Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 15:33 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hogyan dobja fel otthonát tavasszal
HOGYAN DOBJA FEL OTTHONÁT TAVASSZAL?
A tavasz mindig az új élet szimbóluma, az a körforgás, amint a hosszú tél után már alig vártunk. A természet megújul, éledezik, s vele együtt bennünk is feltámad a vágy a megújulásra. Testünk-lelkünk vágyakozik a felfrissülésre, ahogyan otthonunkat, lakókörnyezetünket is szívesen frissítjük, rendezzük át, csinosítjuk az új trendeknek, aktuális irányzatoknak megfelelően.

A világos tónusok, sok napfény, a természet üde zöld árnyalataival és világos színű nyers fa textúráival lüktető életet, friss, fiatalos érzést visz a terekbe. Hát ha még mindezt megspékeljük vidám színekkel, vagy bájosan nőies virágmintákkal!

Szerencsére meseszép csempe, ízléses és modern laminált padló, vinyl padló kínálat bőségében élünk, ám ilyet még Ön se látott!

Az lassan már megszokottá válik, hogy a falakon, csempéken és hidegburkolatokon egyre gyakoribbak a virágminták, sőt ma már a fotónyomott óriásvirágokban is gyönyörködhetünk a fürdőszoba vagy a konyha
tinka1951, 2018. április 15. vasárnap, 11:00
Ne gyyözzön le a tavaszi fáradság
Mindannyiunk ismeri az érzést: tavasz közeledtével szellemünk alig várja a felfrissülést és a természet éledését, testünk mégsem képes a környezettel együtt megújulni és üdén, frissen belépni a tavasz körforgásába.

Tisztítsuk ki a szervezetet!
A téli lakomák után a tavasz kiváló időszak emésztőrendszerünk méregtelenítésére. Nem kell drasztikus léböjtkúrába kezdenünk, de szánjunk a diétára legalább három napot. Próbáljunk meg minél több zöldséget, gyümölcsöt és könnyen emészthető ételeket fogyasztani

Kocogjunk a napsütésben!
Mivel télen kevesebb napfény ér minket, a szervezetünkben D-vitamin-hiány alakulhat ki. A pótlás legjobb módja, ha kihasználjuk a kora tavaszi napsütést, és a lehető legtöbb időt töltjük a szabadban. A legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy a mozgás segít, ha fáradtnak, kimerültnek érezzük magunkat. Jobban járunk a tempós sétával vagy a kocogással, mint a kőkemény edzéssel: egy tanulmány ugyanis rávilágított, hogy a könnyed testmozgás ilyen
suzymama, 2018. március 13. kedd, 18:36
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
A GYK-hoz képest ez még mindig mennyország. Ott aztán annyi nólifer troll és autista legalja selejt van, hogy igazi felfrissülés átjönni ide. Ráadásul itt nem keverik össze rendszeresen a moderációt a cenzúrával.
szensavasutlezaras, 2018. január 12. péntek, 23:52
Tallóztam
A 2017-es év minden bizonnyal egy hullámvasút volt mindenki számára, tartogatott jót és rosszat egyaránt. Szerencsére a december 18.-i Újhold lehetőséget kínál a felfrissülésre, megtisztulásra és elengedésre - egyszóval egy új kezdetet ígér a 2018-as évre.
Így az év vége fele közeledve jó érzés számba venni, hogy miket értünk el, honnan indultunk és álmainkból mennyit sikerült megvalósítanunk. Annak ellenére, hogy a 2017-es év tele volt nehézségekkel és akadályokkal, mégis hálával kell lezárnunk ezt az évet. Hálásnak kell lennünk mindazért, ami történt velünk az év folyamán, még akkor is, ha negatív dolgok is voltak köztük, mert minden okkal történik velünk, minden lecke a javunkra válik hosszútávon.
A 2017-es évet leginkább egy lépést előre, kettőt vissza mintával jellemezhetjük a legjobban. Ez a hatás éreztette magát a személyes kapcsolataink, karrierünk, mindennapi életünk és a közéleti problémák területén is. Ezek a nehézségek erősebbekké, ellenállóbakká tettek bennünket, ami megtanított szemben
horvathnemagdi, 2017. december 31. vasárnap, 13:12
Péntek yeeee
panaszkodhatom, hiszen a barátaim többsége, és az ismerőseim körében is egyre gyakoribb a pozitív meglátás.
Ahogy látom elfásulnak az emberek a sok problémába, a rohanásban, és nem jut elég idejük a csendre, a saját hangjuk , énjükre találásra. Nekem szerencsém volt, ez évben, az augusztussal , de talán a szeptember sem lesz olyan húzós még, és kiélvezhetem a nyár utolsó rezdüléseit.
Ma például egy kis medencézés is belefér majd, az urammal. Csak egy kis labdázás vagy egy kis összebújva felfrissülés .
Egy új bort kóstoltunk tegnap este, nem volt rossz! Sőtt, fröccs formájában üdítő. Árra nem drága, sőt! Délutáni fröccsözésekre ajánlom.
Lassan elköszön a napocska, egyre több felhő gyülekezik, így a napozás véget ért.
Lassan meglocsolom a virágaimat, és lassan beindul a locsoló is. És lehűti, frissíti a levegőt.
Tegnapi vendégeink pont részesei lehettek a frissítő levegőnek. Kellemes idekint lenni a teraszon és üldögélni egy jó fröccs mellett, kellemes
dundulino, 2017. szeptember 01. péntek, 16:58
Pillanatnyi mikrokozmosz
égi patak
gondolataim is áznak -
Éjféli esőben fázom...,
vagy csak fázni vágyom..?
Csatakos ruhában
didergő fogakkal -
mégis ... ! mégis
melegség és enyhülés
áradhat lelkemben széjjel...
a szipogó éjjel
végre én is sírhatok...
valahol magasan most
próbálja új mosolyát
a halhatatlan Hold...

Tele az utca sárral,kaviccsal...
zivatart követő csend.
Lelkemben reggel - ni ! - hűs, csodás
felfrissülést csent,
s búm a dagadt patak tovahordja :
zavarosan csörtet a tunya tó felé,
egyesülnek sodró forrongással...
lelkemből száz sóhaj felszabadul;
égi báj kopogtat heves lázzal...
Hallgatom magányomban neszeit...

szivárvány ékes hídja billeg fenn,
magasan a fejem felett...
Lelkem kusza erdejének árnyán pillog
a köd, mit hősiesen itt felejtett
azúrkékben könnyező felhőgomoly...

Míg a távolodó moraj és villámok
messzi, égő íve
evavicus, 2017. augusztus 20. vasárnap, 16:49
Meteorológiai szolgálat: az egyik legintenzívebb hőhullám volt nyáron
éghajlati változásokkal: voltak tartós, erős hőségperiódusok, majd ezeket rendszerint heves zivatarok, szélviharok zárták. Az 1981 óta számított időszakban az idén július 31-étől augusztus 6-aig tartó hőségperiódus a második legintenzívebb volt. Csak egy 2007-es hőhullám során volt ennél nagyobb a forróság.

Idén nyáron már két hőhullámos időszak is volt: július 20. és 23. között másodfokú, július 31-étől augusztus 6-áig pedig a legmagasabb fokú hőségriadó kihirdetésére is szükség volt. Átmeneti felfrissülés után augusztus 9-étől három napon keresztül ismét nagy forróság jellemezte a régiót.

Az idei augusztusi kánikula regionális kiterjedését tekintve is rendkívüli, mivel Dél-Spanyolországtól Közép-Európán keresztül a Kaukázusig hatalmas területeket érintett - jegyezték meg az elemzésben. Hozzátették: az éghajlatváltozás legnyilvánvalóbb jele régiónkban a meleg hőmérsékletekhez köthető szélsőségek gyakoribbá válása.

Lakatos Mónika és Szabó Péter írásában kitért arra is, hogy a megfigyelt
velemenyezd, 2017. augusztus 12. szombat, 12:51
A hét közepén újra forróság jön
A hét közepén újra forróság jön

A jelentős felfrissülés csak átmeneti, szerdától ismét forróság köszönt be pár napra.

A vasárnap délutáni és éjszakai viharokat hozó hidegfront gyorsan tovahalad, az átmeneti jelentős felfrissülést követően keddtől dél, délnyugat felől forró, afrikai eredetű légtömegek érkeznek térségünkbe, így pár napra újra visszatér a forróság, csütörtök-péntek magasságában

ismét közel 40 fok lehet!

Kedden friss lesz a hajnal, a legtöbb helyen 15 fok alá csökken a hőmérséklet, ugyanakkor napközben megkezdődik az erőteljes felmelegedés, délután már 28-33 fokot mérhetünk. Sok lesz a napsütés, száraz időre készülhetünk és a déli-délkeleti szél is csak északnyugaton támadhat fel.

Szerdára tovább melegszik a levegő, ismét egyre több helyen átléphetjük a 35 fokot. A többórás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, és főként késő délután, este alakulhat ki helyenként egy-egy zápor,
taltos1, 2017. augusztus 07. hétfő, 22:32
Jó reggelt, szép napot
Szia Barátnőm és kedves Barátom!..

Jó reggelt!A lehűlés megérkezett és villámfények hasították az eget,most igen csak kellemesen le is hűlt a levegő,hát kívánok Néked szép hét kezdést-és kellemes felfrissülést!..puszi..Éva
lovaszmarika, 2017. augusztus 07. hétfő, 13:14
Némethné Médi
.Szia Ágikám!.. Jó reggelt!A lehűlés megérkezett és villámfények hasították az eget,most igen csak kellemesen le is hűlt a levegő,hát kívánok Néked szép hét kezdést-és kellemes felfrissülést!..puszi..Médi
agnesst, 2017. augusztus 07. hétfő, 10:00
Mindenkinek
Szeretettel üdvözlöm mindnyájatokat, kívánok felfrissülést ebből a nagy hőségből, azaz kellemesebb szép hétvégi napokat, áldott szép vasárnapot!
Baráti puszival
agnesst, 2017. augusztus 06. vasárnap, 13:39
1/48
Képek, videók
DÉLUTÁN TAVASSZAL B.jpg
gosztmagdi
2018. február 22. csütörtök, 15:11
Veled tavasszal
aranyom34
2018. január 29. hétfő, 19:29
Tavasszal 01.jpg
chillik
2017. október 23. hétfő, 05:59
Tavasszal 02.jpg
chillik
2017. október 23. hétfő, 05:59
Tavasszal 03.jpg
chillik
2017. október 23. hétfő, 05:58
MADARAK TAVASSZAL GIF.gif
gosztmagdi
2017. október 20. péntek, 12:31
TAVASSZAL M.gif
gosztmagdi
2017. október 12. csütörtök, 16:40
Tavasszal.....
csalogany13
2017. július 10. hétfő, 22:56
PÁR TAVASSZAL TT.gif
gosztmagdi
2017. június 24. szombat, 19:42
GIF CSERESZNYE TAVASSZAL
gosztmagdi
2017. május 25. csütörtök, 10:45
Csókkérés tavasszal 01,.j
chillik
2017. február 11. szombat, 07:18
Csókkérés tavasszal 02.jp
chillik
2017. február 11. szombat, 07:18
itt még mindig tavasz
kisopelka
2007. november 30. péntek, 00:55
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.