Regisztráció  Belépés
2017. június 24. szombat | 25. hét | 175. nap | 19:13 | Iván
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
LMP: az ellenzéknek egységesnek kell maradnia a plakáttörvénnyel kapcsolatban
át a politikai versenyt.

Szerinte a kormánypárt nem a korrupciós kockázatot akarja csökkenteni javaslatával, csupán olyan terepet alkotni a politikai verseny számára, ahol ők az erősek. Megjegyezte: "ha exoligarchájuk művelődési házakat vett volna, akkor feltehetően most a fórumokat tiltanák be".

Hangsúlyozta: bár "buzgó egyeztetés zajlik" a kérdésben, a kormánypártiak "győzködik az ellenzékieket" javaslatuk hasznosságáról, az ellenzéknek fel kell készülnie arra, hogy a Fidesz a legjobb szándékú javaslatot is saját céljaira használja majd fel.

Kérdésre elmondta: az LMP alapítványa, az Ökopolisz 150 plakátot helyezett ki a közelmúltban a nyárra, ezekért listaáron 12 millió forintot fizetett saját költségvetéséből, hitel felvétele nélkül.

Áder János államfő múlt csütörtökön küldte vissza a Háznak megfontolásra a burkolt pártfinanszírozást megakadályozását célzó javaslatot, amelyet várhatóan pénteken tárgyal ismét az Országgyűlés. A parlament múlt szerdán fogadta el az előterjesztés azon
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 17:30
Elifáz és Jób
II.KÖR : ELIFÁZ ÉS JÓB * 15-17

KÖZPONTI IGERÉSZ: JÓB 15-16

ÖSSZEFOGLALÁS * A ,,tanácskozás" második köre Elifázzal kezdődik, aki vádaskodó kérdéseit egyenesen a szívnek intézi: ,,Hova ragadott el szíved... hogy Isten ellen fordítod lelkedet?" (15,12-13) Elifáz elevenen ecseteli a kínt, a gonoszok végső pusztulását, és abbeli reménységét, hogy Jób beilleszti mindezt a saját élethelyzetébe. Jób azonnali válaszában nyilvánvalóvá teszi Elifáznak és társainak, hogy ,,nyomorúságos vigasztalóknak" (16,2) tartja őket. Miután kijelenti, hogy egyedül Isten a felelős azért, hogy ő összetört állapotba került, még mélyebbre, egészen a mélypontra süllyed kétségbeesésében - látszólag reménytelenül és magányosan. És ott felfedezi, hogy Isten mindvégig vele volt.

15.Fejezet: ,,Jób képmutató"; Elifáz vádol

16.Fejezet: ,,Isten szigorú"; Jób őszintesége

17.Fejezet: ,,Nincs remény"; Jób
kalmanpiroska, 2017. május 21. vasárnap, 06:16
Augusztusban Budapesten lesz az Extrémsportok Nemzetközi Fesztiválja
"A világ legjobb akciósportjait hozzuk el. Húsz éve indult a sorozat, amely először jön Budapestre" - ismertette a szerdai sajtótájékoztatón Hervé André-Benoit, az esemény szervezője és jogtulajdonosa. Elmondta: májusban Montpellier-ben kezdődik az idei sorozat, a második állomás lesz a magyar főváros, majd szeptemberben Edmontonba, végül novemberben a kínai Csengtúba látogatnak el a világ legjobb extrémsportolói.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár arról beszélt, hogy szükség van ezekre az új sportágakra, mert új célközönséget, fiatalokat szólítanak meg.

"Az esemény révén bepillantást nyerünk az extrémsportok világába, sok fiatal pedig ennek hatására kezdhet sportolni. Közös szándékunk, hogy Magyarország elkápráztassa a világot" - mondta Szabó Tünde. Ennek jegyében idén több mint nyolcvan nemzetközi sportrendezvény lesz hazánkban, és már most biztos, hogy jövőre is lesz legalább ötven. Az ilyen események erősebbé teszik a magyar sportdiplomáciát, javítják az országimázst, továbbá növelik
velemenyezd, 2017. május 10. szerda, 18:23
Borkai Zsolt idén is indul a menedzserek teniszbajnokságán
Hámori Tamás, a Manager Open alapító versenyigazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 13. alkalommal sorra kerülő társasági és üzleti versenysorozat idén nyolc vidéki, valamint egy fővárosi regionális viadalból áll, az országos döntőt október 8-án Budapesten, a hagyományoknak megfelelően a Park Teniszklubban rendezik meg. A bajnokságra idén a tavalyinál közel húsz százalékkal többen jelezték részvételi szándékukat, így az előzetes nevezések alapján több mint félezer vállalati közép- és felsővezető, illetve vállalkozó indulására lehet számítani.

Érdekesség, hogy a hétvégi győri versenyre három Magyarországon élő kínai üzletember is nevezett. A mezőnyben a legismertebb név Borkai Zsolté, a város polgármesteréé, aki nemcsak az esemény fővédnöke, hanem ahogy 2014 óta minden évben, úgy idén is ütőt ragad.

Hámori hozzátette: az olimpiai bajnok Borkai szeretné felülmúlni tavalyi eredményét, amikor is Győrben páros partnerével a legjobb nyolcig jutottak. A MOB-elnök célja, hogy ezúttal
velemenyezd, 2017. április 19. szerda, 14:12
A Barátság záloga
SENECA: A Barátság záloga

Mi édesebb annál, hogy van barátod, akivel úgy beszélhetsz, mint tenmagaddal? Teljes odaadással kell hát óvni e ritkán föllelhető kincset, mert az igaz barátságban: a kettő egy, olyan Ő, mintha önmagunk lenne.

Vannak emberek, akik csupán azért, hogy jó szándékukat szép tettekkel bizonyítsák, rosszat kívánnak a barátjuknak. Az ilyen azt mondja az istenek füle hallatára: "Essen rút csapdába, fonjatok köréje hálót, hogy én kibogozhassam. Zúduljon rá az ellenség csapása, amelytől egyedül én menekíthetem meg."

Mit kíván az ilyen ember a barátjának? Semmi mást, csupán a saját jótéteményének keres otthont szíve közeli kapcsolataiban.

Miért hívnád barátod házára Neptunusz villámait, mondd, miért? A legrosszabbat kéred, hogy a legjobbal jutalmazhasd?

"Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható" * - hányszor idéztem már, ám egyesek mégis azon mesterkednek, hogy az istenek haragját maguk ellen
taltos1, 2017. április 12. szerda, 23:44
Emberi kaméleonok
Emberi kaméleonok - veszélyesebbek, mint hiszed

Írta: Gábor

Az emberi jellem sokszínűségének megvannak a maga szépségei.
Szokásaink, érdeklődési körünk, tulajdonságaink kultúráról kultúrára, emberről emberre változnak, és bár az elfogadás hiánya sok konfliktushoz vezet, változatos emberi megnyilvánulásaink érdekessé és tartalmassá is teszik az életünket.
Te ilyen vagy, én egy kicsit más, a harmadik ember mindkettőnkre hasonlít valamiben, a negyedik mindkettőnktől nagyon különbözik.
Élnek azonban olyan emberek is közöttünk, akik jellem címszó alatt egymaguk képesek egy teljes színskálát felvonultatni - és teszik mindezt annak függvényében, hogy éppen mi az érdekük.
Akitől bármilyen hasznot remélnek, azzal nyájasan beszélnek, aki viszont nincsen hasznukra, az a felmosóronggyal kerül egy kategóriába.
Akit önmaguknál erősebbnek gondolnak, annak bólogatnak (mondjon bármekkora baromságot, vagy kövessen el bármilyen alávaló tettet), akit viszont
kkm, 2017. március 24. péntek, 12:35
"A kényszerítés égett lelkemen"
alkalommal!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=274417&kid=574826&sort
*.
És ekkor már első generációs GYES-es kismama voltam. A gyermekgondozási segélyt úgy éltem meg, mint egy “ingyenélő", aki munka nélkül juthatott hozzá a havi 800,- Ft-os segélyhez! Legalább is ilyen és ehhez hasonló megjegyzések kísértek bárhova is mentem kicsi gyerekeimmel a GYES alatt. Nagyon rossz életérzéssel és meglehetősen ellenséges légkörben, valóságosan széllel szemben neveltem a gyermekeinket...
Meg is írtam jobbító szándékú elképzeléseimet rádiónak, televíziónak, újságnak - mindhiába.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=274417&kid=574829&sort=
*

Azután, hogy eljött az oly nagyon áhított “változás", döbbenten tapasztaltam, hogy velem szemben - és a többi NEHÉZSORSÚ kortársammal szemben - 1990 után is érvényben maradt a negatív megkülönböztetés minden formája.
Ezért, nem lehet azon csodálkozni, hogy NEHÉZSORSÚ munkásasszony társaim már 15-20 éve kint porladnak
furaila, 2017. március 08. szerda, 11:21
Flemingről és ...
sárból. Az ijedt fiú megköszönte és hazament.
Másnap egy kiválóan felszerelt jó kinézésű 4 lovas hintó állt meg Fleming mellett amint a földjén dolgozott, kiszállt belőle egy jól öltözött úriember és a következőt mondta Felming-nek.
- Köszönetem és hálám jeléül, amiért megmentetted a fiam életét, szeretnék adni neked valamit és azért jöttem megtudjam mire van leginkább szükséged.
Fleming erre csak azt mondta, hogy ő bizony elvan a földjével és nem jár az ilyenért fizetség amúgy sem mert jó szándékú és jó szívű ember fizetség nélkül is megteszi ezt hogy segít egy bajba jutott fiún.
Közben megérkezett Fleming fia az ebéddel és az idegen látva a fiút a következőt mondta Fleming-nek.
Tudod mit, nem adok én fizetséget Neked ezért, hanem úgy látom ez a fiú gyerek olyasmi idős mint az enyém és a jótettedért kitaníttatom, pont úgy mint a sajátomat. És így is tett.
Így történt, a szegény Fleming farmer fia a londoni Szent Mária kórház orvosi fakultásán kapta meg az orvosdoktori
sanci81, 2017. február 16. csütörtök, 16:08
Emberi kaméleonok – veszélyesebbek, mint hiszed Írta:
Emberi kaméleonok - veszélyesebbek, mint hiszed

Írta: Gábor | 2017-01-30 4 Hozzászólás
Az emberi jellem sokszínűségének megvannak a maga szépségei. Szokásaink, érdeklődési körünk, tulajdonságaink kultúráról kultúrára, emberről emberre változnak, és bár az elfogadás hiánya sok konfliktushoz vezet, változatos emberi megnyilvánulásaink érdekessé és tartalmassá is teszik az életünket. Te ilyen vagy, én egy kicsit más, a harmadik ember mindkettőnkre hasonlít valamiben, a negyedik mindkettőnktől nagyon különbözik.
Élnek azonban olyan emberek is közöttünk, akik jellem címszó alatt egymaguk képesek egy teljes színskálát felvonultatni - és teszik mindezt annak függvényében, hogy éppen mi az érdekük. Akitől bármilyen hasznot remélnek, azzal nyájasan beszélnek, aki viszont nincsen hasznukra, az a felmosóronggyal kerül egy kategóriába. Akit önmaguknál erősebbnek gondolnak, annak bólogatnak (mondjon bármekkora baromságot, vagy kövessen el bármilyen alávaló tettet), akit viszont gyengébbnek
tinka1951, 2017. január 31. kedd, 11:57
Tallóztam
rossz érzet fog el minket egy tárgyal kapcsolatban olyankor jobb azt a tárgyat meg tisztítatni. De NEM kell tőle megválnunk!
Ha már sikerült a házunkat meg tisztítatni , akkor egy tipp, érdemes a feng shui által berendezni otthonunkat, mert az elűzi, és nem engedi be a negatív energiákat. Kényelmesebbé, élhetőbbé teszi otthonunkat. Persze attól mert még a feng shui által van berendezve egy ház attól még nem jelenti azt hogy ki is van tisztítva, vagy hogy maga a lakói innentől kezdve minden ártó szándékú energiáktól, entitásoktól védve van!
Ötlet tippeket otthonunk megtisztítására-berendezésére:

1 tipp: szerelem bevonzó a lakásban.

Mindenképp páros számú dísztárgyakat helyezz el a hálószobádba. pl: delfines képek a falon, vagy mandarin kacsa pár az egyik legerősebb szerelem hozó.
Ásványokban érdemes a rózsa-kvarckövet viselni is mind a hálószobába is elhelyezni éjjeliszekrényünkre vagy a párnánk alá. De ha egy hozzáértő személy beprogramozza az adott ásványt akkor még
horvathnemagdi, 2017. január 20. péntek, 17:36
Elátkozott tárgyak, és házak
mikor rossz érzet fog el minket egy tárgyal kapcsolatban olyankor jobb azt a tárgyat megtisztítatni. De NEM kell tőle megválnunk!
Ha már sikerült a házunkat megtisztítatni , akkor egy tipp, érdemes a feng shui által berendezni otthonunkat, mert az elűzi, és nem engedi be a negatív energiákat. Kényelmesebbé, élhetőbbé teszi otthonunkat. Persze attól mert még a feng shui által van berendezve egy ház attól még nem jelenti azt hogy ki is van tisztítva, vagy hogy maga a lakói innentől kezdve minden ártó szándékú energiáktól, entitásoktól védve van!
Ötlet tippeket otthonunk megtisztítására-berendezésére:

1 tipp: szerelem bevonzó a lakásban.
Mindenképp páros számú dísztárgyakat helyezz el a hálószobádba. pl: delfines képek a falon, vagy mandarin kacsa pár az egyik legerősebb szerelem hozó.
Ásványokban érdemes a rózsakvarckővet viselni is mind a hálószobába is elhelyezni éjjeliszekrényünkre vagy a párnánk alá. De ha egy hozzáértő személy beprogramozza az adott ásványt akkor még erősebb
lenke1964, 2017. január 18. szerda, 18:21
Brexit - A francia gazdasági miniszter szerint London improvizál
"Néhány hónappal ezelőtt volt egy népszavazás. Azt gondolhattuk volna, hogy egyesek felkészültek rá, de az látszik, hogy senki nem készült fel rá" - fogalmazott Michel Sapin egy sajtótájékoztatón, Párizsban. Véleménye szerint Nagy-Britannia helyzete jelenleg "bonyolult".

"Senki nem készült fel. Láthatjuk, hogy improvizációs helyzetben vagyunk, ingadozás folyik a jó szándékú tárgyalások iránti elkötelezettségre vonatkozó, illetve a kemény, hogy azt ne mondjam +hard+ álláspontok között, amelyekkel állítólag lehetővé válna, hogy a tárgyalások a legjobb körülmények között kezdődjenek meg" - hangsúlyozta a francia miniszter,

Michel Sapin szerint "mindez azt bizonyítja, hogy a brit kormánynak mennyire nincsenek eszközei egy olyan helyzetre, amelyet egyes tagjai nem akartak, és amely a kormányon belül is láthatóan nagyon kemény vitákat teremetett".Theresa May kedden a Lancaster House-ban, a brit kormány exkluzív londoni rendezvényközpontjában tart beszédet kormánya Brexit-tárgyalási
velemenyezd, 2017. január 17. kedd, 12:02
1/36
Képek, videók
Kapcsolatban
janna53
2013. július 04. csütörtök, 13:13
Azért vagy kapcsolatban.j
pacsakute
2013. március 01. péntek, 19:38
Az emberi kapcsolatban.jp
cserkata
2010. március 23. kedd, 07:51
ellenzék légiereje.bmp
meki77
2011. szeptember 30. péntek, 14:54
herceg anita ader janos.j
agica2004
2015. február 19. csütörtök, 18:33
Áder János.jpg
agica2004
2014. június 04. szerda, 15:55
Áder János horgászik.jpg
agica2004
2014. június 04. szerda, 15:55
Áder Jánosnak is üzentünk
basikele
2013. június 15. szombat, 01:03
20120502-ader-janos-pa rla
agica2004
2012. június 07. csütörtök, 15:29
ader-janos.jpg
agica2004
2012. május 09. szerda, 15:17
85445 Áder János.jpg
megyerimihaly
2012. április 18. szerda, 18:10
Politikai Főiskola 1986-b
furaila
2017. április 10. hétfő, 18:12
politikai-vicc-apeh.jp g
menusgabor
2017. március 10. péntek, 22:32
politikai_vicc.jpg
menusgabor
2017. március 10. péntek, 22:31
politikai.jpg
menusgabor
2017. március 10. péntek, 21:15
Címkék
ilyen ember, kényszerítés égett, francia gazdasági, gyermekgondozási segélyt, plakáttörvénnyel kapcsolatban, világ legjobb, legrosszabbat kéred, Áder János, brit kormánynak, Park Teniszklubban, esemény szervezője, Augusztusban Budapesten, lakói innentől, kínai Csengtúba, esemény fővédnöke, saját élethelyzetébe,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.