Regisztráció  Belépés
2018. május 23. szerda | 21. hét | 143. nap | 15:07 | Dezső
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Érdekes.
Stanton T. Friedman, William Moore, valamint Karl T. Pflock a Freedom of Information Act-re (a információ szabadságáról szóló törvényre) hivatkozva folyamatosan kérték a hatóságokat, hogy a titkosítás feloldásával tegyék hozzáférhetővé a roswelli incidens aktáját, minden eredmény nélkül.

Többek között Stanton T. Friedman, az ismert amerikai ufókutató is többször kérelmezte a Roswell-dosszié nyilvánosságra hozatalát

John Podesta tábornok, a Clinton-adminisztráció egykori vezérkari főnöke 2002 októberében a következőket nyilatkozta a roswelli esemény ügyében kitartó nyomozást folytató Sci-Fi Channel munkatársának:

Itt az ideje, hogy a kormány feloldja és a tudósok számára hozzáférhetővé tegye azokat az adatokat, amelyek a Roswell-jelenség valódi természetének meghatározásához szükségesek."
Még a szenátor számára is tabu volt a Roswell-dosszié

A Roswell-akta azonban továbbra sem hozzáférhető, és nemcsak mezei ufókutatók, hanem még befolyásos politikusok számára
piroska0101, 2018. május 08. kedd, 18:37
Vidám estét!
Süteményrecept gyesen lévő anyukáknak:
- Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához
tunkiss, 2018. május 07. hétfő, 20:00
Facéról tallóztam
választásokat. Szeretném megköszönni sok mindenkinek és sok mindenért, mert egy csomó dolgot, amit évek óta próbál több tízezer, százezer jóérzésű normális ember elmondani, megmagyarázni, megértetni, azt nem kell soha többé. Pl:
- Magyarországon nincs demokrácia. Pont. Leginkább azért nincs, mert ha van egyetlen dolog ebben az országban, amiben kormánypárti és ellenzéki egyetért, az az, hogy ez az ország Orbán Viktor országa, az ő egy személyi döntései irányítják ezt a helyet, ő a tulajdonosa, menedzsere, főnöke egy személyben mindennek. Nem akarom részletezni, mind tudjuk. Ahogy azt is, hogy ahol 1 ember a góré, ott per definíció nincs demokrácia. Hogy az mi, arról lehet most újra 4 évig nyenyegni, de nem demokrácia, az biztos. És azért nem kell erről vitázni, mert minden oldalon minden ember úgy ment el szavazni, hogy ezt pontosan tudta, sőt ezért ment el szavazni. Egyik ezt akarta még sokáig, másik ezt akarta befejezni. Úgyhogy köszi, erről akkor nincs több vita
- Magyarország nem európai
aranyag, 2018. április 12. csütörtök, 20:28
Hegylakó - Száműzés
https://www.youtube.com/watch?v=E0fawc73Hy8" >target="_blank"
Highlander

Könyv:
A kocsma felé indult most, a tyúkokat kerülgette, melyek rendre keresztezték útját. Mikor elérte az italmérést, megtorpant az ajtóban. Dugat izgatott hangját hallotta:
- Láttad a sebit te is, Angus! Meg kellett vón' halnia!
- Azt mondom, az ördög szállta meg! - rikoltotta Kate.
Ezek lennének az ő rokonai? Ezek, akik úgy beszélnek róla, mint holmi messze földtől jött, bajkeverő idegenről?
Belépett az ajtón.
Azonnal elhalt minden pusmogás.
- Mi ütött belétek? - kérdezte Conner. - Nem köszöntitek a rokont, aki veletek verekedett az ütközetben? A sebem begyógyult. Ez minden, amit tudok. Rainey atya imái hatásosabbak, mint gondoltátok!
Rainey atya, aki maga is itt vedelt a többiekkel, keresztet vetett e szavak hallatán.
Ellenem volna hát Rainey atya is...? Nem, ő biztosan
eposz, 2018. április 11. szerda, 18:05
Viccek
Gazsi, ti hová jártok szilveszterezni?
- Tavalyelőtt Pásztón vótunk.
- Oszt mi történt?
- Asszonyt hárman megerőszakolták, engem félholtra vertek.
- Hát tavaly?
- Pásztón.
- És mi volt?
- Az asszonyt öten megerőszakolták, nekem eltörték a kezem, meg három bordám.
- És idén hova mentek?
- Hát az asszony Pásztóra akarna...
*****

Főnök hívja a beosztottját otthon, s annak a kisfia veszi fel a kagylót.
- Szervusz fiacskám, én a papád egyik főnöke vagyok, s a papádat kérném.
- Igen rögtön, de melyik tetszik lenni? A vadbarom vagy a seggfej?
*****

Arisztid megáll a kirakat előtt, és megakad a szeme egy táblán:
"Amit nem lát a kirakatban, megtalálja a boltban!"
Bemegy és megkérdezi:
- Tessék mondani, a Tasziló itt van?
- Már miért lenne itt?
- Mert a kirakatban nem látom!
*****

Pistike megy haza az iskolából.
- Apa, hallottam egy rendőrös viccet.
- Ejnye Pistike, hiszen én is
tinka1951, 2018. április 03. kedd, 15:41
A baleset[5.rész.]---Vilhelem Margareta
esti órákban Feri telefonált felháborodottan.
-Nem engedtek be magához Márta-történt valami , vagy csak engem nem akar látni ?
-Hagytam egy kis csomagot ,hallgasson zenét -én most egy nagy családi problémát intézek sajnos
--Remélem mikor megoldottam ,már jobban lesz -és otthon találom.
--Köszönöm szépen igazán kedves magától ,de nem kellett volna...a magnó ..tudja...
Az idő gyorsan telt,Márta két parókát is kapott,amik kifejezetten jól álltak neki.
Mostanában a főnöke is felhívta többször érdeklődött mikor megy majd dolgozni .
Jól esett Mártanak,hogy a főnöke és kollégái érdeklődnek és várják vissza szeretettel.
Még nehezen járt ,mert a csavarok a lábában húzák visszafele,de azért minden nap
felkelt megsétálta magát a klinika folyosolyán .
Édesanyja jött utána,hogy haza vigye.
Az első éjszakát már az anyóssa, és apóssa, társaságában töltötte.
Valahogy rábeszélte anyját ,hogy nyugodtan haza utazhat ,mert itt jó helyen van .Ez az
babumargareta, 2018. április 01. vasárnap, 13:01
Olvass!!!
lányból.

- Te aztán nem kíméled a mamát! Beszéltünk az otthoniakkal telefonon, de nem mondták, hogy ne háborgassák!- folytatta nyomatékosan, megrovó pillantást küldve felé.

- Hát most már mindegy!- vonta meg a vállát a széken ülő lány, ahogy rádöbbent tettére.

- Alig várom, hogy elköltözzünk, már innen! Elegem volt ebből a kis helységből! - váltott olyan gyorsan és szenvtelenül, mintha kergetné valaki.

- Mert, képzeljék, hogy jártunk. Felhív a párom egyik nap, hogy jön a főnöke, és itt alszik nálunk, menjek már haza. A nagy főnöke, Romániából! Tudják, a fuvarozó!

Van itt Pesten egy háza, amit bérel a sofőröknek, de az tele volt s így hát ide jött. Mondom a Jáninak, de te szólsz neki este, hogy lavórba van a fürdés! Mert én aztán nem! Tudják, nincs fürdőnk. Azért is szeretnék már elköltözni!- s keresztbe tett lábát kiegyenesítve folytatta.

- Két szoba, konyha, fürdő, előszoba. Udvar és kert is tartozik a házhoz, amit kinéztünk. Egy kicsit
piroska0101, 2018. március 24. szombat, 11:48
Orbán-kormány politikájának szimbóluma
Magyarországon. Érdemben nem tudott ezzel az üggyel mit kezdeni az orbáni adminisztráció, ugyanolyan diplomáciai vagdalkozásba kezdett, mint amilyet napjainkban folytat menekültügyben, ezért igen mély válságot élt meg az amerikai-magyar viszony, mely az Orbán-kormányok regnálásai alatt egyébként sem volt túl szívélyes.

Az ügy sötét foltot hagyott a kormány szavahihetőségén, amit csak rontott az a tény, hogy az ügyben egyedül megnevezett Vida Ildikó májusi lemondását két hónapig titkolták a főnökei. Az amerikai politikai körök folyamatosan bírálták az Orbán-kormány politikáját, olykor demokrata, olykor pedig republikánus szenátorok szóltak be a magyar miniszterelnöknek, és láthatóan a közel-keleti és közép-ázsiai kormányközi bizniszekre szakosodott Szijjártó Péter teljesen súlytalan maradt ebben a diplomáciai kakaskodásban.

Colleen Bell nagykövetasszony megérkezése látszólag enyhített ezeken a vitákon, de az amerikai-magyar viszony továbbra is feszült. Dacára annak, hogy a magyar fél
kirscha, 2018. március 20. kedd, 16:29
Kormányátalakítás várható Szerbiában, a miniszterelnök lemondásról beszél
kormányfői tisztségről Aleksandar Vucic, hogy átvehesse az államfői funkciót.

Brnabicot többször is támadták éppen azért, mert nem tagja egyetlen pártnak sem, de bírálták azért is, mert nő, illetve azt is többen a szemére vetették, hogy nyíltan vállalta leszbikusságát.

A kormányon belül a miniszterelnök többször összetűzésbe került Zorana Mihajlovic építésügyi miniszterrel - aki a sajtóban megjelent pletykák szerint magának akarta a kormányfő széket, és nehezen viseli, hogy egy másik nő legyen a "főnöke" -, valamint gyakran bírálta az egészségügyi, illetve a művelődési minisztert. A belgrádi lapok szerint egy lehetséges kormányátalakítás alkalmával várhatóan lecserélik a gazdasági, a munkaügyi, a művelődési, az egészségügyi, a környezetvédelmi, a mezőgazdasági, a sportügyi és a pénzügyminisztert is. Utóbbi személyes okokra hivatkozva többször is utalt már arra, hogy lemondana, a művelődési tárca vezetője teljesen láthatatlan a közvélemény számára, a többi politikus munkájában pedig számos
velemenyezd, 2018. március 20. kedd, 12:55
Tallóztam
Dolgok, amelyek egy igazi nő nem tesz meg a Facebookon!

Elég egy apró figyelmetlenség, egy kis baki a közösségi oldalak valamelyikén, és máris leromboltad a magadról kialakított pozitív képet.

Dolgok, amelyek egy igazi nő nem tesz meg a Facebookon!

A következőkben arról lesz szó, hogy mit nem szabad elkövetnie egy igazi nőnek a Facebookon, ha meg szeretné őrizni a méltóságát.

1. Nem jelöl be idegen személyeket

Egy igazi nő csak azért nem jelölget be ismeretleneket, hogy több “ismerősre" tegyen szert. A népszerűség nem jelent mindent, és egy igazi nő tudja, hogy nem attól értékes, hogy hány barátja van, akiket ráadásul nem is ismer. Ha tetszik egy pasi, és van közös ismerőse az illetővel a Facebookon, akkor, jobb, ha megkéri azt az ismerőst, hogy közvetítsen számára és beszéljen le egy randit.

2. Nem tesz fel előnytelen képet a barátairól

Ha meg szeretne osztani a barátaival egy vicces képet, akkor egy igazi nő csak
horvathnemagdi, 2018. március 07. szerda, 09:18
Simicskó: a leplezett veszélyek jelentik a legnagyobb kihívást
mondta: a honvédségben szeretnék növelni a tényleges katonai állomány létszámát. Céljuk, hogy 2026-ra egy 30 ezer fős aktív állománnyal rendelkezzen a honvédség.

A honvédelmi miniszter hangsúlyozta:ütőképes Magyar Honvédséget szeretnének felépíteni. A Magyar Honvédség történetében most megkezdődött a fejlődés időszaka - emelte ki a miniszter.

A magyar katonai nemzetbiztonság megalakulásának századik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen a honvédelmi miniszter és Benkő Tibor, a Honvéd Vezérkar Főnöke emléktárgyakat adtak át Kovács Józsefnek, a KNBSZ főigazgatójának.

A rendezvényen mások mellett a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség szervezeteinek képviselői, továbbá a polgári szolgálatok - az Alkotmányvédelmi Hivatal, az Információs Hivatal és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat - főigazgatói is részt vettek.

Mint a KNBSZ honlapján kifejtették: a független nemzeti katonai hírszerzés és elhárítás a Habsburg Monarchia felbomlása óta létezik. 1918-tól a katonai hírszerzést és
velemenyezd, 2018. március 05. hétfő, 12:52
Tallóztam
Semmit.
- Akkor az nem ő volt.

- Szilvike, legyél az én tündöklő csillagom
- Hogy gondolod ezt, Rudi?
- Este gyere fel, és reggel tűnjél el...

Az öregasszony elkíséri orvoshoz az öregembert, mert az rosszul hall. A vizsgálat végén azt mondja az orvos:
- Uram, szükség lesz széklet- és vizeletmintára.
Az öreg odafordul az asszonyhoz:
- Mit mond?
- Azt, hogy add oda a gatyádat!

Tűz volt a kórházban. Miután eloltották a tüzet, a tűzoltók főnöke jelenti a főorvosnak.
- A tüzet eloltottuk. Az alagsorban találtunk három áldozatot.
Mesterséges légzést alkalmazva kettőt sikeresen visszahoztuk az életbe, a harmadik sajnos nem járt sikerrel. A főorvos elájul, - mikor magához tér, mondja a tűzoltónak:
- Tudja maga azt, hogy az alagsorban nincs semmi más, csak a hullaház?Cseng a telefon a kórház Belgyógyászat-osztályán, az ügyeletes nővér veszi fel a hívást.

- Jó napot kívánok. Nagy Józsefné a 3-as
horvathnemagdi, 2018. február 27. kedd, 21:00
1/101
Képek, videók
stanton2Small.jpg
wiwat
2013. július 25. csütörtök, 08:48
stanton1Small.jpg
wiwat
2013. július 25. csütörtök, 08:48
Road to Stanton in Spring
margitanya
2010. december 12. vasárnap, 14:16
StAntonius001.JPG
bleriot
2009. február 28. szombat, 22:06
Stanton füles, nem kicsit
zoralkiller
2006. november 27. hétfő, 15:24
kate-william-wedding-c arr
svisser
2018. május 22. kedd, 10:55
harry-william-weddings -15
svisser
2018. május 22. kedd, 10:54
William Blake - Búra s ör
sanci81
2018. április 22. vasárnap, 18:27
robbie-williams-2017.j pg
agica2004
2018. március 01. csütörtök, 21:45
robbie-williams-2017-b en.
agica2004
2018. március 01. csütörtök, 21:44
Robbie Williams.jpg
agica2004
2018. március 01. csütörtök, 21:36
William Blake :A télhez
maria_kadar_148
2018. január 26. péntek, 20:51
William Blake idézet
cuppika59
2017. november 08. szerda, 14:59
William Shakespeare idéze
cuppika59
2017. szeptember 12. kedd, 19:06
6William Herschel galaxis
charlotteani
2016. június 16. csütörtök, 15:57
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.