Regisztráció  Belépés
2018. június 21. csütörtök | 25. hét | 172. nap | 23:34 | Alajos, Leila
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A tej­fö­lös-meggyes pis­kó­tá­nál nem tudsz job­bat!
El­ké­pesztő ötlet: A tej­fö­lös-meggyes pis­kó­tá­nál nem tudsz job­bat!


Még egy ilyen egy­szerű süti, mint a meggyes pis­kóta is képes a meg­úju­lásra! Ke­verj tej­fölt a tész­tá­jába és nem bánod meg! Bru­tá­lis!

Ez a meggyes süti nemcsak isteni, könnyű és zamatos, de extra tulajdonsága az is, hogy puhaságát napokon át megőrzi! Készülj fel rá, hogy a család egész nyáron újabb és újabb adagot követel majd, ha megkóstoljátok!

Hozzávalók:

20 dkg porcukor

30 dkg liszt

2 tojás

1 csomag vaníliás cukor

10 dkg vaj

3 dl tejföl

1 csomag sütőpor

50 dkg meggy

Elkészítés:

1. A tojásokat, a vajat és a cukrot keverd össze alaposan, jó habosra.

2. Keverd össze a lisztet és a sütőport, majd fokozatosan add hozzá a tojásos
vorosrozsa66, 2018. június 10. vasárnap, 13:54
Szentháromság
ugyancsak egylényegű Szentlelket. - Szem előtt kell tartanunk, hogy Isten a maga ~ voltát nem csak szóban közölte, nem puszta verbális magyarázatot adott róla, hanem üdvtört. folyamatban és eseményekben mutatta meg. E folyamat kezdete az ósz-i kinyilatkoztatás, beteljesedése Jézus Krisztus. Az ÓSz-ben Isten úgy mutatkozott meg, mint abszolút transzcendens örök szellem, mint teremtő, mint a tört. ura és az erkölcsi élet bírája. De éppen transzcendenciája miatt csak jelképekben közeledhetett az emberhez. Ilyen jelképek: Jahve angyala, Isten lelke, szó, bölcsesség, messiás. Isten lelke képviseli a teremtő erőt, amit szava hajt végre, s amit bölcsessége vezet. Ezek néha már megszemélyesítve is előfordulnak, de azért az ósz-i kinyilatkoztatás alapján még gondolni sem lehetett a ~ titkára. Csak az ÚSz-ből visszatekintve látjuk, hogy volt bizonyos hasonlatosság az ottani megszemélyesítések és a valódi személyek között. - A ~ titkának kinyilatkoztatása az úsz-i üdvrendben történt meg. A kiinduló pont a szövetségek
eposz, 2018. május 25. péntek, 07:43
Tallóztam
bordaközi izmok önkéntelenül összerándulnak.

A csuklás során a gégefedő lezárul, és a hangszalagrés is zárállásban van, így a levegő nem juthat be a tüdőbe, hanem ,,visszaverődik" a hangszalagokról, létrehozva a jellegzetes csukló hangot.

Apró izomgörcsök

Ez a jelenség akkor jelentkezik, amikor egy személy alszik, és úgy tűnik, mintha elektromos áramütés érné, és az ,,áramütéskor" végtagjai pár milliméterrel felemelkednek a meleg ágytól. Természetesen, az ilyen túlfeszültség-szerű aktivitás után az adott személy azonnal felébred. Arról van szó, hogy az elalvás után a test légzése lelassul. Lelassul a pulzus, az izmok is ellazulnak. Az agy ezt a helyzetet ,,haldokló" állapotként érzékeli, így azonnal beavatkozik, és természetesen megpróbálja ,,újraéleszteni" a testet.

A bőr nedvesség következtében fellépő ráncosodása

Az agy a vizet úgy érzékeli, mint egy lehetséges veszélyforrást, ami például csúszós lehet.
horvathnemagdi, 2018. április 24. kedd, 20:02
Nyári álom szelet – sütés nélküli
benne a vajat, majd kekszes porcukorral összegyúrjuk. Ha szükséges akkor még tejet adok hozzá, míg linzertészta-szerű nem lesz. 20×40 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a masszát, és abba nyújtjuk bele. Mondjuk egy pohár segítségével, mivel a nyújtófa túl széles hozzá.

2. réteg:
- 25 dkg túró
- 2 dl habtejszín
- ízlés szerint reszelt citromhéj (ajánlatos
- 5 dkg porcukor (ha Hulala tejszín, akkor ez a mennyiség nagyon sok, az én ízlésem szerint ilyenkor 1 evőkanál porcukor is bőven elég

Először a habtejszínt verjük fel. Ezután a túróval és a citromhéjjal összekeverjük. Ezt a kekszes rétegre simítjuk.

3. réteg:
- 2 csomag vaníliás Aranka krémpor
- 5 dl tej
- 1 teáskanál vanília aroma /1 cs. vaníliás cukor

Elkészítjük az Aranka krémport (felverjük :-). Majd ezt a túrós rétegre simítjuk.

4. réteg:
- 2 dl habtejszín
- 5 dkg porcukor, (itt is az előző
vorosrozsa66, 2018. április 22. vasárnap, 18:16
Urantia - Előszó
Szigete.
(5.5) 0:3.6 5. Az Istenségi Abszolút.
(5.6) 0:3.7 6. Az Egyetemes Abszolút.
(5.7) 0:3.8 7. A Korlátlan Abszolút.
(5.8) 0:3.9 Isten, mint az Első Forrás és Középpont elsődleges a teljes valósághoz viszonyítva — mégpedig korlátlanul. Az Első Forrás és Középpont éppúgy végtelen, mint ahogy örökkévaló is, ezért kizárólag az akarat korlátozhatja vagy szabhat neki határt.
(5.9) 0:3.10 Isten — az Egyetemes Atya — az Első Forrás és Középpont személyisége, és mint ilyen, végtelen és személyes felügyeleti viszonyt tart fenn minden mellérendelt és alárendelt forrással és középponttal. Ez az ellenőrzés a lehetőségeit tekintve személyes és végtelen, még ha ténylegesen nem is működik, mivel a mellé- és alárendelt források és középpontok, valamint személyiségek tökéletesen működnek.
(5.10) 0:3.11 Az Első Forrás és Középpont ezért elsődleges minden területen: az istenivé tett vagy az istenivé nem tett területén, a személyes vagy a személytelen területén, a tényleges
eposz, 2018. április 13. péntek, 17:24
Április
pár pedig - miután a kisgólyák alapját lerakta - tatarozni kezdte a fészkét. Ezt onnét tudom, hogy bátyám egyik reggel mély meggyőződéssel szidta a gólyák minden le- és felmenő nemzetségét, mert hogy: elviszik egy szálig a fészkünket...

Ebből látható, hogy nekünk is van fészkünk, nem csak a gólyáknak. Ez - hogy úgy mondjam - privát fészek. Építése három éve kezdődött. Mindig szerettem volna udvarom táján gólyafészket, mert részint - szakértők szerint - ilyen házba nem üt a mennykő, részint pedig a gólyafészek a békesség és a konzervatív, csendes jólét jele... Mennykőmentesség és békés jólét - egy gólyafészekért - igazán megéri!
Három éve tehát feltettünk egy rossz kocsikereket istállónk ormára, mert a gólyaszakértők szerint nincs az a gólya, amely az ilyen kerék felett elrepüljön komoly fészeképítő szándék nélkül.
Nem mondom: meg is nézték a gólyák a kereket, de valami hiányossága lehetett, mert le sem szálltak rá, s így gólya
lenke1964, 2018. április 02. hétfő, 11:33
Tisztelt Pokorni Zoltán és Gulyás Gergely, a fenyegetés....
Tisztelt Pokorni Zoltán és Gulyás Gergely, a fenyegetés az fenyegetés.

Orbán Viktor nyíltan megfenyegette beszédében azokat akik merik, merték bírálni tevékenységét, akik felmernek lépni, szólni mernek a maffia szerű köz pénz rablás miatt.

Nincs ezzel semmi probléma, lehet ezt szépíteni, lehet megpróbálni tisztára mosni a hazaáruló, rabló Orbánt és bűnöző társat.

Egy azért jó , hogy kimondta Viktor amit mondott, legalább feltudok készülni előre, hogy valamelyik reggel jön a fekete Volga. / Jaj mit beszélek, ma már nem a fekete Volga a divat /, ma már TEK / Orbán magán hadserege / az akik ilyen ügyeket szokót intéznek.

Nem fogok, fogunk rettegésbe élni, nem fogok, fogunk félni, ki fogom, fogjunk mondani amit gondolok, ugyanis ez a demokrácia, mert tisztába vagyok, vagyunk azzal, hogy egyszer felébred a nép csipke rozsa államából, és elfogja zavarni ezt a kizsákmányoló rabló, bűnöző bandát. akiket ma úgy hívnak, hogy Fidesz.
ezerjo, 2018. március 19. hétfő, 15:45
Az igazi férfiasság jellemzői
valószínűnek tartom, hogy családom tagjai, akik igen nagyra becsülték, ha valaki keménykötésű, erősen kételkedtek abban, hogy a kis Danny viszi majd valamire az életben. A döntő eseményeket az orvos indította be azzal, hogy zsenge négyéves koromban úgy határozott, az engem legyengítő allergiákat injekciókúrákkal kell kezelni. A diagnózis felállításához először a hátamon elvégezték a "karc-tesztet", melynek során a doktor egy meghajlított, antigénes tűvel kétszer is a bőröm alá szúrt. Ahhoz képest, hogy milyen kicsi voltam, csöndben, mozdulatlanul tűrtem mind a 96 tűszúrást! Ezután hetenként 5-7 "szurit" kaptam sok éven át.
Valamilyen ismeretlen oknál fogva, "jó kisfiúként" viselkedtem kínzatásom idején: soha nem sírtam, nem is panaszkodtam. Bátorságom legendássá vált az orvosok és nővérek körében, akik hamarosan ügyesen ki is használták azt. Amikor a váróban voltam, és egy idősebb fiú bent sírni kezdett vagy megrémült a közelgő szúrások hírére, az orvos kikiáltott, és engem kéretett a helyszínre,
kalmanpiroska, 2018. március 18. vasárnap, 17:39
Miért reped szét a bőr a hüvelykujjamon mindig ugyanott??
Nos, csak vicc akart lenni kedves Éva!

Ezt a kencét én csak amolyan sömör szerü (lokális)
börkiütésre kentem, s elötte semmi nem mulasztotta
el de ez igen! Kb. 3-4 cm-es foltban jelenkzetö,
irgalmatlanul viszketö börnyavaja volt rajtam. Egy
a jobb könyökömön, egy meg a jobb sipcsonti
részen! Nappal nem volt gond, de éjjel mindig
elvakartam. Nagyon vékonyan ezzel kentem be,
s láss csodát, 1 héten belül minden elmúlt! :))

Ilyen volt két helyen is, de csak 2-3 cm nagy:
https://media.hazipatika.com//cikkek/main/78/5478/ovsomor.jpg
(Olyan ekcéma szerü lokális kiütés.)

Szóval a kenöcs az tényleg jó!
(Kenyéren nem próbáltam!) :))
decotext, 2018. február 27. kedd, 12:46
A Reg-enor kúra alatt ajánlott minta-étrend
éjszaka során felgyülemlett méreganyagokat segít kiüríteni a szervezetből.
Idd meg a 10-15 ml Reg-Enort, majd 30 perc -1 óra múlva reggelizz.
Ha refluxos vagy, akkor a reggeli után 1-1,5 órával idd meg a 10 ml Reg-Enort!
Ha nagyobb a súlyfelesleged van (85 kg felett) 15ml-t! De a fokozatosság elvét tartsátok be! Kezdésnek 5 ml, majd pár nap elteltével 10ml-15ml
Ha a 3 étkezésen kívül esetleg megéheznél, tedd meg nyugodtan, hogy eszel. Ebben az esetben nem kell inni a Reg-Enort!
Ilyenkor szeletelhetsz zöldségeket (pl. karalábé, sárgarépa...). Ihatsz egy zöld turmixot (Immun Supreme + MSM C) vagy ehetsz zöld salátát.
***************************************
A Regenor diétát mindenképpen csak az kezdje el, aki elegendő elszántságot, kitartást, hitet, motivációt érez magában arra, hogy hónapokig egy teljesen új étrend szerint étkezzen, melynek nem részei a tejtermékek, olajok, édességek, gyümölcsök és az alkohol
bkisseva, 2018. február 22. csütörtök, 10:24
Ki vagy Te? Az életeid Atyaistenben
lelkirészem oldódik fel ő benne és fenti szellemi vezetők támogatásával, akik úgymond kívül lehet érzékelni az én lelkirészem keltette testi képemen kívül mellett és persze a bennem élő démonok zavarása, ami a szentélekhez hasonlóan bennem lelkirészemben vannak igaz csökkenő mértékben, arányban. A korábban leírt külső kísértő, ami már nem tud zavarni szintén a lelkirészem keltette testi képemen kívül jelenne meg, ahogy a szellemeket, meghalt emberek lelkét is így lehet érzékelni, akik még nem mentek fel, de ugyanilyen jellegű szellemek démonok fogságában a lelkirészemben belül is élnek. Mária vagy Jézust ha lejött szintén a lelkirészem keltette testi illúzióképe mellett jelent meg, de őket ez esetben a szentlélekben oldódó lelkem felerősített érzekelése folyamányaként érzékeltem, de ha rájuk gondoltam lelkirészemmel pl. Jézus esetében, akkor a lelkirészem gondolata képpen jelent meg előttem és nem a testi illúzió melletti képben, ahogy az előbb felerősített energia érzékelésünkkel. Ha szellemeket küldtünk
hogyaneljunk, 2018. február 01. csütörtök, 18:05
Megpucolja a cipőjét
A szőke vasárnap az állomásnál a villamosmegállóban megpucolta a cipőjét, és ez az árulásán is túltesz, magyarul "máj gráv ca dézértarjá". A cipőpucolásból egyenesen az jön le, hogy a "tisztaság és a rend benne van a vérében", ilyen a koldus cigány világban még egy nincs, a szőke sincs ott, csak a direktor ilyen hologram szerűen teszi oda, nem ezért mentem le koldusba, kicsi ügyes román- magyar iskolás kurvát itt helyben Tordán is lehet kapni, Kolozsváron annál inkább, nem kell Récekeresztúrra mennem, pont egy ilyen hiányzott, mert púp a hátamon már van. Én is szeretem e rendet és a tisztaságot, de mit csináljak, a rendetlenséget és a koszt az előbbieknél is sokkalta jobban szeretem.
Azt éri el az igazgató, hogy ahogy mondtam a szőke is egyre közelít a Top 200 fele, sok sikert. A feleség az én nézetemben nem arra való, hogy legyen akit elviselni és kerülgetni a házban, nem a fejfájás hiányzott és hiányzik, az is megvolt már mint a púp.

Mottó:
"Ne ily halált adj, istenem,
Ne ily
artforwho, 2018. január 31. szerda, 05:01
1/88
Képek, videók
Meggyes piskóta
irmus
2018. június 14. csütörtök, 07:10
csendélet.meggyes.jpg
53ilona
2018. június 08. péntek, 13:44
meggyes_kremes.jpg
vorosrozsa66
2018. április 12. csütörtök, 18:27
Capuccinos-meggyes szelet
vorosrozsa66
2018. február 09. péntek, 23:59
meggyesi zsuzsa0128.jpg
maroka
2018. január 29. hétfő, 21:00
Meggyes muffin
irmus
2018. január 16. kedd, 08:23
Kevert meggyes
irmus
2018. január 14. vasárnap, 08:17
meggyes tejszínes szelet.
bkisseva
2017. szeptember 28. csütörtök, 11:09
Meggyes
irmus
2017. július 06. csütörtök, 07:58
Joghurtos Túrós-Meggyes
irmus
2017. február 27. hétfő, 07:10
Jó ilyenkor este már..
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:31
Ilyenkor a szobánk, mint
chillik
2018. május 04. péntek, 02:22
Nekem is van Ilyen.
alvaro-hopihe
2018. március 25. vasárnap, 13:51
Milena Agus - Ha ilyen ál
sanci81
2018. március 06. kedd, 17:37
Ilyen a földkeregségén ni
alvaro-hopihe
2018. március 01. csütörtök, 08:15
Címkék
reggeli után, család egész, valódi személyek, istenivé tett, kiinduló pont, direktor ilyen, kekszes rétegre, igazi férfiasság, gólyák minden, váróban voltam, koldus cigány, orvos indította, Első Forrás, habtejszínt verjük, életeid Atyaistenben, pohár segítségével,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.