Regisztráció  Belépés
2018. július 21. szombat | 29. hét | 202. nap | 06:20 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A negatív érzelem, stressz, harag
A céljaink, ha leírtuk őket, ha eldöntöttük, mit akarunk, és van tervünk megvalósításukra, ha állandóan a céljainkra gondolunk, lassan szokássá válnak. (Brian Tracy)Felelősség vállalás hiánya - Negatív érzelmek.

Hihetetlen hatással volt rám egy megállapítás és azóta sem szabadulok tőle. Mégpedig az, hogy milyen szoros a kapcsolat a felelősség nem-vállalása és a negatív érzelmek között. Továbbá az a tény, hogy a negatív érzelmek a legnagyobb blokkoló vagy romboló tényezők mindannyiunk életében.Ha elfogadjuk, hogy életünk célja az, hogy minél nagyobb lelki nyugalmat, boldogságot, megelégedettséget érjünk el, akkor meg kell vizsgálnunk, mi az, ami meggátolja, megakadályozza, ami útjában áll annak, hogy valóban élvezzük az életet. Rá fogunk döbbenni, hogy ez mindig valamilyen negatív érzelem....

Az irányítás és szabadság hiánya vezet a negatív érzelmekhez....

Sok ember úgy véli, hogy az
eposz, 2018. július 18. szerda, 00:10
Az MSZP kifogásolja, hogy csekély támogatást kapnak a gazdák a sertéspestis miatt
eszközzel minden tagállam élhet, annak révén uniós forrásokat használhatna a tagállam a gazdák megsegítésére - magyarázta.

Harangozó Gábor közölte, másfél évvel ezelőtt módosító indítványt nyújtott be, mivel a kormány nem vezette be ezt az eszközt. Akkor azzal utasították el a kezdeményezését, hogy bár egyetértenek vele, de ki kell dolgozni a részleteket - mondta.

Az ellenzéki politikus szerint a kormány ezzel a mulasztással kárt okozott, a károk pedig 10 milliárd forint felett járnak, mert a legnagyobb felvásárlók embargót vezetettek be a magyar sertéshússal és sertéshúskészítményekkel szemben.

Kérdésre elmondta, a kormány szerint csak de minimis (csekély összegű) támogatásra van lehetőség, amely egy időszakon belül csak egyszer adható a termelőknek, azaz akik korábban valamilyen kár miatt kaptak ilyet, azok még egyszer nem kaphatnak.

Harangozó Gábor egyetértett Nagy István agrárminiszterrel abban, hogy nagy károkat okozna, ha 5 százalékkal csökkennének a támogatások az unió következő
velemenyezd, 2018. június 19. kedd, 11:51
Krónika 9. rész (toronyházak, napirend után)
azt mondta, a kormány az elmúlt években csökkentette az egyetemek, így az Óbudai Egyetem tartozását is. Megjegyezte továbbá, miközben az intézmény hallgatóinak száma kis mértékben csökkent, addig az egyetem alkalmazottainak száma emelkedett.

A szintén jobbikos Ander Balázs azt mondta, az oktatás romló színvonala, a pedagógusok elöregedése rendkívül nehéz helyzetet teremt majd Magyarországnak a következő időszakban.

Rétvári Bence reakciójában nem értett ezzel egyet. Kiemelte, a kormány a legnagyobb tanárhiánnyal küzdő tankerületekben a Klebelsberg-ösztöndíjjal ösztönzi munkavállalásra a tanárokat.

Lukács László (Jobbik) úgy fogalmazott, a Kelet-Magyarországon élőknek elege van abból, hogy a Fidesz nem valósítja meg választási ígéreteit, egyebek mellett nem javítja a cigányok és magyarok közötti együttélés feltételeit.

Rétvári Bence kijelentette, a Jobbik részéről vastag bőrre utal a cigány-magyar együttélés hiányosságairól beszélni, ugyanis szerinte az ellenzéki párt 2010-ben éppen azzal
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 22:13
Illegális bevándorlás - EASO: csaknem felével csökkent a menedékkérők száma tavaly az EU-ban
férfi, egyharmada 18 éven aluli, körülbelül 4 százaléka pedig kísérő nélküli kiskorú volt.

Az összes kérelmező mintegy 15 százaléka szíriai volt, akiket az irakiak és az afgánok követtek. Utánuk jöttek a nigériaiak, a pakisztániak, az eritreaiak és az albánok.

Az EASO tájékoztatása szerint a tavaly megvizsgált 997 ezer elsőfokú beadvány nagyjából 46 százalékát bírálták el pozitívan, és ez 14 százalékpontos visszaesést jelent. Az összes határozat 53 százalékát Németországban hozták, bár a legnagyobb csökkenés is itt volt megfigyelhető. Másod- vagy magasabb fokon 274 ezer határozatot hoztak az illetékes hatóságok, ezen ügyekben 35 százalék volt az átlagos elismerési arány.

A kérelmek elismerésének aránya nagyon változó az európai országokban, különösképpen az Afganisztánból, Iránból és Irakból érkező kérelmezők esetében, esetükben ez a szám 0 és 100 százalék között mozgott. Másoknál nagyobb volt az egybeesés a magasabb (például Szíria), illetve az alacsonyabb (például Albánia) elismerési
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 15:12
Keresztény történet- Az Úr trónja előtt!
Az Úr trónja előtt!


Az Úr trónja előtt!
Amikor az öregasszony egy dolgos, de egyszerű élet végén meghalt,
rögtön ott volt a hosszú sorban és nyugodtan haladt ő is a legfőbb
Bíró felé. Amint a célhoz közeledett, egyre inkább tisztán hallotta az
Úr szavait.
Az egyikhez így szólt: - segítségemre siettél, amikor az autósztrádán
megsebesültem és bevittél egy kórházba, gyere be a Paradicsomba!
Egy másiknak pedig ezt mondotta: - Te uzsora kamat nélkül kölcsönöztél
egy szegény özvegynek, ezt is nekem tetted, gyere be Te is.
A következőhöz pedig így szólt: Te több embert megoperáltál súlyos
esetekben, így tulajdonképpen nekem segítettél, térj be te is a
Mennybe.
Ez így ment hosszú időn át.
A szegény asszonyt elfogat a félelem. Amint hallotta a sok jótettet,
akármennyire is gondolt vissza életére, nem jutott eszébe, hogy valami
rendkívüli jót tett volna. Másokat is előre engedett és erősebben
kezdett gondolkozni, de
katalin_53, 2018. június 12. kedd, 08:53
Amerikai importvámok/G7-csúcs - Londoni elemzők: Amerika is megszenvedheti, ha Trump kiterjeszti a vámokat az a
Citybeli vélemények szerint a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok jelentős autóipara elvileg szintén megérezheti az esetleges amerikai vámokat, de a térség növekedésének többi hajtóereje ennek visszahúzó hatását valószínűleg felülmúlná, sőt a magyar gazdaság várhatóan az eddig becsültnél gyorsabban növekszik az idén.

A Commerzbank - az egyik legnagyobb európai pénzügyi szolgáltató csoport - a hét vezető ipari hatalom (G7) rendkívül feszült hétvégi csúcstalálkozóját is kommentáló, hétfőn Londonban ismertetett tanulmánya felidézi, hogy Donald Trump amerikai elnök az alumínium- és az acélimportra kirótt 10, illetve 25 százalékos vám után az autóimportra is 25 százalékos vám kivetését fontolgatja.

A ház szerint igaz, hogy az Egyesült Államoknak jelentős deficitje van a legnagyobb külföldi partnerekkel folytatott autókereskedelemben: az amerikai autó- és autórészegység-piac tavalyi forgalma 355 milliárd dollár volt, és az amerikai kereskedelmi deficit ebben a szegmensben megközelítette a 112
velemenyezd, 2018. június 11. hétfő, 18:52
Különleges előadásokkal készül az idei szerbiai Shakespeare Fesztivál
A szervezők hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy számos érdekes előadást láthat a közönség a rendezvény hat napja alatt, ám a legnagyobb érdeklődésre a nemzetközi koprodukcióban létrejött Please, continue (Kérem, folytassa) című előadás számíthat, amelyben egy bírósági pert láthatunk. A produkció voltaképpen annyiban kapcsolódik Shakespeare-hez, hogy az eljárás vádlottja Hamlet, aki meggyilkolta barátnője, Ophelia édesapját, Poloniust.

Az előadás főként improvizáción alapul, csupán három színész játszik benne, ők Hamletet, Gertrudot és Opheliát alakítják, míg a többi karaktert igazi bírók, ügyészek és ügyvédek játsszák, akik a feltárt bizonyítékok alapján igyekeznek meggyőzni saját igazukról a közönség soraiból kiválasztott esküdteket.

Az előadást már több mint 150-szer játszották, és az ítéletek nagyon sokszínűek lettek: az esetek mintegy felében Hamletot felmentették, amikor viszont bűnösnek találták, néhány hónaptól egészen 15 évig terjedő letöltendő börtönbüntetést is kiszabtak
velemenyezd, 2018. június 11. hétfő, 18:23
Drámaian megnőtt az öngyilkosságok száma az Egyesült Államokban az elmúlt két évtizedben
Az atlantai székhelyű intézmény kutatásai szerint csaknem az összes tagállamban emelkedett az öngyilkosságok száma, az államok felében több mint 30 százalékkal. A kutatások az 1999 és 2016 közötti időszakra vonatkoznak.

Az Egyesült Államokban az öngyilkosság az egyik legnagyobb társadalmi probléma: 2016-ban csaknem 45 ezer amerikai vetett véget önkezűleg az életének. "Valóban nagy gond ez ebben az országban, de okai nemcsak lelki bajokban, mentális betegségekben lelhetők fel" - fogalmazott a felmérés eredményeinek bemutatásakor Deborah Stone, a kutatás egyik vezető tudósa. Kifejtette, hogy nagyon sokféle körülmény és ok vezet öngyilkossághoz, ezért átfogó megoldásokat lát szükségesnek a jelenség visszaszorításához.

A CDC tanulmányából kiderül: a legtöbb öngyilkosságot a keleti partvidéken és a középnyugati államokban követik el. Észak-Dakotában például 1999 és 2016 között 57.7 százalékkal nőtt az öngyilkosok száma, a legkisebb arányú - 5.9 százalékos - emelkedés Delaware államban volt
velemenyezd, 2018. június 07. csütörtök, 22:12
Illegális bevándorlás - Áldozatnak tartja magát a német menekültügyi hatóság botrányának főszereplője
nyilvánosságra. A Bild szerint meglehet, hogy a háromezret is elérheti a jogalap nélkül megítélt menekültstátuszok száma.

A szövetségi parlament (Bundestag) belügyi bizottsága kedden rendkívüli ülésen foglalkozott az üggyel. Meghallgatták Horst Seehofer belügyminisztert és Jutta Cordtot. Az ülés a tervezett három óra helyett öt órán keresztül tartott. Utána Horst Seehofer újságírók előtt a kormány nevében bocsánatot kért a lakosságtól a hatóságnál elkövetett hibákért. Hangsúlyozta, hogy a lehető legnagyobb alapossággal kivizsgálják az ügyet.

A Bild beszámolója szerint a miniszter a zárt ülésen kiemelte, hogy a BAMF-nál korábban a gyorsaság fontosabb volt a minőségénél, márciusi hivatalba lépése után viszont elrendelte, hogy ezentúl a menedékjogi eljárások megfelelő minőségének biztosítása álljon az első helyen.

A hatóságnál a nemzetközi migrációs válság elmélyülésének kezdetén, 2015 első félévében nagyjából 2800 ember dolgozott. A válság elmélyülése miatt a kormány létszámfejlesztést hajtott
velemenyezd, 2018. május 30. szerda, 11:12
Pozitív idézetek 7
összessége. (Robert Collier)

Ha csak azt tesszük, ami nem esik nehezünkre, soha nem leszünk sikeresek. Abból tudhatjuk, hogy jó úton vagyunk a sikeres élet felé, ha az út, amelyen járunk meredeken felfelé halad. (Gary Chapman)

A siker jobbára azon múlik, hogy akkor is kitartsunk, amikor mások már feladták. (William Feather)

A sikeres emberek tisztában vannak a fontossági sorrendekkel. Ők tudják, hogy kitartó, kreatív és intelligens kockázatvállalás idővel az elképzelhető legnagyobb biztonságot nyújtja. (David J. Haskins)

Ha azt tartod, hogy elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, hogy nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni. Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön. Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél. Mert odakinn a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdődik. (Lafayette Ron Hubbard)

A siker mércéje az, milyen magasra ugrasz, miután elbuktál.
irmus, 2018. május 28. hétfő, 16:17
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 2.rész
kibillennek egyensúlyukból, hatnak az adatátviteli hálózatra.

A bélrendszer az első hely ahol a gondok kezdődnek — gyomoridegesség, félelem, hányinger és a többi “szar".

Bizonyos határokon belül ez rendben van — mindaddig, amíg nem jelent folyamatos terhet a szervezetnek. Amikor azonban a stressz elér egy kritikusan magas szintet, és tartósan ott marad, a rendszer nagyobb részén jelentkezik az üzemzavar.

Bőrkiütések, gyomorfekély, rák és a stressz legnagyobb jele, a szívinfarktus következik. Az érzelmi kór egy másik aspektusát is érzékeltem Hawaii-n.

A csontkovács rendelőjének várójában találtam egy könyvet Dr. John E. Sarno-tól, aki a New York University School of Medicine klinikai rehabilitáció professzora, a Howard A. Rusk Rehabilitációs Intézet orvosa a New York Univenity Medical Center-ben, címe: A hátfájás gyógyítása — az elme-test kapcsolat (Worms, Books. 1991).

Részletesen kifejti húsz éves, a fájdalom és az
sz719eszter, 2018. május 21. hétfő, 12:33
Kryon – A leggyakrabban felmerülő kérdések
bonyolódik!

Honnan tudhatod, mi a megfelelő lépés egy ilyen találkozás során?

Figyeld a szinkronicitást, és hogy mennyire olajozottan követik egymást az események. Ha zűrzavaros helyzet alakul ki, miközben újra kapcsolatot akarsz létrehozni ezzel a személlyel, nyilvánvalóan nem ez a megfelelő út!

Ha a dolgok simán és könnyen zajlanak, gond és dráma nélkül, tudhatod, hogy megtaláltad azt, akiért érdemes lépéseket tenned.

Ebben az esetben az emberek közötti legnagyobb szeretet bontakozhat ki életetekben. Előfordulhat ez gyerekek és szülők, vagy életre szóló társak között.

Ez utóbbi eset gyakran ,,első szerelemként" jelentkezik, és egy életen át tart. Ha erre rátaláltál, bármilyen körülmények között is, ápold és ne hagyd elveszni, mert megszentelt, és a Szellem magjait hordozza magában.
Az állatok

Kérdés: A bolygón élő állatokat is végtelenül szeretitek (ahogy bennünket)? Mi a szerepük? Van lelkük? Mi a helyzet a tengeri
sz719eszter, 2018. május 20. vasárnap, 11:45
1/173
Képek, videók
Brian Tracy.jpg
zsu74
2014. augusztus 03. vasárnap, 02:28
negativ
anubisz01
2018. június 13. szerda, 19:26
a negatív embereknek.jpg
sz719eszter
2018. június 04. hétfő, 18:56
Nincs egyetlen negatív tu
sanci81
2018. május 22. kedd, 18:19
negatív.png
lenke1964
2017. március 23. csütörtök, 19:55
NEGATÍVBÓL.jpg
lenke1964
2016. október 27. csütörtök, 11:53
Negatív gondolatok eltávo
pacsakute
2016. augusztus 24. szerda, 18:02
Negatív energiák kiűzése.
pacsakute
2016. június 17. péntek, 21:51
negatív érzelmek.jpg
bbbarbara
2016. január 11. hétfő, 20:46
Negatív energiák ellen.jp
pacsakute
2015. szeptember 29. kedd, 17:30
negativ-energiak.jpg
lenke1964
2015. szeptember 15. kedd, 09:13
amikor elérjük céljainkat
myszty
2008. január 21. hétfő, 17:50
0 felelősség.jpg
lovaszmarika
2017. július 10. hétfő, 11:09
Felelösség.jpg
chillik
2017. június 27. kedd, 05:10
Felelősség-NULLA
1vargaildyko
2016. szeptember 30. péntek, 05:23
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.