Belépés
2018. október 16. kedd | 42. hét | 289. nap | 02:26 | Gál
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
72-
-szerintem tudod a választ!
Ki is tett fel legutóbb valami kakálos kérdést?
-kérdezd meg a kérdés feltevőjét "Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni? "
donaldduck, 2018. január 18. csütörtök, 08:42
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
"Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni? "
Szerintem:
-az oldalon még jelenlevő kormánykritikus ellenzéki gondolkodású szövegelők eltávolítása.
-néhány stílus mint olyan,lehetne választékosabb,viszont ez is csak kifogás hiszen a mondanivalót nem de a stílust lehet vitatni.
-nézzük meg kikről(ide beirogatókról) és mennyi kérdés született eddig és azokat kik készítették,és milyen célzattal.
-jönnek a választások,muszáj lenne szűrni,csökkenteni az oldalon olvasható kormánykritikát.
Szerintem.
donaldduck, 2018. január 14. vasárnap, 09:14
Hányszor buktatja meg a baloldali választási esélyeket az Öszödi Böszme?
nem akad vevő erre az okádék stílusra....De sajnos a legtöbbször már két kézen megszámolható, hányan hajlandóak hozzászólni bármilyen jó témájú felvetéshez, mer tele okádod a fórumot, hol nőket gyalázol, hol férfiakat, hol abba marsz bele, akivel tegnap egy szekeret húztál....

Én egyrészt örülök a jelenlétednek, mert lejáratod azt a vonalat amit képviselsz politikailag, bemutatva , annak a valós arcát....Ám nagyon fanyar egy öröm ez, mert az országos nívóra emelted :D ennek a fórumnak a színvonalát...Két mondat után itt is anyázás van....Eddig ez itt nem volt divat, mellesleg mikor idecsöppentél, ezt leírtam előre.

Mivel a hely irányítóinak ez tetszik, sajnos szabadon gyakorolhatod ezt a módit, úgy látszik el akarják sorvasztani ezt a helyet, különben nem néznék el az ámokfutásaidat....

Én ugyan elleneztem mindenféle moderálást, de sajnos látom tisztán ennek a következményeit is....ez a hely soha nem lesz az ami volt... Ebben, bár minden résztvevőnek van szerepe, de a te
hatibacsi, 2018. január 07. vasárnap, 16:23
Szijjártó: a magyar gazdaság versenyképességét segíti az együttműködés Portugáliával
A politikus a digitális átállást, Magyarország déli nyitását, illetve az Európai Unió és Nagy-Britannia jövőbeni gazdasági kapcsolatának vonatkozásában tapasztalható "érdekegyezést" emelte ki a két ország együttműködési területeiről szólva.

Az elsővel kapcsolatban hangsúlyozta: a magyar gazdaság eredményessége, növekedésének fenntarthatósága alapvetően azon múlik, hogy milyen sikeresen tud átállni az új digitális korszakra, amikor teljesen új technológiák használata terjed el és válik általánossá.

A külügyi vezető felhívta a figyelmet arra, hogy már megkezdte működését az East West European Venture Capital Fund elnevezésű, 6 milliárd forint méretűre tervezett magyar-portugál kockázati tőkealap.

Ez az alap a következő nyolc évben olyan növekedési potenciállal rendelkező magyar és portugál kis- és közepes vállalkozásokba fektet majd be, amelyek az üzleti és a kormányzati szektor digitális átalakítását segítik megoldásaikkal, fejlesztéseikkel.

Szijjártó Péter kitért arra, hogy a déli
velemenyezd, 2017. november 16. csütörtök, 15:40
Czibere: gyermekjóléti és gyermekvédelmi fejlesztésekre 95 milliárd forint jut
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság szervezésében zajló kétnapos fórumon Czibere Károly hangsúlyozta, a szociális területre jutó mintegy 400 milliárd forintból minden negyedik forintot gyermekvédelemre fordítanak.

Az államtitkár a beruházásokkal kapcsolatban azt mondta: a gyermekvédelemben felhasznált adóforintok nem kiadások és költségek, hanem befektetések, amelyek a jövőben meg fognak térülni.

Czibere Károly a húszéves gyermekvédelmi törvényről azt mondta: a jogszabály folyamatos változásai azt a célt szolgálták, hogy a nehéz sorsú gyerekek "elkallódás helyett valódi esélyt kapjanak", a nevelőszülői hálózat megerősítésével pedig családban nőhessenek fel.

Úgy vélte, jó példákon keresztül az egész társadalom számára meg kell mutatni, hogy a gyermekvédelem esélyt kínál. Nevekhez, arcokhoz kell kötni az egyes sorsokat, emberi történeteket, és igenis tudatosítani kell mindenkiben, hogy ez nem egyirányú utca - tette hozzá.

Az államtitkár
velemenyezd, 2017. augusztus 29. kedd, 13:12
Több mint 22 ezer diák tanul a magyar agrárszakképző rendszerben
zökkenőmentes átmenet a középfokú agrárszakképzés és az agrár-felsőoktatás között. E területen már történt előrelépés a stratégia megalkotása óta - jegyezte meg.

Az ügyvezető igazgató kitért rá: a szaktárca azért alakította ki az egységes agrárszakképzési rendszert, hogy a képzéssel a munkaerőpiaci igényeknek megfelelő oktatást nyújtsanak a diákoknak az agrárszakképző iskolák, figyelembe véve az agrár-felsőoktatási intézmények elvárásait is. Ezért az agrárszakképzési intézményekbe mind az oktatás színvonalát, mind pedig a tanulók tudásszintjét folyamatosan emelik. Egy gyengébb átlagos tudásszint mellett a képzés is nehézkesebb. A képzett munkaerő ugyanakkor egyre keresettebb a munkaerőpiacon, aminek az agrárszakképzés igyekszik megfelelni - emlékeztetett.

Ezen követelményeknek való megfelelés érdekében a szaktárca infrastrukturális fejlesztésekre mintegy 2 milliárd forintot fordított a közelmúltban. Példaként említette: hat intézményben zajlott Környezet és Energia Operatív Program (KEOP)
velemenyezd, 2017. június 08. csütörtök, 14:12
A nemzeti vagyonkezelő részvételével folynak a bértárgyalások a vízműveknél
Hangsúlyozták: az MNV Zrt. a tárgyalások során arra törekszik, hogy az állami társaságok foglalkoztatási helyzete, valamint humán erőforrásai stabilak maradjanak, garantálva a cégek által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

A tárgyalások november végén kezdődtek el, azt követően, hogy a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumán létrejött a bérfelzárkóztatást támogató kétéves megállapodás. Avízügyi ágazatban ugyanakkor a közműadó és más terhek miatt forráshiány alakult ki, a valamennyi munkavállalót érintő bérrendezésre tehát nincs fedezet, ezt a munkaadói és amunkavállalói oldal is elismeri.

A közlemény szerint a kötelező béremelésekre a jövő évben megvalósuló 5 százalékpontos munkaadói járulékcsökkenés, valamint a cégek korábbi években végrehajtott költségcsökkentő intézkedései részben fedezetet nyújtanak.
velemenyezd, 2016. december 07. szerda, 21:14
Pillanatképek a 170 éves Budavári Sikló történetéből
Idén márciusban volt 146 éve, hogy a Budavári Sikló (leánykori nevén Budai Hegypálya) megkezdte működését. Bár a különleges jármű szinte mindenki számára ismert, és a turistakalauzokban is igen előkelő helyen szerepel, történetéről kevesen tudnak. A sikló átadásának évfordulójára közösségi oldalunkon egy rövid posztban emlékeztünk meg, amelyet követően felkeresett minket egy olvasónk, aki rendelkezésünkre bocsátott egy igen ritka, a közlekedési eszköz 1986-os újranyitásának emlékére készült kiadványt és két ritka levelezőlapot is. De hogy miért is kellett újranyitni a siklót, és mi minden változott a 19. század óta? A posztból kiderül!


A Budavári Sikló napjainkban

Hegypálya építését először Széchenyi Ödön gróf (Széchenyi István fia) vetette fel, miután Lyonban alkalma
sanci81, 2016. május 28. szombat, 15:45
1/4
Képek, videók
hofi-pöcegödör.png
astropapa58
2016. április 12. kedd, 20:32
Nő a színvonal
kp-4a
2007. augusztus 12. vasárnap, 10:01
a szinvonal :)
kristof205
2007. február 12. hétfő, 14:43
Az ember igazi célja a bé
borigit
2016. július 16. szombat, 13:36
Ha nem találod céljaid, n
tnemarika
2016. április 22. péntek, 18:00
Az élet fő célja.....jpg
pacsakute
2015. szeptember 02. szerda, 12:12
Az életnek két célja lehe
sanci81
2015. augusztus 01. szombat, 17:29
Az élet egyetlen célja
sanci81
2015. április 20. hétfő, 14:45
élet célja.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 19:34
Fidesz célja!
meki77
2014. december 01. hétfő, 22:20
Életem célja....jpg
pacsakute
2014. július 11. péntek, 20:49
Az Élet célja.jpg
sznejuci
2014. május 18. vasárnap, 11:06
Életed célja....jpg
pacsakute
2013. július 27. szombat, 12:21
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.