Regisztráció  Belépés
2017. november 17. péntek | 46. hét | 321. nap | 22:18 | Hortenzia, Gergő
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Cickafarkról..
csészével étkezés előtt naponta kétszer, reggel és este egy héten kétszer. Utána hetente egy csészével egy hónapon keresztül ugyanilyen módon. Ugyanígy kezelhetik a máj-és epebetegségeiket: két héten keresztül minden másnap kell meginni egy csésze teát reggel éhgyomorra.
Migrénes roham esetén igen hatásos meleg teáját kortyolgatni, rendszeres fogyasztásával a kínzó fejfájás megszüntethető.
Bőséges, rendszertelen vérzésnél reggelente igyanak meg egy-egy csészével 2-3 héten keresztül a menzesz előtt és alatt.
Légzőszervi megbetegedéseknél inhalálásra lehet használni a cickafarkfüvet: egy liter vízhez egy csapott evőkanál teafüvet adunk és a forró gőz fölé hajolva belélegezzük azt. Inni egy héten át naponta egy csészével kell ilyen esetben.
Petefészek-, méhnyak-, vagy hüvelygyulladás esetén naponta 3 csészével ajánlott inni étkezések előtt. Nem gombás eredetű fertőzéseknél irrigálni is kell vele: 2,5 dl teával naponta kétfelé osztva, reggel és este. A teát olyan sokáig kell a hüvelyben
gabfe, 2017. november 16. csütörtök, 13:00
Taylor Swift új albumából egymillió fogyott négy nap alatt az Egyesült Államokban
A Billboard magazin szerint az énekesnő Reputation című hatodik albumából 1,04 millió példányt kapkodtak el a rajongók az Egyesült Államokban péntek óta - írta a BBC News.

Swift ezzel maga mögé utasította 2017 eddigi legjobban fogyó korongját, Ed Sheeran Divide című albumát, amelyből 919 ezer példányt vásároltak márciusi megjelenése óta.

A Reputation az énekesnő negyedik olyan albuma az 1989, a Red és a Speak Now után, amelyből egymillió példány fogyott egyetlen hét leforgása alatt.

2012 óta csupán Adele-nak és Swiftnek sikerült eladnia egymillió példányt egyetlen albumból hét nap alatt. Korábban mindkét előadó visszatartotta albumait az olyan online zeneszolgáltatásoktól, mint a Spotify és az Apple Music, ami a korongok megvásárlására vagy letöltésére késztette a rajongókat.

A Reputation állítólag a hét második felétől már hallható a két szolgáltató oldalán.

Swift új albuma várhatóan első helyen debütál az albumeladási listán Nagy-Britanniában, ahol több mint 65 ezer példány
velemenyezd, 2017. november 15. szerda, 13:13
Honnan tudom, hogy stresszes vagyok és mit hetetek?
A stressz jeleit sokszor nem is akarjuk észrevenni, mert az hisszük, úgyse tehetünk ellene semmit.

1. jel: SÖTÉT KARIKÁK A SZEMÜNK ALATT
A szemünk alatti kékesfekete elszíneződés akkor jelenik meg, ha keveset alszunk, vagy a vér ellátása nem megfelelő. mindkettőt okozhatja stresszes állapot.
Mit tehetünk?
Lélegezzünk mélyeket, ezzel javítgatjuk a vér oxigén ellátását. Próbáljunk ellazulni és aludjuk ki magunkat.

2. jel: SZÁRAZ A BŐRÜNK
A bőrünk és a vegetatív idegrendszerünk kapcsolatban áll egymással. A stresszre a bőrünk nagyon hamar reagál, ennek az eredménye a pikkelyes, kiszáradt bőr.
Mit tegyünk?
Mindenek előtt rendszeresen krémezzük a bőrünket.
A mézes- tejes fürdő nyugtatja, van a bőrünkre és a lelkünkre.
1 liter tejben keverjünk el 5 evőkanál mézet, majd öntsük a fürdővizünkhöz.

3. jel: HERPESZ AZ AJKON
Először csak viszket az ajkunk, majd megjelennek a fájdalmas kis hólyagok. a herpeszt egy vírus okozza, amely sok
lizawolf, 2017. november 15. szerda, 11:37
Egy dal
Egy Dinnyés dal szól bennem már két hete. A magyar nyelv napjára készített műsorban szerepelt. Valahogyan nem tudom törölni. Vagy kicsit hátra küldeni a rejtett zúgokba, az értékek közé.
Az ember zenéből áll, folyton dúdolunk. Félelmünkben, örömünkben, Ebben a zajos, csörömpöléssel teli világban belül dal szól.
Félelmünkben énekelünk. A rozsdás ég alatt.
sandrapolke, 2017. november 15. szerda, 05:48
Növekedett a lengyel kormánypárt támogatottsága a parlamenti ciklus félidejéhez közeledve
százalék) párt mellett bejutott volna még a parlamentbe a szintén ellenzéki, de az alsóházban olykor a PiS-szel együtt szavazó Kukiz´15, amely 8 százalékos támogatottságnak örvend.

Az előző választások nyomán a parlamenti alsóházba bekerült öt tömörülésből a nagy hagyományokra visszatekintő Lengyel Parasztpárt (PSL) nem érte volna el az 5 százalékos küszöböt, a lengyel választók 4 százaléka szavazott volna rá.

A 2015-ös választások nyomán a parlamentből kiesett baloldali pártok továbbra is a küszöb alatt maradnának.

A felmérés szerint, amelyet november első hetében végeztek egy 1016 fős mintán,a választásra jogosult állampolgárok 72 százalék járult volna az urnákhoz.

Bejelentések szerint Beata Szydlo miniszterelnök a szokásos keddi kabinetülés után értékeli ki félidős kormánya munkáját. Meg nem erősített értesülések szerint a kiértékelésen Jaroslaw Kaczynski, a PiS elnöke is felszólalna. Szydlo október végén kilátásba helyezte, hogy a félidős értékeléssel együtt részleges
velemenyezd, 2017. november 13. hétfő, 16:42
A magyar gyermekek felnövését vizsgáló kutatást indít a KSH
Freid Mónika, a KSH tájékoztatási elnökhelyettese hétfőn, a kutatás budapesti nyitókonferenciáján közölte: a Kohorsz'18 - Magyar Születési Kohorszvizsgálat elnevezésű kutatás célja, hogy átfogó képet adjon a gyermekek magyarországi felnövéséről. Azt vizsgálják majd, hogyan nőnek fel Magyarországon a gyermekek, ezt milyen tényezők befolyásolják.

A 2018. január 1-jén induló, egy európai uniós projekt keretében megvalósuló kutatás a 2018. április 1-je és 2019. március 31. közötti időszakban Magyarországon születő gyermekeket vizsgálja. A kutatás alapja országosan reprezentatív minta, a tervezett induló mintalétszám 10 ezer.

Spéder Zsolt, a kutatóintézet igazgatója közölte: az adatok gyűjtése nem a születés után kezdődik, hanem már a várandósság 6-7. hónapjában.

A kutatás a társadalmi egyenlőtlenségekre fókuszál - mondta, megjegyezve: a vizsgálat középpontjában a gyermekek életútja lesz, és ebből próbálják meg majd értelmezni a szülői életpályákat.

Spéder Zsolt azt mondta: a kutatás
velemenyezd, 2017. november 13. hétfő, 13:25
A magyar nyelv napja - Péter Lea nyerte meg a II. Nemzeti VERSenyt
akiknek egy-egy versklipjét is megnézhette a közönség.

Az első helyezett, 21 éves vajdasági Péter Lea mögött Csiha Marianna 32 éves halásztelki versenyző lett a második, míg a harmadik helyezett Gál Réka Ágota 17 éves hetényi (Szlovákia) versenyző lett.

Péter Lea versklipje Simon Márton Háromnegyed négy című műve, első verse Terék Anna Kunigunda útja, második verse Arany János A walesi bárdok című balladája volt.

A döntő teltház előtt zajlott a Nemzeti Színházban. Az elmúlt kilenc hónap alatt, három fordulóban, több mint 200 versenyző mérettette meg magát a versenysorozaton - közölték a szervezők vasárnap az MTI-vel.

Mint írják, az alkotók és előadók versben és filmekben is megmutatták, számukra mit jelent a magyar költészet. A legfiatalabb versenyző 5, a legidősebb 94 éves volt, az utóbbi résztvevő, Jobák Márta másodjára jutott be a Nemzeti VERSeny döntőjébe versmondása és versklipje révén.

A zsűri munkájában részt vett Bakos-Kiss Gábor színművész, Kiss László rendező, Lutter Imre
velemenyezd, 2017. november 12. vasárnap, 21:34
Fivosz-elnök: kezdődik a Fiatal vállalkozók hete
ifjúsági vállalkozásfejlesztés fontosságát hangsúlyozva arról beszélt, hogy a fiatalok máshogy fogyasztják az információt, mint az előző generációk, máshogy gondolkodnak, mások a szokásaik, ezért a fiatal vállalkozók hete arról szól, hogy lehet velük és róluk a saját nyelvükön beszélni.

A Fivosz elnöke szerint Magyarországon a kkv-szektor számára a generációváltás az egyik legnagyobb gazdasági kihívás. Rámutatott, hogy az összes magyar vállalkozáshoz köthető magánszemély mindössze 27 százaléka negyven év alatti, miközben több mint 19 ezer cég minden tulajdonosa és ügyvezetője 65 év feletti, és nem igazán tudják, hogyan adják át a következő generációnak. Nagyon fontosnak nevezte a generációváltás támogatását, mint megjegyezte, ezért rendezik az eseményt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) társszervezésében.

Elmondása szerint őszintén kell beszélni a fontos témákról. Ilyen téma, hogy hogyan változtatja meg az életet a digitalizáció a következő évtizedekben, és az is, hogy akkor van a
velemenyezd, 2017. november 12. vasárnap, 14:12
A Soros-terv magyar fordítása
is hirdették, hogy nincs is kötelező betelepítési kvóta - amikor az EU parlamentjében már Magyarország megbüntetéséről vitáztak a képviselők, amiért nem akarunk kötelezően befogadni menekülteknek álcázott iszlamista migránsokat!!!!!! Ismerje fel mindenki, hogy a baloldali politika szerves része, - attribútuma - az állandó, szünet nélküli pofátlan hazudozás!!!!

Emlékezzünk vissza Gyurcsány(i) hírhedt öszödi beszédére, vagy a Szabad Kossuth Rádió 1956-ban, a forradalom ideje alatt elhangzott beismerésére:

“Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon!!!"

Betreff: A Soros terv magyar fordítása.

Soros terv - ami van is, meg nincs is.

És mégis van!

A tervvel kapcsolatos eligazodáshoz itt egy rövid magyarázat:

AMIÉRT NINCS:

Soros nem tagja az EU parlamentnek, tehát nincs javaslattételi joga a napirendi pontokra. Emiatt az uniós üléseken hivatalosan, mint napirendi
furaila, 2017. november 11. szombat, 09:38
Emelkedett az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban
A november 4-én zárult héten a szezonálisan kiigazított adatok szerint a segélykérelmek száma 10 ezerrel, 239 ezerre nőtt.

Elemzők arra számítottak, hogy az előző heti - 44 és fél éves rekordmélységet jelentő - 229 ezerről 231 ezerre emelkedik ez a szám, amely már a 139. egymást követő héten maradt 300 ezer alatt. Ilyen hosszú egybefüggő időszakra 1970 óta nem volt példa, ám akkoriban jóval kisebb volt az amerikai munkaerő létszáma.

A 300 ezer alatti értéket a munkaerőpiac robusztus erősödésének jeleként értelmezik az elemzők.

A segélykérelmek számát mérő négyhetes mozgóátlag 1250-nel, 231 ezer 250-re esett. Ennél alacsonyabb értéket utoljára 1973. március 31-én mértek, akkor 227 750-et.

A tartósan munkanélküli segélyt kérők száma 17 ezerrel, 1 millió 901 ezerre nőtt az október 28-án zárult héten. Már a 29. egymást követő héten állt kétmillió alatt ez a szám, híven tükrözve a munkaerőpiac feszességét.

A tartósan munkanélküli segélyt kérők számát mérő négyhetes mozgóátlag
velemenyezd, 2017. november 09. csütörtök, 15:12
Nincs Cím
Albert: Te és a világ - Mindent újra kezdünk


Félelmetes, milyen ereje van néha egy szónak.
Sorsokat sodor és életeket dönt. Egyetlen szó, amit nem kellett volna kimondani.

Wass Albert: A kastély árnyékábanGazdag akarsz lenni? Gondolj a rigóra és az ősemberre. Gondolj arra, hogy meztelenül jöttél erre a világra, és meztelenül térsz belőle vissza. Vendég vagy ezen a földön. Csak az a tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez.

Wass Albert: Te és a világ - Vágy és öröm"Gondoltál már arra, milyen lenne, ha a nap egyszer
menusgabor, 2017. november 08. szerda, 22:00
Illegális bevándorlás - Bakondi: mindennapossá váltak a migráció negatív hatásai
toborzóját.

Bakondi György elmondta, az előző hónapban derült ki, hogy migránsok Svédországban 2875 alkalommal zaklatták a bevándorlási hivatal munkatársait, a katonai vereséget szenvedett Iszlám Államból pedig mintegy 5 ezer iszlamista visszatérésre számítanak.

A főtanácsadó közölte, a legtöbb veszélyt jelentő migráns a szalafizmus követője, akiknek a száma idén meghaladta a 10 ezret. Kitért arra is, hogy terrorizmus előkészületének gyanúja miatt 705 iszlamistát tartanak állandó megfigyelés alatt, további 1800-at pedig potenciális elkövetőként tartanak számon.

Bakondi György tájékoztatása alapján az is veszélyt jelent, hogy brit belügyi források szerint 56 ezer az ország elhagyására kötelezett külföldi személy tartózkodási helyéről nem tudnak a hatóságok, míg Németországban 30 ezer elutasított menedékkérőről nem találnak.

Eközben "Dániában tarthatatlan a migránsbandák háborúja" - fogalmazott, hozzátéve, ezért ott a kormány külön akciótervet tett közzé és arra kéri a lakosságot, hogy
velemenyezd, 2017. november 08. szerda, 18:06
1/740
Képek, videók
termalfurdo_cickafark_ 1.j
gabfe
2017. november 06. hétfő, 11:13
Cickafark tea.jpg
pacsakute
2016. szeptember 16. péntek, 09:04
cickafark.jpg
zsokica45
2015. november 03. kedd, 18:50
cickafark13.jpg
lenke1964
2015. október 26. hétfő, 17:53
cickafark_nagy.jpg
inrid77
2015. október 03. szombat, 12:06
cickafark.png
lenke1964
2015. július 27. hétfő, 19:54
Piros cickafark virág.jpg
pacsakute
2015. június 13. szombat, 13:09
Sárga cickafark.JPG
pacsakute
2015. február 17. kedd, 19:53
Sárga cickafark 1.JPG
pacsakute
2015. január 26. hétfő, 12:19
cickafark
aruncus
2014. március 10. hétfő, 20:24
Cickafark.jpg
pacsakute
2013. október 17. csütörtök, 18:18
áll bar egyp kétszer szel
gabfe
2017. július 25. kedd, 18:21
áll bar egy kétszer szel
gabfe
2017. július 25. kedd, 18:21
Évente kétszer
sanci81
2015. november 12. csütörtök, 16:12
Csak kétszer!
anna4459
2014. június 26. csütörtök, 19:43
Címkék
magyar gyermekek, lengyel kormánypárt, előző választások, parlamentből kiesett, harmadik helyezett, Sheeran Divide, legtöbb veszélyt, Kiss László, gyermekek magyarországi, gyermekek életútja, kínzó fejfájás, korongok megvásárlására, Nemzeti Színházban, egyik legnagyobb, Bakos-Kiss Gábor, szalafizmus követője,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.