Regisztráció  Belépés
2018. február 25. vasárnap | 8. hét | 56. nap | 09:06 | Géza
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A brokkolit meddig kell főzni, hogy pont jó legyen köretnek?
hozzávalókat egyedül, mert a férje családjában mindez női munkának számított. Úgy tartották, hogy a férfi dolga a munka és utána a mulatás a kocsmában. Az volt az úr a házban, aki kiszolgáltatta magát teljesen minden téren. Az asszony verve jó, ez a másik jelszavuk volt, ezért a csodálatos fiatalasszonyt néha összetörte, amikor nagyon berúgott. Egyszer megkínálta az apósát zöldborsófőzelékkel. Erre ő azt felelte, hogy nem csodálom, ha a fiam p...-n rúgdos, ha zöldséget adsz neki enni. Ezt jelenti a felfoghatatlan sötétség a férfiformák fejében. Nem elég, hogy kiszolgáltatják, eltartatják magukat, még támadnak is, ha valami nem tetszik nekik.

Én sok zöldséget eszek. Ma például zöldbabfőzeléket főztem, sütöttem fánkot farsangra a lányoknak. Holnap a változatosság kedvéért paradicsomos káposztafőzelék lesz feltéttel, majd meglátom, milyennel. Nagyon szeretem a zöldségeket, mindenhez fogyasztom, reggelihez, vacsorához, ha mást nem, retket. Húsételhez uborkasalátát, almakompótot, vagyis mindenhez
katalinkohut, 2018. február 13. kedd, 15:34
Több alázatot!
Több alázatot!


Az Ószövetségben, a Királyok második könyvében olvashatjuk Naamán, a szír hadsereg dúsgazdag, nagy hatalmú vezérének történetét. Naamán leprás volt, s borzalmas kínok között haldoklott. Izrael hatalmas Istenéről hallva útra kelt, bőven vitt magával pénzt is, valamint egy ajánlólevelet saját uralkodójától. Megjelent Izrael királya előtt, és követelte, hogy gyógyítsák ki a leprából. Mint napjainkban sokan, Naamán is azt hitte, hogy szenvedése pénzzel, befolyással, szakértelemmel orvosolható. Felkereste tehát azt a személyt, aki az adott társadalmon belül mindhárommal bőven rendelkezett, s tőle várt megoldást. Izrael királya azonban a kérés hallatán megszaggatta köntösét, majd azt felelte: ,,Hát Isten vagyok-e én, aki megölhet és megeleveníthet?" (2Királyok 5,7) Mintha azt akarná kifejezni: ,,Ne várj tőlem olyasmit, amire egyedül Isten képes!"
Azt hiszem, az egész nyugati világnak meg kellene hallania a király szavait! A szenvedéssel szembesülve
kalmanpiroska, 2017. augusztus 22. kedd, 17:33
Hajnalhozók - Kik Az Isteneid?
univerzumában minden megengedett. És mivel minden megengedett, mindenki sok leckét megtanul.

A teremtő istenek közül néhányan megházasodtak, és egyesítették családjaikat, ahogy Európában sok uralkodócsalád házasság révén egyesítette királyságait. A teremtő istenek egyik fajtát a másikkal keverték, hogy lássák, mit tudnak teremteni. Emlékezz: ismerték a genetikát, és minden dolgot az életerő megjelenítésével és felhasználásával teremtettek, az életerő működésének ismeretében. Jelen pillanatban felfoghatatlan számunkra, milyen hatalmas program volt ez.

Kik ezek, akik idejöttek, és darabjaira szaggatták a Föld eredeti terveit? Kik ezek az űrlények, akiket olykor Fekete Trikósoknak is nevezünk? A sötétség erőiről csak kedvesen szabad beszélni. Ne szólj úgy róluk, mintha rosszak lennének. Csak értsd meg, hogy ők tudatlanok, és tudatlanok a rendszerek is, amelyeket létrehoznak, mert azt hiszik, hogy így kell működniük. Valamikor harcoltak, és elzárták magukat a tudás elől. Emiatt most
eposz, 2017. augusztus 10. csütörtök, 16:27
Ima Jézus szívéhez. - Áldott légy, mindenek Alkotója!
most veszélyben forgó lelkek,
megtalálják a Te kegyelmedet.
Hogy a megholt hívek,lelki örök békességben nyugodjanak.Ámen.

Jézus Szentséges Szíve áldj meg minket!
Jézus Szentséges Szíve szentelj meg minket!
Jézus Szentséges Szíve jöjjön el a Te országod! Ámen.

------------------------------------------------------------------ -------------------
Áldott légy!
Áldott légy, mindenek Alkotója!
Áldott légy, teremtő Bölcsesség!
Áldott légy, felfoghatatlan Szentség!
Áldott légy, mindenható Szabadság!
Áldott légy, határtalan Szeretet!
Áldott légy, Ábrahám, Izsák és Jákob Istene!
Áldott légy, aki az élők Istene vagy és nem a holtaké!
Áldott légy, aki megközelíthetetlen fényességben lakozol!
Áldott légy, Világosság Atyja, akiben nincsen semmi sötétség!
Áldott légy, Szépség Szerzője!
Áldott légy, kifürkészhetetlen Mélység!
Áldott légy a Fiad megtestesüléséért a Szűz méhében!
Áldott légy az evangéliumért, amit
maroka, 2017. július 12. szerda, 11:26
II. Smaragdtábla: Az Amenti Csarnok Termei
elsődleges test pedig maga a lélek részecske, amit az Élet szellemének nevezett téridő hullámtere átjár és meghatározott rezgésre kényszerít.

Ott, abban a körben trónoltak eonról-eonra a
nagy Mesterek, az emberek számára ismeretlen módon élve.
Az élet termeiben aludtak,
és szabadon áramlott lelkük emberi testekben.
Amíg alszanak, néha
emberként megtestesülnek
tanítva és emelve az embereket egyre feljebb a világosságba.
Ott, az Élet ember által felfoghatatlan
termeiben bölcsességgel átitatva
élnek a Fény gyermekei,
örökké az élet hideg tüze alatt.
Amikor felébrednek, a mélységből
a fényre jönnek végtelenül a véges emberekhez.

Azért alvás közben testesülnek meg a mesterek, mert a testbe lépés a teremtés illúziója, amire, mint virtuális valóságra asszociatíve jól illik az álmodás fogalma. Visnu is álmodik az Okozati Óceán vizén, miközben teremti az univerzumot. Az élet tüze azért hideg, mert nem oxidációról van szó, hanem a
eposz, 2017. június 11. vasárnap, 01:26
H.Kohut Katalin: A szabatos magyar nyelv
személyiség nélküli vezetőket, médiát, minisztereket, minden felelős személyét a politikának azzal a szándékkal, hogy megalázzák és tönkre tegyék a törvényét és életét az általuk emberségi törvénnyel rendelkező népeknek és sokaságoknak.
A mindenkori szándékosan bonyolított politikai nyelvezetnek közérthetőnek kell lennie, mindenki számára világosnak, felfoghatónak. A művész ember arra törekszik, hogy az igazságokat felfedve, ezeket lezárva keresve hozzá hasonló embereket, törvényt ülve a felfoghatatlan, a homályos, a sötétség gondolatai felett megalkossa az új nyelvi szabályokat, az új magyar versírást és irodalmat.

A magyar nyelv, mely állandóan felmutatásra került Szenci Molnár által a világnak, hogy tökéletes, számtalan nyelvi ellenséget szerzett egyfolytában, míg Luther reformátusai üzenve az egykori római egyháznak, mint állandó Babilonnak, a magyar nyelvet Bibliába szerkesztették azzal, hogy a Biblia jelenti a magyar népnek a romlását, ami igaz is, mert valamennyi magyar nyelvi
katalinkohut, 2017. április 21. péntek, 08:55
Tallóztam
börtönbe, nem engedve az utcára, a boltba harminc évig, mert a nácik bolt- és közlekedési fóbiások lettek volna.
Szóval az egész ország tudta, hogy 81 éves hosszabbításban ismételve az olaszliszkai Benkő Lajos nagyapa támadását Magdikán anyja sorsával együtt, akit megtámadott a Rákóczi téri média a szőke Gábor Zsazsa kezdettel gondolkozás nélküliség miatt, mint amiket létbe léptettek patológiai nemi csapásként agy nélkül, folyamatosan bombázva emiatt Magdika fejét is születése óta érthetetlen és felfoghatatlan cselekedet, melyet páran próbáltak leplezni Vilmám, amit észlelt az ország semmiről sem tudó lakossága, de senki semmit nem tett, s már túl késő volt.
- Gyuszika úgy halt meg, hogy semmit sem tudott arról,mi történik vele, hogy őt végig csonkították kommunikációs csapások helyett, s hogy a kommunista elmeosztály csúfolta Magdikát a jó helyesírása miatt, azt híresztelve már a nyolcvanas években, hogy a Kohut áldozatok, mint nyelvi ellenségei az elmeosztálynak, mind elmebetegek, előre készülve
horvathnemagdi, 2017. április 19. szerda, 14:35
A csillagos ég lakói
mit adott az ég.
Áldott fény,
Jöjj el.
Add, hogy az igazi utat járva,
Aranyló fényességben,
A Tejút göndör fürtjén,
Valahány lélek, mely a csillagos égen utazik
Megtalálja helyét.
Fent és lent,
Kint és bent.
Áldás kísérje ezt a helyet.
Áldás kísérje ezt az erőt.
Áldás kísérje mindazt,
Ki lélekben, szellemben,
Felemelkedni kíván.

Jöjj, tiszta erő!
Emeld a lelket az égig,
Hogy érezni tudjuk mindazt,
Mi felfoghatatlan,
Hogy tisztelni tudjuk mindazt, amit
Reánk hagytak.
Vérünkben visszük tovább az örökséget,
Szívünkben lüktet a fény.
Az ég madarai adják hírül,
Mi eltemettetett,
Feltámad egykor.

Fiaink, lányaink,
Kacagásában benne vagyunk,
A madarak rikoltásában,
Benne vagyunk.
A szél hangjában,
Benne vagyunk.
Az ég kékjében, benne vagyunk.
A fű zöldjében, benne vagyunk.
És tovább élünk minden levegővétellel,
Minden kimondott
ircsike36, 2017. március 31. péntek, 06:15
H.Kohut Katalin: A szabatos magyar nyelv (Titok folyt.)
személyiség nélküli vezetőket, médiát, minisztereket, minden felelős személyét a politikának azzal a szándékkal, hogy megalázzák és tönkre tegyék a törvényét és életét az általuk emberségi törvénnyel rendelkező népeknek és sokaságoknak.
A mindenkori szándékosan bonyolított politikai nyelvezetnek közérthetőnek kell lennie, mindenki számára világosnak, felfoghatónak. A művész ember arra törekszik, hogy az igazságokat felfedve, ezeket lezárva keresve hozzá hasonló embereket, törvényt ülve a felfoghatatlan, a homályos, a sötétség gondolatai felett megalkossa az új nyelvi szabályokat, az új magyar versírást és irodalmat.

A magyar nyelv, mely állandóan felmutatásra került Szenci Molnár által a világnak, hogy tökéletes, számtalan nyelvi ellenséget szerzett egyfolytában, míg Luther reformátusai üzenve az egykori római egyháznak, mint állandó Babilonnak, a magyar nyelvet Bibliába szerkesztették azzal, hogy a Biblia jelenti a magyar népnek a romlását, ami igaz is, mert valamennyi magyar nyelvi ellenség
katalinkohut, 2017. március 20. hétfő, 22:46
Kohut Katalin: Sötétség (Vilma-Béla párbeszéd)
parancsolnak a pokol angyalainak is, hogy a hetvenes években kezdték el az ördögi felvonulást, akkor már azóta az egész világ sötétségét felvonultatták!
- Így van, csak érthetetlen, hogy miért az embereket mutatták be nekik, miért és milyen elgondolás alapján tisztul az egész világ egyetlen nagy közös áldozással?
- Az a lehetetlen ebben a tisztulásban, hogy a vaskáosz képviselői nem is tudják, hogy ők elmeosztályt jelentenek, tanultak, házasodtak, szaporodtak, mára már nyugdíjba vonultak. Felfoghatatlan minden tettük. Azt mondták az apokalipszist előkészítő költő uraknak, hogy ezeket az elméleteket a XX. században nem lehet végrehajtani. De ez nem akadályozta meg őket.
- Az az igazság, drága Vilma, hogy sokszor elbúcsúztak egyesek, mások úgy döntöttek, hogy földet ért a vándorlásuk, mivel nincsen hatalom, ami számon kéri rajtuk az elkövetett apokaliptikus bűnöket.
- Nagyon veszélyes lehet minden szomszéd egy ilyen sötét városban. Nekik van védelmük, ugye, Bélám?
- Igen, minden
kohlinka, 2016. augusztus 01. hétfő, 19:46
Ellen G. White írásai - Jézushoz vezető út: Bűnbánat
vágyakozunk, ha bűnös voltunknak tudatára ébredünk, ez mind világos bizonyítéka annak, hogy a Szentlélek hat a szívünkre.
Jézus mondotta: "Ha felemeltetem e földről, mindeneket magamhoz vonszok"(Jn 12:32). A bűnösnek Krisztust mint Megváltót kell megismernie, aki a világ bűneiért életét áldozta fel. Ha Isten Bárányát a Golgota keresztjén szemléljük, kibontakozik előttünk a megváltás titka, és Isten szeretete bűnbánatra vezet bennünket. Krisztus, szenvedése és halála által hozzánk, bűnösökhöz való felfoghatatlan szeretetéről tett bizonyságot; s miközben a bűnös szemléli ezt a szeretetet, szíve meglágyul, elméje fogékonnyá lesz, s lelkét töredelemre készteti.
Igaz, hogy az emberek néha szégyenlik bűnös útjaikat, s hogy néhány gonosz szokást elhagynak, még mielőtt tudatában lennének annak, hogy Krisztus, szeretetével vonzza őket. Ha azonban bármikor javulni igyekszenek, komolyan vágyakozva becsületes életre, akkor erre egyedül Krisztus ereje készteti őket. Oly befolyás, melynek még nincsenek
katalin_53, 2016. június 20. hétfő, 08:07
1/10
Képek, videók
Rántott brokkoli
irmus
2017. március 07. kedd, 07:21
Rántott brokkoli - Rántot
irmus
2017. február 23. csütörtök, 17:50
brokkoli
szicu
2017. január 15. vasárnap, 08:12
ház-brokkoli.jpg
agica2004
2016. október 24. hétfő, 18:44
Rakott brokkoli csirkemel
irmus
2016. május 15. vasárnap, 10:32
Brokkoli tekercs indiai s
borcsamama
2016. március 04. péntek, 16:44
Brokkoli krémleves
sarkadykati
2016. március 02. szerda, 15:10
Rakott brokkoli
irmus
2015. december 04. péntek, 16:37
köretnek
agica2004
2012. március 04. vasárnap, 13:06
A klíviák családjába tart
gergoful
2012. november 17. szombat, 14:48
FÉRFI ÉS NŐ.PNG
rochlitzne
2018. február 24. szombat, 19:43
FÉRFI ÉS NŐ.GIF
rochlitzne
2018. február 21. szerda, 13:09
FÉRFI,NŐ.PNG
rochlitzne
2018. február 20. kedd, 14:45
Ha olyan férfit keresel..
sanci81
2018. február 15. csütörtök, 17:00
A férfiak sorsa.png
sz719eszter
2018. január 31. szerda, 10:26
Címkék
emberek néha, Benkő Lajos, csillagos égen, Ellen White, embereket mutatták, szenvedéssel szembesülve, elkövetett apokaliptikus, megváltás titka, másikkal keverték, élet hideg, Megjelent Izrael királya, egész világ, Fekete Trikósoknak, nyolcvanas években, Jézus Szentséges Szíve, sötétség gondolatai,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.