Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 15. szerda | 33. hét | 227. nap | 23:18 | Mária
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Teréz anya tanácsai
érdekből teszed. Te akkor is maradj jó.

6. Kedvesem, végső soron az embereknek nincs szüksége arra, amit csinálsz. Neked és Istennek van szüksége rá.

7. Mindig a legjobbat add a világnak, és ők még többet várnak majd el tőled. Te akkor is add a legjobbat.

8. Mit tehetnél azért, hogy fenntartsd a világbékét? Menj haza és szeresd a családodat.

A SZERETETRŐL:
9. Mindig árassz magadból szeretetet, legyél bárhol, de főként otthon. Szeresd a gyerekeid, a feleséged, férjed, szomszédaid... Légy a szeretet megtestesítője. Lássák a jóságot az arcodon, amely beragyogja az arcod, szemed és a barátságos köszönésedet.

10. A gyógyszerek segítenek kigyógyulni a betegségekből, de az egyedüli gyógyszer, amely a magányt, a félelmeket és a kétségbeesést gyógyítja, az a szeretet. Sokan meghalnak éhség miatt, de még többen a szeretet hiánya miatt.

AZ ÉLETRŐL:
11. Isten, azért állít elénk akadályokat, hogy legyőzzük ezeket és erősebbé váljunk, nem
lovaszmarika, 2018. augusztus 15. szerda, 12:02
23 év alatt egy földalatti templomot épített egy férfi
Az örmény férfi 23 évig ásta a lélegzetelállító építészeti csodát. Amikor Levon Arakeljant felesége 1985-ben leküldte a pincébe, hogy ásson egy gödröt a krumplinak, hogy könnyen tárolhassák, ha kell a főzéshez, a 44 éves örmény férfi még nem sejtette, hogy egy életre szóló megszállottság veszi kezdetét. Máig senki nem tudja, mi vette rá, hogy ne álljon meg a krumplisgödörnél, mindenesetre egy vésővel és egy kalapáccsal ásni kezdett, és 23 évig abba se hagyta. Az eredmény lenyűgöző: egy 280 négyzetméteres, 7 teremből álló templom mintegy húsz méterrel a föld alatt, igazi oltárral, faldomborművekkel, csigalépcsőkkel, díszítésekkel. Felesége szerint a férfi egészen tíz évvel ezelőtti haláláig megállíthatatlanul, napi 18 órát ásott, és 450 teherautónyi törmeléket hordott fel a föld alól. Levon állítólag azt mondta: egy belső hang utasítja arra, hogy létrehozza élete főművét. Az építészeti csoda azóta is az örmény település, Arinj egyik fő turista-attrakciója. Az asszony hűen őrzi a szentélyt, bár maga sem érti a
schuro, 2018. augusztus 12. vasárnap, 14:27
Hosszú Katinka nem csak robotként tud versenyezni.
Forrás: nlcafe.hu

Hosszú Katinka bebizonyította, hogy nem csak robotként tud versenyezni. Az úszó-Eb-n aranyérmes Katinka édesapja szerint rég örült a család ennyire egy Eb-aranynak.
Korábban szinte robotként versenyzett, most azonban csak küzdött, és a szíve húzta az utolsó métereken Hosszú Katinkát, aki a glasgow-i úszó Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett 200 méter vegyesen.
A magánéleti válságon túllévő úszó édesapja, Hosszú István a Blikknek azt mondta, hogy nem is tudja, mikor örültek ennyire Eb-aranyéremnek, és szerinte lányának fontos volt elhinnie, hogy ilyen viszontagságos időszak után is, amely alatt inkább csak készülgetett, képes aranyérmet szerezni.
Minden eddiginél motiváltabb vagyok" - mondta Hosszú Katinka az aranyérem megszerzése után
Hosszú szerint a győzelem megmutatta, hogy a legrosszabb körülmények között is képes keményen versenyezni. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, szerda délután aranyérmet nyert Hosszú Katinka 200 méter vegyesen glasgow-i
maroka, 2018. augusztus 11. szombat, 13:38
Az angol királyok félig magyarok?
király és Margit a trónon.Magyarországi magyar kíséretének tagjait magas pozíciókba juttatja. Ma is több ősi skót klán büszkén vallja magát MAGYAR származásúnak. Malkolmnak és Margitnak nyolc gyermeke született. Három fia is skót király lett közülük.
Férje és legidősebb fia elesik az angolokkal vívott csatában, s ez annyira megviseli, hogy két nappal később bánatában 1093.11.16 -án meghal. Akkora szeretet és tisztelet övezte a szent életű feleséget, családanyát, népe gyámolítóját, hogy IV. Incze pápa 1251-ben szenté avatja.
Idézet egy angol parlamenti megemlékezésből:
"Mi, skótok büszkék vagyunk pannóniai Margitra, de
menusgabor, 2018. augusztus 08. szerda, 22:59
Úszó Eb - Hosszú: ez nem csak egy Európa-bajnoki cím
"Számomra ez nem csak egy Európa-bajnoki cím, ez jelképezi az idei év nehézségeit és küzdelmeit" - nyilatkozta a háromszoros olimpiai bajnok.

Hosszú az első női úszó, aki Európa-bajnokságon négyszer védte meg címét. A férfiaknál Cseh Lászlónak sikerült hasonló, 2004 és 2012 között 400, 2006 és 2014 között pedig 200 méter vegyesen nyert ötször egymás után.

"Megvan bennem a tűz, nem veszett el. Idén sok erre irányuló kérdést kaptam, de úgy gondolom, ma sikerült bebizonyítanom, hogy tudok küzdeni, ugyanakkor nem akarom magam úgy érezni, mint most az utolsó tíz méteren" - mondta a 29 éves versenyző, aki hatalmas csatában védte meg címét.

Hozzátette, ez a győzelem az egész évét jelképezte: nehéz volt egyáltalán elutaznia az Európa-bajnokságra, amelyre nem tudott olyan állapotba kerülni, amit saját magától elvárna. "Sok minden van, amit még én sem tudtam megemészteni, de próbáltam a jelenre koncentrálni. Örülök, hogy ezzel a helyzettel szembe néztem és nem azt mondtam, hogy nem jövök el" -
velemenyezd, 2018. augusztus 08. szerda, 20:20
Szép estét kívánok mindenkinek!
Szép Heléna története persze magával ragadott: városok pusztultak el miatta, szépsége rengeteg szenvedést okozott a miatta csatározó két seregnek. Azóta kedvelem az ókori irodalmat, és Helenére és a trójai mondakörre mindig is nagy figyelmet fordítottam. Merthogy minden író ezt a femme fatale képet tovább árnyalta.

Először is: Helene alakja hogyan jelenik meg az Iliasban?

Homérosz eposzait az ión nemesség körének szánta, történeteiben az alapító hősöket ünnepelte. Sztorijainak tárgyát a trójai mondakör adta.

A homéroszi eposzok előtt Helene alakja az isteni szférába tartozhatott, idővel innen süllyedt le a félisteni pozícióba, amely az Iliasban is megjelenik: Zeusz és Léda leánya. Lédát Zeusz hattyú képében erőszakolta meg, Léda tojásaiból keltek ki az ikrek: Helene és Klüthaimnésztra, illetve a Dioskurosok. Ugyanakkor Helenét Tündareosz, spártai király, Léda férje
kirscha, 2018. augusztus 07. kedd, 21:02
Shane Tusup tojik a bírósági ítéletre
Forrás: 24. hu oldali hírek
Hosszú Katinka férjét - hiszen az, mert még nem vált el tőle -március 8-án a Fővárosi Törvényszék 135 ezer forint perköltség megfizetésére és levélben történő bocsánatkérésre kötelezte.
Azonban a május 9-i határidőig az ítéletben szereplő egyik büntetésének sem tett eleget - magyarul Shane Tusup tojt a bíróságra.
- Minderről maga a szenvedő fél, a felperes Darren Ward - Hosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics korábbi skót alkalmazottja - számolt be a blikk.hu oldalon. Úgy látszik Shane Tusup törvények felett állónak képzeli magát.
Kiábrándító, hogy ennyire kevés tiszteletet mutat a magyar jogrendszer iránt. A bíróság az én javamra döntött, Tusupnak meg kellett volna térítenie az ügy miatti perköltségemet, s arra is kötelezték, hogy írásban kérjen tőlem bocsánatot. Ezt nem tette meg. A törvényes képviselőm írásban kereste az ügyvédjét, de még nem kaptunk választ - magyarázta Ward, aki jelenleg Új-Zélandon
maroka, 2018. augusztus 07. kedd, 10:04
Árvai Attila NEVESS !
Árvai Attila NEVESS !

Gondoltál e ma már áldott jókedvedre?
Érezted e, hogy most már nevetni kellene?
Kitártad e szíved, a fényes napsütésre?
Vágysz e ott legbelül, a nyárnak melegére?

Tudsz e úgy nevetni, mint egy kicsiny gyermek?
Kinek nincsen még szívében fájdalom temérdek?
Hát hajítsd ki szívedből az összes kétségedet!
Mutasd most meg nekünk, hogy szép a nevetésed!

Nevess hát Barátom, hisz itt lehetsz most velünk!
Ne gondolj a bajjal, szeresd az életünk!
Nevess rá szememre, nevess a reggelre!
Nevess a napra, nyárra, a közelgő melegre!

Nevess most ölelőn szép gyermekedre!
Nevess a szembejövő komor emberekre!
Nevess az éjjelre, nevess a hajnalra
Nevess a bánatra, és minden fájdalmadra!

Nevesd szembe a kínokat, a sötét gonoszokat!
Nevess azokra is, kik néked még ártanak
Mert vidámságod, nevetésed mindenen megragad
Átveszi e járványt az is, ki most még
marikaszanto, 2018. augusztus 06. hétfő, 15:17
Mit is jelent a végtelen ciklus?
Azok számára akik nincsenek tisztában a végtelen ciklus fogalmával a számítógépes program esetében, a következő magyarázatot mellékeljük:


Egy igazgató így szól a titkárnőjéhez:
- Egyhetes kongresszusra utazunk külföldre, és remélem jól fogjuk magunkat érezni együtt. Tedd meg a szükséges előkészületeket..
A titkárnő felhívja a férjét:
- Egyhetes kongresszusra utazunk külföldre a főnökkel. Légy szíves vigyázz magadra míg távol leszek drágám!
A férj felhívja a szeretőjét:
- A feleségem külföldre utazik egy hétre. Mi is bulizhatnánk együtt Hercegnőm.
A szerető (iskolai tanítónő) a gyerekekhez:
- Jövőhéten elintézendő dolog miatt nem jövök, így nektek sem kell iskolába jönnötök.
Egyik gyerek a nagyapjához siet a hírrel:
- Nagyapa, jövő héten nem kell iskolába mennünk és a múltkor azt ígérted, hogy elviszel
moonshadows, 2018. augusztus 05. vasárnap, 12:18
6 lecke az életről
maga köré csavar egy törölközőt, és lemegy a bejárati ajtóhoz. Amikor kinyitja az ajtót, azt látja, hogy Béla, a szomszédjuk áll ott. Mielőtt bármit is szólhatna, Béla kikerekedett szemekkel ezt mondja:
- Adok százezer forintot, ha ledobod magadról a törölközőt.
Egy pillanat gondolkodás után a nő ledobja magáról a törölközőt, és ott áll pucéran Béla előtt. Néhány másodperc múlva Béla átadja a százezer forintot és elmegy. A nő visszaveszi magára a törölközőt és bemegy a házba. Amikor visszaér, a férje kérdezi tőle:
- Ki volt az?
- Béla volt, a szomszéd. - válaszolja.
- Nagyszerű - mondja a férj. Mondott valamit arról a százezer forintról, amit a múltkor adtam neki kölcsön?


A történet tanulsága:
Ha időben megosztod az üzleti partnereiddel a hitellel és a kockázattal kapcsolatos információkat, azzal megelőzheted a
moonshadows, 2018. augusztus 04. szombat, 12:50
Agresszió
,,Van vegyes robbanási mód. Ahol nem lehet kifelé robbanni, ott ideiglenesen nyelünk, és aztán adjuk ki mérgünket ott, ahol lehet.
Egy kegyes emberről mondta munkatársa az illető feleségének: 'Asszonyom, a maga férje a mi védőangyalunk, olyan kedves, szelíd, jó, mint egy falat kenyér.' Az asszony nem szólt semmit, csak könnyes lett a szeme, mert a férje a munkahelyén visszafojtott indulatait otthon adta ki, és legtöbbször rá zúdította. Történhet ez fordítva is, de úgy is, hogy semleges helyen, autóbuszon, üzletben, autóvezetés közben robbanunk. Sok karambolnak éppen az effajta agresszivitás-levezetés az okozója, a világméretű agressziókról nem is szólva."

-Gyökössy Endre-
kalmanpiroska, 2018. augusztus 04. szombat, 09:48
Dr Papp Lajos vagy Táncos Katalin?
megvolt!
A hölgy neve Táncos Katalin volt !
Amikor ezt itt olvastam, bizony könnyek jöttek a szemembe, Katinéni miatt és nem a plagizálók miatt, akik nem ismerték a vers eredetét!
Most már biztos, hogy előkeresem a kéziratot!!!

Tánczos Katalin inkább hasonlít egy rőzsegyűjtő anyókához, mint egy fővárosi koldushoz. A bőszen tülkölő autósok még csak nem is sejtik hogy a hozzájuk baktató néni verseket ír.

- Tizenegy évig laktam Óbudán, de el kellett adni a lakást. A férjem rákos lett, és nem tudtam tovább fenntartani - sóhajt Kati néni. - Leköltöztünk vidékre. Nem sokkal később meghalt a férjem, a lakást pedig odaajándékoztam egy ötgyerekes családnak, és kivettem Pesten egy albérletet. Eleinte egy étteremben dolgoztam, de elvesztettem az állásomat és kitettek onnan is.
,,Az én miatyánkom" című könyvemet a napokban adják ki. Most, 15-én lesz a könyvbemutató. A hajléktalanok életéről szól. Talán a sorsom is jobbra fordul, ha megveszik az
ircsike36, 2018. augusztus 01. szerda, 08:10
1/957
Képek, videók
Maria Montessori tanácsai
irmus
2018. május 28. hétfő, 16:00
Egy fa tanácsai.jpg
pacsakute
2017. március 02. csütörtök, 13:50
Egy Fa tanácsai
irmus
2016. május 20. péntek, 20:00
nagyi tanácsai-1000_vegy_
gaby73
2014. október 05. vasárnap, 23:46
Bálint gazda tanácsai
ezer_mester
2010. április 04. vasárnap, 18:39
Vekerdi Tamás tanácsai
ezer_mester
2010. április 04. vasárnap, 18:29
Az embereknek szükségük v
sanci81
2018. július 26. csütörtök, 17:29
Mert ha embereknek megboc
katalin_53
2018. július 15. vasárnap, 22:57
Mert ha az embereknek.jpg
katalin_53
2018. július 15. vasárnap, 22:57
a negatív embereknek.jpg
sz719eszter
2018. június 04. hétfő, 18:56
„Az embereknek az é
katalin_53
2018. május 07. hétfő, 13:08
Adj+többet+az+emberekn ek,
menusgabor
2017. szeptember 09. szombat, 22:54
?Az embereknek.jpg
katalin_53
2017. augusztus 18. péntek, 08:59
Ha az embereknek nem tets
kkm
2017. május 23. kedd, 13:22
köszönet embereknek.jpg
kicsoda57
2016. március 08. kedd, 22:19
Címkék
hozzájuk baktató, utolsó métereken, feleségem külföldre, sötét gonoszokat, egész évét, végtelen ciklus, aranyérem megszerzése, helyzettel szembe, szíve húzta, gyógyszerek segítenek, belső hang, Úszó Eb, férfiaknál Cseh, lakást pedig, félisteni pozícióba, százezer forintot,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.