Regisztráció  Belépés
2018. július 20. péntek | 29. hét | 201. nap | 16:30 | Illés
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A gránátalma 10 jótékony hatása
egészséges


Azt mondják ez volt a bibliai alma, amely elcsábította Évát; ez Afrodité fája, melyet Ciprusra ültetett; ez az a gyümölcs, melynek bogyójából kinyert levet szerelmi bájitalnak nevezik, ami erőteljes nemi vágyserkentő hatással bír. Ez mind a gránátalma!

A gránátalma növénye is szép dísznövény, de a késő ősszel megérő gyümölcse az, ami hihetetlen sok mítoszt és legendát szült. Olvasóink számára a Bidista.com most egy különleges cikkben mutatja be a gránátalma valódi gyógyhatását, felhasználási lehetőségeit, melyek nagyon pozitív hatással vannak az emberi szervezetre.

A gránátalma pozitív tulajdonságai

1. Aktiválja a hormonokat

A gránátalmában található olajok tökéletesen alkalmasak arra, hogy helyreállítsák a szervezet hormonháztartását. Éppen ezért
vorosrozsa66, 2018. július 05. csütörtök, 19:15
Te nem vagy az apám!
Simon Parkes

Ebben az írásban szeretnénk részletesebben bemutatni Simon Parkes-t. Összefoglaló cikkünkben Simon szót ejt különleges származásáról, egy bibliai időkben történt eseményről, hírszerző családjának múltjáról, az illuminátusokhoz és földönkívüliekhez fűződő viszonyáról. Valószínűleg sokan hihetetlennek találják majd Simon beszámolójának egyes részleteit, mi ennek ellenére mégis szeretnénk bemutatni e férfi különleges élettörténetét és gondolatait, mert úgy gondoljuk, hogy érdemes megismerni az ő nézőpontját is a nagy egészre vonatkozóan.

ELŐZŐ ÉLETEIM EMLÉKEZETE

Emlékeim az előző életeimről nagyon élénken élnek bennem. Nagyon régre nyúlik vissza és hatalmas időintervallumokat ölel fel az emlékezetem. Említettem, hogy a lelkem nagyon régóta él a Föld bolygón. Első emlékeimben a sumérok, illetve Babilónia területe jelenik meg, ezek az emlékek tulajdonképpen a bibliai Édenkert időszakába nyúlnak vissza. Sok kutató nagyon meglepőnek találná, hogy a Biblia mennyire
eposz, 2018. április 17. kedd, 17:54
Akvarellfestés - Akvarelltechnikák
Akvarellfestés Akvarelltechnikák: ezekkel a trükkökkel dobd fel a ...

Akvarelltechnikák: ezekkel a trükkökkel dobd fel a festményeid
Cikk kategória: Akvarellfestés Szerző: Mandy 2018. március 4.
1
Az akvarellben az a jó, hogy számos technika közül választhatsz, kialakíthatod a saját stílusodat; nem muszáj ragaszkodni azokhoz a színkeverési és színhasználati technikákhoz, amiket az interneten olvashatsz. A legjobb, ha mindent magad tapasztalsz meg. Ebben a cikkben különböző módszereket mutatok meg a vízfesték használatához. Ragadj ecsetet és tarts velem! 🙂

Előkészület
Az előrajzolás hasznos lehet, természetesen nem kötelező, de nagy segítség. Körvonalakkal rajzolj, azonban figyelj rá, hogy puha ceruzát válassz, mert a kemény karcolhatja a papírt és nyomot hagy a festésnél. Ha szeretnéd, hogy a festék száradása után látszódjon a ceruzavonal, akkor ne halványan rajzolj.

A festés alapja
Száraz alapon történő festéshez rétegenként viszem fel a
tinka1951, 2018. március 20. kedd, 00:10
Szlovák újságíró-gyilkosság - Leközölte szerkesztősége Kuciak utolsó írását
A jórészt adócsalási és ingatlanspekulációs ügyek feltárásával foglalkozó Ján Kuciak és barátnője holttestére vasárnap bukkant rá nagymácsédi (Velká Maca) családi házukban a rendőrség, amely a kettős gyilkosság elkövetésének körülményei alapján azt feltételezi, hogy a férfit munkájával összefüggésben ölhették meg. Az elkövetők kézre kerítésére a Robert Fico vezette szlovák kormány különleges nyomozó csoportot hozott létre a titkosszolgálatok bevonásával.

A gyilkosság nyomán felháborodott, felelősségre vonást követelő és az állam felelősségét hangoztató írások sora jelent meg a jelentős részben külföldi tulajdonban lévő szlovákiai sajtó címoldalain. Az ügyre, amelynek visszhangja egyre erőteljesebb politikai színezetet kap Szlovákiában, az ellenzéki pártok nagy része is hevesen reagált, kedden a kormányfő és a korábban már többször leváltani próbált belügyminiszter, valamint az országos rendőrfőkapitány távozását követelve. Ezt részben azzal indokolták, hogy a rendőrség nem "segített" a meggyilkolt
velemenyezd, 2018. február 28. szerda, 14:53
28 hatékony házi hajnövesztő praktika
pakolás

A henna a legjobb természetes kondicionáló, amely a megviselt és száraz hajszálakból puha és fényes hajkoronát varázsol, valamint egészséges színt is kölcsönöz a hajnak. Amellett, hogy elősegíti az új hajszálak növekedését, a meglévő hajszálak gyökereit is erősíti.

Keverjünk össze egy csésze száraz hennaport fél csésze joghurttal és kenjük a hajunk teljes felületére. Hagyjuk teljesen megszáradni, majd enyhe samponnal mossuk le.

Cayenne-i paprika

Ez a különleges paprika stimulálja a haj növekedését és megelőzi a hajhullást. Keverjünk össze egy teáskanál őrölt paprikát két teáskanál olívaolajjal és kenjük a fejbőrre, különösen a kopaszodó részekre, majd hideg vízzel mossuk le.

Kókusztej

A kókusztej fehérjékben gazdag sok, vasat, káliumot és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Csökkenti a hajhullást és a töredezést. Az egészséges és ép hajszálakért használjunk tehát kókusztejet! Nyerjük ki egy kókusz tejét és kenjük be vele a fejbőrt és a
pacsakute, 2017. november 29. szerda, 20:13
Több Hungaroton-felvétel is szerepel az International Classical Music Awards jelöltjeinek listáján
Faust szimfóniának Carl Tausig-féle átiratát rögzítette a Hungarotonnál. A teljes Faust szimfónia zongorára, két kézre készült átirata - melynek kottája a Liszt Ferenc Emlékmúzeumban található - nemcsak technikailag adott óriási feladatot az előadóművésznek, hanem kivételes intellektust, kutatómunkát is kívánt tőle. A Gramofone Magazine 2017 júniusi számában a lemez kiváló kritikát kapott az Editor's Choice rovatban - olvasható a közleményben.

"A megörökített intimitás - így jellemezhetjük ezt a különleges kamarazenei felvételt, amely egyszersmind a zeneirodalom méltatlanul ritkán játszott értékeire is felhívja a figyelmet" - olvasható a művészházaspár, Simon Izabella és a 2016-ban a világ 3. legkeresettebb zongoraművészévé választott Várjon Dénes lemezéről a Gramofon hasábjain megjelent cikkben.

A Zoltán Kocsis - A Tribute című kétlemezes album pedig a 2016 novemberében elhunyt zenei géniusz zongoraművészi, kamarazenészi és karmesteri felvételeiből válogat neves előadók közreműködésével.

Az
velemenyezd, 2017. november 16. csütörtök, 13:40
A Bolsevizmus, mint a Gonosz beavatási princípiuma
Németországgal. De az uralkodótársak, akik egyben a ,,Grand Orient de France" tagjai is voltak, a páholyba történt felvételükkor esküt tettek arra, hogy elsősorban a francia érdekeket védik. És Franciaország félt a német északi hadsereg áthelyezésétől Németország nyugati részére, és ennek következtében Párizs bevételétől. Ezért Oroszország nem fejezhette be a háborút, minden érdeke ellenére sem. Így az orosz vezetés a háború folytatásával elárulta Oroszországot.

A háború folytatása különleges belpolitikai helyzethez vezetett Oroszországban. A nép békevágyához, mint alaphangulathoz még hozzáadódott a földreform reménye, ami lehetővé tette volna számára, hogy saját földjén, szabadon végezhessen mezőgazdasági munkát. Ebben a hangulatban az orosz népet könnyen meg lehetett nyerni a ,,béke" és a ,,föld" jelszavakkal. És ezzel a mottóval a zászlajukon nyerték el a hatalmat a bolsevikok. Békét azonban nem hoztak, hanem polgárháborút, amely több emberáldozatba került, mint az első
eposz, 2017. május 22. hétfő, 17:27
Ady Endre arcai
is van ez? Ady ,,válaszai" föllelhetők a korabeli nagyváradi lapokban, hiszen a költő publicisztikai írásaiból valók. Ezek az újságcikkek ma már nehezen hozzáférhetők a kutatók számára is, a nagyközönség elől még inkább rejtve vannak, így aztán valóban páratlan szellemi csemege vár az olvasóra. Tizennyolc, tematikusan csoportosított interjú sorakozik a kötetben. Szó esik Nagyvárad jelenéről és jövőjéről, az épülő városházáról, a színházról, a katolikus egyetemről, a gazdasági krízisről. Különleges beszélgetés szól Ady sajtóperéről, Jókai Mór és felesége váradi fogadtatásáról, az emberi pózolásról. De Ady kifejti véleményét az antiszemitizmusról, az erkölcsről, a párbajról és a nemek közötti egyenlőségről is. 
A legizgalmasabb talán, amikor a fiatal újságíró saját kollégáiról és szakmájáról vall: az írásról és az írókról, valamint az újságírásról és az újságírókról. ,,Az írás mesterség. Olyan, mint a kefekötés. A szépírás is olyan, mint a zománcozás" - fejtegeti Ady, majd
memi59, 2017. április 17. hétfő, 14:33
Terrorizmus - Több tucat embert vettek őrizetbe terrorizmus gyanújával Brüsszel repülőterén
A rendőrség november és december között vette őrizetbe a több mint harminc embert a brüsszeli Zaventem repülőtéren terrorizmus vagy a nemzetbiztonságot érintő egyéb fenyegetésekkel kapcsolatban - jelentette a De Standaard című belga napilap.

A hatóságok a tavalyi brüsszeli terrortámadásokat követően fokozták a terrorellenes intézkedéseket. Nagyjából 110 különleges kiképzésű rendőr állt azóta munkába, akinek a feladata a gyanúsan viselkedő személyek azonosítása. Többségük a repülőtereken teljesít szolgálatot, mások pedig a vasúti rendőrségnél.

A cikkben sikeresnek nevezték a bevezetett intézkedéseket, Jan Jambon belügyminiszter szerint azonban korai lenne még a program értékelése.

Az elmúlt évben több ezer intelligens térfigyelő kamera felszerelésével erősítették meg a repülőterek és a főbb pályaudvarok biztonságát Belgiumban. A járművek rendszámának azonosítására és arcfelismerésre egyaránt alkalmas kamerák olyan szoftverrel is el vannak látva, amely lehetővé teszi a gyanús viselkedés
velemenyezd, 2017. február 13. hétfő, 18:58
Az öt SZERETETNYELV – Teszt
amikor valaki szívességet tesz nekem. D

Ha valaki megajándékoz a születésnapomon, érzem, hogy szeret. C

Ha valaki személyes szavakkal köszönt fel a születésnapomon, érzem, hogy szeret. A

Ha valakitől ajándékot kapok, tudom, hogy gondol rám. C

Ha valaki segít a feladataim elvégzésében, érzem, hogy szeret. D

Nagyra értékelem, ha valaki türelmesen meghallgat, és nem szakít félbe. B

Nagyra értékelem, ha valaki ajándékkal emlékezik meg a különleges napokról. C

Szeretem, ha a számomra fontos emberek törődnek azzal, hogy segítsenek a feladataim elvégzésében. D

Szeretem a hosszú kirándulásokat a barátaim társaságában. B

Szeretem átölelni és megcsókolni a barátaimat, és örülök, ha ők is átölelnek és megcsókolnak. E

Örülök, ha minden különösebb ok nélkül ajándékkal lepnek meg. C

Szeretem, ha valaki kifejezi a megbecsülését. A

Szeretetem, ha rám néz az, akivel beszélgetek. B
lenke1964, 2017. február 02. csütörtök, 08:21
Külföldi sajtó Magyarországról - A Le Monde a magyar-török viszonyról, a FAZ a V4-ről közölt cikket
A francia balliberális lap szerint "Törökországban a hatalom által ellenségként megjelöltekkel szemben jelenleg folyó tisztogatás sem változtatta meg Magyarország és Törökország között kialakított különleges viszonyt". Emlékeztetett arra, hogy Szijjártó Péter volt az első európai külügyminiszter, aki a júliusi puccskísérlet után ellátogatott Törökországba, s jelezte, hogy tovább erősítené a két ország közötti együttműködést.

A tudósító, Blaise Gauquelin megjegyezte, hogy a Törökországgal kötött szilárd kapcsolatokat kívánja szimbolizálni, hogy Magyarország megemlékezik Szulejmán halálának 450. évfordulójáról, és a szigetvári ünnepségre egy török delegáció is meghívást kapott. Ezzel párhuzamosan Magyarország uniós forrásokból éleszti újjá Zrínyi Miklós kultuszát, aki "a muzulmánok inváziójának ellenálló keresztény Európa tökéletes nemzeti alakja" - hangsúlyozta a lap.

A Le Monde a történelem csak ürügy a kereskedelmi kapcsolatok erősítéséhez. Orbán ügyesen adja elő a törököknek egy ázsiai
velemenyezd, 2016. szeptember 07. szerda, 14:12
A legnagyobb macedón pártok ismét megállapodtak a belpolitikai válság kezeléséről
hozzájárulhat, hogy a felek a választói névjegyzék korszerűsítéséről, valamint a sajtó kiegyensúlyozottabb tájékoztatásáról is megegyeztek. Mindkét pont kulcsfontosságú a belpolitikai egyensúly visszaállítása szempontjából, az ellenzék ugyanis egyebek mellett korábban ezekhez kötötte a választásokon való indulást. A négy párt ugyanakkor kötelezte magát, hogy végrehajtják az európai integrációhoz szükséges reformokat, valamint tiszteletben tartják a belpolitikai válságot okozó lehallgatási botrányt kivizsgáló különleges ügyészségről szóló törvényt.

A macedón belpolitikai válság a 2014-es választások után kezdődött, amikor az ellenzék választási csalással vádolta meg Nikola Gruevszki akkori miniszterelnököt és a mögötte álló jobboldali koalíciót. Ez éleződött tovább tavaly az év elején, miután a miniszterelnök államcsínnyel vádolta meg a Zoran Zaevet, az SDSM elnökét. Ezt követően Zaev közzétette Gruevszkinek és a kormány több magas rangú tisztségviselőjének illegálisan lehallgatott
velemenyezd, 2016. július 21. csütörtök, 09:21
1/8
Képek, videók
Gránátalma .jpg
pacsakute
2018. május 22. kedd, 20:27
Gránátalmalé.jpg
pacsakute
2018. április 06. péntek, 20:49
Gránátalma-S-I.jpg
cserhat3
2017. november 23. csütörtök, 14:49
Gránátalma
sanci81
2017. április 30. vasárnap, 16:56
gránátalma
herbert-fam
2017. február 13. hétfő, 12:35
Gránátalma.jpg
pacsakute
2017. január 26. csütörtök, 18:08
Gránátalmafa
dandej
2016. december 02. péntek, 23:03
granatalma
dandej
2016. december 02. péntek, 22:56
Gránátalma virága
dandej
2016. december 02. péntek, 16:30
Gránátalma
irmus
2015. december 15. kedd, 05:49
Bibliai gyógyító élelmisz
pacsakute
2018. március 29. csütörtök, 10:55
bibliai-id.png
katolikusokoldala
2018. március 11. vasárnap, 14:59
A nevem bibliai jelentése
pacsakute
2018. február 11. vasárnap, 22:22
Bibliai üzenet nekem.jpg
pacsakute
2017. november 10. péntek, 00:04
Bibliai idézet rólam.jpg
pacsakute
2017. november 10. péntek, 00:03
Címkék
francia érdekeket, német északi, gránátalma növénye, orosz vezetés, Zoran Zaevet, korabeli nagyváradi, gyanús viselkedés, Simon Parkes-t, cikkben sikeresnek, francia balliberális, belpolitikai egyensúly, gránátalma valódi, járművek rendszámának, hajunk teljes, ellenzék választási, jórészt adócsalási,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.