Regisztráció  Belépés
2018. május 24. csütörtök | 21. hét | 144. nap | 11:51 | Eszter, Eliza
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Az elmúlt nyolc év eredményeit összegzi a Hajrá, magyarok!
fiatalok napi szinten sportoljanak, hogy Magyarország minél több nagy presztízsű sportesemény házigazdája legyen és hogy a sportoláshoz megfelelő, modern infrastruktúra álljon rendelkezésre. Hozzátette: felmérések alapján minden sportra fordított egy forint két forint megtakarítást eredményez az egészségügyben. Ahogy fogalmazott, a Hajrá, magyarok! bemutatja az elmúlt nyolc év közösen elért eredményeit, s egyben köszönet a versenyzőknek, edzőknek, pedagógusoknak, szurkolóknak és sportújságíróknak az elvégzett munkáért.



Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár hangsúlyozta: a kormány felismerte, hogy a sport az élet minden szegmensére kihat, s ezért nemzetstratégiai ágazatként kezeli ezt a területet. A 2010 óta elért eredmények közül példaként említette a versenyengedéllyel rendelkezők számának ugrásszerű növekedését (2010: 242 ezer, 2017: több mint 500 ezer), a támogatott sportesemények számát (2010: 35, 2017: 113) és az infrastruktúra fejlődését. Kiemelte, hogy a versenyengedéllyel
velemenyezd, 2018. január 29. hétfő, 15:21
Farmerama adatok tölgy adatai 6.
legendája

Sziasztok!

Akkor a gyakran felmerülő kérdésekre itt egy csokorban igyekszünk válaszolni.
(Folyamatosan bővíteni fogjuk a kérdéseket.)
A tölgy jobb oldalán már ott van 250 csillag, azt miért vonták le tőlem, mikor én pilótapontokért cserébe értem el a szigetre?
Senkitől nem lett levonva csillag. A jobb oldalon az tapasztalatot jelent, bölcsességet, nem a felhasznált csillagok számát jelöli. Mindenki megkapta az eddig elvégzett küldetéseiért, és a szintlépésekért a csillagokat utólagosan.Visszamenőleg mennyi csillag is jár:
A küldetésekért könnyen ki tudjátok számolni, mennyi csillag jár számotokra - fentebb részletezve van, milyen feladatért mennyi jár.
A szintlépésért pedig: szinted száma mínusz 13.
Egy példa: ha valaki 60. szinten van, neki 47 csillag jár érte.
(A 13 onnan származik, hogy 14. szinttől van a tisztás, és onnantól jár szintenként 1 csillag, az első 13
kicsoda57, 2017. október 01. vasárnap, 16:25
Paksi bővítés - Aszódi Attila: hamarosan megkezdődhet az elvégzett munkák kifizetése
Hozzátette: a Paksi Atomerőmű bővítésénél mindig utólag fizetnek az elvégzett munka után.

Szólt arról, hogy Magyarország még nem fizetett a Paks II beruházás orosz fővállalkozójának az eddig elvégzett munkáért, éppen ezért fontos feladatnak tartják, hogy az orosz hitel lehívásával az első kifizetés rövidesen megtörténjen az eddig elkészített, engedélyezéshez is szükséges dokumentumok, tervek után a szerződésnek megfelelően.

Az államtitkár kiemelte, a villamosenergia előállításában az atomenergia megkerülhetetlen klímavédelmi és ellátásbiztonsági szempontok miatt.

Európában az atomerőművek fontos bázisát adják a villamosenergia-ellátásnak, a felhasznált villamosenergia egynegyede atomenergiából származik - jegyezte meg.

Aszódi Attila a műsorban hangsúlyozta, hogy Magyarországnak hosszú távon szüksége van az atomenergiára. Az ország energiapolitikája 40 százalékot szán az atomenergiának az évszázad végéig a villamosenergia-felhasználásban, a 60 százalék arányt pedig más forrásokból
velemenyezd, 2017. augusztus 23. szerda, 19:00
Hossó Andrea is fordítva ül a lovon
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1 _1326320839250&parent=
http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods=
onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe
*
Az, hogy már az 1970-es, 1980-as években is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas FÜGGETLENÍTETT PÁRT-apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a MUNKÁSSÁG volt a legszegényebb!

Ezek után már azon sem lehet csodálkozni, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebbek 20,7 %-a NEM VÉGEZTE EL A 8 ÁLTALÁNOST!!! És 1,2 %-a ANALFABÉTA volt!!!
(Egy 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés szerint. (KSH Statisztikai Évkönyv 1991.)

Nos, ez mind annak a magát szocialistának hazudó rendszernek a ,,SARA", amiben a mai napig dagonyázunk!!!
*
Teljességgel előnyt élveztek azok, akik, vagy szüleik:
*
- ,,a Magyar Szabadság Érdemrend(1),
*
- a Munkás Paraszt
furaila, 2017. július 31. hétfő, 15:47
Amit nem tudtál az állatokról
összekulcsolva.


A fiú kiskutyák hagyják a lány kiskutyákat birkózás közben nyerni.


Ha egy majom az elvégzett munkáért nem ugyan azt a jutalmat kapja, mint egy másik, felháborodik
és kifejezi nemtetszését.


Az elefántok hihetetlen mértékű empátiát mutatnak, bármilyen más fajjal szemben
sanci81, 2017. június 11. vasárnap, 12:27
Jeles napok és népszokások - Pünkösd - Csíksomlyói búcsú
Jeles napok és népszokások - Pünkösd - Csíksomlyói búcsú története, eredete. ,,Tarts meg minket őseink szent hitében!"
A csíksomlyói búcsú története 1444-ig nyúlik vissza, amikor IV. Jenő pápa körlevélben buzdítja a híveket, hogy a ferences rend segítségére legyenek a templomépítésben. Az elvégzett munkáért cserébe búcsút engedélyezett. A levélben a pápa is megemlíti, hogy a hívek nagy sokasága szokott összejönni ájtatosságnak okából és gyakorta nem szűnik meg Máriát tisztelni. A székely nép Mária-kultusza valószínűleg régibb időkig megy vissza, a ,,napba öltözött asszony" már a kereszténység felvétele óta a nép fő pártfogója és imáinak tárgya lehetett. 1345-ben "a székelyek által legyőzött tatárok akként nyilatkoztak, hogy őket nem a székelyek győzték le, hanem a székelyek élén egy nagy lovon ülő és a kezében bárdot tartó lovag (Szent László király), aki felett egy gyönyörű koronás szép királynő (Szűz Mária) lebegett"
A búcsújárás egyik hagyománya az erdélyi katolikusok
koszegimarika, 2017. június 03. szombat, 07:45
Amit nem tudtál az állatokról
összekulcsolva.


A fiú kiskutyák hagyják a lány kiskutyákat birkózás közben nyerni.


Ha egy majom az elvégzett munkáért nem ugyan azt a jutalmat kapja, mint egy másik, felháborodik
és kifejezi nemtetszését.


Az elefántok hihetetlen mértékű empátiát mutatnak, bármilyen más fajjal szemben
sanci81, 2017. február 13. hétfő, 17:27
Tavaly 96 millió forint bírságot szabott ki a NAV illegális fémkereskedelem miatt Pest megyében
A közlemény szerint 38 millió forint bírságot kapott egy férfi, aki fémkereskedelmi engedély nélkül több mint 123 tonna fémhulladékot értékesített két év alatt, és ebből rendszeres, havi 50 ezer forintot meghaladó jövedelme keletkezett.

A fémtörvény szerint illegális fémkereskedelmi tevékenységnek minősül, ha valaki a fémet megvásárolja, csereüzlet részeként átveszi, és az is, ha elvégzett munkáért kapja fizetségként. Az ilyen jogsértések mindegyikére igaz, hogy magánszemélyek esetében a piaci érték háromszorosával, gazdálkodók esetében akár ötszörösével nagyobb pénzbírsággal sújtható - hívta fel a figyelmet a NAV a közleményben.
velemenyezd, 2017. február 09. csütörtök, 09:11
Putyin: a távozó amerikai kormány alá akarja aknázni Trump legitimitását
lépését.

"Másik céljuk, hogy megkössék a megválasztott elnök kezét, és ne hagyják beváltani a választások során tett bel- és külpolitikai ígéreteit" - hangoztatta Putyin.

Dmitrij Peszkov, a Krem szóvivője közölte, hogy Putyin és Barack Obama távozó elnök a tervek szerint nem lép többé kapcsolatba egymással. A két vezető legutóbb novemberben, az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) csúcstalálkozóján találkozott egymással és mondott kölcsönösen köszönetet egymásnak a közösen elvégzett munkáért.

A Dodonnal folytatott tárgyaláson Putyin támogatásáról biztosította Moldova területi integritását és tömbön kívüli, semleges státusának fenntartását. Kijelentette, hogy Moszkva kész közvetítőként és kezesként fellépni a Dnyeszeren túli konfliktus rendezésében.

Az orosz elnök méltatta Dodont, amiért az felkereste a Dnyeszter menti szakadár köztársaságot, amivel tanúsította, hogy kész a konstruktív párbeszédre és az ország területi épségének helyreállítására. Putyin elégedettségét
velemenyezd, 2017. január 17. kedd, 16:53
Erős figyelmeztetések Orbánnak.
oktatás , és az egészségügy.

Az a párt fog nyerni 2018 - ba választásokat amelyik ezeket felvállalja és magáévá teszi.

Elmúlt mára az a világ, hogy semmivel választásokat lehet nyerni, mert ma már a mindennapjainkra kihatnak az alacsony bérek.

A munka becsületének visszaadására van szükség ami nem keverhető össze a gyermekek után járó adó kedvezménnyel mert az rombolja a munka morált.

Ma úgy nézz ki a munka nincs megbecsülve hazánkban, mert ugyanazért az elvégzett munkáért egy három gyermekes alkalmazott több jövedelemre tesz szer mint az aki gyermektelen, vagyis a szociális helyezettet összekeverték a munkával.

Vagyis nem a munka van megfizetve hanem a gyermek vállalás ami kihatással van a munka morálra.

A elvégzett munka utáni bér nem keverendő össze a szociális ellátással mert a gyermekek utáni adó kedvezmény ma ezt teszi, aminek romboló hatása van a munka morálra.

Igen támogatni kell a gyermek vállalást de nem így mert ez nem a
ezerjo, 2016. november 09. szerda, 09:56
Amit nem tudtál az állatokról
számítanak.
A tengeri csikó monogám, kiválasztott párjával úszik egész életében, egymás farkait összekulcsolva.
A fiú kiskutyák hagyják a lány kiskutyákat birkózás közben nyerni.
Ha egy majom az elvégzett munkáért nem ugyan azt a jutalmat kapja, mint egy másik, felháborodik
és kifejezi nemtetszését.
Az elefántok hihetetlen mértékű empátiát mutatnak, bármilyen más fajjal szemben is.
A halak is képesek eszközöket használni valamilyen cél érdekében. Ezt csupán 2009-ben
gabfe, 2016. november 03. csütörtök, 14:04
Amit nem tudtál az állatokról
számítanak.


A tengeri csikó monogám, kiválasztott párjával úszik egész életében, egymás farkait összekulcsozva.


A fiú kiskutyák hagyják a lány kiskutyákat birkózás közben nyerni.


Ha egy majom az elvégzett munkáért nem ugyan azt a jutalmat kapja, mint egy másik, felháborodik és kifejezi nemtetszését.


Az elefántok hihetetlen mértékű empátiát mutatnak, bármilyen más fajjal szemben
menusgabor, 2016. október 17. hétfő, 22:31
1/10
Képek, videók
Az ásatások eredményei.jp
wob
2015. július 24. péntek, 18:16
Eredményeink
kissb_8a
2007. július 21. szombat, 21:39
szabó tünde.png
chillik
2017. november 14. kedd, 14:54
Elmúlt-a-karácsony.jpg
lilagondolatok
2017. december 27. szerda, 09:09
Elmúlt az élet.jpg
chillik
2017. december 07. csütörtök, 05:20
0 elmultak a munkásévek.p
lovaszmarika
2017. május 21. vasárnap, 22:02
Elmúlt az alkony álmodj
borigit
2017. január 19. csütörtök, 14:12
Elmúlt egy nap
babotai
2016. május 04. szerda, 19:20
Az elmúlt percek....jpg
kkm
2016. március 14. hétfő, 07:30
Szeged-Lenin -elmúlt.jpg
agica2004
2016. január 03. vasárnap, 23:11
Elmúlt.jpg
sznejuci
2015. október 14. szerda, 18:31
elmúlt.jpg
kicsoda57
2015. július 09. csütörtök, 13:27
Ha elfáradtál mert elmúlt
irmus
2015. június 22. hétfő, 07:14
ami elmúlt.jpg
bbbarbara
2015. március 15. vasárnap, 20:14
Elmúlt az alkony álmodj
suzymama43
2015. január 23. péntek, 20:20
Címkék
három gyermekes, gyermekek utáni, orosz hitel, gyermek vállalást, Paksi Atomerőmű, szociális helyezettet, elvégzett munka, csíksomlyói búcsú, tölgy jobb, atomenergia megkerülhetetlen, munka morált, Munkás Paraszt, gyermek vállalás, ferences rend, szerződésnek megfelelően, államtitkár kiemelte,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.