Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 15. szerda | 33. hét | 227. nap | 23:18 | Mária
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hát, hogy én,milyen.... ?! :-)
Imádom a családomat, egyszerűen kiteljesedik velük az életem. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi érzelem lakozik egy emberben. A párom egy csoda. Sosem szeretett még így senki más, mint Ő!
Igen Ő! Bármikor, amikor kicsit rosszabb hangulatban vagyok, ő melegséget ad, vagy felvidít, vagy csak direkt idegesít, hogy kizökkentsen, de ugyanakkor tud szeretgetni, ölelni és kedves lenni, figyelmes. Az udvarlás már nem annyira megy neki :-) De imádni való, hiszen tudjuk nekem jár az aji :-D és már nem is vitázik ezen, csak nagyokat nevet és mosolyog és rábólint. Hát nem imádni való?
Rengeteget dolgozunk és én úgy érzem megérdemlem néha , ha egy kicsit vidámak vagyunk úgy magunk között :-D
Tegnap elmentünk vásárolgatni, de mindent. Szeretem a topshop-okat. Főleg ahol Müller is van, a kedvencem. Egy hatalmas szatyorral sikerült kijönnöm, még ici-pici nutellát is vettem , NEKI <3
A z Eurofamily-t sosem hagyom ki, mindig van amit találok :-) Rengeteg mindent ott szerzünk be, többek közt a szaffis
dundulino, 2018. augusztus 15. szerda, 12:26
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
(,,Tiborcz István volt üzlettársa", apja Erdei Tamás, aki 2012-ig volt az MKB elnök-vezérigazgatója, s elnökölt a bankszövetségben is.)
► Fintha-Nagy Ádám + Komonczi Zsolt (Tőzsdecápaként kezdett, de jelenleg a belvárosi ingatlanmutyis kör hatékony segítő partnere Fintha-Nagy Ádám ügyvéd)
► Hamar Endre (Cége, a Sistrade Kft., amely ,,csendestárs" volt a Tiborcz István féle Elios-ügyben is...)
► Jászai Gellért (A korábban ismeretlen SCD cég első embereként gyakorlatilag körbevásárolta a Balatont, százmilliárdos fejlesztést ígért. Ehhez pedig kilobbizta, hogy a törvényhozás úgy módosítsa a Balaton-törvényt, hogy az addigi szabályozásban előírtnál nagyobb területre magasabb épületeket lehessen felhúzni.)
► Paár Attila (,,Összetett" egyéniség... Aki bővebben kíváncsi rá, olvasson bele az előző kommentben mutatott internet-cikkbe!)
► Puskás András (Sokat elmond róla, hogy Rogán volt a mentora... Különös nemzetközi,
foxworkinspace, 2018. augusztus 13. hétfő, 16:38
Román csendőrség: jól szervezett csoportok provokáltak erőszakot a diaszpóra pénteki tüntetésén
35 csendőr szorult helyszíni orvosi ellátásra, 70 embert, köztük 11 csendőrt kellett kórházba szállítani.

Marius Miliataru csendőrségi szóvivő szerint azért nem lehetett kiemelni a tömegből a rendbontókat, mert azok kisebb csoportokban a tömegben mindenütt elvegyülve, a békés tüntetőket pajzsként használva, hátulról dobálták - többnyire vizes-palackokkal, később kövekkel és kerítésdarabokkal - a csendőröket. A szóvivő szerint fennállt a veszélye annak, hogy a rendbontók kiemelése során védtelen emberek sérülnek meg, a tüntetők pedig egyébként is ellenségesen viszonyultak a karhatalom minden megmozdulásához, ezért a csendőrség csak "védekezésre" szorítkozott.

A szóvivő nem nevezte meg: kikből álltak, honnan jöttek azok a "szervezett csoportok", amelyek az erőszakot provokálták, még azt a korábbi, éppen a csendőrségtől származó információt sem akarta már megerősíteni, hogy "ismert futball-huligánokról" van szó.

Az első erőszakos cselekmények már délután elkezdődtek, ezt követően a karhatalom
velemenyezd, 2018. augusztus 11. szombat, 11:34
Iézetek a Hazáról , hazaszeretetről
faji kérdés: lélekminőség és jellem,

A Mag népeAz a nemzet, amelyik elfeledi múltját, annak ingatag a jelene és bizonytalan a jövője. Aki nem tudja, honnan jött, az nem tudja meghatározni azt sem, hogy hová tart. Akinek nincs öntudata, emberi méltóságtudata, az a legkiszolgáltatottabb.

Kiss DénesAz ember nem szökhet meg a hazájából, mint ahogy ők tették. Hiába gyűlölöd a kormányt vagy a rendszert, az embereket, a saját népedet nem tudod meggyűlölni. A hazád mindig a hazád marad. Örökké.

Harlan Coben 1962. január 4. - amerikai íróAz embernek lehet vitája az anyjával. De az anyját nem árulhatja el sohasem. Én mindig utáltam azokat, akik áruba bocsátották az anyjukat. Az én anyám a szülőföldem.

Berkesi András


Az én hazámban van minden, ami a szemnek kedves. Vannak égbe nyúló bércei, tetejükön örök
menusgabor, 2018. augusztus 10. péntek, 22:00
Cseri Kálmán - Fogódzó a viharban
végül Málta szigetére kerültek, s megmenekültek.

Ez a hívők szerepe a világban. Ők mindig kapcsolatban maradnak Krisztussal. Krisztus szól hozzájuk az igén keresztül, s ők értik, amit mond. Nemcsak értik, hanem biztosra veszik, hogy az ige igaz, hittel megkapaszkodnak benne, s így tudják a többiekben is tartani a lelket. Nem szégyellik az igét vállalni mások előtt sem. De közben Pál észrevette, hogy a matrózok meg akarnak szökni, és megakadályozta ezt. Gondja volt arra is, hogy egyenek az emberek, mert az úszáshoz erő kell, s maga adott jó példát erre. Ő fogolyként is Krisztus szolgája volt - mindenki javára. Nincs identitászavara, a gyilkos viharban is hivatása magaslatán áll. Két lábbal ebben a világban, de nem e világból való erőkkel tud szolgálni másoknak.

Nem sértődött meg, hogy először nem hallgattak rá, nem volt közönyös, hogy neki már üdvössége van, a többi elveszhet, nem szégyellte a Krisztus evangéliumát, de tudott egészen gyakorlati segítséget is adni.

Így
ronix, 2018. augusztus 09. csütörtök, 21:37
Kagyló
Reményik Sándor:
...........................Kagyló

Én itt vagyok, akarva, nem akarva,
a végtelen vetett a véges partra.

Fekszem aléltan a sivár fövenyben
és az óceán himnuszait zengem.

Anyám, a tenger apadt, s itt hagyott,
kinek mi köze hozzá, ki vagyok?

Gazdátlan, üres ház, mire se jó,
csak eldobni, vagy eltörni való.

Apály s dagály közt, így, időm múlván,
várom, míg értem visszatér a hullám.

Nekem nem hazám e kietlen part,
de aki titkon a füléhez tart

magányban, éjben, emberektől távol:
annak mesélek egy más, szebb világról.
pircsi09, 2018. augusztus 09. csütörtök, 17:19
Sziget - Kormányablak működik a fesztiválon
Tuzson Bence hangsúlyozta: a Szigeten működő kormányablakbuszban szinte az összes olyan szolgáltatást igénybe lehet venni, ami a fesztiválon kívüli kormányablakban is igénybe vehető. Beadható kérelem személyi igazolvány, útlevél készítésére és az emberek segítséget kaphatnak elveszett okmányaik pótlásában is.

Olyan államot építünk, ahol a szolgáltatás elsődleges. Az országban immár 297 helyen működik kormányablak, és ezekben az állampolgárok az állam tevékenységével mint szolgáltatással találkoznak. Az emberek egyrészt megkapják, ami jár nekik, másrészt elmondhatják véleményüket az állam működéséről. Ezeket a véleményeket mi komolyan vesszük - fogalmazott az államtitkár.

Fontosnak nevezte, hogy a fiatalok a Szigeten is képet alkothatnak a kormányablak, a járási hivatalok tevékenységről, és elmondhatják a véleményüket, amelyet figyelembe fognak venni a szolgáltatások továbbfejlesztésében.

Domokos Péter, a fővárosi kormányhivatal főigazgatója arról beszélt, hogy hogy harmadik éve működik a
velemenyezd, 2018. augusztus 09. csütörtök, 14:21
Gaztelugatxe sziget
szigetet egy szűk ösvény köti össze a parttal, melyen egy kétlyukú kőhíd ível át, s azután egy 241 fokos lépcsősor kanyarog fel a remetelakig. A helyi legenda szerint, aki a kápolna harangját háromszor megkongatva kíván valamit, annak a kívánsága teljesülni fog.

A sziklás part lélegzetelállító képe, a nyughatatlan tenger zúgása a köveken és a gyönyörű tengeri madarak idevonzzák az
schuro, 2018. augusztus 08. szerda, 21:19
Emlékirat
Ihász- Kovács Éva dr. költő, író emlékére
(1930. 05.16- 2013. 06. 08.)

Öt éve hagyott el bennünket e földi létben, hívó szóra ment az Úrhoz, hogy ott teljesítse, folytassa feladatát, a szép magyar nyelv, a gondolatok vers formába tömörítését, és az irodalom magasztos művelését.
Hatalmas érték rohanó világunkban a valódi gyöngyszem, hiánya nagy űrt hagy a szellemi élet egén. Igaz kristály volt ő, ki szívével, lelkével, és minden idegszálával az emberek szolgálatában állt.
Mosolya biztatás, jelenléte örömet adó, és sokirányú tudását úgy osztogatta szerteszét, mint ahogyan a rét, tarka virágait tárja elénk. Szerényen, nem hivalkodóan élt, és kitárt karjával magához ölelte a világot. Aki ismerte szerette, aki írásaival találkozott máris barátjának érezte. Munkáiban semmi erőltetettség, könnyeden tárt verset, prózát az olvasó elé, és szóvirágai behintették a szürke hétköznapokat fénnyel.
Szerettem őt, és szeretem, tisztelem emlékét. Hiányzik, nagyon hiányzik. Rá lehet mondani, hogy
cserhat3, 2018. augusztus 08. szerda, 17:52
Enneagram - Fejlődési szintek / Hogyan fogjunk hozzá?
közéleti szerepükben jellemzően az adott típusra, függetlenül attól, hogy magánemberként milyenek lehetnek.

Az utolsó, amit a leíró fejezetekkel kapcsolatban meg kell említeni, az az, hogy a zárójelbe tett idézetek elsősorban az adott típus személyesebb jellegű bemutatására szolgálnak. Ha nincs megadva a forrásuk, akkor ezek nem konkrét idézetek.

Lehet, hogy nagyon gyorsan felismerjük saját magunk és néhány közeli barátunk típusát, de az is előfordulhat, hogy nehezünkre esik az emberek "beskatulyázása", és nem tudjuk, hogyan is fogjunk hozzá. Mindkét eset teljesen természetes. Nem mindig nyilvánvaló, hogy melyik típusba tartozik valaki, és saját képességeink kifinomítása is időbe telik. Ne feledjük, hogy olyanok vagyunk, mint a kezdő orvostanhallgató, akinek meg kell tanulnia, hogyan diagnosztizáljon egy sor igen különböző állapotot - egészségeseket és egészségteleneket egyaránt. Kell némi gyakorlat ahhoz, hogy megtanuljuk a fő tünetek azonosítását és azt, miként ismerhető fel azokból a
eposz, 2018. augusztus 08. szerda, 14:57
Napi áhítat- Napi áhítat - Hitből jövő félelem
területére. Úgy ellepik a föld színét, hogy látni sem lehet a földet, és megeszik a maradékot, amelyet a jégeső megkímélt, és így megmaradt nektek. Lerágnak minden fát, amely a mezőn nő. Sőt tele lesz velük a házad, összes udvari embered és valamennyi egyiptomi háza. Nem láttak ilyet sem őseid, sem azoknak ősei mind a mai napig, amióta ezen a földön laknak. Ezzel megfordult, és kiment a fáraótól.
A fáraótól ekkor megkérdezték az udvari emberei: Meddig lesz még vesztünkre ez az ember? Bocsásd el ezeket az embereket, hogy áldozattal szolgálhassanak Istenüknek, az ÚRnak! Még mindig nem veszed észre, hogy pusztulóban van Egyiptom? Ezért visszavitték Mózest és Áront a fáraó elé, aki így szólt hozzájuk: Menjetek, szolgáljatok áldozattal Isteneteknek, az ÚRnak! De kik fognak elmenni? Ifjainkkal és véneinkkel megyünk - felelte Mózes -, fiainkkal és leányainkkal, juhainkkal és marháinkkal megyünk, mert ünnepet ülünk az ÚRnak. Ő azonban ezt mondta nekik: Úgy legyen veletek az ÚR, ahogyan én
katalin_53, 2018. augusztus 07. kedd, 09:49
Farkas Anna
közül.........

Egy vagyok a sok közül,
kinek lelke repesve örül,
ha másoknak szívét kitárja,
s reménnyel néz ki a világra.

Ki versben mondja el,
mit gondol, mit hisz el,
szép szót versben hint,
mindenkinek szeretettel int.

Öröm, szeretet világa ez,
ha elmondhatja mit érez,
segíteni boldogság nekem,
bánatra a gyógyírt teszem.

Bízni emberekben, a világban,
bízni a jövőben, hinni a mában.
Jótettünk ha célunkat elérte,
boldogan mondjuk: "Ez megérte!"


Emlékezés

Van-e a földön még őszinte igaz szerelem?
Nélküled már nem olyan semmi sem.
Régóta minden csak fájó emlék,
szívemnek nincsen menedék.

Többé nem hallom szerelmem elnémult szavát,
a
menusgabor, 2018. augusztus 06. hétfő, 20:30
1/1415
Képek, videók
Na Igen van ez így..
alvaro-hopihe
2018. augusztus 05. vasárnap, 09:23
Igen Ennyi !!
alvaro-hopihe
2018. augusztus 01. szerda, 09:17
Igen valóna csak rossz !!
alvaro-hopihe
2018. július 26. csütörtök, 08:30
Ha valódi Igen !
alvaro-hopihe
2018. július 09. hétfő, 10:34
igen.png
menusgabor
2018. július 02. hétfő, 19:13
igen-png2.png
menusgabor
2018. július 02. hétfő, 19:12
Sajnos igen.
alvaro-hopihe
2018. június 28. csütörtök, 16:41
Na igen.
alvaro-hopihe
2018. június 28. csütörtök, 09:10
Igen taposni kell valóban
alvaro-hopihe
2018. június 19. kedd, 14:46
Nagy a mi Urunk és igen e
katalin_53
2018. május 29. kedd, 07:43
Sajnos Igen.
alvaro-hopihe
2018. május 25. péntek, 09:58
vidámak 91.JPG
feviroza
2015. szeptember 01. kedd, 00:17
vidámak 90.JPG
feviroza
2015. szeptember 01. kedd, 00:17
vidámak 9.JPG
feviroza
2015. szeptember 01. kedd, 00:17
vidámak 89.JPG
feviroza
2015. szeptember 01. kedd, 00:16
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.