Regisztráció  Belépés
2018. január 19. péntek | 3. hét | 19. nap | 22:31 | Sára, Márió
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Justo Lofeudo atya beszéde a Szentangyalok templomban
tanítványok ugyan ez a Jézus van az Eucharisztiában. Pont egy nappal előtte, mielőtt ez történt a farizeusok mentek oda keresztelő Szent Jánoshoz és kérdezték: Ki Ő? Ő válasz képen azt adta: ,,Köztetek van az, akit ti nem ismertek" Ezt ma is meglehet ismételni. Sokaknak, köztük katolikusoknak is lehet mondani: itt van köztetek, akit ti nem ismertek. És ez vonatkozhat ránk is.
Megtörtént már egy személyes találkozás Jézussal? Egy igaz keresztény, az olyan, aki találkozott Jézussal és ismeri Őt. Mindenkor találkozunk Jézussal, amikor olvassuk az igét, hallgatjuk azt és megtartjuk magunkban, befogadjuk magunkba az igét, és ez az ige növekszik bennünk Mindig találkozunk Jézussal, amikor hallgatjuk Őt és egy lelki növekedés történik minden esetben.
Ahhoz, hogy meghalljuk az Úrat és találkozzunk vele - egy csendes szentség imádásnak kell lennie. És ez a fajta szentség imádás egy sokkal mélyebb megismerésére vezet az Úrnat. Egy mélyebb megismerésére - az Isten szeretetének. És ki nyit
maroka, 2018. január 19. péntek, 20:14
Kötelező olvasmány?
Bár engem nem érint, de kaptam levélben.. ideteszem,hátha valakinek....

bár ez a kötelező olvasmány szöveg nekem visszataszító .....

NYILVÁNOSSÁGRA HOZOM - kötelező olvasmány minden devizahitelesnek
Szerző: Kásler Árpád :: Megjelent: 2018. január 13., szombatA Köztársasági Elnök által, a 2018-as választások időpontjának bejelentése másnapján, azaz pénteken A Haza Pártját, mint jelölő szervezetet bejelentettük a Nemzeti Választási Irodához. Ha minden rendben zajlik, akkor e hét csütörtökére elfogadásra kerül, majd azt követően jogerőre emelkedik.

Tájékoztatom a közvéleményt, hogy eleget téve a párttagjaink és a kifosztottak elvárásainak, az elmúlt 2 évben és az elmúlt hónapokban intenzíven és fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy egységes politikai fellépéssel szerezzünk érvényt a kifosztott társadalom jogainak, a
gabfe, 2018. január 19. péntek, 13:38
2-es típusú cukorbetegeknek is jót tesz a masszázsmedence
vesebetegségek és az érrendszeri elégtelenségek ellen hatékonyan veszi fel a harcot a rendszeres masszázsmedence használat.

Dr. Dr. Philip L. Hooper betegei három héten keresztül használták napi rendszereséggel (30 percig) a masszázsmedencét, és a kísérletben résztvevő cukorbetegek vércukorszintében már ennyi idő alatt is pozitív változásokat tapasztalt. Átlagosan 13 százalékkal csökkent a résztvevők vércukorszintje, és javultak az alvási paramétereik is. Dr. Hooper szerint nemcsak a cukorbetegek, de minden mozgásszegény életvitelt folytató profitálhat a masszázsmedence használatból, mert a fürdő alatt a test hasonló fiziológiás folyamatokon megy át, mint a testedzés során. A sportolás jótékony hatásairól pedig ma már nem kell meggyőzni senkit. A cukorbeteghez hasonló állandó orvosi kontrollt igénylő egészségügyi kondíciók esetében érdemes orvossal konzultálni, mielőtt valaki belevág a rendszeres masszázsmedence terápiába, de a kutatások azt mutatják, hogy nagyonis megéri ez az
tinka1951, 2018. január 19. péntek, 08:12
Cseh kormányalakítás - Babis február végéig szeretné megalakítani új kormányát
Babis első kormányának a parlament nem szavazott bizalmat a héten, ezért szerdán lemondott. A 200 tagú alsóházban a kabinetet csak az ANO 78 képviselője támogatta. Egyelőre nem világos, hogy az államfő mikor fogadja el hivatalosan a kormány lemondását.

A kormányfő kijelentette, hogy kivárja Zeman döntését, és az államfőn múlik, valóban őt bízza-e meg az új kormány megalakításával. "Ha azonban ezt a megbízatást megkapjuk, nem várhatunk, és mindent előre tisztáznunk kell" - jegyezte meg Babis.

Milos Zeman elnöki mandátuma március 8-án jár le. Az államfő már korábban nyilvánosságra hozta, hogy a második kormányalakítási kísérlettel ismét Babist bízza meg, de az a feltétele, hogy Babisnak előre biztosítania kell, hogy kormánya bizalmat kap a parlamentben.

Az ANO képviselői már szerdán megkezdték tárgyalásaikat a Cseh Szociáldemokrata Párttal (CSSD), amely hajlandónak mutatkozik kormánykoalícióra lépni az ANO-val. Csütörtökön az ANO a radikális jobboldali Szabadság és Közvetlen Demokrácia
velemenyezd, 2018. január 18. csütörtök, 09:31
Porosenko: ingyen kapja a Javelin páncéltörő rakétarendszereket Ukrajna az Egyesült Államoktól
listáját még az amerikai kongresszusnak jóvá kell hagynia, valamint még számos részletkérdést meg kell beszélnie a két országnak.

Így egyelőre nem tudni, hogy hány Javelin rakétát és kilövőállást kap Ukrajna, és azt sem, hogy mikor. Továbbá nem dőlt még el az egyik legfontosabb kérdés: az, hogy Washington engedi-e Ukrajnának, hogy a Donyec-megyében zajló fegyveres konfliktus övezetében bevesse a Javelineket.Viktor Muzsenko ukrán védelmi miniszter szerdán leszögezte: az ukrán fegyveres erők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a korszerű rakétarendszerek ne kerülhessenek a szakadárok kezére. Ennek érdekében- mint mondta - tárolásukra alkalmas raktárakat fognak mihamarabb kialakítani. A tárcavezető szavai szerint a fegyverek féléven belül, de akár két hónap múlva is megérkezhetnek Ukrajnába.

Ukrán sajtójelentések szerint már a héten megkezdték a rakétarendszer kezelőinek kiképzését az országban.

A Javelin (gerely) rakétarendszer a világ talán leghatékonyabb páncéltörője. Az
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 20:25
A Kadafalvi Polgárőr Bállal kezdetét vette a 2018-as báli ..
gazdagította.

Mindenki tudja, hogy nagyon sokat köszönhet a polgárőrök áldozatos munkájának. Ők azok, akik
vicus54, 2018. január 17. szerda, 18:37
Csepreghy: a kormányzati fejlesztéspolitika sikeréve volt a tavalyi
sajtótájékoztatón Csepreghy Nándor elmondta: 2010 óta a kormány új alapokra helyezte együttműködését a piaci szereplőkkel, ez több fórumon folyik.

Az államtitkár ismertette: a projektmenedzsment és pályázatíró szakma képviselőivel 2016 óta két-három havonta egyeztetnek a fejlesztéspolitika fontos ügyeiről. Féléves rendszerességgel találkozik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos elnöksége, illetve a kormány miniszteri, államtitkári szintű képviselete.

A kormány 2016-os döntése alapján az Országgyűlés minden ülésszakban vitanapot tart az uniós források felhasználásáról, az idei tavaszi ülésszakon is tervezik a vitanap megrendezését. A támogatások felhasználásáról negyedévente jelentés készül - mondta el.

Csepreghy Nándor hangsúlyozta: ma már biztos, hogy 2020 után is lesz közös fejlesztéspolitika az Európai Unióban, a legfontosabb kérdés, hogy milyen célok érdekében és milyen formában lehet a pénzekhez hozzájutni.

A magyar kormány álláspontja, hogy erősebb Európai Unióra van
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 15:44
Gallup: elnöksége első évében Trump elfogadottsága alacsony volt
közszolgálati rádió viszont arra emlékeztetett, hogy Donald Trumpnál jóval alacsonyabb népszerűségnek "örvendhetett" három korábbi elnök, Harry Truman, Richard Nixon és Jimmy Carter is. Valamennyiük népszerűsége négy év átlagában 30 százalék alatt maradt.

Mivel a héten lesz Trump elnöki beiktatásának egyéves évfordulója, a Gallup egymás után adja ki a felméréseket. Egy hétfőn közzétett kutatási adatsor szerint a republikánusok 2007 óta nem voltak ilyen elégedettek elnökkel. A megkérdezettek közül minden hatodik válaszoló azt mondta: elégedett azzal, ahogyan a dolgok alakulnak, s elégedett azzal az irányvonallal, amelyet az Egyesült Államok Donald Trump vezetésével követ.

A közvéleménykutató vizsgálta a Trumpot támogatók és elutasítók társadalmi összetételét is. Kiderült, hogy az elnök a protestánsok, s ezen belül is a mormonok körében a legnépszerűbb, és az amerikai muszlimok utasítják el őt a legnagyobb arányban. A mormonoknak például 61 százaléka feltétel nélkül híve Trumpnak és politikájának,
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 12:30
Annyi minden ....
Olyan sok minden történik, hogy alig bírom követni :-) Sajnos a pihenős wellness kiesett, mert nem találtunk közös napokat, amikor együtt tudtunk volna menni, kivéve egy hétvégét,DE akkor van az írásbeli felvételi a gyerekeknek. Így sajnos ez megint elmarad :-(
Viszont! Lesett az idi első hó, és bizony meg is maradt. Imádom a fehér tájat, és végre egy ks téli hangulat érkezett vele. Bár eléggé lehűlt a levegő, de valahogy most élvezem. Különösképpen azért, mert találtunk a lábamra meleg csizmát, meleg dzsekit :- ) Szeretem <3
Kicsit bevásároltam , így a ruhatáram is frissült, nem kicsit. Olyan rucikkal, nadrágokkal, kiegészítőkkel, kénytelen voltam a gardróbban rendet rakni
Azt hiszem nem vágyom már több ruhára most :-) Se csizmára. A CCC-ben megint akkora leárazás volt, hogy potom áron jutottam két csizmához . Ennyi. Most már több téli lábbelim van, mint eddig életemben összesen
Így nem okoz gondot, hogy megérkezett az igazi tél.
De a drágámnak egyszer csak beadta a
dundulino, 2018. január 15. hétfő, 14:25
Támogatott gyógykezelések ; ezeket fizeti az OEP, akár ÖNNEK
kezelésében is eredményes,
hogy bőrgyógyászati betegségek tünetmentesítésére is javallott,
Társadalombiztosítás által támogatott járó beteg ellátás keretén belül a
Következő szolgáltatások érhetők el fürdőnkben:

01 Medencefürdő

02 Kádfürdő

03 Iszapkezelés

05 Szénsavas fürdő

06 Masszázs kezelés

07 Tangentor kezelés

08 Víz alatti gyógytorna

09 Komplex kezelés (belépő + 3 kezelés)

Kezeléseink a hét minden napján igénybe vehetők.

Kezeléseket kiírhatja:
- Harkányi Gyógyfürdő reumatológus szakorvosa helyben kezelőlappal ellátja, Hétfő - Péntek (munkanapokon): 9.00 - 15.00 óráig
- Az Ön reumatológusa (kezelőlappal ellátja)

Forduljon időben már a problémái jelentkezésének első tüneteinél, háziorvosához, vagy szakorvosunkhoz a fürdőben. Az időben elkezdett kúrákkal a betegség kialakulása lassítható, az időskori panaszok enyhíthetők.

A
tinka1951, 2018. január 15. hétfő, 12:35
Tényleg az óvónőket és a pedagógusokat fogjuk hadra a terroristák ellen?
...A hír pedig bizony VALÓBAN az, hogy a kormány FELKÉRTE az óvodák, és iskolák pedagógusait, hogy DOLGOZZANAK KI (ők...) INTÉZKEDÉSI TERVET TERRORVESZÉLY ELHÁRÍTÁSÁRA... :((

(Már várom, hogy a piaci halaskofákat is hadrafogják...) :))

Édes Végtelen Energiatér! Meg köll ezeket buktatni, mer' BELEBOLONDULNAK, ha nem találhatnak ki minden héten valami hülyeséget... (A gond csak az, hogy A MI ÉLETÜNKET bizergálják a hülyeségeikkel, de nagyon...)
foxworkinspace, 2018. január 15. hétfő, 07:30
Választás 2018 - Fidesz: a "Soros-hálózat" folytatja Magyarország elleni támadásait
valamint a "Soros-egyetemen" tartott "migránspárti konferenciát".

Budai Gyula szavai szerint a "Soros-hálózat" ott volt a héten a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. ügyében is a bíróságon.

A fideszes politikus arra is kitért, hogy szintén ezen a héten érkezett meg Brüsszelből a kvótaperrel kapcsolatos értesítés.

"Idetartozik szorosan" továbbá, hogy az Alkotmánybíróság jövő kedden kezdi el tárgyalni a civiltörvényt - tette hozzá, megjegyezve, hogy szerinte a "Soros-hálózat" tagjai mindent meg fognak tenni a jogszabály eltörléséért, mert az "gátat szab annak a hatalmas pénzözönnek, ami a Soros-hálózat által támogatott civil szervezetekhez érkezik".

Budai Gyula arra kérte a kormányt, hogy hozzon olyan döntéseket, ha kell, törvényeket, amelyek megakadályozzák a "Soros-hálózat" tevékenységét.

Azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik 1300 menekült befogadásának ügyében a parlament rendkívüli ülésének összehívását javasolja, a kormánypárti képviselő azt mondta: nem lenne hátrány, ha
velemenyezd, 2018. január 14. vasárnap, 21:18
1/1715
Képek, videók
lófejű
agica2004
2011. augusztus 12. péntek, 13:42
lófelhő
biharijudit
2006. november 13. hétfő, 12:31
Lófejű csillagköd
butababa
2006. szeptember 18. hétfő, 10:15
szentangyalok0301.jpg
maroka
2014. március 01. szombat, 13:47
szentangyalok03012.jpg
maroka
2014. március 01. szombat, 13:47
Éjjel nappal Bpest.jpg
kicsoda57
2017. február 17. péntek, 20:17
Nappalim estefelé.
bzsuzsanna
2016. november 14. hétfő, 10:50
béla szoba nappali.jpg
sarkadykati
2016. szeptember 16. péntek, 16:09
angelbay nappali.jpg
sarkadykati
2016. szeptember 16. péntek, 16:03
Béla nappali.jpg
sarkadykati
2016. szeptember 16. péntek, 16:01
Mint nappal illik tisztes
katalin_53
2016. június 03. péntek, 00:41
Aüzi-nappal.jpg
nyulacska5
2016. március 17. csütörtök, 21:55
Füles süni nappal.jpg
pacsakute
2016. február 27. szombat, 17:11
Bájos nappali viselet.jpg
pacsakute
2015. december 12. szombat, 22:58
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.