Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 19:18 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ne érezd magad rosszul...
Ne érezd magad rosszul azért, mert vannak, akiknek csak akkor jutsz eszébe, mikor szükségük van rád. Érezd magad kiváltságosnak, hogy te vagy elméjükben a gyertya, amely akkor gyullad fel, mikor sötétben van elméjük.

-Mindig lesz olyan ember az életedben, aki nem bánik veled jól. Köszönd meg neki, mert erősebbé tesz.

-Ha valaki rosszul bánik veled, emlékezz: Vele van valami baj, nem Veled. Egészséges emberek nem pusztítják el egymást.

-Amikor fáj, figyelj. Az élet próbál neked valamit tanítani.

Három megoldás van minden problémára: e-lfogadni, változtatni, vagy elengedni. Ha nem tudod elfogadni, változtass. Ha nem tudsz rajta változtatni, akkor engedd el.

-Engedd, hogy az emberek megítéljenek. Engedd, hogy félreértsenek. Engedd, hogy pletykáljanak rólad. Az, amit rólad gondolnak, nem a te problémád. Véleményük nem fogja a számláidat kifizetni. Tehát maradj kedves, szeress kitartóan és légy szabad egyéniség.... bármit is mondanak vagy
1vargaildyko, 2018. június 25. hétfő, 18:31
Diétázz CITROMMAL: 10 KILÓ MÍNUSZ EGY KÚRA ALATT!
vacsora, majd az ebéd előtti citromot lehet elhagyni.

A kúrát maximum évente kétszer javasolt elvégezni. A méreganyagok tisztulása miatt az alábbiak előfordulhatnak: fejfájás, hányinger, kiütések, pattanások.

3 TIPP HASZNÁLAT ELŐTT...
1. Ha a citromot felvágás előtt egy percre meleg vízbe áztatjuk vagy tenyerünkben melengetjük, több levet tudunk kinyerni belőle.

2. A citrom héját a nagyfokú vegyszeres kezelés miatt semmiképp sem tanácsos elfogyasztani, természetesen ez csak akkor érvényes, ha nem biocitromot vásárolunk - vagy termesztjük magunk.

3. A kúra folyamán nem ajánlott hús fogyasztása, növényi táplálékot vegyünk csak magunkhoz, ezzel is segítjük a szervezet méregtelenítését.

KARCSÚSÁG D-VITAMINNAL, OLVASS TOVÁBB ITT
TÉVHITEK A CITROMRÓL!
A citrom elvonja a szervezetből a kalciumot? Nem! Viszonylag nagy mennyiséget tartalmaz ebből a hasznos ásványi anyagból, 100 gramm citromra vetítve 25 mg-ot, szemben az átlagos 5-15 mg
koszegimarika, 2018. június 25. hétfő, 06:57
Az Urantia könyv - 53. írás
követőit, hogy higgyenek abban, hogy e vezetők egyike sem avatkozhat bele a hazai ügyek vitelébe, ha az emberek és az angyalok bátran kiállnak magukért és elszántan követelik a jogaikat.

53:3.5 Azt vallotta, hogy a Nappalok Elődei ítéletvégrehajtóinak nem szabadna megengedni a helyi csillagrendszerekben való működést, már ha az ottani lakosok élni akarnak a függetlenségi jogukkal. Azt képviselte, hogy a halhatatlanság a csillagrendszerbeli személyiségek eredendő sajátsága, hogy a feltámadás természetes és önmagától végbemenő, és hogy minden lény örökké fog élni, kivéve, ha a Nappalok Elődeinek ítéletvégrehajtói önkényesen és igazságtalanul közbeavatkoznak.

53:3.6 3. Támadás a felemelkedő halandók képzésének egyetemes terve ellen. Lucifer azt képviselte, hogy túlságosan is sok időt és energiát fordítanak azon tervre, hogy alaposan felkészítsék a felemelkedő halandókat a világegyetemi igazgatási elvekre, azon elvekre, melyek állítása szerint erkölcstanilag kifogásolhatók és tévesek.
eposz, 2018. június 24. vasárnap, 20:46
Így használd a szódabikarbónát
Így használd a szódabikarbónát


Nem hiszed el, mennyi természetes szépségtrükköt rejthet magában.

Így alkalmazható, mint:
1. bőrradír
2. manikűröző szer
3. bőrkeményedés elleni szer
4. hajpakolás
5. deo
6. bőrnyugtató
7. fogfehérítő
8. pattanástalanító
9. fiatalító arctej
10. gyomorgyógyszer
A szódabikarbóna gombaölő, gyulladáscsökkentő és olyan szuper hámlasztó, ami a legkeményebb bőrkeményedést is leszedi. Szagtalanítónak is jó.

1. Bőrradír
Próbáld ki ezt a gyógyító, frissítő, hámlasztó, gyulladás gátló hatású bőrradírt akár mindennapos használatra. Készíts pasztát egy rész szódabikarbónából, egy rész vízből és egy rész darált zabpehelyből. Dörzsöld finoman, körkörös mozdulatokkal bőrödbe, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket. Majd mosd le tiszta, meleg vízzel.

2. Manikűr kellék
Márts
irmus, 2018. június 24. vasárnap, 18:08
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
értéket. Így a legjobban úgy akadályozható meg a csontritkulás kialakulása, ha sok-sok zöld leveles zöldséget fogyaszt!
Tészta, rizs, kenyér és más előre csomagolt gabonatartalmú termékek
SuperGreens 454g por
SuperGreens 454g por
INNERLIGHT SUPERGREENS

Milyen más szokások okozhatnak savasodást a szervezetben? A legnagyobb kockázatot jelentő tényezők:

Alkohol és droghasználat
Túlzott mértékű koffein-fogyasztás
Túl gyakori antibiotikum használat
Természetes édesítőszerek
Krónikus stressz
Az élelmiszerek alacsonyabb tápanyagtartalma az iparosított mezőgazdaság miatt
Kevés rost fogyasztása
Mozgáshiány
Túl sok (nem szabadtartású) állati hús fogyasztása
Túlzott hormonbevitel az élelmiszerekből, valamint egészség- és szépségápolási termékekből
A háztartási tisztítószerekből, építőanyagokból, számítógépekből, mobiltelefonokból és mikrohullámú sütőkből származó vegyszereknek és sugárzásnak való kitettség
Ételszínezékek és
tinka1951, 2018. június 23. szombat, 15:58
Természetes gyógymódok a nagyvilágból
Érdekes természetes gyógymódok a nagyvilágból
Van egy mondás, miszerint nincs nagyobb szeretet, mely őszintébb az étel szereteténél. Számos ókori kézirat állítja, hogy vannak élelmiszerek, gyógynövények, fűszerek, melyek enyhítik a betegségek tüneteit, elpusztíthatják a tumorsejteket, gyulladásgátló hatásúak, de van, melyből ha sokat fogyasztunk, akár halálos is lehet. Olaszországtól Indiáig mutatjuk a legjobb ,,csodaszereket".

Van egy mondás, miszerint nincs nagyobb szeretet, mely őszintébb az étel szereteténél. Számos ókori kézirat állítja, hogy vannak élelmiszerek, gyógynövények, fűszerek, melyek enyhítik a betegségek tüneteit, elpusztíthatják a tumorsejteket, gyulladásgátló hatásúak, de van, melyből ha sokat fogyasztunk, akár halálos is lehet. Olaszországtól Indiáig mutatjuk a legjobb ,,csodaszereket".
Az ókori világ egyik
gabfe, 2018. június 22. péntek, 15:39
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Ötös - Megfigyelő/Vizsgálódó

Bűnök:
Mentális: Fukarság
Asztrális: Fösvénység (Mohóság)
Lényegi Minőségek - Erények:
* Mindentudás
* Nemkötődés

Fejlődési - Visszafejlődési Szintek:

1. A látnoki felfedező

A legegészségesebb Ötösök rendelkeznek azzal a paradox képességgel, hogy a valóságot teljes mélységében megértsék, ugyanakkor teljes szélességében átlássák. A dolgokat a maguk egészében fogadják be, ott is felfedezik a rendszert, ahol mások csak zűrzavart látnak. Képesek a meglévő tudás szintetizálására, olyan jelenségek között találnak kapcsolatot, amelyekről addig senki sem tudta, hogy összefüggnek, mint például a tér és az idő, a DNS molekula struktúrái vagy az agyban zajló kémiai reakciók és a viselkedés. Ha művészi hajlamaik vannak, teljesen új művészi ágakat teremthetnek, vagy korábban soha nem látott módon forradalmasíthatják a régieket. Gyakran ezekből az újításokból
eposz, 2018. június 20. szerda, 12:12
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
hallgatni a belső hangokra, hogy közben nyitottak maradjanak a környezet benyomásaira is. Nagyon fontos, hogy képesek feszengés és önmaguk figyelése nélkül cselekedni, és ha megvan hozzá a tehetségük és a képzettségük, akkor képesek tudattalan impulzusaikat olyan tárgyiasult formába önteni, amely méltán viseli a műalkotás nevet.

Feszengésükön túllépve a legegészségesebb Négyesek képessé válnak arra, hogy kreatívak legyenek a szó eredendő értelmében, tehát hogy valami újat hozzanak a világra. Természetesen a legmélyebben kreatív pillanatok illékonyak, hiszen a kreativitást nehéz huzamosabb ideig fenntartani. A Négyesek legjobb formájukban azonban még tartós kreativitásra is képesek, mert azzal, hogy túlléptek önmaguk állandó figyelésén, utat nyitottak az inspirációnak. A legkülönfélébb dolgokból merítenek ihletet, úgy, hogy élményeik nyersanyagát a tudattalanjukon szűrik át. Az ihletett Négyesek úgy működnek, mint a gyöngykagylók: minden őket ért hatást - még a fájdalmakat is - valami széppé
eposz, 2018. június 20. szerda, 12:10
Szép napot kívánok mindenkinek!
emigrált, előbb az Amerikai Egyesült Államokba, majd Capri szigetére utazott. Pár év múlva, 1913-ban azonban hazatérése után a Zvezda és a Pravda munkatársa lett, majd 1915-ben saját folyóiratot alapított, a Letopiszt. 1917-ben, az októberi fordulat alatt a Novaja Zsiznyben publikált. Szembefordult a bolsevik párttal, és korábbi barátjával, Leninnel. Lenint szemtől szemben bírálta, kifejtette, hogy sok tekintetben nem ért egyet módszereivel.

Tüdőbajban halt meg, de máig sokan vitatják, hogy természetes módon-e. Tegnap volt a halálának évfordulója.

Drámái:
Éjjeli menedékhely ( На дне, 1902)
Barbárok (Варвары, 1905)
A nap fiai (Дети солнца, 1905)
Az utolsók (Последние, 1908)
Csodabogarak (Чудаки, 1910)
A hamis pénz
kirscha, 2018. június 19. kedd, 08:02
Piarista iskola a Határőr utcában
a kérdés: van-e lehetőség a sebek gyógyítására; erősebb-e a jóakarat, mint a gyűlölet; fakadhat-e élet a halálból? Hitünk, meggyőződésünk arra hív, hogy igennel feleljünk e kérdésekre. Egy új iskola bontakozása s majd megléte, amelynek tereit azok a gyermekek és fiatalok töltik be, akik társadalmunk jövőjét jelentik, szimbolikusan és valóságosan is azt jelzi, hogy a múlt életadóan tud integrálódni a világunkba. Ehhez szükség van sok egyeztetésre, kreativitásra, összefogásra. Az áldozatok emlékét természetesen szeretnénk megőrizni: talán leginkább egy méltó Emlékpont létrehozása segítheti ezt, amelyet a jelenlegi laktanya helyén alakítanánk ki. E gondolatról már elindultak az egyeztetések a város vezetésével és a Mosonmagyaróvári '56-os Egyesülettel. Nagyon bízom benne, hogy így, együtt, minden érdekelt bevonásával a legjobb megoldásra fogunk rátalálni.

-Mit lehet tudni a tervezési folyamatról?

- A tavasszal kiírt tervezési közbeszerzésen egy helyi kötődésű építészekből álló,
azenujsagom, 2018. június 19. kedd, 00:56
8 legjobb étel a szív egészségéért
kardiovaszkuláris betegségek kialakulásának az esélyét. Ezt a pozitív hatását a növényben található indol-3-karbinol vegyületnek köszönheti. Egereken végzett kutatások azt igazolták, hogy ez a vegyület ellátja a szívizom védelmét, így a szívelégtelenség kialakulásának esélyét képes jelentősen lecsökkenteni.

A spárga tele van folsavval, A-, C- és K-vitaminnal, illetve magnéziummal és káliummal, amelyek a megfelelő izomműködést képesek elősegíteni. A spárga is tartalmaz omega-3 zsírsavat és természetesen rengeteg fehérjét is. Kutatók azt is megállapították, hogy a spárgában vannak még fenolos savak, amelyek jelentősen megnövelik a méregtelenítő enzimek hatékonyságát. Ezek az enzimek pedig szerepet játszanak a felhalmozódó toxikus vegyületek és gyógyszerek szervezetből történő kiürülésében.

A csicseriborsó sok A-vitamint tartalmaz, de B-vitamin-komplexben is gazdag, ezen kívül ásványi anyagokban - magnézium, szelén, kálium, cink, vas - is bővelkedik, sőt omega-3 zsírsavakat és
vorosrozsa66, 2018. június 18. hétfő, 16:48
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
a
Kitaj-Gorodhoz megy?
- Hát, azt mondták nekem, hogy egyedül nem szabad bemenni oda, és hogy
csak karavánban veszélytelen végigmenni rajta, és így is gondoltam: karavánnal
a Turgenyevszkajáig, ott aztán meglépni tőlük, be az átjáróba, csak nem fognak
üldözni...? - mondta Artyom, s közben érezte, hogy a fejében valamilyen
homályos gondolat motoszkál, és egyre csak gyötri, idegesíti.
- Nincs ott átjáró. A boltíveket befalazták. Nem tudtad?
Hogyan felejthette el? Természetesen mondták már neki korábban, de kiment
a fejéből... A vörösök megrémülhettek valami ördögi dologtól abban az
alagútban, és befalazták az egyetlen kijáratot a Turgenyevszkajáról.
- És nincs ott más kijárat? - kérdezte óvatosan.
- Nincs, és a térképek hallgatnak erről. Az átjáró az épülő vonalakra nem a
Turgenyevszkaján kezdődik. De még ha lenne is ott nyitott átjáró, nem hinném,
hogy lenne elég bátorságod elszakadni a csoporttól és bemenni oda. Különösen,
ha
eposz, 2018. június 18. hétfő, 10:24
1/983
Képek, videók
ne érezd rosszul ....jpg
dnemethk
2013. április 28. vasárnap, 22:34
Próbálom, hátha.jpg
chillik
2017. november 25. szombat, 04:52
Uram, bármennyire próbálj
katalin_53
2017. szeptember 18. hétfő, 21:14
Próbálj meg magad is..
csalogany13
2017. március 19. vasárnap, 14:44
PP Atyánk próbál
sanci81
2015. július 22. szerda, 16:05
próbáld-meg.jpg
borigit
2015. március 28. szombat, 16:13
Próbáld-fiam.jpg
rubia1214
2014. november 26. szerda, 17:54
Próbálj meg
anna4459
2014. augusztus 10. vasárnap, 13:48
Próbálj úgy bánni....jpg
pacsakute
2014. július 14. hétfő, 20:16
Próbálj meg....jpg
pacsakute
2014. június 08. vasárnap, 08:14
Próbálj meg ....
anitahajdu
2013. március 30. szombat, 13:35
a negatív embereknek.jpg
sz719eszter
2018. június 04. hétfő, 18:56
a legnagyszerűbb emberek.
sz719eszter
2018. május 23. szerda, 19:06
Emberekröl
csalogany13
2018. május 21. hétfő, 21:07
Az emberekröl
csalogany13
2018. május 21. hétfő, 20:50
Címkék
agyban zajló, Lényegi Minőségek, halálának évfordulója, csontritkulás kialakulása, méreganyagok tisztulása, bolsevik párttal, épülő vonalakra, méregtelenítő enzimek, étel szereteténél, rész szódabikarbónából, környezet benyomásaira, belső hangokra, pozitív hatását, helyi kötődésű, kúrát maximum, alábbiak előfordulhatnak,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.