Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 15:38 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Visszanézem hogy akkor mi a francot műveltem itt...
elmegyek a tengerpartos bolygóra - azt nagyon szeretem - meg az Űrbázisra. A bázisra mindig vissza kell mennem a növények miatt. Ezt a két bolygót mintha én csináltam volna. A többire azért nem megyek, mert azt nem én csináltam. Ez a kettő növényes, a görög, meg az a sziget a tengeren. A többin nincs növény.
Kérdező:
- Ide más emberek is eljönnek?
Válaszoló:
- Persze.
Kérdező:
- Ott is élnek?
Válaszoló:
- Van, aki most éppen Zeusz akar lenni, vagy öreg szenátus. A férfiak nagy fehér szakállat hordanak, meg fehér leplekben járnak. Most mindenki inkább öreg akar lenni.
Kérdező:
- Most az a divat?
Válaszoló:
- Igen, mert az öregeknek nagyobb szerepük volt, a filozófusok öregebbek voltak. Mindenki öreg akar lenni, kivéve a nőket.
Kérdező:
- A nők szépek akarnak maradni?
Válaszoló:
- Igen. Sok ékszert raknak a nyakukba, meg szép a hajuk, úgy csináltatják. Nagyon élvezik a görög életet. Van valamilyen szőlő
eposz, 2018. április 25. szerda, 17:57
És milyen az önazonos nő?Legelőször is az önazonos nő jól él
És milyen az önazonos nő? Legelőször is az önazonos nő jól érzi magát a bőrében. Nem azért, mert sikeres és nem azért, mert a férfiak figyelmét magára tudja vonni (erre különben sincs szüksége, mert ez a figyelem provokálás nélkül is az övé), hanem mert önmaga. Az önazonos nő már eléggé ismeri és szereti önmagát olyannak, amilyen. De ha mégsem, akkor sem lesz rögtön depressziós, és nem esik kétségbe saját értékeit illetően. ezért nem tudják elbizonytalanítani a férfiak (vagy még inkább nőtársai), de nem tudják manipulálni a különböző trendek és divatok vagy a médiában, színes magazinokban kínált fogyasztói modellek sem. számára a fogyasztás nem célt, hanem kínálatot jelent, amiből saját ízlése, kedve (meg persze a pénztárcája) szerint válogat. Nem mások elvárásai, hanem saját belátása alapján dönti el, vagy szánja rá magát, hogy bármin (életén, saját magán) változtatni akarjon és tudjon is. Ezért nem vágyódik arra, hogy mindenkinek tessék és elfogadják, de ő sem akar mindenkit szeretni és elfogadni.
koszegimarika, 2018. április 15. vasárnap, 17:00
Milyen a boldog gyerek és létezik-e egyáltalán?
Erről a kérdésről a szakember úgy vélekedik, hogy a boldog szó helyett szerencsésebb kifejezéseket használni. Az a gyerek érzi jól magát a bőrében, akit elfogadnak olyannak, amilyen ő valójában. A nevelésnek két nagy lehetősége van: legyél, aki vagy, és én ebben támogatni foglak; vagy legyél, akivé én akarlak tenni. Kérdezhetnénk, hogy de hát a gyerek valamilyen? Igen. Nem véletlen, hogy az ujjlenyomatunk is különböző, a DNS-ünkről nem is beszélve. Az a valami is különbözik, ami ezt megszabja: a hívő szerint a halhatatlan lelkünk, a nem hívő szerint az a kód, amit a természettől kapunk. A gyerek életkoronként is változik.

A kisgyereknek a legfontosabb tevékenysége a szabad és nem a fejlesztő játék. Mindennap kellene mesélni neki, hogy ne a tévéből tanulja a beszédet. Emellett napi négy-öt óra futkározásra, üvöltözésre lenne szüksége még akkor is, amikor iskolába kerül. Egy göttingeni felmérés szerint a gyerekeink katasztrofálisan keveset mozognak, nem másznak fára, nem billegnek pallón, nem
lenke1964, 2018. március 11. vasárnap, 08:21
A hideg láb probléma köre és kezelése
amely egyik tünete a hideg kezek és lábak.

Kezdje reggeleit egy fél órás mezitlábas sétával a korai napfényben.

9. Megnövelt vas bevitel.

Azok, akik vashiányos vérszegénységben szenvednek, gyakran tapasztalják, hogy lábfejük és kezeik hidegek. Ez azért jellemző, mert az alacsony hemoglobin szinttű vér nem képes megfelelő mennyiségű oxigénnel ellátni különböző szerveit.

A 19 és 50 év közötti nők számára a napi vasbeviteli szükséglet 18 mg, az azonos korú férfiak számára pedig 8 mg.

- A vashiány megszüntetése érdekében fogyasszon vasban gazdag ételeket, mint az alma, a datolya, a lencse, a máj, a vörös húsok, a szójabab liszt, a spenót, a tofu, a mandula, a szárított sárgabarack, az olívabogyó, a vitaminokkal dúsított reggelizőpelyhek, a vizitorma, az osztriga, és a spárga.
- Orvosa beleegyezésével és az általa megállapított napi szükséglet ismeretében fogyasszon vastartalmú étrendkiegészítőket. A túlzott vasbevitel károsíthatja egészségét.
pacsakute, 2018. március 08. csütörtök, 11:41
Görög mitológia
Héphaisztosz vagy Prométheusz gyúrt agyagból és vízből, és az istenek ruházták fel földöntúli bájjal. A Zeusztól kapott szelencét kíváncsian felnyitotta, és emiatt a nyomorúság, baj, betegség és szenvedés a Földre özönlött, viszont a ládikában bent maradt a Remény.
Az emberiség korszakai:

Deukalión és Pürrha: csak ők élték túl az özönvizet, csónakjukkal a Parnasszosz hegyén kötöttek ki. Az emberi nem kövekből született újjá: a Deukalion (Prométheusz fia) által eldobott kövek lettek a férfiak, Pürrha (Epimétheusz és Pandóra leánya) kövei pedig a nők.
Trójai mondakör
Trójaiak:

Priamosz: Trója királya a háború idején
Hektór: Priamosz trójai király fia, akit Akhilleusz ölt meg párbajban
Andromakhé: Hektór felesége
Parisz (vagy Alexandrosz): Priamosz fia, aki Helené elrablásával kirobbantotta a trójai háborút
Kasszandra: Priamosz leánya, akit Aiasz megerőszakolt és Agamemnón hadizsákmányként magával vitt
Görögök:

Menelaosz: spártai király
skorpiolilike, 2018. február 23. péntek, 13:51
Aranyköpések gyerekektől
Aranyköpések gyerekektől

A lepke egy olyan állat, amely a helikopterek családjából származik.
A leghasznosabb állat a disznó. Mindene felhasználható: elejéből, hátuljából hús van, a bőréből cipő, a szőréből kefe, a nevével meg káromkodni lehet.
Az állatkert egy szuper hely. Olyan állatokat is lehet látni, amelyek nem is léteznek.
Nem vagyok megkeresztelve, de azért be vagyok oltva.
Az életbiztosítás egy olyan pénz, amit az kap meg, aki túléli a halálos balesetet.
Nem tudom, hány éves vagyok, mert az állandóan változik.
Nagyon megijedtem, amikor Anya megbetegedett. Azt hittem, Apu fog főzni ránk.
Az akvárium egy minitenger, ahol a házihalacskák úszkálnak.
A gyerektartás a gyerekek fizetése, amikor Apa elköltözik otthonról.
Az örökbefogadás sokkal jobb lehetőség, mint a szülés. A szülők saját maguk választhatják ki a gyereket, és nem kell mindenáron elfogadniuk azt, amit kapnak.
A pápa a Vákumban lakik.
Minden hal termel ikrát, az oroszok még
irmus, 2018. február 15. csütörtök, 17:05
Szép napot mindenkinek!
emberek

A tiszteletet nem lehet kicsikarni. Ha én tiszteletet csikarok ki, akkor én vagyok a diktátor. De akkor az valójában nem tisztelet, hanem félelem. Óriási különbség

Ha a saját szemébe a nő bele tud nézni, akkor nyugodtan, oldottan fog másnak a szemébe is nézni! Egyenes lesz a tartása. Persze ez nem az a szemtelen, kihívó, vadászó tekintet, amikor éppen egy pasira vadászik, hanem ez a derűs tekintet. Ez hiányzik ma Magyarországon. A sok derűs vidám tekintet!

A férfiak egy csomó mindent elvárnak a nőktől, miközben nem segítik őket. Elvárják azt is, hogy a nő megfelelő külsővel is rendelkezzen, miközben a pasi meg egy dagadt, elhanyagolt disznó.

Egy adott párkapcsolat kialakulásánál személyiségvonások befolyásolják a stabilitást és a harmóniát. Az önzés, a türelmetlenség, a makacsság, a gyávaság, a megalkuvás, ez mind-mind látható egy embernél. És nemcsak látható, hanem az illető ember verbálisan is, szavakban is minderről úgy beszél, hogy nem is tudja, hogy ő
kirscha, 2018. február 03. szombat, 18:17
Az izlandi mágia és a boszorkányság múzeuma
találhatunk, emellett védőtalizmánok és bájitalok összetétele is látható itt. De még ennél is félelmetesebb a tilberi démonok ábrázolás. A tilberieket főleg nők idézték meg, hogy lopjanak tehéntejet, amelyből később mágikus vajat készítettek. Az ár egy ilyen idézésért a kreátor vére volt, amelyet a démon a nő combjából szívott ki. Azonban a legfélelmetesebb tárgyak mégiscsak a a Strandagaldur medvék, amelyek hordható ruházatot jelentettek. A legfélelmetesebb az, hogy ezeket a leggingeket egy felnőtt férfiak bőréből készítették. Állítólag ez szerencsét hozott a viselőjére, hiszen ezeket specifikus varázslatokkal vonták
schuro, 2018. január 21. vasárnap, 08:43
Érdekesség
A nők szíve gyorsabban dobog, mint a férfiaké.
A nők kétszer gyakrabban pislognak mint a férfiak.
A női test lassabban égeti el a kalóriát mint a férfitest.
A nők immunrendszere erősebb.
A nők hajszála kétszer vékonyabb mint a férfiaké.
A nők agya lehetővé teszi, hogy egyszerre több dologra is figyeljenek.
A nők nyelvén több ízlelőbimbó található, mint a férfiakén.
A nők jobban érzékelik a fájdalmat, de az ösztrogénnek köszönhetően jobban el is tudják viselni.
A nők könnyebben megkülönböztetik a színeket.
Mivel a nők szervezete több kollagént termel, ezért hajlékonyabbak.
A nők könnyebben megkülönböztetik a mély és a magas hangokat.
A nők hátrafelé nem látnak olyan jól, mint a férfiak, sokszor emiatt van gondjuk a parkolással.
A nők mind a két agyfélteküket használják beszélgetés közben, ezért is beszélnek többet mint a férfiak.
Jobb a szaglásuk.
A nőknek jobb a periférikus látásuk.
A nők nyaka jobban hajlik mint a férfiaké.
A
kirscha, 2018. január 16. kedd, 17:19
A gyerekek mindent tudnak !!!
amikor Anya megbetegedett. Azt hittem, Apu fog főzni ránk.
Az akvárium egy mini tenger, ahol a házi halacskák úsznak.
A gyerektartás a gyerekek fizetése, amikor apa elköltözik otthonról.
Az örökbefogadás sokkal jobb lehetőség, mint a szülés. A szülők saját maguk választhatják ki a gyereket és nem kell mindenáron elfogadniuk, azt amit éppen kapnak.
Minden hal termel ikrát, az oroszok még kaviárt is.
A teheneknek nem szabad gyorsan futniuk, nehogy kilötyögjön a tejük.

A férfiak nálunk csak egy nővel házasodhatnak. Ezt úgy hívják, hogy monotónia.

Nem értem, miért haragszik annyira anya, hogy összetörtem a vázát. Úgyis már öreg volt és kínai, nem is a miénk.
A nővérem már megint kitűnővel fejezte be az osztályt, csupa ötösökkel. Fogadjunk, hogy szándékosan csinálja ezt velem!
A nagyi elköltözött a túlvilágra. Most már nekem is van valakim külföldön ..
sz719eszter, 2018. január 06. szombat, 15:14
gyerekszáj
A gyerekek mindent tudnak !!!

Anya pocijában van egy baba, csak azt nem tudom, hogyan nyelte le.

A félsziget egy olyan sziget, amit nem fejeztek be teljesen.

A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel.

Minél öregebb az ember, annál drágábbak lesznek a fogai.
Amikor a Nagyinak fájnak a fogai, egyszerűen pohárba teszi őket.
Egyszer olyan beteg voltam, hogy 40 kiló lázam volt.
Nekem már nincsen Nagyim, elültettük a temetőben.

A svájci teheneket elsősorban csokigyártáshoz használják fel.
Szardínia lakosait szardíniának hívják.
Hogy jó legyen, a kórházi nővérkének teljesen sterilnek kell lennie.
Az orvosok azt mondják, hogy a halálos betegségek a legrosszabbak.
Amikor a kistesóm született, akkumulátorba kellett tenni.

A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
A leghasznosabb állat a disznó. Mindene felhasználható, elejéből-hátuljából hús van, a bőréből cipő, a szőréből kefe, a
faciendum, 2018. január 05. péntek, 19:54
Simányi Józsefnek köszönöm - e páratlan kincset !
közé.

De a gerincnél, gerincsérvnél először a fokhagymás almaecettel kell lepucolni a gerincét. És esetenként a fekete nadálytő tinktúrájával kell bekenni a térdét, vagy a vállízületét, vagy a csípőízületét.

PROSZTATA :

Ha éjjel 2-nél többször kell pisilni, és akadozva jön a vizelet: 1 hónapban 1x kisvirágú füzike tea 2 x 1 csészével. Meg kell tanulni a prosztata-tornát, ami abból áll, hogy a pisilést meg kell szakítani többször, és ezzel izmosítják a prosztatájukat a férfiak. Ha már megnagyobbodott a prosztata, akkor a következő teát kell inni, amit forrázni kell: PORCSINFŰ, KORPAFŰ, KISVIRÁGÚ FÜZIKE, ezt össze kell keverni és 1 púpozott evőkanál teát le, kell forrázni

2,5 dl. vízzel, 10 percre lefedjük és állni hagyjuk, naponta 1 csésze.

Prosztata-megnagyobbodásra kisvirágú füzike nagyon jó rendszeresen használni, és tökmagot kell enni, a héj nélküli tökmagot, ami úgy terem, héj nélkül. Ez egy gyógytök.

PROTÉZIS

Ha valakinek van
bedmarika47, 2017. november 23. csütörtök, 17:59
1/49
Képek, videók
visszanézek.jpg
klara50
2013. október 16. szerda, 01:58
visszanézés keretben.bmp
liza1
2008. december 03. szerda, 22:18
visszanezes
beatrice
2008. október 09. csütörtök, 19:33
A művelt róka
sanci81
2016. június 11. szombat, 08:09
muveltseg.JPG
kmmmarika
2011. január 24. hétfő, 16:23
művelt_alkoholista.jpg
vicker26
2008. június 01. vasárnap, 20:11
művelt_alkoholista.jpg
jencuska1970
2008. május 02. péntek, 18:21
gondosan művelt
paniko
2007. július 02. hétfő, 20:51
tengerpartos lány.jpg
durcimarcika
2015. július 13. hétfő, 00:06
isten hozott-tengerpartos
pildu
2015. február 01. vasárnap, 17:38
tengerpartos.jpg
rneckernusz
2010. július 11. vasárnap, 16:08
tengerpartos.jpg
veronika74
2009. június 27. szombat, 00:06
tengerpartos kép.jpg
veronika74
2009. június 27. szombat, 00:06
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.