Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 08:19 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Egy jó nap :-)
A mai napra is jutott munka, de megbeszéltük, hogy családi napot csinálunk belőle, legfeljebb anya kicsit dolgozik is :-) Balaton, ki ne menne oda, nem igaz? Tegnap is ott jártunk, de akkor az északi parton, ma a déli part volt becélozva. Rengetegen voltunk , a padok mind megteltek, és a gyerkőcök mosolyogva velünk játszottak. Bár szeles volt az idő, mégis jól éreztük magunkat, és szuperül volt felállítva a sátor is, mert a lehető legjobban védett mindenkit a széltől a Balaton partján!
Együtt ma a családdal, elmentünk enni is, fagyiztak, és minden...de ma bűnöztem és minden bajom van, holnap le kell dolgoznom! Nem éreztem jól magam így :-( DE több nem lesz, csak a mai nap, kis nyaralás, mert most az nem lesz egy darabig, hiszen újabb meló vár, és még mennyi. Terveztem, hogy a hétfő milyen tuti lesz, csak az enyém...aha. Reggel a lányom megy edző táborba, majd rohanok át Gödöllőre, aztán Robi megy dolgozni, a fiam a héten megy táborba....na de, szóval holnap vár egy masszázs, ami már nagyon kell, mert
dundulino, 2018. június 24. vasárnap, 22:43
Az Urantia könyv - 53. írás
Edentián, és jól emlékszem Lanaforge első üzenetére, melyet a Norlatiadek Csillagvilági Atyjának küldött. Az üzenet így szólt: ,,Egyetlen jerusemi polgár sem veszett oda. Minden felemelkedő halandó túlélte a viharos megpróbáltatást és a komoly megmérettetésből nyertesként és győzedelmesen emelkedett ki." És a Szalvingtonra, az Uverszára és a Paradicsomra is eljutott a megnyugtató üzenet, miszerint a halandói felemelkedés túlélési tapasztalása adja a legnagyobb biztonságot a lázadás ellen és ez a legjobb védelem a bűnnel szemben is. A hűséges halandók e nemes, jerusemi csoportja 187.432.811 főből állt.

53:7.13 Lanaforge megérkezésével a lázadók vezetőit megfosztották a címűktől és minden vezetői hatalmuktól, bár megengedték nekik, hogy szabadon közlekedhessenek a Jerusemen, a morontia szférákon és még az egyes bolygókon is. A lázadók vezetői folytatták ármánykodó és félrevezető üzelmeiket abból a célból, hogy az emberek és angyalok elméit összezavarják és félrevezessék. De ami a Jerusem
eposz, 2018. június 24. vasárnap, 20:46
Keresztény történet- Ég a kunyhód!
Ég a kunyhód!
Az egyetlen túlélőjét a hajótörésnek, kimosta a víz egy lakatlan szigetre.
Lázasan imádkozott Istenhez, hogy szabadítsa meg őt, és minden nap nézte a horizontot, várva a segítséget, de semmi nem tűnt közeledni.
Kimerülve, végül legjobb megoldásként azt látta, ha épít egy kicsi kunyhót, ami védi valamennyire az időjárástól és még a dolgait is raktározhatja benne.
De egy napon, miután visszatért az élelem utáni kutatásból, látta, hogy a kis kunyhója kigyulladt és így mindene odalett, csak a füst maradt, ami szállt fel az égre!
Teljesen kábult lett a szomorúságtól és a haragtól ami benne tombolt!
" Istenem hogy tehetted ezt velem???" - és csak sírt!!
A következő nap, korán reggel egy hajó hangjára ébredt amely a sziget felé közeledett! A hajó megmenteni jött ezt az embert!
" Honnan tudták, hogy itt vagyok?" Kérdezte a kimerült ember a megmentőitől.
" Mi csak a füstjeleket láttuk" feleltek.

Könnyű elkedvtelenedni, amikor a dolgok rosszul
katalin_53, 2018. június 24. vasárnap, 07:57
A magyar válogatott a csúcsra jut
A foci vb-t nézve rájöttem, hogy miért nincs kint válogatottunk Oroszországban. Szidják a magyar játékosokat, hogy milyen falábúak, és csak a pénzt szeretik zsebre vágni. Ez mondjuk igaz, de a játékosok felkészítése is hiányos. Egy alapvető kurzus maradt ki. Nem kell aranylábú focistáinkat kiküldeni a pályára edzeni, főleg nem labdával, úgyis csak zavarná őket. Edzőterembe is csak azért, hogy nagyobb bicepszük legyen, s akkor nagyobb tetkó fér el rajta. Köpni már világszínvonalon tudnak, ez fontos is, a TBC elkerülése végett - lenyelni egészségtelen. Az orr kitisztítása is megy zsebkendő nélkül. De egy dologban kell még óriásit fejlődnie a magyar focistának. A példaképük pedig az iráni válogatott kapusa lehetne. A szövetségi kapitány mellé különleges segítő kell. A legjobb Garas Dezső (Minarik Ede, Steiner) vagy Sinkovits Imre (Ónódi) lehetne, de sajnos ők már nem erősíthetik, vagy segíthetik a magyar válogatottat. Akinek még nem lenne világos, a focistáinknak színészetet is kell tanulniuk, vagy csak azt, és
naplopoleon, 2018. június 23. szombat, 16:47
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
kémiai szempontból már nem található vas, mangán, réz és cink. Ezen kívül a talaj legyen jól átforgatott, organikusan fenntartható, és időnként legeljenek rajta vadak vagy szarvasmarhák.

Ha kíváncsi rá, hogy a lúgosító diéta megkezdése előtt mekkora a szervezete pH értéke, akkor a helyi gyógyszertárban vagy gyógynövény- és bioboltban vásárolhat a pH érték megállapításához szükséges tesztcsíkot. A pH érték megállapításához használható vizelet vagy nyál is. Ha az első opciót választja, akkor a legjobb eredményt a reggeli második vizelet adja. A tesztcsík el fog színeződni - csak hasonlítsa össze a csík színét a tesztcsík dobozához adott grafikonnal. Nap közben a legjobb időpont a pH érték megmérésére: egy órával az étkezés előtt vagy két órával az étkezés után van. Ha a tesztcsíkhoz a nyálát használja, akkor a pH értéknek 6,8 és 7,2 között kell maradnia.

Doc Brocs Power Plants lúgosító csomag
Doc Brocs Power Plants lúgosító csomag
LÚGOSÍTÁS

A legjobb lúgosító
tinka1951, 2018. június 23. szombat, 15:58
Tanúságos történetek
jár.

A feljegyzés szerint az egyik híres prédikátor templomában volt egy óra, ami hírhedt volt pontatlanságáról. Néha sietett, máskor késett, és nem tudták megjavítani. Végül, amikor már széles körben elterjedt a híre, a prédikátor feliratot tett az órára: "Ne a mutatókat hibáztasd, a baj mélyebben van." Ugyanez érvényes az emberekre is: a baj mélyebben van, mint ami a felszínen látszik.

Új lakóház külső munkálatait vállalta el egy szakember. A szerződésnek megfelelően igyekezett a legjobban elvégezni a munkát. Sikeresen be is fejezte. Egy másik mester az emeleti fürdőszobában végzett valamilyen munkát. Egy este nyitva felejtette a csapot. A víz megtöltötte a kádat, elárasztotta a helyiséget és áthatolva a falon, tönkretette a ház földszinti külső vakolatának egy jó részét. Senki sem ismerte el a hibát, így a mesternek újra kellett csinálnia a külső munkát. Amikor a munkát befejezte, valaki megjegyezte:
- Ez kellemetlen volt, de ezzel az ügy mégiscsak lezárult.
Erre a
suzymama, 2018. június 23. szombat, 14:34
Tallóztam
egyaránt.

6. Börek (Töltött vagy rakott yufka, vagy leveles tészta)

Ez egy ínyenc török tésztaféleség. Legnépszerűbbek a darált hússal, spenóttal és sajttal töltött variációi. Yufkából feltekert, lasagnaszerűen lerakott fajtái ismertek. A leveles tésztát többnyire darabokra vágva, egyenként töltik (puf böreği). Reggelire, ebédre, vacsorára és snacknek egyaránt fogyasztják. A börek bármikor könnyű és finom étel.

7. Baklava (Török rétes)

Mogyorós, szirupos, tésztás édesség. A legjobb, ahogy Törökországban készítik! Gyakran darált pisztácia kerül a tetejére. A baklava édes és különleges, ezt frissen kell fogyasztani!

8. Pide ( Török pizza)
pidebankcorlu.com

A gyakran “török pizzának“ is nevezett étel valójában egy csónak alakra formázott lapos kenyértészta, amelyre darált húsos vagy spenótos-sajtos feltét kerül.

9. Güllaç (Gyümölcsös ünnepi édesség)
sefamerve.com

Ezt a hagyományos desszertet főleg
horvathnemagdi, 2018. június 23. szombat, 10:27
Hetes folytatása könyvből való másolás
jön, lelkesedést keltenek benne az érzelmi benyomások és az élmények. Nagyon extravertált típus: az ingerek azonnali válaszokat váltanak ki belőle - mindentől erőre kap. Élénk, lendületes, tettrekész, spontán, rugalmas és vidám. / Könnyen teljesít és ér el sikereket, polihisztor, sok dolgot csinálnál jól: több dologban tehetséges egyszerre. Gyakorlatias, sok kézzelfogható eredményt tud felmutatni, és többnyire valóban termékeny is, meg tudja termékenyíteni egymással a különféle érdeklődési területeit. Legjobb formájában: Az élményeket a maguk teljes mélységében fogadja be, és rendkívül hálás mindazért, amit kap. Lenyűgözik az élet egyszerű csodái: boldog és elragadtatott. Érzi a spirituális valóságot, az élet határtalan jóságát.

Átlagos:

Étvágya növekedésévél mindig szerezni akar valamit, anyagiassá, "kitanulttá" válik, állandóan jó dolgokkal és élményekkel szórakoztatja magát: kifinomult, ínyenc, fogyasztó lesz. Fontos számára a pénz, a változatosság, a legújabb divatáramlatok
eposz, 2018. június 23. szombat, 00:32
Férfi kosárlabda vb-selejtező - Ivkovics csak az utolsó pillanatban szűkít keretet
koncentrálunk. Koszovó nem ajándékba kapta az indulás lehetőségét, megverték a macedónokat és az észteket, selejtezőből jutottak ide" - mondta a szövetségi kapitány.

Ivkovics Sztojan hangsúlyozta, próbálnak a következő körbe kerülni, mert korábban még nem fordult elő, hogy a magyar férfi kosárlabda két egymást követő ciklusban is az európai elitbe tartozzon.

"Annyival nehezebb a helyzetünk, mint az Európa-bajnokságon, hogy 12-en jutnak tovább, nem 16-an. Mindent megteszünk azért, hogy újra a legjobb európai csapatok között legyünk. Ez nagyon fontos, a továbbjutás hatalmas dolog lenne" - tette hozzá.

Az együttes jövő csütörtökön, Pristinában mérkőzik Koszovó válogatottjával, majd három nappal később a Tüskecsarnokban fogadja a litván csapatot.

A magyarok négy kör után a harmadik helyen állnak a csoportjukban, amelynek Lengyelország a negyedik tagja.

A válogatott bő kerete:-----------------------Perl Zoltán, Govens Darrin, Tóth Norbert, Vojvoda Dávid, Kovács Péter,
velemenyezd, 2018. június 22. péntek, 13:31
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
magát a gondolatára is, hogy vissza kell mennie arra a
helyre, ahol Kán felszedte őt, és el kell hoznia onnan Bourbonnak a patkányok
által már megrágott testét, átvinnie az állomáson, aztán el egészen az árokig a
második alagútban. Megpróbálta meggyőzni magát, hogy ha bedobja a halottat
az árokba, az lényegében ugyanazt jelenti, mint ha ott hagyja az alagútban,
mivel ezt temetésnek egyáltalán nem lehet nevezni. De abban a pillanatban,
amikor már majdnem el is hitte, hogy a legjobb kiút ebből a helyzetből az lesz,
ha mindent úgy hagy, ahogy most van, szeme előtt megrázó élességgel
felbukkant Bourbon arca, amikor azt mondta: ,,Meghaltam", és Artyomot kiverte
a víz. Nehézkesen felállt, a vállára akasztotta új gépkarabélyát, és így szólt:
- Akkor én megyek. Megígértem neki. Egyezséget kötöttünk. Meg kell
tennem. - És elgémberedett lábakkal elindult a vaslépcső felé, mely a peronról
a vágányokra vitt le az alagút bejáratánál.
A lámpáját
eposz, 2018. június 18. hétfő, 10:24
Minden helyzetnek megvan a jó oldala is
Olyan nagyon fontos,hogy mindenhez a helyes szemlélettel állj hozzá.
Spirituálisan nem tudsz fejlődni és kiterjeszkedni, ha a hozzáállásod negatív, és az életben csak a nehézségeket és akadályokat látod.
Minden helyzetnek megvan a jó oldala is., csak időt kell áldozni arra, hogy megtaláld, éppúgy,mint ahogy mindig van valami olyan dolog is, amiért hálát lehet adni.
Akkor vagy képtelen meglátni saját helyzetedben a legjobbat,a körülötted lévő lelkekben a jót,és ezt a csodálatos életet,amely a tiéd,amikor szívedből hiányzik a szeretet.
Milyen óriási mértékben áldott vagy te!
De mindaddig amíg nem vagy hajlandó ezt elfogadni,felismerni,és hálát adni érte,letakart szemmel járkálsz csak a világban,sorsod felett siránkozva.
Szánj időt,az önmagaddal való számvetésre,és ha úgy érzed,teljesen elakadt az életed,a helyzet megváltoztatásának leggyorsabb módja,ha elkezdesz másoknak adni.
Az élet olyan,amilyenné alakítják.
Te milyenné alakítod a te életed?

Eileen
lenke1964, 2018. június 14. csütörtök, 08:30
1/859
Képek, videók
Ez egy jó nap!.gif
1vargaildyko
2012. június 04. hétfő, 08:54
Egy jó nap.jpg
mailona
2012. május 31. csütörtök, 16:25
egy jó nap parton
radai
2007. január 21. vasárnap, 22:48
Vitorlás az északi parton
ficeficeoffice
2012. január 08. vasárnap, 23:04
valahol a déli parton
tomitaki
2013. augusztus 13. kedd, 22:52
Balaton déli partja egy t
atkaguru
2006. november 26. vasárnap, 14:30
Várrom a déli parton
airbatka
2006. október 11. szerda, 09:19
Turistafalu a déli parton
airbatka
2006. október 11. szerda, 09:19
Balaton, déli part
tomkomi
2006. szeptember 30. szombat, 15:15
téli padok.png
chillik
2017. november 15. szerda, 14:29
padok (11).jpg
lenke1964
2016. február 16. kedd, 18:07
padok (10).jpg
lenke1964
2016. február 16. kedd, 18:07
padok (9).jpg
lenke1964
2016. február 16. kedd, 18:07
padok (8).jpg
lenke1964
2016. február 16. kedd, 18:06
padok (7).jpg
lenke1964
2016. február 16. kedd, 18:06
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.