Regisztráció  Belépés
2018. július 21. szombat | 29. hét | 202. nap | 11:37 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tallóztam
Lokomotiv Moszkvában töltse. Azonban nemcsak karrierjére figyelt, hanem egy egészen fantasztikus gesztust is gyakorolt: édesapjával, Jozóval úgy döntöttek, hogy újjáépítik szülőfalujuk katolikus templomát. Az építőmérnök édesapa megtervezte, Vedran Ćorluka pedig kifizette a költségek nagy részét. Nemes gesztusát később így kommentálta:

Nagyon fontos a hitem a családomnak, és nekem is. Habár családom elköltözött és Zágrábban él, de a szülőfalum mindig fontos szerepet fog betölteni az életemben. Az emberek büszkék arra, hogy honnan származnak, természetes, hogy a háborút követően igyekeznek segíteni. Én is így tettem, nemcsak anyagilag, hanem fizikailag is segítettem a munkában. A templomnak fontos szerepe van a falu életében: kicsi voltam a háború kitörésekor, nem emlékszem sok dologra, De azt tudom, hogy milyen fontos szerepe van a templomnak egy falu életében.

Íme a templom, amelyet a 101-szeres válogatott, orosz bajnok - és kupagyőztes, horvát bajnok- és kupagyőztes Vedran
horvathnemagdi, 2018. július 18. szerda, 19:41
Az orvoselit mindent megtesz, hogy megmaradjon a hálapénz
azt mondani, hogy a betegek bizalmát féltették, pedig éppen ezekkel a húzásokkal lehet elveszíteni azt. Ez egy inkorrekt túlélési taktika, Éger István is ezt választotta.

Ha kongatnák a vészharangot, meghallaná valaki?

A közvélemény. Nincsenek csodák, csak komoly nyomásgyakorlással lehet elérni a legkisebb változást is. A MOK az orvostársadalom legteteje, az ő szavuknak súlya van akkor is, ha csak annyit dobnak be, hogy etikai kódex és akkor is, ha kiállnak és azt mondják, hogy emberek, az orvostársadalom lassan elfogy, baj van, segítség. De a MOK nem proaktív, csak fut az események után, már ha tudomást vesznek róluk egyáltalán.

Az új miniszter, Kásler Miklós is orvos, ő hozhatja el a kánaánt?

Kásler Miklós az Emminél jóval kisebb rábízott feladatot sem tudta ellátni. Meg kellett volna szerveznie az onkológiai központok rendszerét. Akit valóban érdekel, hogy Kásler Miklós mit tett le az asztalra, az nézze meg a statisztikákat: világviszonylatban a harmadik
tinka1951, 2018. július 18. szerda, 17:22
Ivan Rakitic: 4,5 millióan leszünk a pályán
óriási a lelkesedés a franciák elleni meccs előtt. A válogatott ásza, Ivan Rakitic a finálé előtti sajtótájékoztatón elmondta, 4,5 millióan mennek neki Franciaországnak vasárnap. Ez nem csak nekünk lesz történelmi meccs, hanem az egész országnak, valamennyi horvátnak. 4,5 millió ember lesz ott a pályán velünk. Elég, ha megnézzük a felvételeket az utcákról, nem is tudom kifejezni, hogy mennyire örülök ennek. Bárcsak akkora stadionban játszanánk, ahol elférne egész Horvátország - tuti eljönnének az emberek! . mondta a középpályás.
Rakiticék a kieséses szakaszban zsinórban háromszor játszottak 120 percet (kétszer büntetőpárbajra is sor került), ám a Barcelona sztárja amondó, vasárnapra összeszedik magukat, és teljes erőbedobással szállnak majd ringbe a világbajnoki aranyéremért. Egymást fogjuk húzni, erősek leszünk, tudjuk, hogy életünk legfontosabb mérkőzése lesz. Szeretnénk emelt fővel elhagyni majd pályát; hogy elmondhassuk magunkról, mindent beleadtunk. Csak egy kis szerencsére lesz
maroka, 2018. július 14. szombat, 06:18
Tallóztam
hogy a professzor új módszere valóban garantálja-e a krónikus fájdalom felszámolását és a jó egészség helyreállítását? Íme a tanulmány eredményei:

Prof. Scott 4 hetes kezelésének dokumentált eredményei, amelyet a Magnetotherapy in Health&Disease orvosi magazinban tettek közzé:

A kérdőíves kutatásokból az derül ki, hogy a résztvevők megszabadultak a fájdalomtól és a lábfájástól valamint a vádlijukban jelentkező görcsöktől a biomagnetikus talpbetétek használata után.
Az emberek 97%-a megszabadult a kínzó reumatikus és arthrózisos fájdalomtól mindössze 8 perc alatt.
A vizsgáltak 94,9% néhány perces sétát követően a biomagnetikus talpbetéttel megszabadult a migréntől.
A kutatások kimutatták, hogy a talpbetétek pozitív hatással vannak a szervezet működésére, különösen az emésztés során, az idegrendszer, az izomzat és a húgyúti rendszer folyamatai során.

A kúra eredményei, amelyet a kutatási kísérlet közben rögzítettek*

*Szerkesztőségi
horvathnemagdi, 2018. július 11. szerda, 21:26
Döntés
"Pilátus ekkor ismét hozzájuk fordult, mert szerette volna szabadon engedni Jézust." (Lk 23,20)

Pilátus mindvégig nagy érdeklődéssel és őszinte megbecsüléssel volt Jézus iránt. Talán már előzőleg is hallott felőle. Most, amikor Jézus előtte áll, sem tud érdeklődés nélkül keresztülnézni rajta. A vesztét azonban az okozza, hogy azt hiszi, mindez - az érdeklődés, a jóindulat - elég. Azt reméli, hogy megúszhatja döntés nélkül. Elküldi Heródeshez, hátha majd ő dönt helyette. Próbál alkudozni, a világnak is, és az Úrnak is kedvében járni. "Megfenyítem azért, és elbocsátom" - gondolja. De nem lehet, mert a világ sem éri be félmegoldással. Egy "gyöngéd" kéz, a felesége megpróbál segíteni, hogy ne döntsön Jézus ellen. Ő azonban még így sem képes dönteni. A többségre bízza. Mintha a többség döntené el az igazságot! Végül, ilyenformán mégiscsak ő döntött. De nem Jézus mellett!
Jó szándékkal a kárhozat felé! Nem lehet langymeleg, arany középutas keresztyénséggel kétfelé sántikálni! Az ilyen tudathasadásos
kalmanpiroska, 2018. július 11. szerda, 07:04
Hogy megszabadítson az őseinktől eredő hiábavalóságtól
meghalt...

28. Hogy megszabadítson az őseinktől eredő hiábavalóságtól

"Nem veszendő dolgokon, ezüstön vagy aranyon váltattatok meg atyáitoktól örökölt hiábavaló életmódotokból, hanem drága véren, a hibátlan és szeplőtlen Báránynak, Krisztusnak a vérén."
1Péter 1,18-19

A nyugat szekuláris (világi) emberei, és az animista (a szellemekbe vetett hitű) törzsek primitív népei között közös vonás, hogy az ősöktől eredő kötöttség erejében hisznek. Ezt különböző névvel illetik. Az animista emberek ősi szellemek és az átkok átvitelének kifejezéseivel beszélhetnek. A világi emberek genetikai befolyásról, vagy az alkoholista, érzelmileg sivár szülők rossz hatásáról beszélnek. Mindkét esetben egyfajta fatalizmus érzés van, hogy együtt kell élni az átokkal vagy az ősöktől származó sérülésekkel. A jövő hiábavalónak tűnik, és nélkülözi a boldogságot.
Amikor a Biblia azt mondja, hogy ,,Nem veszendő dolgokon váltattatok meg atyáitoktól örökölt hiábavaló
kalmanpiroska, 2018. július 08. vasárnap, 15:50
A 10 legszebb hajó temető
megbízóknak.

Alang hajó temető - Indiában ahol szintén hasonló körülmények között dolgoznak az emberek, mint Pakisztánban. Ez a hely a világ összes hajóbontásának legalább az 50%-át bonyolítja le. Az itteni munkások is kénytelenek éhbérért dolgozni. 1983-ban már nagyon sok nemzetközi tiltakozást
schuro, 2018. július 07. szombat, 21:32
Hét amerikai volt ENSZ-nagykövet arra kéri Mike Pompeót, állítsa vissza a palesztinokat segítő szervezet támoga
Hivatalának (UNRWA) legnagyobb anyagi támogatója volt, tavaly jelentős mértékben csökkentette hozzájárulását, és az idén - a korábbi 365 millió dollár helyett - csupán mintegy 60 millió dollárt juttat a szervezetnek.

A nyílt levelet aláíró volt nagykövetek - akik között republikánus és demokrata párti elnökök idején kinevezett diplomaták egyaránt vannak - hangsúlyozták: a kieső összeg miatt megkérdőjeleződik, hogy ez a szakosított ENSZ-szervezet képes-e oktatást és egészségügyi ellátást biztosítani emberek milliónak. A diplomaták szerint ennek biztonságpolitikai következményei is vannak az Egyesült Államok szoros szövetségeseire, köztük Izraelre és Jordániára nézve is.

"Sürgetjük az Egyesült Államok által nyújtott támogatás visszaállítását" - fogalmaznak a volt ENSZ-nagykövetek, akik a levelet elküldték Nikki Haley jelenlegi amerikai ENSZ-nagykövetnek és John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadónak is (aki George W. Bush elnöksége idején szintén volt ENSZ-nagykövet).

A levelet a demokrata
velemenyezd, 2018. július 02. hétfő, 21:09
ARANYOSI ERVIN: A szívek szabója
ARANYOSI ERVIN: A szívek szabója

Élt egy szabómester, szíveket foltozott.
Hozzá a sok ember, sok-sok munkát hozott.
Mert a szép szívüket sok sérelem érte,
s bár a szabó bérét vastagon megkérte,
ki sem látszott sajnos, a temérdek munkából,
s a szabóműhelytől egy nap sem volt távol.
Nagyon unta pedig e monoton munkát.
Mindig csak ugyanaz! Hidd el, te is unnád!

Kíváncsi lett tehát, a szívet mi bántja,
mi okozza vesztét, mért romlik el pántja?
Hová lesz belőle a sok tiszta érzés,
mért ül ki színére megszakadás, vérzés.
Miért változik meg mesés dobbanása,
s amikor kiürül, a csend koppanása
mért okoz fájdalmat, úgy hogy belé szakad,
ez a sok fájdalom, vajon miből fakad?

Egy napon úgy döntött, utána jár végre,
miért fáj a sok szív, miért hullik vére.
Letette a munkát, bezárta a
vorosrozsa66, 2018. július 02. hétfő, 19:07
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!
pantoténsav, a B1- és a B6-vitamin.
• Ajánlatos, különösen az édesszájú 0-ás vércsoportúak számára, a glutamin fogyasztása. Ez egy aminosav, ami ingerületátvivő anyagok csoportjába tartozó gamma-amino-vajsavvá alakul át. Amikor szénhidrátot kívánunk, tegyünk 500 mg-ot egy pohár vízbe.
• Akinek folsavhiánya van, általában rosszul reagál az antidepresszánsokra. A 0-ás vércsoportúaknak folyamatosan kellene folsavat szedniük.
AB-és vércsoport
Az A-vércsoporthoz tartozó emberek nehezebben emésztik az állati fehérjéket, inkább a szénhidráttartalmú rizs és gabonatermékeket, a növényi táplálékot hasznosítják, könnyebben át tudnak térni a vegetáriánus táplálkozásra, míg a B-vércsoportúak emésztőrendszerüknek köszönhetően igen változatosan táplálkozhatnak, viszont az ételeket olyan nagy hatékonysággal képesek feldolgozni, hogy hajlamosabbak a hízásra. Most lássuk, milyenek az AB-vércsoportúak adottságai! Az AB-vércsoportúak az emberiség elenyésző hányadát teszik ki, mindössze
irmus, 2018. július 01. vasárnap, 15:40
Keresztény történet- Az okos szüzek felelőssége
való találkozást. Nem fukarság, vagy a szeretet hiánya miatt nem kaphattak az olajból, hanem azért, mert minden egyes okos szűznek csak annyi olaja volt, ami épp elég az út végéig.
A történet azt ábrázolja, hogy a gyülekezetekben okos és balga szüzek egyaránt vannak. Ott ülnek egymás mellett az istentiszteleteken. Ugyanazt az igehirdetést hallják, és tudják, hogy Jézus vissza fog jönni , és elválasztja azokat, akiket magával visz a mennybe. A balgák természetesen ide sorolják magukat. Hiszen jó emberek, és nem követtek el semmilyen kirívó bűnt. Szerintük mások azok, akiket az ítélet kirekeszt a menyegzőről. Például a szomszédot, mert......., vagy a kollégát, amiért........, a rokont, aki képes volt........., és a gyülekezeti testvért, kifogásolható élete miatt. A példatár folyamatosan frissül és bővül, akár az ujjlenyomat gyűjtemény a bűnügyi nyilvántartásban.
Az okosok már régen tudják, hogy a balgák csak áltatják magukat. De felelősséget éreznek értük, mert amíg egy
katalin_53, 2018. június 30. szombat, 08:30
Pozitív megerősítő állítások mindennapra
Örömmel és bátran kezdek minden új dolognak.

Bármilyen helyzetbe kerülök, nyugodt és higgadt maradok.

Örömmel végzem a rám bízott feladatokat.

Minden helyzetben feltalálom magamat.

Tanulékony vagyok, az új dolgokat örömmel fogadom.

Jó kedvvel teszem a dolgomat.

Figyelmemet remekül tudom összpontosítani.

Értékes és egyedi ember vagyok.

Mindenkiben észreveszem a jót, a szeretetreméltót.

Szeretem az embereket, szívesen segítek rajtuk.


Elfogadom mások szeretetét, segítségét.

Őszinte és becsületes vagyok.

Gondolataimat bátran megosztom másokkal.

Érzéseimet a megfelelő formában mindig őszintén kimutatom.

Emlékszem a számomra fontos dolgokra.

Jó a memóriám.

Remek ötleteim támadnak.

Könnyedén és örömmel tanulok.

Bármibe is kezdek, sikerre viszem azt.

Minden
dukaduka, 2018. június 30. szombat, 08:30
1/549
Képek, videók
Moszkvában végzett :))
meki77
2012. május 02. szerda, 07:34
Kiev 1965 moszkvában.jpg
il1321
2009. május 07. csütörtök, 11:52
Fantasztikus fa.jpg
pacsakute
2018. április 16. hétfő, 20:57
FANTASZTIKUS.png
bobecili
2017. szeptember 15. péntek, 16:46
FANTASZTIKUS-SZÍNEK.gi f
bobecili
2017. szeptember 15. péntek, 12:44
EZ--FANTASZTIKUS-LETT. gif
bobecili
2017. szeptember 15. péntek, 12:42
Fantasztikus ötletek
sanci81
2017. június 10. szombat, 17:27
Fantasztikus kép.jpg
pacsakute
2017. február 20. hétfő, 21:31
Fantasztikus napot kíváno
ildikocsorbane2
2015. szeptember 29. kedd, 17:05
Fantasztikus hely.jpg
pacsakute
2015. július 01. szerda, 14:42
Édesapánk emlékére
irmus
2018. július 02. hétfő, 07:25
Édesapám eml..jpg
pommerevi54
2017. november 02. csütörtök, 19:27
vers-edesapanak.jpg
menusgabor
2017. június 17. szombat, 22:34
ÉDESAPÁM.
marikaszanto
2017. május 29. hétfő, 19:31
gyászos édesapa...jpg
zsokica45
2017. január 11. szerda, 15:52
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.