Regisztráció  Belépés
2018. április 21. szombat | 16. hét | 111. nap | 09:20 | Konrád
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
ro BOT Program - Noob Saibot
és a Földre küldte őt, ahol Noob nem csak az uralkodónak, de Shinnoknak is közvetítette az ott zajlott eseményeket, de a harcokba ismét csak nem folyt bele. A Föld elleni invázió végeztével Shinnok visszarendelte őt, hogy immár sokkal aktívabb szerepet ajánljon neki a közelgő terveiben.
Négy év telt el, mire az isten tervei olyan szakaszba érhettek, ahol tényleges szerep juthatott Noob Saibotnak is. Az árnyékharcos ott volt az isten mellett, amikor az ármánnyal elfoglalta Édeniát. Saibot kiváló lehetőséget látott ebben, hogy megszabaduljon Shinnoktól, ezért szándékosan hagyta, hogy a nemsokára felbukkanó földiek elérjék az istent, és a számításai valóban be is váltak, mert azok legyőzték őt, bár nem sikerült megölniük.
Shinnok legyőzötten tért vissza az Árnybirodalomba megmaradt szolgálói kíséretében. Ott azonban hírét vették a bukásának, és mindenütt zavargások törtek ki. Az Árnyéktestvériség feloszlott, Noob Saibot pedig egy bizonytalan helyzetű, végeláthatatlan pusztaság közepén találta magát.
eposz, 2018. április 20. péntek, 09:37
Harmonia.......
száma, elpusztíthatatlan, félelmektől mentes, mert megtalálta a kiutat a nyolcas jelentette csapdából. Az újra éledő, szabad, tiszta energia jelképe. Jelzi legyőzött nehézségeidet, megfontolt döntéseidet. Rezgése a bölcsekre hat. A lendület, a gyorsaság, a kreativitás száma is. A hit legmagasabb szintje. Ha kilencedikén kapod, hatása felerősödik. A belső megvilágosodás száma.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Meglévő párkapcsolatban lehetőséget ad arra, hogy azt szeresd a másikban, aminek ő legjobban örül. Ha nem élsz párkapcsolatban, ma képzeld el, milyen a számodra ideális partner.

Ezt mondja neked:
Oldódj fel a helyzetben. Örülj annak, ami van, és fogadd el feltétel nélkül. Boldogságot ad!
Ne akarj irányítani - értsd meg, mit akar a másik, és engedd át neki a kezdeményezést.
Ha hívő vagy, látogass el templomba, imaterembe, vagy gyakorold vallásodat intenzívebben.

Erre is gondolj: A Mars
agica2004, 2018. április 18. szerda, 15:03
A ©kocjan-barlangrendszer
A ©kocjan-barlangrendszer egy mészkő barlangrendszer a Szlovén Paradicsom Szlovénia délnyugati részén húzódik 5 km-nél hosszabb föld alatti szakaszon, 200 méternél mélyebb barlangokkal, sok vízeséssel, szám szerint 26 darabbal büszkélkedhet. A világon itt nyílik a legjobb lehetőség a karsztjelenségek tanulmányozására.

A Reka folyó Velika dolinánál folyik a föld alá, majd további 34 km-t tesz meg a föld alatt egészen az Adriai-tengerig, ahová a Timav folyóval együtt torkollik.

A mészkőbarlang hálózat egyik legnagyobb terme, a "Martel's Chamber", ami egy hatalmas kanyon, amit az alján hömpölygő Reka folyó alakított ki és formálja mind a mai napig. Letekintve a szakadék mélyére meg is pillanthatjuk a mélyben zúgó folyót. A kanyonon átfolyó nagy mennyiségű víznek köszönhetően
schuro, 2018. április 16. hétfő, 15:54
A demokrácia ünnepe: befejezték a szavazatszámlálást
7, a DK 6 képviselőt küldhet az Országgyűlésbe. A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata pedig 1 kedvezményes mandátumhoz jutott.

Az új Országgyűlésben így a Fidesz-KDNP-nek összesen 133, a Jobbiknak 26, az MSZP-Párbeszédnek 20, a DK-nak 9, az LMP-nek 8, az Együttnek és a német önkormányzatnak 1-1 képviselője lesz, és 1 független jelölt is bejutott.

2018 április 8. Választás a II. kerületi választóirodábanFOTÓ: HIRLING BÁLINT - ORIGO
A múlt vasárnapi voksoláson lehetőség volt arra, hogy a választópolgár, aki nem a lakóhelyén tartózkodott, egy másik magyarországi településen vagy egy külképviseleten adhassa le voksát. Mivel ezek a választók is a saját lakóhelyük szerinti képviselőkre szavaztak, voksaikat el kellett juttatni a választók lakóhelye szerinti választókerület meghatározott szavazókörébe. A voksokat tartalmazó urnákat előbb a Nemzeti Választási Irodába (NVI) szállították, ahol a 106 egyéni választókerület szerint csoportosították, majd szállítódobozba tették az
tinka1951, 2018. április 15. vasárnap, 11:28
Olvasási gyakorlat
Néhány gondolat

a gyorsolvasás körüli félreértésekről
A gyorsolvasásnak hazánkban viszonylag új fogalmát még kevesen ismerik,
vannak azonban, akik félreértik célját és elsajátításának lehetőségeit. Éppen
ezért lényegének közelebbi megismerését a félreértések eloszlatásával kell
kezdeni.
Nézzük előbb az új módszer ellenzőit. Szerintük a gyorsolvasás felületességre
szoktat, m ert ők a gyorsaságot minden gondosságot, alaposságot nélkülöző
elsietéssel, kapkodással asszociálják. Nos, ezzel a felületességgel éppen ők vádolhatok,
hiszen anélkül, hogy előbb kissé tájékozódnának, csupán a ,,gyorsolvasás"
szóból indulnak ki, már pedig ez az elnevezés az egész módszernek csak egyik
— bár kétségtelenül fontos — tényezőjét hangsúlyozza. Most már késő azt vitatni,
mennyire kifejező és helyes ez az elnevezés. A z azonban bizonyos, hogy
nemigen akad egyetlen olyan újonnan felbukkanó fogalom sem, melynek lényegét
egyetlen szóból
eposz, 2018. április 13. péntek, 22:34
Urantia - Előszó
tér-időt-meghaladó és a meglényegült-tapasztalásbeli értékek tényleges elérését, melyek az Istenség-valóság végleges alkotó szintjein hangolódnak össze.
(4.12) 0:2.18 7. Az Abszolút Isten — a meghaladott személyesen-túli értékek és isteniségi jelentéstartalmak tapasztalást megvalósító Istene, mely jelenleg Istenségi Abszolútként létezik. Ez az egyesülő Istenség-kifejeződés és Istenség-kiterjedés harmadik szintje. E legteljesebb alkotói szinten az Istenség tapasztalás útján megvalósítja a megszemélyesülés lehetőségét, eléri az isteniség teljességét és kimeríti a más-megszemélyesülés egymást követő fejlődési szintjein való ön-kinyilatkoztatás képességét. Az Istenség ekkor rátalál a Korlátlan Abszolútra és megtapasztalja a vele való azonosságot.
III. Az Első Forrás és Középpont
(4.13) 0:3.1 A teljes, végtelen valóság hét fokozatban és hét mellérendelt Abszolútként létezik:
(5.1) 0:3.2 1. Az Első Forrás és Középpont.
(5.2) 0:3.3 2. A Második Forrás és Középpont.
(5.3) 0:3.4 3.
eposz, 2018. április 13. péntek, 17:24
Facéról tallóztam
nekem, ellenzéki szavazónak, hogy most éppen a Fidesszel harcol, miközben nevetséges, elvtelen, aránytalan, kicsinyes, hazug, átlátszó eszközökkel gáncsolják, nyírják egymást, és közben a közönség kedvéért úgy tesznek, mintha gondolkodnának, mintha együttműködnének, vagy mintha egyáltalán érdekelné őket a kormányváltás. Évek telnek el egy ciklusból nettó látható munka nélkül, aztán néhány szignifikáns ügy mentén van egy kis hangoskodás, a háttérben pedig kinek-kinek ízlése szerint helyi együttműködési lehetőségek a hatalommal. Vállalhatatlan ez az egész. Tessék lemondani, tessék átalakulni, megszűnni, újra gondolni ezt az egészet. Ez nem választék, hanem egy szégyen. Az ellenzék ma ott tart, hogy nem programok, értékek mentén méricskéljük őket, meg kompetencia alapon, hanem ma Magyarországon szinte mindenki, aki kormányváltásra szavazott, az valamilyen kompromisszumos, vagy kényszerű szavazatot adott le. Nevetséges és felháborító. Az volt a döntési színvonal, a vízválasztó közöttetek, hogy vajon melyiket
aranyag, 2018. április 12. csütörtök, 20:28
Mindkét szavazatot a Fideszre!
a tetteik beszélnek helyettük. A kerítés építését mindenki kritizálta és mindenki támadta rajtunk kívül. Amikor a népszavazás után az alkotmány módosításához kértem az ellenzék támogatását, nem akadt olyan ellenzéki párt vagy akár képviselő, aki segített volna. Az ellenzéki politikusok elfogadják Soros György támogatását, aki több ezer embert foglalkoztat Magyarországon, és dollármilliókat költ a magyar politika átalakítására.

Semmi kétségem nincs afelől, hogy ha az ellenzéki pártok lehetőséget kapnak a kormányzásra, akkor el fogják fogadni Brüsszel kvótadöntéseit, mégpedig heteken belül.

A miniszterelnökök tanácsában a következő ilyen döntés júniusban lesz esedékes és a nagy európai országok most már dűlőre akarják vinni a kötelező betelepítések ügyét. Ezt meg kell akadályozni, és a magyar ellenzék soraiban nincs olyan párt és nincs olyan vezető, aki ezt akarná vagy erre képes lenne.

- Nem tulajdonít-e túl nagy jelentőséget annak, hogy néhány száz nehéz sorsú
menusgabor, 2018. április 07. szombat, 21:00
Tényleg fityiszesnek alap feltétel a gondolkodás mentesség és a skizofrénia?
végtörlesztéssel, árfolyamgáttal,
kilakoltatási moratóriummal, a bankok megadóztatásával, forintosítással, az
Eszközkezelő létrehozásával, a magáncsőd intézményével, az ingatlanok áron
aluli elárverezésének megtiltásával segítettek a devizahiteleseken.

Az infláció egy-két százalékos. Negyven éve nem volt ilyen alacsony.

Az államháztartás hiány tartósan 3 % alatt van így végre kikerültünk a
kötelezettségszegési eljárás alól. Ez és az IMF hitel visszafizetése lehetőség
az önálló gazdaságpolitikára.

A banki alapkamat 7, 5-ről 1,5 %-ra csökkent.

A Nemzeti Bank nyereséges, évente 100 milliárd Ft. körül van, szemben a Simor
András féle MNB- vel ahol évente 100 - 200 milliárdos veszteség keletkezett,
amit a költségvetésnek kellett pótolni.

Az államadóság a GDP 82 %-ról 74 % -ra csökkent.

A GDP az idén 4 %-os lesz.

Rekordokat dönt a külföldi tőke beáramlás a beruházások formájában és nő a
profit
hatibacsi, 2018. április 05. csütörtök, 17:08
Harmóniakártyám
száma, elpusztíthatatlan, félelmektől mentes, mert megtalálta a kiutat a nyolcas jelentette csapdából. Az újra éledő, szabad, tiszta energia jelképe. Jelzi legyőzött nehézségeidet, megfontolt döntéseidet. Rezgése a bölcsekre hat. A lendület, a gyorsaság, a kreativitás száma is. A hit legmagasabb szintje. Ha kilencedikén kapod, hatása felerősödik. A belső megvilágosodás száma.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Meglévő párkapcsolatban lehetőséget ad arra, hogy azt szeresd a másikban, aminek ő legjobban örül. Ha nem élsz párkapcsolatban, ma képzeld el, milyen a számodra ideális partner.

Ezt mondja neked:

Oldódj fel a helyzetben. Örülj annak, ami van, és fogadd el feltétel nélkül. Boldogságot ad!
Ne akarj irányítani - értsd meg, mit akar a másik, és engedd át neki a kezdeményezést.
Ha hívő vagy, látogass el templomba, imaterembe, vagy gyakorold vallásodat intenzívebben.
Erre is gondolj: A Mars
jjanosne, 2018. április 05. csütörtök, 06:42
1/814
Képek, videók
saibaba.jpg
astropapa58
2011. április 25. hétfő, 09:18
saibaba2.jpg
jupiter21
2011. február 18. péntek, 14:27
A harcok kényszerültje.jp
chillik
2016. szeptember 17. szombat, 08:04
utcai harcok 56.jpg
isti53
2012. november 04. vasárnap, 04:54
1956-os harcok hős halott
furaila
2010. november 17. szerda, 17:06
Az 1658-as harcok emlékmü
farkas1945
2010. november 17. szerda, 16:28
Harcok Dél-Pesten2
sugar09
2010. november 10. szerda, 01:10
Harcok Dél-Pesten
sugar09
2010. november 10. szerda, 01:09
1956-os harcok Pesterzséb
sugar09
2010. november 10. szerda, 01:01
1956 utcai harcok Bp-en.j
agica2004
2010. szeptember 28. kedd, 10:09
Régi harcok.jpg
cserkata
2010. március 07. vasárnap, 17:43
Harcok-harca
dnemethk
2010. január 22. péntek, 13:37
HARCOK2.JPG
klaresz69
2008. július 13. vasárnap, 12:16
izraeli harcok
szidi001
2007. január 18. csütörtök, 11:52
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.