Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 26. szerda | 39. hét | 269. nap | 12:47 | Jusztina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
H.Kohut Katalin: Férfiak beavatása
lesznek, anélkül, hogy tisztában lennének külső és belső értékeikkel.

A nő a legnagyobb csodája a világegyetemnek. Szívéből szól a hang, akár a férfiaknak, tisztán és mindenki által egyedi hangzással. Minél tisztább a hang, annál szebb a teste a lánynak, ezért az énekes, dalos pacsirtáknak különösen nagy védelemre van szükségük, mert ők élvezik az igazi szabadságot, mely az emberséget jelenti szív-törvényével. Pontosan tudják, mit lehet és mit nem, egészen tini korukig, míg az első szerelem bekövetkezik.

A szerelmes nő csókjával átadja önmagát, mivel a csók, mely odaadó és benne van a saját törvénye, a szerelem előszobáját jelenti. A csókkal a férfi kopogtat a hálószoba ajtaján, amikor elfogadja a felkínált, szerelemtől érzékien duzzadó ajkat.
A szerelmesek nem foglalkoznak testiséggel, külső nemi szervekkel, ösztönösen cselekszenek ezután, egyetlen cél vezérli őket, a teljes összeolvadás. A méhben rejlik a gyönyörforrása azon pontnak, mely minden nőnél megvan, mellyel
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 08:53
H.Kohut Katalin:A bordó ékszerdoboz
hogy közelről láthassa felfedezett ideálját. Ekkor kezét nyújtva bemutatkozott, a lány hangjától a lelke örömódát zengett, nem bírta elviselni a tökéletesség égi-földi megnyilvánulásának látványát. Katalin ugyanezt érezte, amikor belenézett a törvénykék szemekbe, ájulás környékezte, szédülten fogadta el a férfi kezeit, majd megindultak közösen az utcán kézen fogva, mintha mindig ismerték volna egymást. A tömeg ösztönösen szétvált, érezték, hogy olyan történésnek lettek szemtanúi, ami nagyon ritkán következik be a világban.
Ákosnak eszébe jutott első, igazi szerelme, aki elhagyta egy másik férfi miatt, akit körberajongott és mindent a lábai elé tett. Mikor szakított vele a lány, olyan érzése volt, mintha hangyák bizseregnének a fején, amit nem értett, abban a pillanatban megőszült, s nem sokkal később kihullottak a hajszálai.

Katalin gondolatai voltak a helyesek Ákossal kapcsolatban, akiről kiderült, hogy valójában mindig az igazit kereste, ezért adta az ajándékait búcsúzáskor, hogy lovagi
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 08:43
H. Kohut Katalin: Aranygarádics
kerül, mert ahol a tisztaság, ott jelen vannak a bűn képviselői. Ha minden jónak meg kell halnia, akkor a föld a gonoszok lakhelyévé vált. Vajon mióta tart ez az állapot, s ki dönt az élet és halál felett? A karmikusok a kiválasztottak, őket védik mindenütt, nekik hozzák a törvényeket is, melyeket nem tudnak betartani.
A gonoszok akaratlanul elkövetett mások befolyásolásából származó bűnnel fokozzák le az ártatlant, így sikerül uralkodniuk fölötte. Az ember nem ihat alkoholt, mert tudatmódosítás következik be, felszabadulnak az ösztönök, melyeket törvényével tökéletesen kordában tart. Minden, ami árt a természetesnek, fogsága a sötétségnek.

Azt hiszem, hogy a jókat nem a halálnak kellene átadni, hanem nekik kellene, sőt joguk lenne szépen, emberhez méltóan élniük a földön. Ha a bűn fogság, akkor a föld nagy részéről elmondható, hogy börtönben vesztegel.
Mindenkit ért talán már az a tehetetlen állapot, amikor egy gátlástalan megtaposta a szívét, olyan, akivel lehetetlen érvekkel
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 08:22
Méz nyalogatás
legkisebb gyermeke véletlenül meglátja, amint az apja a
cselédlánnyal hancúrozik. Odaszalad az anyjához és elmondja, mit látott.
Az anyja lenyeli a mérgét, és azt mondja, ne
beszéljen róla senkinek, amíg ő nem szól. Pár nap múlva, a nagymama
születésnapján összegyűlik a rokonság, vannak vagy hetvenen.
Az ünnepség javában tart, amikor az anya előáll és így szól:
- Kis figyelmet kérek,
Palika előad nektek valamit. Mindenki azt gondolja, egy mese vagy vers
következik, Palika viszont ezt mondja:
- A múlt héten apu bement abba a szobába, ahol a cselédlány takarított,
átölelte, megcsókolta, levette róla az összes ruháját...
Természetesen mindenki az apa felé fordul, aki vörösebb lesz a főtt ráknál.
Palika folytatja:
- Miután levetkőztette, ő is levetkőzött. Lefeküdtek, és aztán apu elkezdte
bedugni neki a... azt a... nem jut eszembe, hogy is hívják...
Palika az anyjára néz, aki diadalmas arccal hallgatja a fiát, és megkérdezi
klarika47, 2018. szeptember 25. kedd, 06:57
Szép napot mindenkinek!
mindegyike a legmagasabb értéket mutató térségek között helyezkedik el.
Különösen látványos a különbség az ország nyugati határán. Ausztriában a határ menti régióban 225 és 250 között van a százezer személyre jutó halálos kimenetelű rákos megbetegedések száma. Hazánkban, pár kilométerrel arrébb, már 300 fölött.
Öngyilkosság az Alföldön
Toplistás helyezést ért el Magyarország az öngyilkosságok terén is. Igaz, e tekintetben Litvánia jár az élen, de mögötte rögtön Észak- és Dél-Alföld következik a férfiaknál, és a nőknél is az első tízben vannak ezek a területek.
Ezekben a régiókban százezerből 40-50 férfi és nagyjából 10 nő vet véget saját életének.

Európa-szerte a tagállamok és érdekelt felek gyűjtik a növényekben, állatokban, élelmiszerekben és italokban előforduló kémiai anyagokkal kapcsolatos laboratóriumi vizsgálati adatokat és elemzik ezeket az információkat. Ez a munka támogatja a nemzeti és európai hatóságokat abban, hogy tisztában legyenek az élelmiszer-biztonsági
kirscha, 2018. szeptember 22. szombat, 07:46
Asztalitenisz Eb - Póta nyolcaddöntős egyesben, Pergel búcsúzott
megnyerve biztosította a helyét a következő körben.

A 24. helyen kiemelt Pergel a 16.-ként rangsorolt német Nina Mittelhammal nézett farkasszemet, de nem volt esélye, végig a rivális irányította a mérkőzést, s magabiztosan jutott a 16 közé.

Így magyar részről már csak Póta van versenyben az Eb-n, szombaton előbb 10 órától párosban lép asztalhoz a svéd Matilda Ekholm oldalán a negyeddöntőben - ellenfelük a 2013-ban aranyérmes német Sabine Winter, Petrissa Solja duó lesz -, majd 11.45-től következik az egyes nyolcaddöntő ugyancsak Petrissa Solja ellen.

Eredmények (a nemzetközi szövetség honlapja alapján):

női egyes, 2. forduló (a 16 közé jutásért):Póta Georgina (8.)-Maria Xiao (spanyol, 19.) 4-1 (-6, 6, 6, 4, 12)Nina Mittelham (német, 16.)-Pergel Szandra (24.) 4-0 (7, 9, 4, 7)

korábban:

férfi páros, nyolcaddöntő:Samuel Walker, Tobias Rasmussen (angol, dán)-Ecseki Nándor, Szudi Ádám (5.) 4-0 (7, 9, 6, 10)Simon Gauzy, Emmanuel Lebesson (francia, 9.)-Lakatos Tamás, Szőcs Hunor
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 18:19
ITM-államtitkár: a vezetéstechnikai centrum szerepe nélkülözhetetlen a közlekedésbiztonságban
A létesítmény átadásának évfordulóján tartott pénteki ünnepségen az államtitkár kifejtette, Magyarország gyorsforgalmi úthálózata folyamatosan fejlődik, a tervek szerint 2020-ig 2500 kilométernyi új utat adnak át, ezért is van kiemelt jelentősége a gépjárművezetők folyamatos képzésének. A statisztikai adatok szerint tízből kilenc közlekedési baleset emberi hibából következik be, a gépjárművezetők ráadásul nemcsak saját magukért, hanem a közlekedés többi résztvevőjéért is felelősek, ezért nagyon fontos, hogy rendelkezésre álljon egy ilyen vezetéstechnikai tréningpálya - jegyezte meg.

Mosóczi László hangsúlyozta, hogy a 17-29 éves korosztály, elsősorban a frissen jogosítványt szerzők vannak a legnagyobb veszélyben, mert ők a rutin és a közúton megtett kilométerek hiányában gyakrabban hoznak rossz döntéseket gépjárművezetés közben.

A tapasztalatok szerint a vezetők hozzáállásán is van mit javítani, mert még mindig kevesen fordítanak időt és energiát a folyamatos önképzésre, valamint a járművek
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 13:11
Devizahitelek - A Kúria tanulmányozza az uniós bíróság döntését
elnöke által évekkel ezelőtt felállított konzultatív testületet, amelyben valamennyi ítélkezési szint ilyen ügyeket tárgyaló bírái képviseltetik magukat.

Az ítéletből mindenesetre már most megállapítható, hogy az árfolyamkockázat viselésére vonatkozó szerződési feltételek tisztességtelensége érdemben vizsgálható, tekintet nélkül az ezt követően megalkotott forintosítási és más devizahiteles törvényekben foglalt rendelkezésekre - emelték ki.

A közlemény szerint az ítéletből az is egyértelműen következik, hogy az adott ügyben eljáró bíróságnak kell megállapítania az eset összes körülményének vizsgálatával: a fogyasztó megfelelő időben és tartalommal kapott-e tájékoztatást az árfolyamkockázat viselésére vonatkozó szerződési feltétel gazdasági következményeiről.

Az ügy előzménye, hogy két magánszemély svájci frankban nyilvántartott kölcsönre vonatkozó kölcsönszerződést kötött egy magyar bankkal. A szerződés értelmében a havi törlesztőrészleteket forintban kellett megfizetniük, de e részletek
velemenyezd, 2018. szeptember 20. csütörtök, 16:13
Reigl Judit-mű is szerepel a Virág Judit Galéria jubileumi aukcióján
forintért kelt el. (Az addigi aukciós rekordot Tihanyi Lajos egyik képe tartotta a BÁV-nál 12 millió forinttal.) A jelenlegi magyarországi csúcs 2012-ben született: Csontváry Kosztka Tivadar Traui látkép naplementében című festménye 240 millió forintért talált gazdára.

Kiemelte, hogy a magyarországi árverések történetének 12 legértékesebb magyar festményéből kilenc fűződik a galéria nevéhez. Az első helyen álló Csontváry-festmény után Munkácsy Poros útja és Tihanyi Lajos Pont Saint-Michel című képe következik a rangsorban. "Ebbe a négyesbe bekerülhet Rippl-Rónai József is, akinek ott van a helye a legjobbak között" - hangsúlyozta. Az aukció egyik kiemelt műve Rippl-Rónai József úgynevezett kukoricás korszakából való Pihenő Fenella című festménye, amelyet 60 millió forinttól kínálnak az érdeklődőknek.

Kelen Anna művészettörténész elmondta, hogy Reigl Judit Franciaországban élő festőművész Semmi szétzúzása című képének kikiáltási ára 36 millió forint. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Kossuth-díjas
velemenyezd, 2018. szeptember 20. csütörtök, 13:42
Devizahitel - Uniós bíróság: nem elégséges, ha egy kölcsönszerződés általánosságban ír az árfolyamkockázatról
aláhúzta, a nemzeti bíróságok vizsgálhatják az árfolyamkockázatnak a kölcsönfelvevőre terhelését, és tisztességtelennek nyilváníthatják az ezzel kapcsolatos szerződési feltételeket, ha a hitelfelvevő számára nem világosan és érthetően fogalmazták meg azokat.

"E követelmény magában foglalja, hogy az árfolyamkockázattal kapcsolatos feltételnek nemcsak alaki és nyelvtani szempontból, hanem a konkrét tartalom vonatkozásában is érthetőnek kell lennie a fogyasztó számára" - fogalmaztak.

Ebből az következik, hogy az átlagos fogyasztó számára lehetőséget kell biztosítani nem csupán annak felismerésére, hogy a nemzeti fizetőeszköz a kölcsön nyilvántartásba vétele szerinti devizához képest leértékelődhet, hanem egy ilyen feltételnek a pénzügyi kötelezettségeire gyakorolt - esetlegesen jelentős - gazdasági következményeinek értékelésére is - húzták alá.Az ügy előzménye, hogy két magányszemély svájci frankban nyilvántartott kölcsönre vonatkozó kölcsönszerződést kötött egy magyar bankkal. A
velemenyezd, 2018. szeptember 20. csütörtök, 13:12
Muskátli
kocsmába sok szőlőbogyó rajongó ember jár és köztük olyan is lehet, aki a szőlőbogyót már az erjedése előtt is kedveli.
A katolikus templom mellé nem tettem, pedig oda is járnak még a falubeli emberek, de a templom az Isten háza és az ő fia, Jézus Krisztus korbáccsal hajtotta ki az Isten házából az üzérkedőket. Még az asztalokat is felborogatta, úgy, ahogy voltak, mindenestől. Vásárolhatunk is és adhatunk is, csak távol az Isten házától, mert az üdvösségünk a legfontosabb, a pénzünk csak azután következik.
Három nap múlva ismét a zsebembe dobtam néhány százforintost és a megözvegyült gazdaasszonyból lett gazda, édesanyánkszerű nénike felé indultam. Nem hittem a szememnek, amikor a kapuja előtt egy rokkantaknak készített, akkumulátoros járgányt láttam. Ilyent a nagyközségben csak egy néhány idős asszony használ, aki valamilyen okból kifolyólag nem tud a lábán járni. Azt sem értettem, hogy hol és hogyan járkál a mozgásképtelen, amikor a járgány üres. Az biztos, hogy nem a szőlős nénikéé volt a
klarika47, 2018. szeptember 19. szerda, 16:33
Hanga nem épül fel a Barcelona első tétmeccseire
A 29 éves bedobó az első számú európai kupasorozat, az Euroliga honlapján jelentkezett hosszú blogbejegyzéssel, melyben többek között erről is írt.

A kosaras jelezte, hogy az operációt követően Magyarországon dolgozott együtt egy fizioterapeutával, és egy hónapja tért vissza Barcelonába. Hangsúlyozta, hogy kifejezetten utálja a sérüléseket, nehéz kívülről nézni csapattársai edzését, de tudja, hogy türelmesnek kell lennie, és semmiképpen nem szeretne a kelleténél korábban visszatérni.

"Tudom, hogy a felépülésem jó irányban halad, de a csapat első tétmeccsén, a Spanyol Szuperkupán még biztosan nem játszhatok. Nem kapkodok, mert jobb a szezon elején hiányozni néhány meccsről, mint korábban visszatérni kockáztatva az újabb sérülést" - írta a játékos, aki a válogatott szeptemberi világbajnoki selejtezőit is kénytelen volt kihagyni.

Hanga a Barcelonával kapcsolatban arról beszélt, hogy hat új játékost kell beépíteni az együttesbe, ám könnyíti az edzői stáb dolgát, hogy az átigazolásoknál a klub
velemenyezd, 2018. szeptember 19. szerda, 13:21
1/1335
Képek, videók
Kohut Katalin facebook fo
kohlinka
2018. február 18. vasárnap, 20:41
Kohut Katalin facebook fo
katalinkohut
2018. február 18. vasárnap, 20:40
Kohut Katalin 2012.2 (1).
katalinkohut
2017. július 03. hétfő, 17:21
Kohut Katalin 32 éves.jpg
katalinkohut
2017. július 02. vasárnap, 03:13
Kohut Katalin 1,5 éves.jp
katalinkohut
2017. július 02. vasárnap, 03:13
Kohut Gyuszika és Katalin
katalinkohut
2017. március 21. kedd, 22:14
Kohut Katalin 32 éves.jpg
kohlinka
2014. február 19. szerda, 23:18
Kohut Katalin másfél éves
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 13:17
Kohut Katalin 55 éves.JPG
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 07:10
Kohut Katalin 17 éves.jpg
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 07:10
Kohut Katalin magyar kisl
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 07:04
Kohut Katalin 9 éves.jpg
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 07:04
A legnagyobb feladatunk n
sanci81
2018. szeptember 01. szombat, 18:06
A legnagyobb szegénység
anna4459
2018. augusztus 22. szerda, 19:42
A legnagyobb áldás,.jpg
katalin_53
2018. augusztus 18. szombat, 08:03
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.