Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 23. vasárnap | 38. hét | 266. nap | 10:46 | Tekla
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Borsodi világapokalipszis némasága 83 éve
folyamatosan, megállás nélkül Szabó István lyukas szívű halálreformátus sorsával és világkönyvtárával együtt Ízisz kék ruhás hölgy áldozásában a feketemágus lírai karámnak Kelet utcanépével, Ízisz főszereplője helyett a Pszichografológiának születésem óta.

Amikor elkezdem írni valahol, hogy mit is jelent a magyar politika 1956-os kezdetével az elmebetegek világkönyvtárának összes szerepével, romániai Vörös Oroszlán Annás világapokalipszise helyetti Őrült Johanna főszerepemmel kezdve a vaskommunista korait a miskolci Bertalan utcának, elmebetegeznek, nem értik, hogy a politika Magyarországon egyetlen nagy közös áldozást jelent penitenciás emberré válás tisztulásával, Földanyaként, amivel kezdtek is Katalin néven.

Vas Tiborja a miskolciaknak a városával futtatja magát jelenleg is, mint volt pszichopatája a II-es elmeosztálynak leszázalékolva, hosszabbítva a világapokalipszist azzal, hogy szégyene hála, hiába-tollal ír, hiába versekben, melyeket nem szeretttem sosem, ezért nem ismertem a
kohlinka, 2018. szeptember 22. szombat, 13:54
Szeressük-e az illegálisan érkező migránsokat?
Válaszolj, s ne csapkodj!

Mireföl van engedély nélkül atombombája Izraelnek??
Mireföl alapit egy államot arab területen (!) egy nomád nép?

Képzeld el, hogy mi lenne, ha a magyar cigányság kijelentené
hogy mától a Duna Tisza köze roma állam lesz, s képzeld
el hogy hallgatólagosan megkapnák az USA-tól az atom technikát!

"....Korai történelem:

A régészeti bizonyítékok azt sugallják, hogy az első település a Gihon-forrás (wd) közelében, i. e. 3500 körül született. Időszámításunk előtt 1900 körül keletkezett egyiptomi szövegek és az i. e. 14. századi Amarna-levelek név szerint is említenek egy Urusalim(um) nevű települést. Egyiptomi neve 3wą3mm, akkád neve KURU-ru-ąa10-limKI, szó szerint ,,©alim városa", ahol is ©alim (wd) a napnyugta kánaáni istene.

I. e. 1800 körül fallal vették körül a várost. A város legkorábbi ismert uralkodója az i. e. 14. századi Abdi-Heba. Ekkor még egy kicsiny vár mellett települő, körülbelül 1500 fős
decotext, 2018. szeptember 15. szombat, 10:29
A román korrupcióellenes ügyészség élére jelölt ügyész is "érintett" a vádhatóság egyik vizsgálatában
válogatón nem talált megfelelő jelöltet - a második kiírásra jelentkező hat pályázó közül Floreát találta alkalmasnak arra, hogy a DNA főügyészi tisztségére javasolja, a két hónapja felmentett Laura Codruta Kövesi helyére.

A DNA nem volt hajlandó részleteket közölni arról, hogy milyen ügyben és milyen minőségben merült fel az illető dossziéban Florea neve. A DNA-nál sokszor "ismeretlen tettes ellen" folytatott eljárásban vizsgálja ki egy-egy feljelentés megalapozottságát, elkerülendő a gyanúsítottak túl korai nevesítését, ha ugyanis egy korrupt tisztségviselővel hivatalosan is közlik, hogy gyanúsítottá vált egy ügyben, nehezebben tudnak bizonyítékokat gyűjteni ellene.

A DNA főügyészi tisztségének várományosa esetében sem tudni egyelőre, hogy történt-e bármilyen bűncselekmény a vizsgálat tárgyát képező ügyben és Florea neve a potenciális gyanúsítottak, vagy tanúk között merült-e fel.

Az igazságügyi miniszternek egyébként több mint 50 százalékos esélye volt arra, hogy olyan főügyészt jelöljön,
velemenyezd, 2018. szeptember 07. péntek, 08:58
Londoni elemzők: nincs kamatemelési kényszerhelyzetben az MNB
viszonylag nyugodt forintpiaci fejleményei nyomán az éves magyarországi infláció várhatóan 3,5 százalék körül tetőzik a harmadik negyedévben, és 2019 közepéig ismét a 3 százalékos szint felé lassul.

A devizaárfolyam inflációs átszűrődésének egyébként is még mindig kevés jele van, a július 3,4 százalékos tizenkét havi infláció pontosan megfelelt az MNB előrejelzésének. Az egyetlen jelentősebb felhajtóerőt a kosáron belül az új járművek jelentették, amelyek havi összevetésben 3,1 százalékkal drágultak, és ez korai jele lehet az árfolyam-átszűrődésnek. A kosár egyetlen eleme azonban nem elégséges annak megállapítására, hogy a gazdaságban felfelé ható inflációs kiigazítási folyamat zajlik, és bár az MNB valószínűleg szoros figyelemmel követi majd ezt a komponenst, nem sieti el azonban a reakciót - vélekedtek hétfői elemzésükben a BofA Merrill Lynch Global Research elemzői.

A ház szerint hozzájárulhatna az MNB hitelességének erősítéséhez, ha a bankkörülírtabb exitstratégiát vázolna fel. Valószínűsíthető
velemenyezd, 2018. szeptember 03. hétfő, 14:41
ooOoo
Invázió
https://www.youtube.com/watch?v=xSp2D4Ri3sI" >target="_blank"
Végítélet - Cirkusz És Kenyér

Genre, Style: Hardcore National Rock

Hardcore punk

A hardcore punk, vagy ahogy gyakran hívják, a hardcore, a punk rocknak egy alműfaja, ami az 1970-es években indult útjára Észak-Amerikából és az Egyesült Királyságból. A zenében az újdonságot az hozta, hogy a hangzása sokkal vastagabb, súlyosabb és gyorsabb volt, mint a punk rock. A korai hardcore punk jellemzője, hogy a dobok és az ének ritmusa is egyformán gyors volt, míg a modern hardcore-ban nem feltétlenül egyezik meg a dobok és az ének tempója a dal tempójával. A dalok általában rövidek, gyorsak és hangosak. A dalok jellemző témái: politika, személyes szabadság, fasizmus, erőszak, szociális jelenségek, straigh edge, háború, drog és maga a hardcore szubkultúra.

A hardcore punk rengeteg alműfajt szült, közülük a melodic hardcore, metalcore,
post-hardcore és
eposz, 2018. augusztus 31. péntek, 05:19
Putyin enyhített a tervezett orosz nyugdíjreform előirányzatain
szociális kategória bevezetésére - a nőknél 55, a férfiaknál 60 éves kortól - egyben ösztönözve a munkáltatókat a védett korban lévők alkalmazására, és büntetést helyezve kilátásba diszkriminatív elbocsátásuk esetén. Az állam a jövőben finanszírozná az érintettek átképzését, valamint esetükben egy évig a jelenlegi 4900-ról havi 11 280 rubelre emelné fel a munkanélküli segélyt. (Egy rubel jelenleg mintegy 4,1 forintot ér)

Putyin szerint három évvel csökkenteni kell a munkaviszony hossza alapján választható korai nyugdíjba vonulás határát, a nők esetében 37, a férfiakéban pedig 42 munkában eltöltött évre. Az elnök indítványozta, hogy azok, akiket már 2019-től érintene a reform, az elkövetkező két év folyamán a megnövelt korhatár előtt fél évvel kérhessék nyugdíjazásukat. Javasolta, hogy a nők 55, a férfiak pedig 60 éves koruktól részesülhessenek ingatlanadó-kedvezményben, függetlenül attól, hogy már nyugdíjba mentek-e vagy sem.

Az orosz vezető támogatásáról biztosította több különösen megterhelő
velemenyezd, 2018. augusztus 29. szerda, 14:13
Tallóztam
túltermelődése óriásnövést eredményez. A normálérték 0-5 ug/dl.

Glükóz: A glükóz a sejtek üzemanyaga. A sejtek a vérben keringő glükózt inzulin jelenlétében tudják felvenni. Az emelkedett glükózszint cukorbetegségre utal. A normálértéke 3,9 - 5,6 mmol/l.

Haptoglobin: A máj termeli, és a vérben található fehérje. Vörösvérsejt szétesésével járó betegségek jelenlétének kimutatására szolgál. A normálértéke 400-3360 mg/l.

HBs-antigén (HBs-Ag): A B-típusú fertőző májgyulladás korai szakaszában segít a betegség felismerésében. A vírus felszíni fehérjéjét mutatja ki, azaz annak magas szintje a heveny vírusfertőzés jelzője. Normálérték: normál állapotban nem található meg a vérben.

Humán Coriogonadotropin, Humán Koriális Gonadotropin (HCG, β-HCG): Várandós nőkben a méhlepényben termelődik, de nem várandósokban egyes daganatok esetén is nagy mennyiségben kimutatható a vérben. A normálértéke férfiakban és nem várandós nőkben 10 U/l alatt. A várandósokban 20 U/l a
horvathnemagdi, 2018. augusztus 27. hétfő, 04:21
Emily Dickinson
Emily Dickinson

Mint bánat, észrevétlenül...

Mint bánat, észrevétlenül
Elmúlt a nyár megint.
Oly érzékelhetetlenül,
Hűtlenségnek se tűnt.
Nyugalom áradt szét,
Mint rég jött alkonyon,
Vagy mint ha délután a táj
Magányosan borong.
Korai est köszönt be,
Idegen virradat,
Mint menni vágyó vendég,
Kit bánt, ha nem marad.
S így, bár hajó se vitte,
Nem röpítette szárny,
Nyarunk a szépség bűvkörébe
Átsiklott könnyedén.

ford:Tábor Eszter
horvathzsoka, 2018. augusztus 25. szombat, 09:50
Kásler: vastagbélszűrési programot indít a kormány az ősztől
végbélrákszűrést kétévente megismétlik majd, a vizsgálandók első csoportja várhatóan szeptemberben kapja meg a meghívólevelet. Kásler Miklós arra hívta fel a figyelmet, hogy évente mintegy ötezer beteg hal meg, pedig ez a betegség - ha időben felismerik - megelőzhető és gyógyítható.

Emlékeztetett arra: a szűrőprogram elindítását 1993 óta tervezik, és örül annak, hogy éppen az ő minisztersége idején indulhatott el. Az Országos Onkológiai Intézet korábbi főigazgatója elmondta, három olyan daganatfajta van, amelyet korai stádiumban szűrni lehet: a méhnyak-, az emlő-, és a vastagbélrák.

Az egészségügyi kormányzat a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, mert az egészség az egyén, a család és a nemzet számára is rendkívüli érték - hangsúlyozta a miniszter.

Az országos tisztifőorvos arról beszélt, hogy a program akkor lehet igazán sikeres, ha minél többen részt vesznek a szűrésen. Utalt arra, hogy a hasonló szűrőprogramokon a megszólítottak 45 százaléka jelenik meg; a cél most az, hogy a meghívottak 70
velemenyezd, 2018. augusztus 23. csütörtök, 13:49
1/643
Képek, videók
SzKT-Szabó István.jpg
agica2004
2018. február 18. vasárnap, 19:44
Szabó Istvánné
irmus
2014. december 06. szombat, 06:36
Szabó Istvánné
irmus
2014. január 14. kedd, 18:14
A vörös oroszlán
sanci81
2016. július 17. vasárnap, 14:00
vörös oroszlán.jpg
sz719eszter
2016. július 06. szerda, 15:06
Szép Fülöp, Őrült Johanna
lovaszmarika
2010. december 09. csütörtök, 12:15
Feketemag.jpg
pacsakute
2014. február 06. csütörtök, 11:07
feketemagia1.jpg
mezixy
2007. március 16. péntek, 22:43
A magyar politikai helyze
donmolnarmeister
2008. január 17. csütörtök, 09:58
elmebetegek
tinkaa
2007. március 17. szombat, 18:59
Koraitl.jpg
skorpiolilike
2010. június 19. szombat, 10:50
KoraiTl.jpg
panni48
2009. szeptember 26. szombat, 12:15
A miskolci bíró. 01.jpg
chillik
2018. május 31. csütörtök, 06:22
A miskolci bíró. 02.jpg
chillik
2018. május 31. csütörtök, 06:21
A miskolci bíró. 03.jpg
chillik
2018. május 31. csütörtök, 06:21
Címkék
vizsgálat tárgyát, napnyugta kánaáni, védett korban, egyetlen jelentősebb, miskolci Bertalan, magyar politika, nyár megint, város legkorábbi, országos tisztifőorvos, emelkedett glükózszint, városával futtatja, illető dossziéban, vádhatóság egyik, hardcore punk, 1970-es években, megnövelt korhatár,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.