Regisztráció  Belépés
2018. február 18. vasárnap | 7. hét | 49. nap | 02:37 | Bernadett
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Orosz elnökválasztás - A választási bizottság elnöke "nagy aljasságnak" tartja, hogy a nevében bojkott-felhívás
Pamfilova a bizottság pénteki moszkvai ülésén beszélt erről.

A voksolás bojkottjára Alekszej Navalnij ellenzéki politikus kezdett el buzdítani azután, hogy a bizottság - a vlogger felfüggesztett börtönbüntetésére hivatkozva - megtagadta az elnökjelölt-aspiránsként való bejegyzését. Navalnij a weboldalán a minap röplapot tett közzé, amely Pamfilova hamis aláírásával agitált a szavazás ellen.

"Ha bojkott ügyében a törvény keretein kívül folytatnak propagandát, azt nagy aljasságnak tartom" - mondta.

Pamfilova kijelentette, hogy a választáson nem induló, jelölteket vagy pártokat nem képviselő állampolgároknak joguk van negatív nézeteket terjeszteni az összes elnökjelölttel szemben, ám ezt csak anyagi ráfordításokat nem igénylő módszerekkel - nyilvános rendezvényekkel, szóbeli agitációval -, vagy pedig a jelöltekkel egyeztetve, a kampánypénztárakból származó anyagi eszközökre támaszkodva érvényesíthetik.

A választási bizottság elnöke szerint törvénytelen olyan negatív agitációt folytatni
velemenyezd, 2018. február 02. péntek, 15:03
A nyomkereső - indián film
A Nagy indiánkönyv egyik legérdekesebb része, Az utolsó mohikán folytatása Nyomkereső történetét beszéli el. A lenyűgöző tájakon látványos és izgalmas kalandok során járhatjuk be azt a vidéket, ahol korábban nem járt még európai ember. Amerika őserdeiben a Mohikánok főnöke felnevelt egy árvát, aki lassacskán a vidék rejtekútjainak legjobb ismerője lett. Amikor eljön az idő, a fiú nevelőapjával együtt száll harcba az indián földeket megszerezni próbáló britekkel és franciákkal. Aztán a forrongó vidéken találkozik egy angol lánnyal, és hirtelen egészen megváltozik a véleménye a betolakodó sápadt arcúakról.

Videó Lejátszási idő 1 óra 45 perc
maroka, 2018. január 30. kedd, 17:19
Kreml: az összeomlás jellemezi az orosz-amerikai kapcsolatokat
"Összeomlás" - mondta Peszkov, amikor arra kérték fel, hogy egy szóval jellemezze Moszkva és Washington viszonyának jelenlegi állapotát.

A szóvivő ugyanakkor úgy vélekedett, hogy a kétoldalú kapcsolatoknak a legfelsőbb szinten van perspektívája, de azt is elismerte, hogy jelenleg nem terveznek Putyin-Trump különcsúcsot. Nem zárta ki azonban, hogy a két elnök az év második felében nemzetközi tanácskozások alkalmából kétoldalú eszmecserét folytasson egymással.

Mint mondta, a titkosszolgálatok közötti kapcsolatok is "nagyon gazdag potenciálról" árulkodnak. Elmondta, hogy a legélesebb helyezetek, például Szíria ügyében a két elnök kapcsolatba szokott lépni egymással.

Peszkov szerint a kétoldalú viszony egész rendszerét ki kell vezérelni a "zuhanórepülésből". Úgy vélekedett, hogy a két elnök viszonya is lehetne jobb, ám ennek az amerikai belpolitikai helyzet szerinte nem kedvez.

Arról is szólt, hogy Putyin és Trump telefonbeszélgetéseivel ellentétben az orosz és az ukrán elnök
velemenyezd, 2018. január 22. hétfő, 08:30
Joseph Radetzky osztrák hadvezér 160 éve halt meg - PORTRÉ
Itáliába helyezték át, majd Bajorországban és Felső-Ausztriában harcolt Napóleon ellen. Gyorsan haladt felfelé a ranglétrán, 1809-ben az osztrák hadsereg vezérkari főnökének nevezték ki, de miután reformkísérletei elbuktak a kincstár ellenállásán, 1812-ben lemondott.

Kárpótlásként főszállásmester és az Udvari Haditanács tagja lett, megkapta a Mária Terézia-rend parancsnoki fokozatát és az 5. huszárezredet (Radetzky-huszárok). A koalíciós erők főparancsnokává kinevezett Schwarzenberg herceg vezérkari főnökeként fontos szerepet játszott a Napóleon bukását megpecsételő lipcsei csatában (1813). 1814-ben a szövetséges uralkodókkal együtt vonult be Párizsba, majd velük együtt tért vissza a bécsi kongresszusra, ahol ő közvetített Metternich osztrák kancellár és I. Sándor orosz cár között, amikor éppen nem voltak beszélő viszonyban.

A következő, békés években a hadművészet klasszikusait tanulmányozta, és ismét előterjesztette javaslatait a csapatok szervezéséről és a taktika megújításáról. Ismét
velemenyezd, 2018. január 03. szerda, 11:31
Szerdán
Tegnap, szerdán még mielőtt kiértem volna a keleti frontra ami az Ortodox Katedrálistól a Pata utca végéig tart még azelőtt találkoztam a busz ellenőrök főnökével, de én találtam ki, hogy ő lehet a csoport vezető és most megkérdeztem, te vagy, igen és ő volt. Láttam, egészen komoly hatvan körüli pasas, tiszta ősz hajú, magas, jó vágású, derék de végtelenül kedves, előzékeny, kérdeztem, kérdezhetek valamit, mert ő is ahányszor ellenőrizte a bérletemet legtöbbször mondott is valamit pluszba, hogy kedves uram, vagy ilyeneket , a szakmai gyakorlat mellett mindig akadt valami hozzáfűzni valója, eleinte furcsállottam a dolgot de aztán jó lett mert mostanra beszélő viszonyban vagyunk. Mondja, igen, ő a csoport vezető a főnök, de ha már kérdeztem, és megengedte, hogy kérdezzek, mert úgy kezdtem a mondanivalómat a Horea úti megállóban, hogy megenged egy kérdést, s ha akar válaszolni jó, ha nem úgy is jó. S azt mondja aztán, adjak tíz lejt amiért válaszolt, most se hagyta szó nélkül, megjegyezte, hogy jó megfigyelő
artforwho, 2017. november 23. csütörtök, 06:21
A szólásszabadság korlátozásának tartja Kelemen Hunor, hogy meg akarják fosztani a román állami kitüntetésétől
kapcsolatok elmélyítésében játszott szerepéért.

"De én nem azért dolgoztam, hogy ilyen kitüntetéseket kapjak, úgyhogy az elvétele sem okoz nekem álmatlan éjszakákat" - jegyezte meg az RMDSZ elnöke.

Elmondta, még augusztusban részt vett a testület előtt egy "feszült légkörű, de tisztességes" beszélgetésen. Meghallgatásán a héttagú becsületbíróság tagjai közül csak Mircea Geoana volt külügyminiszter, korábbi szociáldemokrata pártelnök, Constantin Degeratu tábornok, a román hadsereg volt vezérkari főnöke és Costin Georgescu a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) egykori vezetője volt jelen.

"Elmondtam: nem tiszteletlenség, nem a sértés szándékával fogalmaztam meg dolgokat. Elmondtam azt is, hogy párbeszédre van szükség, hogy a többség-kisebbség viszonyát rendezni kellene, sérelmeinkről, frusztráltságainkról beszéljünk nyíltan, ez a legjobb mód. Mircea Geoana volt az egyedüli ott, aki ezt értette" - idézte fel.

Kelemen Hunor elmondta, hogy nem kíván jogi lépéseket tenni a becsületbíróság
velemenyezd, 2017. november 16. csütörtök, 10:39
Szerintetek a trollkodás az magánügy vagy politikai kérdés?
irásos megrendelés, számla, minden online megy! Amikor
küldöm a számlát (egy mail az elszámolással) akkor azon rajta
van a cég banki számlája és oda fizetnek, nekem meg jelzik, hogy
redezve. Én meg a cégnél jelzem, hogy mi a helyzet. A mailok
úgy mennek, hogy a "másolatba"-ba mindig benne van a cég
könyvelője és a csoporotvezető is, így ők folyamatosan látják a
helyzetet!

(Ha egy cég nem fizet -van ilyen is-, akkor ezzel nekem
semmi dolgom, ezt a cég főnöke és ügyvédje rendezi!)

Van két kategória is. Az egyik amikor csak én adok le munkákat
a másik amikor a cég adja meg a munkát, s nekem csak az adott
kuncsafttal kell lebeszélnem a dolgokat!

A nejem és én teljesen különböző munkát végzünk. Nem is
egy cégnél vagyunk! Nálunk grafikákat csinálunk pl. ilyet:
http://s9.images.www.tvn.hu/2014/09/04/06/53/www.tvn.hu_6839ed5d31 a28e2d2ed7c8194d729974.jpg

A nejemnél tervezés van. Ott nem sok kuncsaft van mert
decotext, 2017. október 28. szombat, 16:49
Szíria - Lavrov: Moszkva szeretné, ha a Washington vezette koalíció egyeztetne Damaszkusszal és az orosz légier
nem próbálnak meg eljutni Szíriába vagy Irakba, hanem abban az országban követnek el célzott támadásokat a békés lakosság ellen, amelyben éppen élnek. A fenyegetés egy másik kategóriáját Bortnyikov szerint a válságövezetekből hazatérő terrorista harcosok jelentik, akik egyebek között elsajátíthatták a vegyi fegyverek házilagos előállítását is.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a nemzetközi terrorszervezetek az európai és oroszországi célok elérése érdekében felhasználják a migránsáramlatokat. Az FSZB főnöke szerint a Közel-Keletről kiszoruló terroristák előszeretettel gyűlnek össze megint a világ instabil régióiban, egyebek között Afganisztánban, ahonnan új fegyveres konfliktusok létrehozásának céljából át tudnak szivárogni más közép-ázsiai országokba, valamint Iránba, Kínába, Indiába és Oroszországba is. A radikálisok átcsoportosításának központjai közé tartozik Jemen, Közép-Afrika és Délkelet-Ázsia is.

Elmondta, hogy a terroristák több mint 10 ezer online oldalt és több százezer
velemenyezd, 2017. október 04. szerda, 20:52
Simicskó: év végéig ezerrel nő a tartalékos katonák száma
Simicskó István az avatóünnepségen "a legmagasabb szintű nemzettudat megnyilvánulásaként" értékelte, ha valaki a "szülőföldünk, hazánk védelmére felesküszik, erre a nemzeti ügyre adja az életét".

A honvédelmi miniszter megerősítette: mind a 197 járásban lesz egy-egy területvédelmi egység, a tartalékosok összlétszámát pedig 2026-ra húszezerre növelik.

Megjegyezte: két éve döntöttek arról, hogy új alapokra helyezik a tartalékos rendszert, és visszahozzák a területi elvet a tartalékos egységek szervezésében.

Felidézte, hogy 2010-ben mindössze 17 tartalékos katonája volt Magyarországnak, miközben valamennyi NATO-tagországokban, valamennyi olyan országban, amely fontosnak érzi állampolgárai biztonságát, hazájuk megvédését, jól működő tartalékos rendszert hozott létre, és szervezi ezeknek az alakulatoknak a kiképzését, munkáját.

Simicskó István arról is beszélt, hogy szeretnénk megbecsülni katonáinkat. Ennek érdekében folytatják a hivatásos és szerződéses állomány illetményének emelését,
velemenyezd, 2017. október 03. kedd, 15:12
Csináld magad
Most, hogy ilyen mérhetetlenül nagy szarban van az egészségügy és minden ami ezzel kapcsolatosan ellátásnak minősül, - késztetett arra az elhatározásra, hogy egy forradalmian új (életmű-díj gyanús) eljárást dolgozzak ki a hozzám hasonló kevés (hála)pénzű ezzel szemben módfelett kreatív viszont makacsul gyógyulni vágyók részére...
Már az is vidám optimizmussal tekinthet a jövőbe akinek idáig egy egyszerű nátha is komoly zsebbe markoló problémát okozott.
Mi a teendő? Egyszerűen csak figyelmesen olvassa végig, mi több, tegye magáévá ezt a tanulmányt melyet hosszú és fáradságos kísérletek eredményeként tárok a nagyérdemű elé, fittyet hányva arra az elhanyagolható tényezőre, hogy ezer orvos közül egy sem ajánlja, csupán azért, mert nagyon jól tudják, ellenkező esetben a legnagyobb konkurenciájukat támogatnák.

Általános elvek

Most még azt hiszi, lehetetlen, de hamarosan belátja majd, hogy bárki
moonshadows, 2017. szeptember 26. kedd, 17:24
A jó házasság titka
A JÓ HÁZASSÁG TITKA

"Ha éjszaka arra riadunk, hogy a másik nincs mellettünk az ágyban, hanem kint üldögél a konyhában, valami baj van! A másik magányából részt kell kérni, azt adni is kell, azt respektálni is kell. A másik magánya akkor jó, ha van benne részvényünk!"

Egyszer már hírül adtuk, hogy a házasság mint intézmény, mint az emberi létezés társas formája, nem más, mint az emberi természet elleni morális kényszer, mert valaki, még Jézus előtt kitalálta, és azóta működik. Vagy nem működik.

Ha az ember körbenéz csak az ő életének kicsiny holdudvarában, nagyon sok keserű, fojtogató, szomorú, boldogtalan házasságot láthat. Sajnos. Vagy ki tudja. Ám sok házasság a boldogtalanság ellenére is zakatol, megy előre, cipeli, húzza az irdatlan súlyokat.

A nemzetközi szakirodalom megkülönböztet boldogtalan, de működő házasságot, boldogtalan, de nem működő
memi59, 2017. szeptember 23. szombat, 15:32
90 éves korában elhunyt Lorán Lenke
...
A Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész május 1-jén töltötte be 90. életévét. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja: Lorán Lenke 1927-ben született Győrben. A balettiskola után Makay Margit stúdióját végezte el. Tizenhat évesen, 1943-ban szerződött először színházhoz: 1943-ban lett a Fővárosi Operettszínház tagja.
1945 és 1966 között fellépett a Művész Színházban, a Magyar Néphadsereg Színházában, a Petőfi Színházban. 1966-tól lett a Vidám Színpad tagja, 1998-tól Mikroszkóp Színpadhoz kötötte a szerződése. Kirobbanó temperamentumú, jó humorú, kiváló komika volt, aki az erőteljesebb eszközöket is szívesen alkalmazta. Számos vígjátéki szerepe mellett komolyabb karakterek megformálásában is maradandót alkotott. Fontosabb szerepei voltak: Peacockné (Brecht-Weil: Koldusopera), Roticsné (Molnár Ferenc: Üvegcipő), Koltayné (Gábor Andor: Dollárpapa), Miss Finigale
maroka, 2017. augusztus 28. hétfő, 10:10
1/100
Képek, videók
Felhívás
azenujsagom
2015. június 29. hétfő, 06:42
Felhívás
sanci81
2015. június 15. hétfő, 17:35
Felhívás
meki77
2013. május 17. péntek, 09:28
felhívás.jpg
agica2004
2013. május 01. szerda, 18:48
Felhívás!
tailor
2013. április 19. péntek, 16:44
felhivás plakát tervezésr
lacipecsenye
2012. szeptember 02. vasárnap, 11:16
felhívás.jpg
dnemethk
2012. július 31. kedd, 20:51
Pályázati felhívás
furaila
2012. június 13. szerda, 21:21
Figyelem felhívás
himeshaza
2012. február 07. kedd, 21:01
Elnökválasztás, Las Vegas
mecsery
2013. január 18. péntek, 01:51
Elnökválasztási ünnep.jpg
agica2004
2010. november 30. kedd, 09:23
Aljasság.jpg
chillik
2017. május 01. hétfő, 14:50
zzz a naplemente naval.jp
katka5212
2017. augusztus 13. vasárnap, 15:29
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.