Regisztráció  Belépés
2018. január 20. szombat | 3. hét | 20. nap | 12:08 | Fábián, Sebestyén
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
egy hadsereget cigányokból, és küldjük rá Erdélyre. Ha nyerünk, miénk Erdély.
Ha veszítünk, miénk Magyarország."


Kérdés: Ön támogatná, hogy a lakóhelyén európai cigány központ létesüljön?
'nagyvas' — 2013.01.09. 13:17 (#43)
Erről mi a véleményetek?

Bayer Zsolt: A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik...

,,A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult
foxworkinspace, 2018. január 20. szombat, 04:58
Kötelező olvasmány?
Alkotmányt és egyéb jogintézményeket és azok függetlenségét helyreállítania, a Legfőbb Ügyészt eltávolítania stb. stb. Ez már történelem, a kocka el van vetve.

Az idő ismét engem igazolt. Tíz hónappal ezelőtt meghirdettem a Kifosztottak Koalícióját. A kifosztott devizahitelesek számára egyetlen kiút kínálkozik és az nem más, minthogy 2018. április 8-án A Haza Pártjára voksolnak mindannyian. Ha nem teszik meg, akkor azzal saját végzetüket pecsételik meg. Ilyen egyszerűek néha a bonyolult dolgok emberek.

Az elkövetkező tíz napban, 4200 honfitársunkat keressük meg levélben vagy telefonon. Olyanokat, akik valaha regisztráltak honlapunkon és felajánlották együttműködésüket. Arra kérem Önöket, hogy mielőbb válaszoljanak megkeresésünkre. Az Önök aktív, gyors és hathatós segítsége nélkül, nem lesz meg a lehetősége hárommillió devizaadósnak, hogy ránkszavazzon, még akkor sem ha akarna.

Még négy megyében jelöltekre is szükségünk van, és főleg Budapesten, hogy meglegyen mind a 106
gabfe, 2018. január 19. péntek, 13:38
Halálunk előtti nagytakarítás
másoknak terhet nem jelentve érdemes élni az életünket.

A svéd kultúra sem volt védtelen ugyanakkor a tömegfogyasztástól és a felesleges tárgyak felhalmozásától, ami az elmúlt évtizedekben jellemezte a nyugati társadalmakat. Magnusson ki is tért erre a Guardian újságírójával beszélgetve: míg régebben a biztonság szinonimájaként jellemzett Volvo volt az a termék, ami leírta Svédországot, ma a H&M és az Ikea, két olyan cég, melynek termékei jó, ha öt évig kihúzzák. Ez pedig megváltoztatta az emberek hozzáállását a tárgyakhoz.

Magnusson beszél arról is, hogy a haláltakarítás nem feltétlen egy egyszeri cselekedet, inkább egy folyamat, mely során fokozatosan építjük le magunk körül a felesleges tárgyakat, és melynek úgyis csak a halálunkkor lesz vége.

Legalább beszélünk végre a halálról
Magnusson könyve egyfelől jól illeszkedik az elmúlt évek már említett rendteremtési sikerkönyvei közé, de közben van egy másik trend is, amit jókor kapott el, látványos, hogy a halál témája
lovaszmarika, 2018. január 17. szerda, 17:42
Soltész Miklós: Magyarország megőrzi a keresztény kultúra értékeit
Soltész Miklós azt mondta, köztudott, hogy a jáki templom milyen kultúrtörténeti, építészeti és szakrális jelentőséggel bír, éppen ezért megújítása nemcsak a katolikus emberek, a hívők számára fontos, de mindenkinek örömöt okoz, aki tiszteli és óvni szeretné a múlt értékeit.

Hozzáfűzte: olyan mértékű és léptékű templomfelújításra, mint amilyen hamarosan Jákon kezdődik, talán csak a bélapátfalvai ciszterci templom felújítása hozható fel példaként, amire másfél évvel ezelőtt a kormány szintén 2 milliárd forintot adott.

Soltész Miklós a sajtótájékoztatón a térségben zajló további templomfelújításokról szólva kiemelte, hogy a szentgotthárdi Nagyboldogasszony templom felújítása 550 millió forintos támogatással valósulhat meg, illetve a közeljövőben megújul a magyar és osztrák határ közvetlen közelében lévő rönöki templom is.

V. Németh Zsolt, a földművelésügyi tárca államtitkára, a térség országgyűlési képviselője emlékeztetett arra, hogy 2013-ban 150 millió forintos kormányzati támogatásból a
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 13:23
Kiktől is kell félnünk?
TERRORIZÁLTÁK A VILLAMOS UTASAIT

A Class FM hírszerkesztő-hírolvasója osztotta meg a Facebookon.

https://www.facebook.com/erzsebet.veress.9/posts/1103781499644077

Azért be is olvasnak neki:
" Irónikus módon az ön munkája is részben arról szól, hogy ezt az életképtelen világnézetet propagálja. Sajnos önök nevezik a cigánybűnöző elkövetőt "fiatalembernek" a hírekben akkor ha elkövető és romának ha áldozat. Sajnos önök nevezik fasisztának, neonácinak azokat az embereket, szervezeteket, pártokat akik erre az egyre súlyosbodó problémára felhívják a figyelmet."

https://kuruc.info/r/35/157355/

Veress Erzsébet Liza időközben úgy döntött, eltávolítja bejegyzését - talán munkáltatója követelésére, talán politikai korrektségből, nem tudjuk. Mindenesetre álljon itt a képernyőfényképe az utókor számára (a teljes szöveg itt): https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/veresserzsebetliza02.jpg
yaskane, 2018. január 15. hétfő, 09:31
Tornatermet adtak át a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Besenyszögön
az ember, a lelke is kell, hogy erősödjön" - fogalmazott.

Hozzátette: a 400 millió forintos beruházás rendkívül gyorsan, mintegy fél év alatt valósult meg. Az államtitkár megköszönte az ezt segítő példaértékű összefogást a fenntartónak, az önkormányzatnak, a kormányhivatalnak és a beruházás megvalósításában résztvevőknek.

Soltész Miklós gratulált a szolnoki vízilabda-és kosárlabdacsapatok eredményeihez, és reményét fejezte ki, hogy a besenyszögi iskola diákjai közül is hasonlóan tehetséges emberek kerülnek ki, akik "építik a nemzet közösségét".

Tóth Gábor, a fenntartó Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet igazgatója elmondta: a több mint 1400 négyzetméteres létesítményen belül 900 négyzetméter csak a küzdőtér, de öltözők, szertárak és ezekhez kapcsolódó helyiségek is épültek. A beruházás kivitelezője a szolnoki Qualitat Kft. volt - említette meg.

Balogh Zoltán, Besenyszög független polgármestere elmondta: a korábbi tornaterem már életveszélyesvolt, 2016 nyarán a
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 14:53
Német kormányalakítás - Véget ért az eddigi kormánypártok előzetes egyeztetése, hivatalos koalíciós tárgyalást
A megbeszélések több mint 24 órán keresztül tartó utolsó fordulója után a Kereszténydemokrata Unió (CDU), a Keresztényszociális Unió (CSU) és a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) küldöttsége egyaránt egyhangúlag döntött arról, hogy pártjuk illetékes testületeinek a hivatalos koalíciós tárgyalások elkezdését javasolják - jelentette be Angela Merkel kancellár, a CDU elnöke, Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a CSU elnöke és Martin Schulz, az SPD elnöke.

Mindhárman kiemelték, hogy elégedettek az egyezetés eredményével. Horst Seehofer elmondta, hogy akár már húsvét előtt is megalakulhat a következő szövetségi kormány, amelynek révén "négy nagyon jó év" következik Németországban.

Angela Merkel megjegyezte: az előzetes egyeztetés annyira alapos és mélyreható volt, hogy a hivatalos koalíciós tárgyalás viszonylag könnyű lehet. Hangsúlyozta, hogy a megállapodásért mindhárom fél nagy erőfeszítéseket tett, "mindenki átlépett a saját árnyékán".

Hozzátette, hogy a megállapodást rögzítő dokumentum
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 13:22
Török kormányszóvivő: az alkotmánybíróság átlépte a törvényes határt a két újságíró szabadlábra helyezésekor
írásaiban puccsra hívó üzeneteket fogalmazott meg és rossz hírben tüntette fel a kormányt, Altant pedig azzal, hogy terrorszervezet tagjaként megpróbálta megdönteni az ország vezetését.

Alpay korábban a Gülen-mozgalomhoz kötődő legnagyobb napilapnál, a Zamannál dolgozott, amelyet a puccskísérletet követően bezárattak.

Recep Tayyip Erdogan török államfő a közelmúltban kijelentette, hogy a terrorizmus "nem magától terem", "kertészei" a vezércikkírók, véleményvezérek. "Ezek a kertészek azok, akiket az emberek gondolkodónak tekintenek. Az újságjaikban megjelenő vezércikkeikkel öntöznek. Egy napon pedig terroristaként jelennek meg az ember előtt" - fogalmazott Erdogan, aki egyúttal a sajtószabadság éllovasának nevezte országát.

Törökországban a 2016-os puccskísérlet után bevezetett rendkívüli állapot keretében száznál is több újságírót helyeztek előzetes letartóztatásba, és megannyi sajtóorgánumot arra hivatkozva, hogy terrorista propagandát terjesztenek. Törökország ugyanis terrorszervezetté
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 12:22
A török alkotmánybíróság elrendelte két bebörtönzött újságíró szabadlábra helyezését
napilapnál, a Zamannál dolgozott, amelyet a puccskísérletet követően bezárattak.

Az alkotmánybíróság a fogvatartottak egyéni jogorvaslati kérelmének elbírálása után döntött szabadlábra helyezésük mellett. Az NTV török hírtelevízió úgy vélekedett, hogy a határozat több tucat hasonló perben precedens értékű lehet.

Recep Tayyip Erdogan török államfő a közelmúltban kijelentette, hogy a terrorizmus "nem magától terem", "kertészei" a vezércikkírók, véleményvezérek. "Ezek a kertészek azok, akiket az emberek gondolkodónak tekintenek. Az újságjaikban megjelenő vezércikkeikkel öntöznek. Egy napon pedig terroristaként jelennek meg az ember előtt" - fogalmazott Erdogan.

A török elnök a "dolgozó újságírók" szerdán ünnepelt törökországi napján a sajtószabadság úttörőjeként említette hazája sajtóját.

Törökországban a 2016-os puccskísérlet után bevezetett rendkívüli állapot keretében sok újságírót helyeztek előzetes letartóztatásba, és megannyi sajtóorgánumot bezártak terrorpropaganda vádjával.

A
velemenyezd, 2018. január 11. csütörtök, 17:54
Felmérés: a magyarok több mint fele havonta takarít meg
Az Intrum Justitia, Európa vezető követeléskezelő vállalatcsoportja évente készíti el az Európai fogyasztói fizetési jelentését, az idei kutatásban 24 országból 24 401 európai, köztük 1006 magyar állampolgár vett részt.

Kis Annamária, az Intrum Justitia üzletfejlesztési és értékesítési igazgatója a közleményben kiemelte, hogy a magyar megtakarítási szokások kevés kivételtől eltekintve megegyeznek az európaiakkal.

Az egyik magyar sajátosság, hogy inkább lakásra spórolnak az emberek, mint utazásra. Abban is eltér a magyar gyakorlat az európai átlagtól, hogy Magyarországon felülreprezentált a készpénz megtakarítási célú használata - hívta fel a figyelmet Kis Annamária.

A 2017 novemberében készített kutatás szerint a 18-34 évesek között 10-ből 6 magyar rendszeresen megtakarít, az 50 évnél idősebbek körében 10-ből 4 megkérdezett tesz félre havonta.

A felmérés kimutatta, hogy a megkérdezettek döntő többsége, több mint 60 százaléka az előre nem látható kiadásokra tesz félre.

Az
velemenyezd, 2018. január 11. csütörtök, 16:19
Tallóztam
Az élet 12 legnagyobb titka, amit elfelejtett az emberiség...

Hirdetés

Gilbert Ross; Minél többet merengek az életről, annál inkább bebizonyosodik: A mai ember legnagyobb átka a feledékenység. Mint egy lopakodó rossz közérzet, a feledékenység úgy itatja át az emberek életét és cselekedeteit. Külön-külön egyénileg, történelmileg és kulturálisan is a feledékenység bűvöletébe estünk. Nem csak a múltunkat felejtettük el, hanem azt is, hogy a jelen helyzetünkért, ugyanakkor a jövőnkért is mi vagyunk a felelősek. Személyes szinten, a mi ego-alapú tudatállapotunknak az a küldetése, hogy ebben a feledékeny állapotba maradjon - megszakadjon a kapcsolat lényünk egészével, az élet hálózatával és az egyetemes tudattal.

pexels-photo-248074

Kollektív szinten ezt a feledékenységet állandósítják és megerősítik társadalmi és kulturális eszközökkel - elsősorban a tudattalan fogyasztói realitás, továbbá hamis életmód és a materialista szemlélet
horvathnemagdi, 2018. január 09. kedd, 15:51
Tanmesék - igényeseknek
Szeretetet hívtad, ahova ő megy, oda mi is vele tartunk. Ahol Szeretet van, ott megtalálható a Jólét és a Siker is!


INDIÁN BÖLCSESSÉGEK

Hallgass türelemmel, mert különben a saját nyelved fog megsüketíteni!

Mikor egy idős indián beszél légy csöndben, és figyelj!

Kinek sok gyermeke van, sok otthona van.

Az álmok bölcsebbek, mint az emberek.

Emlékezz, a gyermeked nem tulajdonod! A Nagy Manitu (Isten) küldte hozzád.

Nincs halál, csak világok változása.

Minél többet adsz, annál több jó dolog történik veled.

Mindenki a saját bírája.

Sose ülj, mikor az idősek állnak.

Lopott étel sosem tesz jóllakottá.

Az igazság nem történik, hanem van!

Evés előtt mindig legyen időd megköszönni az ételt!

Ha odafigyelsz a suttogásra, nem kell kiabálást
menusgabor, 2018. január 08. hétfő, 18:00
1/536
Képek, videók
hofi-pöcegödör.png
astropapa58
2016. április 12. kedd, 20:32
Nő a színvonal
kp-4a
2007. augusztus 12. vasárnap, 10:01
a szinvonal :)
kristof205
2007. február 12. hétfő, 14:43
bayern_porto0421.jpg
maroka
2015. április 21. kedd, 21:47
FC Bayern München.jpg
agica2004
2014. október 05. vasárnap, 15:59
bayertrk.gif
wiwat
2013. június 25. kedd, 15:23
bayer2.jpg
wiwat
2013. június 25. kedd, 15:17
Bayer Béla Fohász.jpg
mester126mari
2013. január 15. kedd, 16:10
Bayern München.PNG
luta77
2011. október 05. szerda, 16:12
Bayer Friderika 40.jpg
farkas1945
2011. március 11. péntek, 12:49
Bayern.jpg
boravw
2010. január 17. vasárnap, 21:13
43_bayer_h.jpg
mezixy
2009. február 09. hétfő, 17:35
bayern
buldi1
2008. november 15. szombat, 17:58
Bayer - M. Uriasszonyok l
rece-fice
2008. november 10. hétfő, 17:52
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.