Regisztráció  Belépés
2018. január 17. szerda | 3. hét | 17. nap | 21:01 | Antal, Antónia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A hosszú élet völgye
Vilcabambában, azt állítja, sosem hallotta őket veszekedni vagy vitatkozni, viszont annál többet nevetni. A vilcabambaiak egyöntetű véleménye szerint a hosszú élet titka egyrészt a völgy különleges klímájában rejlik - örök tavasz, egész évben18-22 fok -, másrészt a helyi termények fogyasztásában és a Capamaco folyó ásványdús vizében, amelyből az ivóvizet nyerik. Ugyanakkor abban is egyetértenek, hogy egyre kevesebben érik meg a százat, amiért a külső hatásokat okolják, elsősorban az egészségtelen táplálkozás terjedését.

A városka legidősebb lakója, José Javier Delgado Jaramillo 106 éves. Felesége, María Mercedes Retete 92. 75 éve házasok. José hajnali 5:30-kor kel, és pontban este 7-kor fekszik, napközben a kertjét műveli. Hat gyerekük van, és negyven unokájuk, állítólag mindnek tudják a nevét. "A lányom, Sarah a rekorder 11 gyerekkel" - mondja José. Amikor pedig arról kérdezik, mi a hosszú élet titka, azt feleli: "Sok zöldség és gyümölcs. De hogy miért kaptam ilyen hosszú
schuro, 2017. december 28. csütörtök, 21:22
A puki anatómiája
(aminek a szagát köszönheti) áll.


A Medical Daily szerint egy átlagember naponta 5-10-szer ereget, de ennek jó része alvás közben történik. A gázképződést a magasabb szénhidráttartalmú ételek okozzák, mint a bab, articsóka, retek, magvak, búza, szója, de igazából egyéne válogatja, kinek mitől indul be jobban. Ha vissza akarnánk szorítani a termelődését, csak finomított cukrokat kellene fogyasztani, ami kifejezetten egészségtelen.

És igen, tudjuk, hogy a lányok ilyet soha...pedig a tanulmányok szerint pont, hogy ők ebben erősebbek!

Most pedig jöjjön a lista, hogy miért nem szabad bezárni a galambokat!


1. A szellentés hatására felszabadulnak a blokkok az emésztőrendszerben, távoznak az oda nem illő illó anyagok. Ráadásul, ha bent tartjuk akarattal, az hasi fájdalommal is járhat. Gyengéd masszírozással segíthetjük, hogy
moonshadows, 2017. október 23. hétfő, 12:26
Szakértő: Magyarország jó úton halad a gyermekkori elhízás megelőzésében
A szakértő elmondta: 1975 óta tízszeresére nőtt az elhízott gyerekek száma, a rohamos növekedés oka a kevés mozgás és az egészségtelen táplálkozás mellett a környezetben keresendő, ugyanis ma olyan környezetben élünk, hogy nehéz egészségesen élni. Kovács Viktória megjegyezte: sok a "kísértés", és - sajnos - az egészséges élelmiszer drága is.

Emlékeztetett, hogy október 11-én volt az elhízás világnapja, amely a gyermekkori elhízás növekvő trendjére hívja fel a figyelmet, és ennek apropóján készítettek felmérést a magyarországi helyzetről. Elmondta: Magyarországon minden ötödik gyermek túlsúlyos vagy elhízott, ezzel európai viszonylatban a középmezőnybe tartozunk. Hozzátette: a dél-európai államokban, például Görögországban, Spanyolországban és Olaszországban ez az arány 40 százalék, Finnországban és Svédországban pedig 11-12 százalék körüli.

Kovács Viktória szerint a 2010-es adatokkal összehasonlítva az látszik, hogy nem nő a túlsúlyos és elhízott gyerekek száma, ennek hátterében valószínűleg
velemenyezd, 2017. október 23. hétfő, 10:21
Táplálkozás és a viselkedési zavarok
táplálkozáshoz. Az úgynevezett rossz táplálékok felnőttek és gyermekek esetében is helytelen - egyes esetekben agresszív - viselkedést eredményeznek, ellenben az egészséges táplálkozás kiegyensúlyozottabb hangulathoz és megnövekedett általános jóléthez vezethet.

Egy érdekes kísérletet végeztek a táplálkozás és az erőszakos viselkedés közötti összefüggést vizsgálva. A kutatás egy virginiai börtönben zajlott. A vizsgálatot három periódusban végezték. A rabok az első fázisban egészségtelen ételeket kaptak. Az étrendjükben ebben a szakaszban zsíros húsok, fűszeres ételek, sült burgonya, édességek és üdítők szerepeltek. A második fázisban az egészséges ételek - teljes kiőrlésű gabonák, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok, halak - kerültek terítékre. A harmadik fázisban ismét a hagyományos börtönkosztot szolgálták fel a börtön lakóinak. Az eredmény nagyon lenyűgöző volt, hiszen a második fázisban, amikor is egészséges ételt kaptak a rabok, az antiszociális és erőszakos viselkedés
pacsakute, 2017. október 13. péntek, 19:15
Rétvári: tévhit, hogy az egészséges ételek nem lehetnek finomak
Rétvári Bence az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában felidézte, hogy a tárca körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat a büfékben árusítható, valamint a tiltott termékekről.

Az államtitkár azt mondta, egy müzliszelet is lehet olyan finom, mint egy egészségtelen desszert, kóla helyett pedig jobb ásványvizet inni.

Közölte, hétéves korában minden negyedik lány és ötödik fiú túlsúlyos, míg felnőttek esetében már több mint 30 százalékos az arány. Ez nem pusztán "esztétikai kérdés", hiszen a helytelen táplálkozás betegségekhez vezet és csökkenti az egészségesen eltöltött évek számát - tette hozzá.

Rétvári Bence egyéb kormányzati intézkedésekre is kitért, így a menzareformra, a mindennapos testnevelésre és a dohányzás kitiltására a zárt helyiségekből. Ezek mellett vezették be azt a szabályt, hogy a chipsadó hatálya alá tartozó termékek nem árusíthatóak az iskolai büfékben, étel- és italautomatákban.

Az említett lépések mind fontosak a betegségek megelőzésében - jelentette ki az
velemenyezd, 2017. augusztus 11. péntek, 09:51
A LÉGZÉS EREJE 02 - Vízben gazdag élelmiszerek fogyasztása
megszabnia.

Ahelyett, hogy szervezetünket elárasztjuk vízzel, csupán annyit kell tennünk, hogy olyan élelmiszereket eszünk, amelyek természetes módon vízben gazdagok -- ezek pedig a víztartalmú élelmiszerek. Bolygónkon ezekből csupán háromféle létezik: a gyümölcsök, a zöldségek és a csíráztatott növények. Ezek bőségesen ellátják a szervezetet vízzel, ezzel az életadó, tisztító folyadékkal. ,,Amikor az emberek alacsony víztartalmú élelmiszerekből álló étrenden élnek, szinte garantált a szervezet egészségtelen működése. Amikor a szervezetbe túl kevés folyadékot juttatnak, a vér fajsúlya megnövekszik, és a szövetek vagy sejtek cserélődésének mérgező termékei csak nagyon tökéletlen módon ürülnek ki. A szervezet így a saját maga által kiválasztott anyagok mérgezik, és nem túlzás azt állítani, hogy ennek fő oka a szervezet nem kellő mértékű folyadékellátása, mivel nem áll rendelkezésre az a folyadékmennyiség, amely oldott állapotban elszállíthatná a sejtek által termelt salakanyagot."

Az
invisibilia, 2017. július 28. péntek, 20:27
Urantián - Az Egyik Fizikális Test
nem egészséges. Nem mintha annyira félnék a betegségektől.

A képek egyfajta illúziók és mindig a múltról mutatnak fejezeteket, sosem a jelenről. De én szeretem a képeket is. A "mozgó-képeket" amiket a kamerák is készítenek és sokszor közvetítenek rólunk, sokszor tudtunkon kívül, most ebbe nem veszem bele. Mármint amikor élőben lehet látni az eseményeket, a jelent a jelenben.

A dohányzással kapcsolatosan, én azt úgy fogom fel, hogy a városi életforma, főleg a budapesti, eleve egészségtelen, és gyakorlatilag "úgyis mindegy", én ebbe születtem bele. Ebbe a "mocsokba", mert részben egy "mocskos" helynek tartom a környezetszennyezés, a szemetelés, stb. miatt. Egy önellátó faluhoz képest ami magának termel. Én a dohányzást "tüdő-edzésnek" hívom. Miután abbahagytam az aktív sportot, amit nagyjából 10 évig műveltem, rászoktam nagyjából 6 évvel ezelőtt. Az én szervezetem ennek ellenére egészségesnek mondható, hiszen rendkívüli jó genetikával és immunrendszerrel van megáldva. Krónikus betegségem
eposz, 2017. július 24. hétfő, 09:21
Az áfonya csökkenti a koleszterint
hozhatók.

Áfonya - a megoldás magas koleszterinértékekre

A koleszterin az ember számára létfontosságú, például a sejtépítéshez és a hormonok képzéséhez van rá szükség. Egy embernek naponta mintegy fél-egy gramm koleszterinre van szüksége. Nem a táplálékból felvett koleszterinre van szükségünk, mivel ezt az anyagot a szervezet maga is képes előállítani.

Ha túl magas a koleszterinszint, akkor a szervezet zsíranyagcseréje összességében zavart szenved, pl. túlsúly, egészségtelen táplálkozás, pajzsmirigy-alulműködés és sok más egyéb következtében. A megemelkedett koleszterinszint súlyos egészségi problémákat okozhat. Különösen a szív- és érrendszeri betegségek rizikója növekszik a koleszterinértékkel együtt. Különbséget kell azonban tenni a ,,jó" HDL-koleszterin és a ,,rossz" LDL-koleszterin között. Egészségügyi szempontból döntő az LDL és a HDL aránya a vérben.

Az áfonya csökkenti a koleszterint

Régóta ismert, hogy az áfonya
reifregina, 2017. július 17. hétfő, 15:51
Ez a hatékony
Ez a hatékony, házilag elkészíthető tea néhány nap alatt meggyógyítja a lábdagadást!

Ha egyike vagy annak a rengeteg embernek, akiknek rendszeresen bedagad a lábuk, tudod, hogy ez mennyire kellemetlen lehet és milyen mértékben képes akadályozni a mindennapi tevékenységeket.

Lábdagadást nagyon sok minden előidézhet, pl. a súlygyarapodás, a rossz keringés, az egészségtelen táplálkozási szokások, a menstruációs ciklus és a terhesség is. Gyakran okozza a meleg, párás idő, a hőmérséklet változása.

Másrészt a gravitáció is a lábakba vonzza a folyadékot, ami szintén lábdagadást eredményez. Bármi is okozza, mindig kényelmetlen és fájdalmas ez a probléma.

Ha dagadnak a lábaid, feküdj le és polcod fel őket kb. 30 cm-es magasságig.

Van másik megoldásunk is a problémára, egy teljesen természetes, petrezselyemből készült tea, ami eltávolítja a felesleges folyadékot a testből, ezzel enyhíti a lábadagadást.

A petrezselyem természetes vizelet hatjóként
horvathnemagdi, 2017. július 01. szombat, 23:13
Pszichiáter: hosszú távon súlyos betegségeket okozhat az alvászavar
Purebl György pszichiáter szakorvos elmondta: az alvászavar leggyakoribb fajtája, az álmatlanság az emberiség egyharmadát érinti életében legalább egyszer hosszabb távon. Hátterében állhat a kevés testmozgás, az egészségtelen táplálkozás, a sok stressz vagy a magas vérnyomás.

Az alvászavar és a betegségek között egyfajta "tyúk-tojás" kapcsolat van, nehéz megmondani, hogy az alvászavar miatt alakult-e ki egy betegség vagy a betegség első tünete az alvászavar - magyarázta a pszichiáter.

Elmondta azt is, hogy az alvásnak óriási szerepe van az anyagcsere szabályozásában. Ha valaki nem alszik eleget, sokkal éhesebb lesz másnap, mert megnő az éhséghormon szintje a szervezetben, a jóllakottsághormonra érzékeny receptorok pedig nem lesznek olyan érzékenyek, ezért az emberek jobban kívánják a magas szénhidráttartalmú ételeket, édességeket.

A legtöbb embernek 7-8 óra alvásra van szüksége, de mindenkinek más az alvásigénye. Ha egy hónapnál tovább áll fenn alvászavar, érdemes orvoshoz fordulni,
velemenyezd, 2017. június 26. hétfő, 10:22
Kövér: a magyar egészségügy képes világszínvonalú teljesítményre
fejtette ki, hozzátéve, az ember és az emberi léttől elválaszthatatlan morális szempontok érvényesülése napjaink és a jövő egészségügyének meghatározó kérdései.

A házelnök kiemelte, Magyarország 2010 óta nagy lépéseket tett meg az egészségügy területén is. A 2011-ben elfogadott új alaptörvény például a huszonegyedik századi kérdésekre is tekintettel megteremtette az emberi test védelmének kereteit, bioetikai alapjait - mondta.

Az Országgyűlés elnöke felidézte továbbá, hogy 2011-től az egészségtelen táplálkozási szokások visszaszorítása érdekében az élelmiszerek egy adott körére népegészségügyi termékadót vezettek be, hogy ezzel is az egészséges élelmiszerek választását ösztönözzék.

Magyarországon először 2015-ben végeztek tüdőátültetést, és idén volt 25 éve, hogy az első szívátültetés megtörtént az országban.

Liu Jen-tung, a Kínai Államtanács elnökhelyettese szintén azt emelte ki, hogy Kína és a kelet-közép-európai országok között hagyományos barátság áll fenn, a selyemút ugyanis az ősi
velemenyezd, 2017. június 18. vasárnap, 20:14
Két mindennapi összetevő
Két mindennapi összetevőt használatával a sarkad sima lesz, a tyúkszem elmúlik, még a visszerekre is jó! Eszedbe nem jutna.

Repedt sarok száraz durva bőr a lábon, ez egy nagyon gyakori probléma, amivel időről időre szembe kell néznünk. Ennek oka lehet a kényelmetlen cipő, egészségtelen táplálkozás nedvesség hiánya. Mindenkinek, akinek repedt a sarka annak ez egy nagyon bosszantó probléma, és mi most erre próbálunk megoldást nyújtani.

Megvan erre a tökéletes természetes orvosság, amely javítja ezt az állapotot. Ha ezt a módszert használod, utána sima selymes sarkaid lesznek.

Csak két összetevőre lesz szükséged, hogy kezeld ezt a problémát. A száraz és repedt sarkakon kívül jó hatással van a visszerek és a tyúkszem megszüntetésére. Ez egy nagyon hatékony és egyszerű módszer.

Hozzávalók:

250 ml 70%-alkohol
10 tabletta aszpirin
Vatta
Fólia

Elkészítés:

Törj 10 szem aszpirint finom porrá és keverd össze a 250 ml alkohollal.
horvathnemagdi, 2017. június 14. szerda, 00:36
1/56
Képek, videók
Javier Gonzalez.jpg
boraborella
2011. június 22. szerda, 18:52
Javier és Pepe.jpg
agica2004
2011. május 05. csütörtök, 15:10
penelope_cruz_and_javi er_
laco22
2010. július 25. vasárnap, 09:17
Augur Buzzard ? Javier Fl
diana68
2009. december 23. szerda, 06:27
Mai, Javier
eva_gabor
2007. július 12. csütörtök, 09:49
Mani, Mai, Javier
eva_gabor
2007. július 12. csütörtök, 09:39
Javier
eva_gabor
2007. július 12. csütörtök, 09:19
Javier, Mani
eva_gabor
2007. július 12. csütörtök, 09:17
Anwar, Javier
eva_gabor
2007. július 11. szerda, 23:34
mercédes névv.jpg
zsokica45
2017. szeptember 27. szerda, 11:26
mercedes benz s 500 cabri
snbela44
2017. július 22. szombat, 07:15
Mercedes
szicu
2016. június 20. hétfő, 22:38
Mercedes Benz
szicu
2016. június 20. hétfő, 22:36
Mercedes GT
szicu
2016. április 06. szerda, 16:54
fekete Mercedes
szicu
2016. április 06. szerda, 16:40
Címkék
legtöbb embernek, 2010-es adatokkal, alvásnak óriási, tanulmányok szerint, táplálékból felvett, Kovács Viktória, magyarországi helyzetről, dohányzással kapcsolatosan, kertjét műveli, első fázisban, városka legidősebb, nagyon hatékony, magas vérnyomás, kényelmetlen cipő, völgy különleges, hosszú élet,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.