Regisztráció  Belépés
2018. május 26. szombat | 21. hét | 146. nap | 08:25 | Fülöp, Evelin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 1.rész
valóság-fogalmunk szerint kisebb — változata.

Ezek az égitestek szintén számítógép programok, tudattal vagy anélkül futva, az általam Mátrixnak nevezett szuperhologram kisebb kifejeződései. Az emberi agynak eszerint a Mátrix ,,agy", vagyis a központi feldolgozó egység egy változatának kell lennie. A tenyérjóslás is ugyanezen az elven alapul, mert a tenyér is a test egy kisebb kiadása, de a hologafikus szemlélet ennél jóval kiterjedtebb.

A tenyér, a talp, a fül minden része magában hordozza a teljes egészet, ahogy a tenyér minden része, és azok részei is, le egészen a sejtig, az atomig, az elektronokig. Mind holografikus kivetítések egy frekvenciamezőből vagy interferencia mintából. Ez nem jelent kevesebbet, minthogy kihatással vagyunk a szuperhologramra mindennel, amit hiszünk, gondolunk, vagy teszünk, ugyanúgy, ahogy a reflexológus képes kihatni az egész testre annak ,,részein" keresztül.

Ahogy tudati fejlődésed haladtával egyenként átalakítod
sz719eszter, 2018. május 21. hétfő, 12:38
Rupert Sheldrake – Tudatunk az agyunkon túl
belsejében van, egyfajta virtuális valóságshow a fejedben.

Ez azt jelenti, hogy a koponyádnak kívül kell esnie mindenen, amit látsz: ha felnézel az égre, a koponyádnak az égen túl kell lennie! Ez egy abszurd ötletnek tűnik, de egy szükségszerű következménye a tudat az agyban elméletnek.

Az általam javasolt ötlet annyira egyszerű, amennyire nehéz felfogni. A lap képe úgy tűnik, hogy a szemeid előtt van, nem pedig mögötte. Nem az agyadban van, hanem az agyadon kívül.
Így a látvány magában foglalja a befelé mozgó fényt és a képek egy külső kivetítését is.

A mentális mezőkön keresztül az elménk eléri, hogy megérintse azt, amit nézünk. Ha ránézünk a tíz kilométerre lévő hegyre, az elménk kinyúlik tíz kilométerre. Ha a távoli csillagokra tekintünk, az elménk az egekbe, szó szerint csillagászati távolságokba ér el.

Néha, amikor ránézek valakire hátulról megfordul, és egyenesen rám néz. És néha hirtelen megfordulok, és találok valakit, aki engem bámul. A felmérések
sz719eszter, 2018. május 20. vasárnap, 12:05
Kryon – A leggyakrabban felmerülő kérdések
simán és könnyen zajlanak, gond és dráma nélkül, tudhatod, hogy megtaláltad azt, akiért érdemes lépéseket tenned.

Ebben az esetben az emberek közötti legnagyobb szeretet bontakozhat ki életetekben. Előfordulhat ez gyerekek és szülők, vagy életre szóló társak között.

Ez utóbbi eset gyakran ,,első szerelemként" jelentkezik, és egy életen át tart. Ha erre rátaláltál, bármilyen körülmények között is, ápold és ne hagyd elveszni, mert megszentelt, és a Szellem magjait hordozza magában.
Az állatok

Kérdés: A bolygón élő állatokat is végtelenül szeretitek (ahogy bennünket)? Mi a szerepük? Van lelkük? Mi a helyzet a tengeri emlősökkel? Miért okoz az ember olyan sok szenvedést annyi ártatlan teremtménynek?

Válasz: Amikor azt mondjuk, végtelenül szeretünk benneteket, arról a tényről beszélünk, hogy ti és én ismerjük egymást, hogy a ti emberi lelketek kozmikus energiaszinten van ugyanúgy, mint a miénk.

Ez a lélek nagy cél érdekében érkezett erre a
sz719eszter, 2018. május 20. vasárnap, 11:45
Tűnődések II. János Pál pápával
......................
2018. május 18. péntek
Gondolatok a szentatyától a mindennapokra. Egyszerű szavak, melyek által mégis olyan alapvető fogalmakon gondolkodhatunk, mint szeretet, szabadság, igazság, irgalmasság - Szent II. János Pál pápa tanítása szerint.
Tanuljátok a szeretetet - azt a nehéz szeretetet, amelyik nem fut el a szenvedés elől.
Az embernek, ha szíve mélyéig érteni akarja önmagát, Krisztushoz kell mérnie magát.
Az imádság életszükséglete a léleknek. Minden tevékenységnek az imádságban kell gyökereznie. Át kell imádkoznunk gondolatainkat és szavainkat is.
Ha az ember felül tudja múlni önmagát, akkor nem lehet véges, befejezett lény - egy olyan ,,rés", valami olyan befejezetlenség van benne, amely megnyitja őt a végtelen felé és amely örök nyugtalanságának oka.
Korunk legnagyobb rossza nem annyira Isten nyílt tagadása, hanem annak
maroka, 2018. május 18. péntek, 22:01
A dióról
veszélyét. Olyan fontos ásványi anyagok és vitaminok is megtalálhatók benne, mint a folsav, foszfor, magnézium, B6 és E-vitamin, valamint további komplex bioaktív összetevők.

A csonthéjas gyümölcs fogyasztásához több egészséges hatást is társítanak, így például egyes szívbetegségek előfordulási kockázatának csökkenését, az agyfunkciók javítását, illetve lehetséges eszközként vizsgálják a rákmegelőzés kapcsán.

Termése mellett a diófa levelének felhasználása is igen sok lehetőséget rejt magában.

Szívesen veszi a szervezet
A diófélékről általánosan elfogadott nézet, hogy segítenek a szívproblémák megelőzésében. Ez alól a dió sem kivétel, amit annak köszönhet, hogy csökkenti az LDL-koleszterin szintjét, amelynek szerepe lehet az érelmeszesedés, a szívinfarktus és az agyvérzés kialakulásában. Eközben erősíti a véredények működését, mérsékelve a plakk-képződés rizikóját az artériákban. Mindezen pozitív hatások a benne lévő zsírok összetételéből és a gazdag
lovaszmarika, 2018. május 17. csütörtök, 15:12
Rég volt, talán igaz sem volt
ihaj. Eredetileg ugyanis úgy szól a mondás: exceptio probat regulam, azaz a kivétel arra készteti a szabály megalkotóját, hogy erősebb szabályt írjon, amibe már a kivétel is beletartozik. Például az a szabály, hogy “Nincsenek kukacos almák". Ha találok egyet, ami mégis kukacos, akkor arra nem az a megoldás, hogy azt mondom, hogy ez nem létezik, hiszen nyilvánvalóan létezik, ezért módosítanom kell a szabályt: “Néhány alma kukacos". Kész, ez a szabály máris erősebb, mert igazabb, és magában foglalja a kivételt is. Ehhez képest mire használja ezt a mondást az emberek többsége? Leseprik az élményedet az asztalról. Azt mondják, hogy képtelenség ezt vagy azt csinálni, és ha mégsem, az a kivétel, tehát IGAZOLJA a szabályt, amit át sem kell írni. Grr, de utálom, mikor ezt így használják. :) Tessék új szabályokat írni!

9. SOHA NE MONDD, HOGY SOHA.
Az ötöske ikertestvére, és egészen fenyegetően hangzik. “Jössz te még az én utcámba! Majd megtudod te is, ha ott tartasz, ahol
eposz, 2018. május 17. csütörtök, 06:23
Tompa Mihály - Virágregék. Vízililiom.
nincs visszatérés elhagyott honába!

Tünődött... sohajtott... s ha vissza nem térhet:
Legalább hogy lássa hivét s a vidéket,
Vízi liliommá változott, - s ekképen
Emelkedett ki a habokból fehéren.

A nádas tündére járt-kelt a tó színén,
Mindenütt szerelme fájdalmait vívén,
Hogy bájos hütlenét csak egyszer is lássa:
De mind hasztalan volt sovár vágyódása.


S gondolta magában: igy meglát a mélyben...
Jobban célt érek tán madárnak képében?
S fogadást tőn: hogy mig nejét meg nem látja:
Lesz a rétek, tavak repkedő sirálya.

Ott virít a liljom, szép hütlen nők képe,
Elnyelő haboknak csalárd mélységébe'
S kínozó emlékül, a tó hulláminál,
Mellette eltépett zöld fátyla uszdogál.

A jajgató sirály hitvesét siratja,
Hitvesét keresi a liljom illatja;
Eped a másikat meglátni mindenik:
De sirály s liliom egymást nem
chillik, 2018. május 16. szerda, 05:46
Kedves szülők! Ébresztő! Neveljük meg a büdös kölköket!
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.

Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában foglalja, hogy NEVELJÜK végre a kölköket! Igenis kellenek a határok, kellenek a szabályok, különben felnő egy olyan generáció, akik azt hiszik magukról, hogy sérthetetlenek, hogy bármit megtehetnek!

Szidhatjuk az oktatást, meg a tanárokat, meg az osztályfőnököket, de otthon, ismétlem otthon kell nekünk értéket, értékeket adni a gyermekeink kezébe, hogy aztán értékes emberek, értékes felnőttekké válhassanak.

A mindent megtehetsz, mert nem korlátozlak, a lehető legnagyobb baromság, amit valaha hallottam, és persze, hogy aztán meg szidjuk az oktatást, meg a jó Istent is, amiért neveletlen, nagypofájú fiatalok rohangálnak a világban, akik nem tisztelnek sem embert, sem állatot, sem saját
yaskane, 2018. május 15. kedd, 14:39
Az ESEMÉNY, a Nagy Váltás közeleg
fentieket elolvastad, akkor is nagy kihívás lesz sokatoknak csak elképzelni is milyen lesz a Nagy Váltás, mert nincsen előző életből hasonló élményetek. Talán néhányan már átéltetek ehhez közelit, a meditációs/spirituális fejlődésetek során. Ha ehhez az utóbbi csoporthoz tartozol, ne feledd, hogy bármit is tapasztaltál a múltban, újra ezek az érzések kapcsolnak majd be, de ezerszeres nagyításban.

Hogy mi fog az Esemény után történni, azt már nehezebb átadni. Mindenki másképp fogja észlelni és magában feldolgozni: attól függően melyik lélekcsoportba tartozik a lenti négy közül.

A 4 csoport:

Az 1. csoport a már felébredtek, a Fénymunkásaink, mindazok, aki ezt olvassák. Ti mind érteni fogjátok miben áll igazából majd a Váltás. Ez a nagy katalizátor, amely hozzájárul a Nova Gaia - az Új Föld megszületéséhez, és jelzi az Idők Végezetét. Ti korábban felébredtetek az emberiség többi részénél, s ennek oka van: ti fogtok másoknak utat mutatni és ti lesztek az 5. dimenziói
sz719eszter, 2018. május 15. kedd, 09:00
Kuliffay Ede: Az ősi kúria
kerül a szó rendje,
Emlegetik most is - ki mit s mennyit ejte;
Hát a szüretek, az évek koronái,
Hogy lehetne róluk pár szavat nem váltni?

És a hosszú beszéd mindig oda mén ki :
Ennél az időnél jobb vala a régi,
Mikor nagy bankóval volt az erszény tele
S a húszasnak csak a zsebben akadt helye.

- Vig élet, szép napok, vendég hátán vendég . . .
Most a vigságot itt pénzért sem vehetnék;
Nem csörög a szarka, nem állit be senki,
A jó öreg urnak magában kell lenni.

Magában kell lenni, mint pusztai fának,
A melynek ágai lombtalanul állnak,
Gyökerén meg őröl ezer apró féreg,
Mig kidől idején a ziharos télnek . . .

Pedig az öregnek volt szép három fia,
És a szép fiúkból lőn egy-egy dalia,
Elmentek, harczoltak, - egyszer hir érkezett,
Hogy egy nagy csatában mindhárom elesett.

Nem átkozta sorsát a fiútlan apa :
Áldozatot kiván a hazának java;
De a szegény anya a kínt nem
marcyt, 2018. május 13. vasárnap, 06:29
Nem véletlenül kaptad az óvodai jeledet. Itt van melyik mit
rázúdítani)

kapa: nem tétlenkedik, ha tennivaló akad, gyorsan nekilát azok elvégzésének, alapos, nem végez félmunkát, szeret a dolgok mélyére ásni

karika: olykor zárkózottnak tűnhet, pedig csak szereti kijelölni a határait, ami mögé nem enged be akárkit. Ha viszont valaki “bekerül a körébe", azzal hosszú távra elköteleződik.

katica: felszínen könnyed, játékos, lelke mélyén érzékeny és szorongó lehet, vonzódik a mesékhez, felnőttként a misztikumhoz, ha bízik magában, útját szerencse kíséri

kendő: vonzódik a titkokhoz, a rejtélyekhez, ő maga is kissé titokzatos, nehezen kiismerhető, szereti a háttérbe húzódva szemlélni a dolgokat

kerítés: szeret távolságot tartani, nehezebben oldódik. Már kis korában komoly, felelősségteljes személyiség. Nem csak a saját, de mások határait is tiszteletben tartja.

kés: dinamikus, sőt kissé agresszív személyiség, aki nem hagyja magát, bátran kiáll az érdekei mellett. Hajlamos a versengésre, a
tinka1951, 2018. május 09. szerda, 15:07
Keresztény történet- Vihar után
rémülten nyitott ajtót a különös menetnek. Előkerültek a meleg takarók, meg a forró tea...

Amikor férje valamennyire megnyugodott és felengedett, elmondta őszintén, hogy mi volt az oka nyugtalanságának és ingerültségének, s azt is, hogy milyen céllal ment el otthonról.

Beszámolt barátai gúnyolódásairól és arról, hogy nem volt képes megvédeni feleségét, hanem el akarta szakítani a hívőktől. Aztán jött a villám...

Útközben hazafelé mindent átgondolt. Csendesen, mintegy magában mormolta: A suszterék szobája kicsi. Nálunk meg itt van kihasználatlanul a nagyszoba. Ide sokkal többen beférnek, ezután itt kellene tartani az összejöveteleket.

Ide talán még a cimboráim is eljönnének, ha továbbra is barátkozni akarnak velem. Mert hogy én nem fogok többé velük együtt lenni, az biztos.

A lámpa sárgás fénye megszépítette a meghatódottan egymásra néző két ember arcát. Az asszony hálatelt szívvel idézte vissza a délután olvasott igét:
Uram, a Te irgalmasságod az
katalin_53, 2018. május 09. szerda, 06:04
1/597
Képek, videók
david-icke-hologram-65 3x3
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:36
matrix-david-icke-653x 393
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:31
David-Icke-kozmikus-in ter
sz719eszter
2018. május 17. csütörtök, 08:38
David-Icke-űr-világ-fé nyö
sz719eszter
2018. május 17. csütörtök, 08:33
David Icke
sanci81
2015. július 26. vasárnap, 13:18
a valóságot.jpg
sz719eszter
2018. május 18. péntek, 15:18
Valóság
tailor
2018. március 23. péntek, 10:48
Fekete István - A valóság
sanci81
2018. február 01. csütörtök, 17:05
Valóság
sacimama
2017. szeptember 14. csütörtök, 21:22
Rogán-Magyar valóság.jpg
agica2004
2017. február 25. szombat, 16:58
Bárcsak valóság legyen.
alvaro-hopihe
2016. november 14. hétfő, 13:44
valóság.jpg
sz719eszter
2016. június 21. kedd, 09:25
A valóságos megnyugvás.jp
katalin_53
2016. május 22. vasárnap, 12:44
ani kétféle valóság.jpg
sz719eszter
2016. május 03. kedd, 21:39
Másik valóság.jpg
pacsakute
2016. április 20. szerda, 16:14
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.