Regisztráció  Belépés
2018. május 25. péntek | 21. hét | 145. nap | 18:50 | Orbán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Több mint 700 betegség után havi pénz jár
Sokan nem tudnak róla,de több mint 700 betegség után havi pénz jár!Több ezer forint jár neked is ha az itt szereplő betegségek bármelyikében szenvedsz!

ITT VAN AZ ÖSSZES BETEGSÉG TELJES LISTÁJA, AMIÉRT ADÓKEDVEZMÉNY JÁR!

Több száz betegség szerepel rajta, amikért adókedvezmény jár!Olyan betegségek szerepelnek a listán, melyekről biztosan nem tudtad, hogy érte adókedvezményt fogsz kapni!

KÉRLEK OSSZÁTOK, HOGY MINÉL TÖBB EMBER ÉRTESÜLHESSEN RÓLA!NE HAGYJUK, HOGY LEHÚZZANAK!AMI JÁR AZ JÁR!
2017-es évben a személyi jövedelemadóból levonható személyi kedvezmény összege havonta 5550 forint, évente tehát 66600 forintot kaphatnak az alábbi betegségben szenvedők:

Adókedvezmények :
Melléklet a 335/2009. (XII. 29.) Korm. rendelethez

Súlyos fogyatékosságnak minősülő betegségek és fogyatékosságok

Betegségcsoport megnevezése

Betegség BNO kódja

Betegség megnevezése

1. Hallási fogyatékos

H90 Vezetéses
tinka1951, 2018. május 09. szerda, 15:11
Álcázás
tárgyat valami vagy valaki elöl.

Az 1800-as évek végen egy amerikai művész Abbott Thayer tett egy igen fontos megfigyelést, mégpedig a vadon élő állatokról, hogy hogyan is használják ki természetes színeiket. Ezen megfigyelések szolgáltak alapul a modernkori álcázás kialakulásához.

Abbott számára feltűnt, hogy általában a sötét-világos árnyalatok dominálnak az állatoknál. Megfigyelte, hogy az állatok háti része inkább a sötétebb színekből tevődik össze, míg a világos színek a hasi részen erőteljesebbek.

Az álcázásnak az a lényege, hogy az álcázott felületen a fény megtörik, és nehezebben észrevehetővé válik, mint egyéb más tárgyak. A tárgyak ,,elveszítik" háromdimenziós kiterjedésüket, és sík felületként jelennek meg.

Az a fajta álcázás, amit mi is ismerünk, és napjainkban is alkalmazunk 1915-ben született. Ekkor a Francia hadsereg létrehozott egy egységet, melynek a CAMOUFLAGE DIVISION volt a neve.

Ennek kapcsán érdekes lehet, hogy a Francia
eposz, 2018. április 29. vasárnap, 05:00
Káin program: Krokodil - Tökéletes Gyilkológép
A krokodilok (Crocodylia) a hüllők (Reptilia vagy Sauropsida) osztályába tartozó egyik rend. Ma élő legközelebbi rokonaik a madarak (Aves), melyekkel monofiletikus csoportot alkotnak. A krokodilok a hüllők osztályának Archosauromorpha alosztályágába tartoznak, legközelebbi rokonaik az Aetosauria, Phytosauria, Rauissuchia rendek. E négy csoportot Crurotarsi kládba vonják. Az ezzel testvércsoport Ornithodira kládba tartoznak a repülő őshüllők (Pterosauria) és a dinoszauruszok (Dinosauria), ahová a madarak is beoszthatók.

A krokodilok jellemzése

Általános testfelépítés és kültakaró

A krokodilok alkata gyíkszerű, hát-hasi irányban kissé lapítottak, fejük erősen megnyúlt, arckoponyájuk erőteljes, rövid nyakon foglal helyet. Farkuk hossza megegyezik a test hosszával, de oldalirányban lapított; evezőszervként működik a vízben. A krokodilok kültakarója rendkívül erős,
eposz, 2018. április 18. szerda, 19:01
Hasima legsűrűbben lakott települése
Hasima (japán becenevén Gunkandzsima, vagyis "csatahajó-sziget") egy Nagaszaki városához tartozó elhagyatott sziget Japán délnyugati részén, amely a várostól 15 kilométerre található. A csatahajó formájú szigetet hatalmas városfalak veszik körbe, amelyek védik a többméteres hullámoktól.

A Hasima sziget 2008-ban

A sziget az 1800-as évek végétől települt be, a munkásokkal és családjaikkal, hiszen a szigetről 1887 és 1974 között tengeralatti szénbányászatot folytattak. 1890-ben vásárolta meg a japán Mitsubishi cég a szigetet 100 000 jenért, majd óriási betonfalakkal vette körbe, hogy megvédje a tájfunok okozta hullámoktól.

A Hasima sziget 1930 körül

Volt olyan időszak, amikor ötezernél is több lakosa volt a 160x480 méteres szigetnek, vagyis hektáronként
schuro, 2018. március 07. szerda, 15:44
A kékvérű tőrfarkú rákok
kisméretű csáprágók, amelyekkel teszi a szájába a táplálékot. A többi ízeltlábútól eltérően ennek az élőlénynek nincsen állkapcsa.

A második nyúlvány pár, állkapcsi tapogatók, amelyek a járást szolgálják (a hímek esetében a párzásban is szerepük van). A többi nyúlvány is a járást szolgálja, de ezekkel a szétterülő levélszerű nyúlványokkal nem mászik az állat, hanem előrenyomja magát. A hasi részen is van hat pár nyúlvány; az első pár a szaporodáshoz szükséges, míg a többi kopoltyú-szerepet tölt be. Ezekkel a "kopoltyúkkal" egyaránt képes lélegezni a vízben és a szárazon is (addig, amíg nedvesek maradnak).

A tőrfarok segítségével kormányoz, vagy ha a hátára kerül, akkor meg tud fordulni. Az alsó szemei mellett kémiai érzékelők vannak, amelyekkel a szagokat érzékeli.

Az atlanti tőrfarkú rák vérében rezet tartalmazó fehérje, úgynevezett hemocianin van; körülbelül 50 gramm
schuro, 2018. január 28. vasárnap, 21:38
Íme az összes betegség, amiért adókedvezmény jár
Betegek figyelem! Most azonnal menjetek el a háziorvoshoz, mert az igazolásával 350 ezer forint ütheti a markotokat egyösszegben!
MINDENEGYBEN.COM

ITT VAN AZ ÖSSZES BETEGSÉG TELJES LISTÁJA, AMIÉRT ADÓKEDVEZMÉNY JÁR! Több száz betegség szerepel rajta, amikért adókedvezmény jár!Olyan betegségek szerepelnek a listán, melyekről biztosan nem tudtad, hogy érte adókedvezményt fogsz kapni!

KÉRLEK OSSZÁTOK, HOGY MINÉL TÖBB EMBER ÉRTESÜLHESSEN RÓLA!NE HAGYJUK, HOGY LEHÚZZANAK!AMI JÁR AZ JÁR!
Mennyi a támogatás összege?

2017-es adókedvezmény összege: 6.350 Ft / hó (76.200 Ft / év)

MEKKORA ÖSSZEGRŐL VAN SZÓ?

Ez a kedvezmény Önnek 2017-ben havonta 6.375,-Ft-ot jelent, vagyis minden hónapban ezentúl ennyivel több nettó fizetést kap! Ha kicsit utánaszámol, akkor ez egy év alatt 76.500 forint plusz fizetést jelent, ami sajnos a mai viszonyok között majdnem egy 13. havi fizetés!

EDDIG NE VETTE IGÉNYBE A LEHETŐSÉGET PEDIG JÁRT VOLNA?
tinka1951, 2018. január 23. kedd, 09:17
Nem szabad félvállról venni....
Egészség & fitness egyperces

8 fájdalom-típus, amit soha nem szabad félvállról venni!

A test jeleket küld fájdalom formájában, ha valami baj van, és ezeket a jeleket, nem hagyhatod figyelmen kívül. Ha a fájdalom csak egy bizonyos területre koncentrálódik, akkor az akár egy súlyos betegség jele is lehet.Mellkasi fájdalom
A mellkasi fájdalom gyakran a különböző szívbetegségeket jelzi, így ha már tapasztaltad a mellkasod baloldalon a fájdalmat, feltétlenül keresd fel az orvosodat!

Tüdő és a rekeszizom fájdalom
Ha úgy érzed, hogy a fájdalom a nyakadon vagy a vállaidon jelentkezik, akkor valószínűleg valamilyen tüdő- vagy rekeszizom problémától szenvedsz.

Máj és epehólyag-fájdalom
A jobb oldali váll fájdalma sokszor azt jelenti, hogy valamilyen máj vagy epehólyag problémával
gabfe, 2017. július 12. szerda, 12:56
Tíz szupertáplálék a lapos hasért
A hasi zsír, amely a has középső részénél halmozódik fel, sokak számára nagy probléma. A hasi zsír nem csak hogy nem vonzó, de a magas vérnyomás, a cukorbetegség és a májbetegségek kockázatát is növeli. Sokan fogyókúrázni kezdenek a laposabb hasakért, ám nem ez a legjobb megoldás. A hasi zsírtól úgy szabadulhatunk meg, ha okosan állítjuk össze az étrendünket és naponta végzünk testmozgást.
Tudni, hogy miket kell rendszeresen fogyasztanunk, már fél siker. A másik tényező a mindennapi testmozgás - olyan gyakorlatok végzése, amelyek a mi testalkatunkhoz legjobban illenek. Vannak ételek, amelyek segítenek csökkenteni a hasi zsírt.

A 10 legjobb szupertáplálék a hasi zsír csökkentésére:

1, Mandula
A mandulában rengeteg egészséges zsír - egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírok -található; ezek segítenek elkerülni a túlevést. Az American Journal of Clinical Nutrition egy kutatása bebizonyította, hogy a mandula fogyasztása elnyomja az éhséget, ráadásul a
pacsakute, 2017. április 06. csütörtök, 22:27
Zsírcsökkentő diéta
szervezetből.
- Az emberek sokszor tartanak a zsírok fogyasztásától. A Gittleman diétájában szereplő zsírok azonban felgyorsítják a zsír égetését, megszüntetik az éhséget és segítenek a sovány izomtömeg fenntartásában.
- Az inzulin egy zsírraktározó hormon. Magas inzulinszint akkor alakul ki, ha az elfogyasztott táplálék nagy mennyiségben gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz.
- A kortizol olyan stressz hormon, amely arra készteti a szervezetet, hogy zsír raktározzon el, különösen a hasi részen. A kortizol szint azonban szabályozható az előre beütemezett étkezésekkel.

A diéta részei

A zsírcsökkentő diéta tartalmaz:
- napi 225 gramm sovány proteint (például sovány hús, tojás és hal)
- gyümölcsöt és zöldséget
- omega-3 zsírsavakban gazdag táplálékokat (mint a lenmagolaj vagy akár a kankalin olaj)
- olyan fűszereket, mint a gyömbér, cayenne-bors, mustár és fahéj, amelyek felgyorsítják az anyagcserét
,,a hosszú élet
pacsakute, 2017. március 29. szerda, 20:24
Ezekre a fájdalmakra mindig figyeljünk,
Ezekre a fájdalmakra mindig figyeljünk, mert akár az életünkbe is kerülhet a nemtörődömségünk!

A fájdalom egy jelzés a testünk részéről, miszerint valami nem működik megfelelően odabent. Ennek ellenére nagyon sokan mégis szemet hunynak a jelzések, tünetek fölött, és nem veszik komolyan azokat. Ez azért veszélyes, mert szinte minden betegség a kezdeti állapotában ma már kezelhető, de később lehet, hogy végzetessé válik. Ezért ha valahol fáj, akkor menjünk el az orvoshoz, és vizsgáltassuk ki magunkat.

Veseproblémák: a medencében alakul ki a fájdalom, ami kisugárzik a derék alsó felébe, néha a has alsó részébe is.

Gyomor és hasnyálmirigy problémák: hasi és hátfájások jellemzik, főként a gyomor és hasnyálmirigy tájékán. Ezek a fájások sokszor igen erősek, kínzóak, amelyek a háton jelentkeznek.

Petefészek problémák: a has két oldalán, ahol a petefészkek helyezkednek el, ott üti fel a fejét az éles fájdalom, amely leginkább ciszta kifejlődésére
suzymama, 2016. augusztus 09. kedd, 12:32
A hasi zsír
A hasi zsír, amely a has középső részénél halmozódik fel, sokak számára nagy probléma. A hasi zsír nem csak hogy nem vonzó, de a magas vérnyomás, a cukorbetegség és a májbetegségek kockázatát is növeli. Sokan fogyókúrázni kezdenek a laposabb hasakért, ám nem ez a legjobb megoldás. A hasi zsírtól úgy szabadulhatunk meg, ha okosan állítjuk össze az étrendünket és naponta végzünk testmozgást.
dr.Tihanyi
koszegimarika, 2016. április 19. kedd, 08:30
Cserényi Zsuzsanna
Cserényi Zsuzsanna

Cserényi Zsuzsanna /Szeibert Zsuzsanna/, Írásait, festményeit, lánykori nevén: Cserényi Zsuzsanna néven publikálja. Heves megyében a gyönyörű Mátra tövében a Zagyva folyó völgyében egy szép kisvárosban /Lőrinci/ él - az ország talán legszebb részén. Szülőföldiek vagyunk, csaknem szomszédok, talán némileg érthető, ha kissé elfogult is.

"Egy kevés abból aki vagyok,
a még kevesebb abból, aki lehetnék"
/Cserényi Zsuzsanna/ÁRVÍZ

Honnan ennyi erő, harag, tán düh is meglehet
egy villámban, mennydörgésben,
az árban, mely sáros
menusgabor, 2016. március 12. szombat, 20:30
1/12
Képek, videók
Alkoholizmus betegseg.jpg
charlotteani
2018. május 10. csütörtök, 22:28
Alkoholizmus betegseg2.jp
charlotteani
2018. május 10. csütörtök, 22:28
Vénás betegségek ellen.jp
pacsakute
2018. április 06. péntek, 20:50
betegseg.jpg
menusgabor
2017. február 24. péntek, 22:30
a legtöbb betegség.jpg
bbbarbara
2016. november 30. szerda, 18:47
Egy lista minden betegség
sanci81
2016. augusztus 08. hétfő, 17:49
Betegség közben
sanci81
2016. július 09. szombat, 17:47
ismeretlen betegség.jpg
lenke1964
2016. május 22. vasárnap, 20:13
A betegség
sanci81
2016. március 20. vasárnap, 14:28
ISMERETLEN BETEGSÉG.jpg
lenke1964
2015. október 04. vasárnap, 20:32
A-magányban-a-betegség ben
borigit
2015. szeptember 19. szombat, 10:12
személyiig.png
astropapa58
2015. november 17. kedd, 08:06
Személyiség és viselkedés
aksira
2015. augusztus 21. péntek, 13:53
személyiség, viselkedés.j
bbbarbara
2015. február 04. szerda, 20:52
Személyi edző.gif
pacsakute
2013. április 06. szombat, 18:50
Címkék
szigetről 1887, test jeleket, hátára kerül, zsír égetését, hasi zsírt, kevés abból, mellkasod baloldalon, petefészkek helyezkednek, hosszú élet, krokodilok jellemzése, repülő őshüllők, kedvezmény Önnek, többi nyúlvány, fájások sokszor, krokodilok alkata, hüllők osztályának,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.