Regisztráció  Belépés
2018. április 21. szombat | 16. hét | 111. nap | 06:00 | Konrád
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tényleg fityiszesnek alap feltétel a gondolkodás mentesség és a skizofrénia?
Nincs háború!
Még......
A békétlenséget a baloldal igyekszik gerjeszteni. Mint ahogyan itt is látszik pl rókamunka....pikasso részéről is, hiszen a gyűlölködés, fröcsögés, trágár (vagy nem trágár) szidalmazás alapból megy.
A baloldal látja, hogy kevés az esélye, így igyekszik mindent elkövetni a győzelemért.
Nyilván ennek része a mocskolódás is.
S itt a Tvn fórumon tett fenti stílusú nyilatkozatok is ezt támasztják alá.
A Gyurcsány a mai napig nem tudja megemészteni, hogy megbukott. Le kellett mondania. A pártján belül (is) bukott ember lett. Próbál visszavágni Orbánnak a veszteségért, holott ő maga a felelős a saját bukásáért. Ezt jól elblazírozta anno :)

Az Mszp és a Dk egyedül nem tud annyit összehozni, ezért próbál mindenféle szövetséget kreálni, hogy nyerjen.
A szavazók nagyobb része remélhetőleg nem felejti azt a bizonyos előző kormányt amely nem kevés botrányt kavart, hiteltelen emberek miatt.
A baloldal nem tudott megújulni Ezt mutatja az elmúlt
wheels, 2018. április 06. péntek, 05:54
A Jobbik módosítana a nyugdíjrendszeren
elképzeléseiknek.

ÉRDEKES LEHET SZÁMODRA:
Sorosra mutogat az izraeli miniszterelnök
megosztás
Több helyen is visszalépést ajánlottak fel Karácsonyék
megosztás
Donald Trump komolyan fontolgatja az amerikai csapatkivonást Szíriából
megosztás

A politikust kérdezték arról, rasszistának tartja-e párttársa, Apáti István egyik korábbi nyilatkozatát, amelyben sajtóhírek szerint azt mondta, “a cigányok csak a verésből értenek", illetve “párzási időszakban agresszívak lesznek". Azt felelte: nem ismeri ezeket a kijelentéseket és 110 - a Jobbik által megnyert - sajtóper után fenntartja a jogot, hogy megkérdőjelezze a dolog igazságtartalmát. Azt is hozzátette: először Orbán Viktor miniszterelnököt kell megkérdezni, hogyan gondolta azon miskolci szavait, miszerint az ott élők már megtapasztalták migránsok tömeges beérkezését. Szerinte a kormányfő nyilvánvalóan az Avasra költözött cigány emberekről
tinka1951, 2018. április 04. szerda, 06:01
Az NMHH Médiatanácsa meghirdette az idei Huszárik-pályázatot kisfilmek készítésére
pénzbírság kiszabása nélkül - figyelmeztette a Médiatanács egy támogatói üzenetben közzétett burkolt reklámozása miatt. A Médiatanács a bírságok kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét.

A tanács lezárta azokat a hatósági eljárásokat, amelyek a médiaszolgáltatók adatszolgáltatási kötelezettségének teljesítését ellenőrizték a 2017 júniusa és decembere közötti időszakban. A médiatörvény alapján ugyanis a médiaszolgáltatók meghatározott körének kötelező havonta adatokat szolgáltatni a Médiatanácsnak az európai és a magyar művekre vonatkozó arányokról.

Ahol a hatóság hiányosságokat tapasztalt, ott is a médiaszolgáltatók többsége már az ellenőrzés alatt - bár késve - teljesítette az adatszolgáltatást. A határidőben nem teljesítő médiaszolgáltatókkal szemben a Médiatanács a jogszabály alapján egy szolgáltatóval szemben felhívást alkalmazott, a megállapított bírságok
velemenyezd, 2018. március 31. szombat, 13:31
Húsvét - OKSZ: a tavalyinál nagyobb forgalomra számítanak a kereskedők a húsvéti időszakban
A vásárlók alkalmazkodtak a négynapos ünnephez, csütörtökön tömegek voltak a boltokban, és várhatóan szombaton is hosszú sorok lesznek, mert nyitva tartanak az üzletek - jelezte a főtitkár.

A csendesebb január és február után húsvét körül az iparcikkek forgalma is megugrik, például a játékforgalom 20 százaléka a húsvéti időszakhoz kötődik. Emellett a szezonális hatások is megjelennek, nő a kertészkedéshez, a lakásfelújításokhoz, a tavaszi ruhatárhoz, a szabadidős tevékenységekhez köthető termékek forgalma - fejtette ki Vámos György. Hozzátette: az elmúlt évek tapasztalatai alapján az iparcikkeknél is legalább 50 milliárd forintos többlet várható.

A főtitkár hangsúlyozta: a bérek jelentős ütemű növekedése miatt bátrabban költenek a vásárlók, ezért a korábbinál forgalmasabb évre számíthat a kiskereskedelem az idén.
velemenyezd, 2018. március 30. péntek, 09:21
Orbán: a nemzeti kormánnyal marad a kiszámíthatóság, a nyugalom és a biztonság
nemzeti érzelmű, a keresztény magyar kultúra és nemzeti identitás mellett elkötelezett emberre, aki a nehéz pillanatokban mindig kiáll Magyarország mellett, akinek valóban Magyarország az első. Úgy vélte, a tisztségéért az áprilisi választásokon újrainduló Móring József Attila KDNP-s parlamenti képviselő ilyen ember. "Rá az elmúlt években minden nehéz ügyben mindig számíthattam, mellettem állt" - mondta.

Orbán Viktor a térségről szólva kiemelte, a legfontosabbnak azt tartja, hogy a "szocialista időszakban felhalmozott adósságot sikerült levenni a városok és falvak nyakából", ennek köszönhetően Fonyód is "fellélegezhetett". Hozzátette, hogy a települések számos tervvel álltak elő az elmúlt időszakban, pályázatokat nyújtottak be, e nagyrészt turisztikai fejlesztéseket a kormány támogatni fogja.

A miniszterelnök a húsvéti programjáról azt mondta: nagypénteken rádióinterjút ad, de alig várja, hogy szombaton sonkát főzzön, vasárnap pedig a családjával reggelizhessen. Hozzáfűzte, hétfőn locsolni megy,
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 22:18
Novák: a gyermekek életkörülményeinek javítása a jövőbe való befektetés
Novák Katalin a baranyai megyeszékhely Pécs-Vasas elnevezésű,2800 lelkes településrészén, az egykori bányászotthonból kialakított 74 férőhelyes óvodában tartott sajtótájékoztatón kiemelte: az összegből bölcsődei és óvodai férőhelyek jönnek létre és újulnak meg.

Több mint kilencezer óvodai férőhely újult meg az elmúlt időszakban - közölte a politikus. Hangsúlyozta, hogy a munkát a következő hónapokban, években is folytatják, mert még mindig vannak fejlesztésre, felújításra és bővítésre szoruló óvodák Magyarországon.

Novák Katalin a hároméves kortól kötelező óvoda bevezetésére térve azt mondta: az intézkedést olyan helyen tudják igazán értékelni, ahol vannak hátrányos- és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek is.

A szülők kérhetik a kötelező óvodáztatás alóli felmentést, ez azonban - az államtitkár tapasztalatai szerint - egyáltalán nem gyakori.

A óvodáskorú magyar gyerekek 98 százaléka ténylegesen óvodába jár - értékelte az intézkedés eredményeit Novák Katalin.

A politikus
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 22:09
Választás 2018 - Karácsony: az uniós fejlesztési forrásokat veszélyezteti a magyarországi korrupció
Közölte: az elmúlt időszakban rengeteg olyan ügy került napvilágra - amelyeket részben az unió csalás elleni hivatala tárt fel -, ahol nagyon súlyos visszaélések, csalások gyanúja merült fel.

Hozzáfűzte: Magyarország évente 1300 milliárd forintnak megfelelő támogatást kap, ami "csillagászati összeg", de olyan korrupció van, amely miatt lehet, hogy a következő uniós költségvetési ciklusban már nem kapjuk meg ezeket a forrásokat.

Április 8. után a Karácsony-kormány le fogja állítani és felül fogja vizsgálni azokat az európai uniós kifizetéseket, amelyeket a kormány már eldöntött - mondta.

Karácsony Gergely hozzátette: azzal, hogy a kormány 96 százalékban már döntött a 2020-ig tartó költségvetési ciklusban hozzáférhető források felhasználásáról, a következő kormány elől veszi el a lehetőséget, hogy az saját prioritásait érvényesítse az uniós források elköltésénél.

"Mi nem kastélyfelújításokra, hanem az emberi tőkébe való beruházásra szeretnénk fordítani a pénzt" - jelentette
velemenyezd, 2018. március 24. szombat, 13:21
OPSZ: az elmúlt hat év a polgárőrség aranykora volt
Túrós András közölte: ebben az időszakban az új polgárőrtörvény megszületése, a költségvetési támogatás jelentős bővülése, a járműpark megújítása, az új igazolványok, az egységes formaruha és az új képzési rendszerek bevezetése nyomán megújult a polgárőrség.

Több mint egymilliárd forintra emelkedett a költségvetést támogatás, továbbá 570 új járőrautót, több mint ezer kerékpárt és mintegy 100 új robogót állíthattak szolgálatba a polgárőrök - tette hozzá.

Elmondta: az OPSZ, a több mint 63 ezer polgárőr tevékenységének és a kormányzat támogatásának köszönhetően sikeresen zárta a 2017-es évet.

A szervezet valamennyi programja a közbiztonság javulását eredményezte, ezért a partner önkormányzatok több mint 90 százaléka elégedett volt a munkával - mondta Túrós András.

A polgárőrök közterületi jelenlétükkel meghatározó szerepet töltenek be a bűnmegelőzés területén, mindennek nyomán pedig a kormány, illetve a rendőrség stratégiai partnerként tekint az OPSZ-re - tette hozzá.

Közlése
velemenyezd, 2018. március 24. szombat, 12:31
a fájdalom
Az elmúlt időszakban onkológiai területen volt szakmai gyakorlaton. Osztályvezetője felkéri

tapasztalatainak átadására. A soron következő osztályos továbbképzésen kell előadását

tartania, a fájdalomcsillapítás témakörében. Tartsa meg az előadást!

Előadása során térjen a ki a következőkre:

- a fájdalom tulajdonságai

- fájdalmat befolyásoló tényezők

- fájdalom helyei, kisugárzás irányai

- fájdalom jelzése

- megfigyelési feladatok

- fájdalom mérése

- fájdalomcsillapítás lehetőségeiA fájdalom helye, jellege:

Meg kell figyelnie az ápolónak a fájdalom jellegét, súlyosságát, kiváltó vagy súlyosbító tényezők meglététét:

Felszíni vagy bőrfájdalom áll-e fent, ez a fájdalom jól megjelölhető, lokalizált, határozott érzés. Amely (viscelaris) fájdalom diffúz, nehezen megjelölhető, időtartama változó. A fájdalom
smiri, 2018. március 23. péntek, 19:23
Húsvét - A tavalyihoz hasonló forgalomra számítanak az édességgyártók húsvétkor
A szövetség a Nielsen legfrissebb adataira hivatkozva a közleményben ismertette: a magyarok a tavalyi húsvéti szezonban 900 tonna csokoládéfigurát vásároltak, ami 20 százalékos emelkedés 2016-hoz képest. A húsvéti időszakban a szezonális édességekből származó árbevétel 28 százalékkal nőtt tavaly az előző évhez képest, elérte a 4,5 milliárd forintot.

Sánta Sándor közölte: a teljes éves magyar édességpiac forgalma tavaly több mint 200 milliárd forint volt, az idén ezt valamivel meghaladó - becslésük szerint 2-3 százalékkal növekvő - összegre számítanak a szövetség tagvállalatai, amelyek a magyar forgalom több mint 80 százalékát fedik le.

Kiemelte, hogy az édességgyártók számára a húsvét általában még a karácsonynál is nagyobb keresletet támaszt a figurás csokoládék iránt, amelyekből az eladás mennyisége akár ötödével is meghaladhatja a decemberi időszakot.

A legkedveltebb figura húsvétkor már négy éve a csokinyúl, de favoritnak számít a tojás, a kacsa, a bárány és a csibe is. A húsvéti
velemenyezd, 2018. március 23. péntek, 15:41
Választás 2018 - MSZP: a kormány még az ígért 12 ezer forintot sem adta oda időben
A szocialista politikus szerint a rezsicsökkentés egyre inkább hasonlít "egy kész átverés show-ra".

Indoklásként elmondta, 2013 és 2017 között az alacsony beszerzési árak miatt nagyobb mértékben lehetett volna csökkenteni az energiaárakat. Ebben az időszakban egy magyar családnak átlagosan hetvenezer forinttal kellett volna kevesebbet fizetnie a rezsiéért - közölte.

Tóth Bertalan emlékeztetett arra, hogy a miniszterelnök március elején jelentette be a téli rezsicsökkentést, a Nemzeti Közművek pedig március 23-án jóváírta a 12 ezer forintot a számlákon.

A politikus gázszámlákat mutatva be hozzátette: több fogyasztói bejelentés is érkezett hozzájuk, hogy az áprilisi számlákon nem írták jóvá az összeget.

Azt firtatta, miért nem hajtja végre a Nemzeti Közművek a kormányrendeletet. Indít-e vizsgálatot Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal? Mit tesz az energetikáért felelős Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az ügyben? - sorolt kérdéseit Tóth Bertalan.

Közölte,
velemenyezd, 2018. március 23. péntek, 14:22
Pintér: Magyarország a világ 15. legbiztonságosabb állama
jogszabályt - tette hozzá.

Hozzájárult a rendőrség hatékonyságának javításához a rendvédelmi életpályamodell bevezetése, az informatikai rendszer teljes megújítása, a fegyverzet fejlesztése, a helikopterek beszerzése és a gépkocsiállomány megújítása is - sorolta Pintér Sándor.

Kijelentette: az erőfeszítés megérte, hiszen a polgároktól azt a visszajelzést kapják, hogy biztonságban érzik magukat.

Papp Károly, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) vezetője arról szólt, hogy az elmúlt időszakban a költségvetés támogatása nyomán több mint háromezer szolgálati autó amortizációs cseréjét, illetve új jármű vásárlását hajthatta végre a rendőrség 37 milliárd forint ráfordítással, amit kiegészít egy 9,7 milliárd forintos, a járművek szervizelésére felhasználható forrás. Mindennek köszönhetően 6,8 évről 3,2 évre csökkent a rendőrautók átlagéletkora - fűzte hozzá.

A többi között 1837 elhasznált gépkocsit cseréltek le, 787 új autót szereztek be a megnövekedett határvédelmi feladatok ellátására, és
velemenyezd, 2018. március 23. péntek, 13:43
1/499
Képek, videók
Obama- gondolkodás.jpg
agica2004
2017. február 01. szerda, 14:29
Pozitív gondolkodás
sacimama
2015. szeptember 04. péntek, 10:33
Gondolkodás.png
kicsoda57
2015. augusztus 11. kedd, 21:29
gondolkodás.jpg
bbbarbara
2015. augusztus 05. szerda, 21:56
gondolkodás.jpg
rzsi-
2015. január 15. csütörtök, 16:35
Pozitív gondolkodás
anna4459
2014. október 08. szerda, 20:53
Női gondolkodás egyszerűs
pacsakute
2014. augusztus 17. vasárnap, 14:11
A gondolkodás.jpg
pacsakute
2014. augusztus 07. csütörtök, 07:18
pozitiv gondolkodás.jpg
cipello
2014. július 31. csütörtök, 11:31
Gondolkodás-ÓRA
1vargaildyko
2014. április 30. szerda, 14:39
Kutya-macska gondolkodás.
pacsakute
2013. augusztus 19. hétfő, 18:52
1.Hosszútávú gondolkodás.
anci-ani
2013. február 27. szerda, 10:59
Az ember igyekszik
sanci81
2015. december 12. szombat, 19:37
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.