Regisztráció  Belépés
2017. augusztus 19. szombat | 33. hét | 231. nap | 15:11 | Huba
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hajnalhozók - Kik Az Isteneid?
mértékig már régen az ellenőrzésük alá vonták. Ezt a területet használták a működésük alapjául szolgáló föld alatti bázisaik, barlangjaik kiépítésére. A Tigris és az Eufrátesz folyók között elterülő ősi Mezopotámia egy űrkolónia volt, ahol egy bizonyos civilizáció telepedett meg. Kuvait ennek a területnek a bejáratánál fekszik. Ez az a kapu, amelyen át az emberi népesség manipulációja folyik, hogy mások érdekeit szolgálják, szükségleteit kielégítsék.

A Lizzy közösségen belül is vannak jó szándékúak és rosszindulatúak. Miért mondjuk el mindezt ? Miért kell tudnotok erről ? Azért, mert a Lizzy valóság újra visszatér, és beolvad a ti dimenziótokba. A tudatosság ugrásszerű fejlődésének egy része nem csak abból áll, hogy elérkeztek a szeretethez, a fényhez, és tejszínhabos jégkrémet szopogattok minden nap. Azt is meg kell értenetek, milyen összetett a valóság, hány különböző realitás létezik, és hogy ti magatok vagytok mindez. Meg kell ezekkel békülnötök, ezzel a sok valósággal, egyesülnötök kell
eposz, 2017. augusztus 10. csütörtök, 16:27
Gyilkosság
"A gyilkosságokban folyton valamiféle logikát keresünk, azt gondolván, így talán sarokba szoríthatjuk őket. Rám nem illik az áldozatok leírása, nem abban a városban élek, sosem járok arra, nem ismerem ezeket az embereket. De mi történik akkor, ha sem az áldozatot, sem a helyet, sem az embereket nem tudjuk körülírni? Ez esetben mivel nyugtatjuk meg magunkat?...
A helyzet az, hogy egyik kedvenc időtöltésünk, hogy minél messzebbre űzzük a halált. Legyen szó testmozgásról, a koleszterinszintünk ellenőrzéséről vagy mammográfiáról, igyekszünk körülbástyázni magunkat saját halandóságunkkal szemben. Tudnunk kell, milyen típusú emberek voltak az áldozatok, hogy megmagyarázhassuk magunknak, miért nem illik ránk a leírás. Ám ha egy orvlövész nem a tömegbe lő, hanem egyetlen kiszemelt célpontját teríti le egy pontosan célzott lövéssel, az rémületesen emlékeztet magára a halálra. A halálra, amely legjobb szándékunk ellenére is javarészt kiszámíthatatlan. És biztos, hogy egyszer bennünket is utolér."

- Ann
kalmanpiroska, 2017. július 07. péntek, 21:37
Szerintetek a trollkodás az magánügy vagy politikai kérdés?
#89 ('hatibacsi'): Te egy ÓTVAROS, HÁTSÓSZÁNDÉKÚAN ÁLSÁGOS TÉNYFERDÍTŐ FRÁTER VAGY!

1. Ótvaros tényferdítő fráter vagy, mivelhogy PONTOSAN tudod: éppenséggel mindig is LIBERÁLIS gondolkozású zsenik vitték előre a tudomány ,,szekerét"!
EZ tehát - idézem: ,,Fajok léteznek Donaldduck, így csoportosításra is alkalmasak.... Ezt MEGTILTANI ÉS TAGADNI A FAJOK LÉTEZÉSÉT EGY ÁLLIBERÁLIS , ÁLSZENT HAZUGSÁG...." - idézet vége, kiemelés tőlem; szóval ez, egy EXTRA-ORBITÁLIS HAZUGSÁG volt részedről!
PONTOSAN TUDOD tehát, hogy MINDIG IS a reakciós, és ásatag gondolkozású ANTI-LIBERÁLIS vaskalaposok (egyház, idióta politikusok, még idiótább kóklerek, és a még náluk is hülyébb, álszent barmok) voltak azok (és jelenleg is ők azok!), akik a liberális gondolkozású zseniket MINDEN ESZKÖZZEL GÁTOLNI IGYEKEZNEK a TÉNYSZERŰ tudományosság kimunkálásában!

2. Álságosan hátsó-szándékú is vagy, mivelhogy AZT próbálod sugallni álságos ,,fajkodásoddal", miszerint
foxworkinspace, 2017. június 28. szerda, 20:56
LMP: az ellenzéknek egységesnek kell maradnia a plakáttörvénnyel kapcsolatban
át a politikai versenyt.

Szerinte a kormánypárt nem a korrupciós kockázatot akarja csökkenteni javaslatával, csupán olyan terepet alkotni a politikai verseny számára, ahol ők az erősek. Megjegyezte: "ha exoligarchájuk művelődési házakat vett volna, akkor feltehetően most a fórumokat tiltanák be".

Hangsúlyozta: bár "buzgó egyeztetés zajlik" a kérdésben, a kormánypártiak "győzködik az ellenzékieket" javaslatuk hasznosságáról, az ellenzéknek fel kell készülnie arra, hogy a Fidesz a legjobb szándékú javaslatot is saját céljaira használja majd fel.

Kérdésre elmondta: az LMP alapítványa, az Ökopolisz 150 plakátot helyezett ki a közelmúltban a nyárra, ezekért listaáron 12 millió forintot fizetett saját költségvetéséből, hitel felvétele nélkül.

Áder János államfő múlt csütörtökön küldte vissza a Háznak megfontolásra a burkolt pártfinanszírozást megakadályozását célzó javaslatot, amelyet várhatóan pénteken tárgyal ismét az Országgyűlés. A parlament múlt szerdán fogadta el az előterjesztés azon
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 17:30
Elifáz és Jób
II.KÖR : ELIFÁZ ÉS JÓB * 15-17

KÖZPONTI IGERÉSZ: JÓB 15-16

ÖSSZEFOGLALÁS * A ,,tanácskozás" második köre Elifázzal kezdődik, aki vádaskodó kérdéseit egyenesen a szívnek intézi: ,,Hova ragadott el szíved... hogy Isten ellen fordítod lelkedet?" (15,12-13) Elifáz elevenen ecseteli a kínt, a gonoszok végső pusztulását, és abbeli reménységét, hogy Jób beilleszti mindezt a saját élethelyzetébe. Jób azonnali válaszában nyilvánvalóvá teszi Elifáznak és társainak, hogy ,,nyomorúságos vigasztalóknak" (16,2) tartja őket. Miután kijelenti, hogy egyedül Isten a felelős azért, hogy ő összetört állapotba került, még mélyebbre, egészen a mélypontra süllyed kétségbeesésében - látszólag reménytelenül és magányosan. És ott felfedezi, hogy Isten mindvégig vele volt.

15.Fejezet: ,,Jób képmutató"; Elifáz vádol

16.Fejezet: ,,Isten szigorú"; Jób őszintesége

17.Fejezet: ,,Nincs remény"; Jób
kalmanpiroska, 2017. május 21. vasárnap, 06:16
Augusztusban Budapesten lesz az Extrémsportok Nemzetközi Fesztiválja
"A világ legjobb akciósportjait hozzuk el. Húsz éve indult a sorozat, amely először jön Budapestre" - ismertette a szerdai sajtótájékoztatón Hervé André-Benoit, az esemény szervezője és jogtulajdonosa. Elmondta: májusban Montpellier-ben kezdődik az idei sorozat, a második állomás lesz a magyar főváros, majd szeptemberben Edmontonba, végül novemberben a kínai Csengtúba látogatnak el a világ legjobb extrémsportolói.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár arról beszélt, hogy szükség van ezekre az új sportágakra, mert új célközönséget, fiatalokat szólítanak meg.

"Az esemény révén bepillantást nyerünk az extrémsportok világába, sok fiatal pedig ennek hatására kezdhet sportolni. Közös szándékunk, hogy Magyarország elkápráztassa a világot" - mondta Szabó Tünde. Ennek jegyében idén több mint nyolcvan nemzetközi sportrendezvény lesz hazánkban, és már most biztos, hogy jövőre is lesz legalább ötven. Az ilyen események erősebbé teszik a magyar sportdiplomáciát, javítják az országimázst, továbbá növelik
velemenyezd, 2017. május 10. szerda, 18:23
Borkai Zsolt idén is indul a menedzserek teniszbajnokságán
Hámori Tamás, a Manager Open alapító versenyigazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 13. alkalommal sorra kerülő társasági és üzleti versenysorozat idén nyolc vidéki, valamint egy fővárosi regionális viadalból áll, az országos döntőt október 8-án Budapesten, a hagyományoknak megfelelően a Park Teniszklubban rendezik meg. A bajnokságra idén a tavalyinál közel húsz százalékkal többen jelezték részvételi szándékukat, így az előzetes nevezések alapján több mint félezer vállalati közép- és felsővezető, illetve vállalkozó indulására lehet számítani.

Érdekesség, hogy a hétvégi győri versenyre három Magyarországon élő kínai üzletember is nevezett. A mezőnyben a legismertebb név Borkai Zsolté, a város polgármesteréé, aki nemcsak az esemény fővédnöke, hanem ahogy 2014 óta minden évben, úgy idén is ütőt ragad.

Hámori hozzátette: az olimpiai bajnok Borkai szeretné felülmúlni tavalyi eredményét, amikor is Győrben páros partnerével a legjobb nyolcig jutottak. A MOB-elnök célja, hogy ezúttal
velemenyezd, 2017. április 19. szerda, 14:12
A Barátság záloga
SENECA: A Barátság záloga

Mi édesebb annál, hogy van barátod, akivel úgy beszélhetsz, mint tenmagaddal? Teljes odaadással kell hát óvni e ritkán föllelhető kincset, mert az igaz barátságban: a kettő egy, olyan Ő, mintha önmagunk lenne.

Vannak emberek, akik csupán azért, hogy jó szándékukat szép tettekkel bizonyítsák, rosszat kívánnak a barátjuknak. Az ilyen azt mondja az istenek füle hallatára: "Essen rút csapdába, fonjatok köréje hálót, hogy én kibogozhassam. Zúduljon rá az ellenség csapása, amelytől egyedül én menekíthetem meg."

Mit kíván az ilyen ember a barátjának? Semmi mást, csupán a saját jótéteményének keres otthont szíve közeli kapcsolataiban.

Miért hívnád barátod házára Neptunusz villámait, mondd, miért? A legrosszabbat kéred, hogy a legjobbal jutalmazhasd?

"Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható" * - hányszor idéztem már, ám egyesek mégis azon mesterkednek, hogy az istenek haragját maguk ellen
taltos1, 2017. április 12. szerda, 23:44
Emberi kaméleonok
Emberi kaméleonok - veszélyesebbek, mint hiszed

Írta: Gábor

Az emberi jellem sokszínűségének megvannak a maga szépségei.
Szokásaink, érdeklődési körünk, tulajdonságaink kultúráról kultúrára, emberről emberre változnak, és bár az elfogadás hiánya sok konfliktushoz vezet, változatos emberi megnyilvánulásaink érdekessé és tartalmassá is teszik az életünket.
Te ilyen vagy, én egy kicsit más, a harmadik ember mindkettőnkre hasonlít valamiben, a negyedik mindkettőnktől nagyon különbözik.
Élnek azonban olyan emberek is közöttünk, akik jellem címszó alatt egymaguk képesek egy teljes színskálát felvonultatni - és teszik mindezt annak függvényében, hogy éppen mi az érdekük.
Akitől bármilyen hasznot remélnek, azzal nyájasan beszélnek, aki viszont nincsen hasznukra, az a felmosóronggyal kerül egy kategóriába.
Akit önmaguknál erősebbnek gondolnak, annak bólogatnak (mondjon bármekkora baromságot, vagy kövessen el bármilyen alávaló tettet), akit viszont
kkm, 2017. március 24. péntek, 12:35
"A kényszerítés égett lelkemen"
alkalommal!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=274417&kid=574826&sort
*.
És ekkor már első generációs GYES-es kismama voltam. A gyermekgondozási segélyt úgy éltem meg, mint egy “ingyenélő", aki munka nélkül juthatott hozzá a havi 800,- Ft-os segélyhez! Legalább is ilyen és ehhez hasonló megjegyzések kísértek bárhova is mentem kicsi gyerekeimmel a GYES alatt. Nagyon rossz életérzéssel és meglehetősen ellenséges légkörben, valóságosan széllel szemben neveltem a gyermekeinket...
Meg is írtam jobbító szándékú elképzeléseimet rádiónak, televíziónak, újságnak - mindhiába.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=274417&kid=574829&sort=
*

Azután, hogy eljött az oly nagyon áhított “változás", döbbenten tapasztaltam, hogy velem szemben - és a többi NEHÉZSORSÚ kortársammal szemben - 1990 után is érvényben maradt a negatív megkülönböztetés minden formája.
Ezért, nem lehet azon csodálkozni, hogy NEHÉZSORSÚ munkásasszony társaim már 15-20 éve kint porladnak
furaila, 2017. március 08. szerda, 11:21
Flemingről és ...
sárból. Az ijedt fiú megköszönte és hazament.
Másnap egy kiválóan felszerelt jó kinézésű 4 lovas hintó állt meg Fleming mellett amint a földjén dolgozott, kiszállt belőle egy jól öltözött úriember és a következőt mondta Felming-nek.
- Köszönetem és hálám jeléül, amiért megmentetted a fiam életét, szeretnék adni neked valamit és azért jöttem megtudjam mire van leginkább szükséged.
Fleming erre csak azt mondta, hogy ő bizony elvan a földjével és nem jár az ilyenért fizetség amúgy sem mert jó szándékú és jó szívű ember fizetség nélkül is megteszi ezt hogy segít egy bajba jutott fiún.
Közben megérkezett Fleming fia az ebéddel és az idegen látva a fiút a következőt mondta Fleming-nek.
Tudod mit, nem adok én fizetséget Neked ezért, hanem úgy látom ez a fiú gyerek olyasmi idős mint az enyém és a jótettedért kitaníttatom, pont úgy mint a sajátomat. És így is tett.
Így történt, a szegény Fleming farmer fia a londoni Szent Mária kórház orvosi fakultásán kapta meg az orvosdoktori
sanci81, 2017. február 16. csütörtök, 16:08
Emberi kaméleonok – veszélyesebbek, mint hiszed Írta:
Emberi kaméleonok - veszélyesebbek, mint hiszed

Írta: Gábor | 2017-01-30 4 Hozzászólás
Az emberi jellem sokszínűségének megvannak a maga szépségei. Szokásaink, érdeklődési körünk, tulajdonságaink kultúráról kultúrára, emberről emberre változnak, és bár az elfogadás hiánya sok konfliktushoz vezet, változatos emberi megnyilvánulásaink érdekessé és tartalmassá is teszik az életünket. Te ilyen vagy, én egy kicsit más, a harmadik ember mindkettőnkre hasonlít valamiben, a negyedik mindkettőnktől nagyon különbözik.
Élnek azonban olyan emberek is közöttünk, akik jellem címszó alatt egymaguk képesek egy teljes színskálát felvonultatni - és teszik mindezt annak függvényében, hogy éppen mi az érdekük. Akitől bármilyen hasznot remélnek, azzal nyájasan beszélnek, aki viszont nincsen hasznukra, az a felmosóronggyal kerül egy kategóriába. Akit önmaguknál erősebbnek gondolnak, annak bólogatnak (mondjon bármekkora baromságot, vagy kövessen el bármilyen alávaló tettet), akit viszont gyengébbnek
tinka1951, 2017. január 31. kedd, 11:57
1/36
Képek, videók
Szerlem Istenei2.jpg
margoboszi
2009. március 29. vasárnap, 13:45
Szerelem Istenei.JPG
margoboszi
2009. március 29. vasárnap, 13:44
A mars istenei
konyvek
2006. szeptember 13. szerda, 09:52
ezeket használtam.JPG
mami7090
2012. március 30. péntek, 19:10
c és d sablont használtam
hugimama
2009. március 02. hétfő, 08:08
alig használtan eladó.jpg
agica2004
2007. július 11. szerda, 14:15
nem használtam:))
istifiu
2006. november 21. kedd, 22:51
O.V.-működési elv.jpg
agica2004
2015. február 04. szerda, 18:17
a_reiki_mukodese_1.jpg
lilagondolatok
2014. július 25. péntek, 08:40
Agyi működést segítő fűsz
pacsakute
2014. június 25. szerda, 05:59
strt_pr_mukodese.jpg
sarkadykati
2014. március 19. szerda, 08:20
működési elv.jpg
agica2004
2014. január 13. hétfő, 14:21
A média működése....jpg
pacsakute
2013. március 09. szombat, 17:27
Super Forest müködése
josey
2009. január 14. szerda, 17:20
mobil_működési_séma.gi f
jencuska1970
2008. június 01. vasárnap, 17:34
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.