Belépés
2018. október 16. kedd | 42. hét | 289. nap | 01:42 | Gál
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Cactus Dome, radioaktív anyag temető
1942 és 1992 között az Egyesült Államok 1054 hivatalos nukleáris fegyverkísérletet hajtott végre.

A további teszteket az Átfogó Atomcsendszerződés megkötésekor beszüntették, melyre 1993-ban tettek javaslatot és 1996-ban 183 ország írta alá. Annak ellenére, hogy az Egyesült Államok soha nem ratifikálta a szerződést, az ország hivatalosan felhagyott a nukleáris robbantásokkal kapcsolatos fegyver tesztelésekkel.

Bár az Egyesült Államok különböző területeken hajtott végre nukleáris teszteket - Coloradóban, Új-Mexikóban, sőt a űrben és a légkör felső rétegeiben is -, a legtöbb nukleáris fegyver kísérletre a nevadai tesztterületen és a csendes-óceáni Marshall-szigetek közelében található területen került
schuro, 2018. augusztus 24. péntek, 17:11
Teréz körúti robbantás - Életfogytiglant kért az ügyész a vádlottra
körúton egy általa készített és működésbe hozott pokolgéppel életveszélyesen megsebesített két rendőrt. A robbantás célja az volt, hogy megszerezze fegyvereiket. A rendőrök életét csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg.

Az elkövető nem sokkal később e-mailt küldött a Belügyminisztériumnak, melyben leírta, hogyan, miből készítette a bombát, és azt is jelezte, hogy lesznek követelései. Egy másik el nem küldött, de a számítógépén megtalált e-mailben pedig - újabb halálos kimenetelű robbantásokkal fenyegetve - egymillió eurót követelt volna.

Az ügyész azt mondta, hogy a bizonyítékok alapján kétséget kizáróan a vádlott követte el a robbantást, a beismerő vallomás megtétele jogszerű és törvényes volt, a szakértő szerint a vádlott nem kóros elmeállapotú, ugyanakkor rendkívül manipulatív, aki szeretne fontos lenni. A vádlott az ügyész szerint ölni akart, azért helyezett repeszeket a robbanószerkezetbe, továbbá a következmények láttán semmilyen megbánást nem tanúsított, hidegen hagyta,
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 12:11
Titanic - katasztrófa rejtélyei
ne
is szóljunk, hogy dupla feneke volt.

3. A Vármúzeum kiállításán látható kép a felhasított hajóról. Érdekes
módon, a lemez szélek kifelé hajlanak. Ezt inkább tehette robbanás
belülről, és semmiképpen nem jéghegy.

4. Azoknak a túlélőknek a beszámolói, akik robbanásról számoltak be, nem
kaptak helyet a sajtóban, de szívós kutatással fellelhetőek.

Az egyszerű emberek nem is értenék, hogy miért kellett volna a Titanicot
(akár jéghegy által, akár robbantásokkal) elsüllyeszteni, mert nem ismerik
a történelmet.
Logikus elme azonnal látja, hogy a világ egyik sötét korszakának kezdete, a
FED megalapítása miért történhetett meg 1913 - ban, a Titanic
elsüllyesztését követő évben.

(FED=Federal Reserve System, az USA jegybankja, magánbankok szövetsége)

Nagyon sokan azok közül a befolyásos amerikai urak közül, akik a korábbi
években a törvényhozásban eredményesen keresztbe tettek a jegybank
törvénynek,
lizawolf, 2018. április 17. kedd, 10:15
Csomagba rejtett újabb bomba robbant Texasban
A házi készítésű robbanószerkezethez hasonló két csomagbomba hétfőn Austinban, az állam fővárosában robbant. A korábbi robbantások is Austin környékén történtek.

Texasban mintegy ötszáz nyomozó, köztük a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) mintegy száz munkatársa vizsgálódik, köztük az az Egyesült Államokban ismert detektív, aki részt vett 1996-ban az Unabomber néven ismertté vált Ted Kaczinsky ügyének felgöngyölítésében. Az életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt Kaczinsky 1978 és 1995 között robbantott házilag készített bombákat, az Egyesült Államok több szövetségi tagállamában. A mostani texasi robbantássorozatot a Fox televízió az Unabomber-ügyhöz hasonlította.

Kedd délelőtti sajtótájékoztatóján Schertz rendőrfőnöke, Manny Casas elmondta: a közepes nagyságú dobozban elhelyezett csomagbomba keddre virradóra robbant fel egy postahivatal mellett, egy nőt kezeltek könnyebb sérülésekkel. További részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt.

Az AP hírügynökség információi szerint a
velemenyezd, 2018. március 20. kedd, 17:55
Teréz körúti robbantás - Megkezdődött a büntetőper, a vádlott mindent visszavont
készített és működésbe hozott pokolgéppel életveszélyesen megsebesített két arra haladó rendőrjárőrt. A robbantás célja az volt, hogy megszerezze fegyvereiket. A két rendőr életét csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás menthette meg.

Az elkövető nem sokkal később emailt küldött a Belügyminisztériumnak, melyben leírta, hogyan, miből készítette a bombát, és azt is jelezte, hogy lesznek követelései. Egy másik el nem küldött, de a számítógépén megtalált emailben pedig már újabb halálos kimenetelű robbantásokkal fenyegetve egymillió eurót követelt volna.

A fiatalembert a cselekmény után néhány héttel, 2016 októberében elfogták, azóta előzetes letartóztatásban van. A nyomozás során néhány hónapig nem tett érdemi vallomást, 2017 februárjától azonban több ízben hosszan, részletesen beszélt az ügyészek előtt saját magáról és vádbeli cselekményéről is. A nyomozás során a fiatalember még többször is azt mondta az ügyészeknek, e vallomásait kényszer, fenyegetés, befolyásolás nélkül tette és
velemenyezd, 2018. január 31. szerda, 13:11
Teréz körúti robbantás - Terrorcselekmény előkészületével gyanúsították meg P. Lászlót
Keresztes Imre közleményében azt írta: a gyanúsított egymillió eurót kívánt a Belügyminisztériumtól további robbantások elkövetésével fenyegetve megszerezni.

A gyanú szerint P. László a Teréz körúti robbantást követően e-mailt küldött a Belügyminisztériumnak, melyben leírta a két rendőrjárőr megölésének szándékával működésbe hozott robbanószerkezet összetételét, elkészítésének lépéseit, és jelezte, hogy egy későbbi időpontban konkrét követelésekkel fog előállni.

A főügyészség szerint a gyanúsított szándéka az volt, hogy rákényszerítse Magyarország Belügyminisztériumát: fizessenek ki a részére egymillió euró készpénzt. Azzal fenyegetett, hogy a rendelkezésére álló nagy mennyiségű robbanóanyaggal emberi életek kioltását eredményező robbantások fognak történi, ha nem teljesítik a követelését - ismertette a főügyész. Keresztes Imre megjegyezte: ezért a bűncselekményért 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

A két rendőrt megsebesítő robbantással összefüggésben rögzítette: a
velemenyezd, 2017. augusztus 25. péntek, 15:03
Fidesz: Magyarország ma Európa legbiztonságosabb országa
A kormánypárti politikus kifejtette: Magyarországon nem voltak terrorcselekmények, robbantások az utcákon, a "lányok, asszonyaink" biztonságban vannak, és a szociális biztonságot, a kulturális örökséget, a keresztény hagyományokat nem fenyegeti párhuzamos társadalom kialakulásának veszélye.

Németh Szilárd jó hírnek nevezte nem csak a magyaroknak, hanem egész Európanak, hogy csütörtökön 532 tiszthelyettest avattak, akik határvadász feladatokat látnak majd el.

Úgy értékelt: az elmúlt két évben Magyarország eminensen teljesítette a nemzetközi szerződésekből fakadó kötelezettségeit, amelyek hozzájárultak a magyar és az európai határok védelméhez. Ugyanakkor Európát továbbra is célpontnak tekintik az illegális bevándorlók - folytatta -, hozzátéve: bőven van utánpótlás, és az útvonalakat nem a nemzetközi erők, hanem bűnözők ellenőrzik.

A fideszes politikus felidézte a 2015-től hozott kormányzati intézkedéseket, és kitért az alaptörvény módosítására, amelyet az ellenzék nem támogatott, és
velemenyezd, 2017. január 12. csütörtök, 13:02
1/5
Képek, videók
San Pedro Cactus
dandej
2018. augusztus 14. kedd, 12:21
cactus-spur-plant-pric kly
foldinefehereva
2018. augusztus 06. hétfő, 22:30
cactus-amigurumi.jpg
pergerne
2018. január 07. vasárnap, 14:06
20170216 cactus.jpg
relisisi
2017. február 21. kedd, 09:35
rare_cactus_flower.jpg
relisisi
2017. február 14. kedd, 08:45
Cactus- Flowers-.jpg
relisisi
2017. február 14. kedd, 08:35
cactus 4.jpg
relisisi
2017. február 14. kedd, 08:35
cactus 3.jpg
relisisi
2017. február 14. kedd, 08:34
cactus 2.jpg
relisisi
2017. február 14. kedd, 08:34
Cactus-7-293x500.png
katalin_53
2016. április 20. szerda, 15:51
Cactus-4-500x431.png
katalin_53
2016. április 20. szerda, 15:51
31121-red-orchid-cactu s-1
katalin_53
2016. április 05. kedd, 09:20
Amit tesztek,.jpg
katalin_53
2018. július 22. vasárnap, 10:12
tesztek.jpg
idgie1975
2009. augusztus 16. vasárnap, 19:40
tesztek.jpg
hitecheng
2009. április 01. szerda, 23:42
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.