Regisztráció  Belépés
2018. július 21. szombat | 29. hét | 202. nap | 15:11 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ismét fájóan korán köszönt el Európától a Ferencváros
Vidar Kjartansson vállalkozott ollózásra, a Fradi kapusa azonban leért a jobb alsó sarokba. Az utolsó 20 percre Böde Dániel is beszállt, ő Petriak helyére érkezett.

A 77., majd a 79. percben már Dibusz is tehetetlen volt, a kapufa azonban mindkétszer a segítségére sietett:
először Schoenfeld fejelt a lécre, majd Atzili trafálta telibe egy tizenhat méterről megeresztett lövést követően.

A zöld-fehérek abban bízhattak, hogy ennyi kihagyott helyzet megbosszulja magát, ám komoly lehetőséget a hajráig nem sikerült kidolgozni Rajkovic kapuja előtt, így pedig nehezen érvényesülhetett a futball örök igazsága. A 92. percben Blazic lábában mégis ott volt az egyenlítés, sajnos benne is maradt, senkitől sem zavartatva a 11-es pontról méterekkel fölé bombázott.

A Fradi játékosai megköszönték a szurkolók támogatásátFORRÁS: ORIGO
1-0 maradt a végeredmény, így 2-1-es összesítéssel a Maccabi jutott a következő fordulóba, a Ferencváros pedig idén is fájóan korán köszönt el
tinka1951, 2018. július 21. szombat, 15:00
Anyuka léhűtő pici(t szőrös) fia
Rögtön az elején megjegyzem, hogy a lé hűtése nyáron igen strapa meló. Fújod, csak fújod azt a pohár vizet, de mégse akar hideg lenni. Fújhatod. De nem panaszkodom, főleg, hogy hihetetlen lehetőségek tárultak fel.
- Anyukám költözök Nyugat-Magyarországra - jelentem be a nagy hírt.
- Te már oda költöztél - nyugtázza panaszosan.
- Nem, csak Anyukához képest vagyok nyugaton, valójában én délen vagyok, de most került a kezembe egy szórólap, elmondom mi van rajta:
Az egész szórólap normál boríték méretű, nem volt pénzük nagyobbra gondolom, nem valami biztató kezdet. Rendszeres jövedelmet, ingyenes lakhatást és szabadidős lehetőségeket kínálnak a lap elején. Hogy ezért cserébe mit kérnek nem derül ki. A lap elején van egy fickó, aki mosolyogva nyomkod gombokat egy gép előtt. További információkért megadnak egy telefonszámot azt ígérve, hogy visszahívnak. A minimum az lenne, hogy egy ingyenesen hívható zöldszámot adnak meg. Ki fogja nekem megtéríteni, hogy felhívom őket? Na mindegy, nézzük mi
naplopoleon, 2018. július 20. péntek, 18:25
Alvás közbeni fogcsikorgatás
mértékét csökkenteni tudja.

Gyakran azonban nem ennyire nyilvánvaló és egyértelmű a kiváltó tényező.
Mivel maga a tünet éjszaka jelentkezik, mikor a tudatos gátak oldódnak és a fogak használata, a csikorgatás leginkább a feszültség, az agresszió jelei, lehet, hogy a gyermek számára egyszerűen nehéz felvállalnia és kifejeznie elfogadható formában dühét, indulatait. Ehhez, leginkább mi szülők és felnőttek tudunk neki segítséget adni és példát nyújtani. Ha a kicsinek a környezetében van lehetősége megélni azt, hogy ugyanazt a személyt egyszerre lehet szeretni és ugyanakkor egy adott cselekedete miatt átmenetileg dühösnek lenni rá, akár azt a megfelelő formában kifejeznie feléje, már oldódhat a belső feszültség. A gyerekek ugyanis sokszor nem tudnak mit kezdeni az ambivalens érzésekkel, tartanak a szeretett személy elvesztésétől, és inkább elfojtják indulataikat.

Ha úgy érzi, ez utóbbi állhat a tünet együttes hátterében és pár héten belül nem tapasztal javulást, nyugodtan kérjen külső
eposz, 2018. július 19. csütörtök, 19:26
Tallóztam
sebeket is okoz. Sajnos rengeteg a tévhit a villámcsapással kapcsolatban, íme a legfontosabb figyelmeztetések:
Mit tegyünk:
- Ha zivatarfelhőt veszünk észre a láthatáron, azonnal menjünk zárt épületbe
- Ugyanezt tegyük, ha a villám és a mennydörgés közt kevesebb mint 30 másodperc telik el
- Ha gépkocsi áll a rendelkezésünkre, használjuk Faraday kalitkaként (az ablakokat zárjuk be, ne érintsük meg a fémrészeket) ez nyújtja a legnagyobb védelmet
- Ha nincs lehetőségünk sehová sem elvonulni, guggoljunk le zárt lábakkal és térdekkel hogy csak egy ponton érintkezzünk a környezettel, lehetőség szerint 10-30 cm vastag szigetelőréteget téve a talpunk alá (ruha, esőköpeny, száraz kő).
Mit ne tegyünk?
- Kerüljük a kimagasló helyeket, például a hegycsúcsokat, hegygerinceket, vagy a szabad, sík területeket (villámhárítóként működnek)
- Kerüljük a nedves talajt, patakokat, vízeséseket és azonnal hagyjuk el a vízfelületeket (villámhárítók, rövidre
horvathnemagdi, 2018. július 18. szerda, 21:16
Amikor kapod a pofont...
Amikor kapod a pofont akkor meglep és fáj is, aztán amikor már lecsillapodott az egód és eltelt egy kis idő, s már túl vagy a dolgon, felbukkan egy sokkal jobb lehetőség, s ekkor rádöbbensz a pofonkor történt Veled a lehető legjobb, hisz akkor nyílt meg egy másik út egy sokkal jobb lehetőség felé...
lilagondolatok, 2018. július 18. szerda, 08:32
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
fogom látni. Más szemüvegen keresztül nézem akkor vagy valóban a fa változott? Ami tegnap igazság volt, az mára nem az. A filozófia feladata nem az igazság felfedezése, hanem az igazság keresése. Véleményem szerint csak részigazságokat tudnak megfogalmazni. Semmivel nem lehet teljes mértékben azonosulni, csak kiszűrni belőle azt, ami előrevisz."

"IGAZSÁG az, ami túl van minden ellentmondáson, és minden kétségtől mentes; ami valójában egyszerűen túl van mind az ellentmondás, mind a kétség lehetőségén is; túl az idő és a forgandóság változásán és váltakozásán; örökké egy és ugyanaz, nem változtatható és nem változó; egyetemes és ezért független minden emberi fogalomalkotástól."

a dolgok igaz, vagy tényleges állapota: “igazat mondani"
az adott ténnyel vagy valósággal való egyezés: “az állítás igazságának megvizsgálása"
egy ellenőrzött és vitathatatlan tény, állítás, elv stb. matematikai igazság: 2+2=4

Az "igazság" szót kétféle értelemben
katalinkohut, 2018. július 17. kedd, 03:28
Foci-vb 2018 - Egyes szurkolók mindent feláldoznak a döntőér
megtakarítását felhasználta ahhoz, hogy a Kolumbia elleni nyolcaddöntőre már megérkezzen Moszkvába.
-Ahogy fogalmazott, teljesen egyetért Gareth Southgate szövetségi kapitánnyal, miszerint a háromoroszlános együttes történelmi esélyt kapott azzal, hogy a belgák mögött csoportmásodikként az alsó ágra került. Itt egyetlen "nagyágyú" sem szerepelt a spanyolokon kívül, akik ráadásul aztán meglepetésre azonnal búcsúztak a legjobb 16 között a házigazda oroszokkal szemben.
- Soha vissza nem térő lehetőség. Ilyen egyszer adatik az életben, látni akarom, hogy világbajnokok leszünk" - mondta a 23 éves rajongó, aki arról is áradozott, hogy minden képzeletét felülmúló vb-hangulatot teremtettek az oroszok.
- Amíg az angol drukker hazája remélt sikere miatt áldozott fel mindent, addig egy brazil rajongót az motivált, hogy bejusson a vasárnapi fináléra, akkor is, ha nem a Selecao játszik az aranyéremért.
Persze jó lenne, ha Brazília is játszana, de nem ez a fontos. A lényeg, hogy jegyet szerezzek a
maroka, 2018. július 11. szerda, 14:05
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Sokat gondolkozol azon, hogy valamit megtegyél-e ma, vagy inkább halaszd holnapra. A halogatáson azonban nincs áldás szerdán. Ma a halogatás helyett azzal tehetnél jót magadnak, ha mindent megcsinálnál, amit csak lehet. Ehhez az lenne a legjobb, ha előre vennéd az igazán ijesztő feladatokat, hogy hamar túl legyél rajtuk.

Bak: Kedves Bak! Hagyd meg mindenkinek azt a lehetőséget, hogy önmaga legyen. Igen, tudom, hogy azt szeretnéd, ha a környezetedben mindenki önmaga legeslegjobb javított kiadása lenne. De az embereknek néha arra van szükségük, hogy elég jók legyenek a tökéletes helyett. Ma engedd meg mindenkinek, még önmagadnak is, hogy csak a kötelező minimumot teljesítse.
jjanosne, 2018. július 11. szerda, 09:18
Nincs Cím
HAJNAL ANNA: NEM SZERETHET MINDENKI

Fontos, hogy megtanuld: nem
szerethet téged mindenki.
Lehetsz te a világ
legfantasztikusabb szilvája,
érett..., zamatos..., kívánatosan
édes, és kínálhatod magad
mindenkinek, de ne feledd:
lesznek emberek akik, nem
szeretik a szilvát. Meg kell
értened: hogy te vagy a világ
legfantasztikusabb szilvája, és
valaki, akit kedvelsz, nem szereti
a szilvát, megvan rá a
lehetőséged, hogy banán legyél.
De tudd, ha azt választod, hogy
banán leszel, csak középszerű
banán leszel. De mindig lehetsz a
legjobb szilva. Vedd észre,
hogyha azt választod, hogy
középszerű banán leszel, lesznek
emberek, akik nem szeretik a
banánt. Töltheted életed további
részét azzal, hogy igyekszel jobb
banán lenni, ami lehetetlen hisz te
szilva vagy, de
megpróbálkozhatsz megint a
legjobb szilva
yulchee, 2018. július 09. hétfő, 07:28
A belgák kiejtették a brazilokat a Foci V.B.-rőll
brazil csapatot, a belgáknak pedig nagyon ízlett ekkor a játék, mert berendezkedtek a kontrákra és érett is a második góljuk. Nem is kellett rá túl sokat várniuk: egy tökéletesen végigvitt kontratámadás végén Kevin De Bruyne lőtt Alisson kapujába. Ahogy a Japán elleni győztes gólnál, úgy most is ki kell emelni Romelu Lukakut, aki nagyszerűen lódult meg a labdával és játszotta meg aztán csapattársát. A brazilok ugyan padlóra kerültek, de össze azért nem zuhantak, rögtön a 37. percben volt egy szépítési lehetőségük, de Courtois gyönyörű mozdulattal tornázta ki Coutinho lövését.
Már Firminóval a pályán vágott neki a második félidőnek Brazília, amely a lelátóról is komoly biztatást kapott ekkor. Az 55. percben volt egy érdekes helyzet, Kompany csúszott be Gabriel Jesusnak a tizenhatoson belül, vissza is nézték a szituációt, de aztán nem ítéltek büntető.
Péntek este a belga válogatott 2-1-re legyőzte Brazíliát a labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, így Roberto Martínez csapata bejutott a legjobb
maroka, 2018. július 07. szombat, 08:24
Kerner Mariann
szélsőségem,
Csapongó szolgád így tanul,
Ambivalens hitem menedékem,
Ringok én tűzben edzett vágyakon.

Engedd, hogy naivitásom megőrizzem,
Hogy szolgád- én, ne hulljak a porba,
Édes Istenem- nékem ez reményem,
Hagyj meg engem: gyermek magomba!Hogy mosolyogni lásson...

Hogy mosolyogni lásson, elviselte gőgöm,
Megmutatta szabadság, mi nékem börtön.
Beletörődöm érzésébe napsugarat csent,
Fakó szürkeségembe lehetőséget lehelt.

Csendtelen óráimba harmóniát rajzolt,
Ölelése többé nem fájt, nem karcolt.
Mikor szaladóra vettem volna, indult a láb,
Árnyékomként kísért úttalan utakra tovább.

Tovább jött árkon, bokron, viharokon,
Nem félt attól, hogyha elesek, feladom.
Hagyta, ha esnem kellett, lépett egy ütemre,
Haragos jaj szavamra ügyet sem vetve.

Hangulataimtól függetlenül kísért, kísért,
Nem bátorított, szónokolt, csak remélt.
Az
menusgabor, 2018. július 06. péntek, 20:00
Kapitánya megvédte a fetrengő Neymart - foci V.B. 2018
inkább kitért a mérkőzésen gólt szerző és gólpasszt adó támadó bokasérülés utáni remek visszatérésére.
Neymar három és fél hónapot hagyott ki, és most top szinten teljesít. Más klasszisnak négy vagy akár öt mérkőzésre is szüksége lenne, hogy ilyen hosszú kihagyást követően játékba lendüljön. Ezzel szemben Neymar már a csoportkör utolsó fordulójában is nagyszerűen teljesített, amit ma megismételt - nyilatkozta a szakember.
Tite elégedett volt a brazil válogatott játékával is, kiemelte: 21 lehetőséget dolgoztak ki, nagyszerűen játszottak, különösen a gyors ellentámadásaik nyerték el a tetszését. Csapatából Willian játékát emelte még ki, elárulta: a középpályás sokszor szenved, mert elsősorban taktikai kötelezettségeinek kell eleget tennie.
A második félidőben viszont már megengedtem neki, hogy villogjon - mondta. Willian játéka a szünet után valóban látványosan hatékonyabb lett, a brazilok vezető találata előtt ő adta a gólpasszt.
A szamarai nyolcaddöntő főszereplője, Neymar a tavaszi
maroka, 2018. július 03. kedd, 19:44
1/822
Képek, videók
Daninak Ferencváros torta
margoboszi
2015. december 20. vasárnap, 14:24
ferencváros 200 éves
lacipecsenye
2012. augusztus 09. csütörtök, 21:56
Ferencvárosi malom címere
rozsmalom
2011. október 29. szombat, 06:51
Ferencváros.jpg
agica2004
2011. július 27. szerda, 13:56
Ferencvárosi malom metsze
rozsmalom
2011. június 06. hétfő, 16:05
Ferencvárosi Malom bejára
rozsmalom
2011. június 06. hétfő, 16:01
Ferencváros-Vasas 2010/11
djurkevic
2011. április 16. szombat, 18:08
FERENCVÁROS-Újpest 02/03
djurkevic
2011. március 25. péntek, 08:36
Ferencváros-ÚJPEST 02/03
djurkevic
2011. március 25. péntek, 08:29
Boldog névnapot Daniella
irmus
2018. július 21. szombat, 06:49
Daniella.jpg
katka5212
2018. június 16. szombat, 16:54
Dániel.jpg
katolikusokoldala
2018. május 17. csütörtök, 14:59
Jack Daniels Whiskey
irmus
2018. április 18. szerda, 16:01
Gyurta Dániel London aran
agica2004
2018. március 23. péntek, 22:18
gyurta-daniel-rio-2016 .jp
agica2004
2018. március 23. péntek, 22:15
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.