Regisztráció  Belépés
2018. március 19. hétfő | 12. hét | 78. nap | 00:26 | József, Bánk
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Választás 2018 - Szájer: sorsdöntő választásra készülünk
csak négy évre, hanem jóval hosszabb időre szól. Ha ugyanis egy bevándorlási hullám elsöpri Magyarországot, Európát, azt már "nem lehet visszacsinálni. Ezt a dolgot egyszer lehet elrontani" - hangsúlyozta.

A fideszes politikus szerint valamennyi ellenfél valamilyen formában le akarja bontani a határkerítést és valamilyen formában támogatja azt a brüsszeli, strasbourgi elképzelést, hogy Magyarországra kötelező elosztási rendszer szerint idegeneket telepítsenek be.

Szájer József az egyik legfontosabb tényezőnek az erőt nevezte, amely miatt meg tudott maradni az ország a 2015-ös válság kezdete óta. Magyarország erős kormányának köszönhető, hogy "ellent tudunk állni és, hogy most már Európa egy része bennünket követ, még ugyan nem elegen, de már egyre többen" - fogalmazott.

Beszélt arról is, hogy Magyarország senkinek nem akarja megmondani, mit csináljon, viszont azt sem tudja elfogadni, hogy mások mondják meg, mit tegyen. Véleménye szerint a németek a kötelező elosztást azért erőltetik, mert a
velemenyezd, 2018. március 18. vasárnap, 21:53
Miért hasznos a böjt?
A keresztény világban a böjtölés lemondást, áldozatot, megtisztulást jelent. Élettani szempontból a böjt egyfajta méregtelenítést, testi megtisztulást jelent.

Ha nem fogyasztunk nehéz ételeket és koplalunk a testünket hihetetlen tehertől szabadítjuk meg, ennek következtében olyan energiákat szabadítunk fel, amit eddig a szervezetünk az emésztésre fordított.

A böjt legújabb kori atyja Otto Büchinger német orvos volt, aki 30 éves korára szinte mozgásképtelen lett. egy kollegája tanácsára elkezdett böjtölni, amit szigorúan be is tartott. Ennek hatására 3 hét múlva talpra állt és kitudta nyújtani a megnyomorodott ujjait. Ennek hatására kidolgozott egy gyógymódot, amelyet ma is számos klinikán alkalmaznak.

A lé-böjt kúra 3-4 hétig tart. Ez idő alatt a betegek orvosi felügyelet mellett csak gyógyteákat, gyümölcs- és zöldségleveket, ásványvizet fogyasztanak. Ezzel a módszerrel gyógyítható az övsömör, ízületi gyulladás, megelőzhető a cukorbetegség. Kedvező hatással van minden
lizawolf, 2018. március 18. vasárnap, 19:49
13 tipp, mielőtt a gyógyszer után nyúlnál
13 tipp, mielőtt a gyógyszer után nyúlnál

Olyan egyszerű tanácsokat sorolunk, melyek még a dédanyáinknak is tetszenének.

1. Alacsony vérnyomás. Még mindig a leghatékonyabb segítség a régi klasszikus: reggelente öt perc alatt végig kell dörzsölni a testet masszázskesztyűvel. Kezdve a lábak külső, majd belső felével, majd a karral. Végül jöhet a törzs. Kellemes mellékhatás: a bőr felülete sima és feszes lesz, lelassul az öregedése.

2. Hasmenés. A legfontosabb, hogy sokat kell inni. Cukrosat és sósat, hogy a só- és ásványianyag-veszteség kiegyenlítődjön. Az egyik kézben legyen sós ital vagy leves, a másikban cukrozott tea. Igyuk felváltva, gyors lesz a javulás.

3. Támad a herpesz. Ne késlekedjünk, ha megjelenik az a kellemetlen égő érzés az ajak peremén: kenjük be egyszerű fogkrémmel, leállítja a hólyagképződést.

4. Fejfájás ellen.
vorosrozsa66, 2018. március 18. vasárnap, 12:47
Az érszűkület veszélyeire hívják fel a figyelmet csütörtökön
A főorvos hangsúlyozta, az érszűkület nagyon súlyos következményekkel járhat, ugyanakkor egyszerű szűrővizsgálattal könnyen felismerhető.

Az idei tematikus nap kiemelt témája a dohányzás, ami a betegség egyik legfontosabb, elkerülhető kockázati tényezője. Emellett a kor, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a cukorbetegség, valamint örökletes tényezők is szerepet játszhatnak benne - tette hozzá.

A szívinfarktus és a stroke kockázata az érszűkületes betegeknél három-négyszeresére nő. Magyarországon nagyon magas a végtagamputációk száma is, körülbelül háromszorosa az európai átlagnak - mondta Farkas Katalin. Felhívta a figyelmet arra: minél korábban fel kell ismerni a betegséget, amelynek kezelésére ma már sokféle lehetőség van.
velemenyezd, 2018. március 18. vasárnap, 12:41
Magyarországi Ericsson-fejlesztést vezet be a T-Mobile US
Az Ericsson budapesti kutatás-fejlesztési központja által kidolgozott megoldás (Ericsson Expert Analytics - EEA) valós időben méri az általános szolgáltatási minőséget, és képes a több ezer, különböző forrásból származó adat fogadására és feldolgozására. A megoldás kifejlesztésének költségét az Ericsson üzleti titokként kezeli.

A T-Mobile az Ericsson megoldásával felügyeli az összes mobil adatszolgáltatását, beleértve például a kommunikációs szolgáltatásokat és a mobil szélessávot is, és képes a hagyományos eszközöknél gyorsabban és nagyobb pontossággal azonosítani a problémákat.

A tájékoztatás szerint Budapesten készült az a prototípus, amelyből több évig tartó folyamatos fejlesztői és innovációs munka eredményeként létrejött az EEA, ami az Ericsson egyik kiemelt terméke és egyben analitikai platformja. A budapesti központ mára az EEA globális fejlesztői központja lett.

A magyarországi vállalatnak 2000 dolgozója van, a kutatás-fejlesztési központban 1400-an dolgoznak, többségük magasan
velemenyezd, 2018. március 18. vasárnap, 07:05
Lelki emelkedettség
Lelki emelkedettség. A hős egyik legfontosabb kelléke, mert a nagyság minden fajtája iránt fellelkesít: emeli az ízlést, tágítja a szívet, köszörüli az elmét, nemesíti a kedélyt, és méltóságot kölcsönöz. Akárhol található, kitűnik, és ha a sors mostohasága egykor elfojtja is, kitör, hogy ragyoghasson, és az akarattal nő ott is, ahol a lehetőséget eltorlaszolják előtte. A nagylelkűség, a nagyvonalúság és minden hősi tulajdonság forrásukat ismerik fel benne.

Baltasar Gracián
luiggi, 2018. március 17. szombat, 21:07
Pár gondolat a SZERETETRŐL
PÁR GONDOLAT A SZERETETRŐL, AHOGYAN ÉN ÉRZEM, ÉLEM.

Rájöttem, hogy amióta nem az eszemmel - az egommal - szeretek, egészen másképpen szeretek.
Ez pedig azt jelenti, hogy ilyenkor a szívemmel szeretek.

Megtapasztaltam, hogy ez a legfontosabb érzés az életemben - ehhez kapcsolódik az öröm, a boldogság, a harmónia.

Nem várni, hanem adni kell a szeretetet, mégpedig állandóan kisugározva azt.
Aki képes szeretni, szeretetet adni, kisugározni, aki képes másokra figyelni - az százszorosan kapja vissza, részesül maga is benne, megfürdik a szeretet sugarában.
Ez azért lehetséges, mert a jó vonzza a jót - minden energiát bocsát ki, s vonzzák egymást. Jól mutatja ezt be a Vonzás törvénye című mű is. A szeretet bevonzza és maga köré gyűjti a szeretetet, s ezáltal a szeretetet adó a környezetét is javítja, jobbá lesznek körülötte az emberek.
Olyan boldog voltam, amikor egyik nap azt mondták nekem, hogy szeretetem által jobb ember lett az, aki vette, magába
taltos1, 2018. március 16. péntek, 23:06
A Peleş-kastély
A Peleş-kastély Romániában, Sinaia településen található. I. Károly román király építette 1873 és 1914 között. A kastély neoreneszánsz stílusú és Románia egyik legfontosabb történelmi jellegű műemléke. Egyedi stílusa miatt, valamint történelmi és művészi értékéből adódóan a 19. század második felének, valamint a 20. századi Európának is az egyik legfontosabb ilyen jellegű műemléke.

A Peles vár

A Peleş-kastély I. Károly román király megbízásából épült Johannes Schultz és Karel Liman építészek tervei alapján. A kastély díszítését a hamburgi J. D. Heymann, a mainzi August Bembé és a bécsi Berhard Ludwig végezték.

A Peles vár

I Károly herceg első ízben 1866 augusztusában látogatta meg Sinaia települést. A környék szépsége azonnal felkeltette az uralkodó
schuro, 2018. március 16. péntek, 21:25
Horst Seehofer: az iszlám nem tartozik hozzá Németországhoz
el 2006-ban, amikor belügyminiszterként az iszlám konferenciát azzal a kijelentéssel nyitotta meg, hogy "az iszlám része Németországnak és Európának".

A diskurzus leginkább ismert kijelentése egy szintén CDU-s politikustól, Christian Wulff volt államfőtől származik, aki 2010-ben a német nemzeti ünnepen, az egység napján mondott beszédében kiemelte, hogy a kereszténység és a zsidóság mellett az iszlám is része Németországnak, a két országrész egyesítése után pedig a bevándorlók integrációja a legfontosabb feladat, amihez a németektől nyitottság és tolerancia, a bevándorlóktól pedig igyekezet és a német értékrend tisztelete szükséges.

A következő államfő, Joachim Gauck szerint nem a muzulmán vallás, hanem a muzulmán vallású lakosok tartoznak Németországhoz. A szövetségi elnök erről egy 2012-es interjúban beszélt, kiemelve, hogy nem veszi át szóról szóra elődje kijelentését, de a szándékkal azonosul. Szerinte Christian Wulff azt kívánta kifejezni, hogy szembe kell nézni a valósággal és tudomásul kell
velemenyezd, 2018. március 16. péntek, 11:21
Várni tudni !
"Az ember egyik legfontosabb képessége,s egyben sajnos a legritkább is :
Várni tudni !Türelemmel várni egy levélre ,.. egy találkozóra,.. egy jó kapcsolatra,.. enyhítést hozó holnapra.
A telt szív nyitott kapujában bizalommal várakozni...Egészen addig várni, amíg reményünk kitart."

Jókai Anna...
yulchee, 2018. március 16. péntek, 09:17
A mértéktelenség megöl
ott van annak tudata, hogy gyakran vétkezik Isten ellen, mert visszaél a szabadságával. Tudják, milyen gyakran vétkeztek a mértéktelen evéssel, és hogy megszegték Isten szent parancsolatait az önmegtartóztatás és józanság tekintetében. Tudják, hogyan engedtek testi vágyaiknak, közben talán még egészségüket is tönkre tették, de annyi bizonyos, hogy lelkükön nem kis sebet ejtettek ezzel. Mert így folyamatosan táplálták és növelték meggondolatlan esztelenségüket, kedélyesnek tűnő nemtörődömségüket a legfontosabb dolgokkal szemben, szórakozottságukat és szellemük hanyagságát; ez mind nem más, mint a lélek részegsége. Minden jó képességüket eltompították, mintha mértéktelenül ittak volna bort vagy erős italt. De ha félik az Istent, akkor megküzdenek azért, hogy ezeket a következményeket elkerüljék. Óvakodnak minden mértéktelenségtől, és amennyire csak lehet, tartózkodnak attól, ami őket majdnem az örök romlottságba taszította. Sokszor sikerül is teljesen elszakadniuk ezektől, és a későbbiekben mindig gondosan
kalmanpiroska, 2018. március 16. péntek, 07:54
Harmonia.......
a beavatás, a megtisztulás, a misztikus tudás utáni vágy, az egyik szintről a másikba, a profán térből a szent térbe való átlépés; célja a béke, az igazság, a boldogság, a halhatatlanság, a misztikus központ, az igazi önazonosság meglelése. Az egyiptomiaknál a lélek halál utáni utazása.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek pozitív fordulat. Párkeresőnek el kell indulni azon az úton, mely a beteljesült szerelemhez vezet.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az életben a legfontosabb dolog a spirituális fejlődés.
Érdemes elgondolkodnod, hogy a lehetséges utak közül melyiket fogod választani, tényleg a saját utadat járod-e. Mi az az elengedhetetlen körülmény, mely szükséges a belső harmóniád megteremtéséhez? Tényleg szükséged van rá?
Üzeni, hogy az abszolút pozitív érték megtalálása csak kompromisszumok során valósulhat meg.

Erre is gondolj: A Válaszút kártyája a tarotból, a Váratlan öröm apja a cigánykártyában.
Baudelaire: Az utazás ,,Hej, fanyar lecke
agica2004, 2018. március 15. csütörtök, 22:46
1/1338
Képek, videók
választásra készülődve
mecsery
2010. június 04. péntek, 22:21
szájer józsef
megyerimihaly
2012. szeptember 07. péntek, 22:04
Szájer József.jpg
ujjozsef
2009. február 07. szombat, 14:22
bevándorlási csarnok
mecsery
2010. május 11. kedd, 16:26
régi bevándorlási központ
mecsery
2010. május 11. kedd, 16:25
Még ez egyszer.jpg
chillik
2018. március 18. vasárnap, 05:08
Egyszer minden véget ér.
alvaro-hopihe
2018. március 05. hétfő, 12:45
Egyszer a falusiak...
vorosrozsa66
2018. március 05. hétfő, 08:34
Ha egyszer.jpg
katalin_53
2018. február 17. szombat, 10:25
Egyszerű de életmentő táp
pacsakute
2018. február 09. péntek, 21:27
Az élet lehet egyszerü is
csalogany13
2018. február 04. vasárnap, 00:08
Ha majd egyszer....jpg
scorpionsrose
2017. november 29. szerda, 15:52
Ha majd egyszer.gif
nagyika67
2017. október 07. szombat, 18:51
Egyszer minden véget ér..
cuppika59
2017. augusztus 15. kedd, 11:24
Az élet egyszerű....jpg
kkm
2017. július 13. csütörtök, 16:26
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.