Regisztráció  Belépés
2015. április 22. szerda | 17. hét | 112. nap | 05:43 | Csilla, Noémi
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
10 ok, hogy miért fogyasszuk minden reggel langyos, citromos
Reggelente egy pohár langyos víz citrommal vagy lime levével kiváló választás. Ez a jógából és Ayurvedából jól ismert trükk segít megszabadítani szervezetünket a méreganyagoktól, elősegíti az emésztést és tisztítja a bélrendszert.

1, a langyos, citromos víz tisztítja a májat, fokozza annak működését és szabályozza az epe termelődését.

Friss, tiszta, langyos vízbe kevert citromlével kiválóan lúgosíthatjuk szervezetünket.

2, segíti az emésztést, szabályozza a gyomorsav termelődését.

3, a citromos víz jobban elősegíti a máj enzimtermelését, mint bármely más étel vagy ital.

4, segíti a belek működését és relaxációját.

5, a citrom és lime sok káliumot tartalmaz, ezáltal elősegíti az agy és az idegrendszer normális működését. A depresszió, az idegesség, a feledékenység gyakran a káliumhiány jele. A kálium kedvező
irmus, 2015. április 19. vasárnap, 07:21
Koleszterinről
Sajnos én is így kaptam ezekkel a hieroglífákkal, de azért érthető az írás , olvasd el!!!!!!!!!


Dr. F. Batmanghelidj iráni születésű orvos és kutató írásaNekünk az orvosi szakmában teljesen egyértelmű a koleszterin létfontosságú szerepe a szervezetben, azonban az embereket teljesen rászedték azzal, hogy elhitették velük, hogy ez az anyag okozza a szív és agy artéria betegségeket. A gyógyszergyártó cégek elég nagy haszonra tettek szert a „rossz koleszterin” szlogenjükkel és mérgező kémiai anyagokat hoztak létre, amelyek minimálisan csökkentik a szervezet koleszterin szintjét, de ezalatt emberek ezreinek károsítják a máját és sokan bele is halnak ezeknek a gyógyszereknek a szedésébe.

Elég furcsa, hogy a gyakran idézett és a média által népszerűsített orvosok nem gondolkoztak el azon a tényen, hogy a koleszterinszintet a vénákból vett vérben mérik, de az orvosi irodalomban nincs egy árva eset sem, ahol a koleszterin elzáródást okozott volna a vénákban. A
klementinagidro, 2015. április 16. csütörtök, 10:45
A kínai egészségmegőrzés fegyvere: a fésű
nyákkal" küszködünk. Fésülködjünk csak tovább, ezek a tünetek, mint a korpa, maguktól meg fognak szűnni.


A HKO szerint a haj minősége és fénye a májunk és a vesénk állapotától függ. Egy másik kínai orvosi axióma, hogy “minden belső megbetegedésnek van külső megjelenési formája", mert a belső és a külső folytonos összeköttetésben van egymással. Mi köti össze a vesét és a májat? Nem más mint a fejünk, a rendszeres fésülködéssel, a májunk és vesénk közti átjárót is megnyitjuk. Nincs olyan, hogy valaki dús, csillogó hajkoronát hord, de a mája és a veséje ramaty állapotban van. Természetesen olyan viszont létezik, hogy a máj és a vese állapotának javulásával a hajunk is fokozatosan “kivirul". Tehát fésülködéssel kezelhetjük a hajhullást, az őszülést és a fénytelen hajat, mert ez mind máj-vese gyengeségre utal.

A rendszeres fésülködés még a megfázás ellen
taltos1, 2015. április 11. szombat, 20:28
Citromos viz
fellépések, versenyek).

2. A kálium kiváló forrása

Mint ahogy már szó esett róla, a citromban magas a kálium szint, ami jót tesz a szív egészségének, valamint segíti az agy és az
idegek működését.

3. Segíti az emésztést

A citromos víz nem csak az egészséges emésztést segíti elő, hanem a toxikus anyagok eltávolításában is hatékony, de a gyomorégés,
puffadás, emésztési zavarokra is jó kiváló megoldást kínál.

4. Tisztítja a szervezetet

A májat stimuláló hatásán keresztül a méreganyagok szervezetből való kiürítését fokozza.

5. Friss leheletet ad

A citromos víz enyhíti a fogfájást (!), sőt a fogínygyulladáson is segít (!!). Mivel a citromsav kikezdik a fogzománcot, ezért fogmosás után közvetlenül ne igyál citromos vizet, jobb ha inkább fogmosás előtt iszod.

6. A bőrt folt mentesen tartja

A citromlében megtalálható antioxidánsok nem csak a pattanások számát csökkentik, de a ráncokat is! Jól
sanci81, 2015. április 11. szombat, 10:26
A legnagyobb péntek ünnepi menüje
Mákos tészta. Négytojásos tésztából, papíron legalábbis. Tojást lehet enni egyáltalán? A reggeli viszont 40%-os baromfi párizsi lesz. Ez tuti bűn. Az mindenképp, hogy egy terméket, ami nagyobbrészt nem is tartalmazza az adott alapanyagot mégis annak nevezik. De mit hőbörgök, a "kenőmájas" csak 20%-ban tartalmaz májat. Tessék dolgozni, és akkor tetszik tudni venni színhúst is! De én szegény akarok maradni, mert azok könnyebben bejutnak a menybe. Mennyé má'! Nem is így van. Úgy van, hogy a gazdagoknak nehezebb bejutnia menybe, mint tűnek a tevén átjutnia. Eh, még nem reggeliztem, beszélek itt összevissza. A tű fokán a tevének, így van. Ez ugye meg lehetetlennek tűnik, mert ezer angyal ugyan tud táncolni egy tű hegyén, de már hogy tudna egy teve átmenni a tű fokán? Nagyon egyszerűen! A tű fokának a karavánszerájok bejáratát hívták. Azért, hogy a rablótámadások ellen védve legyenek, ezeket a kapukat olyan keskenyre építették, hogy egyszerre csak egy teve tudott átmenni rajta. Tehát egy teve könnyen átjuthat a tű
naplopoleon, 2015. április 03. péntek, 07:09
20 ok, amiért érdemes citromos vízzel kezdeni a napodat!
kezdened a napod?

1.. A citrom tele van olyan elektrolitokkal, mint például a magnézium, a kalcium és a kálium, amelyek hidratálják a testet.

2. Jót tesz az ízületeknek, illetve csökkenti az ízületekben és az izmokban kialakuló fájdalmat.

3. Ha meleg vízzel fogyasztod, a citromban található citromsavak reakcióba lépnek más enzimekkel, savakkal és megkönnyítik az emésztést.

4. Egy pohár citromos víz, és a máj sokkal több enzimet termel.

5. Tisztítja a májat, így az sokkal könnyebben tud megszabadulni a méreganyagoktól.

6. A citrom gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően segít leküzdeni a légúti fertőzéseket, a torokgyulladást és a mandulagyulladást.

7. Segít szabályozni a bélműködést.

8. A citromban található antioxidánsok védik az immunrendszert, így nélkülözhetetlen az anyagcsere szabályos működéséhez.

9. A depresszió és a szorongás sokszor a vér alacsony káliumszintje miatt alakul ki, így az idegrendszernek
pearl11, 2015. március 17. kedd, 16:04
Ha..........
rabolhatsz, gyilkolhatsz, hajad szála sem görbül meg, mert a pénzeden sztárügyvédeket fogadhatsz, akik kihoznak a legsötétebb cellából is. Szörnyű tetteid megfordítják, és erényként citálják a bíróság előtt. — Vádlottból vádló lehetsz, ha pénzed van.
Ha pénzed van, akkor a kórházban külön szobád, saját tv, inas, plusz fájdalomcsillapító, és fiatal, külön ápolónő áll rendelkezésedre! Ha meguntad régi arcodat, és tükörbe nézve hányingered van képmásodtól, új arcot szabathatsz magadnak. Vesét, májat, ereket és szívet, sőt, tovább megyek, hazát is cserélhetsz, ha pénzed van. Idegen országban luxuskörülmények között élhetsz, ha pénzed van.
Ha pénzed van gyerekeidet elit iskolába, írathatod, protekcióval a legjobb közép- és felső iskolába járathatod. Nem baj, ha nem érdekli semmi, ha elfelejti, amit belevertek, lesz belőle a társadalmi hovatartozás, elvárások miatt egy rossz mérnök, hitvány ügyvéd, sintér orvos, lélektelen pedagógus, mert így kívánja a kaszt. Újgazdagnak, nagypolgárnak diplomás
kotyagoska, 2015. március 14. szombat, 09:35
Nincs Cím
“Rossz koleszterin" - a mítosz és az átverés
Dr. F. Batmanghelidj iráni születésű orvos és kutató írása

Nekünk az orvosi szakmában teljesen egyértelmű a koleszterin létfontosságú szerepe a szervezetben, azonban az embereket teljesen rászedték azzal, hogy elhitették velük, hogy ez az anyag okozza a szív és agy artéria betegségeket. A gyógyszergyártó cégek elég nagy haszonra tettek szert a ,,rossz koleszterin" szlogenjükkel és mérgező kémiai anyagokat hoztak létre, amelyek minimálisan csökkentik a szervezet koleszterin szintjét, de ezalatt emberek ezreinek károsítják a máját és sokan bele is halnak ezeknek a gyógyszereknek a szedésébe.
koleszterin - véna, artéria

Elég furcsa, hogy a gyakran idézett és a média által népszerűsített orvosok nem gondolkoztak el azon a tényen, hogy a koleszterinszintet a vénákból vett vérben mérik, de az orvosi irodalomban nincs egy árva eset sem, ahol a koleszterin elzáródást okozott volna a vénákban. A vénákban a
kannalidia, 2015. március 11. szerda, 20:12
Titkok
Tanuljunk az ókori jósoktól!

Mezopotámiában és Rómában is rendkívül nagy erővel kutatták a jövő titkait, és ennek érdekében a módszerek rendkívül széles tárházát vonultatták fel. A széles körben ismert görög jóshelyen kívül az ókori Kelet vagy a római birodalom jóslási technikái napjainkra azonban szinte teljesen feledésbe merültek. Az Anno cikke a legérdekesebb ,,hókusz-pókuszok" nyomába ered!

Jóslási módszerek a folyamközbenA Tigris és az Eufrátesz által közrefogott területen alakultak ki azok az alapvető jóslási technikák, amelyek jelentős eltérésekkel ugyan, de később a római birodalomban is felbukkantak. Mezopotámiában, amikor a térség számtalan kisebb-nagyobb városállamra oszlott, az egymással civakodó, és a természet szeszélyének is kitett államok nagy szükségét érezték annak, hogy minél többet tudjanak meg jövőjükről, de legfőképp a rájuk leselkedő veszélyekről. Az istenekkel való érintkezést a folyamközi államok papsága szolgáltatta,
piroska0101, 2015. február 24. kedd, 17:28
A vöröshagyma
megelőzésére is használja. (Asztmaellenes hatását mind laboratóriumi kísérletekben, mind élő szervezeten bizonyították.)
A kutatók vizsgálják a hagymának a rákkal szembeni védőhatását is, mivel úgy vélik, hogy kénvegyületei gátolhatják egyes tumor sejtek (elsősorban gyomor, bőr) növekedését, burjánzását. A hagyma tartalmaz bizonyos fitovegyületeket (allicinokat, izotiocianátokat és bioflavionokat /pl. kvertecint/), amelyek az eddigi vizsgálati eredmények alapján olyan enzimek termelésére késztetik a májat, amelyek ártalmatlanná tesznek egyes rákkeltő anyagokat, mások kiürülését meg segítik.

B1-, B2-, C-vitamin és nikotinsav, ezenkívül vas, jód, kálium, kalcium, foszfor, szelén, és cink található benne.
A hagyomány szerint ha nyitott sebekre, pattanásokra vagy gennykeltő baktériumok okozta kelésekre rakjuk, enyhül a fájdalom, és tisztító, érlelő hatása miatt hamarabbi a gyógyulás. (A bőr alatti láthatatlan szálkák előbukkanásában is segít). Ugyancsak külsőleg használjuk gyógyszerként a
irmus, 2015. február 22. vasárnap, 08:54
1/33
Képek, videók
Nem múlnak ők el.png
szuromieszter
2015. március 14. szombat, 23:57
7qP5C4OK6W6ADvwNpBFgJt Akw
koszegimarika
2015. február 16. hétfő, 12:32
k6uh4md0ok9ohab86eec.g if
menusgabor
2014. december 23. kedd, 23:02
b__v_ok_m__R_d_gond_.j pg
bedmarika47
2014. december 17. szerda, 23:15
Katalin-ok - Vilmos.jpg
agica2004
2014. december 15. hétfő, 13:02
172782_ikrek_ok.jpg
szuromieszter
2014. december 14. vasárnap, 13:54
0Ok0tD6KdYZ_zdntRytUUC CJd
boszi0604
2014. november 28. péntek, 14:33
Ha nyomos ok.....
borigit
2014. október 27. hétfő, 12:02
tumblr_nc1ok74A8D1sti7 4mo
sandooku
2014. október 20. hétfő, 14:37
ők is ikrek 2..jpg
szecsianna
2014. szeptember 29. hétfő, 15:20
ők is ikrek.jpg
szecsianna
2014. szeptember 29. hétfő, 15:19
Langyos citromos víz.jpg
pacsakute
2013. október 31. csütörtök, 14:35
Langyos víz citrommal.jpg
cipello
2013. május 26. vasárnap, 09:46
langyos citromos víz.jpg
snbela44
2013. április 19. péntek, 17:44
langyos citromos víz.jpg
sarkadykati
2013. április 19. péntek, 04:04
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.