listázás ellen TILTAKOZÁSUKAT FEJEZTÉK KI, többek között...
a) A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TUDÓSAI, továbbá
b) A PROFESSZOROK BATTHYÁNY KÖRE! — Az utóbbi tudóskör, ALANTASSÁGNAK TARTJA A FIGYELŐ SOROS-LISTÁJÁT!
https://444.hu/...s-listajat
● A 2018-as parlamenti választásokat, CSALÁSOK SOROZATA KÍSÉRTE! — Olyan csalások sorozata, amit AZ ORBÁN-KORMÁNY, ÉS ANNAK VAZALLUSAI KÖVETTEK EL!

Konklúzió: ,,A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében
foxworkinspace, 2018. április 20. péntek, 21:15
Mit keres Soros az európai parlamentben?
Kedves Szensavasutlezaras! #20

Húzhat, máshol semmit nem kap. csak ott ahova elosztották és
letelepedhetett! Hiába megy No.-ba, vagy a finnekhez. Csak itt
kapna bármit is, mert a központi listán van. Egyébként az EU
adna fejpézt minden migráns után , de ezt sem mondja el Viktor
csak a költségekre hivatkozik, az agymosó propanadával!
Ti meg beveszitek, mert be akarjátok neki venni!

(Kétségtelen, hogy kényelmesebb úgy élni, hogy
nem kell idegeneket eltürni a környezetünkben!)

Továbbra is követelem, hogy a nem magyar kisebbséget is
ugyan úgy kezeljük, mint a migránsokat. Ezek a kisebbségek
is örzik a saját kultúrájukat, s nem akarnak magyarok lenni
noha magyar államolgárok!
http://slideplayer.hu/2108998/8/images/5/A+neves%C3%ADtett+kisebbs %C3%A9gek+sz%C3%A1ma+%C3%A9s+ar%C3%A1nya.jpg

Ök is beilleszkedtek, de adtunk rá lehetöséget!
Söt a német kisebbséget most már a parlamantben
is képviselik, ahogy a
decotext, 2018. április 20. péntek, 07:46
Sakk. Nem tartjátok rasszista szabálynak?
A sakk ismétlésekor a szaturnuszi kommunizmusának Koncz Zsuzsa világ gyalázó állandó orosz kommunizmust végrehajtónak emberek kirárulójaként a francia nemi csapásaival a Napolenos kártyájuknak a Pszichografológia iutcájukban Miskolcon 1979-től ismét ismétlésre került azzal, hogy véráldozók mozgatják a bábjait a két színnek, mint fehér és fekete mágusoknak. Mindig is ezt jelentette.De része volt a politikai véráldozásnak a domino, a go japán táblajáték, a generális kártyája Oroszországnak mozgatott figurákkal, futballja a jehova focizó sárga kutyának a másik láthatatlan világból, valamennyi játékommal, melyből amerikai horror lett,mint a porcelánfejű babámból. Sakkkártyájukat olasz Rákóczi terével Sophia Lorennek zöldasszonyként egyetlen figurájaként az állandó világapokalipszisnek a Pszichografológiájukba tették a francia nép szimbólumával, a zenészekét St. Martinnal, ahogyan a Mit szólsz hozzá műsorban Bárdos bemutatta őket.

Politika egyetlen létezik, a napvilágra hozása a világ-apokalipszének
kohlinka, 2018. április 20. péntek, 05:14
Románia a világ-Magyarország berendezője állandóan
A csillagrend, mint egykori magyar nép földönkívüli hálózata egy hívásra érkezett a Földre többmillió évvel ezelőtt, amikor megtámadták kezdetben a természetet, ezt jelenti a zöld fű, amit svájci sapkásokkal, Rajz János rajzfirugáival folytattak végtelen apokalipszisében az ózdi feketemágusoknak, akiknek elmondtak mindent a világ történelméről Illés-Pisti csillagrendjei.

Emberek éltek a Föld minden részén, Románia állította az angyalokat feléjük, hogy őrködjenek felettük.
A családommal állították be a valóságot, az árja népét az első német nyelvű csapásuknak Kohutként, amit kitettek kakaskodó védekezés képpen feltételezés szerint kakas formájában a halál református egyházaikra, ennek volt köszönhető a mészárlás, amit saját vasnépe a család ellen elkövetett.

Ők voltak az énekesek és zeneszerzők, amit berendeztek a szocialista iskolában Kodály ének osztály kék villámlás nyakkendőjével, aranyvilonkulcsos hímzéssel, tehát tudták. Kodály többezer éve építette fel a halálvilágát
kohlinka, 2018. április 19. csütörtök, 12:23
1/2547
Képek, videók
(A szeretet) nem örül a h
katalin_53
2018. április 24. kedd, 08:27
Testvéreim, én nem gondol
katalin_53
2018. április 20. péntek, 21:46
Hát nem tudod, vagy nem h
katalin_53
2018. április 20. péntek, 21:43
Mert Isten nem azért.jpg
katalin_53
2018. április 20. péntek, 00:13
Mert Isten nem a zűrzavar
katalin_53
2018. április 20. péntek, 00:13
Váratlan utazás - Ha nem
sanci81
2018. április 17. kedd, 17:22
Sokan nem tudják ezt még.
alvaro-hopihe
2018. április 17. kedd, 07:18
Talán nem is kell.
alvaro-hopihe
2018. április 17. kedd, 07:15
Bizony nem szunnyad,.jpg
katalin_53
2018. április 16. hétfő, 07:35
Tisza Kata - Nem akarok e
sanci81
2018. április 14. szombat, 19:12
Dr Papp Lajos.jpg
sz719eszter
2016. július 06. szerda, 13:28
Papp Lajos.jpg
zsu74
2013. december 20. péntek, 02:21
Papp Lajos idézet.jpg
pacsakute
2013. november 16. szombat, 08:32
Papp Lajos idézet.gif
pacsakute
2013. szeptember 22. vasárnap, 02:11
Papp Lajos idézet.png
pacsakute
2013. március 24. vasárnap, 13:38
Címkék
szerzőnek Burda, megingani látszó, angyalokat feléjük, dohányzás nagyon, porcelánfejű babámból, gyermekvállalás nemzetgazdasági, szocialista iskolában, központi listán, első német, ózdi feketemágusoknak, politikai véráldozásnak, hatalom miatt, végén maga, orvos több, Türke István, szaturnuszi kommunizmusának,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.