Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 19. szerda | 38. hét | 262. nap | 18:52 | Vilhelmina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
ooOoo
punk, a noise és ipari zenék - eredeztethetőek.

A grindcore-t zeneileg a súlyosan torzított, mélyre hangolt gitárok, a gyors tempó, a blast beatek, valamint a hörgést vagy fejhangú visítást tartalmazó ének jellemzi. A stílus alapjait az olyan úttörő zenekarok tették le, mint a Napalm Death, az Extreme Noise Terror és a Carcass. Főleg Észak-Amerikában és Európában terjedt el, olyan népszerű előadók révén, mint a Brutal Truth, vagy a Nasum. A dalszövegek témája a társadalmi és politikai problémáktól kezdve a véres-beles történetekig és a fekete humorig terjednek.

A grindcore hírhedt jellegzetessége az úgynevezett "mikrodalok". Számos együttes készít mindössze pár másodperces számokat. A világ legrövidebb dalának Guiness-rekordját a brit Napalm Death tartja az 1,316 másodperc hosszú You Suffer című 1987-es dalával.

Interjú a Vérszerződés és a The Worst Nightmare dobosával Cipőssel

Bíztatnám a fiatalabbakat, hogy járjanak koncertekre, ismerkedjenek hasonló
eposz, 2018. augusztus 31. péntek, 05:19
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
antioxidáns, rost és létfontosságú vitaminok találhatóak. Ezen kívül pedig a tipikus nyugati diéta nagy mennyiségben tartalmaz finomított szénhidrátokat, zsírokat, egyszerű cukrokat és kloridot.

Mindezek az emberi táplálkozásban történt változások úgynevezett megnövekedett "metabolikus acidózist" eredményeztek. Máshogy megfogalmazva, sok ember szervezetének pH értéke sajnos már eltér az optimálistól. Ezen felül sokan kevés valódi tápanyagot juttatnak a szervezetükbe és ezért szenvednek olyan problémáktól, mint a kálium- és a magnézium-hiány.

Ez nem csak felgyorsítja az öregedési folyamatot, de elősegíti a szervi funkciók fokozatos elvesztését, leépíti a szöveteket és a csontszövetet is. A nagyfokú savasodás ugyanis rákényszeríti a szervezetünket, hogy az ásványi anyagokat a csontokból, sejtekből, szervekből és szövetekből nyerje ki.

Young pHorever - Doc Brocs Power Plants, 220 g HU
Young pHorever - Doc Brocs Power Plants, 220 g HU
YOUNG PHOREVER

A
tinka1951, 2018. június 23. szombat, 15:58
Stresz-űző, relaxációs zene
Ez a dal ígéri, hogy 5 perc alatt felold a stressz és feszültség alól. Csupán relaxálnod kell és meghallgatni az alábbi videót.

Ez a dal percek alatt meggyógyítja a feszültséget, beindítja az öngyógyító folyamatokat!

A Body Mind Zone YouTube csatorna a stresszűző, relaxációs zenék “otthona", itt aztán rengeteg dalt megtalálsz. Találsz itt dalokat: relaxálásra, tanulásra, alvásra, gyógyulásra, de Zen és Reiki dalokat is meghallgathatsz.

Az alábbi dal ideális lehet, hogy megszabadulj a stressztől és a feszültségtől, hogy egyensúlyt teremts az életedben. A dalok úgy vannak összeállítva, hogy ha átengeded magad elfeledkezhetsz a legnagyobb problémáktól is, életedbe hozhatod a békét.

A relaxációs és meditációs zene ideális lehet, hogy elérj egy mély tudatállapotra, ahol beindul az öngyógyítás folyamata is, amely nemcsak a testre hat, hanem az elmére és a lélekre is.

A videó, hallgasd
lovaszmarika, 2018. június 13. szerda, 18:08
Opten: februárban négyéves csúcson az építőipari cégalapítások
kényszertörlések eredménye, ami egyrészt jelzi, hogy zajlik a hatósági nagytakarítás, másrészt pedig azt, hogy a hitelezők már kevéssé próbálkoznak partnereik felszámoltatásán keresztül behajtani követeléseiket.

Rendkívül magas a fluktuáció, de ezzel együtt az ágazat tisztulni látszik, a lánctartozások csökkenőben vannak és a követelések meghajtására is jobbak az esélyek, mint a korábbi években - mondta Pertics Richárd, az Opten céginformációs igazgatója a közleményben. A szektor továbbra sem mentes a problémáktól, februárban 778 építőipari cég ellen indult végrehajtás, tehát a fizetési nehézségek az ágazat jelentős részét érintik. A likviditási problémák mellett azonban a legnagyobb probléma a szakemberhiány. A szakemberhiány megoldásán túl az ágazatnak majd meg kell küzdenie az elaprózódottsági problémákkal is, ha a korábbiaknál sikeresebben szeretné majd venni a gazdaság hullámzásait - véli a szakértő.

Az Opten adatai szerint közel 50 ezer építőipari cég és 35 ezer egyéni vállalkozás működik,
velemenyezd, 2018. március 13. kedd, 09:21
az ,,Élet,,
Maszong József:

az ,,Élet,,

Legnagyobb rendező az élet,
Szépségével, bánatával,
Mert ezek párban járnak,
Mintha egyedül nem tudnának.

Ha tombol lelked vad viharokban,
Problémáktól roskadozva,
Nem csitulva egyre jobban,
Mást teszel ezért felelőssé,
Nem magad, Mondd miért?

Mert minden ember kicsit gyarló,
Az életét elpazarló,
Nem veszi észre, hogy lába előtt a szép,
S csak le kell hajolnia ezért.

Hosszú út áll mögöttem,
S mennyi van még előttem?
Nem tudom, s nem is akarom,
Okát nem kutatom,
Mert mit rám szabott a sors,
Vagy nevezzem ahogy akarom,
Végig kell nekem csinálnom..
aranyoslila, 2018. január 07. vasárnap, 20:05
H.Kohut Katalin: Idegen
adódó problémákat.
A nő állandó segítő érdeklődése a férfi munkája iránt úgy történik, hogy a férfi észre sem veszi, hogy egy asszony lelke adja a munkaerejét, könnyedségét.

A szerelem a férfinál lassabban alakul ki, de ha megszeret igazán egy nőt, támaszává válik. Ez vonatkozik a becsületre, erkölcsiségre, teste-lelke védelmére is. Ez kölcsönös, a nő aggódása és féltése meghatja a férfit, ezért hálából állandóan körbeveszi udvarlásával, figyelmességgel.

A férfi menekül a problémáktól, különösen a betegségektől, mert ideálja mindig a tökéletes nő és gyerek, nem tud kiegyezni a természet tökéletlenségével, még akkor sem, ha ennek a sérült helyzetnek maga az okozója. Kevés férfiben alakul ki az önfeláldozás képessége egy életen keresztül, mint általában az asszonyokban.

A férfi naponta felfedezi a szerelmes nőt, mint egy ismeretlen bolygót, akinek titkai addig elzártan voltak, a két ismeretlen nem örök körforgásban egyesülve állandó érdekességet nyújt egymásnak. Az okos
katalinkohut, 2017. április 18. kedd, 12:23
Harry herceg: "húsz évig elfojtottam magamban a gyászt"
mondta a herceg.

Hozzátette: ebből eredő belső agressziója néha odáig fajult, hogy legszívesebben orrba vert volna valakit.

Ennek az agressziónak a levezetésében sokat segített, hogy elkezdett bokszolni, de végül bátyja, Vilmos herceg tanácsára szakértői segítséget kért lelki problémáira.

Ennek részleteit az interjúban nem fedte fel, de elmondta: amint elkezdte kibeszélni magából a gyászt és ehhez kapcsolódó érzelmi viharait, rájött, hogy egyáltalán nincs egyedül a hasonló lelki problémáktól szenvedők "meglehetősen nagy klubjában".

Mielőtt azonban idáig eljutott volna, a homokba dugta a fejét, és arra kényszerítette magát, hogy egyáltalán ne is gondoljon néhai édesanyjára.

Harry tíz évet töltött a brit hadseregben, és már akkor is utalást tett komoly lelki és magánéleti problémáira, amikor két éve leszerelt. "Elborzadva gondolok arra, hogy hol lennék most a hadsereg nélkül (...) Bámulatra méltó, hogy mi mindent köszönhetek a katonaságnak" - fogalmazott 2015 tavaszán a fiatalabb
velemenyezd, 2017. április 17. hétfő, 11:51
Fénygyógyszer: Védelem és gyógymód
Fénygyógyszer: Védelem és gyógymód


Szeretnénk átnyújtani egy módszert, amit sugárszennyezéstől és más egészségi problémáktól való védekezésre, valamint ezek gyógyítására használhattok. Fénygyógyszernek nevezzük.
Ez nyilvánvalóan a Japánban kialakuló (Megjegyzés: 2011-ben) eseményekkel van kapcsolatban, bár a jövőbeli Föld kialakulása során hasonló kihívást jelentő helyzetekkel kerülhettek szembe a közeljövőben a bolygó egyéb pontjain is.
Ez a módszer segít védekezni és meggyógyítani benneteket nem csak akkor, amikor radioaktivitásnak vagytok kitéve, hanem amikor idegmérgeknek, vagy esetleg baktériumok és vírusok mutálódó formáinak. Mi úgy látjuk, hogy a közeli idővonalatokon ilyen esetek gyakoribbá válására lehet számítani.
A módszer a BA-val, a Mennyei Lelketekkel való
etusmama, 2017. március 05. vasárnap, 02:05
A kínai szervóra
időszakában van, hozzá lehet rendelni egy másik olyan szervet, amely éppen minimális aktivitással rendelkezik. Ebből az következik, hogy bármilyen módon befolyásolunk egy szervet, pontosan ellenkező hatást érünk el az adott szerv párjánál.

A bioritmusok erejét egy-egy betegség lefolyása alatt lehet a legjobban megfigyelni. Minden megbetegedés esetében egy nap leforgása alatt a tünetek ingadozó jellegűek. Amennyiben belepillantunk az orvosi statisztikákba, megállapíthatjuk, hogy bizonyos problémáktól szenvedő páciensek orvos látogatásának időpontja szinte pontosan lemásolja a szervórát. Például az epegörcsök rendszerint éjszaka jelentkeznek, míg a szívinfarktusok dél körül. Ha már a szívvel kapcsolatos problémákról beszélünk, akkor meg kell itt említenünk, hogy a szívvel kapcsolatos legtöbb probléma minden évszakban 11 és 13 óra között jelentkezik, és különösen érvényes ez nyáron.

Hogyan ketyeg a szervórád? Figyelemre méltó információ...

A hagyományos kínai orvoslásnak
menusgabor, 2015. november 03. kedd, 21:00
Életünk
szemben?"

SZ.ÉHathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

Hathorok: Fénygyógyszer

Védelem és gyógymód sugárszennyezés, idegméreg, bakteriális- és vírusfertőzés esetére

2011. március 16.

Az új-zélandi és az azt követő Japánban történt földrengések nyilvánvalóvá teszik, hogy a Káoszcsomópont még összetettebb szakaszába léptetek.

Szeretnénk átnyújtani egy módszert, amit sugárszennyezéstől és más egészségi problémáktól való védekezésre, valamint ezek gyógyítására használhattok. Fénygyógyszernek nevezzük.

Ez nyilvánvalóan a Japánban kialakuló eseményekkel van kapcsolatban, bár a jövőbeli Föld kialakulása során hasonló kihívást jelentő helyzetekkel kerülhettek szembe a közeljövőben a bolygó egyéb pontjain is.

Ez a módszer segít védekezni és meggyógyítani benneteket
lilagondolatok, 2015. október 14. szerda, 15:47
Légy rugalmas !
irányába, szembe kellett nézniük a legnagyobb kihívással: meghátrálnak, vagy mászni kezdenek!

Visszatekintve felismerték, hogy a Sziklás-hegység meghódítása adta meg nekik azt az önbizalmat, amire útjuk további részében szükségük volt. Scott Peck a The Road Less Travelled [A járatlan út] című könyv szerzője írta:

,,A problémákkal való találkozás és azok megoldása eredményezi értelmi és lelki növekedésünket. A bölcs emberek megtanulják, hogy ne riadjanak meg a fájdalmaktól és problémáktól, hanem fogadják őket üdvözlettel."

Szociológusok, akik a rugalmasságot - a talpra állás képességét - tanulmányozzák, azt mondják, hogy az emberek kétféle módon kezelik a megrázkódtatásokat. Vagy félelmükben feladják, vagy növekednek azáltal, hogy kifejlesztik magukban a problémakezelési képességet. Mi különbözteti meg a két csoportot?

A rugalmas emberek nem áldozatként viselkednek, hanem:

1) felvállalják a felelősséget életükért;
2) nem mondanak le
dandej, 2015. május 31. vasárnap, 07:02
Fénygyógyszer: Védelem és gyógymód
Fénygyógyszer: Védelem és gyógymód

Szeretnénk átnyújtani egy módszert, amit sugárszennyezéstől és más egészségi problémáktól való védekezésre, valamint ezek gyógyítására használhattok. Fénygyógyszernek nevezzük.
Ez nyilvánvalóan a Japánban kialakuló (Megjegyzés: 2011-ben) eseményekkel van kapcsolatban, bár a jövőbeli Föld kialakulása során hasonló kihívást jelentő helyzetekkel kerülhettek szembe a közeljövőben a bolygó egyéb pontjain is.
Ez a módszer segít védekezni és meggyógyítani benneteket nem csak akkor, amikor radioaktivitásnak vagytok kitéve, hanem amikor idegmérgeknek, vagy esetleg baktériumok és vírusok mutálódó formáinak. Mi úgy látjuk, hogy a közeli idővonalatokon ilyen esetek gyakoribbá válására lehet számítani.
A módszer a BA-val, a Mennyei Lelketekkel való összekapcsolódásra épül. Ez a Fény Birodalmával, létezésed egy tartományával való kapcsolatfelvételt jelenti.
Minden, ami a kozmoszban létezik, tekinthető a fény egy minőségének, vagy energetikai
taltos1, 2015. május 18. hétfő, 23:36
1/4
Képek, videók
Napalm vagy naplemente?
deathwing
2008. július 19. szombat, 12:44
NAPALM koncert
furge666
2006. július 29. szombat, 14:10
NAPALM
furge666
2006. július 29. szombat, 13:59
Cinderella_extreme_pri nce
kkm
2015. május 16. szombat, 09:25
Skype Extreme.png
tvnati
2013. március 06. szerda, 12:49
3 by adidas Extreme for w
1xbravemama
2011. december 12. hétfő, 06:13
extreme_bridge.jpg
nor-bee
2011. május 31. kedd, 13:12
avatar_extreme
nllaci
2011. május 07. szombat, 00:51
Extreme095.jpg
rollervaz
2011. március 06. vasárnap, 12:13
extreme0.jpg
szidnifox
2011. február 17. csütörtök, 21:54
superb-extreme-sport-b ack
orsi1
2010. december 26. vasárnap, 08:33
Extreme Cold in Canada.jp
dnemethk
2010. október 05. kedd, 19:25
extremely_hot_summer_5 4.j
emesi
2010. augusztus 24. kedd, 07:47
Extreme002.jpg
zsoka08
2010. március 29. hétfő, 16:03
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.