Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 15. szerda | 33. hét | 227. nap | 23:16 | Mária
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Harmonia.......
Harmóniakártya (2018-08-15)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Felszabadultság hatja át.

Páva - szépség, hivalkodás, imázs

Díszes szépségével hívja fel magára a figyelmet. A néphagyományban kényes és büszke nemesi szerzet, az úri népek kertjének hiábavaló díszmadara. Igen színesek: felső farkfedőik föltűnően hosszúak. Nyakuk is meglehetősen hosszú, fejük kicsiny, szárnyuk rövid, lábuk és farkuk hosszú. Csőrük vastag, boltozott ormú, kampósodó hegyű; csűdjük magas, a kakasé sarkantyúval fölszerelt. Rövid szárnyukban a hatodik evező a leghosszabb farkuk 18 fokból áll, amelyet a farkfedők jelentősen meghosszabbítanak. Gazdag tollazat díszíti a testet, a fejen pedig néhány tollból álló ékes bóbita van. Teljes pompáját harmadik esztendejében éri el. A pávák hazája Dél-Ázsia. A páva feje, nyaka, begye gyönyörű
agica2004, 2018. augusztus 15. szerda, 18:24
Tallóztam
Soha ne add fel

Mint felkelő nap a sötétség felett,
az emberi szívnek olyan az élet,
mikor ragyog, melegít, de nem vakít,
vagy ha éppen árnyékba borulva vár,

boldogság vagy szomorúság is jöhet,
az élet minden színében értékes,
a bölcsesség magas hegyorma szólít,
vesd el magadtól gyötrő kétségedet,

érezd, hogy nem aranyért, gyémántért élsz,
semmi sem hozza vissza a perceket,
amiket magadtól elvesztegettél,
ha keserűséget látsz, csak lélegezz,

hisz méreg a hiábavaló kérdés,
mert ajándék az élet, nem büntetés,
csak fogadd el, hogy te mégis létezel,
és ne vergődj sután, mint egy rab madár,

a göröngyös úton is lépjél tovább,
tanuld meg, halálnál vonzóbb az élet,
a halott már értünk semmit nem tehet,
te másokkal nagyobb vagy önmagadnál,

nem rövid, és nem is hosszú az élet,
tervezve napjaid minden érdemes,
ebben a mért időben gyújts fényeket,
legyél hát hasznos,
horvathnemagdi, 2018. augusztus 15. szerda, 13:50
Hát, hogy én,milyen.... ?! :-)
fantasztikus zara felsőm, aminek a háta teljesen nyitott, bár sejtelmesen, de nem látszódhat ki a hátam. Nos ez a zöld gatyával nagyon bomba! És végre most már fel tudom majd venni!
Ma megyünk Dudussal még kozmetikushoz, holnap fodrász, és teljes lesz az öröm, hogy végre megint össze tudtam magamat rakni. Úgy elment az én drága Erzsikém nyaralni, hogy teljes szenvedés volt két hétig,és úgy könyörögtem valahova passzírozzon be engem, mert egy angyali keze van, és már nem húzhatom ilyen hajjal ki a hosszú hétvégét, főleg, hogy fellépéseim lesznek.
A karmaim szerencsére fantasztikusan bírják, és olyanok, amiket nagyon szeretek. kis finom, bézs és púder színben, néhány kövecskével. Most ennél maradok, semmi csillogás és látványosság, abból most elég volt egy ideig. Ráadásul, aprócskák a hegedű miatt. A stúdiós srác is most hívott a jövő hétre egy fellépésükre néhány dalt elhegedülni, már meg is kaptam Toncsikától, hogy "húzzak hozzá" /ezt azért nem így mondta, de ezt kellett értenem belőle!
dundulino, 2018. augusztus 15. szerda, 12:26
Minden évben újraépítik a bambuszhidat Kambodzsában
Kampong Cham - Kambodzsa éke egy különleges bambuszhíd, ami Kampong Cham városát köti össze Koh Poen szigetével a Mekong folyón keresztül.

A lenyűgöző, 1 kilométer hosszú hidat a helyiek minden évben szétszerelik, hogy biztos helyen tárolják az összes bambuszrudat, mielőtt az árvizek és a heves esőzések miatt megrongálódna.

A monszun után viszont a helyi lakosok évről évre újraépítik a nem kevesebb mint ötvenezer rúdból álló hidat. Fáradságos munkájukat azzal honorálják a turisták, hogy jelképes összeget fizetnek, amikor átmennek rajta. A helyieknek 100 rielt kell fizetniük az átkeléskor, ami átszámítva alig kevesebb mint hét forintnak felel meg - a turisták azonban ennek a negyvenszeresét is
schuro, 2018. augusztus 14. kedd, 21:41
Érdekesség
hogy ne legyen a társalgás mesterkélt. Még egy jó tipp: Tett fel valaki a beszélgetőpartnerek közül kérdést azzal kapcsolatban amit mondtál? Ha nem, itt az ideje befejezni a történetet, vagy feltenni egy kérdést a másiknak.

És a legfontosabb: élj érdekes életet!
Ha nem olvasol, nézel, gondolkodsz általános dolgokról nem is tudsz róluk beszélgetni. Tölts több időt olyanokkal, akiket érdekesnek találsz, mert azok a barátok, akikkel sok időt töltesz nagyban befolyásolják a viselkedésed. Egy hosszú élet titkát kutató program (Longevity Project) 1000 embert vizsgált születésüktől halálukig és megállapította, hogy olyan típusú emberekké váltak, amilyen típusú embercsoportokkal leggyakrabban érintkeztek. Reid Hoffman és Ben Casnocha üzleti trénerek és szerzők (The Stat-up of You) azt állítják, hogy a legjobb útja annak, hogy egy bizonyos tulajdonságot kifejlesszünk magunkban az, hogy olyanok társaságát keressük, akik már rendelkeznek azzal a bizonyos kvalitással. A legjobb útja annak, hogy érdekesek
kirscha, 2018. augusztus 14. kedd, 20:42
Az adakozó fa
fa felé. Most már volt pénze és minden idejét lefoglalta az, hogy ez a pénz még több pénzt fialjon a számára, teljesen elfeledkezett öreg barátjáról.
Az évek csak múltak, a fa pedig szomorú volt és csak arra vágyott, hogy a fiú újra visszatérjen hozzá. Úgy sóvárgott a fiú után, ahogy a tejtől duzzadó keblű anya sóvárog elveszett gyermeke után, egész lényével vágyódik, vágyik a jelenlétére, hogy az könnyítsen a terhén. Így sírt hát némán a fa a fiú után, és fájdalom töltötte be lényét.
Aztán hosszú évek múltán az immár férfivá lett fiú újra ellátogatott a fához.
- Gyere ölelj meg - kérte őt a fa.
- Ne beszélj bolondságokat - felelte a férfi. - Az csak amolyan gyerekes dolog volt.

Az ego mindig ostobaságnak, gyerekes fantáziálásnak tartja a szeretetet.

A fa azonban újra hívogatta:
- Gyere, hintázz az ágaimon! Táncolj velem!
- Elég legyen ebből a haszontalan fecsegésből! - pirított rá a férfi. - Nincs nekem erre szükségem. Nekem most új házra van szükségem.
evavicus, 2018. augusztus 14. kedd, 13:55
Medjugorje, ahol bármi megtörténhet
és Istentől. Ima helyett a világi élvezetekben kerestem a boldogságot. Felszínes kapcsolatokban éltem, ahol minden a külsőségekről és a pénzről szólt. A lelki szegénységet és a boldogtalanságot alkohollal és a testi élvezetek hajhászásával próbáltam pótolni. A határaimat addig feszegettem, míg egy túltolt éjszakába majdnem belehaltam. Az isteni gondviselésnek köszönhetem, hogy élek. A buszon körülöttem ülők ugyanolyan terheket cipeltek, mint én. Egy fiú arról számolt be, hogy a drogok tartották fogva hosszú ideig egy lány pedig azt mesélte, hogy édesapja halála miatt vágott bele az útba. Ő a hatalmas fájdalom miatt fordult el az egyháztól, a hitét jött megkeresni, ugyanúgy, mint mi.

Nehéz csomagokkal érkeztünk meg tehát Mária földjére. Az itt élők élete 1981-ben változott meg, amikor híre ment, hogy június 24-én hat gyermeknek megjelent Szűz Mária. A jelenések pedig a mai napig tartanak, amivel ez a zarándokhely egyedülálló az egész világon. Csodákért jönnek ide az emberek, gondoltam, de vajon
lilagondolatok, 2018. augusztus 14. kedd, 09:59
Védelmező ima
Erő Istene, Védelmező Isten, Te, ki az életet a születéssel és a halállal összetartó kötés vagy, Te, ki a Testek megalkotójaként a megnyilvánulás világának anyagba strukturált energiája, mindenütt jelenvalóságoddal a teremtett univerzumok burka vagy. Gyógyítsd meg minden betegségem, óvd meg lelkem templomát, hogy hosszú életem során bűntelen, megtisztult szívvel imádhassalak téged, földi létem megjutalmazóját! Ámen!
Késmárki László:Angyali imák és kéztartások Ankh Kiadó 2015.
lenke1964, 2018. augusztus 13. hétfő, 16:22
Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
...És igen, 23-as!:
► GLOBÁLISAN BE KELL(ENE) TILTANI...
a) ...a szénsavas üdítőitalok gyártását (leginkább azokat, amelyeket PET-palackokban forgalmaznak...)
b) ...a legkülönfélébb - PET-palackos kiszerelésű - szénsavas ,,vizeket"!
Helyettük pedig, GYÜMÖLCS-ALAPÚ (természetes aroma-tartalmú...), cukormentes ivóleveket kellene gyártani - ÜVEGPALACKOKBA TÖLTVE!

Egyáltalán...
► GLOBÁLISAN BE KELL(ENE) TILTANI a PET-palackok gyártását, és forgalmazását!
► GLOBÁLISAN és DRASZTIKUSAN CSÖKKENTENI KELL(ENE) a műanyag-termékek nyakra-főre való - ESZEMENT MENNYISÉGŰ - előállítását!
● Helyette pedig, el kell(ene) végre terjeszteni a VALÓBAN lebomló bio-műanyag termékek gyártását és forgalmazását!
► GLOBÁLISAN BE KELL(ENE) SZÜNTETNI A NAGYÜZEMI HÚSÁLLAT-TENYÉSZTÉST, MINT OLYAT!
● Helyette pedig, FEL KELL(ENE) GYORSÍTANI a SZINTETIKUS HÚS-GYÁRTÁST CÉLZÓ KUTATÁSOKAT!
foxworkinspace, 2018. augusztus 13. hétfő, 14:46
Kiegyensúlyozott élet
,,Jöjjetek velem, csak ti magatok egy lakatlan helyre, és pihenjetek meg egy kissé!" (Márk 6:31)

A Bibliában azt olvassuk, hogy ,,életünk ideje hetven esztendő, vagy ha több, nyolcvan esztendő" (Zsoltárok 90:10).

Ha Isten ilyen hosszú élettel áldott meg, akkor átlagosan huszonnégy évet alvással töltesz, húsz évet munkával, tíz évet istentiszteleten és nyaralással (főleg inkább nyaralással), hét évet evéssel, hat évet utazással, négy évet betegségekkel, és két évet öltözködéssel.

Kierkegaard mondta: ,,A sok elfoglaltság miatt ránk nehezedő nyomás olyan, mint valami bűbáj... arra törekszik, hogy egyre fiatalabb korunkban hatása alá vonjon, hogy alig maradjon időnk Istenre és keresztyén jellemünk fejlesztésére."

Tévedés azt hinni, hogy ha örökké rohanunk, azzal több időnk lesz. Nem lesz. Eltekintve attól, hogy az adrenalinszintet megemeli, és talán fontosnak látszunk és érezzük magunkat tőle, a sok elfoglaltság valójában
dandej, 2018. augusztus 13. hétfő, 11:37
Szép gondolatok...
legnehezebb az volt, amikor tudatosult bennem, hogy többé nem tudok a lábamra állni. - ismét elhallgatott. Úgy tűnt, mintha kicsit erőt gyűjtene, aztán folytatta.

- Az első pár hónapban azon gondolkodtam, hogy hogyan tudnék véget vetni az életemnek. Nem tűnt valami jó bulinak 40 évesen tolószékbe dekkolni...- ismét elhalgatott, mély levegőt vett, lassan kifújta és folytatta tovább.

- Akkor azt éreztem, hogy nem akarom a hátralevő életemet egy tolószékhez kötve élni...Hosszú időbe telt, amíg elfogadtam az új önmagam. Mindenkire haragudtam, de legfőképpen magamat gyűlöltem. Utáltam a kiszolgáltatottságomat. Nem akartam találkozni senkivel...sem a kórházban, sem akkor, amikor már hazakerültem...A legnehezebb mégis az volt, amikor szembenéztem önmagammal...Nyomorék voltam...- ekkor megtelt a szeme könnyel, gyorsan letörülte és mosolyogva folytatta. - A hitem is elhagyott....Az idő telt és én egyre jobban elfogadtam azt az állapotot. Minden nap óriási
dorotea55, 2018. augusztus 13. hétfő, 06:33
1/2753
Képek, videók
a harmónia.jpg
sz719eszter
2018. március 28. szerda, 00:53
Esti harmónia 01.jpg
chillik
2018. március 25. vasárnap, 05:23
Esti harmónia 02.jpg
chillik
2018. március 25. vasárnap, 05:22
Mary tutorial Harmonia.jp
mbartis
2018. január 10. szerda, 19:35
Szeretetben, harmóniában
irmus
2017. december 04. hétfő, 18:16
Tökéletes harmónia.png
cady89
2017. november 22. szerda, 01:06
harmónia-mary tuto.jpg
53ilona
2017. október 10. kedd, 14:03
Színek harmóniája.png
cady89
2017. június 24. szombat, 17:22
RELAX_Harmónia -250.PNG
astropapa58
2017. február 06. hétfő, 08:01
harmonia.jpg
cserhat3
2016. július 08. péntek, 14:48
Harmónia és elegancia.png
cady89
2016. április 29. péntek, 15:10
Tavaszi-harmonia-manda la_
sarkadykati
2016. április 20. szerda, 10:15
Születési szimbólumon.jpg
pacsakute
2017. november 10. péntek, 00:13
SZületési szimbólumom.jpg
pacsakute
2017. november 10. péntek, 00:13
Születési szimbólumom.jpg
pacsakute
2017. október 07. szombat, 00:09
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.