Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 25. kedd | 39. hét | 268. nap | 15:11 | Eufrozina, Kende
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Megváltás
,,A megváltás munkája mindenek felett dicsőséges az emberiség boldogsága tekintetében is: ennek a zápornak minden egyes cseppje nyomán az embernek több boldogsága és haszna terem, mint a legszerencsésebb kimenetelű forradalom minden ideig-óráig tartó haszna, vagy amit az emberek a világ meghódítása által maguknak megszerezhetnek."

-Jonathan Edwards-
kalmanpiroska, 2018. augusztus 26. vasárnap, 20:00
Vb-2018 - Sampaoli több kreativitást vár, Hallgrímsson a szervezettségben hisz
rendelkezünk, hogy bárkit legyőzzünk" - hangsúlyozta az argentin kapitány.

Az ötszörös aranylabdás Messit óriási tisztelet övezi a szurkolók körében, a kék-fehérbe öltözött drukkerek akkor is éltették őt, amikor nem rúgta be a tizenegyest. Akárcsak a lelátón felbukkanó világbajnok Diego Maradonát, akinek a kezdőrúgás előtti pillanatokban énekelt a fél stadion.

"Nagy mérkőzés volt" - szögezte le a másik oldalon Hallgrímsson. "Első alkalommal játszottunk világbajnokságon, talán nem a legszerencsésebb Argentína ellen kezdeni, de azt kaptuk, amire számítottunk. Ellenfelünk több mint 70 százalékban birtokolta a labdát, mi azonban nagyon szervezetten védekeztünk, a fiúk nagyszerű munkát végeztek, nagyon jól dolgoztak össze" - értékelt az izlandi szövetségi kapitány.

Arra a felvetésre, hogy szereti-e ezt a fajta játékot, amit a Szpartak Stadionban mutatott a csapata, úgy reagált, lehet, hogy vannak, akik mást játszatnak és nem érnek el semmit.

"Pontot akartunk szerezni, ennek megfelelően kellett
velemenyezd, 2018. június 16. szombat, 18:42
A barátságod
A barátságod hozott színt az életembe, még a legsötétebb időszakokban is, és én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy kaptam ezt az ajándékot. Bízom benne, hogy nem tekintettem ezt természetesnek, de talán igen, mert néha nem látjuk, hogy a legjobb dolog, ami valaha is történhet velünk, ott ül az orrunk előtt. De jól van ez így, tényleg, mert rájöttem, hogy nem számít, hol vagy, mit csinálsz, kivel vagy, én mindig őszintén, igazán, teljes szívemből szeretni foglak.
bordat, 2018. június 13. szerda, 18:07
Női röplabda Európa Liga - A legjobb játékkal nem lehetetlen a döntőbe kerülés a magyarok számára
Budapest Sportarénában tartott szerdai sajtótájékoztatón Ludvig Zsolt úgy fogalmazott, hatalmas megtiszteltetés a röplabdasport számára, hogy az arénában szerepelhet a csapat.

"A mi részünkről az elvárás annyi, hogy a válogatott a legjobb játékát nyújtsa. Ha ez sikerül, akkor nem verhetetlen a cseh csapat" - mondta Ludvig Zsolt. Kiemelte, szervezés szempontjából nagy kihívás volt a sportcsarnok "belakása", és bár az éppen csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokság miatt az időpont nem a legszerencsésebb, bízik abban, hogy a sportszerető nézők kilátogatnak már az elődöntőre is.

Jan De Brandt, a magyarok belga szövetségi kapitánya szerint jól sikerült a felkészülés, melynek során minden játékosát kipróbálhatta, ezáltal sok tapasztalatot szerzett csapatáról a final four előtt.

"Az itthoni mérkőzésinket megnyertük, egyre több néző előtt tudtunk játszani, játékosaim százszázalékosan készen állnak a feladatra" - mondta a kapitány. A csehekkel kapcsolatban megjegyezte, masszív, jó együttesről van
velemenyezd, 2018. június 13. szerda, 13:51
Mit hozott napfényre a bölcs?
Mit hozott napfényre a bölcs?

Azt kérded, mit kutatott hát, mit hozott napfényre a bölcs? Először az igazságot és természetet. Azután az életszabályokat, melyeket az egyetemesre vonatkoztatott. Megtiltotta, hogy az ember hamis véleményeknek engedelmeskedjék, s helyes mérlegeléssel fontolta meg, hogy minden egyes dolog mit ér. Elvetett minden meglakolással járó gyönyört, s nyilvánvalóvá tette, hogy az a legszerencsésebb ember, akinek nincs szüksége a szerencsére, s hogy a leghatalmasabb az, akinek hatalma van önmaga fölött.

SENECA
luiggi, 2018. február 26. hétfő, 20:54
Szeretet
"Szeretetet lehet adni és lehet kapni.
Csak egyet nem lehet: szeretetet zsarolni. S ezt legtöbbször nem tudják azok a szegények és szerencsétlenek, akik szeretetre éhesek.
Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tűri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitől ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret. Csak egyre nem ad módot: hogy könyörgéssel, váddal, támadással, vagy esdekléssel mástól szeretetet zsaroljunk. Még gyöngédséget és szenvedélyt is lehet zsarolni, de a szeretet szuverén."
irmus, 2018. február 14. szerda, 16:30
3 csillagjegy, aki a legszerencsésebb
Ez a 3 csillagjegy a legszerencsésebb
Ezek a csillagjegyek mindenki másnál szerencsésebbek. Vajon miben érezhetik magukat szerencsésebbnek a többieknél, és miért éppen ők a kiválasztottak? A horoszkópból minden részletre fény derül. Vajon te is olyan szerencsés vagy, hogy köztük lehetsz? Íme, az izgalmas részletek.

Kari Szilvia
f Ajánlom
A Szűz áldott csillagjegy
szerencsés csillagjegy szűz horoszkópSzűz jegyűként igazán szerencsésnek érezheted magad. Áldott vagy minden tekintetben. Ha eddig ezt valamiért nem érezted volna, akkor mostantól érdemes a lehetőségeket észrevenned és kiaknáznod. Minden más csillagjegynél nagyobb kegyben részesít téged az élet. Ettől függetlenül a sikerért ezentúl is épp olyan keményen kell megdolgoznod, mint eddig, ingyen még te sem kapod. Maximalizmusodnak köszönhetően különben sem tudnád tétlenül várni, hogy a gyümölcsök az öledbe pottyanjanak. Váratlan helyzetekre, akadályokra is számíthatsz, de mindenkor képes leszel azokat leküzdeni és
tinka1951, 2018. január 15. hétfő, 13:09
Márai Sándor - Idézetek
igaziSzeretetet lehet adni és lehet kapni. Csak egyet nem lehet: szeretet zsarolni. S ezt legtöbbször nem tudják azok a szegények és szerencsétlenek, akik szeretetre éhesek. Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tűri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitől ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret. Csak egyre nem ad módot: hogy könyörgéssel, váddal, támadással vagy esdekléssel mástól szeretetet zsaroljunk. Még gyöngédséget és szenvedélyt is lehet zsarolni; de a szeretet
menusgabor, 2017. december 08. péntek, 20:00
Karácsony Juliskánál
Óriás pelyhekkel szállt alá a hó a kis tanya kertjében. Hűvös szél táncoltatta a pelyheket az ablakokon. Pattogó kályha fénye töltötte meg a kis vályog szobát, búbos kemence ontotta magából a melegséget. Diós bejgli és töltött káposzta illata terjengett a kis helységben ahol egy nagycsalád gyermekei kuporogtak a kemence körül. Nevetgéltek, történeteket meséltek, olykor- olykor rázendítettek egy karácsonyi nótára. Julcsa édesanyjának segédkezett a konyhában, éppen mézeskalácsot készítettek. Nagyobbik bátya és kisöccse odakinn seperték a havat, de úgy tűnt reménytelen harcot vívnak, mivel megállás nélkül szakadt az égi áldás. Pista mérgelődve lépett a tornácra, lesöprögette vállát, majd bosszúsan megállapította:
- Ha egész este így fog esni, holnap ki se tudunk majd jönni a házból.
Jóska mellé lépve jókedvűen megdobta bátyát egy kemény hógolyóval, majd viháncolva beszaladta a biztonságot adó házba, mielőtt még kap egy nyaklevest tettéért.
Kívülről vidámság áradt a kicsiny házból, ám Juliskáéknak
suzymama, 2017. november 27. hétfő, 14:14
Szakszervezeti Szövetség: országszerte gyűjtik az aláírásokat december 24. munkaszüneti nappá nyilvánításához
A szakszervezet a többi konföderációt is arra kéri, hogy csatlakozzanak az akcióhoz - olvasható a munkavállalói érdekképviselet közleményében.

Az aláírásgyűjtés határideje november 28., így csaknem nyolc hét áll még rendelkezésre ahhoz, hogy a népszavazás kötelező elrendeléséhez szükséges kétszázezer támogatót megszerezzék.

Kiemelték: a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma október 12-i ülésén tárgyalja majd december 24. munkaszüneti nappá nyilvánítását, de csak akkor, ha a kormány és a munkaadói oldal egyaránt támogatja a felvetést. A szakszervezet szerint ez lenne a legszerencsésebb megoldás, hiszen egy költséges népszavazást lehetne elkerülni vele.

A december 24. munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazási kezdeményezést Bíró Zoltán magánemberként nyújtotta be. A kezdeményezéshez a MASZSZ elsőként csatlakozott.
velemenyezd, 2017. október 06. péntek, 13:12
Idén is Megyenapot rendez a Békés Megyei Önkormányzat
Zalai Mihály kifejtette, az esemény középpontjában az itt élő nemzetiségek kultúrája, a megyei és települési értékek, a hagyományokat őrző kézművesek és élelmiszertermelők állnak.

Főszerepet kapnak a Békés Megyei Értéktárban szereplő tételek, faházakban mutatják be a 27 értéket és a két hungarikumot. A csabai és gyulai kolbász mellett a Körös-Maros Nemzeti Park, a magyar biliárd, a nyolctojásos száraztészták, a gyulai Körös Völgyi Sokadalom, a békési szilvalekváros papucs, a szarvasi Tessedik Táncegyüttes, a csorvási Hudák kézi szövőműhely is látható lesz majd a Megyenapon. A nóniusz lófajta rendhagyó módon mutatkozik be, sétakocsikázásra invitálják a szervezők a vendégeket.

A program reggel fél kilenckor zenés felvonulással indul. Délelőtt a nemzetiségek mutatkoznak be a békéscsabai főtéren, délután a szarvasi Cervinus Teátrum, a Tabán Néptáncegyüttes, a Békéscsabai Jókai Színház és a Balassi Táncegyüttes művészei lépnek fel. Délután a dumaszínházas Beliczai Balázs szórakoztatja a
velemenyezd, 2017. augusztus 27. vasárnap, 12:22
Hány embert kell kimarni egy közösségi oldalról, hogy demokratikus legyen?
#87, #88, #89

Az igaz, hogy mindenféle àllami beruhàzàs serkenti a gazdasàgot, egyrészt az épités allatti uj munkahelyek miatt, màsrészt az utànna esetlegesen beindulo Afa, ado, stb növekedés miatt.

VISZONT: az azért nem teljesen mindegy, hogy hova ruhàzunk be, Donaldnak igaza van, a stadionok és a kisvasutak épitése ( gazdasàgi szempontbol ), nem a legszerencsésebb megoldàs, ezek nem biztos, hogy ki tudjàk termelni az amortizàcios és a fenntartàsi költségeket. Ezeknek a beruhàsoknak a fö célja, szerintem, a kormàny népszerüsitése volt.

TEHÀT : szerintem a kormànynak az olyan beruhàzàsokat kellene serkenteni, ami vagy utolagos bevételt biztosit az àllamnak, vagy pedig , ha nincs is közvetlen haszon, segiti az egészség ügyet vagy az oktatàst vagy a tàrsadalmi egyenlötlenség csökkentését.
bfabio, 2017. augusztus 10. csütörtök, 14:44
1/44
Képek, videók
MEGVÁLTÁS.jpg
katolikusokoldala
2017. szeptember 23. szombat, 17:04
Ildykomtol1megvaltaske p20
charlotteani
2017. szeptember 01. péntek, 22:46
Megváltás Jézus Krisztus
sacimama
2016. március 26. szombat, 09:32
A Megváltás könnye.jpg
gigi55
2011. május 01. vasárnap, 12:57
megváltások
kekzokni
2009. június 03. szerda, 11:26
megvaltas.jpg
genius59
2009. április 10. péntek, 23:20
Megváltás
dandej
2008. március 28. péntek, 12:00
lovak boldogsága.jpg
agica2004
2015. május 24. vasárnap, 18:21
Sérült ember boldogsága
sacimama
2015. május 18. hétfő, 00:21
kiscsikó boldogsága.jpg
agica2004
2014. június 19. csütörtök, 15:21
Életünk boldogsága.jpg
pacsakute
2013. szeptember 22. vasárnap, 02:12
boldogságaz.jpg
szuszimama
2013. május 31. péntek, 15:27
1.Életünk boldogsága.jpg
anci-ani
2013. január 04. péntek, 23:33
Életünk boldogsága ...
dnemethk
2011. november 08. kedd, 00:21
életünk boldogsága.jpg
bbbarbara
2011. augusztus 26. péntek, 22:38
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.