Regisztráció  Belépés
2018. április 20. péntek | 16. hét | 110. nap | 19:58 | Tivadar
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
ro BOT Program - Noob Saibot
https://www.youtube.com/watch?v=DuUhiR3N7V4]" >target="_blank"
Mortal Kombat 9 - Scorpion & Noob Saibot Full Ladder

Kor: 32 év (halálakor)
Magasság: 188 cm
Súly: 95 kg
Származási hely: Árnybirodalom (korábban Földi Birodalom)
Faj: Lidérc (korábban ember)
Küzdőstílus:
* Hapkidó
* Pi Gua
* Majom-stílus

Története:

Megjegyzés: A karakter sajátságos helyzete miatt a leírás két fő részre fog bomlani: a figura történetére az ötödik Sub-Zeróként, majd Noob Saibotként.

Nem sokkal azután, hogy megszületett a harmadik gyermeke, a negyedik Sub-Zero fogta mindkét fiát, és elhagyta a feleségét és a lányukat, hogy visszaköltözzön Kínába, a Lin Kuei központjába. Később, amikor az egyik küldetése teljesítése közben meghalt, az idősebbik gyermeke örökölte tőle a kódnevét, és belőle lett az ötödik Sub-Zero a klán
eposz, 2018. április 20. péntek, 09:37
Vasárnapig kitart a napfényes idő
Vasárnapig kitart a napfényes idő

A héten végig kitart a napos idő, legfeljebb vasárnap északon és a nyugati határ mentén alakulhat ki egy-egy frissítő zápor.

A szerdán kezdődött napos, száraz idő vasárnapig kitart, ezt követően azonban több lesz a felhő, megnő a csapadék kialakulásának valószínűsége.

Napos, többfelé szeles péntek

Csütörtök után pénteken is sok-sok napsütésben lesz részünk, legfeljebb kevés fátyol-, illetve gomolyfelhő lehet az égen. Csapadék sehol sem várható. Az ország keleti-délkeleti felén feltámad az északkeleti szél, délkeleten egy-egy erős lökés is lehet. Délután 19-25 fokot mérhetünk, melegebb nyugaton lesz.

Tóth Júlia fotója Kisorosziból, köszönjük!

Szombaton országszerte csaknem zavartalanul fog sütni a nap, inkább csak késő délután nyugati tájaink fölé sodródhatnak fátyolfelhők. Északnyugaton,
taltos1, 2018. április 19. csütörtök, 23:37
Fáy Ferenc
FÁY FERENC

Fáy Ferenc (Pécel, 1921. június 20. - Toronto, 1981. június 10.) költő, az emigráns magyar líra kiemelkedő alakja.

Fáy Ferenc verseit olvasvaANYÁM

Látod már egyre nehezebb,
látod már egyre terhesebb lesz,
ha hozzáérek itt veled
be-nem-gyógyuló életemhez.

De mormollak és mondalak,
toporgok benned, mint az árok
búvó sarában megragadt
halott kórók, kopott virágok.

Bő minden rajtam . . . és kopott
egem alá befúj az őszi
dermesztő szél. - Én nem fogok
halálodba sem belenőni.

Csak állok - rossz, komisz kölyök -
foszló szavak közt, térdig sárban.
Felhajtalak, mert száll a köd,
s begombollak, hogy meg ne
menusgabor, 2018. április 17. kedd, 15:45
Szeretet és igazság
gyenge kezűek.
Az engedékeny szülők gyermekei mindig tisztában vannak azzal, hogy szeretik őket, de azt gondolják, hogy mindenki olyan elnéző szeretettel viseltetik irántuk, mint a szüleik. Fittyet hánynak a társadalmi normákra, mindent megengednek maguknak, önfeledten szemetelnek, hiszen mások majd feltakarítanak utánuk, és manipulálják az embereket. Ez az a tipikus csoport, akiket az önfegyelem teljes hiánya jellemez. Az ilyen emberek nyugodt szívvel leparkolnak a mozgássérülteknek fenntartott helyen, berohannak az áruházba, és közben azt gondolják: Ez a szabály rám nem érvényes.
Az istenfélő szülők kitartóak a szeretetben és az igazságban. Az istenfélő apákban megvannak a hatalmaskodó és az engedékeny szülők erényei, de nem a hibái. Szabályokat, mércéket állítanak föl, de időt szánnak azok aprólékos magyarázatára, hogy gyermekeik megértsék azok hasznát, és a sajátjuknak fogadják el azokat. Az istenfélő szülők megbüntetik az engedetlenséget, de minden körülményt gondosan mérlegelnek, a fenyítés
kalmanpiroska, 2018. április 15. vasárnap, 18:59
Tallóztam
Egy anya elvesztése óriási veszteség az életben, hiánya és a maga után hagyott űr fájdalma egy életen végigkísér. Vannak dolgok, amelyek természetesnek tűnnek amíg ő velünk van, és vannak dolgok, amelyekre igazán csak az ő halála után eszmélünk rá.

1. A gyász nem folytonos és nem kizárólag csak könnyekkel fejezhető ki

Valaki, aki fontos volt számunkra, elment. A szívünk darabokra törik. Ilyenkor a gyász természetes, de mind különbözőképen gyászolunk. A gyász megnyilvánulhat mint düh, bánat, önhibáztatás, félelem, és néha mint béke. Ez kiszámíthatatlan és igen, néha fárasztó.

Ahogy az idő telik, a könnyeket fokozatosan felváltja a félelem, a düh vagy a harag, amelyek mind az elszenvedett veszteségre vezethetőek vissza.

Annak ellenére, hogy sok időn keresztül próbálunk nem beszélni róla - akár családon belül sem -, mindig lesznek olyan helyzetek, amikor önkéntelenül bár, de újra szembesülünk a hiányával és a fájdalommal, amit ez okoz - ha egy barát
horvathnemagdi, 2018. április 15. vasárnap, 10:04
Gyógynövények tavaszra
szívritmuszavart is eredményesen kezelnek vele.
- kiüríti a szervezetből a lerakódott méreganyagokat, vízhajtó és vértisztító hatású, élénkít, szabályozza a vércukorszintet, ráadásul a fogyásban is segítségünkre lehet azáltal, hogy fokozza a szénhidrátbontó enzimek termelődését.

CICKAFARK
A cickafarkfű már az őstörténet előtt ismert volt. Irakban egy neandervölgyi temetkezési helyen nagy koncentrációban találtak cickafarkfű virágport. Az ókori orvosok is használták. Dioszkoridész szerint a legjobb vérzéscsillapító, mindenféle sebre, fekélyre használható. Hippokratész fürdőként vérző aranyérre ajánlotta. Latin neve (Achillea millefolium) arra utal, hogy Achillész, a trójai hős ezzel a növénnyel állította el a társai sebeinek vérzését. A kelták is igen tisztelték, rituális szertartással szedték. Levelér salátákhoz is adhatjuk, de teát és ülőfürdőt szoktak leggyakrabban készíteni
pacsakute, 2018. április 14. szombat, 18:42
Tallóztam
15 érdekes tény, amit valószínűleg sosem fogsz elfelejteni

Észrevetted már, hogy este lefekvéskor - különösen akkor, amikor gyorsan el kellene aludnunk - valahogy mindig sokkal jobban szárnyalnak a gondolataink, mint bármikor máskor? Gondolkodtál már rajta, hogy vajon milyen nehéz lehet egy felhő? Hát azon, hogy mennyi energiát képes termelni az emberi test? Ha a válaszod bármelyik kérdésre is az, hogy ,,igen", akkor a lehető legjobb helyen jársz, a most következő néhány izgalmas tény ugyanis épp az ilyen kérdésekre ad majd nekünk választ.

1. Képesek vagyunk megállapítani egy szög fokát a tenyerünk segítségével. Ehhez csak szét kell nyitnunk az ujjainkat, - amennyire csak bármiféle erőlködés nélkül bírjuk - majd rátennünk a lemérni kívánt felületre. A kisujj képezi a 0°-ot, a gyűrűsujjunk a 30°-ot, a középső ujjunk a 45°-ot, a mutatóujjunk a 60°-ot, végül a hüvelykujjunk a 90°-ot.

2. Az emberi nyálban természetes fájdalomcsillapító
horvathnemagdi, 2018. április 13. péntek, 20:07
Érdekes fotók: előtte és utána
2015-ben

A testvérek.

Az ipar megjelenése a természetben.

Az észak-írországi polgárháború résztvevője ugyanazon a helyen. 1969. október 5-én heves utcai harcok alakultak ki az ír katolikusok és a protestáns szélsőjobboldaliak
schuro, 2018. április 13. péntek, 16:31
Botrány a Labdarúgás B.L. elődöntöjén
Ahogy arról mi is beszámoltunk tegnap késő este, a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid drámai mérkőzésen jutott tovább a Santiago Bernabeuban parádézó Juventus ellen. Az első meccset ugyanis hiába nyerte 3-0-ra Torinóban Zinedine Zidane csapata, a visszavágón a 97. percben még úgy állt, hosszabbításra menti a párharcot az olasz bajnok.
- Csak akkor jött Medhi Benatia, aki letarolta Lucas Vazquezt a tizenhatoson belül, amiért Michael Oliver játékvezető büntetőt ítélt. Mondanunk sem kell, elszabadult a pokol.
- Az utolsó percben úszta meg a világraszóló égést a Real Madrid
Hazai pályán kapott egy hármast a BL-címvédő a Juventustól, de a 93. percben büntetőhöz jutottak a spanyolok.
Az olaszok letámadták a bírót, és még egy piros lap is előkerült, a legendás kapus, Gianluigi Buffon mehetett a tizenegyes előtt az öltözőbe
A meccs után természetesen megkérdezték őt is, mit élt át akkor, amikor befújták a büntetőt.
Egy igazán jó játékvezető nem pusztít el így egy olyan csapatot,
maroka, 2018. április 12. csütörtök, 09:59
Debrecenben a kontinens legjobbjai
Debrecenben a kontinens legjobbjai
2018.04.11 10:33

Ha a hírek igazak, Janusz Kolodziej újra Debrecenben húzza a gázt - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen - Tabaka József és Benkő Roland száll harcba a továbbjutást jelentő dobogós helyekért a salakos egyéni Eb-elődöntőben.

A szezon legkiemelkedőbb versenyét rendezik április 28-án, szombaton 14 órától Debrecenben, ahol az egyéni Európa-bajnokság egyik elődöntőjének ad otthont a Gázvezeték utcai salakstadion.

Sztárok az oválon
A viadalon 12 ország - Dánia, Oroszország, Csehország, Bulgária, Lengyelország, Románia, Ukrajna, Olaszország, Franciaország, Hollandia, Svédország és Magyarország - 16 salakszórója küzd a továbbjutást jelentő dobogós helyekért. A mezőnyből a dánok, az oroszok, a románok és a magyarok indíthatnak 2-2 versenyzőt, míg a többi nemzet egy-egy vaspapucsost delegálhatott a magyarországi viadalra.

A honi szakági tanács egy korábbi döntésének értelmében Tabaka
tinka1951, 2018. április 11. szerda, 14:18
Jakartát tíz éven belül elnyelheti az óceán.
negyedik legnépesebb országának gazdasági-politikai központja.

De hogyan fordulhat elő ilyesmi? A New York Times nagyriportban tárta fel az okokat, amelyek közül az első és legfontosabb maga az ember.

Kezdjük azzal, hogy Jakarta a városalapításra tán legkevésbé ideális helyen van. Egyik oldalról a Jávai-tenger, a többi oldalról hegyek övezik, ezekben a hegyekben pedig évi átlag 300 napon van felhőszakadás. Jakartát egykor 13 folyó szelte át, de az elmúlt bő fél évszázadban ezek egy részét beépítették a minden központi terv, felügyelet, engedély nélkül beköltöző és építkező tömegek. A várost, amely mangrove-erdőkre, lápokra, vízgyűjtőkre épült, mostanra javarészt aszfalt és beton borítja, így a hegyekből érkező víz csak átzúdul rajta, gyakran napokig tartó árvizeket
schuro, 2018. április 09. hétfő, 21:54
Európa első vízalatti múzeuma
történelmi korunkhoz fűződő kapcsolatunkat feszegetik: a természethez, mint az ősanyához való visszatalálás jelenik meg a ciklikusságot szimbolizáló körbe rendezett emberhalmazon, és a természet értelmetlen, emberkéz által húzott határokkal történő szétszabdalására reflektál a víz alatt felhúzott hatalmas fallal.

A Museo Atlántico egyébként csak Európában egyedülálló, a világon több helyen is van hasonló, például a mexikói Cancunban, ahol 500 alakból álló installációt állítottak
schuro, 2018. április 07. szombat, 22:41
1/1724
Képek, videók
saibaba.jpg
astropapa58
2011. április 25. hétfő, 09:18
saibaba2.jpg
jupiter21
2011. február 18. péntek, 14:27
karakal6.jpg
charlotteani
2017. február 11. szombat, 20:35
A Karakó-híd Csíkszék és
farkas1945
2014. január 08. szerda, 12:23
karakara.gif
szicu
2012. november 03. szombat, 23:47
karakál.jpg
vojtiera
2012. július 14. szombat, 19:34
karakál 1.jpg
vojtiera
2012. július 14. szombat, 19:34
Karak erődje Jordániában
pacsakute
2012. június 12. kedd, 16:55
karakara 1.gif
szicu
2012. március 01. csütörtök, 18:09
karakedi.gif
boraborella
2011. június 26. vasárnap, 19:19
karaka.jpg
dandej
2009. április 20. hétfő, 09:57
karakal
timzsu13
2009. február 10. kedd, 18:49
Pali története 01.jpg
chillik
2018. március 23. péntek, 05:21
Pali története 02.jpg
chillik
2018. március 23. péntek, 05:20
Pali története 03.jpg
chillik
2018. március 23. péntek, 05:20
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.